pinkypinkyhq Photos & Videos

1 day ago

Peminat Muzik Klasik ??? Mai Ratasya Liomatte ada color sesuai untuk anda .. Bila dah pakai lipmatte jom kita berdendang ..😁😁 Zila Agent Ratasya Kemaman. Harga Jualan πŸ’„ . SEM.MSIA : πŸ’‹ Normal Price : 1pc RM39 πŸ’₯ Promo: Buy 3 for RM99 πŸš› SM : RM8 | SS : RM12 . SABAH/SWK: πŸ’‹Normal Price : 1/pcs RM43 πŸ’₯Promo: Buy 3 for RM109 πŸš› SM : RM8 | SS : RM12 #lipmatteratasya #honeylipmatte #lipmattebysitisarah #agentratasyakerteh #agentratasyacukai #agentratasyakuantan #ratasyacod #ratasyacosmetic #agentratasyakemaman #pinkypinkyhq #pinkypinkysitisarah #sitisarah #shuibsepahtu #pinkypinkymurah #sayajualmurah #codkuantan #pinkypinkypahang #onlineshopping #agentwanted #dropshipwanted #ratasyacodterengganu #SerumPinkyPinky #ratasyacosmeticsarah #lipmatte #loudlikesarah #ratasyacosmetics #bibirsiapani #lipmattesitisarah #ratasyalipmatte

180
1 day ago

So sweet ... Yang kanan tu Code Balada Yang kiri pula Poprock + Balada. . Walau hanya ada 3color code. Tapi bila combine color akan jadi lagi menarik 😍😍😍 . Zila Agent Ratasya Kemaman. Harga Jualan πŸ’„ . SEM.MSIA : πŸ’‹ Normal Price : 1pc RM39 πŸ’₯ Promo: Buy 3 for RM99 πŸš› SM : RM8 | SS : RM12 . SABAH/SWK: πŸ’‹Normal Price : 1/pcs RM43 πŸ’₯Promo: Buy 3 for RM109 πŸš› SM : RM8 | SS : RM12 #lipmatteratasya #honeylipmatte #lipmattebysitisarah #agentratasyakerteh #agentratasyacukai #agentratasyakuantan #ratasyacod #ratasyacosmetic #agentratasyakemaman #pinkypinkyhq #pinkypinkysitisarah #sitisarah #shuibsepahtu #pinkypinkymurah #sayajualmurah #codkuantan #pinkypinkypahang #onlineshopping #agentwanted #dropshipwanted #ratasyacodterengganu #SerumPinkyPinky #ratasyacosmeticsarah #lipmatte #loudlikesarah #ratasyacosmetics #bibirsiapani #lipmattesitisarah #ratasyalipmatte

100
2 days ago

Are you ready? Promo best ever BUY 1 FREE 1 😳😳 Dapatkan segera, stok adalah terhad. Bukan mimpi tapi realiti, ini cara mudah untuk dapatkan kulit berseri bak Siti Sarah πŸ’— Kini bukan rahsia lagi. Berminat? ☎️016-7259528 πŸ‘Œatau klik shj http://www.wasap.my/60167259528/promobuy1free1 #pinkypinky #beautiful #pinkypinky #pinkypinkyhq #pinkypinkysitisarah #pinkypinkysoap #pinkypinkylotion #sitisarah #sitisarahraissuddin #cantik #skincare #sayajual #myig #jb #bazaaronline #bazaarpaknil #johor

00
2 days ago

Are you ready? Promo best ever BUY 1 FREE 1 😳😳 Dapatkan segera, stok adalah terhad. Bukan mimpi tapi realiti, ini cara mudah untuk dapatkan kulit berseri bak Siti Sarah πŸ’— Kini bukan rahsia lagi. Berminat? ☎️016-7259528 πŸ‘Œatau klik shj http://www.wasap.my/60167259528/promobuy1free1 #pinkypinky #beautiful #pinkypinky #pinkypinkyhq #pinkypinkysitisarah #pinkypinkysoap #pinkypinkylotion #sitisarah #sitisarahraissuddin #cantik #skincare #sayajual #myig #jb #bazaaronline #bazaarpaknil #johor

70
2 days ago

Are you ready? Promo best ever BUY 1 FREE 1 😳😳 Dapatkan segera, stok adalah terhad. Bukan mimpi tapi realiti, ini cara mudah untuk dapatkan kulit berseri bak Siti Sarah πŸ’— Kini bukan rahsia lagi. Berminat? ☎️016-7259528 πŸ‘Œatau klik shj http://www.wasap.my/60167259528/promobuy1free1 #pinkypinky #beautiful #pinkypinky #pinkypinkyhq #pinkypinkysitisarah #pinkypinkysoap #pinkypinkylotion #sitisarah #sitisarahraissuddin #cantik #skincare #sayajual #myig #jb #bazaaronline #bazaarpaknil #johor

10
2 days ago

Are you ready? Promo best ever BUY 1 FREE 1 😳😳 Dapatkan segera, stok adalah terhad. Bukan mimpi tapi realiti, ini cara mudah untuk dapatkan kulit berseri bak Siti Sarah πŸ’— Kini bukan rahsia lagi. Berminat? ☎️016-7259528 πŸ‘Œatau klik shj http://www.wasap.my/60167259528/promobuy1free1 #pinkypinky #beautiful #pinkypinky #pinkypinkyhq #pinkypinkysitisarah #pinkypinkysoap #pinkypinkylotion #sitisarah #sitisarahraissuddin #cantik #skincare #sayajual #myig #jb #bazaaronline #bazaarpaknil #johor #lipmatte #ratasyacosmetics

11
2 days ago

Are you ready? Promo best ever BUY 1 FREE 1 😳😳 Dapatkan segera, stok adalah terhad. Bukan mimpi tapi realiti, ini cara mudah untuk dapatkan kulit berseri bak Siti Sarah πŸ’— Kini bukan rahsia lagi. Berminat? ☎️016-7259528 πŸ‘Œatau klik shj http://www.wasap.my/60167259528/promobuy1free1 #pinkypinky #beautiful #pinkypinky #pinkypinkyhq #pinkypinkysitisarah #pinkypinkysoap #pinkypinkylotion #sitisarah #sitisarahraissuddin #cantik #skincare #sayajual #myig #jb #bazaaronline #bazaarpaknil #johor #lipmatte #ratasyacosmetics

30
2 days ago

Are you ready? Promo best ever BUY 1 FREE 1 😳😳 Dapatkan segera, stok adalah terhad. Bukan mimpi tapi realiti, ini cara mudah untuk dapatkan kulit berseri bak Siti Sarah πŸ’— Kini bukan rahsia lagi. Berminat? ☎️016-7259528 πŸ‘Œatau klik shj http://www.wasap.my/60167259528/promobuy1free1 #pinkypinky #beautiful #pinkypinky #pinkypinkyhq #pinkypinkysitisarah #pinkypinkysoap #pinkypinkylotion #sitisarah #sitisarahraissuddin #cantik #skincare #sayajual #myig #jb #bazaaronline #bazaarpaknil #johor

50
3 days ago

Belum dapatkan lagi Lipmatte Ratasya dr Siti Sarah? Lipmatte viral yg wajib anda miliki. Koleksi warna yg sungguh cantik. Kualiti setanding jenama antarabangsa. βœ… PROMOSI UTK PEMBELIAN COMBO 3 Berminat? ☎️016-7259528 πŸ‘Œatau klik shj http://www.wasap.my/60167259528/lipmattepromo #teamDbyratasya #ratasyacosmetics #ratasyalipmatte #ratasyajb #sitisarah #shuibsepahtu #pinkypinky #beautiful #pinkypinky #pinkypinkyhq #pinkypinkysitisarah #pinkypinkysoap #pinkypinkylotion #sitisarah #sitisarahraissuddin #cantik #skincare #sayajual #myig #jb #bazaaronline #bazaarpaknil #johor #lipmatte #lipstick

80
3 days ago

Jom kita tengok apa Kelebihan Gold Collagen & Whitening Soap... 🧐 . . Gold Collagen & Whitening Soap mampu membantu mengurangkan Jerawat dan Jeragat. πŸ˜‰ Kulit uolls akan jadi lebih Cerah, Halus, Anjal dan Awet Muda. 😱😍 Ianya juga mampu mengimbangi Tona Kulit Wajah yang tidak sekata..!!!🀩 Kulit uolls akan jadi lebih bersinar tau...!!!😍 . . #pinkypinkyhq #pinkypinkysitisarah #pinkypinkysoap #pinkypinkylotion #pinkypinkyserum #pinkydarlings #sitisarah #nakcantik #jomcantik #putihgebu #kulitcantik #beauty #beautiful #onlineshopping #agentogelsingapore

41
3 days ago

5 KELEBIHAN SNOW LOTION SPF50 . . β–ͺ️Kulit lebih Cerah, Halus, Anjal & Awet Muda β–ͺ️Perlindungan Cahaya Matahari sehingga 98% β–ͺ️Mengurangkan Jerawat β–ͺ️Memudarkan Parut & Bekas Jerawat β–ͺ️Menambahkan Kolagen . . Jng⌚️tunggu lama-lama tau...!! Jom cepat dm πŸ“² sis untuk dapatkan segera...!! πŸ˜‰ Sementara stock masih ade ni...😘 . . #pinkypinkyhq #pinkypinkysitisarah #pinkypinkysoap #pinkypinkylotion #pinkypinkyserum #pinkydarlings #sitisarah #nakcantik #jomcantik #putihgebu #kulitcantik #beauty #beautiful #onlineshopping #agentsingapore

40
3 days ago

Hello Pinky Darlings !😘 Da dapatkan Gold Glowing Serum ke...??? Kalau belum jom dapatkan sekarang... πŸ’‹ . . Serum yang penuh dengan kebaikan untuk merawat masalah kulit secara dramatik. 😘😘 Penggunaan yang konsisten πŸ‘ akan mempercepatkan proses baikpulih kulit uolls tau.. πŸ˜‰ . . #pinkypinkyhq #pinkypinkysitisarah #pinkypinkysoap #pinkypinkylotion #pinkypinkyserum #pinkydarlings #sitisarah #nakcantik #jomcantik #putihgebu #kulitcantik #beauty #beautiful #onlineshopping #agentsingapore

40
3 days ago

Ni je stock yang tinggal. Aku taktau la orang panggil suku ke tak sampai suku HAHHAAHHA Alhamdulillah 🀭😍 Ada lagi satu set KLASIK POPROCK BALADA, RM99 so siapa cepat dia dapat okayyy sayang ! 😘😘😘 Ramai orang tak berani pakai POPROCK sebab terang sangat but for me, I fall in love teroks dengan POPROCK dari dulu suka merah terang / gelap πŸ₯°πŸ˜πŸ˜˜ boleh mix dengan manamana CODE so that takde lah nampak kewujudan POPROCK tu hihi 🀭 #kasilicin59sale #pinkypinkyhq #pinkypinkysitisarah #pinkypinkysoap #pinkypinkylotion #pinkypinkyserum #pinkydarlings #pinkypinkytestimoni #sitisarah #shuibsepahtu #assalamualaikum #malaysia #kualalumpur #artismalaysia #nakcantik #jomcantik #putihgebu #kulitcantik #sayajualmurah #beauty #beautiful #onlineshopping #malaysiaonlineshop #lipmatte #ratasyalipmatte #dropshipwanted #curicuricinta #30pesanansuara #jodohjodohannisa #99senisback

131
4 days ago

Code : Klasik Ratasya Lipmatte COD area Kemaman & Terengganu boleh contact Zila ya😘😘😘 . Zila Agent Ratasya Kemaman. Harga Jualan πŸ’„ . SEM.MSIA : πŸ’‹ Normal Price : 1pc RM39 πŸ’₯ Promo: Buy 3 for RM99 πŸš› SM : RM8 | SS : RM12 . SABAH/SWK: πŸ’‹Normal Price : 1/pcs RM43 πŸ’₯Promo: Buy 3 for RM109 πŸš› SM : RM8 | SS : RM12 #lipmatteratasya #honeylipmatte #lipmattebysitisarah #agentratasyakerteh #agentratasyacukai #agentratasyakuantan #ratasyacod #ratasyacosmetic #agentratasyakemaman #pinkypinkyhq #pinkypinkysitisarah #sitisarah #shuibsepahtu #pinkypinkymurah #sayajualmurah #codkuantan #pinkypinkypahang #onlineshopping #agentwanted #dropshipwanted #ratasyacodterengganu #SerumPinkyPinky #ratasyacosmeticsarah #lipmatte #loudlikesarah #ratasyacosmetics #bibirsiapani #lipmattesitisarah #ratasyalipmatte

70
4 days ago

Bibir sensitif pun boleh pakai Lipmatte ratasya .. Sebab ada madu dalam lipmatte ni, yg pasti memelihara bibir agar lebih cantik . Zila Agent Ratasya Kemaman. Harga Jualan πŸ’„ . SEM.MSIA : πŸ’‹ Normal Price : 1pc RM39 πŸ’₯ Promo: Buy 3 for RM99 πŸš› SM : RM8 | SS : RM12 . SABAH/SWK: πŸ’‹Normal Price : 1/pcs RM43 πŸ’₯Promo: Buy 3 for RM109 πŸš› SM : RM8 | SS : RM12 #lipmatteratasya #honeylipmatte #lipmattebysitisarah #agentratasyakerteh #agentratasyacukai #agentratasyakuantan #ratasyacod #ratasyacosmetic #agentratasyakemaman #pinkypinkyhq #pinkypinkysitisarah #sitisarah #shuibsepahtu #pinkypinkymurah #sayajualmurah #codkuantan #pinkypinkypahang #onlineshopping #agentwanted #dropshipwanted #ratasyacodterengganu #SerumPinkyPinky #ratasyacosmeticsarah #lipmatte #loudlikesarah #ratasyacosmetics #bibirsiapani #lipmattesitisarah #ratasyalipmatte

10
4 days ago

Cantiknyaaa stokisss kitaa pakai RATASYAAA πŸ₯°πŸ˜ Tahan lama guysss siapa je yang taknakkkk enn RM39 SAHAJA 😘😘😘 Semua colour cantiks teroks ! Beli 3 teruslah jimat RM18 😍😍😍 Iolls harihari pakai RATASYA LIPMATTE tauuu 😘😘😘 #kasilicin59sale #pinkypinkyhq #pinkypinkysitisarah #pinkypinkysoap #pinkypinkylotion #pinkypinkyserum #pinkydarlings #pinkypinkytestimoni #sitisarah #shuibsepahtu #assalamualaikum #malaysia #kualalumpur #artismalaysia #nakcantik #jomcantik #putihgebu #kulitcantik #sayajualmurah #beauty #beautiful #onlineshopping #malaysiaonlineshop #lipmatte #ratasyalipmatte #dropshipwanted #curicuricinta #30pesanansuara #jodohjodohannisa #99senisback

231
4 days ago

5 Manfaat Hyaluronic Acid untuk kulit wajah. 😍 . 1. πŸ’‹ Menghidrasi kulit Kandungan hyaluronic acid mampu mengunci kelembapan dalam kulit lebih banyak. Itulah sebabnya, yg menghadapi masalah kulit kering harus memilih pelembap yang mengandungi hyaluronic acid. . 2. πŸ’‹ Mengurangi garis halus dan kerutan Apabila umur bertambah, akan muncul kerutan dan garis halus pada wajah. Dengan adanya hyaluronic acid dapat mengurangi kerutan dan garis halus. . 3. πŸ’‹ Memperbaiki tekstur kulit Hyaluronic acid juga mampu bekerja untuk memperbaharui tekstur kulit menjadi lebih baik. Kandungan ini mampu bekerja memperbaiki jaringan kulit menjadi lebih lembap. . 4. πŸ’‹ Melembapkan mata Mata merupakan salah satu area yang mudah kering. Produk yang mengandung hyaluronic acid mampu membuat area mata terasa lebih lembap dan segar. . 5. πŸ’‹ Pigmentasi Dapat mengurangkan dan mencegah tompok penuaan dan isu-isu pigmentasi. . Dalam Gold Glowing Serum mempunyai hyaluronic acid 😍 untuk membantu merawat masalah wajah uolls .😘 . PINKY!PINKY! Your Beauty Bestie! . Jom follow untuk tengok lebih banyak testimoni: @pinkypinkytestimoni . Dapatkan Pinky Pinky dari Agent kami: @pinkypinkyagent . Berminat menjadi Agent?hubungi kami di: @pinkypinkystokist . #pinkypinkyhq #pinkypinkysitisarah #pinkypinkysoap #pinkypinkylotion #pinkypinkyserum #pinkydarlings #sitisarah #shuibsepahtu #malaysia #codkuantan #artismalaysia #nakcantik #jomcantik #putihgebu #kulitcantik #sayajualmurah #beauty #beautiful #onlineshopping #malaysiaonlineshop # #dropshipwanted #curicuricinta #bukancintaaku #jodohjodohannisa #setelahterlafaznyaakad #bukitgalingkem

10
4 days ago

Hi Pinky Darling! πŸ’‹ . Uolls nak tak kulit : πŸ’‹ makin sihat πŸ’‹ Bersih tanpa parut & jerawat πŸ’‹ Mulus lembut πŸ’‹ Glowing & Flawless πŸ’‹ Cerah sekata tanpa jerawat kemerahan ! Jom gunakan Pinky! Pinky! secara konsisten πŸ’ͺ . PINKY!PINKY! Your Beauty Bestie! . Jom follow untuk tengok lebih banyak testimoni: @pinkypinkytestimoni . Dapatkan Pinky Pinky dari Agent kami: @pinkypinkyagent . Berminat menjadi Agent?hubungi kami di: @pinkypinkystokist . #pinkypinkyhq #pinkypinkysitisarah #pinkypinkysoap #pinkypinkylotion #pinkypinkyserum #pinkydarlings Β  #sitisarah #shuibsepahtu #assalamualaikum #malaysia #kualalumpur #artismalaysia #nakcantik #jomcantik #putihgebu #kulitcantik #sayajualmurah #beauty #beautiful #onlineshoppin #dropshipwanted #Nur2 #upinipin #kamarkamariah #jodohjodohannisa

50
6 days ago

Double tap for this best seller code BALADA 😍 Boleh tak bagitau sikit kenapa korang in love sangat dengan balada ni, yee la mana la tahu kan for next edition kita boleh keluarkan color favourite korang lagi πŸ’• . . Agent dan dropship DIPERLUKAN segera 😘 . Berminat sila whatsapp 013-9054752 πŸ“²πŸ“² Atau tekan link di bio 😍 . . #pinkypinkyhq #pinkypinkysitisarah #pinkypinkysoap #pinkypinkylotion #pinkypinkytestimoni #sitisarah #shuibsepahtu #pinkypinkymurah #pinkypinkykualalumpur #pinkypinkysabah #pinkypinkysarawak #sayajualmurah #codkuantan #pinkypinkypahang #onlineshopping #pinkypinkykelantan #pinkypinkykuantan #agentwanted #dropshipwanted #SerumPinkyPinky #lipmatteratasya #ratasyacosmeticsarah #ratasyakuantan #lipmatte #loudlikesarah #ratasyacosmetics #bibirsiapani #lipmattesitisarah #ratasyalipmatte #Ratasya #codkuantan

40
6 days ago

TRIAL SET 4-IN-1 🌹 . πŸ’‹ Snow Lotion SPF50 (10ml) πŸ’‹ Gold Glowing Serum (5ml) πŸ’‹ Gold Collagen & Whitening Soap (25gm) πŸ’‹ Glow Mist Face Toner (NEW) (15ml) . Jom dapatkan trial set sekarang ade promo FREE pouch bag taw❗️❗️ . PINKY!PINKY! Your Beauty Bestie! . . #pinkypinkyhq #pinkypinkysitisarah #pinkypinkysoap #pinkypinkylotion #pinkypinkyserum #pinkydarlings #sitisarah #shuibsepahtu #assalamualaikum #malaysia #kualalumpur #artismalaysia #nakcantik #jomcantik #putihgebu #kulitcantik #sayajualmurah #beauty #beautiful #onlineshopping #malaysiaonlineshop #dropshipwanted #curicuricinta #bukancintaaku #insanterpilih #sweetdreams

72
1 week ago

😱😱😱 wahh kelebihan sabun pinkypinky..hanya rm49 shja dan 100gram tahan 2-3 bulan taw sis😊😊 . πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ» SELANGOR, SEM. MALAYSIA β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€” COD : Klang,kapar,meru,setia alam,bkt raja,shah alam,petaling jaya.πŸ›΅πŸ›΅πŸ›΅ POS : Seluruh Malaysia✈✈ FOR FAST RESPOND WHATSAPP:- www.wasap.my/+60133140664/Pinky www.wasap.my/+60133140664/Pinky www.wasap.my/+60133140664/Pinky . FB : pinkypinky.klang IG : @pinkypinkyklang #pinkypinkyklang #sitisarah #sitisarahraisuddin #pinkypinkyklangselangor #cantik #bersih #putih #berseri #pinkypinkyhq #pinkypinkysitisarah #pinkypinkysoap #pinkypinkylotion #pinkypinkyserum #pinkydarlings #sitisarah #shuibsepahtu #assalamualaikum #malaysia #kualalumpur #artismalaysia #nakcantik #jomcantik #putihgebu

10
1 week ago

Serum by pinkypinkyπŸ₯°πŸ₯° . πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ» SELANGOR, SEM. MALAYSIA β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€” COD : Klang,kapar,meru,setia alam,bkt raja,shah alam,petaling jaya.πŸ›΅πŸ›΅πŸ›΅ POS : Seluruh Malaysia✈✈ FOR FAST RESPOND WHATSAPP:- www.wasap.my/+60133140664/Pinky www.wasap.my/+60133140664/Pinky www.wasap.my/+60133140664/Pinky . FB : pinkypinky.klang IG : @pinkypinkyklang #pinkypinkyklang #sitisarah #sitisarahraisuddin #pinkypinkyklangselangor #cantik #bersih #putih #berseri #pinkypinkyhq #pinkypinkysitisarah #pinkypinkysoap #pinkypinkylotion #pinkypinkyserum #pinkydarlings #sitisarah #shuibsepahtu #assalamualaikum #malaysia #kualalumpur #artismalaysia #nakcantik #jomcantik #putihgebu

70
1 week ago

PINKYPINKY DARI SITI SARAH Semua wanita mengimpikan kulit wajah yang bersih dan mulus kan? Asas untuk mendapatkan kulit wajah yang anda impikan ialah penjagaan muka yang teratur setiap hari. Kami kongsikan 3 rutin penjagaan muka yang wajib untuk anda amalkan supaya kulit kekal cantik dan sihat. Pastikan anda mendapatkan rangkaian PINKYPINKY untuk menyempurnakan rutin penjagaan wajah anda dan kekal cantik. Berminat? πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ» SELANGOR, SEM. MALAYSIA β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€” COD : Klang,kapar,meru,setia alam,bkt raja,shah alam,petaling jaya.πŸ›΅πŸ›΅πŸ›΅ POS : Seluruh Malaysia✈✈ FOR FAST RESPOND WHATSAPP:- www.wasap.my/+60133140664/Pinky www.wasap.my/+60133140664/Pinky www.wasap.my/+60133140664/Pinky . FB : pinkypinky.klang IG : @pinkypinkyklang #pinkypinkyklang #sitisarah #sitisarahraisuddin #pinkypinkyklangselangor #cantik #bersih #putih #berseri #pinkypinkyhq #pinkypinkysitisarah #pinkypinkysoap #pinkypinkylotion #pinkypinkyserum #pinkydarlings #sitisarah #shuibsepahtu #assalamualaikum #malaysia #kualalumpur #artismalaysia #nakcantik #jomcantik #putihgebu

10
1 week ago

Holla Holla !!! Zila bagi free lipmatte Ratasya!! Ada yang nak tak ??? So jom follow my ig @zila.ratasyacosmetic @zila.ratasyacosmetic @zila.ratasyacosmetic @zila.ratasyacosmetic Juga tag ur friend here -- kat comment Zila Agent Ratasya Kemaman. Harga Jualan πŸ’„ . SEM.MSIA : πŸ’‹ Normal Price : 1pc RM39 πŸ’₯ Promo: Buy 3 for RM99 πŸš› SM : RM8 | SS : RM12 . SABAH/SWK: πŸ’‹Normal Price : 1/pcs RM43 πŸ’₯Promo: Buy 3 for RM109 πŸš› SM : RM8 | SS : RM12 #lipmatteratasya #honeylipmatte #lipmattebysitisarah #agentratasyakerteh #agentratasyacukai #agentratasyakuantan #ratasyacod #ratasyacosmetic #agentratasyakemaman #pinkypinkyhq #pinkypinkysitisarah #sitisarah #shuibsepahtu #pinkypinkymurah #sayajualmurah #codkuantan #pinkypinkypahang #onlineshopping #agentwanted #dropshipwanted #ratasyacodterengganu #SerumPinkyPinky #ratasyacosmeticsarah #lipmatte #loudlikesarah #ratasyacosmetics #bibirsiapani #lipmattesitisarah #ratasyalipmatte

30
1 week ago

Jangan biarkan kulit uolls terdedah dengan sinaran UV ❌ . . Selain untuk perlindungan dari sinaran UV. πŸ˜‰ Dalam snow lotion ni juga ada serbuk mutiara tau..!!! Ianya dapat membantu uolls untuk mencerahkan & menyegarkan kulit. 😍😍 . . Boleh digunakan di wajah dan seluruh badan. πŸ‘πŸ‘ . . Jom dapatkan lotion Pinky!Pinky! πŸ’‹ . . #pinkypinkyhq #pinkypinkysitisarah #pinkypinkysoap #pinkypinkylotion #pinkypinkyserum #pinkydarlings #sitisarah #assalamualaikum #nakcantik #jomcantik #putihgebu #kulitcantik #beauty #beautiful #onlineshopping #agentsingaporej

30
1 week ago

Soo lets grab Ratasya Lipmatte !!! 😘😘😘😘 Be Confident Be beauty . Zila Agent Ratasya Kemaman. Harga Jualan πŸ’„ . SEM.MSIA : πŸ’‹ Normal Price : 1pc RM39 πŸ’₯ Promo: Buy 3 for RM99 πŸš› SM : RM8 | SS : RM12 . SABAH/SWK: πŸ’‹Normal Price : 1/pcs RM43 πŸ’₯Promo: Buy 3 for RM109 πŸš› SM : RM8 | SS : RM12 #lipmatteratasya #honeylipmatte #lipmattebysitisarah #agentratasyakerteh #agentratasyacukai #agentratasyakuantan #ratasyacod #ratasyacosmetic #agentratasyakemaman #pinkypinkyhq #pinkypinkysitisarah #sitisarah #shuibsepahtu #pinkypinkymurah #sayajualmurah #codkuantan #pinkypinkypahang #onlineshopping #agentwanted #dropshipwanted #ratasyacodterengganu #SerumPinkyPinky #ratasyacosmeticsarah #lipmatte #loudlikesarah #ratasyacosmetics #bibirsiapani #lipmattesitisarah #ratasyalipmatte

30
1 week ago

Ramai yang kata camni 😍😍😍 Bibir tak kering, tak terlalu matte & selesa jerr😘😘😘 Zila Agent Ratasya Kemaman. Harga Jualan πŸ’„ . SEM.MSIA : πŸ’‹ Normal Price : 1pc RM39 πŸ’₯ Promo: Buy 3 for RM99 πŸš› SM : RM8 | SS : RM12 . SABAH/SWK: πŸ’‹Normal Price : 1/pcs RM43 πŸ’₯Promo: Buy 3 for RM109 πŸš› SM : RM8 | SS : RM12 #lipmatteratasya #honeylipmatte #lipmattebysitisarah #agentratasyakerteh #agentratasyacukai #agentratasyakuantan #ratasyacod #ratasyacosmetic #agentratasyakemaman #pinkypinkyhq #pinkypinkysitisarah #sitisarah #shuibsepahtu #pinkypinkymurah #sayajualmurah #codkuantan #pinkypinkypahang #onlineshopping #agentwanted #dropshipwanted #ratasyacodterengganu #SerumPinkyPinky #ratasyacosmeticsarah #lipmatte #loudlikesarah #ratasyacosmetics #bibirsiapani #lipmattesitisarah #ratasyalipmatte

20
1 week ago

Outing without lipmatte ??? Sure not complete right ?? So lets grab now 😍😍😍 Zila Agent Ratasya Kemaman. Harga Jualan πŸ’„ . SEM.MSIA : πŸ’‹ Normal Price : 1pc RM39 πŸ’₯ Promo: Buy 3 for RM99 πŸš› SM : RM8 | SS : RM12 . SABAH/SWK: πŸ’‹Normal Price : 1/pcs RM43 πŸ’₯Promo: Buy 3 for RM109 πŸš› SM : RM8 | SS : RM12 #lipmatteratasya #honeylipmatte #lipmattebysitisarah #agentratasyakerteh #agentratasyacukai #agentratasyakuantan #ratasyacod #ratasyacosmetic #agentratasyakemaman #pinkypinkyhq #pinkypinkysitisarah #sitisarah #shuibsepahtu #pinkypinkymurah #sayajualmurah #codkuantan #pinkypinkypahang #onlineshopping #agentwanted #dropshipwanted #ratasyacodterengganu #SerumPinkyPinky #ratasyacosmeticsarah #lipmatte #loudlikesarah #ratasyacosmetics #bibirsiapani #lipmattesitisarah #ratasyalipmatte

20