thehardt Photos & Videos

1 day ago

[𝗠𝗔𝗦𝗦 𝗽𝗿𝗼𝗷𝗲𝗰𝘁 - 𝗛𝗥𝗛] Re-thinking the collective spaces: the vertical connections are not just the way of moving from floor to floor, but an integrated network of shared spaces. The collective activities are placed in the galleries or between the apartments, providing an organic appropriation of these spaces which leads to a sense of community.

2031
1 week ago

Burning mist - Olafur Eliasson @tate

411
1 week ago

[𝗠𝗔𝗦𝗦 𝗽𝗿𝗼𝗷𝗲𝗰𝘁 - 𝗛𝗥𝗛] Community resilience is the purpose of Urban Hill. The vision would give access to shared facilities and services that keep you close to what you need on a daily basis cultivating a sense of belonging and offering the support systems and social life every user seeks.

4553
1 week ago

Sobrevivientes Veracruz, Coahuila y Zacatecas

342
2 weeks ago

🍨 Serpentine Pavilion 2019

371
3 weeks ago

[𝗠𝗔𝗦𝗦𝗶𝘃𝗲 𝘄𝗶𝗻 - 𝗤𝘂𝗮𝗿𝘁𝗲𝗹 𝗠𝗼𝗻𝘁𝗲 𝗣𝗲𝗱𝗿𝗮𝗹] an ARQUIPÉLAGO in the heart of Porto. Adapting to the topography of the area the project aims to provide the sense of belonging by unlocking the multiple benefits of living in a familiar community, offering a network of new public spaces. From the street level, a series of pedestrian path lead over the building’s lower levels passes gardens, playgrounds and multifunctional squares.

4232
3 weeks ago

Yesterday's photoshoot.

291
3 weeks ago

House 2LH (2016) by hugely talented @luciano_kruk of @lucianokruk.arquitectos Luciano Kruk located in Tigre, Argentina. The client - a medium-scale construction company - carried out a market study on the housing demands of the average socio-economic class in the northern area of Greater Buenos Aires. When finding scarce in the commercial offer of houses of constructive and architectural quality -for which there is a great demand-, he decides to commission the Study the design of a prototype of housing capable of being replicated: the Casa 2HL. #homedesign #homedecor #entrance #shadows #patterns #lighting #balance #alignment

1.2k8
4 weeks ago

Aylesbury Cohousing: Passivhaus homes designed around a communal hall. Facing the sunken pathway, exaggerated chimney stacks peak above the surrounding roofscape. Outside, the projecting stacks create a quiet corner to the entrance of the home, offering privacy and a sense of ownership within the shared gardens.

4343