organik Photos & Videos

2 minutes ago

🙋‍♀️Kilo vermenin kolay yolu Balcaform! Eş, dost, akraba, arkadaş herkese haber verin kilo veriyoruz. ✔️Tamamen kişiye özel hazırlanır. Kişinin boyu,yaşı,kilosu,kronik rahatsızlıkları,kullandığı ilaçlar,kabızlık durumu,kilo alım bölgeleri göz önünde bulundurularak hazırlanır. ✔️%100 doğal ve bitkisel olup tarım ve köyişleri bakanlığı tarafından test edilip onaylanmıştır. ✔️Emziren anneler,kalp,şeker,tansiyon gibi özel durumu olan kişiler de gönül rahatlığıyla kullanabilir. ✔️Kaslarınızdan değil yağlarınızdan kilo verirsiniz. Böylelikle beden ölçünüz küçülecektir. ✔️Düzenli kullanım ile 45 günlük süreçte 4-15 kilo verimi sağlanacaktır. ✔️Su içiminiz artacaktır. Böylece vücudunuzdaki toksinlerden arınacaksınız. ✔️ Hasımsızlık ve şişkinliği önler. ✔️ Sindirim sistemini hızlandırarak tuvalete gitmenizi kolaylaştırır. 🚫İlaç değildir. ℹ️Bilgi ve sipariş için DM atabilirsiniz. #sağlık #saglik #kiloverme #sağlıklıyaşam #saglikliyasam #spor #zayıflama #egzersiz #diyet #fit #fitness #gym #pratikbilgiler #sağlıklıbeslenme #yemektarifleri #güzellik #sagliklibeslenme #plates #yoga #health #healthy #sport #diet #organik #motivasyon #diyet #zumba #balcaform #nesibeninformulu

130
5 minutes ago

Ürün destekçimiz @hepsibitkisel ➡ www.hepsibitkisel.com'a çok teşekkürler... WhatsApp Sipariş Hattı : 05536707868 ❤❤❤❤❤❤❤❤❤ Neden Hepsi Bitkisel? * Tüm ürünlerde KARGO BEDAVA! * İster kredi kartıyla, ister havale ile, isterseniz de kapıda ödeyin! * Tüm ürünler bakanlık onaylıdır * % 100 Müşteri Memnuniyeti * Faturalı ve orjinal ürün gönderimi! * Sadece bitkisel ürünler www.hepsibitkisel.com ❤❤❤❤❤❤❤❤❤ #sifalibitkiler #organik #sagliklibeslenme #saglik #diyet #zayıflama #şifa #sifalibitkitedavisi #kilover #kadin #erkek #sağlıklıyaşam #evyapımı #sağlık #kiloverme #bitkiseltedavi #bitkisel #beslenme #diyetteyim #saglikli #sagliklihayat #doğal #istanbul #ankara #izmir #sunumönemlidir #diyetisyen #diyetyemekleri #bitkiselurunler

241
7 minutes ago

Biobellinda Oda parfümü Soft / Bahar Ferahlığı / Activia Aldığınız her nefeste ferah koku.. BioBellinda Oda Parfümü ise ortamda oluşmuş kötü kokuları yok eder ve kalıcı ferah kokusu ile rahat nefes almanızı sağlar. Sigara,balık,rutubet gibi rahatsızlık verici kokuları yok eder.BioBellinda oda parfümlerini, kumaş yüzeylere de uygulayarak uzun süreli ferahlık sağlayabilirsiniz. •Kalıcı ve uzun süreli ferahlık sağlar •Bütün kötü kokuları yok eder. Liste Fiyatı: 26,88 TL üye olarak aldığınızda yaklaşık %35-40 daha indirimli alabilirsiniz. Sipariş ve üyelik için mesaj atmanız yeterli 📩 #biobellinda #biobelinda #odaparfümü #ferah #lekecıkaranodaparfümü #organik #organikurunler #kimyasalyok #saglık #hijyen

00
8 minutes ago

... Soalan : Kenapa saya perlu amalkan Have-Herba Spray ? . Jawapan: Menyedari sukarnya pengguna #Malaysia untuk mendapatkan produk berasaskan #organik dan sesuai untuk pelbagai masalah penyakit pihak kami mengambil tanggungjawab untuk menghasilkan produk yang berasaskan organik dan mempunyai pelbagai fungsi untuk meringankan masalah pesakit, dengan ini pengguna dapat #jimat tidak perlu mencari satu produk untuk satu masalah, tetapi boleh berjimat dengan satu produk untuk pelbagai masalah.

10
9 minutes ago

Kilo vermede çok etkili olan moringa kapsülümüzü de denemenizi öneririm , siz farkında bile olmadan yağlarınızı parçalar , herhengi bir diyet uygulaması zorunluluğu olmadan kilo vermenin keyfini çıkarın ,emziren anneler de süt artırımı için rahatlıkla kullanabilir . Deneyin bir ayın sonunda farkı siz de görün .. #ersag #organik #saglikliyasam #sagliklibeslenme #türkmalı

10
18 minutes ago

#sabunherbaEUDHRA Biji2 pada sabun mmg melegakan! Badan rasa relax setiap kali lepas mandi terasa seperti di spa! Bestkan kulit jd cerah berseri😊😊

01
18 minutes ago

#rimini #gurme #bio #organik #newyork #berlin #beluga #badenbaden #sidney #rimini #mauritius #bali #moscow #tokioトリートメント #новаярига #княжьеозеро #цао #крокусситихолл #bonappetit #рублевка #барвиха #москвасити #цум #гум #истринскоеводохранилище #новоиерусалимскиимонастырь #орехи 🌰 vipvip#🔪🔪🔪🔪🔪🔪🔪🔪🔪🔪🔪🔪🔪🔪🔪🔪🔪🔪🔪🔪🔪🔪🔪🔪bioschef🔪🔪🔪🔪🔪🔪🔪🔪🔪🔪🔪🔪🔪🔪🔪🔪🔪🔪💣💣💣💣💣💣💣 #makadamiya 🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳🦋🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳 #organic

110
28 minutes ago

#sabunlulur Mencerahkan dan membuang daki serta merawat ekzema secara alami

11
29 minutes ago

Пузырьковая грязевая маска для очищения пор Газированная вода + Коллаген + Зеленый чай + Уоль/Глина Удаление угрей Подходит для всех типов кожи #like #kaluga #palmers #carmex #бальзамдлягуб #mommysbliss #водичкаотколик #camilia #childlife #d3 #vitamin #crystal #organik #sierrabees #калугадети #калуга #калуга24 #корейскаякосметика #патчи #гиалуроноваякислота

10
31 minutes ago

Günaydınlarrr🌝🌝 🍀Hava muhteşem bizde 🙏🏻😍🐞🍀🦋💐🍀 - 🤗Güzel insanlara sevgiyle ... ❣️ ❣️🌸🦋💝👵 sipariş👉🏾💌 DM Kargo alıcıya aittir 📦 #Elsanatları #Elemeği #bustiyer #etek #bikini #motif #kişiyeözel #tasarım #organik #handmade #crochet #moda #motif #örgü #alışveriş #basic #butik #fashion #yenisezon #woman #koton #pamuk #boutique #istanbul #Çeşme #Bodrum #adana #Mersin #summer #love #alaçatı Görsel netten alıntı olup örülebilmektedir

360
31 minutes ago

#feedbacksabunherbaEUDHRA Segar! Sabun dibahagian lipatan, celah peha, ketiak. Kulit lebih halus dan lebih cerah!

01
32 minutes ago

Мощное увлажняющее средство для полной жизненной силы кожи! Адский контроль над порами Elizavecca Witch Piggy с гиалуроновой кислотой 97% питает вашу кожу влагой. Он на 97% состоит из гиалуроновой кислоты, вещества, присутствующего в организме человека и проводящего влагу от самых верхних слоев кожи сниз до слоя дермы. Регулируя необходимые уровни влаги в порах кожи, это вещество помогает решать проблемы с порами, делая кожу сияющей. Нелипкая формула не оставляет ощущения жирности. #like #kaluga #palmers #carmex #бальзамдлягуб #mommysbliss #водичкаотколик #camilia #childlife #d3 #vitamin #crystal #organik #sierrabees #калугадети #калуга #калуга24 #корейскаякосметика #патчи #гиалуроноваякислота

10
33 minutes ago

Produk terbaik seisi keluarga #eudhra

01
33 minutes ago

🌹 . ➕➕➕➕➕➕➕➕ . THANK YOU DEAR CUSTOMER 🌹 . Jangan lupa ikut cara penggunaan dalam pamplet yg disertakan utk setiap pembelian ❤️ . Postage setiap hari kecuali cuti umum & hujung minggu . Pos laju akan ambil masa 2-3 hari bekerja untuk sampai ke lokasi penghantaran . Nak cantik tanpa tahi lalat, kutil, ketuat & biji kolestrol? Boleh contact nombor di bawah atau tekan je direct link di bio k . 👇🏻 Whatsapp 👇🏻 . 0167173092 0167173092 0167173092

41
35 minutes ago

Don't panic, its ORGANIC!

01
37 minutes ago

Ersağla tanışmanın tam vakti. Ürünlerimiz % 100 organik ve fosfat içermeyen sağlıklı ürünlerdir. İlk üyeliğinizde % 10 indirim kazanırken , kargo ücreti de ödemiyorsunuz. Tek seferde 100 liralık alışverişinizde 1 hediye ürün , 200 liralık alışverişinizde ise 3 hediye ürün kazanma fırsatı .Hemen üye ol ve kazanmaya başla . #saglikliyasam #sagliklibeslenme #ersag #organik #ücretsizkargo #türkmalı

10
38 minutes ago

Beli pelangsing herbal takut rugi? Greenlike Green Coffee aja! Tentunya akan bikin diet kalian lebih cepat dan efektif. Buruan order!! Sudah banyak yang mencoba dan membuktikan!! . . . Lansung di borong yaa 😊 #greenlike #greencoffeediet #greencoffee #greencoffegreenlike #greencoffeindonesia #kopihijaumurah #kopihijau #kopidiet #pelangsing #pelangsingherbal #kopijember #diet #dietkenyang #dietsehat #dietocd #dietmayo #dietketo #gemuk #obesitas #motivasidiet #testimoni #ootd #herbal #organik

62
38 minutes ago

Ersağla tanışmanın tam vakti. Ürünlerimiz % 100 organik ve fosfat içermeyen sağlıklı ürünlerdir. İlk üyeliğinizde % 10 indirim kazanırken , kargo ücreti de ödemiyorsunuz. Tek seferde 100 liralık alışverişinizde 1 hediye ürün , 200 liralık alışverişinizde ise 3 hediye ürün kazanma fırsatı .Hemen üye ol ve kazanmaya başla . #saglikliyasam #sagliklibeslenme #ersag #organik #ücretsizkargo #türkmalı

10
38 minutes ago

Hi . feedback customer yang guna set semambu gelenggang . Satu badan rashes sampai ke kepala kalau tak silap, lepas seminggu dapat feedback kulit dah bersih sebersihnya kata customer. Lega dan happy sangat dapat membantu. Seronok baby comel dah sembuh . #irb #wecomefromfarm #sabunsemambu #sabunsemambugelenggang #naturalproduct #organik #lokal #demamcampak #eczema #panau #kayap #kurap #cacarair #kudisbuta #lotionsemambu #lotionsemambugelenggang #balmsemambu #balmsemambugelenggang #jerawat

20
39 minutes ago

Coba kamu bayangin saat suami Kamu memberikan Surprise gaun malam yang cantik dan seksi tetapi setelah kamu coba terasa kurang nyaman dan anda kelihatan kurang menarik hanya karena bagian payudara kamu yang tidak besar, saya yakin ketika itu terjadi anda akan melakukan apa saja dan bersedia membayar mahal asal payudara kamu bisa besar, kencang, terlihat menarik dan bisa membuat suami kamu menjadi Bahagia. Jika anda adalah seorang suami tentu saja anda akan merasa lebih bahagia mempunyai istri yang tampil lebih cantik dengan payudara yang besar, kencang dan terlihat indah. Permasalahannya ialah bagaimana bisa membesarkan dan mengencangkan payudara dengan cara aman, tanpa minum obat, tanpa operasi dan bisa dilakukan dirumah? Tidak perlu khawatir karena kami memilikinya Solusi Ampuh dan Tanpa efek buruk untuk kamu. Paket produk Pembesar dan Pengencang Payudara yang dapat membantu kamu mewujudkan bentuk Payudara yang indah. BANDUNG Bisa COD dan Bayar Langsung. Selain Bandung GRATIS Ongkos Kirim Seluruh Indonesia,,, Telah Banyak Yang Menjadi Testimonial Kami , penghargaan HALAL dan BPOM Telah dimiliki guys . . Order Hubungi Link yang berada di BIO WA : 0859 7463 8285 LINE : produk.herbal.tiens Bantuin Share ke Temen kamu, Kebaikan anda Solusi Buat Mereka #peninggibandung #peninggiampuh #maskerspirulinabandung #peninggimurah #pelangsingmurah #pelangsingbandung #peninggiherbal #pembesarpayudaramurah #maskerorganik #maskerjerawatalami #penggemukherbal #pembesarpayudarabandung #peninggi #mhcapembesarbayudara #bandungfood #hijabmodern #hijabtrend #hijabtutorial #maskerbibir #bandungfoodies #organik #bandung #hijabers #bandungjuara #maskermata #hijabootd #spirulina #hijablook #bandungfashion

30
39 minutes ago

ABAKÜS BİR TARAFI ÇIKARMA BİR TARAFİ TOPLAMA Anaokulu ilkokul için çok gerekli bir eğitim seti çocuğunuzun zekasını geliştirmek zevkli bir oyunla artık daha kolay SİPARİŞ İÇİN DM VEYA WATSAP 📲0534 011 51 77 #organikoyuncak #kaliyelioyuncak #internetanneleri #dikkat #,zeka #oyuncak #ahsap #ahsapoyuncak #zekageliştirici #hscelgücü #bebek #çocuk #çocukgelişimi #anasinifi #ozeleğitim #toys #boncuk #kaykay #çakçak #kitap #oyunparki #oyuncakdünyasi #doğaloyuncak #organik #sagliklioyuncak #hediye #hobi #ebebek #egiticioyuncak #abaküs

170
40 minutes ago

11
42 minutes ago

TERBUKTI LAGI NIH LADIES ^__^ ! Keunggulan Super Breast kami : 1. Membesarkan Payudara secara Cepat, Alami dan Sehat (Hasil 1-2 Minggu Terbukti) 2. Menstabilkan Growth Hormone pada Payudara 3. Mengencangkan Payudara dan Memperhalus Tekstur Kulit di Payudara 4. Masker Lumpur dengan Vitamin dan Mineral Terlengkap untuk Mencerahkan dan Memperkencang Payudara 5. Aman tanpa Efek Samping dan Ketergantungan (Sertifikat BPOM, MUI, GMP) Sudah Menggunakan Berbagai Cream dan Perawatan Apapun tetapi Payudara Tetap Kecil dan Kendur ? Sudah Menyusui. Payudara Kendur dan Turun ? Pasangan mulai Bosan kepada Anda ? Yuk Perbesar Payudara Anda 😊 Add kontak kami : WA : 085887944617 Line bisa klik link di bio ya^^ #maskerpayudara #herbaltech #breastmask #superbreastmask #superbreast #alatpembesarpayudara #maskerpembesarpayudara #payudarabesar #creampayudara #minyakbulus #herbal #organik #tokoherbal #wanita #pembesarpayudara #spesialismaskerpayudara

30
51 minutes ago

Terlalu puas hati dengan coffee scrub Temyracle! ❤ . Coffee scrub paling top selling sebab ada banyak benefits & boleh digunakan untuk muka & badan sekali. . So sambil2 buat masker dekat muka, boleh guna sebagai scrub badan jugak 😂 jimat kan? . Coffee scrub dapat menghilangkan parut jerawat, melembut & mencerahkan muka. Untuk badan pula, mencerahkan, buang daki, remove dead skin cells, pudarkan selulit. . Berminat? Meh 📲 WhatsApp 0147400771 or tekan je link dibio 🤓 . . . . . . . #temyracle #temyraclesayamesticari #bibirmerekah #bibir #merekah #jerawat #parut #temyraclehomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #peachfacescrubnabila #peachfacescrub # #facescrub #facescrubtemyracle #temyraclekedah #temyraclealorsetar

10