vscom Photos & Videos

4 minutes ago

España.

01
5 minutes ago

Ramai customer yg repeat bertahun. Sugardoll dah jadi kemestian dan keperluan walaupun masaalah dah kurang atau dah tak ada langsung 🌹 . Mereka anggap sugardoll ne bagus je terus guna utk nmpk kan rambut sentiasa sihat & tebal . Ada customer sampai 3 tahun setia. Mashaallah‼️ Thank you so much 😭 . Haih, im running out of words la nk berterima kasih pada semua 😔 terima kasih yang dalam diam promote kan kami mulut ke mulut. . Yang suka tag kami bila artis artis tanya apa nak kena pakai. Sweet sgt‼️ . Yang paksa adik kakak sedara beli‼️ Haha comel sangat‼️ . But really, it works‼️ Once u’ve tried it on you will love it. Because i do, i really put my whole heart in @sugardoll_twins . #sugardolltestimony #sugardolltestimoni . DM/ WhatsApp now 017-2297756 / 012-9258732 . #vsco #vscocam #likeforlikes #likesforlikesback #likeslikeslikes #vscom #vscofilter #postforlikes #likeforfollow #like4likes #likeforlikeback #likelike #vsco #vscocam #sugardollbynn #sugardollsubangjaya #sugardollUSJ #sugardolluptownshahalam #sugardollbandarsunway #sugardollshahalam #sugardollkapar #sugardollpetalingjaya #sugardollmeru #sugardollstockist #sugardollselangor #sugardollttdijaya #sugardollklang #sugardollbukitjelutong

90
31 minutes ago

a photo inspired by @outsighted creative genius

141
32 minutes ago

💙💙💙

337
39 minutes ago

Доброе утро❤️ ⠀ Понедельник лучший день чтоб начать его с чего-то нового и интересного🌿 ⠀ Всем хорошего и продуктивного дня, где бы вы не оказались💁🏻‍♀️ ⠀ А я жду вас по адресу Семёновская 3, с хорошим настроением и тёплым чаем🌸 #makeupslaves #flawlesssdolls #makeuponpoint #makeuponfleek #makeupideas #makeuptime #makeuplife #makeuprevolution #makeupoftheday #makeupartist #makeupaddict #makeuplover #makeupjunkie #makeupbyme #makeuplook #оформлениебровейвладивосток #vsco #vscorussia #vscostyle #vscocam #vscom #vscolove #makeup #makeuptutorial #onelove #vl #vdk #vladivostok #vvo #долговременнаяукладкабровей

132
42 minutes ago

Be your own sunshine 🤩😉

282
53 minutes ago

Rhubarb+Lemon+Iced Rooibos🧡

392
1 hour ago

𝙎𝙋𝙗: 𝘿𝙖𝙮 2 Невский проспект. Дворцовая площадь. Набережная и репетиция парада ВМФ на воде и в воздухе. Разводные мосты. Непередаваемый покой у воды. Второй день #vkfest5. Концерт @improvisationtnt. PLC, Макс Барских, Мот, Элджей. Ужин в начале первого ночи. #vkfest5 #вкфест5 #импровизация #впитережить #vscofilter #vscophoto #vscorussia #vscom #vscolife #vscogram #vscogood #vscocamph #vscobest #vsco

60
1 hour ago

KENAPA PROMO COMPLETE SET + TRAVEL SET NI LAKU SANGAT? . 1. Vitamin bantu untuk pertumbuhan follicle dari dalam. Follicle ni kalau senang nak faham, ibarat awak nak tanam bunga, tapi takde pasu. Boleh ke tak? . Bila ade follicle, ade la base untuk pertumbuhan rambut baru. Kalau follicle kite sihat. chancea untuk rambut baru keluar tu tinggi. . 2. Tonic ni bantu pertumbuhan dan kulit kepala anda. Kalau nak bunga cepat tumbuh, tumbuh cantik, you letak ape? Baja. So yes, kau baja kan kepala dengan tonic super wangi kita! :) . 3. Shampoo hanya membersihkan scalp. Untuk make sure penyerapan tonic lebih bagus. Dalam masa yang sama bila awak shampoo pastu biarkan lama sikit dekat kulit, ada la element yang meresap. A very light substance. Tonic yang pekat ok? . 4- Conditioner untuk bagi balik minyak lepas kita shampoo/ remove minyak masa cuci rambut tadi. . 5. Serum untuk menjinakkan rambut liar / bagi rambut terurus lawa / wangi. ❤ . 6. Ada tambahan travel set! Dengan harga Rm370 you akan dapat: . 1 tonic 1 vitamin 1 shampoo 1 conditioner 1 serum 1 travel pack shampoo 1 travel pack conditioner . Untuk shampoo normal set, akan tahan 3 to 4 months tapi kalau beli set ni akan akan tahan almost half year! . Promo ni kali niii je dia wujud. Rugi tak grab tau! Pasni takda dah hm jangan tanya tanya kite dah 🤣 . Kita akan consult awak dan bagi tips and trick 😁 yang penting COD service lajuuu. . Ok order now! . #vsco #vscocam #likeforlikes #likesforlikesback #likeslikeslikes #vscom #vscofilter #postforlikes #likeforfollow #like4likes #likeforlikeback #likelike #vsco #vscocam #sugardollbynn #sugardollsubangjaya #sugardollbynnmelaka #sugardollputraheights #sugardollmelaka #sugardollshahalam #sugardollkelanajaya #sugardollpetalingjaya #sugardollpuchong #sugardollstockist #sugardollselangor #sugardollbangsar #sugardollKL #sugardollbukitjalil #sugardollbukitjelutong #sugardollbandarsaujanaputra #sugardolldamansara

200
1 hour ago

BEST SANGAT KE SHAMPOO SUGARDOLL NI? . Apa yang lain dengan shampoo lain? . Shampoo kita paraben & silicon free. Lain sangat sangat dengan shampoo yang korang selalu pakai tuu. . Cuba la search apa keburukan shampoo yang ada 2 barang (paraben & silicon) tuu. . Kalau tak rajin kakak boleh share tapi korang tak caye. Nanti ingat kakak nak jual product semata. Maka, pergi Google ok? . Kalau you sejenis yang suka pakai shampoo yang ada silicon / wax tu, cuci banyak kali pun kulit tetap la berminyak. . Rasa macam ada 1 lapisan yang buat you rasa tak selasa walaupun siang tadi baru je cuci. . Dah nampak jelas kan yang sebenarnya shampoo you tu tak membersihkan kan? . Hm shampoo yang jenis macam mana yang ada silicon/ wax/ paraben tu ya kak? . Shampoo yang TAK TULIS “Paraben & silicon free” kat bottle tu. Ha’ah yes. Diorang takboleh nak tulis kat bottle kalau benda tu sebenarnya ada dalam ingredients product diorang. . Macam skincare diorang akan tulis “free alcohol”. “Organic ingredients ke” haa cenggitu. . Or kalau lagi nak sure nak double confirm, cuba rasa everytime you cuci rambut, you akan rasa shampoo tu bagi effect rambut licin yang licin? Haha maknanya ada wax la tuu!. . Sebab tu kakak always suggest my client hm guna la Sugardoll shampoo. . Wajib beli dari @sugardollxofficial sebab kakak always ikhlas melayan pertanyaan korang. . Best eh kakak kalau kakak consult 🤣. Haha kite borak borak. . Okay harini sis ada COD area Subang Jaya & Shah Alam. Mai la whatsapp i 018-7716144 kalau nak order. Kalau tak rajin save contact number, tekan je link kat bio. Senang terus whatsapp kakak. . #vsco #vscocam #likeforlikes #likesforlikesback #likeslikeslikes #vscom #vscofilter #postforlikes #likeforfollow #like4likes #likeforlikeback #likelike #vsco #vscocam #sugardollbynn #sugardollsubangjaya #sugardollUSJ #sugardollputraheights #sugardollbandarsunway #sugardollshahalam #sugardollkelanajaya #sugardollpetalingjaya #sugardollpuchong #sugardollstockist #sugardollselangor #sugardollbangsar #sugardollKL #sugardollbukitjalil #sugardollbukitjelutong #sugardollbandarsaujanaputra #sugardolldamansara

130
1 hour ago

Cloudy with a chance of Maki😂

61
1 hour ago

Desistir é o que te impede de chegar la

8120
1 hour ago

euonymus fortunei [spindle tree]

181
2 hours ago

101
2 hours ago

Revenant Enfant

111
2 hours ago

🌳🍃🌳🍃⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #instagoodshot #femmetravel #travelingram #travelgram #wanderlust108 #wandern #makeuplooks #lovelyplanet #wandergram #lablogger #sobeauty #wakeupmakeup #vscocolor #igpassport #darlingescape #jetsettingchicks #lifeonthemove #darlingescapes #meetthemoment # #beautysociety #instagoodmyphoto #worldofwanderlust #wanderland #jetsetter #vscom #sheisnotlost

82
2 hours ago

не хочется тебя разочаровывать, но предательство - это всего лишь вопрос времени.🌿 _______________________________________________________ #hredi #vsco #vscofilter #vscocam #vscoedit #vscoua #vscom #vscolover #vscoukraine #vscogram #vscophoto #vsco 📷 #vscomood #details #detail #detailing #photography #photo #photooftheday #photooftoday #pic #picture #picoftheday #mood #moodoftheday #instamood #moodygram #liketime #likeforlikes #like4likes

380
2 hours ago

#KABARKABAR BENNACER AKAN TIBA DI MILAN MINGGU INI? . Tawaran yang dibuat Milan untuk Bennacer akhir pekan lalu sebenarnya adalah € 16 juta + € 2 bonus. . Menurut @guardian ,pemain internasional Aljazair akan tiba di Milan minggu ini untuk menyelesaikan kesepakatan setelah negaranya sukses AFCON. . Hmm🤔 . . . . AKUN LAMA KENA SUSPEND/DINONAKTIFKAN. Kuy support kami follow lagi: @indonesia_milan2 @indonesia_milan2 @indonesia_milan2 . #INDONESIAMILAN #MilanDay #MILANISTI #MILAN #acm #weareacmilanindonesia #forza #football #forzamilan #wearemilanisti #ins13me #weareacmilan #selebritisFc #micalcio #like4like #milanistiindonesia #likeforlike #likes #likeforlikes #like4likes #instagood #vscom #canon #nikon #adidas #nike #sport @acmilan INDONESIA

4108
3 days ago

dan bukankah meninggalkan adalah cara yang tidak baik untuk menyelesaikan?! comeon ini bukan sekedar masalah hati, melainkan soal pentingnya menghargai tanpa harus meninggalkan luka~ please check link in my bio and then subscribe💛 #vscofilter #vsco #vsc #vscoedit #vscocam #vscoua #vscobrasil #vscox #vscovietnam #vsco 📷 #vscoukraine #vscom #vscogram #vscorussia #vsco_hub #vscoartist #vscogood #adobelightroom #adobelightroommobile #adobelightroomindonesia #adobelightroomcc #adobelightroompresets #likeforfollow #likeforlikes #like4likes #likeforlikeback #like4follow #likeforliketeam #liker #likes

2473
2 weeks ago

yayaya lagi lagi dan lagi, tempat yang selalu dikejar anak-anak muda yang kekinian banget pasti memilih tempat yang nyaman buat duduk dan menikmati secangkir kopi dan yang selalu penat dengan masalah pekerjaan dan tugas pasti lari dan nyantai mencari kopi di sini. kenapa? karena pahitnya kopi mampu menghipnotis keluhan itu aaaaaaaaah♡ @starbucksindonesia @starbucks please check link in my bio and then subscribe💛 #livefolkindonesia #wonderfulindonesia #wonderful_location #pesonaindonesia #pesonaindonesiaofficial #wonderfullindonesia #vscodaily #semuaadatiketnya #vscofilter #vsco #vscocam #vsco 📷 #vscom #vscogram #vsco_hub #vscoartist #vscogood #adobelightroom #adobelightroommobile #adobelightroomindonesia #adobelightroomcc #adobelightroompresets #likeforfollow #likeforlikes #like4likes #likeforlikeback #like4follow #likeforliketeam #liker #likes

7339
2 weeks ago

capek kuliah aja? capek kerja aja? harus tetep bersyukur dong, gimana caranya? gampang kok, ntar kalo ada waktu libur nah rencanain perjalanan kamu dengan baik dengan tujuan terbaikmu. aku ada nih salah satu tempat yang recomended yang ada di Jogjakarta, pastinya cakep dong dan dijamin kamu bakalan betah seharian main panas dan main pasir. ettss jangan lupa pesan tiket pesawat ataupun hotel di @traveloka @tiketcom pasti dong perjalanan kamu akan jauh lebih nyaman dan tanpa harus repot-repot mencari kesana kesini, kamu tinggal duduk dan pilih tiket dan kamar hotel sesuai isi dompet kamu. gampangkan mebahagiakan diri sendiei dan membahagiakan pasangan kamu?! yok kapan lagi? sekarang dong ahah uakan?!! please check link in my bio and then subscribe💛 #livefolkindonesia #wonderfulindonesia #wonderful_location #pesonaindonesia #pesonaindonesiaofficial #wonderfullindonesia #vscodaily #semuaadatiketnya #vscofilter #vsco #vscocam #vsco 📷 #vscom #vscogram #vsco_hub #vscoartist #vscogood #adobelightroom #adobelightroommobile #adobelightroomindonesia #adobelightroomcc #adobelightroompresets #likeforfollow #likeforlikes #like4likes #likeforlikeback #like4follow #likeforliketeam #liker #likes

89225
3 weeks ago

стакан кофе, уютное место и родной человечек рядом - это всё, что нужно, чтобы вечер стал прекрасным ☕️ #vsco #vscorussia #vscox #vscocam #vscofilter #vscomoscow #vscom #vscospb #vsco_hub #vsco 📷 #vscogood #vscogrid #vscogram #vscofood #like #liketime #likeforfollow #liked #liker #likes #likeforlikes #likeaboss #лайк #follow #followmeto #взаимныелайки #москва #рекомендации

3277
3 weeks ago

yeay akhirnya sudah di akhir pekan, yuk buat temen-temen yang belum punya planing buat jalan siapa tau bisa liat-liat dulu dan atau mau langsung liburan banget?! nah @wakandasumbatravel adalah jawaban yang ingin berlibur di Pulau Sumba yang pastinya punya pesona luar biasa yang meninggalkan kesan terindah saat berlibur di sana. jadi, masih mau menyia-nyiakan waktu libur? enggak dong pastinya, yuk mari melatih diri menjadi salah satu aktor penikmat pantai yang luar biasa indahnya dan piknik menghindarkan kamu dari penuaan dini ehh ehh tapi bisa juga dong hunting tiket murah dan cepat di @traveloka biar perjalanannya aman dan nyaman💐 please check link in my bio and then subscribe💛 #vscofilter #vsco #vsc #vscoedit #vscocam #vscoua #vscobrasil #vscox #vscovietnam #vsco 📷 #vscoukraine #vscom #vscogram #vscorussia #vsco_hub #vscoartist #vscogood #adobelightroom #adobelightroommobile #adobelightroomindonesia #adobelightroomcc #adobelightroompresets #likeforfollow #likeforlikes #like4likes #likeforlikeback #like4follow #likeforliketeam #liker #likes

96541