southern_atlanta on insee.me

DESIGN & PRINTING TERBAIK ASIA Photos & Videos on Instagram

@southern_atlanta See full size profile   πŸ“œ | SSM : 002997564-H β€œKami menyediakan perkhidmatan SUBLIMATION, SILKSCREEN, HEATPRESS & EMBROIDERY yg pelbagai.” ♣️ | For more information πŸ‘‡πŸ»

3 months ago

| BAJU MELAYU GENTLEMAN ELRAHEXCLUSIVE πŸ”₯ .. Raya tahun ni korang semua tak teringin ke nak sarung baju melayu β€œGentleman” keluaran dari ELRAHEXCLUSIVE 😍 Memang tak dinafikan lagi semua orang, satu Malaysia dah tahu yang baju ELRAHEXCLUSIVE memang berkualiti dan yang paling penting style✨ .. Sekarang dah jah jadi trend woii ramai yang tak nak lepaskan peluang untuk dapatkan baju ni sebab raya dah dekat 😱 .. Come on ! Grab yours now before anyone else cop theirs. Kalau terlambat, korang jangan risau sebab masih ada banyak lagi design keluaran ELRAHEXCLUSIVE yang lagi menarik 😎 .. Just click the link in our bio to order πŸ“² .. SOUTHERN ATLANTA | EST. 01 πŸ΄β€β˜ οΈ #YourChoiceIsYourInspired @southern_atlanta | @southern_atlanta _______________________________________________________ .. #southernatlanta #dxnnysh #illustration #instagraphic #artoftheday #gallery #lightroom #videooftheday #style #streetwear #instagood #photooftheday #photoart #photodaily #newborn #photography #photoshoot #travel #malaysia #pinterest #illusion #giveaway #streetwear #imagine #designer #photooftheday #artgallery #enlight #vsco #UNUM

300
3 months ago

| BAJU MELAYU GENTLEMAN ELRAHEXCLUSIVE πŸ”₯ .. Material : Graziano Silky Crepe Size : XS, S, M, L & XL Price : RM 199 🎫 Free Exclusive Button Logo Elrah 🎫 Free Handkerchief 🎫 Free Pin Logo Elrah .. Come on guys ! Grab yours now before anyone else cop theirs. Kalau terlambat, korang jangan risau sebab masih ada banyak lagi design keluaran ELRAHEXCLUSIVE yang lagi menarik 😎 .. Just click the link in our bio to order πŸ“² .. SOUTHERN ATLANTA | EST. 01 πŸ΄β€β˜ οΈ #YourChoiceIsYourInspired @southern_atlanta | @southern_atlanta _______________________________________________________ .. #southernatlanta #dxnnysh #illustration #instagraphic #artoftheday #gallery #lightroom #videooftheday #style #streetwear #instagood #photooftheday #photoart #photodaily #newborn #photography #photoshoot #travel #malaysia #pinterest #illusion #giveaway #streetwear #imagine #designer #photooftheday #artgallery #enlight #vsco #UNUM

180
3 months ago

| BAJU MELAYU GENTLEMAN ELRAHEXCLUSIVE πŸ”₯ .. Raya tahun ni korang semua tak teringin ke nak sarung baju melayu β€œGentleman” keluaran dari ELRAHEXCLUSIVE 😍 Memang tak dinafikan lagi semua orang, satu Malaysia dah tahu yang baju ELRAHEXCLUSIVE memang berkualiti dan yang paling penting style✨ .. Sekarang dah jah jadi trend woii ramai yang tak nak lepaskan peluang untuk dapatkan baju ni sebab raya dah dekat 😱 .. Come on ! Grab yours now before anyone else cop theirs. Kalau terlambat, korang jangan risau sebab masih ada banyak lagi design keluaran ELRAHEXCLUSIVE yang lagi menarik 😎 .. Just click the link in our bio to order πŸ“² .. SOUTHERN ATLANTA | EST. 01 πŸ΄β€β˜ οΈ #YourChoiceIsYourInspired @southern_atlanta | @southern_atlanta _______________________________________________________ .. #southernatlanta #dxnnysh #illustration #instagraphic #artoftheday #gallery #lightroom #videooftheday #style #streetwear #instagood #photooftheday #photoart #photodaily #newborn #photography #photoshoot #travel #malaysia #pinterest #illusion #giveaway #streetwear #imagine #designer #photooftheday #artgallery #enlight #vsco #UNUM

260
3 months ago

| BAJU MELAYU GENTLEMAN ELRAHEXCLUSIVE πŸ”₯ .. Raya tahun ni korang semua tak teringin ke nak sarung baju melayu β€œGentleman” keluaran dari ELRAHEXCLUSIVE 😍 Memang tak dinafikan lagi semua orang, satu Malaysia dah tahu yang baju ELRAHEXCLUSIVE memang berkualiti dan yang paling penting style✨ .. Sekarang dah jah jadi trend woii ramai yang tak nak lepaskan peluang untuk dapatkan baju ni sebab raya dah dekat 😱 .. Come on ! Grab yours now before anyone else cop theirs. Kalau terlambat, korang jangan risau sebab masih ada banyak lagi design keluaran ELRAHEXCLUSIVE yang lagi menarik 😎 .. Just click the link in our bio to order πŸ“² .. SOUTHERN ATLANTA | EST. 01 πŸ΄β€β˜ οΈ #YourChoiceIsYourInspired @southern_atlanta | @southern_atlanta _______________________________________________________ .. #southernatlanta #dxnnysh #illustration #instagraphic #artoftheday #gallery #lightroom #videooftheday #style #streetwear #instagood #photooftheday #photoart #photodaily #newborn #photography #photoshoot #travel #malaysia #pinterest #illusion #giveaway #streetwear #imagine #designer #photooftheday #artgallery #enlight #vsco #UNUM

250
3 months ago

| BAJU MELAYU GENTLEMAN ELRAHEXCLUSIVE πŸ”₯ .. Raya tahun ni korang semua tak teringin ke nak sarung baju melayu β€œGentleman” keluaran dari ELRAHEXCLUSIVE 😍 Memang tak dinafikan lagi semua orang, satu Malaysia dah tahu yang baju ELRAHEXCLUSIVE memang berkualiti dan yang paling penting style✨ .. Sekarang dah jah jadi trend woii ramai yang tak nak lepaskan peluang untuk dapatkan baju ni sebab raya dah dekat 😱 .. Come on ! Grab yours now before anyone else cop theirs. Kalau terlambat, korang jangan risau sebab masih ada banyak lagi design keluaran ELRAHEXCLUSIVE yang lagi menarik 😎 .. Just click the link in our bio to order πŸ“² .. SOUTHERN ATLANTA | EST. 01 πŸ΄β€β˜ οΈ #YourChoiceIsYourInspired @southern_atlanta | @southern_atlanta _______________________________________________________ .. #southernatlanta #dxnnysh #illustration #instagraphic #artoftheday #gallery #lightroom #videooftheday #style #streetwear #instagood #photooftheday #photoart #photodaily #newborn #photography #photoshoot #travel #malaysia #pinterest #illusion #giveaway #streetwear #imagine #designer #photooftheday #artgallery #enlight #vsco #UNUM

280
3 months ago

| BAJU MELAYU GENTLEMAN ELRAHEXCLUSIVE πŸ”₯ .. Raya tahun ni korang semua tak teringin ke nak sarung baju melayu β€œGentleman” keluaran dari ELRAHEXCLUSIVE 😍 Memang tak dinafikan lagi semua orang, satu Malaysia dah tahu yang baju ELRAHEXCLUSIVE memang berkualiti dan yang paling penting style✨ .. Sekarang dah jah jadi trend woii ramai yang tak nak lepaskan peluang untuk dapatkan baju ni sebab raya dah dekat 😱 .. Come on ! Grab yours now before anyone else cop theirs. Kalau terlambat, korang jangan risau sebab masih ada banyak lagi design keluaran ELRAHEXCLUSIVE yang lagi menarik 😎 .. Just click the link in our bio to order πŸ“² .. SOUTHERN ATLANTA | EST. 01 πŸ΄β€β˜ οΈ #YourChoiceIsYourInspired @southern_atlanta | @southern_atlanta _______________________________________________________ .. #southernatlanta #dxnnysh #illustration #instagraphic #artoftheday #gallery #lightroom #videooftheday #style #streetwear #instagood #photooftheday #photoart #photodaily #newborn #photography #photoshoot #travel #malaysia #pinterest #illusion #giveaway #streetwear #imagine #designer #photooftheday #artgallery #enlight #vsco #UNUM

360
3 months ago

| RAMADHAN AL MUBARAK πŸ•Œ - PART 2 .. Kemudian siap sedialah untuk Terawih, ingat, amalan sunnah ini kita lakukan dalam keadaan istirehat dan penuh kesukaaan. Jangan sampai terpaksa dan jangan pula sampai tak nak memaksa lansung. Pahala dalam bulan Ramadhan tiada gantinya di bulan-bulan lain. Nabi saw buat 8 rakaat campur witir pada malam2 Ramadhan, amalan Umar radhu pula 20 rakaat campur witir. Hari ini, Mazhab Imam Malik, 36 rakaat 1 malam, Mazhab Syiah 1000 rakaat 1 malam, Mazhab Imam Ahmad lbn Hanbal 1 Juz 1 malam Mazhab Syafie, 20 rakaat campur witir dah rasa banyak sangat. Buatlah, kejar pahala ya jika mampu. Tak mampu, buat lapan sudah memadai. Nak buat solat Sunat Terawih, di rumah boleh, di masjid pun boleh. Makna kata secara berjemaah pun boleh, individu pun boleh. Bergantung pada limitasi hafalan Quran Imam, Iagi banyak boleh baca lagi baik dalam Solat Sunat Terawih. .. Berikut sedikit pengisian sebagai persediaan kita semua untuk menyambut dan melalui bulan yang penuh kemuliaan. Selamat menyambut Bulan Ramadhan Al Mubarak semua πŸŒΈπŸŒ™ .. 🎬 Credit | @wandazrin ✨ .. SOUTHERN ATLANTA | EST. 01 πŸ΄β€β˜ οΈ #YourChoiceIsYourInspired @southern_atlanta | @southern_atlanta _______________________________________________________ .. #southernatlanta #dxnnysh #illustration #instagraphic #artoftheday #gallery #lightroom #quotes #quoteoftheday #style #streetwear #instagood #photooftheday #photoart #photodaily #newborn #travelphotography #photography #photoshoot #travel #malaysia #pinterest #illusion #streetwear #imagine #designer #photooftheday #artgallery #enlight #vsco #UNUM

250
3 months ago

| SALAM RAMADHAN AL-MUBARAK πŸŒ™ . SOUTHERN ATLANTA wishes everyone Ramadan Mubarak 🌸 .. Let's utilise this wonderful month to improve ourselves and increase our deeds. In shaa Allah πŸ’• ... SOUTHERN ATLANTA | EST. 01 πŸ΄β€β˜ οΈ #YourChoiceIsYourInspired @southern_atlanta | @southern_atlanta _______________________________________________________ .. #southernatlanta #dxnnysh #illustration #instagraphic #artoftheday #gallery #lightroom #quotes #quoteoftheday #style #streetwear #instagood #photooftheday #photoart #photodaily #newborn #travelphotography #photography #photoshoot #travel #malaysia #pinterest #illusion #streetwear #imagine #designer #photooftheday #artgallery #enlight #vsco #UNUM

170
3 months ago

| RAMADHAN AL MUBARAK πŸ•Œ - PART 1 .. Simpan gambar ini dalam phone masing-masing ya. Jika terlupa, lihat kembali, dan baca semula. Selepas Maghrib, in shaa Allah, boleh praktikkan bacaan Niat sebulan, bagi mengikut (Taqlid) Mazhab Imam Malik. Baca & niatkan sahaja untuk sebulan, sebagai langkah berhati-hati. Seterusnya, boleh baca niat untuk sahur, ikut fekah, sepanjang malam boleh dah berniat. Sebagai tambahan, ingat selalu, lewatkan Sahur ya dan cuba jangan tinggal sahur. Bukan sahur ditengah malam jam 12 ya. Sebab itu yang membezakan cara puasa kita dengan orang-orang Yahudi .. Sedikit peringatan, bila pergi Bazar, senantiasa kawal diri betul-betul, sebab bila tengah lapar dan dahaga, pada waktu kita hendak membeli, memang semua rasa boleh makan dan minum. Sekali bila Azan sudah berkumandang, ambil 3 biji kurma, minum secawan air kosong, ha sudah, kenyang dah. Habis bagaimana dengan borongan makanan minuman di bazar tadi ? Membazir pula. Jadi beringat selalu ya. .. Lantas, kalau boleh segerakan berbuka puasa, atau sediakan juadah berbuka org yang berpuasa, pahalanya besar seperti orang yg sedang berpuasa - Al Hadis. .. 🎬 Credit | @wandazrin ✨ .. SOUTHERN ATLANTA | EST. 01 πŸ΄β€β˜ οΈ #YourChoiceIsYourInspired @southern_atlanta | @southern_atlanta _______________________________________________________ .. #southernatlanta #dxnnysh #illustration #instagraphic #artoftheday #gallery #lightroom #quotes #quoteoftheday #style #streetwear #instagood #photooftheday #photoart #photodaily #newborn #travelphotography #photography #photoshoot #travel #malaysia #pinterest #illusion #streetwear #imagine #designer #photooftheday #artgallery #enlight #vsco #UNUM

210
4 months ago

| WALLET PALACE 🧳🧳 . 🍁 COLOUR : Dark Blue 🧸 PRICE : RM50 (Include Postage) . Grab yours now before anyone else cop theirs. Just click the link in our bio to order πŸ“² . SOUTHERN ATLANTA | EST. 01 πŸ΄β€β˜ οΈ #YourChoiceIsYourInspired @southern_atlanta | @southern_atlanta _______________________________________________________ . #southernatlanta #dxnnysh #illustration #instagraphic #artoftheday #gallery #lightroom #videooftheday #style #streetwear #instagood #photooftheday #photoart #photodaily #newborn #photography #photoshoot #travel #malaysia #pinterest #illusion #giveaway #streetwear #imagine #designer #photooftheday #artgallery #enlight #vsco #UNUM

170
4 months ago

| WALLET PALACE 🧳🧳 . 🍁 COLOUR : Black 🧸 PRICE : RM50 (Include Postage) . Grab yours now before anyone else cop theirs. Just click the link in our bio to order πŸ“² . SOUTHERN ATLANTA | EST. 01 πŸ΄β€β˜ οΈ #YourChoiceIsYourInspired @southern_atlanta | @southern_atlanta _______________________________________________________ . #southernatlanta #dxnnysh #illustration #instagraphic #artoftheday #gallery #lightroom #videooftheday #style #streetwear #instagood #photooftheday #photoart #photodaily #newborn #photography #photoshoot #travel #malaysia #pinterest #illusion #giveaway #streetwear #imagine #designer #photooftheday #artgallery #enlight #vsco #UNUM

180
4 months ago

| SUPREME X SNOOPY CAP 🎭🎭 . 🍁 COLOUR : Maroon πŸ— TYPE : Cotton (Adjustable) 🧸 PRICE : RM60 (Include Postage) . Grab yours now before anyone else cop theirs. Just click the link in our bio to order πŸ“² . SOUTHERN ATLANTA | EST. 01 πŸ΄β€β˜ οΈ #YourChoiceIsYourInspired @southern_atlanta | @southern_atlanta _______________________________________________________ . #southernatlanta #dxnnysh #illustration #instagraphic #artoftheday #gallery #lightroom #videooftheday #style #streetwear #instagood #photooftheday #photoart #photodaily #newborn #photography #photoshoot #travel #malaysia #pinterest #illusion #giveaway #streetwear #imagine #designer #photooftheday #artgallery #enlight #vsco #UNUM

280
4 months ago

| SUPREME X SNOOPY CAP 🎭🎭 . 🍁 COLOUR : Dark Blue πŸ— TYPE : Cotton (Adjustable) 🧸 PRICE : RM60 (Include Postage) . Grab yours now before anyone else cop theirs. Just click the link in our bio to order πŸ“² . SOUTHERN ATLANTA | EST. 01 πŸ΄β€β˜ οΈ #YourChoiceIsYourInspired @southern_atlanta | @southern_atlanta _______________________________________________________ . #southernatlanta #dxnnysh #illustration #instagraphic #artoftheday #gallery #lightroom #videooftheday #style #streetwear #instagood #photooftheday #photoart #photodaily #newborn #photography #photoshoot #travel #malaysia #pinterest #illusion #giveaway #streetwear #imagine #designer #photooftheday #artgallery #enlight #vsco #UNUM

260
4 months ago

| SLINGBAG CARHARTT 🧳 . 🍁 COLOUR : BLACK 🧸 PRICE : RM70 (Include Postage) . Grab yours now before anyone else cop theirs. Just click the link in our bio to order πŸ“² . SOUTHERN ATLANTA | EST. 01 πŸ΄β€β˜ οΈ #YourChoiceIsYourInspired @southern_atlanta | @southern_atlanta _______________________________________________________ . #southernatlanta #dxnnysh #illustration #instagraphic #artoftheday #gallery #lightroom #videooftheday #style #streetwear #instagood #photooftheday #photoart #photodaily #newborn #photography #photoshoot #travel #malaysia #pinterest #illusion #giveaway #streetwear #imagine #designer #photooftheday #artgallery #enlight #vsco #UNUM

140
4 months ago

| SLINGBAG CARHARTT 🧳 . 🍁 COLOUR : BROWN 🧸 PRICE : RM70 (Include Postage) . Grab yours now before anyone else cop theirs. Just click the link in our bio to order πŸ“² . SOUTHERN ATLANTA | EST. 01 πŸ΄β€β˜ οΈ #YourChoiceIsYourInspired @southern_atlanta | @southern_atlanta _______________________________________________________ . #southernatlanta #dxnnysh #illustration #instagraphic #artoftheday #gallery #lightroom #videooftheday #style #streetwear #instagood #photooftheday #photoart #photodaily #newborn #photography #photoshoot #travel #malaysia #pinterest #illusion #giveaway #streetwear #imagine #designer #photooftheday #artgallery #enlight #vsco #UNUM

280