popularsong Photos & Videos

4 hours ago

Latepost...

853
11 hours ago

#রব িন্দ্রসাজ 😊 আমার হিয়ার মাঝে লুকিয়ে ছিলে দেখতে আমি পাইনি তোমায় ,দেখতে আমি পাইনি ❤❤ #rabindranathtagore #popularsong #romanticsongs #rabindranathsajj #rabindranathtagorepoem #Love #Life #Beautifulmomment #probhati #Prettyme #Sarilover #trendyhairstyle #Hairgoals #fashionable #photography #prthomalo #Robikiron #stylish #Instamood #moodygirl #attitude #instagram #Nadrita

352
1 day ago

Close your moof x

873
1 day ago

Haloooo semua~ (Akhirnya kesampaian bikin ginian haha, salah satu yg aku suka♥) Jadi ceritanya aku udh lama pengen bikin sesuatu kyk yg aku post ini. . . -Nah nanti ig ini isinya kayak ngutip quote/lirik lagu atau nulis puisi gitu😂 trus ditempelin stiker unyu2 haha. . . . . . #write #lyric #songlyrics #popularsong #2019 #stickers

00
1 day ago

2013: Who is Ariana? 2019: Who is Mika? #popularsong 🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤

113
1 day ago

31
2 days ago

Suara indah the golden voice @reza_zakarya_daa sllu menghipnotis pendengaran padahal lagu ini aq gk faham arti'y , tpi sllu adem di denger'y , Semangat yah mr gulali q, BISSMILAH untuk malam nanti tampil ikhlas insya Allah akan sllu spektakuler hasil'y Aamiin . . . .Credit to from @rezalliants_kediri ( @get_regrann ) - Enak lagunya sih... Cuma sedihnya saya gak mudheng artine opo... Kecuali klo buka kamus dari mbah Google 🙈🙈🙈 Ini keknya keren banget klo dibawain di panggung duet sama papa @bebi_romeo bunda @melly_goeslaw Saya yakin selama kak @reza_zakarya_daa "bebas hambatan bak jalan tol" dalam mengotak atik kreatifitasnya, insyaallah akan selalu spekta performnya di atas panggung. Kadang saya merasa kak Reza itu bukan ikut KOMPETISI melainkan menciptakan KONSER untuk Rezalliants dan semua penikmat musik yg pure obyektif (tidak temasuk hatters yg doyan nuntut idola orang buat ini itu tapi idolanya sendiri diabaikan 😂😂). Soalnya klo disebut kompetisi... Nganu sih... 🙈🙈🙈🙈🙈 #italiansong #indonesiansinger #popularsong #hitsongs #instalikes #rezalliants #rezazakarya #songoftheday - #regrann

683
2 days ago

Enak lagunya sih... Cuma sedihnya saya gak mudheng artine opo... Kecuali klo buka kamus dari mbah Google 🙈🙈🙈 Ini keknya keren banget klo dibawain di panggung duet sama papa @bebi_romeo bunda @melly_goeslaw Saya yakin selama kak @reza_zakarya_daa "bebas hambatan bak jalan tol" dalam mengotak atik kreatifitasnya, insyaallah akan selalu spekta performnya di atas panggung. Kadang saya merasa kak Reza itu bukan ikut KOMPETISI melainkan menciptakan KONSER untuk Rezalliants dan semua penikmat musik yg pure obyektif (tidak temasuk hatters yg doyan nuntut idola orang buat ini itu tapi idolanya sendiri diabaikan 😂😂). Soalnya klo disebut kompetisi... Nganu sih... 🙈🙈🙈🙈🙈 #italiansong #indonesiansinger #popularsong #hitsongs #instalikes #rezalliants #rezazakarya #songoftheday #joshgroban

135
2 days ago

An old mentor of mine once said to me: “You are never going to be successful, for as long as you are solely addicted to praise!” The young egocentric me immediately rebuffled.... “But I’m NOT!” (With my eyebrows in inverted V’s - ^😠) It was honestly as if he was staring down the inside of the phone and watching me, as he said: “So why have you got the brows down and taking what Ive just said to heart so much?!” He had me! He saw right through me in fact! Not in a self righteous, i’m right, you’re wrong way but rather, he saw the real me beyond the story📝 Beyond the BS 🐂💩 Beyond the “yeah buts!”🤫 He saw my potential! That conversation with Mitchell Behan of @mjbseminars has stayed with me a long time! I will never forget it and it has been a reference point in many interviews, panels and podcasts I have been on, where I say. Choose purpose over popularity, that’s how the world transforms. We’ve all heard the 6️⃣P’s- Proper Planning Prevents Piss Poor Performance Well here are my 8️⃣P’s - People Pleasing & Popularity Prizes Prevent Peace, Play & Purpose When play is your purpose, performance is your product folks! Do what you love, love what you do and have a vision for your life bigger than you!💚 It is the key 🗝to everything & will set you free!🦅

51
4 days ago

노을 - 블랙홀(BlackHole) · · 아름다운 저녁노을 빛이 거리거리를 적시네 크고 작은 거리 모두의 어깨위에 흔들리는 버스 창가에도 매끄러운 차창에도 포근히 비추네 연인의 불빛처럼 오! 흐르는 시간에 나의 맘을 실어 오! 오늘을 보내네 노을 빛속에서 떠나간 내 님의 두뺨처럼 발그레한 빛을 주네 다시 오지 않은 황금빛 날들이여 퍼져가는 금빛 노을 빛이 온세상울 적시우네 우리들의 텅빈 가슴 깊은 곳까지 떠나간 내 님의 두뺨처럼 발그레한 빛을 주네 다시 오지 않을 황금빛 날들이여 오! 흐르는 시간에 나의 맘을 실어 오! 오늘을 보내네 노을 빛 속에서 아름다운 저녁노을 빛이 거리 거리를 적시네 크고 작은 거리 모두의 어깨위에 · · #노을 #sunset #블랙홀 #blackhole #노래 #song #가사 #lyrics #음악 #music #가수 #singer #추천곡 #recommendedsong #인기곡 #popularsong #한국노래 #Koreansong #좋은노래 #goodsong #좋은글 #감성글 #시 #poem #글 #사랑글

442
5 days ago

Вспомним хиты прошлых лет, добавленные сегодня по вашим заказам? Когда-то эти песни (по крайней мере Umbrella!) звучали из всех девайсов! Слушаем, подпеваем и...ностальгируем 🤗🎶 _____________________ Резерв: 8-702-468-77-58 Напоминаем, что сегодня и завтра акция на бесплатный вход до 21.00 не действует! #рианна #rihanna #rihannakaraoke #jayz #karaokesong #karaokecover #instrumental #popular #popularsong #umbrella #umbrellasong

130
5 days ago

𝘽𝙚𝙣𝙟𝙖𝙢𝙞𝙣 𝙍𝙤𝙪𝙨𝙩𝙖𝙞𝙣𝙜 - 𝘽𝙚𝙖𝙪𝙩𝙞𝙛𝙪𝙡 𝙇𝙞𝙚 • • • • 𝘽𝙮 @benjaminroustaing • • • • 𝙏𝙝𝙞𝙨 𝙞𝙨 𝙟𝙪𝙨𝙩 𝙖 𝙝𝙖𝙨𝙝𝙩𝙖𝙜 #song #lyrics #lagu #lirik #lagupop #laguhits #lagubarat #lirikvideo #liriklagu #liriklagubarat #lyricsedit #lyricsvideo #songlyrics #songedits #popsong #popularsong #pop #beautifullie #benjaminroustaing #hhufftt 𝙏𝙝𝙖𝙣𝙠𝙨

1311
5 days ago

이상을 향하여 - 블랙홀(BlackHole) · · 하얀 나루 비척이며 어둠을 헤치고 거칠어진 파도위를 외로이 날으네 희망가득 한 눈은 어둠을 헤치고 끝도없는 하늘위로 힘차게 날으네 사랑 가득 안고서 쓰러져 간 꿈도 실고 진실만이 숨쉬는 행성을 향하여 눈물겨운 몸짖으로 외로이 날으네 우리의 꿈과 이상 흰 비둘기 되어 아름다운 모습으로 이상을 향하여 사랑 가득 안고서 갈등의 시간 떨쳐버리고 더 높이 우리 이상 향하여 더 높이 더 높이 더 높이 우리 이상 향하여 더 높이 더 높이 더 높이 우리 이상 향하여 더 높이 더 높이 진실만이 숨쉬는 행성을 향하여 눈물겨운 몸짖으로 외로이 날으네 우리의 꿈과 이상 흰 비둘기 되어 아름다운 모습으로 이상을 향하여 · · #이상을향하여 #toward_the_ideal #블랙홀 #blackhole #노래 #song #가사 #lyrics #음악 #music #가수 #singer #추천곡 #recommendedsong #인기곡 #popularsong #한국노래 #Koreansong #좋은노래 #goodsong #좋은글 #감성글 #시 #poem #글 #사랑글

360
6 days ago

15 agosto 1948, il Coro Valsella in gita in Val di Sella, invitati dalla famiglia De Gasperi. 18 agosto 2019 appuntamento con la Lectio Degasperiana a Pieve Tesino ore 17.00 presso il teatro tenda. #madeintrentino #visitvalsugana #amicidellamusica #malechoir #popularsong #corovalsella #musiclovers #cantopopolare #cantachetipassa #valsuganadavivere #alcidedegasperi #valdisella #livelovevalsugana #estate2019 #trentinodascoprire #trentinolovers #lagorai #tesino #degasperi #lanostrastoria

350
6 days ago

바람을 타고 - 블랙홀(BlackHole) · · 비교 될 수 있도록 자유롭게 가는거야 억눌렸던 마음이 날아가게 가는거야 어떤 보호조차도 그 어떤 혜택 조차도 날 위한 신호는 아니야 날 막지마 내버려둬 바람처럼 갈수있게 기죽을 순 없잖아 나도 같이 사는거야 내가 흘린 땀들이 값싼 것은 아닌거야 너의 자랑보다도 내 가진 가난보다도 날 무시하는 네게 화가 나 날 막지마 내버려둬 바람처럼 갈수있게 어두운 꿈이지만 남겨진 나의 세계 · · #바람을타고 #on_the_wind #블랙홀 #blackhole #노래 #song #가사 #lyrics #음악 #music #가수 #singer #추천곡 #recommendedsong #인기곡 #popularsong #한국노래 #Koreansong #좋은노래 #goodsong #좋은글 #감성글 #시 #poem #글 #사랑글

400
1 week ago

BODY & SOUL : An American Bridge, movie screening tomorrow Aug 15th @rbacreative !!! Includes Q&A with filmmaker Robert Phillipson of @shogafilms and musician Fred Randolph. . . . Repost • @shogafilms HEAR our interviewee and jazz musician @fred.randolph.5 discuss #louisarmstrong in our documentary, “Body and Soul: An American Bridge.” Fred will play jazz versions of #popularsong hits of #1930 , the year the “Body and Soul” was written. He will also participate in an audience talkback after the #documentary screens. It’s all happening in #Oakland this Thursday, 7:00 pm at @rbacreative. For tickets and more info, click on the link in the IG profile. L . . . #johnniegreen #africanamericans #Jews #gangsters #indiefilm #musichistory #rbacreative #oaklandartmurmur

352