putihgebu Photos & Videos

8 seconds ago

NAK CANTIK😘😘 MEHH GUNA MAKKOHIJAUMASKER 😍 . Masker yg dirumus khas drpd spirulina yg pertama diMalaysia😱 . Kenapa spirulina? Apakah kebaikkan spirulina ini utk kulit😚 . 📌Spirulina amat kaya dengan sumber pigment beta-carotene 📌Amat berkesan dalam merawat lingkaran hitam 📌Membersihkan kulit secara mendalam. 📌Amat sesuai bagi merawat kulit berminyak & bagi mereka yg sentiasa makeup. 📌Mengecilkan pori-pori wajah. 📌Terkenal dgn fungsinya untuk menghidratkan (melembabkan) kulit. 📌Kesan detoksifikasi memberi mata anda tenaga baru & membuang bayang-bayang gelap di sekitar mata. 📌Mengandungi tyrosine , vitamin E atau tokoferol, dan selenium, yang terkenal dengan kesan anti -penuaan. 📌Tyrosine melambatkan penuaan sel-sel kulit. 📌Mengandungi antioksidan untuk menghapuskan radikal bebas yang menyebabkan penuaan kulit . ______ Whatsapp: +60 11-3697 5702 #tinggiberjayatiens #spirulinaofficial #spirulinamalaysia #sayajualspirulina #jeragathilang #spirulinamask #maskorganic #maskherbal #maskerspirulina #hilangkanparut #tiensmalaysia #sayajualonline #parutjerawat #spirulinasingapore #sayajualmurah #sayajual #facialmalaysia #faktaspirulina #nakputih #nakcantik #skincare #putihgebu #gebugebas #tienssingapore #jeragat #jerawat #spirulina #nakkulitcantik #spirulinabrunei #parut

00
24 seconds ago

ALAMAK KULIT BERJERAGAT, JAP LAGI NAK PI DATING...MCM MANA NAK COVER NI ?? . . Jangan risau pakai jer CSF, semudah ABC...kulit akan gebuss, peloless dan glowing tanpa cela !! . . Taaraa...dah siap, cantik kan😍 . . Tak sampai berapa minit dah gebuss. CSF ni included sekali dengan serum yg boleh repair kulit yg bermasalah mcm jerawat, jeragat, kulit kering dan kusam serta boleh mencerahkan kulit sekali. Best kan:) . . Nak Cuba Sebotol Wasap Akak Harga Promosi jer akak bagi:) . . Wasap Akak Sekarang 👉🏼 014-9125203 ❌ NO DM . Normal Price RM100 Promosi RM60 sahaja😱 Free POS + Free Gift Jimat sehingga RM40 1 Botol 4 Bulan Penggunaan...WOW..!! Jom GRAB NOW. . . Jom Secantik Cinderella👰 #kuruscepat #putih #cucukputih #kurussihat #putihgebu #kecantikan #kulitputih #mekap #mekapupmurahmalaysia # #cgs #cinderella #sabunpemutih #krimpemutih #mukaglowing #kurusputih #skincaremurah #mekapmurah #foundationmurah #injectionputih #cinderella #cgs #cinderellapitera #supplementkurusmurah #supplementputih #jeragathilang #penghilangjerawat #setskincarecinderella #setskincare #suntikanputih #akakcinderella #serummurah

00
57 seconds ago

ALAMAK KULIT BERJERAGAT, JAP LAGI NAK PI DATING...MCM MANA NAK COVER NI ?? . . Jangan risau pakai jer CSF, semudah ABC...kulit akan gebuss, peloless dan glowing tanpa cela !! . . Taaraa...dah siap, cantik kan😍 . . Tak sampai berapa minit dah gebuss. CSF ni included sekali dengan serum yg boleh repair kulit yg bermasalah mcm jerawat, jeragat, kulit kering dan kusam serta boleh mencerahkan kulit sekali. Best kan:) . . Nak Cuba Sebotol Wasap Akak Harga Promosi jer akak bagi:) . . Wasap Akak Sekarang 👉🏼 014-9125203 ❌ NO DM . Normal Price RM100 Promosi RM60 sahaja😱 Free POS + Free Gift Jimat sehingga RM40 1 Botol 4 Bulan Penggunaan...WOW..!! Jom GRAB NOW. . . Jom Secantik Cinderella👰 #kuruscepat #putih #cucukputih #kurussihat #putihgebu #kecantikan #kulitputih #mekap #mekapupmurahmalaysia # #cgs #cinderella #sabunpemutih #krimpemutih #mukaglowing #kurusputih #skincaremurah #mekapmurah #foundationmurah #injectionputih #cinderella #cgs #cinderellapitera #supplementkurusmurah #supplementputih #jeragathilang #penghilangjerawat #setskincarecinderella #setskincare #suntikanputih #akakcinderella #serummurah

00
1 minute ago

"FLEK HITAM YANG DAH LAMA BERKURUN DAH HILANG, JERAWAT PUN DAH KECUT!!!" • Ni salah satu regular customer kami tau. Sometimes sekali beli 25 capsules 🙈💕 • Siapa je yang tak nak muka flawless kann bahan alami lak tu. Cepat grab before stock habis sebab laris manis spirulina ni 😱 dm or ws Sis okay. Tekan je link kat bio ❤️ • #tinggiberjayatiens #spirulinaofficial #spirulinamalaysia #sayajualspirulina #jeragathilang #spirulinamask #maskorganic #maskherbal #maskerspirulina #hilangkanparut #tiensmalaysia #sayajualonline #parutjerawat #spirulinasingapore #sayajualmurah #sayajual #facialmalaysia #faktaspirulina #nakputih #nakcantik #skincare #putihgebu #gebugebas #tienssingapore #jeragat #jerawat #spirulina #nakkulitcantik #spirulinabrunei #parut

00
2 minutes ago

ALAMAK KULIT BERJERAGAT, JAP LAGI NAK PI DATING...MCM MANA NAK COVER NI ?? . . Jangan risau pakai jer CSF, semudah ABC...kulit akan gebuss, peloless dan glowing tanpa cela !! . . Taaraa...dah siap, cantik kan😍 . . Tak sampai berapa minit dah gebuss. CSF ni included sekali dengan serum yg boleh repair kulit yg bermasalah mcm jerawat, jeragat, kulit kering dan kusam serta boleh mencerahkan kulit sekali. Best kan:) . . Nak Cuba Sebotol Wasap Akak Harga Promosi jer akak bagi:) . . Wasap Akak Sekarang 👉🏼 014-9125203 ❌ NO DM . Normal Price RM100 Promosi RM60 sahaja😱 Free POS + Free Gift Jimat sehingga RM40 1 Botol 4 Bulan Penggunaan...WOW..!! Jom GRAB NOW. . . Jom Secantik Cinderella👰 #kuruscepat #putih #cucukputih #kurussihat #putihgebu #kecantikan #kulitputih #mekap #mekapupmurahmalaysia # #cgs #cinderella #sabunpemutih #krimpemutih #mukaglowing #kurusputih #skincaremurah #mekapmurah #foundationmurah #injectionputih #cinderella #cgs #cinderellapitera #supplementkurusmurah #supplementputih #jeragathilang #penghilangjerawat #setskincarecinderella #setskincare #suntikanputih #akakcinderella #serummurah

00
2 minutes ago

Yang bermasalah 🙈 ketiak gelap, 🙈 jerawat badan, 🙈 kulit kering, dan 🙈 ruam... Ini lah JAMSHIR BODY SCRUB. Badan kita pun perlukan rawatan kecantikan...bukan muka sahaja perlu cantik......Jamshir (Yang bermaksud kecantikan dalam bahasa arab) diformulasikan menggunakan Herba Ayurveda yg merupakan sistem perubatan Holistik yg tertua di dunia sejak 3000 tahun dahulu.... Lepas ni tak ada lagi lah ketiak gelap 🙈 jerawat jerawat pada badan, kulit kulit kering kann Harganya RM 25 Suka takkkkk? 🤗 #jamshir #sabunjamshir #aslegacyselangor #kosmetikmurah #bibirmungil #dherbs #aslegacypuchong #aslegacymalaysia #aslegacyserikembangan #aslegacyserdang #aslegacyputrajaya #aslegacykajang #sitiaafiyah #2019 #sayacantik #sayacomel #kajang #bangi #ctdk #yusoffalqardawi #putihgebu #putihmelepak #selamatpagimalaysia #neelofa #mirafilzah #emmamaembong #jannanick #asalkandiabahagia

10
2 minutes ago

NAK CANTIK😘😘 MEHH GUNA MAKKOHIJAUMASKER 😍 . Masker yg dirumus khas drpd spirulina yg pertama diMalaysia😱 . Kenapa spirulina? Apakah kebaikkan spirulina ini utk kulit😚 . 📌Spirulina amat kaya dengan sumber pigment beta-carotene 📌Amat berkesan dalam merawat lingkaran hitam 📌Membersihkan kulit secara mendalam. 📌Amat sesuai bagi merawat kulit berminyak & bagi mereka yg sentiasa makeup. 📌Mengecilkan pori-pori wajah. 📌Terkenal dgn fungsinya untuk menghidratkan (melembabkan) kulit. 📌Kesan detoksifikasi memberi mata anda tenaga baru & membuang bayang-bayang gelap di sekitar mata. 📌Mengandungi tyrosine , vitamin E atau tokoferol, dan selenium, yang terkenal dengan kesan anti -penuaan. 📌Tyrosine melambatkan penuaan sel-sel kulit. 📌Mengandungi antioksidan untuk menghapuskan radikal bebas yang menyebabkan penuaan kulit Whatsapp: +60 11-3697 5702 #tinggiberjayatiens #spirulinaofficial #spirulinamalaysia #sayajualspirulina #jeragathilang #spirulinamask #maskorganic #maskherbal #maskerspirulina #hilangkanparut #tiensmalaysia #sayajualonline #parutjerawat #spirulinasingapore #sayajualmurah #sayajual #facialmalaysia #faktaspirulina #nakputih #nakcantik #skincare #putihgebu #gebugebas #tienssingapore #jeragat #jerawat #spirulina #nakkulitcantik #spirulinabrunei #parut

10
2 minutes ago

Yang bermasalah 🙈 ketiak gelap, 🙈 jerawat badan, 🙈 kulit kering, dan 🙈 ruam... Ini lah JAMSHIR BODY SCRUB. Badan kita pun perlukan rawatan kecantikan...bukan muka sahaja perlu cantik......Jamshir (Yang bermaksud kecantikan dalam bahasa arab) diformulasikan menggunakan Herba Ayurveda yg merupakan sistem perubatan Holistik yg tertua di dunia sejak 3000 tahun dahulu.... Lepas ni tak ada lagi lah ketiak gelap 🙈 jerawat jerawat pada badan, kulit kulit kering kann Harganya RM 25 Suka takkkkk? 🤗 #jamshir #sabunjamshir #aslegacyselangor #kosmetikmurah #bibirmungil #dherbs #aslegacypuchong #aslegacymalaysia #aslegacyserikembangan #aslegacyserdang #aslegacyputrajaya #aslegacykajang #sitiaafiyah #2019 #sayacantik #sayacomel #kajang #bangi #ctdk #yusoffalqardawi #putihgebu #putihmelepak #selamatpagimalaysia #neelofa #mirafilzah #emmamaembong #jannanick #asalkandiabahagia

00
3 minutes ago

NAK CANTIK😘😘 MEHH GUNA MAKKOHIJAUMASKER 😍 . Masker yg dirumus khas drpd spirulina yg pertama diMalaysia😱 . Kenapa spirulina? Apakah kebaikkan spirulina ini utk kulit😚 . 📌Spirulina amat kaya dengan sumber pigment beta-carotene 📌Amat berkesan dalam merawat lingkaran hitam 📌Membersihkan kulit secara mendalam. 📌Amat sesuai bagi merawat kulit berminyak & bagi mereka yg sentiasa makeup. 📌Mengecilkan pori-pori wajah. 📌Terkenal dgn fungsinya untuk menghidratkan (melembabkan) kulit. 📌Kesan detoksifikasi memberi mata anda tenaga baru & membuang bayang-bayang gelap di sekitar mata. 📌Mengandungi tyrosine , vitamin E atau tokoferol, dan selenium, yang terkenal dengan kesan anti -penuaan. 📌Tyrosine melambatkan penuaan sel-sel kulit. 📌Mengandungi antioksidan untuk menghapuskan radikal bebas yang menyebabkan penuaan kulit . Whatsapp: +60 11-3697 5702 #tinggiberjayatiens #spirulinaofficial #spirulinamalaysia #sayajualspirulina #jeragathilang #spirulinamask #maskorganic #maskherbal #maskerspirulina #hilangkanparut #tiensmalaysia #sayajualonline #parutjerawat #spirulinasingapore #sayajualmurah #sayajual #facialmalaysia #faktaspirulina #nakputih #nakcantik #skincare #putihgebu #gebugebas #tienssingapore #jeragat #jerawat #spirulina #nakkulitcantik #spirulinabrunei #parut

10
3 minutes ago

NAK CANTIK😘😘 MEHH GUNA MAKKOHIJAUMASKER 😍 . Masker yg dirumus khas drpd spirulina yg pertama diMalaysia😱 . Kenapa spirulina? Apakah kebaikkan spirulina ini utk kulit😚 . 📌Spirulina amat kaya dengan sumber pigment beta-carotene 📌Amat berkesan dalam merawat lingkaran hitam 📌Membersihkan kulit secara mendalam. 📌Amat sesuai bagi merawat kulit berminyak & bagi mereka yg sentiasa makeup. 📌Mengecilkan pori-pori wajah. 📌Terkenal dgn fungsinya untuk menghidratkan (melembabkan) kulit. 📌Kesan detoksifikasi memberi mata anda tenaga baru & membuang bayang-bayang gelap di sekitar mata. 📌Mengandungi tyrosine , vitamin E atau tokoferol, dan selenium, yang terkenal dengan kesan anti -penuaan. 📌Tyrosine melambatkan penuaan sel-sel kulit. 📌Mengandungi antioksidan untuk menghapuskan radikal bebas yang menyebabkan penuaan Whatsapp: +60 11-3697 5702 #tinggiberjayatiens #spirulinaofficial #spirulinamalaysia #sayajualspirulina #jeragathilang #spirulinamask #maskorganic #maskherbal #maskerspirulina #hilangkanparut #tiensmalaysia #sayajualonline #parutjerawat #spirulinasingapore #sayajualmurah #sayajual #facialmalaysia #faktaspirulina #nakputih #nakcantik #skincare #putihgebu #gebugebas #tienssingapore #jeragat #jerawat #spirulina #nakkulitcantik #spirulinabrunei #parut

00
5 minutes ago

PEWIT !!! CANTIK KAN😍 Nak mekap LASTING n GLOWING sehingga 12 JAM wajib try ni !! . . 'Puas hati betul guna produk ni, Magical Cream & FD. Sedap pakai, tahan lama, kulit jadi GLOWING sangat😍. . . Siyes memang best, Tak rugi cuba tau !! . . Nak cuba wasap akak okeh, Harga Promosi jer akak bagi:) . Wasap Akak Sekarang 👉🏼 014-9125203 ❌ NO DM . Normal Price RM180 Promosi RM110 sahaja😱 Free POS + Free Gift Jimat sehingga RM70 3-4 Bulan Penggunaan...WOW..!! Jom GRAB NOW. . . Jom Secantik Cinderella👰 #kuruscepat #putih #cucukputih #kurussihat #putihgebu #kecantikan #kulitputih #mekap #mekapupmurahmalaysia # #cgs #cinderella #sabunpemutih #krimpemutih #mukaglowing #kurusputih #skincaremurah #mekapmurah #foundationmurah #injectionputih #cinderella #cgs #cinderellapitera #supplementkurusmurah #supplementputih #jeragathilang #penghilangjerawat #setskincarecinderella #setskincare #suntikanputih #akakcinderella #serummurah

00
5 minutes ago

Fresh feedback pinklady 😍 Alhamdulillah customer happy sangat baru 3 hari makan keputihan hilang sepantas kilat 😍😍😍 Baru 3 hari belum seminggu . Belum habis satu botol lagi 🙈🙈🙈 Pinklady All in one cover luar dalam atas bawah . Semua masalah permpuan pinklady bantu ❤ Cakap je masalah apa ? Rambut gugur ? Stress ? Nak putih ? Nak kurus ? Nak berisi ? Nak hilangkan selulit ? Ikhtihar mengandung ? Nak payu dara mmbesar ? Tengang? Senggugut teruk ? dan banyakk lagi semua hnya dengan 1 produk jer tau 😍😍😍 Sangat JIMAT 😭 Www.wasap.my/60139579309 #pinklqdyoriginalhq #pinkladyteamameerapl #teamameerapl #pinkladybodyperfaction #pinkladyhq #mantap #montok #putihgebu

00
5 minutes ago

Ramai tanya kan hakak cerah je sekarang kan 😂 , tak macam dulu 😅 . Ok selama ni asyik berahsia je kan 🙈 .. Ok2 , hakak nak bocor rahsia sekarang . Nak sesama cantik dengan korang 😍 . Nak kulit putih gebu , just amalkan pinklady jer . Dah cantik mcm snow white . Takpayah guna banyak banyak produk . Hanya satu botol pinklady dari hujung rambut hingga hujung kaki pinklady dapat cover . Jimatkan uolls? Jom try dulu , tak cuba tak tahu macam mane hasilnya . Dah cuba confirm melekat dengan pinklady jer . 😘 Whatsapp sis klik link 👇👇👇👇👇 www.wasap.my/60169259881/nkPL #pinkladymantap #pinkladybodyperfectionoriginal #putihgebu #putihpinkish #pinggangramping #lulusanKKM

00
6 minutes ago

Selamat tengahari Cinderella Lovers💋 Alhamdulilah ramai yg pakat2 memilih Set 5 In 1 Cinderella sekarang ni.Ye lah uolls mana nak dapat 5 barang sekali dengan HARGA PROMOSI kan ?? Sapa yg nak kulit putih, body selim, dalaman terjaga, aset mantap, kulit bersih dan peloless.Mesti try set ni. Kesemua produk2 CINDERELLA LULUS KKM yea selamat digunakan tanpa kesan sampingan. Jom Secantik Cinderella Harga Asal RM480 Promosi RM280❤️ #kuruscepat #putih #cucukputih #kurussihat #putihgebu #kecantikan #kulitputih #mekap #mekapupmurahmalaysia # #cgs #cinderella #sabunpemutih #krimpemutih #mukaglowing #kurusputih #skincaremurah #mekapmurah #foundationmurah #injectionputih #cinderella #cgs #cinderellapitera #supplementkurusmurah #supplementputih #jeragathilang #penghilangjerawat #setskincarecinderella #setskincare #suntikanputih #akakcinderella #serummurah

00
7 minutes ago

PEWIT !!! CANTIK KAN😍 Nak mekap LASTING n GLOWING sehingga 12 JAM wajib try ni !! . . 'Puas hati betul guna produk ni, Magical Cream & FD. Sedap pakai, tahan lama, kulit jadi GLOWING sangat😍. . . Siyes memang best, Tak rugi cuba tau !! . . Nak cuba wasap akak okeh, Harga Promosi jer akak bagi:) . Wasap Akak Sekarang 👉🏼 014-9125203 ❌ NO DM . Normal Price RM180 Promosi RM110 sahaja😱 Free POS + Free Gift Jimat sehingga RM70 3-4 Bulan Penggunaan...WOW..!! Jom GRAB NOW. . . Jom Secantik Cinderella👰 #kuruscepat #putih #cucukputih #kurussihat #putihgebu #kecantikan #kulitputih #mekap #mekapupmurahmalaysia # #cgs #cinderella #sabunpemutih #krimpemutih #mukaglowing #kurusputih #skincaremurah #mekapmurah #foundationmurah #injectionputih #cinderella #cgs #cinderellapitera #supplementkurusmurah #supplementputih #jeragathilang #penghilangjerawat #setskincarecinderella #setskincare #suntikanputih #akakcinderella #serummurah

00
7 minutes ago

Akak tahu x ? SPIRULINA memiliki kandungan utama Antrospira sp, yang memiliki kandungan nutri yang tinggi meliputi protein ganggang biru, karbohidrat, asam lemak, vitami A, B, E serta aneka ragam mineral, klorofil dan beta carotene. Sehingga memiliki kandungan nutrisi yang tinggi, sangat baik untuk menjaga kesehatan kulit. . .Whatsapp: +60 11-3697 5702 #Spirulina   #SpirulinaMalaysia   #SpirulinaBrunei #SpirulinaSingapore   #SpirulinaTiens   #PutihGebu #parut   #jeragat   #ParutJerawat   #gebugebas #kulitcantik   #nakcantik   #kulitputih   #kulitcerah #jerawat #kulitsihat #selangor #negerisembilan #peninggibadanmalaysia #maskerwajah #wajahputih

10
7 minutes ago

Selalu orang cakap "DETOX2" . . Tapii korang tak tau apa tu detox . Haaa nie sis bgtau dekat korang , apaa detox sebenarnya 😉 . . Percayalaaa kalau korang dah alami proses detox , korang akan rasa badan korang ringan jerk ! Habiss semua lemak dan segala kekotoran dah keluarr 😄😄 . . #AudelaByNadZainal #minumanterpalingmewah #kurusputihserentak #detox #slimming #whitening #vitality #audelalovers #combo5X #agentwanted #distributorwanted #audelalovers #audela #comboX5 #jomkurus #kurusputihserentak #putihdanslimserentak #audelabynadzainal #putihgebu #produkkurus

00
8 minutes ago

Akak tahu x ? SPIRULINA memiliki kandungan utama Antrospira sp, yang memiliki kandungan nutri yang tinggi meliputi protein ganggang biru, karbohidrat, asam lemak, vitami A, B, E serta aneka ragam mineral, klorofil dan beta carotene. Sehingga memiliki kandungan nutrisi yang tinggi, sangat baik untuk menjaga kesehatan kulit. . Whatsapp: +60 11-3697 5702 . #Spirulina   #SpirulinaMalaysia   #SpirulinaBrunei #SpirulinaSingapore   #SpirulinaTiens   #PutihGebu #parut   #jeragat   #ParutJerawat   #gebugebas #kulitcantik   #nakcantik   #kulitputih   #kulitcerah #jerawat #kulitsihat #selangor #negerisembilan #peninggibadanmalaysia #maskerwajah #wajahputih

20
8 minutes ago

Akak tahu x ? SPIRULINA memiliki kandungan utama Antrospira sp, yang memiliki kandungan nutri yang tinggi meliputi protein ganggang biru, karbohidrat, asam lemak, vitami A, B, E serta aneka ragam mineral, klorofil dan beta carotene. Sehingga memiliki kandungan nutrisi yang tinggi, sangat baik untuk menjaga kesehatan kulit. . Whatsapp: +60 11-3697 5702 . #Spirulina   #SpirulinaMalaysia   #SpirulinaBrunei #SpirulinaSingapore   #SpirulinaTiens   #PutihGebu #parut   #jeragat   #ParutJerawat   #gebugebas #kulitcantik   #nakcantik   #kulitputih   #kulitcerah #jerawat #kulitsihat #selangor #negerisembilan #peninggibadanmalaysia #maskerwajah #wajahputih

20
14 minutes ago

assalamulaikum semua, 😍 harini sis nk bagi tau yg elcahco supplement sememangnya halal, diyakini jakim malaysia 🙈 . . Whatsapp/dm cepat sayang 017-4379380 . . cod area 😘 🛵💨= . . 🍒sungai buloh 🍒 kota damansara 🍒 kayu ara 🍒 petaling jaya 🍒 Kelana Jaya 🍒damansara 🍒 bangsar 🍒bandar sunway 🍒 mid valley 🍒 klang lama 🍒damansara damai 🍒sri damansara 🍒 subang ss 🍒 subang bestari 🍒 selayang 🍒 kepong 🍒 ampang 🍒 KL area berdekatan on saja 🌸 . . 🔥yg jauh ii boleh by postage🔥 . . #agentsah #agentkakesah #agentkakesahselangor #cod #whiteningbooster #sungaibuloh #kayuara #sridamansara #damansara #damansaradamai #kotadamansara #bypos #kudapkudapteruscantik #putihflawless #elcahco #nakorder #toxic #whiteningbooster #produkputihsatubadan #produkputihgebu #dtox #skincare #skincareroutine #putihflawless #putihpinkish #putihgebu #gebas #supplement #skincarekakesah #elcahcoselangor #stokiselcahco

20
16 minutes ago

JIMAT RM12 ❣️ Free gift mask kulit muka 😱 . . siapa yg suka dgn moisturiser dan cleanser elcahco haa cepat borong dah jimat gila ni 💃🏻 . . rm12 tuh boleh lepak kat pizza hut dahhh 🍕 Whatsapp/dm cepat sayang 017-4379380 . . cod area 😘 🛵💨= . . 🍒sungai buloh 🍒 kota damansara 🍒 kayu ara 🍒 petaling jaya 🍒 Kelana Jaya 🍒damansara 🍒 bangsar 🍒bandar sunway 🍒 mid valley 🍒 klang lama 🍒damansara damai 🍒sri damansara 🍒 subang ss 🍒 subang bestari 🍒 selayang 🍒 kepong 🍒 ampang 🍒 KL area berdekatan on saja 🌸 🔥yg jauh ii boleh by postage🔥 #agentsah #agentkakesah #agentkakesahselangor #cod #whiteningbooster #sungaibuloh #kayuara #sridamansara #damansara #damansaradamai #kotadamansara #bypos #kudapkudapteruscantik #putihflawless #elcahco #nakorder #toxic #whiteningbooster #produkputihsatubadan #produkputihgebu #dtox #skincare #skincareroutine #putihflawless #putihpinkish #putihgebu #gebas #supplement #skincarekakesah #elcahcoselangor #stokiselcahco

40
16 minutes ago

JOM GRAB SEMPENA PROMO ANNIVESARY FEELTA,MAKIN TERASA HANGAT KEPANASAN . Siapa nak promo annivesary cepat wasap or dm!, makin panas handfone miss ella, penuh wasap ni uols, semata nak dapatkan diskaun kasih syang feelta untuk uols juga🥰 . Jangan lepaskan peluang harga diskaun banyak sangat sangat ni sempena annivesary ke-3 tahun, wow! lama sudah f e e l t a beauty di layar bisnes dengan merawat pelbagai masalah kulit wajah . So guys jangan tunggu lama lama, nanti melepas, sebab tiap kali promo f e e l t a beauty always surut dengan gelombang ombak yang kuat menghayut! lets grab our beauty skin . Dapatkan produk ini untuk capai impian anda " Flawless , Glowing Dan Mulus dengan whatapps +6‭0139568323 - . #Feeltasecretjelly #feeltabeauty #feelta #shineserum #secretlove #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #putihsehat #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #FeeltaShineserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing #kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal

10
16 minutes ago

🌹 FUNGSI & MANFAAT PINKLADY : _ 🔴 Membesar, menganjal & menggebukan payudara & punggung. 🔴 Perapat miss 'V'. 🔴 Mengurangkan nafsu makan. 🔴 Menghilangkan 'mood swing'. 🔴 Meningkatkan libido wanita. 🔴 Meningkatkan tahap collagen dalam tubuh wanita. 🔴 Meremajakan kulit. 🔴 Mengatasi masalah rambut gugur. 🔴 Atasi masalah senggugut yang teruk. 🔴 Kitaran haid kembali teratur. 🔴 Menstabilkan emosi. 🔴 Menggebukan & mencantikkan kulit. 🔴 Menambahkan susu badan. 🔴 Badan jadi lebih shape. 🔴 Hilangkan masalah jerawat. 🔴 Atasi masalah kulit kusam. 🔴 Pudarkan & hilangkan masalah jeragat pada kulit muka. 🔴 Pudar & hilangkan masalah parut. _ Whatsapp 011-33010801 untuk order. _ #pinkladybodyperfection #ilovepinklady #pinklady #putihgebu #missvbau #masalahwanita #masalahdalamanwanita #kulitputih #kulitcantikgebu #teamsucantik

30
17 minutes ago

TESTIMONI : JERAWAT BATU . “10 hari pemakaian Full Set Pinky!Pinky! Collagen Soap, Snow Lotion & Gold Glowing Serum dan hasilnya sangat memuaskan!” . PINKY!PINKY! Your Beauty Bestie! . Berminat boleh terus wasap sy Http://www.wasap.my/60142315323/pinkypinky . #pinkypinkyhq #pinkypinkysitisarah #pinkypinkysoap #pinkypinkylotion #pinkypinkyserum #pinkydarlings #pinkypinkytestimoni #sitisarah #shuibsepahtu #assalamualaikum #malaysia #kualalumpur #artismalaysia #cantik #cantikskincare #nakcantik #jomcantik #putihgebu #putih #kulitcantik #sayajual #sayajualmurah #beauty #beautiful m #onlineshopping #malaysiaonlineshop

81
19 minutes ago

KULIT MAKIN CERAH SELEPAS AMALKAN 10 SACHETS CALLA BEAUTSKIN . Consume Calla Beautskin ni tak perlu telan pil-pil, tak perlu sakit nak cucuk tang sini cucuk tang sana. Senang je consume dia, sebab Calla Beautskin didatangkan dalam bentuk sachet serbuk yang sangat halus. Tak sempat nak kemam, dia terus cair dalam mulut 😍 Fuhhh ! Meleleh air liur Ira sambil taip ni . Rasa dia dah lah sedap. Rasa buah peach tau. Lepas ni dah tak perlu nak makan buah peach setiap hari untuk dapatkan kulit peloles. Consume je calla je uolls!😙 . Seronoknya dapat feedback dari pengguna Calla Beautskin ni. Kulit makin cerah, lembut dan lembap. Kalau uols nak tahu, fungsi Calla Beautskin memang dapat melembapkan kulit pun. Jadi tak hairan lah kalau uols rasa kulit makin lembap bila amalkan Calla Beautskin ni😋. . Awak ada masalah kulit gelap, kusam dan tona kulit tak sekata? Nak dibantu? . Boleh DM Ira atau terus Whatsapp 019-4476324 untuk Ira bantu . #calla #callabeauty #callabeautskin #teamcallabeauty #callabeautyhq #callaipoh #callaperak #callabeautipoh #callabeautperak #codipoh #codmeru #codperak #ipoh #tipskecantikkan #chemor #klebang #kulitbebascela #tambun #kulitputihpinkish #putihgebu #jerawat #kulitglowing #rahsiakulitputih #kulitcantik

10
21 minutes ago

Cara paling berkesan untuk tinggi? Amalkan pengambilan height up.  Masalah badan rendah boleh diatasi.  Kenapa masih tunggu?  elah sekarang Apa itu CALSIUM TIENS?? CALSIUM TIENS adalah tablet menambah ketinggian yang amat selamat.  CALSIUM TIENS telah diformulasikan dengan Nano Teknologi sebagai supplement Peninggi Badan No.1 Asia Kerana ia bertindak MEMBANTU menambahkan ketinggian badan secara semulajadi dengan menggunakan bahan-bahan semulajadi berkualiti tinggi dan BAHAN-BAHAN SEIMBANG TIME RELEASE NUTRION,MINERALSASID AMINO DAN BAHAN-  BAHAN yang diformulasikan dengan formula Nano Teknologi High Quality(KOREA BIO Advanced Technology)  yang akan memberikan kesan pemanjangan tulang serta penambahan ketinggian secara semulajadi 2-15cm keatas bergantung pada metabolisma masing SENAMAN MEMBANTU LAGI CEPAT PENAMBAHAN KETINGGIAN RAHSIA ORANG KOREA SANGAT TINGGI KINI BERADA DI MALAYSIA KETINGGIAN BERTAMBAH 2 15 SENTIMETER LAGI.  100 TERBUKTI BERKESAN Scientifically Researched&  Proven Height Formula:  CUBA SUPLEMENT KAMI 100 BERKESAN TANPARISIKO TANPA SIDE EFEK ready stock. jika berminat, hubungi kami #kasutperempuan #kasutonline #kasutwanita #kasutraya #kasutsukan #kasutbudak #kasutlawa #kasutvans #kasutmurahmalaysia #qurose #qurosetestimoni #perlaking #heightup #kasut #shirt #putihgebu #shakleemalaysia #shakleejohor #bajumurahmalaysia #igshoponlinemalaysia #seluarmurahmalaysia #seluarsukamalaysia #longsleevemalaysia #seluarslackmalaysia #ubat #ubattinggi #tinggi #kejap #comel

10
22 minutes ago

. . Korang tak jeles ke tengok #TestimoniSkkm dari penggemar skkm ni 😍 Meletops tau kulit diorang ni Takkan nak tengok je, meh try satu jar Konfem puas hati sbb skkm ni sedap sangat tau uolls. Rasa creamy vanilla Organik pulak tu Ada 5 bahan organik dalam SKKM iaitu Susu Kambing, Kurma, Madu, Krimer bukan Tenusu dan Gula TIADA KOLAGEN TIADA VITAMIN C Kulit makin sihat Putih gebu tau uolls Cerah hanya dengan SKKM Wawairfan sahaja . . . Murah je, sihat dapat, cantik pon dapat 😋😋 . . Jom Whatsapp Ayu utk order 📲+60173413848 📲+60173413848 📲+60173413848 . . atau klik link 👇🏻 📲 http://skkmbyayu.wasap.my 📲 http://skkmbyayu.wasap.my 📲 http://skkmbyayu.wasap.my . . #SusuKambingKurmaMadu #Skkm #Susukambing #SkkmWawairfan #SusuKambingVanilla #SkkmOriginal #Organik #LulusKKM #CerahSeluruhBadan #MencerahkanKulit #SusuKambingTakHamis #IkhtiarHamil #Jerawat #Jeragat #KulitKusam #KulitBerminyak #KulitKusam #SusuKambingHQ #PutihGebu #SusuKambingPetalingJaya #SusuKambingSunway #SkkmBandarSunway #CodBandarSunway #SkkmPetalingJaya

00
24 minutes ago

“ There are always negatives in life for us all. These negatives can remain as is(sour). Or you can add something to them and make them more positive. The reality of the lemon as something sour still remains the same,but, now that something has been added to them, they become positive(eatable). one takes negatives in life and makes them positive.” . Quote by James Pay . #pinkypinkyhq #pinkypinkysitisarah #pinkypinkysoap #pinkypinkylotion #pinkypinkyserum #pinkydarlings #sitisarah #shuibsepahtu #assalamualaikum #malaysia #kualalumpur #artismalaysia #cantik #cantikskincare #nakcantik #jomcantik #putihgebu #putih #kulitcantik #sayajual #sayajualmurah #beauty #beautiful #onlineshopping #malaysiaonlineshop #agentwanted #stokistwanted #dropshipwanted

10
24 minutes ago

TESTIMONI : JERAWAT BATU . “10 hari pemakaian Full Set Pinky!Pinky! Collagen Soap, Snow Lotion & Gold Glowing Serum dan hasilnya sangat memuaskan!” . PINKY!PINKY! Your Beauty Bestie! . Dapatkan Pinky Pinky dari Agent kami: . Berminat menjadi Agent?hubungi kami di: . #pinkypinkyhq #pinkypinkysitisarah #pinkypinkysoap #pinkypinkylotion #pinkypinkyserum #pinkydarlings #pinkypinkytestimoni #sitisarah #shuibsepahtu #assalamualaikum #malaysia #kualalumpur #artismalaysia #cantik #cantikskincare #nakcantik #jomcantik #putihgebu #putih #kulitcantik #sayajual #sayajualmurah #beauty #beautiful #onlineshopping #malaysiaonlineshop #agentwanted #stokistwanted #dropshipwanted

31
24 minutes ago

“ There are always negatives in life for us all. These negatives can remain as is(sour). Or you can add something to them and make them more positive. The reality of the lemon as something sour still remains the same,but, now that something has been added to them, they become positive(eatable). one takes negatives in life and makes them positive.” . Quote by James Pay . #pinkypinkyhq #pinkypinkysitisarah #pinkypinkysoap #pinkypinkylotion #pinkypinkyserum #pinkydarlings #sitisarah #shuibsepahtu #assalamualaikum #malaysia #kualalumpur #artismalaysia #cantik #cantikskincare #nakcantik #jomcantik #putihgebu #putih #kulitcantik #sayajual #sayajualmurah #beauty #beautiful #onlineshopping #malaysiaonlineshop #agentwanted #stokistwanted #dropshipwanted

20
24 minutes ago

“ There are always negatives in life for us all. These negatives can remain as is(sour). Or you can add something to them and make them more positive. The reality of the lemon as something sour still remains the same,but, now that something has been added to them, they become positive(eatable). one takes negatives in life and makes them positive.” . Quote by James Pay . #pinkypinkyhq #pinkypinkysitisarah #pinkypinkysoap #pinkypinkylotion #pinkypinkyserum #pinkydarlings #sitisarah #shuibsepahtu #assalamualaikum #malaysia #kualalumpur #artismalaysia #cantik #cantikskincare #nakcantik #jomcantik #putihgebu #putih #kulitcantik #sayajual #sayajualmurah #beauty #beautiful #onlineshopping #malaysiaonlineshop #agentwanted #stokistwanted #dropshipwanted

20
25 minutes ago

“ There are always negatives in life for us all. These negatives can remain as is(sour). Or you can add something to them and make them more positive. The reality of the lemon as something sour still remains the same,but, now that something has been added to them, they become positive(eatable). one takes negatives in life and makes them positive.” . Quote by James Pay . #pinkypinkyhq #pinkypinkysitisarah #pinkypinkysoap #pinkypinkylotion #pinkypinkyserum #pinkydarlings #sitisarah #shuibsepahtu #assalamualaikum #malaysia #kualalumpur #artismalaysia #cantik #cantikskincare #nakcantik #jomcantik #putihgebu #putih #kulitcantik #sayajual #sayajualmurah #beauty #beautiful #onlineshopping #malaysiaonlineshop #agentwanted #stokistwanted #dropshipwanted

10
>>> . 👉🏼 KENCING MANIS 👉🏼 DARAH TINGGI 👉🏼 SAKIT LUTUT/SENDI 👉🏼 LENGUH/KEBAS BADAN 👉🏼 SAKIT PINGGANG 👉🏼 MASALAH HAID 👉🏼 MASALAH KULIT 👉🏼 LUKA ACCIDENT 👉🏼 JERAWAT 👉🏼 ECZEMA . Mari dapatkan SET Energy Lotion FRESHSKIN & Energy Soap FRESHFACE HARI INI dgn HARGA PROMO...!! 🌿 LAVENDER ESSENTIAL OIL 🌿 ROSEMARY ESSENTIAL OIL 🌿 TEA TREE ESSENTIAL OIL 🌿 ALOE VERA ESSENTIAL OIL 🌿 SEAWEED 🌿 ARBUTIN . Bahan-bahan 100% NATURAL daripada Tumbuhan Terpilih... KAYA DENGAN PELBAGAI KHASIAT !!! . Selamat digunakan - mendapat kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia ( KKM ) . #sorezqibeauty #sorezqibeautyskincare #freshface #freshskin #nakcantik #nakcantikcarisaya #nakflawless #nakflawlesscarisaya #nakputih #putihgebu #naksihat #qualityskincare #beauty #love#temberang#cantik#lawa#jerawat#idol#mudahkannakcantik#PARUT#parut#barucantik#lukakencingmanis #luka #kencingmanis #eczema #lumpuh #parutkaki #kemalangan #diabetes">
29 minutes ago

BAGAIMANA DENGAN HANYA SECALIT SAJA MAMPU MENYELESAIKAN 1001 MASALAH...??? " Losyen PREMIUM Lancar Darah & urat saraf . Adakah Anda, Keluarga Anda atau Kenalan Anda Mempunyai Masalah Penyakit dibawah >>>> . 👉🏼 KENCING MANIS 👉🏼 DARAH TINGGI 👉🏼 SAKIT LUTUT/SENDI 👉🏼 LENGUH/KEBAS BADAN 👉🏼 SAKIT PINGGANG 👉🏼 MASALAH HAID 👉🏼 MASALAH KULIT 👉🏼 LUKA ACCIDENT 👉🏼 JERAWAT 👉🏼 ECZEMA . Mari dapatkan SET Energy Lotion FRESHSKIN & Energy Soap FRESHFACE HARI INI dgn HARGA PROMO...!! 🌿 LAVENDER ESSENTIAL OIL 🌿 ROSEMARY ESSENTIAL OIL 🌿 TEA TREE ESSENTIAL OIL 🌿 ALOE VERA ESSENTIAL OIL 🌿 SEAWEED 🌿 ARBUTIN . Bahan-bahan 100% NATURAL daripada Tumbuhan Terpilih... KAYA DENGAN PELBAGAI KHASIAT !!! . Selamat digunakan - mendapat kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia ( KKM ) . #sorezqibeauty #sorezqibeautyskincare #freshface #freshskin #nakcantik #nakcantikcarisaya #nakflawless #nakflawlesscarisaya #nakputih #putihgebu #naksihat #qualityskincare #beauty #love #temberang #cantik #lawa #jerawat #idol #mudahkannakcantik #PARUT #parut #barucantik #lukakencingmanis #luka #kencingmanis #eczema #lumpuh #parutkaki #kemalangan #diabetes

80
32 minutes ago

Alhamdulillah...selamat mendarat !! Tq dear ..😘😘 . . 🌺 KELEBIHAN SPRAY SUSU MUTEH🌺 . 😍 Lulus KKM 😍 HALAL (mesra wudhu) 😍 Mencerahkan kulit 😍 Melembapkan kulit 😍 Menjimatkan masa dan mudah 😍 Cepat meresap ke dalam kulit 😍 Waterproof (kekal putih kecuali basuh dgn air sabun) 😍 Bau wangi 😍 170ml tahan sampai 3 bulan 😍 Selamat digunakan untuk bahagian muka dan seluruh tubuh 😍 SPF50 (boleh buat sunblock) 😍 Jika selalu digunakan,hasil putih akan kekal! . . #teammuteh #agentmuteh #spraymuteh . . 📲www.wasap.my/60199592569 . . #kosmetikmurahmalaysia #jualprodukkecantikan #originaldanmurah #trustedseller #skincareluluskkm #muamalaysiajualonlineshop #instaniaga #muamalaysiamakeupartist #spraysusumuteh #spraysusu #spraymuteh #mutehspraysusu #spraysusumutehbysheilanan #bysheilanan #putihgebu #putihcepat #putihkekal #produkkecantikan #produkputihgebu #spraymuka #koklanas #ketereh #kadok #kolejkomunitikoklanas #kolejmatrikulasikoklanas #politeknikkoklanas #teammuteh #agentmuteh #spraymutehmurah #spraymutehviral

10
32 minutes ago

Bagi yg nak putih ➕ sunscreen, boleh try PURE DD CREAM ni, teramatlah best bagi yg suka travel dan TAKNAK kena SUNBURN 💆🏽 . ▪️ Skin care new product that imported from Korea! ▪️ White aura once applied. ▪️ Sun protection SPF100 PA+++ ▪️ Waterproof & dont have sweat stain during the day ▪️ Easy to apply, not stick with the hair . 📌 Registration no. 10-1-5876716 📌 Size 100ml Berminat nak order? Boleh Click Link di Bio #pureddcream #pureddcreamoriginal #pureddcreammalaysia #pureddcreammurah #pureddcreambyjellys #jellys #jellyproducts #losyenpemutih #lotionpemutih #kulitputih #nakputih #putihseawal7hari #sayanakkulitputih #putihtanpacucuk #putihsentiasa #purecreamjelly #purecreambyjellysmalaysia #nakcantik #kulitcantik #putihgebu #jellysmurah

20
34 minutes ago

TAK PAYAH HABIS DUIT RIBU-RIBAN, PAKAI SERUM MYLEA PUN DAPAT EFFECT SAMA. . . Alhamdulillah, setiap hari ada je feedback baru 😍😍 Tona tak sekata? Jerawat?Pori besar? Kulit kusam? Mekap bercapuk? Semua ni bakal berubah bila sapu serum Mylea. Jangan ingat serum ni untuk jeragat je tau. Serum Mylea lebih daripada tu. 😍😍😍 . . Nak hilangkan jeragat degil dengan kesan yang maksima? whatsapp 0176372213 . . Tekan #feedbackmyleafrecklesserum untuk testimoni💜💜

71
36 minutes ago

Snowy Instant Susu Unta 🐪🐪🐪 gatal2 dibahagian belakang peha after bersalin boleh hilang asbab penggunaan losyen susu unta.. 👌👌👌 gatal2 sgt tidak selesa dan boleh membuatkan kulit jadi berdarah dan luka.. sebaiknya merawat dari sekarang.. tak susah hanya sapu2 dgn konsisten losyen susu unta dah mujarab.. harga yang sangat mampu milik dan berbalooooiii.. so korg jgn tggu lama2.. jgn membiarkan masalah kulit menghantui hidup anda 👍👍👍👍 . . . . . #sayajual #sayabeli #produkterbaik #produkmalaysia #putihgebu #putihpinkish #produkmurah #kulitputih #putihberseri #putihmulus #putihsatubadan #whiteninginjection #putihkankulit #keputihanhilang #gebugebas #awetmuda #putihbersih #whitening #detox #nakcantik #naksihat #nakkurus #kurus #produkkecantikan #produkviral #cantikberseri #cantikluardalam #lotionpemutih #tipscantik #snowwhite

01
39 minutes ago

Ramai tanya kan hakak cerah je sekarang kan 😂 , tak macam dulu 😅 . Ok selama ni asyik berahsia je kan 🙈 .. Ok2 , hakak nak bocor rahsia sekarang . Nak sesama cantik dengan korang 😍 . Nak kulit putih gebu , just amalkan pinklady jer . Dah cantik mcm snow white . Takpayah guna banyak banyak produk . Hanya satu botol pinklady dari hujung rambut hingga hujung kaki pinklady dapat cover . Jimatkan uolls? Jom try dulu , tak cuba tak tahu macam mane hasilnya . Dah cuba confirm melekat dengan pinklady jer . 😘 Whatsapp sis klik link 👇👇👇👇👇 www.wasap.my/60146050760/PinkLadyMantapOriginal #pinkladymantap #pinkladybodyperfectionoriginal #putihgebu #putihpinkish #pinggangramping #lulusanKKM

00
40 minutes ago

Testimonial Snowy Instant Susu Unta ❤❤❤ terdahulu tangan kasar ibarat kertas pasir??? skrg lembut licin putih gebu lagi.. hanya konsisten losyen susu unta terlajak superbb & mujarab ✔✔✔ anda ada masalah cenggini mohh la try losyen susu unta.. segala masalah berkaitan kulit, gatal2, alahan, ruam, ezema , penyakit kulit dan sebgaiiiinya terus hilang dr radar 👍👍👍 best ke super best uuoolsss.. . . . . . #sayajual #sayabeli #produkterbaik #produkmalaysia #putihgebu #putihpinkish #produkmurah #kulitputih #putihberseri #putihmulus #putihsatubadan #whiteninginjection #putihkankulit #keputihanhilang #gebugebas #awetmuda #putihbersih #whitening #detox #nakcantik #naksihat #nakkurus #kurus #produkkecantikan #produkviral #cantikberseri #cantikluardalam #lotionpemutih #tipscantik #snowwhite

21
40 minutes ago

Dermalax Filler (Korea FDA approved) WhatsApp 01137940841 Origin: Korea Dermalax is a supreme Monophasic soft tissue filler with anesthesia material. Monophasic helps the product to last longer with effective result. KFDA approved product and widely used by many plastic surgeons in Asia countries. It has 3 types of Fillers as below: DERMALAX PLUS ( 1.1 cc) -For wrinkles and eyebag. -Stabilized Hyaluronic Acid with anesthesia material. -Needle Size: 30G DERMALAX DEEP PLUS ( 1.1 cc) -For nasolabial lines, deep wrinkles, lips. -Stabilized Hyaluronic Acid with anesthesia material. -Needle Size: 27G DERMALAX IMPLANT PLUS ( 2 syringes x 1.1 cc) -For Nose and Chin augmentation. -Stabilized Hyaluronic Acid with anesthesia material. -Needle Size: 27G #dermalax #dermalaxmalaysia #filler #fillermalaysia #sayajualfiller #cindella #misfill #misfillfiller #cindellamurah #whiteningdrip #placentalucchini #mixingwhite #glutax #metoofiller #vitaminc #cindellamalaysia #cindella1200mg #filorga #saxendamalaysia #lipolab #aestheticproductmalaysia #neuramis #placentex #putihgebu #vitcinjection #rejuran #saxenda #botoxmalaysiamurah #whiteninginjection_byfa

20
40 minutes ago

tq sis Aida share feedback dengan kak yong😘❤ . . [ MINUMAN TERPALING MEWAH ] 👍 MEWAH DENGAN KHASIAT 💕 . PENYELESAIAN kepada masalah : . . ⭐DETOX - membuang toxin dalam badan & mengurangkan perut buncit, period lebih stabil. . ⭐SLIMMING - membuang lemak & meningkatkan kadar metabolisma badan. . ⭐WHITENING - mencerahkan kulit wajah, meratakan tona kulit & memudarkan kesan-kesan jerawat. . ⭐ANTI AGING - untuk tampil awet muda, wajah lebih gebu & anjal. . ⭐VITALITY - untuk kekal cergas & bertenaga sepanjang hari. . MUDAHKAN ?? SEMUA ADA DALAM 1 SACHET 😍 Jom cantik dan sihat dengan Audela ❤ . Tekan link dibawah untuk terus whatsaap kak yong👍 . http://audelaofficial2u.wasap.my/ . . Wasap kak yong untuk deal😉 . ☎014-5041277 ☎014-5041277 . 🚗🚗COD area : . ✔seluruh KL ✔puchong ✔putrajaya ✔shah alam ✔subang ✔PJ ✔Damansara ✔Sungai Besi ✔BTS ✔Serdang ✔Kajang ✔Seri Kembangan ✔Bangi ✔Pudu ✔Kg Baru ✔Titiwangsa ✔Jalan Kuching ✔Jalan Duta ✔Keramat ✔Gombak . . #audela #audelalover #audelalovers #audelateam #audelaminumanterpalingmewah #audelabynadzainal #audelabynadzainal_hq #audelaberbezadariyanglain #audelacombox5 #audeladetox #audelapertamadimalaysia #detoxwithaudela #1stinmalaysiatrending #antipenuaan #putihgebu #kurusputihserentak #bazar #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #bazarprodukkecantikanpaknil #bazaronline #bazarmalaysia #bazarkarat #bazaar #sayajual #sayajualonline #visitmyig #suplimentkesihatan

00
43 minutes ago

🎊🎊"BOSSES BIRTHDAY BASH SALE"🎉🎉🎉🎉 . . 💕Start from 20/3 until 31/3/2019💕 FREE POSTAGE FOR ALL ITEMS‼️‼️ . . HARGA TERLAJAK MURAH.🎈🎈 . . 🍒KGLOW : RM40 🍒KAYRA FOUNDATION : RM40 . . 📱WS : 016-3401486 . . 💗 Pos 📦/ Cod KL 🛵🛵 (SOGO-MSJD JAMEK-PWTC-BDR TUN  RZK-BDR SRI PERMAISURI  BDR TSK SELATAN - LRT CHERAS - LRT SG  BESI - SLK SELATAN & AREA BRDEKATAN www.wasap.my /0163401486 #kayraglow #kayranizer #kglow #kglowmurah #testimonikglow #kglowwonderful #testimonikayra #kayratestimoni #produkkecantikan #bazarpaknil #syukuralhamdulillah #putihgebu #kglowkl #vitaminkulit #kglowmalaysia #aidilfitri2019 #nuramirah11 #kulitputih #kayrafoundation #foundationkayra #kayrahealthbeauty #omega3 #teamkakmigha

20
43 minutes ago

testimonial losyen susu unta 🐪🐪🐪 losyen susu unta terlajak best & mujarab ade ekstrak susu unta yg merupakan vit c terbaik utk kulit.. boleh menyelesaikan segala masalah berkaitan kulit 👍👍👍 ezema, gatal2, alahan, jerawat, parut, kesan lecur, penyakit kulit, ruam, kulit baby melecet.. in shaa Allah kuasa merawat dan menghilang super best mcm clorok 👍👍👍 haa berminat wsapp/pm ajurrr . . . . . #sayajual #sayabeli #produkterbaik #produkmalaysia #putihgebu #putihpinkish #produkmurah #kulitputih #putihberseri #putihmulus #putihsatubadan #whiteninginjection #putihkankulit #keputihanhilang #gebugebas #awetmuda #putihbersih #whitening #detox #nakcantik #naksihat #nakkurus #kurus #produkkecantikan #produkviral #cantikberseri #cantikluardalam #lotionpemutih #tipscantik #snowwhite

21
44 minutes ago

INGINKAN PAYUDARA DAN PUNGGUNG YANG PEJAL CANTIK DAN MONTOK SEPERTI INI? . SERLAHKAN DIRI ANDA DENGAN LOVE POTION SERTA HUSH² 😻 . DENGAN HUSH² BOLEH MEMBANTU ANDA MENYELESAIKAN MASALAH SEPERTI: . 💋Membesarkan saiz payudara dan punggung 💋Menegangkan payudara dan lurah 💋Menguatkan semula tisu payudara dan punggung 💋Menghapuskan stretchmark dan menghaluskan kulit 💋Meningkatkan keanjalan payudara dan punggung 💋Mengatasi masalah payudara leper kerana menyusu 💋Seimbangkan saiz kedua² payudara. . Klik link whatsapp di BIO . #hushhushloves #tetekmontok #putihgebu #abangsayang #isteripuas #breastpumpmalaysia #tetekmantop #tetekbesar #tetekpadu #suamimengganas #suamiterangkat #suamimintalagi #hariharimau #sayangsuami #isterimantap #isteripuassuamihebat #malampertama #bodygoals #tupperwarebrandsmalaysia #breastinjection #breastcream #bootyvsbeauty #viralartis #veilexclusive

102
45 minutes ago

ALHAMDULILLAH FEEDBACK CUSTOMER LEPAS 1× INJECT ROYAL BOOSTER . Nampak Sangat Kulit Makin Moist. Pores Dah Mengecil. Kulit Nampak Cerah Sikit Walaupun Belom Putih Gebu. Tak Sabar Nak Jab Utk Next Injection. 😍😍 . SELAGI KORANG TAK CUBA ROYAL BOOSTER NI MMG KORANG TAKKAN TAU KEBERKESANANNYA. BILA DAH CUBA, MMG NAK REPEAT ORDER. . NAK TRY ROYAL BOOSTER BOLEH KLIK LINK BIO SAYA 🤗🤗 . #sayajualmurah #sayajual #visitmyig #instashopmalaysia #bazaarpaknil #bazarpaknil #bazarmalaysia #sayajualonline #instashopmalaysia #igersmalaysia #astrogempak #ctdk #malaysia #igersmalaya #igersmy #shopeemalaysia #putihgebu #beautytips #johor #pasirgudang #sarawak #sabah #semenanjungmalaysia #igshopmalaysia #injectputih #injectputihmalaysia #jombeli #jualbelimurah #kedaimurah #onlineshopping

40
45 minutes ago

*FIRMAX3 dihasilkan dari herba-herba terpilih yang bertindak sebagai penstabil hormon menggunakan teknologi Nano. Tiada bahan kimia, tiada pewarna, tiada pengawet, 100% HERBA. Teknologi Nano merupakan teknik penyerapan terbaik, membolehkan ekstrak herba diserap ke dalam edaran darah dengan cepat dan segera, tanpa melalui proses pencernaan. . Ini kandungan herba dalam firmax3 : 1) Kagelia Africana 2) Yam Liar 3) Aloe Vera 4) Extrac Soya 5) Collagen 6) Manjakani 7) Tongkat Ali 8) Epal Stem Sel 9) Pegaga 10) Vitamin A 11) Vitamin B 12) Vitamin B5 13) Vitamin B3 . --------------------------------------------------- Firmax3 istimewa sangat sebab : ➡️Teknologi Nano, kaedah paling canggih di dunia sekarang ➡️Tak perlu makan/minum, hanya sapuan luaran sahaja.Dasyat kan? ➡️Bantu tingkat tenaga 3x ganda sekali sapuan dalam 8-12 jam ➡️Kesan serta merta selepas sapuan . Whatsapp "FIRMAX" ke 01118525955 Whatsapp "FIRMAX" ke 01118525955 Whatsapp "FIRMAX" ke 01118525955

61
46 minutes ago

🎊🎊"BOSSES BIRTHDAY BASH SALE"🎉🎉🎉🎉 . . 💕Start from 20/3 until 31/3/2019💕 FREE POSTAGE FOR ALL ITEMS‼️‼️ . . HARGA TERLAJAK MURAH.🎈🎈 . . 🍒KGLOW : RM40 🍒KAYRA FOUNDATION : RM40 . . 📱WS : 016-3401486 . . 💗 Pos 📦/ Cod KL 🛵🛵 (SOGO-MSJD JAMEK-PWTC-BDR TUN  RZK-BDR SRI PERMAISURI  BDR TSK SELATAN - LRT CHERAS - LRT SG  BESI - SLK SELATAN & AREA BRDEKATAN www.wasap.my /0163401486 #kayraglow #kayranizer #kglow #kglowmurah #testimonikglow #kglowwonderful #testimonikayra #kayratestimoni #produkkecantikan #bazarpaknil #syukuralhamdulillah #putihgebu #kglowkl #vitaminkulit #kglowmalaysia #aidilfitri2019 #nuramirah11 #kulitputih #kayrafoundation #foundationkayra #kayrahealthbeauty #omega3 #teamkakmigha

20
47 minutes ago

Testimonial Losyen Susu Unta Kadang-kadang kita tak sangka anak kecil pun boleh mengalami ekzema, kan? . . Kebanyakan dari bayi cuma mengalami ekzema sementara. Ada yang cuma ruam merah atau ruam panas. Insya'allah sampai satu tahap umur ia akan sembuh sendiri tapi kita kena kawal betul-betul supaya tak merebak. . . Kenapa perlu kawal? Supaya ia tak jadi lebih kronik dan merebak ke tempat yang sebelum ini tiada masalah kulit... Syukur Alhamdulillah asbab dengan instant snowy lotion ekzema baby si kecil ni pulih... 😍 . . . . . #sayajual #sayabeli #produkterbaik #produkmalaysia #putihgebu #putihpinkish #produkmurah #kulitputih #putihberseri #putihmulus #putihsatubadan #whiteninginjection #putihkankulit #keputihanhilang #gebugebas #awetmuda #putihbersih #whitening #detox #nakcantik #naksihat #nakkurus #kurus #produkkecantikan #produkviral #cantikberseri #cantikluardalam #lotionpemutih #tipscantik #snowwhite

20
47 minutes ago

nak tanya lah, korang tahu tak khasiat susu lembu?😎 sebab apa sis tanya? . . sebab susu lembu ni boley membantu kulit kulit yang bermasalah 😍😍 . . . . 5 KEBAIKAN SUSU LEMBU🐮 🌷menghilangkan jerawat 🌷mempercepatkan proses regenasi kulit 🌷mencerahkan kulit 🌷melembabkan kulit 🌷penawar bagi segala jenis kulit . . . #putihgebu #medinadesire #futehfu #teamNik #0marketing #produkputih #kulitlicin #kulitlembut #kulitsehat #kulitglowing #glowingbeuty #skinrountine #pencerahkulit #wajahbersih #susucantikkankulit #cantiknatural #rahsiacantik #nakcantik #kulitcantik #putihcepat #perawatwajah #cantikmenawan #sihatcantik #kulitgelap

00
48 minutes ago

nak tanya lah, korang tahu tak khasiat susu lembu?😎 sebab apa sis tanya? . . sebab susu lembu ni boley membantu kulit kulit yang bermasalah 😍😍 . . . . 5 KEBAIKAN SUSU LEMBU🐮 🌷menghilangkan jerawat 🌷mempercepatkan proses regenasi kulit 🌷mencerahkan kulit 🌷melembabkan kulit 🌷penawar bagi segala jenis kulit . . . #putihgebu #medinadesire #futehfu #teamNik #0marketing #produkputih #kulitlicin #kulitlembut #kulitsehat #kulitglowing #glowingbeuty #skinrountine #pencerahkulit #wajahbersih #susucantikkankulit #cantiknatural #rahsiacantik #nakcantik #kulitcantik #putihcepat #perawatwajah #cantikmenawan #sihatcantik #kulitgelap

00
48 minutes ago

*FIRMAX3 dihasilkan dari herba-herba terpilih yang bertindak sebagai penstabil hormon menggunakan teknologi Nano. Tiada bahan kimia, tiada pewarna, tiada pengawet, 100% HERBA. Teknologi Nano merupakan teknik penyerapan terbaik, membolehkan ekstrak herba diserap ke dalam edaran darah dengan cepat dan segera, tanpa melalui proses pencernaan. Ini kandungan herba dalam firmax3 : 1) Kagelia Africana 2) Yam Liar 3) Aloe Vera 4) Extrac Soya 5) Collagen 6) Manjakani 7) Tongkat Ali 8) Epal Stem Sel 9) Pegaga 10) Vitamin A 11) Vitamin B 12) Vitamin B5 13) Vitamin B3 . --------------------------------------------------- Firmax3 istimewa sangat sebab : ➡️Teknologi Nano, kaedah paling canggih di dunia sekarang ➡️Tak perlu makan/minum, hanya sapuan luaran sahaja.Dasyat kan? ➡️Bantu tingkat tenaga 3x ganda sekali sapuan dalam 8-12 jam ➡️Kesan serta merta selepas sapuan Whatsapp "FIRMAX" ke 01118525955 Whatsapp "FIRMAX" ke 01118525955 Whatsapp "FIRMAX" ke 01118525955

31
48 minutes ago

nak tanya lah, korang tahu tak khasiat susu lembu?😎 sebab apa sis tanya? . . sebab susu lembu ni boley membantu kulit kulit yang bermasalah 😍😍 . . . . 5 KEBAIKAN SUSU LEMBU🐮 🌷menghilangkan jerawat 🌷mempercepatkan proses regenasi kulit 🌷mencerahkan kulit 🌷melembabkan kulit 🌷penawar bagi segala jenis kulit . . . #putihgebu #medinadesire #futehfu #teamNik #0marketing #produkputih #kulitlicin #kulitlembut #kulitsehat #kulitglowing #glowingbeuty #skinrountine #pencerahkulit #wajahbersih #susucantikkankulit #cantiknatural #rahsiacantik #nakcantik #kulitcantik #putihcepat #perawatwajah #cantikmenawan #sihatcantik #kulitgelap

10
48 minutes ago

nak tanya lah, korang tahu tak khasiat susu lembu?😎 sebab apa sis tanya? . . sebab susu lembu ni boley membantu kulit kulit yang bermasalah 😍😍 . . . . 5 KEBAIKAN SUSU LEMBU🐮 🌷menghilangkan jerawat 🌷mempercepatkan proses regenasi kulit 🌷mencerahkan kulit 🌷melembabkan kulit 🌷penawar bagi segala jenis kulit . . . #putihgebu #medinadesire #futehfu #teamNik #0marketing #produkputih #kulitlicin #kulitlembut #kulitsehat #kulitglowing #glowingbeuty #skinrountine #pencerahkulit #wajahbersih #susucantikkankulit #cantiknatural #rahsiacantik #nakcantik #kulitcantik #putihcepat #perawatwajah #cantikmenawan #sihatcantik #kulitgelap

30