pinkypinkytestimoni Photos & Videos

3 days ago

Ni je stock yang tinggal. Aku taktau la orang panggil suku ke tak sampai suku HAHHAAHHA Alhamdulillah 🀭😍 Ada lagi satu set KLASIK POPROCK BALADA, RM99 so siapa cepat dia dapat okayyy sayang ! 😘😘😘 Ramai orang tak berani pakai POPROCK sebab terang sangat but for me, I fall in love teroks dengan POPROCK dari dulu suka merah terang / gelap πŸ₯°πŸ˜πŸ˜˜ boleh mix dengan manamana CODE so that takde lah nampak kewujudan POPROCK tu hihi 🀭 #kasilicin59sale #pinkypinkyhq #pinkypinkysitisarah #pinkypinkysoap #pinkypinkylotion #pinkypinkyserum #pinkydarlings #pinkypinkytestimoni #sitisarah #shuibsepahtu #assalamualaikum #malaysia #kualalumpur #artismalaysia #nakcantik #jomcantik #putihgebu #kulitcantik #sayajualmurah #beauty #beautiful #onlineshopping #malaysiaonlineshop #lipmatte #ratasyalipmatte #dropshipwanted #curicuricinta #30pesanansuara #jodohjodohannisa #99senisback

131
4 days ago

Cantiknyaaa stokisss kitaa pakai RATASYAAA πŸ₯°πŸ˜ Tahan lama guysss siapa je yang taknakkkk enn RM39 SAHAJA 😘😘😘 Semua colour cantiks teroks ! Beli 3 teruslah jimat RM18 😍😍😍 Iolls harihari pakai RATASYA LIPMATTE tauuu 😘😘😘 #kasilicin59sale #pinkypinkyhq #pinkypinkysitisarah #pinkypinkysoap #pinkypinkylotion #pinkypinkyserum #pinkydarlings #pinkypinkytestimoni #sitisarah #shuibsepahtu #assalamualaikum #malaysia #kualalumpur #artismalaysia #nakcantik #jomcantik #putihgebu #kulitcantik #sayajualmurah #beauty #beautiful #onlineshopping #malaysiaonlineshop #lipmatte #ratasyalipmatte #dropshipwanted #curicuricinta #30pesanansuara #jodohjodohannisa #99senisback

231
6 days ago

Double tap for this best seller code BALADA 😍 Boleh tak bagitau sikit kenapa korang in love sangat dengan balada ni, yee la mana la tahu kan for next edition kita boleh keluarkan color favourite korang lagi πŸ’• . . Agent dan dropship DIPERLUKAN segera 😘 . Berminat sila whatsapp 013-9054752 πŸ“²πŸ“² Atau tekan link di bio 😍 . . #pinkypinkyhq #pinkypinkysitisarah #pinkypinkysoap #pinkypinkylotion #pinkypinkytestimoni #sitisarah #shuibsepahtu #pinkypinkymurah #pinkypinkykualalumpur #pinkypinkysabah #pinkypinkysarawak #sayajualmurah #codkuantan #pinkypinkypahang #onlineshopping #pinkypinkykelantan #pinkypinkykuantan #agentwanted #dropshipwanted #SerumPinkyPinky #lipmatteratasya #ratasyacosmeticsarah #ratasyakuantan #lipmatte #loudlikesarah #ratasyacosmetics #bibirsiapani #lipmattesitisarah #ratasyalipmatte #Ratasya #codkuantan

40
1 week ago

. . Lotion Pinky Pinky . Apa yang bestnya lotion Pinky Pinky ini?Macam sama je dengan yang lain. . Ni nak bagi tahu yang lotion pinky pinky ini dia akan memberikan kulit kita akan lebih berseri dan mempunyai SPF 50 yang mampu untuk menghalang sinaran matahari masuk kedalam kulit kita. . Kalau mempunyai masalah kulit kusam dan jerawat pun boleh juga menggunakan Lotion Pinky Pinky ini. . Peringatan Mesra: Semua produk Pinky Pinky hanya dijual melalui Agent sahaja. . #pinkypinkyhq #pinkypinkysitisarah #pinkypinkysoap #pinkypinkylotion #pinkypinkytestimoni #sitisarah #shuibsepahtu #kulitputih #kulitkusam #jerawat

82
1 week ago

Hi Pinky Darling ! πŸ’‹ . πŸ’₯ Nak kulit cerah?? πŸ’₯ Nak pudarkan jeragat?? πŸ’₯ Nak kecutkan jerawat ?? πŸ’₯ Nak kurangkan muka berminyak?? . ❌ perlu cucuk-cucuk ❌ perlu telan ubat . Haaa mcm mane tu ?? πŸ€”πŸ€” . Guna lah Gold Glowing Serum dapat merawat masalah uolls sekaligus menaikkan aura diwajah 😍😘 . Tak tahu macamana nk dapatkan #pinkypinky ❓Meh pm/dm/whatsapp #0133707715 . . πŸ’‹ Ig: @lin_lawalawa . . 🚘 COD: Bangi, Kajang, Putrajaya, Cyberjaya, Serdang, Puchong . . #pinkypinkyhq #pinkypinkysitisarah #pinkypinkysoap #pinkypinkylotion #pinkypinkyserum #pinkydarlings #pinkypinkytestimoni #soulsistersconcert #sitisarah #shuibsepahtu #assalamualaikum #malaysia #kualalumpur #artismalaysia #nakcantik #jomcantik #putihgebu #kulitcantik #sayajualmurah #beauty #beautiful #onlineshopping #malaysiaonlineshop #sweetdreams

30
1 week ago

. Meh try Gold Collagen & Whitening Soap 😍😍 . Dapatkan dengan harga RM49 (SM) , RM 55 (SS) **Harga tidak termasuk post 😘 . PINKY!PINKY! Your Beauty Bestie! . Jangan risau semua produk Pinky! Pinky! Organik dan 100% tiada bahan merkuri. α΄œΙ΄α΄›α΄œα΄‹ α΄›α΄‡α΄α΄˜α΄€Κœα΄€Ι΄ & Ιͺɴꜰᴏ ΚŸα΄‡Κ™Ιͺʜ ΚŸα΄€Ι΄α΄Šα΄œα΄›. α΄‹ΚŸΙͺα΄‹ ʟΙͺΙ΄α΄‹ α΄…Ιͺ Κ™Ιͺᴏ @ayueyuyu94 #pinkypinkyhq #pinkypinkysitisarah #pinkypinkysoap #pinkypinkylotion #pinkypinkytestimoni #sitisarah #shuibsepahtu #agentraub #dropshipwanted #opencod #vapemurah #artismalaysia #melodi #trialset #putihgebu #putih #ctdk #30pesanansuara #tutorialmakeup #bajuraya #bazaarpaknil #moodreplublik #dropshipneeded #pinkypinkyraub #codraub #neelofa #teamayueyuyu #Serumpinkypinky #goldglowingserum #goldcollagenwhiteningsoap

196
1 week ago

Semua colour ni pasti semua orang dah ada kan ? Yang membezakan, mungkin texture dia. Serious best gilos bila apply makan pun tak mudah tanggal tauu 😍😍😍 Yang masih belum ada RATASYA LIPMATTE best teroks ni haa cepat dapatkan sekarang 😱😱😱 😘 #kasilicin59sale #pinkypinkyhq #pinkypinkysitisarah #pinkypinkysoap #pinkypinkylotion #pinkypinkyserum #pinkydarlings #pinkypinkytestimoni #sitisarah #shuibsepahtu #assalamualaikum #malaysia #kualalumpur #artismalaysia #nakcantik #jomcantik #putihgebu #kulitcantik #sayajualmurah #beauty #beautiful #onlineshopping #malaysiaonlineshop #lipmatte #ratasyalipmatte #dropshipwanted #curicuricinta #30pesanansuara #jodohjodohannisa #99senisback

210
1 week ago

. . Lotion Pinky Pinky . Apa yang bestnya lotion Pinky Pinky ini?Macam sama je dengan yang lain. . Ni nak bagi tahu yang lotion pinky pinky ini dia akan memberikan kulit kita akan lebih berseri dan mempunyai SPF 50 yang mampu untuk menghalang sinaran matahari masuk kedalam kulit kita. . Kalau mempunyai masalah kulit kusam dan jerawat pun boleh juga menggunakan Lotion Pinky Pinky ini. . Peringatan Mesra: Semua produk Pinky Pinky hanya dijual melalui Agent sahaja. . Dapatkan Pinky Pinky dari Agent kami: @sitisarah.pinkypinky . #pinkypinkyhq #pinkypinkysitisarah #pinkypinkysoap #pinkypinkylotion #pinkypinkytestimoni #sitisarah #shuibsepahtu #kulitputih #kulitkusam #jerawat

90
1 week ago

Lawakan color die ,soft jer Kat bibir. Kalau pakai lipmatte ni, rasa ringan jer. Kelebihan Lipmatte Ratasya lagi πŸ’‹ Bibir lebih munggils πŸ’‹ Bibir tak akan merekah (smooth as honey) πŸ’‹ Tidak melekit πŸ’‹ Transfer Proof Cuba sekali pasti tergoda!! #pinkypinkyhq #pinkypinkysitisarah #pinkypinkysoap #pinkypinkylotion #pinkypinkytestimoni #sitisarah #shuibsepahtu #ratasyalipmatte #opencod #lipmatte #lipmattesitisarah #melodi #trialset #putihgebu #putih #ctdk #tutorialmakeup #bajuraya #loudlikesarah #moodreplublik #pinkypinkyraub #codraub #viral #teamayueyuyu #Serumpinkypinky #goldglowingserum #goldcollagenwhiteningsoap #kasilicin59sales #ratasyacosmetics

60
2 weeks ago

Korang lunch apa tu sayang? sebelum korang makan tu, jangan lupa pakai ratasya tau SEBAB lepas ni korang dah tak perlu risau kalau ada crush kat depan mata lepastu nak kena touchup sepuluh kali pulak tu kan πŸ€ͺ . . dropship DIPERLUKAN segera 😘 . Berminat sila whatsapp 0179235352 πŸ“²πŸ“² Atau tekan link di bio 😍 . . #pinkypinkyhq #pinkypinkysitisarah #pinkypinkysoap #pinkypinkylotion #pinkypinkytestimoni #sitisarah #shuibsepahtu #pinkypinkymurah #pinkypinkykualalumpur #pinkypinkysabah #pinkypinkysarawak #sayajualmurah #codkuantan #pinkypinkypahang #onlineshopping #pinkypinkykelantan #pinkypinkykuantan #agentwanted #dropshipwanted #SerumPinkyPinky #lipmatteratasya #ratasyacosmeticsarah #ratasyakuantan #lipmatte #loudlikesarah #ratasyacosmetics #bibirsiapani #lipmattesitisarah #ratasyalipmatte #Ratasya #codkuantan

70
2 weeks ago

Korang lunch apa tu sayang? sebelum korang makan tu, jangan lupa pakai ratasya tau SEBAB lepas ni korang dah tak perlu risau kalau ada crush kat depan mata lepastu nak kena touchup sepuluh kali pulak tu kan πŸ€ͺ . . dropship DIPERLUKAN segera 😘 . Berminat sila whatsapp 0179235352 πŸ“²πŸ“² Atau tekan link di bio 😍 . . #pinkypinkyhq #pinkypinkysitisarah #pinkypinkysoap #pinkypinkylotion #pinkypinkytestimoni #sitisarah #shuibsepahtu #pinkypinkymurah #pinkypinkykualalumpur #pinkypinkysabah #pinkypinkysarawak #sayajualmurah #codkuantan #pinkypinkypahang #onlineshopping #pinkypinkykelantan #pinkypinkykuantan #agentwanted #dropshipwanted #SerumPinkyPinky #lipmatteratasya #ratasyacosmeticsarah #ratasyakuantan #lipmatte #loudlikesarah #ratasyacosmetics #bibirsiapani #lipmattesitisarah #ratasyalipmatte #Ratasya #codkuantan

60
2 weeks ago

Korang lunch apa tu sayang? sebelum korang makan tu, jangan lupa pakai ratasya tau SEBAB lepas ni korang dah tak perlu risau kalau ada crush kat depan mata lepastu nak kena touchup sepuluh kali pulak tu kan πŸ€ͺ . .dropship DIPERLUKAN segera 😘 . Berminat sila whatsapp 0179235352 πŸ“²πŸ“² Atau tekan link di bio 😍 . . #pinkypinkyhq #pinkypinkysitisarah #pinkypinkysoap #pinkypinkylotion #pinkypinkytestimoni #sitisarah #shuibsepahtu #pinkypinkymurah #pinkypinkykualalumpur #pinkypinkysabah #pinkypinkysarawak #sayajualmurah #codkuantan #pinkypinkypahang #onlineshopping #pinkypinkykelantan #pinkypinkykuantan #agentwanted #dropshipwanted #SerumPinkyPinky #lipmatteratasya #ratasyacosmeticsarah #ratasyakuantan #lipmatte #loudlikesarah #ratasyacosmetics #bibirsiapani #lipmattesitisarah #ratasyalipmatte #Ratasya #codkuantan

50
2 weeks ago

Korang lunch apa tu sayang? sebelum korang makan tu, jangan lupa pakai ratasya tau SEBAB lepas ni korang dah tak perlu risau kalau ada crush kat depan mata lepastu nak kena touchup sepuluh kali pulak tu kan πŸ€ͺ . . Agent dan dropship DIPERLUKAN segera 😘 . Berminat sila whatsapp 013-9054752 πŸ“²πŸ“² Atau tekan link di bio 😍 . . #pinkypinkyhq #pinkypinkysitisarah #pinkypinkysoap #pinkypinkylotion #pinkypinkytestimoni #sitisarah #shuibsepahtu #pinkypinkymurah #pinkypinkykualalumpur #pinkypinkysabah #pinkypinkysarawak #sayajualmurah #codkuantan #pinkypinkypahang #onlineshopping #pinkypinkykelantan #pinkypinkykuantan #agentwanted #dropshipwanted #SerumPinkyPinky #lipmatteratasya #ratasyacosmeticsarah #ratasyakuantan #lipmatte #loudlikesarah #ratasyacosmetics #bibirsiapani #lipmattesitisarah #ratasyalipmatte #Ratasya #codkuantan

31
2 weeks ago

LAST CHANCE FOR 99senIsBack πŸ“£πŸ“£πŸ“£ sebab lepas ni tinggal kenangan je la yee! Jangan ada yang berputih mata dah laa tengok bibir kawan sebelah terletak elok je calit ratasya. Dah la BEST, 99 sen pulak tu πŸ€ͺ . . Agent dan dropship DIPERLUKAN segera 😘 . Berminat sila whatsapp 013-9054752 πŸ“²πŸ“² Atau tekan link di bio 😍 . . #pinkypinkyhq #pinkypinkysitisarah #pinkypinkysoap #pinkypinkylotion #pinkypinkytestimoni #sitisarah #shuibsepahtu #pinkypinkymurah #pinkypinkykualalumpur #pinkypinkysabah #pinkypinkysarawak #sayajualmurah #codkuantan #pinkypinkypahang #onlineshopping #pinkypinkykelantan #pinkypinkykuantan #agentwanted #dropshipwanted #SerumPinkyPinky #lipmatteratasya #ratasyacosmeticsarah #ratasyakuantan #lipmatte #loudlikesarah #ratasyacosmetics #bibirsiapani #lipmattesitisarah #ratasyalipmatte #Ratasya #codkuantan

30