quiteplace Photos & Videos

8 hours ago

Sometimes all you need to do is find a quiet place, raise your hands, and talk to Allah.

442
9 hours ago

"Black lipstick stains her glass of red wine I am your servant, may I light your cigarette? Those lips smooth, yeah I can feel what you're saying, praying They say the beast inside of me's gonna get ya, get ya, get..." 🍇 Thanks so much to @pudretemj for welcome me into her home 💜 . . . #landscape #view #purple #scenery #drinking #red #wine #bottle #bright #citylights #green #nature #surroundings #tree #dark #blue #sky #peaceofmind #quiteplace #timeoff #quote #typeonegative #song #photography #artphotography

302
21 hours ago

We found that beautiful place while we we’re exploring Nusa Lembongan on our scooter. It was such a quite beautiful place at the beach, the water was warm, the view was amazing and the atmosphere was a dream. We felt so lucky to find this place per accident.... #throwback #summerday #explorelembongan #quiteplace #scootertime #holidays #timetorelax #travellover #traveltheworldwithme #nusalembonganisland #loungeresto #amazingview #warmwater #beach #atmosphere #chill #music #baliholiday

92
1 day ago

This is a must read book. THE POWER OF NOW! This is another book that put me on the right track and got me to appreciate what I have! And to be grateful to be alive. We don’t have two minutes to live today, we live such fast paced lives. Take time out for yourself, go to a quiet place and relax, take in your surrounding and just embrace life. It’s great to be alive 💡 #thepowerofnow #thepowerofnowbook #lifeisgood #booklifestyle #taketime #taketimeforyourself #quiteplace #relax #grateful #embraceyourlife

62
1 day ago

Замечательное наблюдение о Крите - я вообще не видел ни одного мус...гхм...полицейского за 7 дней нашего пребывания. Здесь удивительно спокойно в любое время суток. Можно не бояться оставить вещи на пляже и пойти вместе купаться, где-то лазать и гулять ночью по барной улице и ближайшим закоулкам. Даже с дорожным движением у них все как-то правильно. Минимум знаков и разметок - максимум внимания и взаимного уважения. В целом это все очень круто, просто и удобно. #afterlightandroid #afterlight #afterlightapp #afterlightrussia #nobadvibes #nobaddays #chillings #chillmode #chillingtime #chillvibes #highvibe #stayyoung #foreveryoung #youngblood #greece #gogreece #vacationforever #greecevacation #september2019 #greece_moments #hersonissos #travelislife #travelphotography #travelblog #travelguide #travelgram #nocops #quiteplace #збс

130
1 day ago

🇷🇴Stiai ca - Lacul Rosu a fost format in urma prabusirii unui versant din cauza cutremurului din 23 ianuarie 1838, 6,9 magnitudine? Nici eu nu stiam pana nu am deschis wikipedia 😁😁😁 ____________________________ 🤔Am trecut de multe ori pe langa Lacul Rosu, dar niciodata nu m-am oprit sa stau, sa-l admir. Uite de data asta m-am oprit, placut surprins de racoarea si linistea de pe mal combinat cu view-ul superb 😎 ____________________________ 🎯P.S. Data viitoare planific o plimbare cu barcuta. Cine se baga? 😀 ____________________________ #laculrosu #descoperaromania #discoverworld #discoverromania #lake #europe #mountains #nature #quiteplace #quite #instagram #baracuta #liniste #natura

402
2 days ago

Anjay mabar:v Bikin susah" yang pencet tombol like dikit😟 Aku janji akan folow Udah janji sad:v ___________________ Suport 1Knya kawan ---------------------------- Mon maap kalo kata"nya ada yang sama,mohon di selesaikan dg kepala dingin! ---------------------------- Sport🛠️📱 -xiomi Redmi 5A -pixelab -pisaypro ----------------------------------------- ----------------------------------------- 📌Jangan di liat doang📌 📈Sekalian follow ntar aku follback📈 Suport_akun ku: @quites_kd Soport_base_plane: @_ho_kage Suport_akun ku: @quites_kd Soport_base_plane: @_ho_ Suport_akun ku: @quites_kd Soport_base_plane: @_ho_kage Suport_akun ku: @quites_kd Soport_base_plane: @_ho_kage Suport_akun ku: @quites_kd Soport_base_plane: @_ho_kage Suport_akun ku: @quites_kd Soport_base_plane: @_ho_kage Suport_akun ku: @quites_kd Soport_base_plane: @_ho_kage Suport_akun ku: @quites_kd Soport_base_plane: @_ho_kage Soport_base_plane: @_ho_kage Suport_akun ku: @quites_kd Soport_base_plane: @_ho_kage Suport_akun ku: @quites_kd Soport_base_plane: @_ho_kage ---------------------------------------- WA=085743285784 FB=quitesKD IG= @quites_kd ---------------------------------------- . .. ... .... ..... ...... ....... ........ ......... .......... #quotesgalau #quitesanime #quotesindonesia #quitessimple #quitesnaruto #quotesremaja #quotestag #quiteplace #motivationalquotes #memeindo #simpel #nostaligianaruto

265
4 days ago

Budayakan tinggalkan like sebelum mengambil /menonton ya guys ✌️🙏(ENJOII) _____________________________ *Partner @rivkyardya *Partner @mazwiindra_ *Partner @nikaldoafriyansyah *Partner @ndun_2 *Partner @marianusbelle _____________________________ #Hastag #video #vidio30detik #moduskalem #lambeviral #quites #quiteplace #quiteswa #q #quotesindonesia #quitesWA #lfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfl #lfl 💛 #lambe_turah #katakatacinta #karyaseni

163
4 days ago

Bucen trus:v Bikin susah" yang pencet tombol like dikit😟 Aku janji akan folow Udah janji sad:v ___________________ Suport 1Knya kawan ---------------------------- Mon maap kalo kata"nya ada yang sama,mohon di selesaikan dg kepala dingin! ---------------------------- Sport🛠️📱 -xiomi Redmi 5A -pixelab -pisaypro ----------------------------------------- ----------------------------------------- 📌Jangan di liat doang📌 📈Sekalian follow ntar aku follback📈 Suport_akun ku: @quites_kd Soport_base_plane: @_ho_kage Suport_akun ku: @quites_kd Soport_base_plane: @_ho_ Suport_akun ku: @quites_kd Soport_base_plane: @_ho_kage Suport_akun ku: @quites_kd Soport_base_plane: @_ho_kage Suport_akun ku: @quites_kd Soport_base_plane: @_ho_kage Suport_akun ku: @quites_kd Soport_base_plane: @_ho_kage Suport_akun ku: @quites_kd Soport_base_plane: @_ho_kage Suport_akun ku: @quites_kd Soport_base_plane: @_ho_kage Soport_base_plane: @_ho_kage Suport_akun ku: @quites_kd Soport_base_plane: @_ho_kage Suport_akun ku: @quites_kd Soport_base_plane: @_ho_kage ---------------------------------------- WA=085743285784 FB=quitesKD IG= @quites_kd ---------------------------------------- . .. ... .... ..... ...... ....... ........ ......... .......... #quotesgalau #quitesanime #quotesindonesia #quitessimple #quitesnaruto #quotesremaja #quotestag #quiteplace #motivationalquotes #memeindo #simpel #nostaligianaruto

202