putih Photos & Videos

21 seconds ago

LOST 8 KG BODY MAKIN SOLID 😍 . . sape je taknak BODY SOLID MOLID kann. Hari-hari duk scroll gambar BODY GOALS tapi nak capai tu kemain seksa. . Tapi dengan DARY TEATOX ni tak mustahil. Tak caye tengok sis manis ni. Hahh chingggss sangat BODY sekarang. Dah laa TURUN 8 KILO body pulak dah macam adik neelopa. Aishh gerammm laa. . Sape cakap minum tea tak boleh KURUS? Kalau minum tea biasa memang la tak KURUS. Korang kena minum DARY TEATOX baru lah betul-betul boleh KURUS RAMPING 😍 . nak BODY lagi GEMPAK? nak KESAN PANTAS? . korang buat la senaman ringan sikit dan DARY TEA JANGAN TINGGAL. tapi kalau malas bersenam pun takde hal laa boleh KURUS. DARY TEA akan bantu korang turunkan berat badan. Don't worry babeh. . . Cepat sikit sape yg nak KURUS tu. Meh lelaju wasap dayah. Dayah bagi free guide tauu. 0178255275 . #kurussihat #darytea #daryteatox #darytemerloh #ramping #kecikkanpeha #kuruscepat #kuruscantik #putih #slim #teatox #detoxtea #teadetox

00
1 minute ago

BERAT TURUN 4KG DALAM SEBULAN 😨 . . Senyum lebor customer sorang ni lepas minum DARY TEATOX SEBULAN BERAT TURUN 4 KILO. 👏. Modal baru RM40 berbaloi sgt weii. . . Happy sgt dia bila minum dan dapat kesan macam yg dia nak. Sebelum ni cuba macam-macam produk take menjadi tapi dengan DARY TEA ni sebulan dah TURUN BERAT. . kalau korang lah kan korang nak produk mahal tapi lambat berkesan atau korang nak PRODUK MURAH TAPI BERKESAN ❓ . DARY ni bukan je berkesan tapi juga SELAMAT. sebab tea ni memang 100% bahan semula jadi takde letak kimia takde julap. Korang boleh minum dgn senang hati. . Stock dayah dah tinggal sikit je ni sebab semua pakat borong nak KURUS raya nanti. So korang kena cepat. Meh wasap dayah lelaju 0178255275 . #kurussihat #darytea #daryteatox #darytemerloh #ramping #kecikkanpeha #kuruscepat #kuruscantik #putih #slim #teatox #detoxtea #teadetox

00
3 minutes ago

COFFEE DAURA APA KEISTIMEWAAN COFFEE DAURA??? ✨Keistimewaan Daura Coffee 💎 Melembutkan Dan Menghaluskan Tekstur Kulit. 💎 Kulit Kelihatan Gebu, Bersinar Dan Sempurna Tanpa Cela (Flawless). 💎 Meningkatkan Kecerahan Warna Kulit Dengan Ketara Dalam Masa 1-2 Minggu. 💎 Memulihkan Kulit Berparut Dan Bermasalah. 💎 Menjadikan Kulit Lebih Anjal Serta Lembap. 💎 Mengurangkan Kedutan Dan Garis Halus. 💎 Melambatkan Proses Penuaan. 💎 Mengecilkan Liang Pori. 💎 Meningkatkan Metabolisma Badan (Makan Banyak Badan Susah Naik). 💎 Mengatasi Masalah Jerawat Dan Jeragat. 💎 Membantu Menegangkan Dan Memontokkan Payudara. 💎 Menaikkan Dan Menganjalkan Punggung. 💎 Meningkatkan Tenaga. 💎 Menghangatkan Dan Merancakkan Hubungan Suami Isteri. 💎 Ibu Mengandung Boleh Minum. ☑ DAPATKAN YANG ORIGINAL Sekali Cuba Pasti Nak Lagi 😍😍 Hanya RM65, JOM ORDER SEKARANG! Hubungi 📱✔0197333797 #zzhousecollection #kopidaura #montok #langsing #putih #codpasirgudang #pasirgudang #kotamasai #serialam #plentong #johorjaya #tebrau #ulutiram #kempas #tampoi #johorbharu #skudai #gelangpatah #johor

10
12 minutes ago

Manfaatkan hari harimu untuk sedikit perawatan masker wajah secara alami dan menyehatkan dan tentunya "Menjanjikan"😱 Gunakan Masker Spirulina untuk : -Memutihkan Kulit Wajah/badan -Mencerahkan Kulit. -Komedoan -Jerawatan -Bekas Luka -Flek hitam -Wajah berpori Tanpa mengandung bahan kimia apapun dijamin halal 100 Jadi aman digunakan pada semua jenis kulit. Ratusan orang sudah buktikan manfaatnya, yakin kamu tetep mau jadi penonton ? #masker #maskerwajah #maskerspirulina #maskerjerawat #obatjerawat #kesehatan #likeforlike #like4like #lfl #maskerspirulinatiens #follow4follow #tap2x #sehat #alami #rahasia #cantik #putih #ideal #spirulinatiens #kecantikan #testimaskerspirulina #maskerspirulinatiens #shop #shopping #suplemen

00
13 minutes ago

Spirulina Capsules, mengandung spirulina yaitu sejenis ganggang kecil berwarna biru kehijauan yang hidup diperairan. Nama latinnya Anthrospira sp. Dinamakan spirulina karena bila dilihat dibawah mikroskop tampak seperti spiral. Spirulina (Anthospira sp) mengandung beragam nutrisi penting dengan kadar tinggi, di antaranya protein, karbohidrat, lemak, serat, vitamin A, vitamin B, vitamin E , aneka ragam mineral (potassium, sodium kalsium, fosfat, magnesium, besi, zinc, mangan), asam amino essensial dan non essensial, asam lemak, protein ganggang biru, klorofil dan β-carotene. #masker #maskerwajah #maskerspirulina #maskerjerawat #obatjerawat #kesehatan #likeforlike #like4like #lfl #maskerspirulinatiens #follow4follow #tap2x #sehat #alami #rahasia #cantik #putih #ideal #spirulinatiens #kecantikan #testimaskerspirulina #maskerspirulinatiens #shop #shopping #suplemen

10
20 minutes ago

=> Custom ---------------------------------------------------- DIGITAL ART FOTO FRAME ---------------------------------------------------- Rp. 100.000 Sudah Termasuk: JASA ILUSTRASI (1chara) PRINT FOTO Uk. 4R FRAME / BINGKAI FOTO -Bahan fiber syntetic anti rayap uk 4r - Warna Putih STANDING FRAME MINI - Bahan KAYU NATURAL jati belanda - tinggi kaki 17cm - lebar kaki 2.3cm - lebar dudukan frame 2 cm - panjang dudukan 13,5cm FREE ONGKIR JABODETABEK (Maks. 10.000) SMS / WA : 0898.9698.148 (Missyu) #custom #hadiah #kado #unik #ultah #wisuda #pernikahan #jasa #ilustrasi #print #elegan #putih #bingkai #dudukanframe #foto #frame #ilustrasi #kado #hadiah #kado #perayaan #wedding #tunangan #nikahan #engagement #bingkai #kadounik #kadoultah

10
24 minutes ago

Selamat malam semua! . Tahukah anda penjagaan kulit itu sangat penting bagi setiap orang😁😁😁 Kita kene jaga kulit kita dengan cara memakai serum, moisturizer, menggunakan pencuci muka yang okey untuk kulit kita! 😊😊. Ha! Bukan luaran je kita kene jaga tau! Dalaman kita pun kene jaga dengan cara makan vitamin C, glutathione. . Apa susah-susah Triple white ada semua itu!!😊😊 cuba dulu baru tahu. . #triplewhiteglutathione #triplewhitebyerrafazira #triplewhiteerrafazira #triplewhite #triplewhiteawesome #triplewhitedaebak #malaysiaproduk #jomcantik #jomglowing #jomsihat #cantikluardalam #hapuskanjerawat #putih #glowing #2kalisehari #triplewhitebyerrafazira #triplewhiteglutathione #triplewhiteadasana #triplewhite_officialpeneng #triplewhitesuplement #triplewhitestokisjohorbahru #triplewhitemashanidamasri

00
28 minutes ago

EYEBAG HILANG! JERAGAT HILANG! . Semua testimoni kami bukan rekaan. Kami tak sembang macam zirafah pun bole terbang. . Kami cuma ingin bantu awaa semua dapat kulit idaman. Yang mampu bersabar insyaallah. Yang nak deras2 cantik memang tak dapat nak tolong. . CLEO SECRET PRODUK NATURAL! . Klik link bio.. 👆 . #kulitcantik #sabun #putih #eyebags #pearlpowder #kulitkusam #glowinggebu #skincareorganics #skincarenatural #skincareproduct #skincaremalaysia #jeragathilang #jeragatdegil #jeragatpudar #onlinesellers #produkviral #likeforlikes #kedaionlinehani #teamsupport190825_am

72
42 minutes ago

Ingin tampil lebih cantik? Menarik? Kulit putih mulus bebas jerawat, komedo, flek hitam dan berminyak? Produk masker bersertifikat halal MUI, BPOM, ISO, dll SILAHKAN contact CP nya lngsung. Berbahan Alami herbal tanpa efek samping. Langsung invite aja Whatsapp : 089663960580 Minat? Chat aja :-) Free konsultasi! #masker #maskerwajah #maskerspirulina #maskerjerawat #obatjerawat #kesehatan #likeforlike #like4like #lfl #maskerspirulinatiens #follow4follow #tap2x #sehat #alami #rahasia #cantik #putih #ideal #spirulinatiens #kecantikan #testimaskerspirulina #maskerspirulinatiens #shop #shopping #suplemenpemutih

60
42 minutes ago

MINYAK BULUS PUTIH *Ready Stok Isi 20ml . Harga : Rp.75.000 . Minyak bulus yang kami jual dijamin asli dan tandanya adalah hasiatnya dapat dirasakan dalam 2 minggu saja, jika anda pernah menggunakan minyak bulus serupa tetapi tidak ada hasil apapun maka dijamin produk yang anda gunakan itu adalah tidak asli, hati- hati sebelum membeli. . Adapun hasiat dari minyak bulus herbal ini adalah : - Obat pembesar payudara minyak bulus mengandung kandungan hormon yang berguna khusus,Membesarkan payudara yang kurang ideal. - Mengencangkan dan membentuk payudara jadi montok dan seksi. - Memuluskan dan memutihkan kulit sekitar payudara. - Bisa untuk menghilangkan kulit pecah-pecah pada tumit kaki. - Menyembuhkan jerawat membandel - Sebagai obat impoten untuk lelaki dan lain sebagainya. . Adapaun dosis minyak bulus herbal ini adalah :  Untuk memperbesar payudara maka gunakan dua minggu maka bisa dilihat hasilnya.  Untuk mengencangkan payudara cukup gunakan 1 botol, gunakan secara rutin selama 1 minggu sudah bisa dilihat hasilnya. . Untuk memutihkan dan memuluskan kulit sekitar payudara maka cukup 1botol, penggunan rutin selama 1minggu sudah bisa dilihat hasilnya. . Untuk menghilangkan kulit pecah-pecah pada tumit maka cukup pakai 1 botol saja, gunakan secara rutin selama 1minggu maka bisa dilihat hasilnya. . Cara pemakaian minyak bulus herbal ini adalah :  Gunakan secara rutin, pagi (Sesudah Mandi) dan malam (Sebelum Tidur). SERIUS ORDER : . SMS / WA : 089 858 852 46 . www.havisashop.com . Untuk Pemesanan Bisa Kirimkan Jumlah , Nama Pesenan , Nama , Alamat Lengkap , No.hp , Pembayaran Via BRI / BNI #minyakbulus #minyakbulusherbal #minyakbulusoriginal #minyakbulusputih #bulusputih #obatjerawat #obatpembesarpayudara #obatkecantikan #pembesarpayudara #payudara #susu #jilboobs #pembesarpyd #payudaraindah #montok #seksi #sange #mulus #putih #bersih #jerawathilang #minyakbulusoriginal #pembersih #wajahcantik #glowing #mulus #cantikbersih #obatjerawatwajah #minyakbulusoriginal #herbalindo #alami

120
42 minutes ago

MINYAK BULUS PUTIH *Ready Stok Isi 20ml . Harga : Rp.75.000 . Minyak bulus yang kami jual dijamin asli dan tandanya adalah hasiatnya dapat dirasakan dalam 2 minggu saja, jika anda pernah menggunakan minyak bulus serupa tetapi tidak ada hasil apapun maka dijamin produk yang anda gunakan itu adalah tidak asli, hati- hati sebelum membeli. . Adapun hasiat dari minyak bulus herbal ini adalah : - Obat pembesar payudara minyak bulus mengandung kandungan hormon yang berguna khusus,Membesarkan payudara yang kurang ideal. - Mengencangkan dan membentuk payudara jadi montok dan seksi. - Memuluskan dan memutihkan kulit sekitar payudara. - Bisa untuk menghilangkan kulit pecah-pecah pada tumit kaki. - Menyembuhkan jerawat membandel - Sebagai obat impoten untuk lelaki dan lain sebagainya. . Adapaun dosis minyak bulus herbal ini adalah :  Untuk memperbesar payudara maka gunakan dua minggu maka bisa dilihat hasilnya.  Untuk mengencangkan payudara cukup gunakan 1 botol, gunakan secara rutin selama 1 minggu sudah bisa dilihat hasilnya. . Untuk memutihkan dan memuluskan kulit sekitar payudara maka cukup 1botol, penggunan rutin selama 1minggu sudah bisa dilihat hasilnya. . Untuk menghilangkan kulit pecah-pecah pada tumit maka cukup pakai 1 botol saja, gunakan secara rutin selama 1minggu maka bisa dilihat hasilnya. . Cara pemakaian minyak bulus herbal ini adalah :  Gunakan secara rutin, pagi (Sesudah Mandi) dan malam (Sebelum Tidur). SERIUS ORDER : . SMS / WA : 089 858 852 46 . www.havisashop.com . Untuk Pemesanan Bisa Kirimkan Jumlah , Nama Pesenan , Nama , Alamat Lengkap , No.hp , Pembayaran Via BRI / BNI #minyakbulus #minyakbulusherbal #minyakbulusoriginal #minyakbulusputih #bulusputih #obatjerawat #obatpembesarpayudara #obatkecantikan #pembesarpayudara #payudara #susu #jilboobs #pembesarpyd #payudaraindah #montok #seksi #sange #mulus #putih #bersih #jerawathilang #minyakbulusoriginal #pembersih #wajahcantik #glowing #mulus #cantikbersih #obatjerawatwajah #minyakbulusoriginal #herbalindo #alami

40
43 minutes ago

MINYAK BULUS PUTIH *Ready Stok Isi 20ml . Harga : Rp.75.000 . Minyak bulus yang kami jual dijamin asli dan tandanya adalah hasiatnya dapat dirasakan dalam 2 minggu saja, jika anda pernah menggunakan minyak bulus serupa tetapi tidak ada hasil apapun maka dijamin produk yang anda gunakan itu adalah tidak asli, hati- hati sebelum membeli. . Adapun hasiat dari minyak bulus herbal ini adalah : - Obat pembesar payudara minyak bulus mengandung kandungan hormon yang berguna khusus,Membesarkan payudara yang kurang ideal. - Mengencangkan dan membentuk payudara jadi montok dan seksi. - Memuluskan dan memutihkan kulit sekitar payudara. - Bisa untuk menghilangkan kulit pecah-pecah pada tumit kaki. - Menyembuhkan jerawat membandel - Sebagai obat impoten untuk lelaki dan lain sebagainya. . Adapaun dosis minyak bulus herbal ini adalah :  Untuk memperbesar payudara maka gunakan dua minggu maka bisa dilihat hasilnya.  Untuk mengencangkan payudara cukup gunakan 1 botol, gunakan secara rutin selama 1 minggu sudah bisa dilihat hasilnya. . Untuk memutihkan dan memuluskan kulit sekitar payudara maka cukup 1botol, penggunan rutin selama 1minggu sudah bisa dilihat hasilnya. . Untuk menghilangkan kulit pecah-pecah pada tumit maka cukup pakai 1 botol saja, gunakan secara rutin selama 1minggu maka bisa dilihat hasilnya. . Cara pemakaian minyak bulus herbal ini adalah :  Gunakan secara rutin, pagi (Sesudah Mandi) dan malam (Sebelum Tidur). SERIUS ORDER : . SMS / WA : 089 858 852 46 . www.havisashop.com . Untuk Pemesanan Bisa Kirimkan Jumlah , Nama Pesenan , Nama , Alamat Lengkap , No.hp , Pembayaran Via BRI / BNI #minyakbulus #minyakbulusherbal #minyakbulusoriginal #minyakbulusputih #bulusputih #obatjerawat #obatpembesarpayudara #obatkecantikan #pembesarpayudara #payudara #susu #jilboobs #pembesarpyd #payudaraindah #montok #seksi #sange #mulus #putih #bersih #jerawathilang #minyakbulusoriginal #pembersih #wajahcantik #glowing #mulus #cantikbersih #obatjerawatwajah #minyakbulusoriginal #herbalindo #alami

40
46 minutes ago

HITAM & PUTIH... 2 hal yang berbeda dalam konsep keseimbangan bagai kekuatan positif dan negatif,,, seperti Lukisan pada umumnya,,, kanfas putih harus kamu sketsa dulu dengan goresan goresan sehingga membentuk sebuah pola,,, barulah kamu bisa memasukan warna warni yang akan kamu tata sedemikian rupa,,, namun hitam putih kembali menjadi finising dalam karya tersebut sebagai penentu perspektif dari lukisan itu,,,, Seperti hidup, kita terlahir seperti kertas putih persih yang akan di beri goresan sketsa oleh orang tua kita... setelah itu hidup kita akan mulai berwarna seiring waktu berjalan,,, namun hitam putih akan terus menjadi bayang bayang perjalanan warna kita kedepannya,,,, salam sayang dari saya @arsawijaya21 #blackandwhite #black #white #blackinblack #hitamputih #hitam #putih #gelap #terang #fashion #blackfashion #whitefashion #fotostudio #fotoshoot #fotoshootings #fotoshooting #modeling #modelingindonesia

260
51 minutes ago

Alhmdulillah bukan nak kata apa. Tapi memang puas hati skin dah tak gelap macam dlu. Dah lebih cerah bersih masalah jerawat jeragat pon tak da dah . Skin gelap sebab sunburn pon boleh putih ok. Uolss keje tengah panas wajib ambik #glutax75gxsoftgel protect skin uolss dari sekarang ok. import dari Uk Uolsss😍 . Memang terbaik la . 1 botol 60 biji uolss #glutax75gxsoftgel ni . Mmg berbaloi. Nak cantik tp nak jimat blh ambik ni berbulan2 tahan tau . Maiii whtspp miza, miza bantuuu Nak borong pon boleh whasap miza 👇👇👇 http://www.wasap.my/60174841403 . 💯 Original product Guaranteed ❌ No cod and self pick up👇 #combopinkskin #putih #putihpinkish #bustfirmingserum #breastserum #beslim #glutax75gxsoftgel #jeragat #nanotreatmentserum #nanoserum #selangor #terangganu #perak #kelantan #kedah #johor #penang #singapore #sarawak #sabah

20
54 minutes ago

(BESTSELLER PRODUCT) FROZEN COLLAGEN 2IN1 WHITENING 10X Manfaat Frozen Collagen : * Memutihkan kulit * membuat kulit bersih * Memberi nutrisi ke kulit sehingga kulit dpt memproduksi sel yg baru & lebih berkualitas * Membuat rambut menjadi lebih panjang & lebat * Memberi nutrisi ke tulang, sendi & dpt menyembuhkan penyakit tulang & sendi sekalipun * Memperkuat kuku * Membuat warna puting susu menjadi lebih pink * Membasmi jerawat * Memudarkan bekas jerawat, luka, hitam & flek yang menahun * Membasmi bekas luka * Membantu detoksifikasi tubuh * Dapat melindungi kulit dari bahaya sinar matahari , UVA & UVB. Note * Product : Frozen Collagen by Gluta Frozen * Isi 60 Capsule * Diproduksi oleh pabrik yg sudah bersertifikat GMP/ FDA/ HALAL jadi sangat aman di konsumsi. * 100% aman, halal & TANPA EFEK SAMPING . . #frozencollagen #frozen #frozenpemutih #frozenoriginal #frozenmurah #putihalami #tanpaefeksamping #trusted #pemutihwajah #pemutihtubuh #pemutihkaki #jerawat #putih #bopeng #original

30
55 minutes ago

(BESTSELLER PRODUCT) FROZEN COLLAGEN 2IN1 WHITENING 10X Manfaat Frozen Collagen : * Memutihkan kulit * membuat kulit bersih * Memberi nutrisi ke kulit sehingga kulit dpt memproduksi sel yg baru & lebih berkualitas * Membuat rambut menjadi lebih panjang & lebat * Memberi nutrisi ke tulang, sendi & dpt menyembuhkan penyakit tulang & sendi sekalipun * Memperkuat kuku * Membuat warna puting susu menjadi lebih pink * Membasmi jerawat * Memudarkan bekas jerawat, luka, hitam & flek yang menahun * Membasmi bekas luka * Membantu detoksifikasi tubuh * Dapat melindungi kulit dari bahaya sinar matahari , UVA & UVB. Note * Product : Frozen Collagen by Gluta Frozen * Isi 60 Capsule * Diproduksi oleh pabrik yg sudah bersertifikat GMP/ FDA/ HALAL jadi sangat aman di konsumsi. * 100% aman, halal & TANPA EFEK SAMPING . . #frozencollagen #frozen #frozenpemutih #frozenoriginal #frozenmurah #putihalami #tanpaefeksamping #trusted #pemutihwajah #pemutihtubuh #pemutihkaki #jerawat #putih #bopeng #original

20
55 minutes ago

(BESTSELLER PRODUCT) FROZEN COLLAGEN 2IN1 WHITENING 10X Manfaat Frozen Collagen : * Memutihkan kulit * membuat kulit bersih * Memberi nutrisi ke kulit sehingga kulit dpt memproduksi sel yg baru & lebih berkualitas * Membuat rambut menjadi lebih panjang & lebat * Memberi nutrisi ke tulang, sendi & dpt menyembuhkan penyakit tulang & sendi sekalipun * Memperkuat kuku * Membuat warna puting susu menjadi lebih pink * Membasmi jerawat * Memudarkan bekas jerawat, luka, hitam & flek yang menahun * Membasmi bekas luka * Membantu detoksifikasi tubuh * Dapat melindungi kulit dari bahaya sinar matahari , UVA & UVB. Note * Product : Frozen Collagen by Gluta Frozen * Isi 60 Capsule * Diproduksi oleh pabrik yg sudah bersertifikat GMP/ FDA/ HALAL jadi sangat aman di konsumsi. * 100% aman, halal & TANPA EFEK SAMPING . . #frozencollagen #frozen #frozenpemutih #frozenoriginal #frozenmurah #putihalami #tanpaefeksamping #trusted #pemutihwajah #pemutihtubuh #pemutihkaki #jerawat #putih #bopeng #original

20
55 minutes ago

Rahsia body solid mcm anak dara walaupon ank dah masuk 4 org ...!😆 Rahsia pingang ramping Sebiji sehari je uolss Beslim❗ bakar lomak dengan pantas ❗ 😱 haa uolss yang kalau cepat pancit tu.. Cepat letih.. Jalan sikit penat Jalan pon asik orang complain lambat tu Tu tanda tanda berat uolss terlebih.. Body pom jadi lemau.. Maii ambik beslim Setanding produk antarabangsa 😍 Body mcm kerenga pon boleh Sebotol 60 biji tau.. Maii siapa lagi nak offer kerenge ni Maiii whtspp miza, miza bantuuu Nak borong pon boleh whasap miza 👇👇👇 http://www.wasap.my/60174841403 . 💯 Original product Guaranteed ❌ No cod and self pick up👇 #combopinkskin #putih #putihpinkish #glutax75gxsoftgel #bustfirmingserum #nanotreatmentserum #beslim #serumjeragat #jeragat #intensiveserum #selangor #kelantan #perak #terangganu #kedah #johor #penang #singapore #sarawak #sabah

32
57 minutes ago

Sudah banyak orang yang telah membuktikan kehebatan Masker Spirulina. Kenapa harus pakai Masker Spirulina ? Apa aja sih manfaat dari Masker Spirulina ? MANFAAT Masker Spirulina : 👉Mengencangkan Kulit Wajah 👉Memperhalus Tekstur Kulit Wajah 👉Mencerahkan Kulit Wajah 👉Mempertahankan Kekenyalan Kulit 👉Agar Kulit Tidak Berminyak 👉Menghilangkan Jerawat 👉Mengecilkan Pori2 👉Menghilangkan Komedo 👉Menghambat Penuaan Dini 👉Menghilangkan Kerutan Diwajah 👉Menghilangkan Flek Hitam 👉Menghilangkan Bopeng Bekas Jerawat TERSEDIA JUGA Ready Stock : ➡ Masker Spirulina ➡ Peninggi ➡ Penggemuk ➡ Pelangsing ➡ Pemutih ➡ Pemutih gigi ➡ Masker Payudara ➡ Mata Minus ➡ Penguat alasan memilih produk kami: ✔BPOM ✔PENGHARGAAN INTERNASIONAL ✔AMAN KARENA HERBAL ✔TIDAK KETERGANTUNGAN ✔HALAL MUI . Gratis Kuas Masker untuk 10 Konsumen pertama setiap hari dan lagi ada promo loh!!!! . ORDER NOW: @beauty_pro_tiens66 @beauty_pro_tiens66 ORDER VIA: WA: 083815252825 #amazingmask #maskerwajah #masker #tinggi #maskerspirulina #pemutih #spirulina #shop #shoping #suplemen #kesehatan #kecantikan #likeforlike #like4like #follow4follow #sehat #alami #bebasjerawat #rahasia #putih #ideal #cantik #bersih #tki #jne #penggemuk #taiwan #lfl

21
57 minutes ago

Sudah banyak orang yang telah membuktikan kehebatan Masker Spirulina. Kenapa harus pakai Masker Spirulina ? Apa aja sih manfaat dari Masker Spirulina ? MANFAAT Masker Spirulina : 👉Mengencangkan Kulit Wajah 👉Memperhalus Tekstur Kulit Wajah 👉Mencerahkan Kulit Wajah 👉Mempertahankan Kekenyalan Kulit 👉Agar Kulit Tidak Berminyak 👉Menghilangkan Jerawat 👉Mengecilkan Pori2 👉Menghilangkan Komedo 👉Menghambat Penuaan Dini 👉Menghilangkan Kerutan Diwajah 👉Menghilangkan Flek Hitam 👉Menghilangkan Bopeng Bekas Jerawat TERSEDIA JUGA Ready Stock : ➡ Masker Spirulina ➡ Peninggi ➡ Penggemuk ➡ Pelangsing ➡ Pemutih ➡ Pemutih gigi ➡ Masker Payudara ➡ Mata Minus ➡ Penguat alasan memilih produk kami: ✔BPOM ✔PENGHARGAAN INTERNASIONAL ✔AMAN KARENA HERBAL ✔TIDAK KETERGANTUNGAN ✔HALAL MUI . Gratis Kuas Masker untuk 10 Konsumen pertama setiap hari dan lagi ada promo loh!!!! . ORDER NOW: @beauty_pro_tiens66 @beauty_pro_tiens66 ORDER VIA: WA: 083815252825 #amazingmask #maskerwajah #masker #tinggi #maskerspirulina #pemutih #spirulina #shop #shoping #suplemen #kesehatan #kecantikan #likeforlike #like4like #follow4follow #sehat #alami #bebasjerawat #rahasia #putih #ideal #cantik #bersih #tki #jne #penggemuk #taiwan #lfl

21
58 minutes ago

Sudah banyak orang yang telah membuktikan kehebatan Masker Spirulina. Kenapa harus pakai Masker Spirulina ? Apa aja sih manfaat dari Masker Spirulina ? MANFAAT Masker Spirulina : 👉Mengencangkan Kulit Wajah 👉Memperhalus Tekstur Kulit Wajah 👉Mencerahkan Kulit Wajah 👉Mempertahankan Kekenyalan Kulit 👉Agar Kulit Tidak Berminyak 👉Menghilangkan Jerawat 👉Mengecilkan Pori2 👉Menghilangkan Komedo 👉Menghambat Penuaan Dini 👉Menghilangkan Kerutan Diwajah 👉Menghilangkan Flek Hitam 👉Menghilangkan Bopeng Bekas Jerawat TERSEDIA JUGA Ready Stock : ➡ Masker Spirulina ➡ Peninggi ➡ Penggemuk ➡ Pelangsing ➡ Pemutih ➡ Pemutih gigi ➡ Masker Payudara ➡ Mata Minus ➡ Penguat alasan memilih produk kami: ✔BPOM ✔PENGHARGAAN INTERNASIONAL ✔AMAN KARENA HERBAL ✔TIDAK KETERGANTUNGAN ✔HALAL MUI . Gratis Kuas Masker untuk 10 Konsumen pertama setiap hari dan lagi ada promo loh!!!! . ORDER NOW: @beauty_pro_tiens66 @beauty_pro_tiens66 ORDER VIA: WA: 083815252825 #amazingmask #maskerwajah #masker #tinggi #maskerspirulina #pemutih #spirulina #shop #shoping #suplemen #kesehatan #kecantikan #likeforlike #like4like #follow4follow #sehat #alami #bebasjerawat #rahasia #putih #ideal #cantik #bersih #tki #jne #penggemuk #taiwan #lfl

00
58 minutes ago

Sudah banyak orang yang telah membuktikan kehebatan Masker Spirulina. Kenapa harus pakai Masker Spirulina ? Apa aja sih manfaat dari Masker Spirulina ? MANFAAT Masker Spirulina : 👉Mengencangkan Kulit Wajah 👉Memperhalus Tekstur Kulit Wajah 👉Mencerahkan Kulit Wajah 👉Mempertahankan Kekenyalan Kulit 👉Agar Kulit Tidak Berminyak 👉Menghilangkan Jerawat 👉Mengecilkan Pori2 👉Menghilangkan Komedo 👉Menghambat Penuaan Dini 👉Menghilangkan Kerutan Diwajah 👉Menghilangkan Flek Hitam 👉Menghilangkan Bopeng Bekas Jerawat TERSEDIA JUGA Ready Stock : ➡ Masker Spirulina ➡ Peninggi ➡ Penggemuk ➡ Pelangsing ➡ Pemutih ➡ Pemutih gigi ➡ Masker Payudara ➡ Mata Minus ➡ Penguat alasan memilih produk kami: ✔BPOM ✔PENGHARGAAN INTERNASIONAL ✔AMAN KARENA HERBAL ✔TIDAK KETERGANTUNGAN ✔HALAL MUI . Gratis Kuas Masker untuk 10 Konsumen pertama setiap hari dan lagi ada promo loh!!!! . ORDER NOW: @beauty_pro_tiens66 @beauty_pro_tiens66 ORDER VIA: WA: 083815252825 #amazingmask #maskerwajah #masker #tinggi #maskerspirulina #pemutih #spirulina #shop #shoping #suplemen #kesehatan #kecantikan #likeforlike #like4like #follow4follow #sehat #alami #bebasjerawat #rahasia #putih #ideal #cantik #bersih #tki #jne #penggemuk #taiwan #lfl

10
59 minutes ago

Sudah banyak orang yang telah membuktikan kehebatan Masker Spirulina. Kenapa harus pakai Masker Spirulina ? Apa aja sih manfaat dari Masker Spirulina ? MANFAAT Masker Spirulina : 👉Mengencangkan Kulit Wajah 👉Memperhalus Tekstur Kulit Wajah 👉Mencerahkan Kulit Wajah 👉Mempertahankan Kekenyalan Kulit 👉Agar Kulit Tidak Berminyak 👉Menghilangkan Jerawat 👉Mengecilkan Pori2 👉Menghilangkan Komedo 👉Menghambat Penuaan Dini 👉Menghilangkan Kerutan Diwajah 👉Menghilangkan Flek Hitam 👉Menghilangkan Bopeng Bekas Jerawat TERSEDIA JUGA Ready Stock : ➡ Masker Spirulina ➡ Peninggi ➡ Penggemuk ➡ Pelangsing ➡ Pemutih ➡ Pemutih gigi ➡ Masker Payudara ➡ Mata Minus ➡ Penguat alasan memilih produk kami: ✔BPOM ✔PENGHARGAAN INTERNASIONAL ✔AMAN KARENA HERBAL ✔TIDAK KETERGANTUNGAN ✔HALAL MUI . Gratis Kuas Masker untuk 10 Konsumen pertama setiap hari dan lagi ada promo loh!!!! . ORDER NOW: @beauty_pro_tiens66 @beauty_pro_tiens66 ORDER VIA: WA: 083815252825 #amazingmask #maskerwajah #masker #tinggi #maskerspirulina #pemutih #spirulina #shop #shoping #suplemen #kesehatan #kecantikan #likeforlike #like4like #follow4follow #sehat #alami #bebasjerawat #rahasia #putih #ideal #cantik #bersih #tki #jne #penggemuk #taiwan #lfl

00
59 minutes ago

Ciri2 Wajah yang Kekurangan Asupan #Collagen ?? 😱😱😱 Antara lain :👇👇👇 😮 wajah kering 😮 kusam 😮 keriput 😮Jerawatan parah 😮 Flek hitam 😮 wajah berminyak 😮 bedak tidak menempel ke kulit dengan sempurna dll Produk MSI ini mengandung collagen plus #whitening sehingga wajah jadi tampak #awetmuda , tanpa garis keriput & tentunya #putih #alami tanpa #flek 😊☺☺

20
1 hour ago

Sudah banyak orang yang telah membuktikan kehebatan Masker Spirulina. Kenapa harus pakai Masker Spirulina ? Apa aja sih manfaat dari Masker Spirulina ? MANFAAT Masker Spirulina : 👉Mengencangkan Kulit Wajah 👉Memperhalus Tekstur Kulit Wajah 👉Mencerahkan Kulit Wajah 👉Mempertahankan Kekenyalan Kulit 👉Agar Kulit Tidak Berminyak 👉Menghilangkan Jerawat 👉Mengecilkan Pori2 👉Menghilangkan Komedo 👉Menghambat Penuaan Dini 👉Menghilangkan Kerutan Diwajah 👉Menghilangkan Flek Hitam 👉Menghilangkan Bopeng Bekas Jerawat TERSEDIA JUGA Ready Stock : ➡ Masker Spirulina ➡ Peninggi ➡ Penggemuk ➡ Pelangsing ➡ Pemutih ➡ Pemutih gigi ➡ Masker Payudara ➡ Mata Minus ➡ Penguat alasan memilih produk kami: ✔BPOM ✔PENGHARGAAN INTERNASIONAL ✔AMAN KARENA HERBAL ✔TIDAK KETERGANTUNGAN ✔HALAL MUI . Gratis Kuas Masker untuk 10 Konsumen pertama setiap hari dan lagi ada promo loh!!!! . ORDER NOW: @beauty_pro_tiens66 @beauty_pro_tiens66 ORDER VIA: WA: 083815252825 #amazingmask #maskerwajah #masker #tinggi #maskerspirulina #pemutih #spirulina #shop #shoping #suplemen #kesehatan #kecantikan #likeforlike #like4like #follow4follow #sehat #alami #bebasjerawat #rahasia #putih #ideal #cantik #bersih #tki #jne #penggemuk #taiwan #lfl

10
1 hour ago

Sudah banyak orang yang telah membuktikan kehebatan Masker Spirulina. Kenapa harus pakai Masker Spirulina ? Apa aja sih manfaat dari Masker Spirulina ? MANFAAT Masker Spirulina : 👉Mengencangkan Kulit Wajah 👉Memperhalus Tekstur Kulit Wajah 👉Mencerahkan Kulit Wajah 👉Mempertahankan Kekenyalan Kulit 👉Agar Kulit Tidak Berminyak 👉Menghilangkan Jerawat 👉Mengecilkan Pori2 👉Menghilangkan Komedo 👉Menghambat Penuaan Dini 👉Menghilangkan Kerutan Diwajah 👉Menghilangkan Flek Hitam 👉Menghilangkan Bopeng Bekas Jerawat TERSEDIA JUGA Ready Stock : ➡ Masker Spirulina ➡ Peninggi ➡ Penggemuk ➡ Pelangsing ➡ Pemutih ➡ Pemutih gigi ➡ Masker Payudara ➡ Mata Minus ➡ Penguat alasan memilih produk kami: ✔BPOM ✔PENGHARGAAN INTERNASIONAL ✔AMAN KARENA HERBAL ✔TIDAK KETERGANTUNGAN ✔HALAL MUI . Gratis Kuas Masker untuk 10 Konsumen pertama setiap hari dan lagi ada promo loh!!!! . ORDER NOW: @beauty_pro_tiens66 @beauty_pro_tiens66 ORDER VIA: WA: 083815252825 #amazingmask #maskerwajah #masker #tinggi #maskerspirulina #pemutih #spirulina #shop #shoping #suplemen #kesehatan #kecantikan #likeforlike #like4like #follow4follow #sehat #alami #bebasjerawat #rahasia #putih #ideal #cantik #bersih #tki #jne #penggemuk #taiwan #lfl

10
1 hour ago

Astrid blouse 1 PCS RM30 2 PCS RM50 4 PCS RM100 . . Postage : SEM - Add RM9 SS - Add RM15 (Postage 1-4pcs) Material : Soft cotton linen Other : •Drawstring blouse •Dropshooulder type Measurement : In cm Length 61, shoulder 54 (jenis bahu jatuh), sleeve 43, bust 110, hip 110. In inch Length 24, shoulder 21 (jenis bahu jatuh), sleeve 16.5, bust 43, hip 43. . . Happy Shopping ! 💃🏻👗 . 🍂 First Pay 💸 First Serve ✍🏻 . 🍂 Whatsapp; 019-9697461 for order or any inquiries 🙋🏻 . . #viral #uitm #blouse #putih #white #femes #murah #cantik #instafemes #blousemurah #blousecantik #trusted #dropship #sale #cikgu #blouse4pcsrm100 #jualmurah #jualblouse #blouseputih #blouselabuh #top #topblouse #bajumurah #bajucantik #ootd #blouseonly #blousebrunei #blousemurah #blousemalaysia

30
1 hour ago

Impian setiap ibu2 kat luar sana yg nak bodi mcm zaman anak dara dulu betul tak ? . . Tapi tu lah sejak dah ada anak ni mana ada masa nak jaga bodi. Makin hari makin kembang😩 . . Akak dah bantu ramai orang dapatkan bodi selim melim semula dengan kunyah2 satu tablet yg tanpa sebarang pantang larang. Ramai yg berjaya lost weight tau😍 . . CGS ni sesuai utk ibu breastfeed juga yea sebab supplement ni 100% dari bahan2 natural. . . Jom Secantik Cinderella👰 #kuruscepat #putih #cucukputih #kurussihat #putihgebu #kecantikan #kulitputih #mekap #mekapupmurahmalaysia # #cgs #cinderella #sabunpemutih #krimpemutih #mukaglowing #kurusputih #skincaremurah #mekapmurah #foundationmurah #injectionputih #cinderella #cgs #cinderellapitera #supplementkurusmurah #supplementputih #jeragathilang #penghilangjerawat #setskincarecinderella #setskincare #suntikanputih #akakcinderella #serummurah

00
1 hour ago

Sudah banyak orang yang telah membuktikan kehebatan Masker Spirulina. Kenapa harus pakai Masker Spirulina ? Apa aja sih manfaat dari Masker Spirulina ? MANFAAT Masker Spirulina : 👉Mengencangkan Kulit Wajah 👉Memperhalus Tekstur Kulit Wajah 👉Mencerahkan Kulit Wajah 👉Mempertahankan Kekenyalan Kulit 👉Agar Kulit Tidak Berminyak 👉Menghilangkan Jerawat 👉Mengecilkan Pori2 👉Menghilangkan Komedo 👉Menghambat Penuaan Dini 👉Menghilangkan Kerutan Diwajah 👉Menghilangkan Flek Hitam 👉Menghilangkan Bopeng Bekas Jerawat TERSEDIA JUGA Ready Stock : ➡ Masker Spirulina ➡ Peninggi ➡ Penggemuk ➡ Pelangsing ➡ Pemutih ➡ Pemutih gigi ➡ Masker Payudara ➡ Mata Minus ➡ Penguat alasan memilih produk kami: ✔BPOM ✔PENGHARGAAN INTERNASIONAL ✔AMAN KARENA HERBAL ✔TIDAK KETERGANTUNGAN ✔HALAL MUI . Gratis Kuas Masker untuk 10 Konsumen pertama setiap hari dan lagi ada promo loh!!!! . ORDER NOW: @beauty_pro_tiens66 @beauty_pro_tiens66 ORDER VIA: WA: 083815252825 #amazingmask #maskerwajah #masker #tinggi #maskerspirulina #pemutih #spirulina #shop #shoping #suplemen #kesehatan #kecantikan #likeforlike #like4like #follow4follow #sehat #alami #bebasjerawat #rahasia #putih #ideal #cantik #bersih #tki #jne #penggemuk #taiwan #lfl

21
1 hour ago

Astrid blouse 1 PCS RM30 2 PCS RM50 4 PCS RM100 . . Postage : SEM - Add RM9 SS - Add RM15 (Postage 1-4pcs) Material : Soft cotton linen Other : •Drawstring blouse •Dropshooulder type Measurement : In cm Length 61, shoulder 54 (jenis bahu jatuh), sleeve 43, bust 110, hip 110. In inch Length 24, shoulder 21 (jenis bahu jatuh), sleeve 16.5, bust 43, hip 43. . . Happy Shopping ! 💃🏻👗 . 🍂 First Pay 💸 First Serve ✍🏻 . 🍂 Whatsapp; 019-9697461 for order or any inquiries 🙋🏻 . . #viral #uitm #blouse #putih #white #femes #murah #cantik #instafemes #blousemurah #blousecantik #trusted #dropship #sale #cikgu #blouse4pcsrm100 #jualmurah #jualblouse #blouseputih #blouselabuh #top #topblouse #bajumurah #bajucantik #ootd #blouseonly #blousebrunei #blousemurah #blousemalaysia

20
1 hour ago

Impian setiap ibu2 kat luar sana yg nak bodi mcm zaman anak dara dulu betul tak ? . . Tapi tu lah sejak dah ada anak ni mana ada masa nak jaga bodi. Makin hari makin kembang😩 . . Akak dah bantu ramai orang dapatkan bodi selim melim semula dengan kunyah2 satu tablet yg tanpa sebarang pantang larang. Ramai yg berjaya lost weight tau😍 . . Tengok sis ni mcm mana skrg. Nampak SELIM kan ? Padahal baru consume sebotol tapi dah berjaya turun sampai 6kg. Terbaik kan😍 . . CGS ni sesuai utk ibu breastfeed juga yea sebab supplement ni 100% dari bahan2 natural. . . . Jom Secantik Cinderella👰 #kuruscepat #putih #cucukpu #kulitputih #mekap #mekapupmurahmalaysia # #cgs #cinderella #sabunpemutih #krimpemutih #mukaglowing #kurusputih #skincaremurah #mekapmurah #foundationmurah #injectionputih #cinderella #cgs #cinderellapitera #supplementkurusmurah #supplementputih #jeragathilang #penghilangjerawat #setskincarecinderella #setskincare #suntikanputih #akakcinderella #serummurah

10
1 hour ago

Eh eh BETUL ker ni ? Macam tak PERCAYA pon ada😱 Tak pasal2 PINGGANG RAMPING persis dara. Cakap anak 3 pon kadang orang tak percaya !! Ingatkan anak dara😬 Ye lah, akak ni mana lah penah DIET, SENAM pon takda masa !! Nasib lah CGS ni ada😍. Memang best giler makan ni sebab boleh control pemakanan kita. Nak makan byk pon tak leh sebab cepat rasa kenyang. Lagi satu setiap pagi mesti pi toilet membuang. So badan kita akan rasa lagi RINGAN. CGS ni hanya membuang lemak2 yg berlebihan jer dan membentuk semula body menjadi lagi MANTAP !! Sedar tak sedar BERAT BADAN menurun dan pinggang menjadi RAMPING:) Nak SELIM dengan cara yg MALAS & SENANG ? Jom kunyah CGS😋 Jom Secantik Cinderella #kuruscepat #putih #cucukputih #kurussihat #putihgebu #kecantikan #kulitputih #mekap #mekapupmurahmalaysia # #cgs #cinderella #sabunpemutih #krimpemutih #mukaglowing #kurusputih #skincaremurah #mekapmurah #foundationmurah #injectionputih #cinderella #cgs #cinderellapitera #supplementkurusmurah #supplementputih #jeragathilang #penghilangjerawat #setskincarecinderella #setskincare #suntikanputih #akakcinderella #serummurah

10
1 hour ago

Viral di INDONESIA !!! . Seluruh Kulit putih mulus sehat dari dalam Lebih muda 15 tahun Dalam waktu 3-7 hari Tanpa efek samping dan ketergantungan Tanpa kimia 100% organik Produk asli indonesia dan berizin lengkap No cream, no obat, no ribet, no masker Di jamin dan bergaransi . ISNOW adalah produk nutrisi kulit pertama dan satu satu nya di indonesia yang menggunakan bahan dasar Snow Algae diperoleh dari ekstrak ganggang unik, yang mampu tumbuh pada ketinggian ribuan meter diatas gunung salju yg ekstrem. Dan jg sebagai bahan baku yg memenangkan penghargaan di industri kecantikan bergengsi yaitu "European Cosmetics Innovation Prize" pada tahun 2014, Komposisi : • Stevia, • Goji Berry, • Snow Algae, • Apple StemCell, • Grape StemCell, • L-Gluthatione, • Fish Collagen, •Ekstrak Mutiara, • Vitamin C Manfaat : - Menghaluskan, melembabkan kulit dan menjaga kulit agar tetap elastis - Mencerahkan & memutihkan seluruh kulit sampai lipatan terdalam - Menstimulasi sel kulit untuk berumur lebih panjang - Memberikan perlindungan kulit terhadap sinar UV - Peremajaan lapisan kulit luar dan inti kulit - Mencegah dan Menghilangkan baik jerawat maupun bekas jerawat - Menghilangkan noda hitam pada kulit - Menangkal efek radikal bebas (super antioxidant) - Meningkatan kesehatan indera penglihatan . . #isnow #isnowasli #skincare #skincareproducts #pemutihwajah #pemutihwajahalami #halal #bpom #herbal #obatjerawat #obatjerawatampuh #antijerawat #penghilangflek #penghilangkomedo #penghilangjerawat #pemutihbadan #penghilangbekasjerawat #bpom #putih #kecantikan #kesehatan #viral #rahasiacantik #cantiksehat #applestemcell #kolagen #gluthation #vitaminc #snowalgae #gojiberry

130
1 hour ago

Another feedback yg kami dpt.. . Berat badan turun 4kg lepas consume maaez coffee..minum time breakfast perut kenyang je . Maaez white coffee bukan sahaja mencerahkan 1 badan..tapi boleh jugak menurunkan berat badan.. . So yang nak kurus dan cerah tu mmg wajib la grab maaez coffee ni.. . Setiap pembelian maaez coffee kite bagi free shaker.. . #maaezcoffeekuantan #maaezkuantan #empireofziera #teamziera #maaezteam #maaezwarriors #cantik #putih #kurus #parutjerawat #jeragat #putihkurus #codkuantan #cantikmcmfounder #lawa #sayangjual #bazar #paknil #noradanish #instafamous

00
1 hour ago

"Tudia aihhhh sekali @emma_maembongofficial promote BLEACHING WHITENING SECRET... Berdesup2 aihhhhh wasap masuk😍 . Alhamdulillah harini je masuk beratus2 wasap.. Ada yg nak try pakai, ada yg nak jadi DROPSHIP & AGEN.. Syukur alhamdulillah 🤲🏻 . Kalau produk tak bagus, artis pun tak berani nak review & post kan? 😁 BLEACHING kita ni ada KKM taw.. Pastu beribu testimoni positif yg kita da dpt .. . Nak taw details? Nak yani guide? Cepat risik2 dgn yani meh.. 📲 #LINK DI BIO . #instantwhite #supplement #beautyquotes #ramadhan #teamsheyra #skinbleaching #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #whiteningsecrethq #jomputih #putihmelepak #whiteningsecret #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #agentmalaysia #tipscantik #tipsputih #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit #Tipsputih #Putih

00
1 hour ago

"Tudia aihhhh sekali @emma_maembongofficial promote BLEACHING WHITENING SECRET... Berdesup2 aihhhhh wasap masuk😍 . Alhamdulillah harini je masuk beratus2 wasap.. Ada yg nak try pakai, ada yg nak jadi DROPSHIP & AGEN.. Syukur alhamdulillah 🤲🏻 . Kalau produk tak bagus, artis pun tak berani nak review & post kan? 😁 BLEACHING kita ni ada KKM taw.. Pastu beribu testimoni positif yg kita da dpt .. . Nak taw details? Nak yani guide? Cepat risik2 dgn yani meh.. 📲 #LINK DI BIO . #instantwhite #supplement #beautyquotes #ramadhan #teamsheyra #skinbleaching #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #whiteningsecrethq #jomputih #putihmelepak #whiteningsecret #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #agentmalaysia #tipscantik #tipsputih #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit #Tipsputih #Putih

00
1 hour ago

"Tudia aihhhh sekali @emma_maembongofficial promote BLEACHING WHITENING SECRET... Berdesup2 aihhhhh wasap masuk😍 . Alhamdulillah harini je masuk beratus2 wasap.. Ada yg nak try pakai, ada yg nak jadi DROPSHIP & AGEN.. Syukur alhamdulillah 🤲🏻 . Kalau produk tak bagus, artis pun tak berani nak review & post kan? 😁 BLEACHING kita ni ada KKM taw.. Pastu beribu testimoni positif yg kita da dpt .. . Nak taw details? Nak yani guide? Cepat risik2 dgn yani meh.. 📲 #LINK DI BIO . #instantwhite #supplement #beautyquotes #ramadhan #teamsheyra #skinbleaching #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #whiteningsecrethq #jomputih #putihmelepak #whiteningsecret #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #agentmalaysia #tipscantik #tipsputih #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit #Tipsputih #Putih

20
1 hour ago

. Nak pastikan kulit sentiasa bebas jerawat, kena make sure sel kulit mati sentiasa dibersihkan dari kulit tau. Bukan kulit muka je, badan pun sama! Kalau muka je cantik tapi badan penuh jerawat, tak best kan? Zeoary Soap merupakan sabun scrub badan yang mampu membantu menanggalkan sel kulit mati, daki serta kehitaman yang terdapat pada badan anda. . Bagi scrub wajah pula, boleh gunakan antara Gentle Exfoliating Scrub atau Collagen Facial Scrub. Kedua-dua jenis scrub ini diformulasi mengikut kesesuaian jenis kulit. Jadi, jangan tersalah pakai ya. Bagi anda yang memiliki kulit jenis sensitif dan kering, guna scrub yang warna oren tu. Bagi yang memiliki kulit normal, kombinasi atau berminyak, amalkan penggunaan scrub berwarna biru. Bila kulit kita bebas kotoran, barulah wajah tak nampak kusam! . Zeoary Soap RM15.00 (ahli RM13.50) Facial Scrub With Collagen RM29.00 (ahli RM26.10) Gentle Exfoliating Gel Scrub RM36.00 (ahli RM32.40) . Maklumat lanjut sila klik link dibawah dan dapatkan simkad jimat Onexox atau simkad tunetalk secara percuma juga boleh membuat pembelian Perfume De'Xandra 😘 https://jom.chat/sendayu-tinggi-jb #sendayutinggijb #sendayutinggijohorbahru #nakcantik #cantik #bestseller #johorbahrucity #skudai #kulai #pasirgudang #kempas #cantik #viral #putih #comel #dexandra #onexox #redone #dtox #detox #tunetalk #unlimited #Johor #acne #lipstick #lips #beautiful #zeoarysoap #collagenfacialscrub

00
1 hour ago

Hanya 2 biji selepas sarapan 💓 Pinklady akan membuatkan kulit anda menjadi Putih Gebu 😍 ia jugak menjadikan kulit anda Glowing dan cerah berseri seri 👏 Apa tunggu lagi ❓ Cepat dapatkannya sekarang 🔥 Whatsapp 📲 wasap.my/60197211252/pinkladyori For Order PINKLADY ORIGINAL 👌 . #pinkladyacademy #PinkladyOriginal #PinkLadyOriginalHQ #pilhormon #pinkladymekah #PINKLADY #putih #pikathatisuami #pinkladybuatkulitcantik #pinkladypahang #pinkladyborong #pinkladytermurah #pinkladyselangor #pinkladymantapluardalam #pinkladymelaka #pinkladybest #pinkladyinternational #pinkladyansuran #pinkladyallinone #pinkladyindia #pinkladyluluskkm #hantarankawin #amypinklady #TeamMujahadah

00
1 hour ago

Suplemen sebenarnya penting untuk membaikpulih sistem dalaman badan tidak kira lelaki atau wanita. Male+ merupakan minuman herba berperisa kopi yang dirumus khas dengan beberapa bahan utama untuk tenaga dan kesihatan lelaki. Bagi yang tidak menggemari rasa kopi yang pekat, jangan risau kerana rasa kopi Male+ ini sangat mild.. . EURYCOMA LONGIFOLIA (TONGKAT ALI) - Meningkatkan produksi Adenosine Tri-Phosphate (ATP), yang bermanfaat untuk meningkatkan tenaga dan stamina, tanpa efek samping seperti gelisah atau insomnia. - Memperbaiki proses pelepasan kelenjar Tyroxine, yang akan mengatur sistem metabolisme tubuh manusia sehingga membantu memproduksi tenaga (pembakaran kalori) secara lebih efektif - Apabila digunakan semasa latihan / senaman berat, Tongkat Ali mempercepatkan: a) Meningkat jisim bebas lemak b) % Lemak menurun c) Peningkatan lengan lilitan d) Peningkatan kekuatan otot . . EKSTRAK GOJI - Meningkatkan sistem imun tubuh. Sistem imun dalam tubuh manusia diciptakan oleh polysaccharides (glycoproteins), iaitu sejenis protien yang memerlukan ‘zat gula baik’. Buah goji, menghasilkan zat gula yang baik yang akan meningkatkan daya pertahanan tubuh kita disamping menambah tenaga pada tubuh kita. - Mengandungi antioksidan dan ekstrak goji boleh mencegah pertumbuhan sel kanser, mengurangkan glukosa darah, dan menurunkan kadar kolesterol. . EKSTRAK GUARANA - Banyak digunakan dalam industri minuman penambah tenaga dan nutrisi bagi para atlet - Mengandungi pelbagai jenis enzim yang dapat memperbaiki pergerakan perut dan usus, penghadaman dan penyerapan zat-zat makanan. Ia juga berkesan menghentikan sembelit dan cirit-birit. . Male + RM30.00 (ahli RM27.00). . Maklumat lanjut sila klik link dibawah dan dapatkan simkad jimat Onexox atau simkad tunetalk secara percuma juga boleh membuat pembelian Perfume De'Xandra 😘 https://jom.chat/sendayu-tinggi-jb #sendayutinggijb #sendayutinggijohorbahru #nakcantik #cantik #bestseller #johorbahrucity #skudai #kulai #pasirgudang #kempas #cantik #viral #putih #comel #dexandra #onexox #redone #dtox #detox #tunetalk #unlimited #Johor #acne #lipstick #lips #beautiful #male +

00
1 hour ago

Hanya 2 biji selepas sarapan 💓 Pinklady akan membuatkan kulit anda menjadi Putih Gebu 😍 ia jugak menjadikan kulit anda Glowing dan cerah berseri seri 👏 Apa tunggu lagi ❓ Cepat dapatkannya sekarang 🔥 Whatsapp 📲 wasap.my/60197211252/pinkladyori For Order PINKLADY ORIGINAL 👌 . #pinkladyacademy #PinkladyOriginal #PinkLadyOriginalHQ #pilhormon #pinkladymekah #PINKLADY #putih #pikathatisuami #pinkladybuatkulitcantik #pinkladypahang #pinkladyborong #pinkladytermurah #pinkladyselangor #pinkladymantapluardalam #pinkladymelaka #pinkladybest #pinkladyinternational #pinkladyansuran #pinkladyallinone #pinkladyindia #pinkladyluluskkm #hantarankawin #amypinklady #TeamMujahadah

00
1 hour ago

Yes!!!!! . Bukan mcm bleaching biasa . WHITENING SECRET ✅ Boleh pakai di muka ✅ Boleh pakai hari hari ✅ Harga mampu milik ✅ Ada kelulusan KKM ✅ Tidak menipiskan kulit ✅ Produk muslim ✅ Berbau wangi ✅ Tidak gatal __________________________________ . BLEACHING BIASA . ❌Tidak boleh pakai di muka ❌Tidak boleh pakai hari hari ❌Harga mahal ❌Tiada kelulusan KKM ❌Menipiskan kulit ❌Bahan tidak diketahui ❌Bau hanyir ❌Kulit gatal . 📲Ws / Click link in bio . #instantwhite #supplement #beautyquotes #ramadhan #teamsheyra #skinbleaching #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #whiteningsecrethq #jomputih #putihmelepak #whiteningsecret #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #agentmalaysia #tipscantik #tipsputih #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit #Tipsputih #Putih

00
1 hour ago

Yes!!!!! . Bukan mcm bleaching biasa . WHITENING SECRET ✅ Boleh pakai di muka ✅ Boleh pakai hari hari ✅ Harga mampu milik ✅ Ada kelulusan KKM ✅ Tidak menipiskan kulit ✅ Produk muslim ✅ Berbau wangi ✅ Tidak gatal __________________________________ . BLEACHING BIASA . ❌Tidak boleh pakai di muka ❌Tidak boleh pakai hari hari ❌Harga mahal ❌Tiada kelulusan KKM ❌Menipiskan kulit ❌Bahan tidak diketahui ❌Bau hanyir ❌Kulit gatal . 📲Ws / Click link in bio . #instantwhite #supplement #beautyquotes #ramadhan #teamsheyra #skinbleaching #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #whiteningsecrethq #jomputih #putihmelepak #whiteningsecret #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #agentmalaysia #tipscantik #tipsputih #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit #Tipsputih #Putih

00
1 hour ago

Yes!!!!! . Bukan mcm bleaching biasa . WHITENING SECRET ✅ Boleh pakai di muka ✅ Boleh pakai hari hari ✅ Harga mampu milik ✅ Ada kelulusan KKM ✅ Tidak menipiskan kulit ✅ Produk muslim ✅ Berbau wangi ✅ Tidak gatal __________________________________ . BLEACHING BIASA . ❌Tidak boleh pakai di muka ❌Tidak boleh pakai hari hari ❌Harga mahal ❌Tiada kelulusan KKM ❌Menipiskan kulit ❌Bahan tidak diketahui ❌Bau hanyir ❌Kulit gatal . 📲Ws / Click link in bio . #instantwhite #supplement #beautyquotes #ramadhan #teamsheyra #skinbleaching #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #whiteningsecrethq #jomputih #putihmelepak #whiteningsecret #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #agentmalaysia #tipscantik #tipsputih #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit #Tipsputih #Putih

00
1 hour ago

Yes!!!!! . Bukan mcm bleaching biasa . WHITENING SECRET ✅ Boleh pakai di muka ✅ Boleh pakai hari hari ✅ Harga mampu milik ✅ Ada kelulusan KKM ✅ Tidak menipiskan kulit ✅ Produk muslim ✅ Berbau wangi ✅ Tidak gatal __________________________________ . BLEACHING BIASA . ❌Tidak boleh pakai di muka ❌Tidak boleh pakai hari hari ❌Harga mahal ❌Tiada kelulusan KKM ❌Menipiskan kulit ❌Bahan tidak diketahui ❌Bau hanyir ❌Kulit gatal . 📲Ws / Click link in bio . #instantwhite #supplement #beautyquotes #ramadhan #teamsheyra #skinbleaching #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #whiteningsecrethq #jomputih #putihmelepak #whiteningsecret #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #agentmalaysia #tipscantik #tipsputih #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit #Tipsputih #Putih

00
1 hour ago

Yes!!!!! . Bukan mcm bleaching biasa . WHITENING SECRET ✅ Boleh pakai di muka ✅ Boleh pakai hari hari ✅ Harga mampu milik ✅ Ada kelulusan KKM ✅ Tidak menipiskan kulit ✅ Produk muslim ✅ Berbau wangi ✅ Tidak gatal __________________________________ . BLEACHING BIASA . ❌Tidak boleh pakai di muka ❌Tidak boleh pakai hari hari ❌Harga mahal ❌Tiada kelulusan KKM ❌Menipiskan kulit ❌Bahan tidak diketahui ❌Bau hanyir ❌Kulit gatal . 📲Ws / Click link in bio . #instantwhite #supplement #beautyquotes #ramadhan #teamsheyra #skinbleaching #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #whiteningsecrethq #jomputih #putihmelepak #whiteningsecret #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #agentmalaysia #tipscantik #tipsputih #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit #Tipsputih #Putih

20
1 hour ago

Yes!!!!! . Bukan mcm bleaching biasa . WHITENING SECRET ✅ Boleh pakai di muka ✅ Boleh pakai hari hari ✅ Harga mampu milik ✅ Ada kelulusan KKM ✅ Tidak menipiskan kulit ✅ Produk muslim ✅ Berbau wangi ✅ Tidak gatal __________________________________ . BLEACHING BIASA . ❌Tidak boleh pakai di muka ❌Tidak boleh pakai hari hari ❌Harga mahal ❌Tiada kelulusan KKM ❌Menipiskan kulit ❌Bahan tidak diketahui ❌Bau hanyir ❌Kulit gatal . 📲Ws / Click link in bio . #instantwhite #supplement #beautyquotes #ramadhan #teamsheyra #skinbleaching #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #whiteningsecrethq #jomputih #putihmelepak #whiteningsecret #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #agentmalaysia #tipscantik #tipsputih #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit #Tipsputih #Putih

10
1 hour ago

Hanya 2 biji selepas sarapan 💓 Pinklady akan membuatkan kulit anda menjadi Putih Gebu 😍 ia jugak menjadikan kulit anda Glowing dan cerah berseri seri 👏 Apa tunggu lagi ❓ Cepat dapatkannya sekarang 🔥 Whatsapp 📲 wasap.my/60197211252/pinkladyori For Order PINKLADY ORIGINAL 👌 . #pinkladyacademy #PinkladyOriginal #PinkLadyOriginalHQ #pilhormon #pinkladymekah #PINKLADY #putih #pikathatisuami #pinkladybuatkulitcantik #pinkladypahang #pinkladyborong #pinkladytermurah #pinkladyselangor #pinkladymantapluardalam #pinkladymelaka #pinkladybest #pinkladyinternational #pinkladyansuran #pinkladyallinone #pinkladyindia #pinkladyluluskkm #hantarankawin #amypinklady #TeamMujahadah

00
1 hour ago

Matte Translucent Powder ni hadir dengan 2 kod warna iaitu natural dan nude. Kod natural ni akan beri efek brightening pada wajah dan kod nude pula bantu untuk buat kulit wajah nampak sekata dan flawless je. Matte Translucent Powder ni mengandungi 2 bahan hebat iaitu Silica dan Aluminum Starch Octenylsuccinate. . Kedua-dua bahan ni diformulasi untuk bantu kawal kilatan dan minyak berlebihan pada kulit wajah. Selain tu ia juga bantu untuk menyamarkan penampilan pori, garis halus dan kedutan pada wajah. . Matte Translucent Powder RM45.00 (Ahli RM40.50) . Maklumat lanjut sila klik link dibawah dan dapatkan simkad jimat Onexox atau simkad tunetalk secara percuma juga boleh membuat pembelian Perfume De'Xandra 😘 https://jom.chat/sendayu-tinggi-jb #sendayutinggijb #sendayutinggijohorbahru #nakcantik #cantik #bestseller #johorbahrucity #skudai #kulai #pasirgudang #kempas #cantik #viral #putih #comel #dexandra #onexox #redone #dtox #detox #tunetalk #unlimited #Johor #acne #lipstick #lips #beautifulgirls #mattetranslucentpowder

00
1 hour ago

Muka breakout? Masalah breakout ni sebenarnya bukan terjadi pada mereka yang ada masalah kulit berminyak je. Bagi mereka yang ada masalah kulit kering pun boleh breakout kalau tersalah ambil produk. Jadi harini admin nak share info yang admin dah sort kan ikut jenis kulit korang. Cuma perlu refer pada table di atas da follow steps dari penggunaan pencuci wajah sehingga penggunaan moisturiser dan scrub. . Bagi yang sudah pun berjaya follow semua basic steps macam dalam gambar ni, apa kata korang tambah steps penjagaan kulit wajah korang dengan extra tips di list paling bawah sekali tu. . ST Gleam Tablet RM38.00 (ahli 34.20) Rose Stem Cell Moisturiser Emulsion RM49.00 (ahli RM44.10) Face Cleansing Makeup Removing Gel RM36.00 (ahli RM32.40) Collagen Facial Spray RM29.00 (ahli RM26.10) Gentle Exfoliating Gel Scrub RM36.00 (ahli RM32.40) Golden Herbs Soap RM15.00 ( ahli RM13.50 ) Acne Bar Soap RM18.00 (ahli RM16.20) 72hr Moistx Ultra Hydrating Gel RM45.00 (ahli RM40.50) Acne Balm RM30.00 (ahli RM28.50) X-Ne Facial Spray RM29.00 (ahli RM26.10 ) Soothing Gel RM37.00 (ahli RM33.30) Acne Cream RM35.00 ( ahli RM31.50 ) . Maklumat lanjut sila klik link dibawah dan dapatkan simkad jimat Onexox atau simkad tunetalk secara percuma juga boleh membuat pembelian Perfume De'Xandra 😘 https://jom.chat/sendayu-tinggi-jb #sendayutinggijb #sendayutinggijohorbahru #nakcantik #cantik #bestseller #johorbahrucity #skudai #kulai #pasirgudang #kempas #cantik #viral #putih #comel #dexandra #onexox #redone #dtox #detox #tunetalk #unlimited #Johor #acne #lipstick #lips #beautiful #breakout #skincaretips

20
8 hours ago

Chacha maembong pon pakai body bleaching. Wasap sekarang untuk order okay

11
13 hours ago

Elsa blouse 1 PCS RM30 2 PCS RM50 4 PCS RM100 Postage : SEM - Add RM9 SS - Add RM15 (Postage 1-4pcs) Material : Cotton Other : •Functional button at front and cuff •Functional front pocket Measurement : In cm Length 68, shoulder 46, sleeve 60, armhole 44, bust 104, hip 106. In inch Length 26.5, shoulder 18, sleeve 23.5, armhole 17, bust 41, hip 41.5. . . Happy Shopping ! 💃🏻👗 . 🍂 First Pay 💸 First Serve ✍🏻 . 🍂 Whatsapp; 019-9697461 for order or any inquiries 🙋🏻 . . #viral #uitm #blouse #putih #white #femes #murah #cantik #instafemes #blousemurah #blousecantik #trusted #dropship #sale #cikgu #blouse4pcsrm100 #jualmurah #jualblouse #blouseputih #blouselabuh #top #topblouse #bajumurah #bajucantik #ootd #blouseonly #blousebrunei #blousemurah #blousemalaysia

20
17 hours ago

Elsa blouse 1 PCS RM30 2 PCS RM50 4 PCS RM100 Postage : SEM - Add RM9 SS - Add RM15 (Postage 1-4pcs) Material : Cotton Other : •Functional button at front and cuff •Functional front pocket Measurement : In cm Length 68, shoulder 46, sleeve 60, armhole 44, bust 104, hip 106. In inch Length 26.5, shoulder 18, sleeve 23.5, armhole 17, bust 41, hip 41.5. . . Happy Shopping ! 💃🏻👗 . 🍂 First Pay 💸 First Serve ✍🏻 . 🍂 Whatsapp; 019-9697461 for order or any inquiries 🙋🏻 . . #viral #uitm #blouse #putih #white #femes #murah #cantik #instafemes #blousemurah #blousecantik #trusted #dropship #sale #cikgu #blouse4pcsrm100 #jualmurah #jualblouse #blouseputih #blouselabuh #top #topblouse #bajumurah #bajucantik #ootd #blouseonly #blousebrunei #blousemurah #blousemalaysia

30
3 days ago

Kau tau?? Disaat yang lain hormat ketika Sang Merah Putih dibentangkan, disitulah kami merasakan degup yang begitu kencang, hati yang begitu membara, dan haru yang tak dapat lagi terukir. Kami bangga, bangga pada jerih payah yang selama ini kami tumpahkan dalam setiap keringat yang mengucur deras. Dan semua semangat, semua air mata, semua perjuangan, hanya untuk satu tujuan, berkibarnya Sang Merah Putih. Dirgahayu Indonesia 74 🇮🇩 17-8-2019 #infopaskibra_id #paskibra #2019 #togetherforever #putih #suci #merdeka #putra #pitri #bangsa

870