snack Photos & Videos

19 seconds ago

Halo guys, kalian harus coba keripik pisang coklat dari Monster Banana @monsterbananachips Cita rasa melegenda keripik pisang yang dibalut dengan coklat yang super lezat akan membuat kamu ketagihan! Kalian bisa cek ke @monsterbananachips untuk info pemesanan. Ohiya, @monsterbananachips juga membuka kesempatan untuk para teman teman panitia acara di universitas/sekolah untuk disponsori dan didanai loh. Salam dari kami, Pecinta keripik pisang rasa coklat yang melegenda😉 #opensponsor #opensponsorship #sponsor #sponsorship #kerjasama #partnership #event #monsterbananachips #ecoex2019 #ecoex #economyexplosion #millenial #campus #universitasislamassyafiiyah #UIA #jakarta #roadtoevent #snack #chocolate #banana

00
1 minute ago

🌱more points to plants 😊the nutrients in kale are highly more absorbable than dairy / animal products. Kale also has the added benefits of being alkaline and full of gut cleansing fibre versus acidic meat & dairy which contain little to no fibre and stress the digestive system. . . . . . @wishinguwell_1111 . . . . . @wishinguwell_1111 #foodismedicine #healthylife #healthy #happy #healing #holistic #naturalhealing #natural #diy #naturalremedies #naturalmedicine #foodie #holistichealth #kale #home #healthiswealth #kitchen #snack #weightloss #love

170
2 minutes ago

Oleh - oleh khas cirebon SIWANG = TERASI BAWANG Variant: 🔹Original 🔹Sedang 🔹Pedas 🔹Extra pedas Kemasan: 🔹100gram 🔹250gram YUK yg mau order bisa hub: Owner : @darninie Admin : @nenengrunengsih Mau wilayah cirebon/diluar cirebon pengirimanya lewat yg dibawah ini ⬇️⬇️⬇️ •JNE •TIKI •J&T Kalian bisa DM langsung gengs.... Jangan ragu untuk membeli karena ini sangat endolita klo dimakan pake nasi hangat apalagi pas tgl tua behh mantul ini mah mamamnya bisa lahapp gengs...😋😋😋 . . . #siwangcirebon #siwangbudarnie #makanancirebon #kulinercirebon #homemade #aslicirebon #oleh2cirebon #jajanan #makananenak #foodporn #makanankekinian #indonesia #instafood #makanansehat #kulinerindonesia #makanenak #kulinerjakarta #cemilan #jakarta #like #enak #delicious #snack #indonesianfood #makananpedas #kulinerenak #wisatakuliner #minuman #makananindonesia

00
2 minutes ago

Yuk cobain perpaduan Brown Sugar Boba dengan gurihnya Cheese Foam. Brown Sugar Boba nya asli terbuat dari Brown Sugar. Dengan varian menu minuman pilihan dari Fresh Milk, Soy Milk, Dark Choco, Choco Hazelnut, Thai Tea dan masih banyak lagi. Juga terdapat Boba Toast (Roti Panggang dibalur Brown Sugar Boba) dan Joytato Temukan kami di Joy Sugar LG Floor @pentacity_bsb Depan Hypermart IG : joysugar_id WA : +62 858-4547-8990 #kuliner #food #snack #snackcorner #drink #balikpapan #balikpapanfood #balikpapansnack #balikpapankuliner #kulinerkekinian #makanankekinian #boba #brownsugar #bobabrownsugar #joysugar #joysugarlover #promo #infobalikpapan

10
2 minutes ago

I soak Tilly G 1-2 times per week during the summer. Why? Because soaking helps keep him clean, pass waste, and most importantly helps prevent stones. Baby sulcatas should be soaked daily until they reach 100 grams in weight. Then sulcatas should be soaked 2-3 times per week until they weigh around 1000 grams. Adult sulcatas like Tilly G should be soaked 1-2 times per week or more during the hot summer months, and less often during the winter. (Watering your sulcata with a hose doesn’t count as a soak.) If you love Tilly G then you know I soak him once during the week and again on the weekend. I call it Spa Day or Bath-n-a-Snack. 🐢💚 #sulcata #sulcatalover #tortoise #turtle #pets #sulcatatortoise #socal #buzzfeedanimals #ilovetortoises #sulcatasofinstagram #petsofinstagram #cutepets #animals #instatortoise #videofoftheday #tortoiselover #reptiles #snack #bath #summer

122
3 minutes ago

JANGAN LEWAT! PROMO MENARIK HINGGA AGUSTUS 2019! Harga Normal : Rp. 38.000 / Pcs BIG DEAL! Beli 5 = Rp. 175.000 Kakak hanya cukup bayar Rp. 300.000 untuk bisa ngedapetin 10Pcs Fish Skin kamii lohh Syarat dan Ketentuan Berlaku☺️ (untuk informasi reseller bisa langsung kontak Kak Cinping yaa) #HAOCESENCINPING #ExtremelyDelicious #fishskin #keripik #cemilan #snacks #snack #salmonfishskin #kulitikansalmon #cemilanfishskin #snackforlife #likeforlike #followforfollow #f4f #l4l #kulineran

50
7 minutes ago

Switching gears a little... Have you ever made ‘Homemade Dog Treats’ ? Me either, until today! A lot of times we spend the time to make ourselves clean food, but what about our furry friends/family! I made a simple 4 ingredient treat: Whole wheat flour, Peanut butter, Banana or unsweetened applesauce and Chicken stock. Can’t wait to share this little snack with some qualified taste testers 🐕 🐩. . . . . . . #HomemadeDogTreats #CleanEating #PuppyFood #Healthy #WholeWheatFlour #DogTreats #HappyPups #CleanEatingForTheWholeFam #PeanutButterSnack #BiscuitBaking #DogBone #PuppyPaw #CleanEating #Love #MadeWithLove #TrialAndError #Tastemade #Tasty #Tester #Hungry #Snack

30
8 minutes ago

#Repost @alvisepti • • • • • 😆 Assalamu'alaikum, cobaakk siapa disana yg doyan nyemil? Ada pilihan enak niyhh Macaroni keju dan Pisang Karamel dari @bakul.belly yg dikemas bersih dan rasa nya emang enak.. Macaroni keju sama Pisang karamel emang uda jd favoritku dr dulu, apalagi iniyh @bakul.belly punya kemasan praktis yg mudah bt dibawa bawa ☺️ Cobain deh, pasti ketagihaaan 😉 bs cek langsung ke @bakul.belly @bakul.belly yaa 🤗 . . . #snack #snackcirebon #macaronikeju #pisangkaramel #kulinercirebon #cirebonkuliner #aboutcirebon #aboutcirebonfood #jajanancirebon #foodie #foodphotography #endorsement #fotograficirebon #fotoprodukcirebon #phireviews #phiephotoproduct #fotoprodukcirebon #photographycirebon #jasafotocirebon #jasafotoproduk

00
9 minutes ago

🔍徐家點心舖 Family Hsu - 在南門市場內,這間點心舖販售的種類可說不少,裡面就屬這千層饅頭最吸引人😍 親切的阿姨會讓我忍不住多買好幾樣帶回台南🙈 - ➿千層饅頭🅝🅣🅓₁₂₀(一袋六片): 一片一片的可以看到夾層裡有著芋泥、奶黃跟紅豆沙 一次可以吃到三種口感的千層饅頭,是不是該下手買一袋呢ψ(`∇´)ψ 蒸過之後的口感蠻軟綿的,不會過於太乾澀,吃起來甜度也將將好 不說是饅頭還真以為我買的是千層蛋糕吧😂 - 📍台北市中正區羅斯福路一段8號(181、183號)台北南門市場一樓 🚇近中正紀念堂捷運站(南門市場出口) 💈08:00~19:30 🚷週一公休 ☎️02-23411579 - #amos食遍台北 #amos吃甜食 #徐家點心舖 #台北 #台北美食 #台北早午餐 #台北下午茶 #台北點心 #台北千層饅頭 #台北小吃 #台湾 #南門市場 #南門市場美食 #捷運美食 #中正紀念堂 #中正紀念堂美食 #千層饅頭 #food #foodie #eat #dessert #snack #taipei #taipeifood #iseetaipei #instameettaiwan #igfood #2eat2gether #sweet

450
10 minutes ago

[PAID PROMOTE AE 2019] . Halloo foodie, lagi gabut? atau laper? butuh cemilan yang manis atau asin? Bisaa banget order cemilan yang dimasak dengan penuh CINTA❤ di Pretty Moms. Sekarang Pretty Moms melayani pemesanan makanan via social media dan dapat diantar hari itu jugaa lohh!😉 Yukk follow ig @Prettymomscafe untuk cari tau lebih banyak lagi menu-menu dari kami serta update terkini dari Pretty Moms, siapa tau ada menu yang lagi gratis😝 Untuk informasi lebih lengkapnya bisa hubungi kami di WA dengan nomor 085885633477 dan di Line dengan id : shafirafira7 . . Let's grab your favorite snackks !!💃 #kuliner #snackjakarta #dessertjkt #dessertjktfoodies #culinary #mommyfood #masakanibu #kangenkeluarga #snack #menu #withlove #prettymomscafe #agrisevent2019

10
11 minutes ago

ขนมปังสังขยาและนมโกโก้ จากแบรนด์ @buunjai 😋 . #DeliveryToYou 📦🛵 บริการจัดส่งภายใน 1-2 ชม. . 💋Ginzy healthy & delicious💋 FB : ginzy กินซี่ IG : ginzy.ginzy . 📍Ginzy Bangna สาขาบางนา-แบริ่ง •ซอยแบริ่ง23 ถนนสุขุมวิท107 [email protected] : @ginzy.bangna Email : ginzy.bangna @gmail.com Tel : 064-195-9539 . 🚪Opening Hours จ-ศ :  7:00 - 21:00 ส-อา : 9:00 - 21:00 . 📍Ginzy Chaeng สาขาแจ้งวัฒนะ •ถนนแจ้งวัฒนะ-คลองประปา ติดJ-Coffee ติด The  Base Condo [email protected] : @ginzy.chaeng Email : ginzy.chaeng @gmail.com Tel : 061-526-4445 . 🚪Opening Hours จ-ศ :  7:00 - 21:00 ส-อา : 10:00 - 21:00 . 📍Ginzy Shop สาขาเลียบด่วนรามอินทรา •12/428 ซอยประเสริฐมนูกิจ 33 แขวงนวลจันทร์ เขตบึงกุ่ม กทม.10230 [email protected] : @ginzy.ginzy Email : info.ginzy @gmail.com Tel : 094-442-2563 . 🚪Opening Hours จ-ศ :  9:00 - 21:00 ส-อา : 9:00 - 21:00 . #ginzyshop #ginzychaeng #deliciousfoods #healthyanddelicious #อาหารคล ีน #ขนมคล ีน #ขนม #อร ่อย #delicious #heathyfood #healthy #snack #healthylifesyle

20
13 minutes ago

Great food is like great sex. The more you have the more you want. - Gael Greene

31
16 minutes ago

Legend...wait for it....dairy.

12
16 minutes ago

Happy sunday! Buat temen2 yg mager ke emol krnn super padat merayap, tp tetep pengen makan enak? Bisa mampir k outlet ROKUPANG SURABAYA 2 KUTISARI YA.. Best seller kita adalah: ovomaltine keju, creamcheese oreo, nutela keju, jagung mozarella, telur smokedbeed mozarella, telur tuna mozarella, telur kornet mozarella dan telur sosis mozarella . 📍 jl. Kutisari Selatan 100 (samping hotel OYO 98 / Optik Merdeka) di google maps ketik "rokupang surabaya 2 kutisari" 📅 SETIAP HARI ⏰ 11.00-21.00 ✔Take away ✔GO FOOD (ketik "rokupang") . Rokupang, #satutidakakancukup #rokupangsurabaya #rokupangsby #rokupang #rokupangdharmawangsa #rokupangkutisari #kulinersurabaya #kulinersby #kokobuncit #jajananhits #rotiviral #foodmax #foodmaxrokupang #makanan #snack

50
17 minutes ago

Halo guys, kalian harus coba keripik pisang coklat dari Monster Banana @monsterbananachips Cita rasa melegenda keripik pisang yang dibalut dengan coklat yang super lezat akan membuat kamu ketagihan! Kalian bisa cek ke @monsterbananachips untuk info pemesanan. Ohiya, @monsterbananachips juga membuka kesempatan untuk para teman teman panitia acara di universitas/sekolah untuk disponsori dan didanai loh. Salam dari kami, Pecinta keripik pisang rasa coklat yang melegenda😉 #opensponsor #opensponsorship #sponsor #sponsorship #kerjasama #partnership #event #monsterbananachips #ecoex2019 #ecoex #economyexplosion #millenial #campus #universitasislamassyafiiyah #UIA #jakarta #roadtoevent #snack #chocolate #banana

150
21 minutes ago

Bolu model baru nih 🥰 . Bolu Muffin uk. ∅ 22 cuma Rp. 45.000 😘 . Bisa req dipotong & dibungkus . Order min H-1 pengambilan . Contact Us ⬇️⬇️⬇️⬇️ WA :082247101078 (CHAT ONLY) Line : wandcos IG : @pradnyacake . 🏘️ Jln Seruni no. 3 Denpasar 📍 Google Maps : Pradnya Cake 🛵 Self pick up / GoJek #brownies #pudding #pie #cake #bolu #anekacake #kue #cakebali #infokuliner #infokulinerbali #jualkuebali #kuebali #kuepesanan #madebyorder #kueresepsi #resepsipernikahan #kuemini #snack #snackbox #kuemurah #denpasar #bali

102
22 minutes ago

kue kering di dalam toples kaca, cantik untuk langsung disajikan di atas meja ♥️ . 📸 on the spotlight : ✨ K300 Series✨ --- Untuk pemesanan dapat menghubungi kami di : Tokopedia link.in bio 👈 WhatsApp +62 819 3123 1212 kuekuelalegit @gmail.com --- #khoedapanlegit #kuekering

51
25 minutes ago

今日のおやつは「nid sand・白桃ホイップ」です🥪 nid sandの2種類めです。全くおやつの説明しませんが、日曜日はお菓子小説の日です。 お菓子小説・第3話〜✴︎ ✴︎✴︎✴︎ 冷蔵庫を開けると、コーラが2本だけ入っていた。空腹状態を現しているかのように冷蔵庫内もほとんど空だった。外で何か食べようと、汗だくになったTシャツを脱ぎ洗濯機に投げ入れる。 洗濯機の手前でTシャツが落ち、結局取りに行く羽目になった。洗濯機の浴槽内も空腹状態で、空の浴槽内にTシャツを入れた。三段ボックスから黄色いTシャツを取り出して着用しようとしたが、汗で纏わりついた身体をシャワーで洗い流すことにした。狭い浴室に大きな身体。ボディーソープのポンプを押す。昨日ドラッグストアで買っておいた新品のボディーソープ。ポンプを押すと いい香りが浴室に広がる。nid sandの白桃ホイップのようなフルーティーな香りだ。外に出たら フルーツサンドを食べようと決め、僕は身体を洗った。 ダラダラ書きましたが結局、美味しいです😋 #猫と一緒 #猫大好き #今日のおやつ #お菓子好き #お菓子好きな人と繋がりたい #おやつの時間 #おやつタイム #お菓子部 #おやつ部 #三度の飯よりお菓子好き #毎日おやつ #teatime #夫婦 #夫婦二人暮らし #インテリア部 #インテリア好き #シンプルライフ #丁寧に暮らす #大阪暮らし #おうちカフェ #家カフェ #お菓子のある暮らし #snack #白桃ホイップ #nidsand #フルーツサンドイッチ #ニドサンド #白桃

472
26 minutes ago

#fdoe • Today was better.. I had a delicious breakfast this morning 💛🤤 • For lunch I had another iced coffee with the toast. I only ate one piece of them but I tried cream cheese for the first time in a looong while, which was pretty okay.. it still feels weird whenever I try a new dairy food because I’m so used to having the vegan alternative.. • I tried a fiber one bar w/ my dinner... I haven’t had one in forever. I remember them being a lot bigger & it tasted different from how I remember it... • Then I treated myself to some dessert.. 😋🍨 • I also went food shopping with my mom today & we picked up some new foods that I am both nervous & excited to try.. 💛 • нσρє уσυ нανє α gσσ∂ ∂αу / иιgнт ! • ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ #edcommunity #edrecovery #prorecovery #ed #selfloveworkandprogress #journeytoselflove #eatingdisordersupport #eatingdisorderrecovery #edwarriors #journeytoselflove #practicingselflove #selfloveworkandprogress #selfcare #selfacceptance #selfgrowth #breakfast #lunch #dinner #snack #dessert #icedcoffee

41
36 minutes ago

🎖Walnut pastry is a popular Korean street snack called “호두과자” (hodugwaja) 🎖It is filled with sweetened red bean paste and chunky walnuts! Yum😋 only at #cocohodo . . . . . _ #cocohodo #cocohodorhs #la #hangout #place #dessert #food #foodie #snack #sweet #treats #walnut #walnutpastry #pastry #redbean #cafe #yummy #rowlandheights #korean #korea #streetsnack #mukbang #먹스타그램 #코코호도 #호두과자 #먹스타 #디저트맛집 #먹방 #미국맛집

11
40 minutes ago

Oven Baked Potato Fries💁. potato (used russet potatoes here) + garlic + paprika + onion powder + cumin powder + parsley + olive oil (2 tsp) = 🍟🍟. They are crispy from outside and soft from inside and yes much healthier option than deep fried french fries.😉 These right here definitely satisfy my craving. HAPPY WEEKEND!! . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . #homemade #ovenbaked #frenchfries #bakedfries #spicy #food #foodies #foodinspiration #foodinsta #foodholic #foodworld #foodpic #foodprep #mykitchen #happyme #foodgram #weekendvibes #instafood #snack #instagrammers #instafoodphoto #instafoodshare #instafooddiary #instafoodphotography #instaphotography #instaphoto #instadaily #instalove #instalike #instaworld

111
1 day ago

⭐️FIN DE SEMANA⭐️ _ Y ustedes ... ¿Cómo parten su fin de semana? 😎 Yo lo parto con esta exquisita tabla con queso de cabra @quillayes_dlv 🧀 - ¿Cómo armar una tabla? 1.- Escoge una base (bandeja, tabla de madera, algún soporte que tenga por ahí ... etc) 2.- Elige quesos, algunos embutidos, jamones o salames. 3.- Frutos secos y fruta deshidratada. 4.- Si tienes alguna pasta o ricotta, agrega aceite de oliva y alguna especia como merkén u orégano. 5.- ¡A disfrutar! 🙊 _ #disfrutemosquillayes #instafood #nutricion #nutricionista #chile #chilena #tabla #picoteo #snack #sabado #agosto

591