nakcantik Photos & Videos

25 seconds ago

" JOM PUTIH 10X GANDA!!💉💉TERKEJUTTTT !! SAMPAI MACAM NI SEKALI PERUBAHAN 😊👍🏼" . . . Booster Whitening Premium💖 sekarang promosi RM70 harga asal RM85 !! Jom dapatkan sekarang😘 . . . BERDESUP WHATSAPP MASUK GARA GARA PRODUK BARU 👍🏻👍🏻... " . . Hiiiiiihhh ! knpe ramai sngat tanya sis ni kulit putih dan pinkish sekarang ,, sis amalkan ni 👇🏻👇🏻👇🏻 . BOOSTER WHITENING PREMIUM . . 💁🏼Kulit putih 10x ganda . 💁🏼Kulit menjadi pinkish seawal 7 hari . 💁🏼Mehilangkan parut lama . 💁🏼Mengecilkan liang roma terbuka . 💁🏼Merawat kulit dari dalam . 💁🏼Mengecutkan JERAWAT . 💁🏼Menyingkir kan toksin dlm bdn . 💁🏼Kulit gebu, lembap & pink . 💁🏼Menghilangkan pigmentasi dan jeragat yg hitam dan kantong mata . 💁🏼Menegangkan kulit yang kedut agar kelihatan awet muda . 💁🏼Melancarkan sirkulasi darah ke seluruh tubuh . 💁🏼Mensekatakan tona kulit seluruh badan . 💁🏼Menghaluskan kulit seperti kulit bayi . 💁🏼Ibu menyusu digalakan makan booster whitening PREMIUM bagus untuk kulit ibu dan bayi manjadi kulit cerah . 💁🏼Boleh mencegah penyakit kanser . perisa yang sangat sedap, (passion fruit) 1box untuk sebulan. . 🔺N/P - RM85 🔺 PROMOSI RM70 (Stock terhad) . postage add Rm8sm Rm12ss . ✅ 0195618970 . . #boosterwhitening #boosterwhiteningpremium #whiteningbooster #pinklady #purevita #boosterwhitening #ubatputih #kulitputih #igersmalaysia #igersmy #whiteninginjection #instashoponline #followme #nakcantik #supplements #whitening #whiteningpills   #vitaminC #beautyproduct   #putihgebu #putihsebadan #feedbackbooster #worldwideshipping #promosi

00
47 seconds ago

" JOM PUTIH 10X GANDA!!💉💉TERKEJUTTTT !! SAMPAI MACAM NI SEKALI PERUBAHAN 😊👍🏼" . . . Booster Whitening Premium💖 sekarang promosi RM70 harga asal RM85 !! Jom dapatkan sekarang😘 . . . BERDESUP WHATSAPP MASUK GARA GARA PRODUK BARU 👍🏻👍🏻... " . . Hiiiiiihhh ! knpe ramai sngat tanya sis ni kulit putih dan pinkish sekarang ,, sis amalkan ni 👇🏻👇🏻👇🏻 . BOOSTER WHITENING PREMIUM . . 💁🏼Kulit putih 10x ganda . 💁🏼Kulit menjadi pinkish seawal 7 hari . 💁🏼Mehilangkan parut lama . 💁🏼Mengecilkan liang roma terbuka . 💁🏼Merawat kulit dari dalam . 💁🏼Mengecutkan JERAWAT . 💁🏼Menyingkir kan toksin dlm bdn . 💁🏼Kulit gebu, lembap & pink . 💁🏼Menghilangkan pigmentasi dan jeragat yg hitam dan kantong mata . 💁🏼Menegangkan kulit yang kedut agar kelihatan awet muda . 💁🏼Melancarkan sirkulasi darah ke seluruh tubuh . 💁🏼Mensekatakan tona kulit seluruh badan . 💁🏼Menghaluskan kulit seperti kulit bayi . 💁🏼Ibu menyusu digalakan makan booster whitening PREMIUM bagus untuk kulit ibu dan bayi manjadi kulit cerah . 💁🏼Boleh mencegah penyakit kanser . perisa yang sangat sedap, (passion fruit) 1box untuk sebulan. . 🔺N/P - RM85 🔺 PROMOSI RM70 (Stock terhad) . postage add Rm8sm Rm12ss . ✅ 0195618970 . . #boosterwhitening #boosterwhiteningpremium #whiteningbooster #pinklady #purevita #boosterwhitening #ubatputih #kulitputih #igersmalaysia #igersmy #whiteninginjection #instashoponline #followme #nakcantik #supplements #whitening #whiteningpills   #vitaminC #beautyproduct   #putihgebu #putihsebadan #feedbackbooster #worldwideshipping #promosi

00
1 minute ago

. KENAPA NAK BELI STEA? . ✅ Nak kurus? . ✅ Dah kurus tapi nak maintain berat berat badan? . ✅ Nak gorgeous? . ✅ Nak control selera makan? . . ✅ Nak2 meh akk recommend #stea ni. . Dahlah murah berbaloi2 tau. Nak dapatkan #steatehhijau . . WhatsApp 🙋🏻hokey!! +60137229688 +60137229688 +60137229688 . . #tehhijau #tehhijaujer #greentea #greenteaextract #japanesegreentea #puregreentea #matchatea #detoxtea #skinnytea #naklawa #nakkurus #naksihat #nakcantik #breastfeedingmama #energybooster #kedah #kelantan #perak #pulaupinang #johor #melaka #pahang #kedah #sarawak #sabah #seremban #tehasli #tehhijaustea #singapore

00
1 minute ago

. KENAPA NAK BELI STEA? . ✅ Nak kurus? . ✅ Dah kurus tapi nak maintain berat berat badan? . ✅ Nak gorgeous? . ✅ Nak control selera makan? . . ✅ Nak2 meh akk recommend #stea ni. . Dahlah murah berbaloi2 tau. Nak dapatkan #steatehhijau . . WhatsApp 🙋🏻hokey!! +60137229688 +60137229688 +60137229688 . . #tehhijau #tehhijaujer #greentea #greenteaextract #japanesegreentea #puregreentea #matchatea #detoxtea #skinnytea #naklawa #nakkurus #naksihat #nakcantik #breastfeedingmama #energybooster #kedah #kelantan #perak #pulaupinang #johor #melaka #pahang #kedah #sarawak #sabah #seremban #tehasli #tehhijaustea #singapore

00
2 minutes ago

Alhamdullilah ! Banyak yang kami terima feedback yang positif. Ini salah satu cust yang dah pernah cuba maaez coffee. . Maaez coffee memang membantu mencerahkan kulit. Bagi yang tengah cari supplement tanpa collagen boleh whatsapp 017-5451126 🔆 . . #produkkecantikan #bazaarpaknil #maaezwarriors #teammaaez #maaez #maaezwhitecoffee #susumaaez #bellezacollagen #maaezcollagen #nakcantik #kulitlicin #produkputih #kulitputihgebu #hilangjeragat #cerahkankulit #tiktokchallenge #putihgebu #supplementpemutih #putihkulit #whiteningbooster #boosterwhitening #whiteningproduk #susukambing #susucantikkankulit #makeupmurah #susuuntukkulitcantik

00
2 minutes ago

🎀 *AINAA SERUM* 🎀 Kelebihan Ainaa Serum : _Lavender_ ▪Anti-Bakteria ▪Mempercepatkan proses penggantian kulit ▪Bantu hilangkan jerawat ▪Slowly pudarkan parut ▪Anti penuaan ▪Membantu proses penyembuhan luka _Aloevera&Timun_ ▪Dikenali sebagai 'soothing agent' yang sangat bagus ▪Menyejukkan kulit ▪Membantu melegakan dari masalah sunburn ▪Sangat sesuai untuk kulit kering kerana ianya boleh menberi kelembapan pada kulit ▪Full of Vitamin A, C & E ▪Bantu sekatakan stuktur kulit ▪Menghilangkan sel kulit mati ▪Bantu cerahkan kulit, bukan memutihkan. _Soapwort_ ▪Sangat elok untuk kulit yang mengalami masalah jerawat, psorisis (masalah kulit bersisik) , kulit eczema (masalah kulit sensitif serta gatal-gatal) _Armata Oil_ ▪Berfungsi sebagai anti bakteria ▪Bantu kembalikan keremajaan kulit wajah ▪Dapat mengawal lebihan minyak pada kulit . 🌀 _Cara penggunaan Ainaa Serum_ 🌀 ✔Apply pada wajah 2-3x sehari. ✔Ambil 1 pump dan ratakan pada seluruh wajah. ✔Selepas cuci muka, jika ada toner, apply toner dahulu kemudian baru apply Ainaa Serum. . #nadysquad #nsabeautymurah #ainaaserum #ainaacleanser #nadysquad #nsabeautyofficial #nakcantik #nakserum #ainaaserum #ainaacleanser #ainaacosmetic #ainaalipmatte

10
4 minutes ago

BOLEH PUTIH KEKAL KE DGN DEMICA WHITENING LOTION? . . Mestilah boleh putih kekal bila uols guna secara konsisten. Bukan setakat boleh putihkan kulit tp hilangkan parut jugak uols. . Sis jamin kulit uols pasti putih gebu dgn adanya serbuk mutiara dan ekstrak susu dlm #DemicaWhiteningLotion ni. Perlindungan UV SPF50 dan vitamin pun ada uols. . . 👉Sape lagi nak kulit gebu gebas dgn #DemicaWhiteningLotion ? . DM nombor fon uols SEKARANG!📱. . . #DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

00
5 minutes ago

Terus nampak glowing dan cerah lepas minum susu maaez. . . Jerawat pon makin berkurang tau. Mana lagi nak cari susu kambing yg boleh bantu rawat kulit dr dalam dan murah pulak tu 😍😍 . Jom cuba sekarang. Klik je link di bio okayy 😘😘 . #produkkecantikan #maaezwarriors #teammaaez #maaez #maaezwhitecoffee #susumaaez #bellezacollagen #maaezcollagen #nakcantik #kulitlicin #produkputih #kulitputihgebu #hilangjeragat #cerahkankulit #tiktokchallenge #putihgebu #supplementpemutih #putihkulit #whiteningbooster #boosterwhitening #whiteningproduk #susukambing #susucantikkankulit #susuuntukkulitcantik

00
21 minutes ago

🇲🇾August Sale 🇲🇾 Set Lumivie . 💝Lumivie Foaming Cleanser 💝Lumivie Intensive Serum 💝Lumivie Moisturizing Cream 💝Black Mask Sheet . Dicipta khas untuk merawat: 💞Kulit Kusam 💞Parut Jerawat 💞Jeragat 💞Tona warna tidak sekata . Jom grab bulan ni. Jimat banyak sgt.Whatsapp sis hokey😍 . MaryK_byZH 0182407727 www.wasap.my/60182407727/MK . #sunday #bestskincare #marykaylover #marykaymalaysia #marykaykulim #Marykayskincare #melacep #lumivie #setlumivie #glassskin #jeragat #kulitjeragat #kulitkusam #shawlmurah #nakcantik #dropshipwanted #starterkit #merdekasale #sayangimalaysiaku #malaysiabersih #icsyvmy #bigstage #goodmorning

10
35 minutes ago

Maaez Collagen ni bukan biashe biashe tau . Sebab tu ni produk premium dari Maaez Beauty . Ratu sebenar Maaez Beauty ni . Dengan kualiti yang premium korang bayar pada harga yang berpatutan . Dan dapat kesan yang macam ni . Mesti lah puas hati kan 😍 Tekan link di bio sara terus tau #RatuMaaez #MaaezBeauty #susumaaez #susukambing #susutanpa kolagen #seputihinjection #makanan2sunnah #sarangburungwalit #maaezwarriors #teammaaez #maaez #maaezwhitecoffee #susumaaez #bellezacollagen #maaezcollagen #nakcantik #kulitlicin #produkputih #kulitputihgebu #hilangjeragat #cerahkankulit #tiktokchallenge #putihgebu #supplementpemutih #putihkulit #whiteningbooster #boosterwhitening #whiteningproduk #susukambing #susucantikkankulit #susuuntukkulitcantik

00
35 minutes ago

BOLEH PUTIH KEKAL KE DGN DEMICA WHITENING LOTION? . . Mestilah boleh putih kekal bila uols guna secara konsisten. Bukan setakat boleh putihkan kulit tp hilangkan parut jugak uols. . Mimi jamin kulit uols pasti putih gebu dgn adanya serbuk mutiara dan ekstrak susu dlm #DemicaWhiteningLotion ni. Perlindungan UV SPF50 dan vitamin pun ada uols. . . 👉Sape lagi nak kulit gebu gebas dgn #DemicaWhiteningLotion ? . DM nombor fon uols SEKARANG!📱. . . #DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

10
37 minutes ago

SARAPAN ROTI OK TAK KETIKA DIET TURUN BERAT BADAN⁉️ . Terdapat pelbagai jenis roti di pasaran, roti biasa, roti gandum, roti kismis, roti berinti dan banyak lagi. Tapi untuk diet turun berat badan tak semua roti sesuai. . Karbo simple iaitu roti putih ialah pembekal tenaga primer tapi bila ditukarkan karbo simple kepada karbo kompleks(masih lagi sumber tenaga primer), ia dapat membuatkan kita kenyang lebih lama dan mengurangkan craving serta nafsu makan sebelum masuk waktu next meals. Roti gandum dan canadian purple wheat lebih sesuai diamalkan untuk kurus. . Jika kita outstation, mesti susah nak dapatkan menu eat clean kan? Jadi boleh la dapatkan roti jenis ni! Diet still on track dan tak ke laut. . Eh takkan karbo je, mana protein dan fiber nya? Korang boleh try makan roti wholegrain with canadian purple wheat bersama peanut butter jif dan slice pisang...aummm terus terliuq😋Rasanya mmg thorbaikkk!!!. . Senang nya diet bila tau apa nak makan! Untung coachee group sebab diorang tinggal buat je apa coach suruh, semua dah tersedia🤣 Mudahnyer kurus dengan online coaching . Coach nizam 0139393594 Coach gie 0199778705 . #wannorfazirawanmubin #teamckrosliza #brunei #sabah #sarawak #selangor   #onlinecoaching #menudiet   #tipsdiet   #tipskurus   #shahalam #subangjaya   #malaysia   #breakfast   #jomkurus #jomkurussebelumraya   #jomkurus1malaysia #kuruscepat   #kurusdancantik   #kurussebelumraya #kurussebelumkahwin   #kurusselepasbersalin #nakcantik   #perutkempis

100
41 minutes ago

#steatehhijau hanyalah TEH HIJAU. Kau tak percaya koyaklah uncang STEA tu tengok dalam tu ada apa. 100% daun teh saja. . STEA Teh Hijau ni, BUKAN ubat kurus. BUKAN supplement. BUKAN jus atau teh kurus. . Hanya TEH HIJAU macam teh korang minum kat rumah tu. . Tapi kena minum teh hijau boleh kurus, minum teh biasa takleh kurus? Sebab kandungan dalam teh hijau tu tak sama dengan teh biasa. . #stea #tehhijau #slimteamy #greentea #greenteaextract #puregreentea #japanesegreentea #tehhijaumurah #greenteamurah #naklawa #nakkurus #naksihat #nakcantik #matchatea #detox #detoxtea #skinnytea #slimteatox #slimtoxtea #metabolismbooster #energybooster

10
45 minutes ago

Alhamdulillah inilah antara anak team Fatin, sebelum ni dapat bawa 2 orang anak team je, sekarang tambah lagi 2 orang, in sya Allah semoga lepas ni Fatin dapat bawa lebih ramai lagi anak team untuk join event @obsess.cosmetics @hafizatulatikah . . #obsessmakeupparty #iamfounder #obsesscosmetics #agentwanted #dropshipwanted #kongsirezeki #sebarkanmanfaat #obsesswave #sobella #kekasih #anasism #neelofa #vivyyusof #obsessteamfatin #maybelline #sephora #makeuptutorial #nakcantik #makeupmudah #setmakeup

40
52 minutes ago

MENGAPA NUMI GOLD SERUM SANGAT PENTING DI APPLIKASIKAN PADA KULIT WAJAH? - - ✔ Bukan saja mengurangkan radang yang berlaku pada kulit muka yang kemerah-merahan disebabkan oleh jerawat, bahkan membantu mengurangkan berlakunya jerawat. ✔Diperlukan oleh kulit dalam proses pembentukan kolagen yang bertanggungjawab membantu dalam merawat PARUT jerawat untuk menjadikan ianya LICIN dari kesan lopak akibat jerawat. ✔Membantu mengurangkan dan merawat PIGMENTASI pada kulit yang terjadi disebabkan pelbagai faktor seperti proses penuaan, pancaran sinaran matahari, perubahan hormon semasa mengandung dan sebagainya. Oleh itu, jika anda ingin mendapatkan kulit licin yang sihat dan cantik, NUMI SERUM adalah produk kulit yang WAJIB ada untuk kegunaan sehari hari ! #numiserum #sayajual #sayajualserum #fienabeauty #nakcantik #nakcantikcarisaya #kulitputih #mukaglowing #tanpabahankimia

00
53 minutes ago

MENGAPA NUMI GOLD SERUM SANGAT PENTING DI APPLIKASIKAN PADA KULIT WAJAH? - - ✔ Bukan saja mengurangkan radang yang berlaku pada kulit muka yang kemerah-merahan disebabkan oleh jerawat, bahkan membantu mengurangkan berlakunya jerawat. ✔Diperlukan oleh kulit dalam proses pembentukan kolagen yang bertanggungjawab membantu dalam merawat PARUT jerawat untuk menjadikan ianya LICIN dari kesan lopak akibat jerawat. ✔Membantu mengurangkan dan merawat PIGMENTASI pada kulit yang terjadi disebabkan pelbagai faktor seperti proses penuaan, pancaran sinaran matahari, perubahan hormon semasa mengandung dan sebagainya. Oleh itu, jika anda ingin mendapatkan kulit licin yang sihat dan cantik, NUMI SERUM adalah produk kulit yang WAJIB ada untuk kegunaan sehari hari ! #numiserum #sayajual #sayajualserum #fienabeauty #nakcantik #nakcantikcarisaya #kulitputih #mukaglowing #tanpabahankimia

00
54 minutes ago

MENGAPA NUMI GOLD SERUM SANGAT PENTING DI APPLIKASIKAN PADA KULIT WAJAH? - - ✔ Bukan saja mengurangkan radang yang berlaku pada kulit muka yang kemerah-merahan disebabkan oleh jerawat, bahkan membantu mengurangkan berlakunya jerawat. ✔Diperlukan oleh kulit dalam proses pembentukan kolagen yang bertanggungjawab membantu dalam merawat PARUT jerawat untuk menjadikan ianya LICIN dari kesan lopak akibat jerawat. ✔Membantu mengurangkan dan merawat PIGMENTASI pada kulit yang terjadi disebabkan pelbagai faktor seperti proses penuaan, pancaran sinaran matahari, perubahan hormon semasa mengandung dan sebagainya. Oleh itu, jika anda ingin mendapatkan kulit licin yang sihat dan cantik, NUMI SERUM adalah produk kulit yang WAJIB ada untuk kegunaan sehari hari ! #numiserum #sayajual #sayajualserum #fienabeauty #nakcantik #nakcantikcarisaya #kulitputih #mukaglowing #tanpabahankimia

00
58 minutes ago

BOLEH PUTIH KEKAL KE DGN DEMICA WHITENING LOTION? . . Mestilah boleh putih kekal bila uols guna secara konsisten. Bukan setakat boleh putihkan kulit tp hilangkan parut jugak uols. . Mimi jamin kulit uols pasti putih gebu dgn adanya serbuk mutiara dan ekstrak susu dlm #DemicaWhiteningLotion ni. Perlindungan UV SPF50 dan vitamin pun ada uols. . . 👉Sape lagi nak kulit gebu gebas dgn #DemicaWhiteningLotion ? . DM nombor fon uols SEKARANG!📱. . . #DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

00
1 hour ago

"MUKA MAKIN PUTIH SIKIT !!!" 😍🍋😍🍋 . . Alhamdulillah seronok sangat setiap kali dapat feedback daripada customer hasil penggunaan produk feeyany. Syukur 😘 . Nak cantik nak sihat kena rajin tau. Jangan malas-malas. Lagi satu pentingnya konsisten. Nak dapat result yg best kena konsisten. Jangan amal harini esok lusa skip. No no no. Seeloknya amal selepas breakfast dan sebelum tidur dengan 1 cawan air suam . 📌To order direct WhatsApp : . 011-5760 5882 (Admin 1) 011-2050 9277 (Admin 2) . or please hit the DM button / “Send Message” to us ♥ . . #feeyany #vitaminc #feeyanyvitaminc #serbukvitaminc #serbukvitamincasli #nakcantik #naksihat #mukacantik #tanpajerawat #taknakjerawat #badansihat #masalahmembuang #masalahlawas #nakputih #penang #kedah #nakkurus #mukabersih #perak #jerawat #jeragat #perawatanmuka #purevitamincfeeyany #FeedbackCustomerFeeyany #jerawatbatu #jerawathilang #jerawatan #penghilangjerawat

00
1 hour ago

BOLEH PUTIH KEKAL KE DGN DEMICA WHITENING LOTION? . . Mestilah boleh putih kekal bila uols guna secara konsisten. Bukan setakat boleh putihkan kulit tp hilangkan parut jugak uols. . Mimi jamin kulit uols pasti putih gebu dgn adanya serbuk mutiara dan ekstrak susu dlm #DemicaWhiteningLotion ni. Perlindungan UV SPF50 dan vitamin pun ada uols. . . 👉Sape lagi nak kulit gebu gebas dgn #DemicaWhiteningLotion ? . DM nombor fon uols SEKARANG!📱. . . #DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

10
1 hour ago

TURUN 20 KGS!? insyaAllah boleh kalau consistent n discipline. kena ingat every person is different. nanti ada yg ckp eh nape dia cpt turun, nape i lambat turun? know ur body first. before ni pemakanan camne, ur diet camne, exercise routine, detox ok ke tak, melawas ok ke tak. semua tuh ada factors dlm penurunan berat badan. trufitz is a supplement to help u lost weight. membantu process penurunan berat badan dgn lebih berkesan. kata kunci kat sini MEMBANTU. kalau berminat boleh whatsapp iols kat 0173165181 or just click link kat profile page tuh ok. kita ikhtiar turunkan berat badan before 2020. amacam? 😍

01
1 hour ago

BOLEH PUTIH KEKAL KE DGN DEMICA WHITENING LOTION? . . Mestilah boleh putih kekal bila uols guna secara konsisten. Bukan setakat boleh putihkan kulit tp hilangkan parut jugak uols. . Mimi jamin kulit uols pasti putih gebu dgn adanya serbuk mutiara dan ekstrak susu dlm #DemicaWhiteningLotion ni. Perlindungan UV SPF50 dan vitamin pun ada uols. . . 👉Sape lagi nak kulit gebu gebas dgn #DemicaWhiteningLotion ? . DM nombor fon uols SEKARANG!📱. . . #DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

00
1 hour ago

APA ITU DEMICA WHITENING LOTION? . . #DemicaWhiteningLotion merupakan gabungan 👉🏻susu 👉🏻serbuk mutiara 👉🏻minyak zaitun 👉🏻pro vitamin B3 utk lembutkan kulit dan utk kulit putih berkekalan kalau kita konsisten pakai. . #DemicaWhiteningLotion senanggg sangat nak apply, tak melekit pun serta mengandungi SPF50. So, kulit kita terlindung dari panas terik matahari yg buatkan sunburn 🥵. . . P/s: Stok sangattttt LIMITED! Sape cepat dia dapat. . DM now utk dapatkan kulit putih #seputihgadiskorea 😍🔥. . . #DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

20
1 hour ago

. Nak pastikan kulit sentiasa bebas jerawat, kena make sure sel kulit mati sentiasa dibersihkan dari kulit tau. Bukan kulit muka je, badan pun sama! Kalau muka je cantik tapi badan penuh jerawat, tak best kan? Zeoary Soap merupakan sabun scrub badan yang mampu membantu menanggalkan sel kulit mati, daki serta kehitaman yang terdapat pada badan anda. . Bagi scrub wajah pula, boleh gunakan antara Gentle Exfoliating Scrub atau Collagen Facial Scrub. Kedua-dua jenis scrub ini diformulasi mengikut kesesuaian jenis kulit. Jadi, jangan tersalah pakai ya. Bagi anda yang memiliki kulit jenis sensitif dan kering, guna scrub yang warna oren tu. Bagi yang memiliki kulit normal, kombinasi atau berminyak, amalkan penggunaan scrub berwarna biru. Bila kulit kita bebas kotoran, barulah wajah tak nampak kusam! . Zeoary Soap RM15.00 (ahli RM13.50) Facial Scrub With Collagen RM29.00 (ahli RM26.10) Gentle Exfoliating Gel Scrub RM36.00 (ahli RM32.40) . Maklumat lanjut sila klik link dibawah dan dapatkan simkad jimat Onexox atau simkad tunetalk secara percuma juga boleh membuat pembelian Perfume De'Xandra 😘 https://jom.chat/sendayu-tinggi-jb #sendayutinggijb #sendayutinggijohorbahru #nakcantik #cantik #bestseller #johorbahrucity #skudai #kulai #pasirgudang #kempas #cantik #viral #putih #comel #dexandra #onexox #redone #dtox #detox #tunetalk #unlimited #Johor #acne #lipstick #lips #beautiful #zeoarysoap #collagenfacialscrub

00
1 hour ago

Suplemen sebenarnya penting untuk membaikpulih sistem dalaman badan tidak kira lelaki atau wanita. Male+ merupakan minuman herba berperisa kopi yang dirumus khas dengan beberapa bahan utama untuk tenaga dan kesihatan lelaki. Bagi yang tidak menggemari rasa kopi yang pekat, jangan risau kerana rasa kopi Male+ ini sangat mild.. . EURYCOMA LONGIFOLIA (TONGKAT ALI) - Meningkatkan produksi Adenosine Tri-Phosphate (ATP), yang bermanfaat untuk meningkatkan tenaga dan stamina, tanpa efek samping seperti gelisah atau insomnia. - Memperbaiki proses pelepasan kelenjar Tyroxine, yang akan mengatur sistem metabolisme tubuh manusia sehingga membantu memproduksi tenaga (pembakaran kalori) secara lebih efektif - Apabila digunakan semasa latihan / senaman berat, Tongkat Ali mempercepatkan: a) Meningkat jisim bebas lemak b) % Lemak menurun c) Peningkatan lengan lilitan d) Peningkatan kekuatan otot . . EKSTRAK GOJI - Meningkatkan sistem imun tubuh. Sistem imun dalam tubuh manusia diciptakan oleh polysaccharides (glycoproteins), iaitu sejenis protien yang memerlukan ‘zat gula baik’. Buah goji, menghasilkan zat gula yang baik yang akan meningkatkan daya pertahanan tubuh kita disamping menambah tenaga pada tubuh kita. - Mengandungi antioksidan dan ekstrak goji boleh mencegah pertumbuhan sel kanser, mengurangkan glukosa darah, dan menurunkan kadar kolesterol. . EKSTRAK GUARANA - Banyak digunakan dalam industri minuman penambah tenaga dan nutrisi bagi para atlet - Mengandungi pelbagai jenis enzim yang dapat memperbaiki pergerakan perut dan usus, penghadaman dan penyerapan zat-zat makanan. Ia juga berkesan menghentikan sembelit dan cirit-birit. . Male + RM30.00 (ahli RM27.00). . Maklumat lanjut sila klik link dibawah dan dapatkan simkad jimat Onexox atau simkad tunetalk secara percuma juga boleh membuat pembelian Perfume De'Xandra 😘 https://jom.chat/sendayu-tinggi-jb #sendayutinggijb #sendayutinggijohorbahru #nakcantik #cantik #bestseller #johorbahrucity #skudai #kulai #pasirgudang #kempas #cantik #viral #putih #comel #dexandra #onexox #redone #dtox #detox #tunetalk #unlimited #Johor #acne #lipstick #lips #beautiful #male +

00
1 hour ago

Matte Translucent Powder ni hadir dengan 2 kod warna iaitu natural dan nude. Kod natural ni akan beri efek brightening pada wajah dan kod nude pula bantu untuk buat kulit wajah nampak sekata dan flawless je. Matte Translucent Powder ni mengandungi 2 bahan hebat iaitu Silica dan Aluminum Starch Octenylsuccinate. . Kedua-dua bahan ni diformulasi untuk bantu kawal kilatan dan minyak berlebihan pada kulit wajah. Selain tu ia juga bantu untuk menyamarkan penampilan pori, garis halus dan kedutan pada wajah. . Matte Translucent Powder RM45.00 (Ahli RM40.50) . Maklumat lanjut sila klik link dibawah dan dapatkan simkad jimat Onexox atau simkad tunetalk secara percuma juga boleh membuat pembelian Perfume De'Xandra 😘 https://jom.chat/sendayu-tinggi-jb #sendayutinggijb #sendayutinggijohorbahru #nakcantik #cantik #bestseller #johorbahrucity #skudai #kulai #pasirgudang #kempas #cantik #viral #putih #comel #dexandra #onexox #redone #dtox #detox #tunetalk #unlimited #Johor #acne #lipstick #lips #beautifulgirls #mattetranslucentpowder

00
1 hour ago

Muka breakout? Masalah breakout ni sebenarnya bukan terjadi pada mereka yang ada masalah kulit berminyak je. Bagi mereka yang ada masalah kulit kering pun boleh breakout kalau tersalah ambil produk. Jadi harini admin nak share info yang admin dah sort kan ikut jenis kulit korang. Cuma perlu refer pada table di atas da follow steps dari penggunaan pencuci wajah sehingga penggunaan moisturiser dan scrub. . Bagi yang sudah pun berjaya follow semua basic steps macam dalam gambar ni, apa kata korang tambah steps penjagaan kulit wajah korang dengan extra tips di list paling bawah sekali tu. . ST Gleam Tablet RM38.00 (ahli 34.20) Rose Stem Cell Moisturiser Emulsion RM49.00 (ahli RM44.10) Face Cleansing Makeup Removing Gel RM36.00 (ahli RM32.40) Collagen Facial Spray RM29.00 (ahli RM26.10) Gentle Exfoliating Gel Scrub RM36.00 (ahli RM32.40) Golden Herbs Soap RM15.00 ( ahli RM13.50 ) Acne Bar Soap RM18.00 (ahli RM16.20) 72hr Moistx Ultra Hydrating Gel RM45.00 (ahli RM40.50) Acne Balm RM30.00 (ahli RM28.50) X-Ne Facial Spray RM29.00 (ahli RM26.10 ) Soothing Gel RM37.00 (ahli RM33.30) Acne Cream RM35.00 ( ahli RM31.50 ) . Maklumat lanjut sila klik link dibawah dan dapatkan simkad jimat Onexox atau simkad tunetalk secara percuma juga boleh membuat pembelian Perfume De'Xandra 😘 https://jom.chat/sendayu-tinggi-jb #sendayutinggijb #sendayutinggijohorbahru #nakcantik #cantik #bestseller #johorbahrucity #skudai #kulai #pasirgudang #kempas #cantik #viral #putih #comel #dexandra #onexox #redone #dtox #detox #tunetalk #unlimited #Johor #acne #lipstick #lips #beautiful #breakout #skincaretips

20
1 hour ago

Jangan skip breakfast anda !! .. boleh buatkan anda naik berat badan 😲 . . .MIND TRAINING FOR HEALTHY EATING HABITS. . @sharifahfahimah_official +6016 675 8595 +6016 675 8595 . ➡️ INTAKE IS OPENING FOR SEPTEMBER!!! You Can Lose Weight from Home🏡. . 🚺 Saya Coach Fahim,36 tahun sendiri turun berat 22kg dan on fitness Journey Fit 💟 Berpengalaman 1 tahun sebagai coach pemakanan dan Group Kami mempunyai Head Coach certified group fitness trainer . #teamfadzil #misimengecil #arianirtw #weightloss #fatloss #jomkurus #jomfit #gemok #jomsihat #Malaysiafood #fit #nakcantik #naksihat #nakkurus #ctdk #galeriariani #youcanloseweightfromhome #bajubesar #jubahbesar #TV3 #teamnickhinhussien #baju #carimakan #encikimamexpress #kurusonline #primavalet #tipsdiet #nakkurus #teamfahim

00
1 hour ago

❤️REAL TESTIMONI ❤️ 🔥TUMMY SLIMMING & ANTI CELLULITE 🔥 . For those wanna SLIMMING BY part or whole body or eliminates ur STRECTH MARKS please do wasaap me fasttt😚 . Harga PROMO MUR MUR skang. Lets grab fast while stocks last 😘 . Meh wassap i for free consultation and choose the best whitening and slimming plan with me😊👍🏻 . 📲 0 1 8 3 7 2 3 3 5 1 . . Nak cepat just click kat link bio . 👉🏻 http://www.wasap.my/60183723351/slimming . #nakcantik #nakputih #putihcantik #nakkurus #kuruscantik #skinwhitening #flawlessskin #putihgebu #nexentury #complexion6 #complexion6plus #cindella #japanplatinum #orientalplatinum #tren #nexentury29malaysia #nanosalt #tipscantik #transamin #hdwhitening #highdosewhitening

00
1 hour ago

Challenge squat diteruskan..💪💪 . Nak join sama.. Jom . Saya mencari yang serius nak turunkan berat badan. Biar saya bantu anda. . Follow Coach Baiti @baitirumahku . Anda nak turunkan berat badan. . . Pendaftaran Musim 49 INTAKE SEPTEMBER dibuka!!!. . ✔️100% online . ✔️Target penurunan 3-10 kg semusim ✔️One to one coaching Dalam Group ✔️Meal plan lengkap ✔️Resepi mudah& sedap ✔️Combo senaman daripada Personel Trainer ✔️Group Support . . Klik di bio ig @baitirumahku Coach Baiti untuk detail dan pendaftaran. . http://sihatkuruscergas.wasap.my/ . #coachbaitie #teamahmadmizah #asalkandiabahagia #misimengecil #misikurus2019 #bajuraya2019 #sayataknakgemuk #nakcantiktak #badancantik #jalanjalan #hantarankawin #nakdiet #seluarbesar #bajukurungmodenmurah #bajurayaplussize #jomdiet #jomkurus #kurussebelumraya2019 #misikurus2019 #nakcantik # #kurustanpalapar #melaka #jomkurus #jomkurussihat

10
1 hour ago

ASYIK BERJEMUR TENGAH PANAS TAPI RISAU KULIT SUNBURN? . . That’s why sy suggest uols apply dulu #DemicaWhiteningLotion sblm keluar rumah. #DemicaWhiteningLotion ni ada SPF50 & bertindak sbg sunblock yg boleh melindungi kulit dari sunburn. . Bau wangi sgt hanya 10 saat dh boleh putih uolss. Paling penting, harga mampu milik tau. Kenapa Mimi cakap mampu milik?? Tak sampai RM50 ponn sebotol. . . Jom dapatkan kulit putih #seputihgadiskorea . 👉DM nombor fon uols SEKARANG or ws +601164239930 . . #DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

10
1 hour ago

ASYIK BERJEMUR TENGAH PANAS TAPI RISAU KULIT SUNBURN? . . That’s why sy suggest uols apply dulu #DemicaWhiteningLotion sblm keluar rumah. #DemicaWhiteningLotion ni ada SPF50 & bertindak sbg sunblock yg boleh melindungi kulit dari sunburn. . Bau wangi sgt hanya 10 saat dh boleh putih uolss. Paling penting, harga mampu milik tau. Kenapa Mimi cakap mampu milik?? Tak sampai RM50 ponn sebotol. . . Jom dapatkan kulit putih #seputihgadiskorea . 👉DM nombor fon uols SEKARANG or ws +601164239930 . . #DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

00
1 hour ago

ASYIK BERJEMUR TENGAH PANAS TAPI RISAU KULIT SUNBURN? . . That’s why sy suggest uols apply dulu #DemicaWhiteningLotion sblm keluar rumah. #DemicaWhiteningLotion ni ada SPF50 & bertindak sbg sunblock yg boleh melindungi kulit dari sunburn. . Bau wangi sgt hanya 10 saat dh boleh putih uolss. Paling penting, harga mampu milik tau. Kenapa Mimi cakap mampu milik?? Tak sampai RM50 ponn sebotol. . . Jom dapatkan kulit putih #seputihgadiskorea . 👉DM nombor fon uols SEKARANG or ws +601164239930 . . #DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

00
1 hour ago

ASYIK BERJEMUR TENGAH PANAS TAPI RISAU KULIT SUNBURN? . . That’s why sy suggest uols apply dulu #DemicaWhiteningLotion sblm keluar rumah. #DemicaWhiteningLotion ni ada SPF50 & bertindak sbg sunblock yg boleh melindungi kulit dari sunburn. . Bau wangi sgt hanya 10 saat dh boleh putih uolss. Paling penting, harga mampu milik tau. Kenapa Mimi cakap mampu milik?? Tak sampai RM50 ponn sebotol. . . Jom dapatkan kulit putih #seputihgadiskorea . 👉DM nombor fon uols SEKARANG or ws +601164239930 . . #DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

20
1 hour ago

ASYIK BERJEMUR TENGAH PANAS TAPI RISAU KULIT SUNBURN? . . That’s why sy suggest uols apply dulu #DemicaWhiteningLotion sblm keluar rumah. #DemicaWhiteningLotion ni ada SPF50 & bertindak sbg sunblock yg boleh melindungi kulit dari sunburn. . Bau wangi sgt hanya 10 saat dh boleh putih uolss. Paling penting, harga mampu milik tau. Kenapa Mimi cakap mampu milik?? Tak sampai RM50 ponn sebotol. . . Jom dapatkan kulit putih #seputihgadiskorea . 👉DM nombor fon uols SEKARANG or ws +601164239930 . . #DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

20
1 hour ago

ASYIK BERJEMUR TENGAH PANAS TAPI RISAU KULIT SUNBURN? . . That’s why sy suggest uols apply dulu #DemicaWhiteningLotion sblm keluar rumah. #DemicaWhiteningLotion ni ada SPF50 & bertindak sbg sunblock yg boleh melindungi kulit dari sunburn. . Bau wangi sgt hanya 10 saat dh boleh putih uolss. Paling penting, harga mampu milik tau. Kenapa Mimi cakap mampu milik?? Tak sampai RM50 ponn sebotol. . . Jom dapatkan kulit putih #seputihgadiskorea . 👉DM nombor fon uols SEKARANG or ws +601164239930 . . #DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

20
1 hour ago

ASYIK BERJEMUR TENGAH PANAS TAPI RISAU KULIT SUNBURN? . . That’s why Mimi suggest uols apply dulu #DemicaWhiteningLotion sblm keluar rumah. #DemicaWhiteningLotion ni ada SPF50 & bertindak sbg sunblock yg boleh melindungi kulit dari sunburn. . Bau wangi sgt hanya 10 saat dh boleh putih uolss. Paling penting, harga mampu milik tau. Kenapa Mimi cakap mampu milik?? Tak sampai RM50 ponn sebotol. . . Jom dapatkan kulit putih #seputihgadiskorea . Tekan Link SEKARANG Www.Wasap.My/0179005068/Saya+Nak+Putih+Dengan+Demica . . #DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

30
1 hour ago

Wahh glowing sungguh Datin @noorkartini bersama @noornabila dan @aiminadya 😍😍 Apa rahsia kejelitaan mereka?? Mestilah pakai #YoungAndGlowFoundation yang boleh merawat kulit wajah untuk menjadi lebih sihat dan Glow sepanjang hari.. Nak cuba? Order Now.!! 📲 0172414465 Klik link whatsapp di Bio ig @youngandglowampang for Fast Respond 🤗 . #youngandglow #youngandglowhq #youngandglowampang #fdviral #makeupviral #nakcantik #jomcantik #jerawat #jeragat #treatmentfoundation #neelofa #codampang

10
2 hours ago

sedapnya senang je masakkan... full of nutrition.. protein..carbs.. fiber. . another mealplan. . jika ilmu ada macam macam kita boleh buat dari apa yg ada!!! . ❌bukan ubat kurus ya. ✔saya dh hilang 30kg. . #dietmudah #buangpenyakit #buanglemak #makansihat #dietsihat #abpbh32 #remyishak #ctdk #bossku #badancantik #kurustanpaubat #apanakmalubossku #tudung #jubah #malaysia #sihatdancantik   #muslimah #akuyangkuruskauyangpanas #nakkaya   #makeupartist #quotestoliveby #nakcantik #aliffsyukri #inspirationalquote #igersmalaya #thamalaya_ig1

11
3 hours ago

Selamat Pagi uolllsss, bestnya malam tadi kan ☺️☺️☺️ KEMBALIKAN KEINTIMAN DENGAN PASANGAN ANDA💄👯 . . Aset wanita memang menjadi peranan utama dalam setiap saat ketika bersama, ANDA WAJIB miliki aset yg ANJAL ! Supaya pasangan tidak rasa "bosan" ketika bersama 😉 . . Vessa Serum - Mampu membantu masalah payudara yg londeh, leper, menggelebeh dan masalah punggung yg jatuh dan tidak bermaya 😊 . . Link wasap dekat bio Body Consultant #vessaserum #vessahq #vessaselangor #serumvessa #serumbontot #serumtetek #nakcantik #nakmontok #nakvessa

90
3 hours ago

#Repost @chocofit_jb_delicious • • • • • • ❤️Diantara yang terindah bersama ChocoFit . ♥️Alhamdullillah... Thank You All Customers Yang Cantik & Segak. Semoga dengan izin Allah, ChocoFit dapat membantu u ols yang cantik menjadi lebih cantik.. yang segak menjadi lebih segak😘 . ❤Assalammualaikum Saya NURMALA Agent ChocoFit ID:KPA027 (JB) 💰CHOCOFIT RM79 💰LEMONFIT RM48 💰CHOCOCURVE LOTION RM48 💰CHOCOBAR SOAP RM58 💰CHOCOFIT SHAKER RM5 COD (Taman Impian Emas, Setia Tropika, Kempas, Dato Onn, Adda Height,Setia Indah, Taman Daya, Taman Mount Austin, Taman Johor Jaya, Taman Molek, Pandan) Lunch Hour COD (Tmn U, MPJBT, UTM Skudai) POS setiap hari seluruh Malaysia *FAST REPLY WATSAPP KAKAK* www.wasap.my/60127502258/chocofitTCH Www.wasap.my/60127502258/lemonfitTCH #chocofitjb #jdt #johor #chocofitjohorbahru #chocofit #chocofitjohor #chocolista #chocofitaustin #chocofitskudai #coklatbelgium #chocofitmalaysia #fitnessmalaysia #cabarankurus #nakkurus #chocofitsingapore #nakcantik #chocofitsingapura #chocofitsg #chocolateforfitness #pinggangramping #pehakecil #slimmingproductmalaysia #slimmingproduct #slim #chocolate #miniagentwanted #dropshipwanted

20
3 hours ago

#Repost @chocofit_jb_delicious • • • • • • ❤️Diantara yang terindah bersama ChocoFit . ♥️Alhamdullillah... Thank You All Customers Yang Cantik & Segak. Semoga dengan izin Allah, ChocoFit dapat membantu u ols yang cantik menjadi lebih cantik.. yang segak menjadi lebih segak😘 . ❤Assalammualaikum Saya NURMALA Agent ChocoFit ID:KPA027 (JB) 💰CHOCOFIT RM79 💰LEMONFIT RM48 💰CHOCOCURVE LOTION RM48 💰CHOCOBAR SOAP RM58 💰CHOCOFIT SHAKER RM5 COD (Taman Impian Emas, Setia Tropika, Kempas, Dato Onn, Adda Height,Setia Indah, Taman Daya, Taman Mount Austin, Taman Johor Jaya, Taman Molek, Pandan) Lunch Hour COD (Tmn U, MPJBT, UTM Skudai) POS setiap hari seluruh Malaysia . *FAST REPLY WATSAPP KAKAK* www.wasap.my/60127502258/chocofitTCH #chocofitjb #jdt #johor #chocofitjohorbahru #chocofit #chocofitjohor #chocolista #chocofitaustin #chocofitskudai #coklatbelgium #chocofitmalaysia #fitnessmalaysia #cabarankurus #nakkurus #chocofitsingapore #nakcantik #chocofitsingapura #chocofitsg #chocolateforfitness #pinggangramping #pehakecil #slimmingproductmalaysia #slimmingproduct #slim #chocolate #miniagentwanted #dropshipwanted

20
3 hours ago

#Repost @chocofit_jb_delicious • • • • • • ❤️Diantara yang terindah bersama ChocoFit . ♥️Alhamdullillah... Thank You All Customers Yang Cantik & Segak. Semoga dengan izin Allah, ChocoFit dapat membantu u ols yang cantik menjadi lebih cantik.. yang segak menjadi lebih segak😘 . ❤Assalammualaikum Saya NURMALA Agent ChocoFit ID:KPA027 (JB) 💰CHOCOFIT RM79 💰LEMONFIT RM48 💰CHOCOCURVE LOTION RM48 💰CHOCOBAR SOAP RM58 💰CHOCOFIT SHAKER RM5 COD (Taman Impian Emas, Setia Tropika, Kempas, Dato Onn, Adda Height,Setia Indah, Taman Daya, Taman Mount Austin, Taman Johor Jaya, Taman Molek, Pandan) Lunch Hour COD (Tmn U, MPJBT, UTM Skudai) POS setiap hari seluruh Malaysia *FAST REPLY WATSAPP KAKAK* www.wasap.my/60127502258/chocofitTCH Www.wasap.my/60127502258/lemonfitTCH #chocofitjb #jdt #johor #chocofitjohorbahru #chocofit #chocofitjohor #chocolista #chocofitaustin #chocofitskudai #coklatbelgium #chocofitmalaysia #fitnessmalaysia #cabarankurus #nakkurus #chocofitsingapore #nakcantik #chocofitsingapura #chocofitsg #chocolateforfitness #pinggangramping #pehakecil #slimmingproductmalaysia #slimmingproduct #slim #chocolate #miniagentwanted #dropshipwanted

20
3 hours ago

Ada kulit, ambil masa yang lebih lama dan rawatan yang lebih rapi. Jika anda istiqomah, sabar, rajin, jaga pemakanan dan benar-benar follow rutin penjagaan kulit seperti yang disarankan oleh team beauty rangers VCS kami, tidak mustahil insyaAllah anda boleh dapat hasil seperti ini. . . Cuci muka dengan VCGC, rawat masalah kulit berparut dan liang pori besar dengan serum VCS #10xVitaminC dan payungi kulit dari sinar matahari dengan VCMC. Segarkan kulit wajah dengan VCBM 👍🏻

41
3 hours ago

Sampai terasa kulit makin putih. Sape tak seronok kan. 🧚‍♀️

42
3 hours ago

3 CARA YG RAMAI BUAT UTK ELAK SUNBURN . . Selalu nak elak sunburn uols buat mcm mana? . 1️⃣Pakai topi/ payung time kat luar rumah 2️⃣Ambil supplement putih/ vitamin 3️⃣Pakai sarung tangan time drive . Mesti ramai kan buat nombor 123 tu. Hmm Mimi ni jenis pemalas tau. . Senang je cara Mimi elak sunburn 🥵Semestinya hanya sapu #DemicaWhiteningLotion pd kulit muka, tangan & kaki Mimi. . #DemicaWhiteningLotion ni ada SPF50 so tak perlu risau dah sbb kulit dah dilindungi dgn penuh kasih syg 😍. . . #DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

00
5 hours ago

So kepada yang tertanya-tanya lagi apa sebenarnya manfaat Vivix ni . . Antara manfaat Vivix ialah . 🍇 AWET MUDA - Vivix kaya dengan Resveratrol dan Polifenol yang sangat bagus bertindak sebagai anti-aging.. So kalau amek Vivix dari usia muda ni, InshaAllah merasa lah nampak muda bila makin berusia nanti. . 🍇 KAWALAN GULA - Resveratrol dalam Vivix membantu mengekalkan paras insulin dan bantu elak pembentukan AGE protein. . 🍇 TURUN BERAT BADAN - Vivix membantu untuk meningkatkan metabolisme badan sekaligus membantu turunkan berat badan dengan sihat. . 🍇 TINGKAT KESIHATAN SECARA MENYELURUH - Secara asasnya, Vivix bertindak memperbetulkan sel dalam badan dari peringkat DNA. Bila sel sihat, organ sihat, sekaligus seluruh badan akan sihat. . 🍇 UNTUK MEREKA YANG TTC - Vivix boleh dijadikn salah satu ikhtiar, atas sebab yang di atas di mana Vivix membantu menyihatkan dari peringkat SEL, maka seluruh organ akan jadi sihat termasuk organ peranakan. . 🍇 CEPAT SEMBUHKAN LUKA - Untuk mereka yang luka czer ataupun jahitan, sangat disarankan untuk minum Vivix bagi percepatkan penyembuhan luka. . 🍇 KURANGKAN SAKIT PINGGANG & BELAKANG - Rata rata yang ambil Vivix selepas czer mengaku sakit pinggang dan belakang berkurang. . 🍇ANTI KERADANGAN - Membantu untuk kurangkan keradangan contohnya jerawat di kulit, atau keradangan dalam organ dan sel badan. . 🍇 MEMBANTU SAKIT AKIBAT PENUAAN - Bagus diamalkan untuk ibu ayah kita yang ada penyakit akibat penuaan. Vivix bukan ubat, sebaliknya bantu tingkatkan kesihatan tubuh badan secara optima bila sel badan sihat. . Nak order? KLIK LINK ON BIO #konsultanshaklee #kakppshakleekepong #pengedarshakleekepong #shakleekepong #igwaveprojek #ajimaura #instamf #teaminstamf #codsetiaphari #shakleejinjang #shakleemanjalara #deliverysetiaphari #ikhtiarhamil #shakleekotabelud #shakleesabahsarawak #pengedarshakleesabah #kulitcantik #nakcantik #nakkurus #awetmuda

30
5 hours ago

So kepada yang tertanya-tanya lagi apa sebenarnya manfaat Vivix ni . . Antara manfaat Vivix ialah . 🍇 AWET MUDA - Vivix kaya dengan Resveratrol dan Polifenol yang sangat bagus bertindak sebagai anti-aging.. So kalau amek Vivix dari usia muda ni, InshaAllah merasa lah nampak muda bila makin berusia nanti. . 🍇 KAWALAN GULA - Resveratrol dalam Vivix membantu mengekalkan paras insulin dan bantu elak pembentukan AGE protein. . 🍇 TURUN BERAT BADAN - Vivix membantu untuk meningkatkan metabolisme badan sekaligus membantu turunkan berat badan dengan sihat. . 🍇 TINGKAT KESIHATAN SECARA MENYELURUH - Secara asasnya, Vivix bertindak memperbetulkan sel dalam badan dari peringkat DNA. Bila sel sihat, organ sihat, sekaligus seluruh badan akan sihat. . 🍇 UNTUK MEREKA YANG TTC - Vivix boleh dijadikn salah satu ikhtiar, atas sebab yang di atas di mana Vivix membantu menyihatkan dari peringkat SEL, maka seluruh organ akan jadi sihat termasuk organ peranakan. . 🍇 CEPAT SEMBUHKAN LUKA - Untuk mereka yang luka czer ataupun jahitan, sangat disarankan untuk minum Vivix bagi percepatkan penyembuhan luka. . 🍇 KURANGKAN SAKIT PINGGANG & BELAKANG - Rata rata yang ambil Vivix selepas czer mengaku sakit pinggang dan belakang berkurang. . 🍇ANTI KERADANGAN - Membantu untuk kurangkan keradangan contohnya jerawat di kulit, atau keradangan dalam organ dan sel badan. . 🍇 MEMBANTU SAKIT AKIBAT PENUAAN - Bagus diamalkan untuk ibu ayah kita yang ada penyakit akibat penuaan. Vivix bukan ubat, sebaliknya bantu tingkatkan kesihatan tubuh badan secara optima bila sel badan sihat. . Nak order? KLIK LINK ON BIO #konsultanshaklee #kakppshakleekepong #pengedarshakleekepong #shakleekepong #igwaveprojek #ajimaura #instamf #teaminstamf #codsetiaphari #shakleejinjang #shakleemanjalara #deliverysetiaphari #ikhtiarhamil #shakleekotabelud #shakleesabahsarawak #pengedarshakleesabah #kulitcantik #nakcantik #nakkurus #awetmuda

20
5 hours ago

#youngandglowfoundation by mama neelofa ❤❤ 🍁Melembabkan kulit 🍁Serum merawat jerawat & jeragat 🍁SPF 45 melindungi dari sinar UV 🍁Anti penuaan 🍁Menghilangkan garis kedutan muka 🍁Membuat wajah berseri & Glowing . 🌻Tak melekit, tak berminyak & tak bercapuk 🌻Mudah dipakai & mudah juga dicuci 🌻Halal. Mesra solat #youngandglowpasirmas #youngandglowfoundationpasirmas #YoungAndGlowFoundation #youngnglowfoundation #youngnglow #nakglowing #foundationmamalofa #neelofa #nakcantik #bazarpaknil #bazaronline #bazarjualanmurah #sweetdreams #benamir #meletop #bazarniaga #gorgeous

10
5 hours ago

So kepada yang tertanya-tanya lagi apa sebenarnya manfaat Vivix ni . . Antara manfaat Vivix ialah . 🍇 AWET MUDA - Vivix kaya dengan Resveratrol dan Polifenol yang sangat bagus bertindak sebagai anti-aging.. So kalau amek Vivix dari usia muda ni, InshaAllah merasa lah nampak muda bila makin berusia nanti. . 🍇 KAWALAN GULA - Resveratrol dalam Vivix membantu mengekalkan paras insulin dan bantu elak pembentukan AGE protein. . 🍇 TURUN BERAT BADAN - Vivix membantu untuk meningkatkan metabolisme badan sekaligus membantu turunkan berat badan dengan sihat. . 🍇 TINGKAT KESIHATAN SECARA MENYELURUH - Secara asasnya, Vivix bertindak memperbetulkan sel dalam badan dari peringkat DNA. Bila sel sihat, organ sihat, sekaligus seluruh badan akan sihat. . 🍇 UNTUK MEREKA YANG TTC - Vivix boleh dijadikn salah satu ikhtiar, atas sebab yang di atas di mana Vivix membantu menyihatkan dari peringkat SEL, maka seluruh organ akan jadi sihat termasuk organ peranakan. . 🍇 CEPAT SEMBUHKAN LUKA - Untuk mereka yang luka czer ataupun jahitan, sangat disarankan untuk minum Vivix bagi percepatkan penyembuhan luka. . 🍇 KURANGKAN SAKIT PINGGANG & BELAKANG - Rata rata yang ambil Vivix selepas czer mengaku sakit pinggang dan belakang berkurang. . 🍇ANTI KERADANGAN - Membantu untuk kurangkan keradangan contohnya jerawat di kulit, atau keradangan dalam organ dan sel badan. . 🍇 MEMBANTU SAKIT AKIBAT PENUAAN - Bagus diamalkan untuk ibu ayah kita yang ada penyakit akibat penuaan. Vivix bukan ubat, sebaliknya bantu tingkatkan kesihatan tubuh badan secara optima bila sel badan sihat. . Nak order? KLIK LINK ON BIO #konsultanshaklee #kakppshakleekepong #pengedarshakleekepong #shakleekepong #igwaveprojek #ajimaura #instamf #teaminstamf #codsetiaphari #shakleejinjang #shakleemanjalara #deliverysetiaphari #ikhtiarhamil #shakleekotabelud #shakleesabahsarawak #pengedarshakleesabah #kulitcantik #nakcantik #nakkurus #awetmuda

20
5 hours ago

#youngandglowfoundation by mama neelofa ❤❤ 🍁Melembabkan kulit 🍁Serum merawat jerawat & jeragat 🍁SPF 45 melindungi dari sinar UV 🍁Anti penuaan 🍁Menghilangkan garis kedutan muka 🍁Membuat wajah berseri & Glowing . 🌻Tak melekit, tak berminyak & tak bercapuk 🌻Mudah dipakai & mudah juga dicuci 🌻Halal. Mesra solat #youngandglowpasirmas #youngandglowfoundationpasirmas #YoungAndGlowFoundation #youngnglowfoundation #youngnglow #nakglowing #foundationmamalofa #neelofa #nakcantik #bazarpaknil #bazaronline #bazarjualanmurah #sweetdreams #benamir #meletop #bazarniaga #gorgeous

10
5 hours ago

#youngandglowfoundation by mama neelofa ❤❤ 🍁Melembabkan kulit 🍁Serum merawat jerawat & jeragat 🍁SPF 45 melindungi dari sinar UV 🍁Anti penuaan 🍁Menghilangkan garis kedutan muka 🍁Membuat wajah berseri & Glowing . 🌻Tak melekit, tak berminyak & tak bercapuk 🌻Mudah dipakai & mudah juga dicuci 🌻Halal. Mesra solat #youngandglowpasirmas #youngandglowfoundationpasirmas #YoungAndGlowFoundation #youngnglowfoundation #youngnglow #nakglowing #foundationmamalofa #neelofa #nakcantik #bazarpaknil #bazaronline #bazarjualanmurah #sweetdreams #benamir #meletop #bazarniaga #gorgeous

21
5 hours ago

| 3 MANFAAT MINUM VIVIX | 5 hari terakhir promo VIVIX Alhamdulillah. Banyak feedback positive saya terima daripada mereka yang konsisten ambil Vivix ni. Antara kebaikan minuman vivix ni ada 3 sebab utama! . 1) Jaga dan Tingkatkan kesihatan Jantung kita. -Dia elak binaan artherosclerosis dalam saluran urat saraf kita. -Dia elokkan pengaliran darah. -Dia bantu kuatkan fungsi jantung. . 2) Beri Stimulasi pada otak dan minda kita. Elak gejala dementia (lupa-lupa). . 3) Polyohenols bantu kawal kadar gula dalam darah. Dan tingkatkan insulin sensitivity. - secara tak langsung, dapat elak komplikasi-komplikasi kencing manis (masalah jantung, masalah mata, masalah buah pinggang). . 4. Polyohenols bantu meningkatkan KESUBURAN - meningkatkan kualiti benih sperma mahupun ovum telur ( suami & isteri) - memanjangkan jangka hayat telur. - meningkatkan tenaga, kualiti telur untuk disenyawakan . Selain dari 4 diatas, ada BAAAANYAK SANGAT lagi manfaat lain. Yess! ➡️ Antaranya satunya Supplement antioksida yang bantu repair, memperbaharui dan melindungi sehingga ke peringkat Sel & DNA Polyohenols memang memberi tenaga kepada sel sel dalam badan kita. Banyak sangat manfaat Polyohenols ni untuk dikongsikan dengan semua orang. Saya sarankan, jika berpeluang, cuba lah Vivix. Lagi pun tengah murah kan bulan ni. Bukan selalu ada offer VIVIX kan. JIMAT sangat. ✔️ Harga promo ✅ FREE membership ✔️ FREE postage ✅5% duit bonus lagi Jimat berganda-ganda! Untung betul Tapi nak beli satu pun boleh je. Harga offer Roger je ye. Klik link ON BIO 📲60126672659 #promovivix #konsultanshaklee #kakppshakleekepong #shakleekepong #igwaveprojek #ajimaura #instamf #teaminstamf #codsetiaphari #shakleejinjang #shakleemanjalara #deliverysetiaphari #ikhtiarhamil #nakcantik #nakkurus #shakleekotabelud #shakleesabahsarawak #sayajual #sakitbuahpinggang #gout

10
5 hours ago

| 3 MANFAAT MINUM VIVIX | 5 hari terakhir promo VIVIX Alhamdulillah. Banyak feedback positive saya terima daripada mereka yang konsisten ambil Vivix ni. Antara kebaikan minuman vivix ni ada 3 sebab utama! . 1) Jaga dan Tingkatkan kesihatan Jantung kita. -Dia elak binaan artherosclerosis dalam saluran urat saraf kita. -Dia elokkan pengaliran darah. -Dia bantu kuatkan fungsi jantung. . 2) Beri Stimulasi pada otak dan minda kita. Elak gejala dementia (lupa-lupa). . 3) Polyohenols bantu kawal kadar gula dalam darah. Dan tingkatkan insulin sensitivity. - secara tak langsung, dapat elak komplikasi-komplikasi kencing manis (masalah jantung, masalah mata, masalah buah pinggang). . 4. Polyohenols bantu meningkatkan KESUBURAN - meningkatkan kualiti benih sperma mahupun ovum telur ( suami & isteri) - memanjangkan jangka hayat telur. - meningkatkan tenaga, kualiti telur untuk disenyawakan . Selain dari 4 diatas, ada BAAAANYAK SANGAT lagi manfaat lain. Yess! ➡️ Antaranya satunya Supplement antioksida yang bantu repair, memperbaharui dan melindungi sehingga ke peringkat Sel & DNA Polyohenols memang memberi tenaga kepada sel sel dalam badan kita. Banyak sangat manfaat Polyohenols ni untuk dikongsikan dengan semua orang. Saya sarankan, jika berpeluang, cuba lah Vivix. Lagi pun tengah murah kan bulan ni. Bukan selalu ada offer VIVIX kan. JIMAT sangat. ✔️ Harga promo ✅ FREE membership ✔️ FREE postage ✅5% duit bonus lagi Jimat berganda-ganda! Untung betul Tapi nak beli satu pun boleh je. Harga offer Roger je ye. Klik link ON BIO 📲60126672659 #promovivix #konsultanshaklee #kakppshakleekepong #shakleekepong #igwaveprojek #ajimaura #instamf #teaminstamf #codsetiaphari #shakleejinjang #shakleemanjalara #deliverysetiaphari #ikhtiarhamil #nakcantik #nakkurus #shakleekotabelud #shakleesabahsarawak #sayajual #sakitbuahpinggang #gout

10
5 hours ago

| 3 MANFAAT MINUM VIVIX | 5 hari terakhir promo VIVIX Alhamdulillah. Banyak feedback positive saya terima daripada mereka yang konsisten ambil Vivix ni. Antara kebaikan minuman vivix ni ada 3 sebab utama! . 1) Jaga dan Tingkatkan kesihatan Jantung kita. -Dia elak binaan artherosclerosis dalam saluran urat saraf kita. -Dia elokkan pengaliran darah. -Dia bantu kuatkan fungsi jantung. . 2) Beri Stimulasi pada otak dan minda kita. Elak gejala dementia (lupa-lupa). . 3) Polyohenols bantu kawal kadar gula dalam darah. Dan tingkatkan insulin sensitivity. - secara tak langsung, dapat elak komplikasi-komplikasi kencing manis (masalah jantung, masalah mata, masalah buah pinggang). . 4. Polyohenols bantu meningkatkan KESUBURAN - meningkatkan kualiti benih sperma mahupun ovum telur ( suami & isteri) - memanjangkan jangka hayat telur. - meningkatkan tenaga, kualiti telur untuk disenyawakan . Selain dari 4 diatas, ada BAAAANYAK SANGAT lagi manfaat lain. Yess! ➡️ Antaranya satunya Supplement antioksida yang bantu repair, memperbaharui dan melindungi sehingga ke peringkat Sel & DNA Polyohenols memang memberi tenaga kepada sel sel dalam badan kita. Banyak sangat manfaat Polyohenols ni untuk dikongsikan dengan semua orang. Saya sarankan, jika berpeluang, cuba lah Vivix. Lagi pun tengah murah kan bulan ni. Bukan selalu ada offer VIVIX kan. JIMAT sangat. ✔️ Harga promo ✅ FREE membership ✔️ FREE postage ✅5% duit bonus lagi Jimat berganda-ganda! Untung betul Tapi nak beli satu pun boleh je. Harga offer Roger je ye. Klik link ON BIO 📲60126672659 #promovivix #konsultanshaklee #kakppshakleekepong #shakleekepong #igwaveprojek #ajimaura #instamf #teaminstamf #codsetiaphari #shakleejinjang #shakleemanjalara #deliverysetiaphari #ikhtiarhamil #nakcantik #nakkurus #shakleekotabelud #shakleesabahsarawak #sayajual #sakitbuahpinggang #gout

00
6 hours ago

PUTIH SEPUTIH SUSU PENANGAN BLEACHING WHITENING SECRET NI SIS 🔥 . Member pun dah tak boleh bezakan iols dengan susu hahahah 🤣 . NAMPOK SAME TAPI BUKAN DIEEEE 😆 . Uols tak kan tengok je kan? Sis pun panas hati jee kalau tengok feedback gempak ni! . Nak try jugak? Tapi saya nak WARNING AWAL2! Jangan marah kalau uols terpaksa PUTEHHH & REPEAT 😝😝😝 hehe . . STOCK HABIS JANGAN MARAH 😆 TAK NAK MELEPAS? NI HAA WS HAKAK CEPAT 📲 012-2581481 atau click sahaja link di bio . . #whiteningsecretklang #whiteningsecretshahalam #whiteningsecretkapar #codklang #codkapar #codshahalam #freepostage #putihgebu #putihkekal #bleachingselamat #bleachingluluskkm #putihdenganselamat #pemutihberkesan #putihsatubadan #nakcantik #nakflawless #nakputih #bebasburn #kulitsunburn #hilangsunburn #kkmapproved #bebaskimia #emmamaembong #mirafilzah #dramasweetdreams #benamir #viralmalaysia #pemutihberkesan #produkviral

20
6 hours ago

PUTIH SEPUTIH SUSU PENANGAN BLEACHING WHITENING SECRET NI SIS 🔥 . Member pun dah tak boleh bezakan iols dengan susu hahahah 🤣 . NAMPOK SAME TAPI BUKAN DIEEEE 😆 . Uols tak kan tengok je kan? Sis pun panas hati jee kalau tengok feedback gempak ni! . Nak try jugak? Tapi saya nak WARNING AWAL2! Jangan marah kalau uols terpaksa PUTEHHH & REPEAT 😝😝😝 hehe . . STOCK HABIS JANGAN MARAH 😆 TAK NAK MELEPAS? NI HAA WS HAKAK CEPAT 📲 012-2581481 atau click sahaja link di bio . . #whiteningsecretklang #whiteningsecretshahalam #whiteningsecretkapar #codklang #codkapar #codshahalam #freepostage #putihgebu #putihkekal #bleachingselamat #bleachingluluskkm #putihdenganselamat #pemutihberkesan #putihsatubadan #nakcantik #nakflawless #nakputih #bebasburn #kulitsunburn #hilangsunburn #kkmapproved #bebaskimia #emmamaembong #mirafilzah #dramasweetdreams #benamir #viralmalaysia #pemutihberkesan #produkviral

20
7 hours ago

Alhamdulillah syukur ya Allah . 2 orang MiniAgent untuk #DemicaWhiteningLotion sign up malam ni. Menjadikan total 3 orang Mini Agent setakat ni. 😊 Tak sangka pukul1 pagi pun boleh close Mini Agent macam ni. 🤲🏻 ✅ MiniAgent Bukit Bunga ✅ Mini Agent Segamat Johor ✅ Mini Agent Kota Bharu . Alhamdulillah 💖 . So siapa nak Ciktyn coaching pasal bisnes, nak jadi mini agent dan nak Ciktyn cod area KB boleh DM atau whatsapp Ciktyn deh. wasap.my/60143342485/DWLteam . . #demica #mivorafeedback #lotionputih #susukambing #nakcantik #cikgumalaysia #nakraya #uitmkotabharu #sunburn #uitmpuncakalam #politeknikkotabharukoklanas #uitm #cantikgebugebas #diet #politeknikkotabharu #demicalotion #raya2019 #demicakelantan #satukanrasa #preconvo #cikmisi #upsi #convo #Demicakotabharu #TeamCiktynAwesome

21
7 hours ago

Calit sekali terus jatuh chenta. Sampai berbekas-bekas dah guna. . Tulah penangan payung kulit Vit C Moisturising Cream dengan SPF30 ni. Teksturnya lembut, ringan dan tak melekit bila disapu ke kulit. . Rasa lembab jer kulit sebab ia mengandungi Hyaluronic Acid yang ikat mati kelembapan dari sekitar ke kulit wajah. . Kulit berminyak pun sesuai sangat pakai sebab ia water based tau. . Nak kulit lembab dan terlindung dari sinaran uv klik je www.wasap.my/60194735223

81
7 hours ago

Hai guys😀, apa khabar semua. So, memandangkan merdeka da nak dekat ni kan. Kami ada buat sales promosi merdeka. Mesti korang nak nampak cantik kulit mulus, putih kan😘😘. Apa kata korang try produk kami. Muka jeragat semua kami bole bantu.Belom cuba belom tahu. Nak cantik harus ad usaha guys. Kalau korang nak diskaun sempena merdeka sales. Bole DM kami🤗🤗🤗. Make a step guys go go go #marykaynegerisembilan #Marykaymalaysia # cantik #produkkecantikan #murah #kulitcantik #kulitmulus #kulitkering #merdeka #sales #Promosimerdeka2019 #merdekasale #nakcantik

20
9 hours ago

. . Mary Kay Latest Lumivie Serum launched! Jom oder cepat...sempat lagi nak grab promotion bulan Aug ni..❤. Jom tengok apa bahan utama LUMIVIE ni...❤. . . Bahan utama adalah TAHITIAN BLACK PEARL yg sangat bagus utk. ✔Mencerah. ✔Sekatakan Kulit. ✔Memudarkan Parut. ✔Jeragat. ✔Merawat Kulit Kusam. ✔PLUSS membantu meremajakan kulit. ✔Mengimprovekan hydration kulit. . Ingredients lebih advance tapi harga lebih murah tau dari Malacep Serum. Nak tau lebih lanjut jom wsp Ina....😘 . Nak skincare yang selamat dan berkesan? . . Pastikan Lumivie Mary Kay menjadi pilihan ❤️ . BELIEVE💜BEAUTIFUL💜CONFIDENCE💜 . DM / WhatsApp 👱🏻‍♀️Sis Ina ☎️ Www.wasap.my/60196627794 Mary kay Independent Beauty Consultant _______________________________________ #makeupremover #facialpeel #kulitflawlessgebu #marykaykedah #marykaykuantan #marykayjohor #marykaybatupahat #marykayalorsetar #marykayuthm #marykayuum #marykaymakeup #marykaymuslihah #marykaymalaysia #marykaypromotion #marykaytimewise #marykaymalacepplusset #marykaybotanicaleffect #botanicaleffect #timewisemiracle #malacepplusultimateserum #marykayloosepowder #mascarawaterproof #nakcantik #lispticksmarykay #masalahtonatidaksekata #marykayskincare #marykayampang #marykaywangsamaju #marykaybanting #blacksheetmask

10