malaysiaonlineshop Photos & Videos

34 seconds ago

Pink lady mempunyai pelbagai manfaat, ✔️Body yg mantap, seksi ✔️Breast yg montok ✔️Pungung yg gebu ✔️Miss V yg ketat ✔️Rambut yg semakin lebat ✔️Kulit yg cantik,putih ✔️Rawat masalah dalaman seperti keputihan,sengugut, rahim jatuh dan lain2 . . . Jom jimat tak perlu nak beli banyak2 produk, badan dan kulit cantik serta dalaman yang sihat 💪 semuanya ada hanya dalam 1 produk. Si suami melekat 24 jam kat rumah. Dengan 1 harga 1 botol , anda akan mendapat SEMUA manfaat di atas. 👆🏼👆🏼👆🏼 . #kosmetik #pinklady #gebu #mantap #ilovepinklady #ilovecollagen #collagenmalaysia #missvketat #badancantik #malaysiaonlineshop #trustedseller #kulitgebu #kulitputih #payudarabesar #lofattah #neelofa #surihatimrpilot #mukaputih #keputihan #periodpain #senggugut #sayajualpinklady #pinkladybodyperfection #bodygoals2017 #berkesandanselamat #ternyata #mantap #bergetah #boekkk #pinkladymurah #pinkladypromosi

00
1 minute ago

Pink lady mempunyai pelbagai manfaat, ✔️Body yg mantap, seksi ✔️Breast yg montok ✔️Pungung yg gebu ✔️Miss V yg ketat ✔️Rambut yg semakin lebat ✔️Kulit yg cantik,putih ✔️Rawat masalah dalaman seperti keputihan,sengugut, rahim jatuh dan lain2 . . . Jom jimat tak perlu nak beli banyak2 produk, badan dan kulit cantik serta dalaman yang sihat 💪 semuanya ada hanya dalam 1 produk. Si suami melekat 24 jam kat rumah. Dengan 1 harga 1 botol , anda akan mendapat SEMUA manfaat di atas. 👆🏼👆🏼👆🏼 . #kosmetik #pinklady #gebu #mantap #ilovepinklady #ilovecollagen #collagenmalaysia #missvketat #badancantik #malaysiaonlineshop #trustedseller #kulitgebu #kulitputih #payudarabesar #lofattah #neelofa #surihatimrpilot #mukaputih #keputihan #periodpain #senggugut #sayajualpinklady #pinkladybodyperfection #bodygoals2017 #berkesandanselamat #ternyata #mantap #bergetah #boekkk #pinkladymurah #pinkladypromosi

00
2 minutes ago

Pink lady mempunyai pelbagai manfaat, ✔️Body yg mantap, seksi ✔️Breast yg montok ✔️Pungung yg gebu ✔️Miss V yg ketat ✔️Rambut yg semakin lebat ✔️Kulit yg cantik,putih ✔️Rawat masalah dalaman seperti keputihan,sengugut, rahim jatuh dan lain2 . . . Jom jimat tak perlu nak beli banyak2 produk, badan dan kulit cantik serta dalaman yang sihat 💪 semuanya ada hanya dalam 1 produk. Si suami melekat 24 jam kat rumah. Dengan 1 harga 1 botol , anda akan mendapat SEMUA manfaat di atas. 👆🏼👆🏼👆🏼 . #kosmetik #pinklady #gebu #mantap #ilovepinklady #ilovecollagen #collagenmalaysia #missvketat #badancantik #malaysiaonlineshop #trustedseller #kulitgebu #kulitputih #payudarabesar #lofattah #neelofa #surihatimrpilot #mukaputih #keputihan #periodpain #senggugut #sayajualpinklady #pinkladybodyperfection #bodygoals2017 #berkesandanselamat #ternyata #mantap #bergetah #boekkk #pinkladymurah #pinkladypromosi

00
4 minutes ago

Pink lady mempunyai pelbagai manfaat, ✔️Body yg mantap, seksi ✔️Breast yg montok ✔️Pungung yg gebu ✔️Miss V yg ketat ✔️Rambut yg semakin lebat ✔️Kulit yg cantik,putih ✔️Rawat masalah dalaman seperti keputihan,sengugut, rahim jatuh dan lain2 . . . Jom jimat tak perlu nak beli banyak2 produk, badan dan kulit cantik serta dalaman yang sihat 💪 semuanya ada hanya dalam 1 produk. Si suami melekat 24 jam kat rumah. Dengan 1 harga 1 botol , anda akan mendapat SEMUA manfaat di atas. 👆🏼👆🏼👆🏼 . #kosmetik #pinklady #gebu #mantap #ilovepinklady #ilovecollagen #collagenmalaysia #missvketat #badancantik #malaysiaonlineshop #trustedseller #kulitgebu #kulitputih #payudarabesar #lofattah #neelofa #surihatimrpilot #mukaputih #keputihan #periodpain #senggugut #sayajualpinklady #pinkladybodyperfection #bodygoals2017 #berkesandanselamat #ternyata #mantap #bergetah #boekkk #pinkladymurah #pinkladypromosi

00
19 minutes ago

✨ 5 Must-Have New Arrivals on Drop ✨⁠⠀ ⁠⠀ #Drop is home a good selection of unique products that you may not find elsewhere. Many of these items are available in limited quantities and for a limited time -- be sure to nab it as soon as you can to avoid disappointment! 🛒⁠⠀ ⁠⠀ Not sure of where to start? Check out #Buyandship 's Top 5 Picks of Must-Have New Arrivals on Drop. 😁⁠⠀ .⁠⠀ .⁠⠀ .⁠⠀ 👉 With #MYBuyandship , you can get #biggersavings and affordable #internationalshipping. 💁 Want to find out more? Head to our #linkinbio ⁠⠀ .⁠⠀ .⁠⠀ .⁠⠀ #BuyandshipMY #onlineshoppingmy #myshopping #sayajual #myshop #malaysiashop #instashopmy #sayajualmurah #kedaionline #malaysiaonlineshop #jualanku #blogshopmy #shopmy #diskaun #igmalaysia #malaysiaig #instamalaysia #igersmalaysia #instakl #igmy #onlineshopmurah #shipping #deliveryservice #worldwideshipping

20
36 minutes ago

gorgeous customer in ADLINA KAFTAN SET..cantik kan? byk warna dah sold out tau.. tggl 3 warna je.. kalau ada special request nk pre order jugk sbb dah jatuh hati dgn adlina set ni boleh dm atau whatsapp ye.. . Harga : RM199 ONLY Whatsapp 0136248471 . #kaftanmalaysia #kaftan #dropshipsingapore #bajubridesmaid #bajubridesmaidmalaysia #malaysiawedding #bridesmaidmalaysia #bajubatwing #blousetop #bajukurung #bajuplussize #bawal #tudung #singaporeonlineshop #singaporeagent #likeforlike #like4like #likes #likephoto #liketeam #ilike #ilikeback #likesreturned #likeforfollow #kebarung #bajucantik #malaysiaonlineshop #bajukaftan

30
43 minutes ago

Hola kesayangan Miss Diva! Dah grab stok promo Solid Molid? Promo masih onzzz tauuu! So sekarang Miss Diva nak share cara bancuh terbaik untuk minum Solid Molid yang sedap ni? Cuba follow step mudah ni dan amalkan minum setiap pagi ketika sarapan. . . Cara bancuh ; ●Masukkan 1 sachet Solid Molid ke dalam cawan ●Tuang air panas ke dalam cawan dan bancuh ● SIAP! dah boleh nikmati kelazatan Solid Molid semasa sarapan pagi. . . Senang kan? Jom order Solid Molid sekarang!!!! Bukan sekadar hot chocolate biasa, ni betul2 power!!!! Minuman diet yang membantu membakar lemak dan membuatkan korang sentiasa nampak awet muda dan cantik. SIHAT KURUS CANTIK LENTIK JOM PAKAT GRAB STOK PROMO!!! BELI 4 KOTAK PERCUMA MIRACLE NANOLIFT CLEANSER BERNILAI RM69!!!! (Pembelian promo hanya sah di @solidmolidhq sahaja tauuuu!!!!!) 📲 WS no dibawah untuk pembelian wasap.my/60193722975 wasap.my/60193722975 . . #ifaraziah #pukpukpukk #solidmolid #solidmolidbyIfaraziah #divassecret #kuruscantiklentik #malaysiaonlineshop #onlineshopping #viral #lebihvogue #ShoppeeMY #lebihhavoc #inibaruraya #yayayahariraya #ifaraziah #ceo #missdiva #starlela #starvendors #solidmolid #starvendorsjohormegafest2019

274
45 minutes ago

*UFORA SUNSCREEN 10ml* http://www.wasap.my/60133732142 Pakai sunscreen tapi dalam masa yang sama dapat tutup segala parut dan cela area wajah Ciri-ciri dan kelebihan sunscreen ufora ➡Based skin tone ▶Tekstur yang sangat smooth ➡Senang blend ▶Tidak berminyak ☝🏻 tu semua ciri ciri Sunscreen by Ufora. Yang penting dan ramai sangat tanya melekit tak? ✌Berminyak tak? No no no. memang tak berminyak and pakai ni je meresap terus dalam kulit dan rasa soft soft je kulit kita Kebaikan? Kelebihan? ➡ mengelakkan kulit dari kering, sebab kalau kulit kita kering, jeragat akan mula tumbuh. pakai awal bagi mencegah dari tumbuhnya jeragat. Paling best bila ada sunscreen ni, dh xperlu nak pkai byk² foundation,kalau nak lagi rata n smooth, boleh blend dgn beauty puff UFORA. sebenarnya UFORA sunscreen ni byk kelebihannya tau: . 💕Menutup cela di wajah 💕Pelindung UVA dan UVB yg efektif dapat melindungi dari penuaan kulit, pigmentasi, kulit kering, sunburn 💕 Mengandungi vitamin E melembapkan kulit . 💕Tidak melekit dan cepat menyerap . #uforasunscreen #ufora #uforaskincare #foundation #makeup #neelofa #makeupneelofa #bazarpaknil #sayajualonline #malaysiabazaar #sayajual #sayajualmurah #jualanku #malaysia #festival #malaysiaonlineshop #beautycare #beautyshop

00
47 minutes ago

💖 ANAS HIGHLIGHTER 💖 http://www.wasap.my/60133732142 HighlighterANAS dengan formula yang membuatkan kulit anda nampak naturally glow and yes, the texture sangat rich serta pigmented. ANAS Highlighter ni memang ada few super power tau! ✅ Sesuai for all skin type ✅ Powdery,Matte finishing - takkan buat nampak berminyak. ✅ Long lasting - panas or sejuk pun still onzz ✅ Packaging compact dan international - rare nak dapat yang macam ni. ✅ Harga kita-kita - sumpah mampu milik oiii setanding kualiti #anashighlighter #anas #anasmakeup #makeup #neelofa #makeupneelofa #bazarpaknil #sayajualonline #malaysiabazaar #sayajual #sayajualmurah #jualanku #malaysia #festival #malaysiaonlineshop #beautycare #beautyshop

00
48 minutes ago

*SYOK GLOW COMPACT FOUNDATION* http://www.wasap.my/60133732142 ❤Senang nak blend ❤Mudah sekata ❤Tak berminyak ❤Ada SPF35 yg melindungi kulit dari sinar UV ❤Berikan efek glowing n natural ❤Menutup cela atau parut jerawat ❤Mesra wuduk ❤Ada 3 kod warna yg sgt cantik (Light / Natural/ Medium) ❤Packaging baru di dalam bekas compact yg sgt exclusive dan mudah dibawa ❤disertakan juga sekali sponge #syokcosmetic #syokfoundation #foundation #makeup #bazarpaknil #sayajualonline #malaysiabazaar #sayajual #sayajualmurah #jualanku #malaysia #festival #malaysiaonlineshop #beautycare #beautyshop

00
49 minutes ago

BOUGAS BEAUTY CLEANSER | 150ml http://www.wasap.my/60133732142 Kelebihan Bougas Beauty Cleanser. ❤Tekstur yang sangat lembut iaitu milky gel. ❤Pencuci muka low pH (5.5) ❤Tidak berbuih dan tidak mempunyai pewangi. ❤Mempunyai bahan Sakura Leaf Extract dimana fungsinya adalah untuk mencerahkan kulit ❤Melembapkan kulit kerana mempunyai bahan Hyaluronic Acid ❤Sesuai untuk kulit sensitif #bougasbeautycleanser #bougasbeauty #bougas #cleanser #skincare #bazarpaknil #sayajualonline #malaysiabazaar #sayajual #sayajualmurah #jualanku #malaysia #festival #malaysiaonlineshop #beautycare #beautyshop

00
49 minutes ago

CUBREMI EYEBROW PENCIL http://www.wasap.my/60133732142 Ada 2 pilihan warna 🌺 01 - Light Brown 🌺 02 - Dark Brown _ Apa yg best Cubremi Eyebrow Pencil nie 👇 ✨ kening on point ✨ pencil tak mudah patah ✨ waterproof ✨ pigmented ✨ yg penting HARGA MAMPU MILIK, tapi die punye kualiti kalah yang branded tauu #cubremieyebrowpencil #eyebrowpencil #eyebrow #pencil #makeup #bazarpaknil #sayajualonline #malaysiabazaar #sayajual #sayajualmurah #jualanku #malaysia #festival #malaysiaonlineshop #beautycare #beautyshop

00
50 minutes ago

BETTY BEAUTY TREATMENT SERUM http://www.wasap.my/60133732142 Betty Beauty (BB) Serum berfungsi 2in1, iaitu untuk Treatment + Moisturizer kulit wajah anda! Serum adalah item wajib dijadikan rutin harian jika anda impikan kulit yang bebas dari kusam, pori2 terbuka, parut & jerawat juga tanda2 penuaan awal. Tona kulit tak sekata? Kulit kering @ terlampau berminyak? Whitehead & Blackhead? Jerawat mahu pun tompok2 gelap pigmentasi? Jom calit & rawat dengan Betty Beauty Serum, kualiti terbaik pada harga mampu milik! Fungsi & Kelebihan Betty Beauty Treatment Serum : 💝Memudarkan Jeragat lama & baru 💝Menghilangkan parut jerawat dalam masa yang singkat 💝Membaik pulih kulit yang kekurangan hydration dan kusam 💝Memulihkan kulit breakout / sunburn 💝Melembabkan kulit yang kering 💝Mengecutkan jerawat 💝Mengecilkan liang pori 💝Mengurangi kedutan / garis2 halus 💝Menganjalkan kulit (anti aging) #bettybeauty #bettybeautytreatmentserum #serum #treatentserum #bazarpaknil #sayajualonline #malaysiabazaar #sayajual #sayajualmurah #jualanku #malaysia #festival #malaysiaonlineshop #beautycare #beautyshop

20
52 minutes ago

Teringin nak makan dodol?... Usah biarkan keinginan anda untuk makan dodol meluap-luap begitu sahaja... tempah sahaja dengan kami... COD sekitar Rengit & Benut sahaja. Untuk COD ke Johor Bahru.... pesanan minimum 50 bungkus. Pesan sekarang > https://wa.me/60187861238 Anda dialukan untuk melayari laman sesawang kami untuk lebih banyak info & tawaran daripada pihak kami... terima kasih... Wow Eight F&B Web https://wow8fnb.blogspot.com/?m=0 #WowEight #Wow8 #Wow8Biz #Wow8Gangz #Wow8Zone #WowEightBiz #WowEightGangz #WowEightZone #Wow8F &B #WowEightF &B #SayaJual #MalaysiaOnlineShop #JomBeli #VisitMyIG #BazarPakNil #ZizanMall #InstaShop #IGShop #Shopping #OnlineShopping #MoodRepublik #Dodol #love #instagood #malaysia #indonesia #singapore

00
53 minutes ago

COMBO PALING LARIS 🔥🔥 Ada yang kata nak combo tapi tak tahu nak pilih model mana satu. Alahai jangan pening dan sedih, sebenarnya simple je, awak suka satu atau dua muncung air? Kalau order harini dan pasang hari esok, agak-agak best ke best? Jom saya bantu awak decide dengan bijak, boleh jimat yuran pendaftaran sebanyak RM265. Siap dapat FREE Penapis Udara Kereta bernilai RM600. Woww!! Klik https://store.cuckoo.com.my/estore/rsn/ untuk pembelian sekarang . . Klik http://www.wasap.my/60133732142 untuk berhubung terus dengan saya . . #cuckooprimex1 #outdoorfilter #cuckoooutdoorfilter #cuckoowaterpurifier #waterpurifier #penapisair #penapisaircuckoo #cuckoo #cuckoobeyondstandard #airpurifier #waterdispenser #periuknasi #penapisudara #bazaarpaknil #lokalah #multicooker #kitchenappliance #sayajualonline #malaysiabazaar #sayajual #sayajualmurah #jualanku #malaysia #malaysiaonlineshop #bazaar #bazaaronline #sapotlokal #lokalbrand

00
55 minutes ago

Clio Pro Eye Palette 10色眼影盤 🌸Clio眼影盘推出新色號啦‼ #4 Street Brick和 #5 Rusted Rose色號都超好看 店主自己都心癢癢了😍 🌸新色号原价就要RM132了哟 下單要快啦 以免又斷貨了😰 優惠给你们 RM1️⃣1️⃣0️⃣包邮‼ #clio #clioproeyepalette #eyepalette #streetbrick #rustedrose #新色号 #大地色 #粉色 #韩国化妆品 #包邮 #韩国直邮彩妆 #koreanootd #eotd #makeup #koreanmakeup #eyemakeup #eyeshadowpalettes #malaysiaonlineshop

20
55 minutes ago

Bedding set 6-in1 (comforter) . READY STOCK!! RM 119 . FREE POS!! . Per set include 🌸Comforter (selimut tebal) 🌸Fitted bedsheet (cadar) 🌸2pcs pillowcase 🌸2pcs bolster cover . Material: cotton darcon *Please take note, the color may be different due to screen lighthing. . . Whatsapp 0176710400 or click on whatsapp link, dm or comment #sayajual #sayajualcadar #sayajualonline #cadar #beddingset #bedding #ikea #kaison #kaisonlover #ikeaideas #homeliving #homedecor #decorideas #decor #id #hiasandalaman #cadarmurah #cadarpatchwork #hoembedding #cadarmalaysia #malaysiaonlineshop #igshop #bazaarpaknil #instabiz #wallsticker #wallpapermalaysia #scandi #nordic #kidsdecoridea #malaysiaonlineshoppingmurah

00
56 minutes ago

NEW DESIGN BOTTLE Ini dia stock Body Mist 250ml yg available: 1.Love Addict bau bunga teratai. 2.Velvet Patels bau lemak-lemak mcm DKNY Be Delicious. 3.Temptation bau buah apple merah. 4.Coconut Passion bau kelapa muda. . .*****(BERDIRI DARI KIRI KE KANAN)***** . . yg pasti 100% original dari Victoria Secret dan murah-murah je. PRICE : RM 58 Bole juga dapatkan secara online serta walk in di: 1.Fair Us Boutique,Bandar Amanjaya,Sungai Lalang,Sungai Petani, Kedah @fair_usboutiquee #victoriasecret #victoriasecretoriginal #victoriasecretmurah #victoriasecretmalaysia #sayajualvictoriasecret #bazaronline #bazzarpaknil #originalperfume #perfumelover #perfume #bodymist #odbomurah #vendor #sayajual #victoriasecretori #victoriasecretmurah #malaysiaonlineshop #onlineshop #uitm #ukm #victoriasecetmy #utar #uum #uthm #unisel #unikl #unimap #trustedseller #wangsamaju #vendorbutik

30
1 hour ago

🎈PREORDER🎈 X1 night lamp _____________ RM45 INCLUDING POSTAGE POSTAGE ; SM RM8 _____________ TO ORDER 📱 1) SCREENSHOT WITH PRICE STATED IN CAPTION ❗ 2) WS +60172307075 (WE WILL REPLY WITHIN 24 HOURS)💞 . ____________ MORE ITEMS #vampx1 #kpopshopmalaysia #kpopshopmurah #kshop #kshopmalaysia #malaysiaonlineshop #kpop #kpopshoutout   #kpopmalaysia   #bts #exo #twice #wannaone #got7 #monstax   #girlgeneration   #sf9 #seventeen #redvelvet #wannaonemerch #fx #btsitem #btsmerch   #exomerch   #exoitem #monstaxmerch #txt #exo #x1

70
1 hour ago

Welcome to Wow Eight Agro... one of Wow Eight [ 002163676 - A ]’s brand. We provide / supply beef, goats & so on for whatever your event needs like festive seasons, feasts or whatever event you are handling. You’re invited to go to our websites for more info & offers from us... thank you... Wow Eight Agro Web https://wow8agro.blogspot.com/?m=0 #WowEight #Wow8 #Wow8Biz #Wow8Gangz #Wow8Zone #WowEightBiz #WowEightGangz #WowEightZone #Wow8Agro #WowEightAgro #SayaJual #MalaysiaOnlineShop #JomBeli #VisitMyIG #BazarPakNil #ZizanMall #InstaShop #IGShop #Shopping #OnlineShopping #MoodRepublik #Agro #Pertanian #Meat #Daging #Cow #Lembu #Goat #Kambing #Chicken

10
1 hour ago

🌹🌹Cadar Super Queen Premium Printed Special Design 🌹🌹 Rm169 (Termasuk pos semenanjung) Biasa rm182 (Termasuk pos semenanjung) Lebih kurang rm13 diskaun. Wowwww😱😱😱 Jom cepat whatsapp http://www.wasap.my/60133732142 #sale #payday #paydaysale #patchwork #cadar #cadarqueen #cadarpatchwork #bedsheet #queen #queenbedsheet #homedecor #decor #deko #rumah #lokalah #bazarpaknil #sayajualonline #malaysiabazaar #sayajual #sayajualmurah #jualanku #malaysia #festival #carousellMY #malaysiaonlineshop #bazaar #bazaaronline #sapotlokal #lokalbrand

10
1 hour ago

🇲🇾TAG 3 FOLLOWER ANDA UNTUK SPECIAL PRICE🇲🇾 ⌚️CALVIN KLEIN AUTHENTIC WATCH 28mm K8G23626⌚️ . ♦️BoutiquePrice:RM1k++♦️ . 🀄️If To Be Found Its Fake We Will Refund It back🀄️ . 🔱DEPOSIT:RM400.00🔱 . 💰Will post to you when full payment been made💰 . 🌑RM799.00 Complete Set🌑 (Free postage 1malaysia) . 🔥ORIGINAL🔥 🌐2 Years Engine WARRANTY🌐 ➰Complete Set with Box , Manual Book n Paper Bag n Warranty Card➰ #viralmalaysia #malaysia #igreviewmalaysia #instamalaysia #minimalistmalaysia #malaysiawedding #malaysian #igersmalaysia #malaccacity #hantaran #malaysianwatch #mywatchshop #igshopmalaysia #malaysiaboleh #malaysiaonlineshop #malaysiatrulyasia #medleywatch #giveawaymalaysia #malaysiaonlineshopping #malaysiainstashop

30
1 hour ago

🇲🇾TAG 3 FOLLOWER ANDA UNTUK SPECIAL PRICE🇲🇾 ⌚️CALVIN KLEIN AUTHENTIC WATCH 28mm K8G23526⌚️ . ♦️BoutiquePrice:RM1k++♦️ . 🀄️If To Be Found Its Fake We Will Refund It back🀄️ . 🔱DEPOSIT:RM400.00🔱 . 💰Will post to you when full payment been made💰 . 🌑RM799.00 Complete Set🌑 (Free postage 1malaysia) . 🔥ORIGINAL🔥 🌐2 Years Engine WARRANTY🌐 ➰Complete Set with Box , Manual Book n Paper Bag n Warranty Card➰ #viralmalaysia #malaysia #igreviewmalaysia #instamalaysia #minimalistmalaysia #malaysiawedding #malaysian #igersmalaysia #malaccacity #hantaran #malaysianwatch #mywatchshop #igshopmalaysia #malaysiaboleh #malaysiaonlineshop #malaysiatrulyasia #medleywatch #giveawaymalaysia #malaysiaonlineshopping #malaysiainstashop

61
2 hours ago

🌟 REAL VS PROPA 🌟 . . Cuba korang tengok apa perbezaan gambar Miss Diva kat atas ni? Ni bukan edit atau filter tau, ni betul2 REAL‼ Ada yang masih tak dapat nak cam muka Miss Diva ? Miss Diva dulu pernah lalui moment buruk dibuli, diejek, dihina hanya kerana saiz badan Miss Diva yang gempal tapi comel kan? Tapi Miss Diva dah serik dengan kehidupan macam tu!! . . Ni Miss Diva nak share kat korang apa rahsia Miss Diva selama ni, ni bukan nak propa tau! Setiap hari Miss Diva amalkan minum Solid Molid cuma 1 sachet jerrr setiap hari, result dia MELETOPZZ uolsss, badan terus lentik, cantik, kurus gittewww. Berat badan turun berkilo-kilo tau! TAK PERLU SEDUT LEMAK....... TAK PERLU DIET MACAM NAK MATI........ TAK PERLU SENAM KUAT...... TAK PERLU POTONG USUS.......... . Kenapa korang perlu berhabisan duit hanya untuk kurus? Solid Molid kan ada..... Jom korangg cepat2 grab SOLID MOLID ni!!!! Stok limited sangatt chuols!!!!! Dapatkan NEW LOOK SOLID MOLID [SILVER EDITION]‼ 📲 WS no dibawah untuk pembelian wasap.my/60193722975 wasap.my/60193722975 . . #ifaraziah #pukpukpukk #solidmolid #solidmolidbyIfaraziah #divassecret #kuruscantiklentik #malaysiaonlineshop #onlineshopping #viral #lebihvogue #shoppeeMY #lebihhavoc #inibaruraya #yayayahariraya #ifaraziah #ceo #missdiva #starlela #starvendors #solidmolid #starvendorsjohormegafest2019

30
2 hours ago

. Korang jangan lupa slide lagi pic . sebab dsign lain dan wrne lain pun ada . comform terbeliak biji mata jadi putih . 😳😳 • BRAND : FENDI PRICE : RM350 COLOUR : 2 colour ORIGINAL Nak harga discount 30-70% terus wasap je 01110053030 tekan dekat bio terus . • NAK TAHU MORE DETAILS?? MACAM MANA NAK ORDER?? • 1) Screen Short pic 2) Whatsapp +601110053030 [Lebih senang tekan je dekat bio] • • • • #r_networkgangmafia #r_squadvvvip #malaysiafashion #malaysiainstashop #malaysiaonline #malaysiaigshop #streetwearmalaysia #malaysiaonlineshop #igshopmalaysia #viralmalaysia #gshockmalaysia #kasutmalaysia #bajubranded #bajubrandedmurah #bajubrandedmalaysia #malaysiastreetwear #streetwearstuffmalaysia #malaysianstreetwear #malaysiabranded #brandedmalaysia #handbagbrandedmalaysia #brandedbagmalaysia #sayajual #sayajualbaju #sayajualkasut #sayajualhandbag #sayajualonline #sayajualjam #malaysiasupplier

40
2 hours ago

. Korang jangan lupa slide lagi pic . sebab dsign lain dan wrne lain pun ada . comform terbeliak biji mata jadi putih . 😳😳 • BRAND : FENDI PRICE : RM350 COLOUR : 2 colour ORIGINAL Nak harga discount 30-70% terus wasap je 01110053030 tekan dekat bio terus . • NAK TAHU MORE DETAILS?? MACAM MANA NAK ORDER?? • 1) Screen Short pic 2) Whatsapp +601110053030 [Lebih senang tekan je dekat bio] • • • • #r_networkgangmafia #r_squadvvvip #malaysiafashion #malaysiainstashop #malaysiaonline #malaysiaigshop #streetwearmalaysia #malaysiaonlineshop #igshopmalaysia #viralmalaysia #gshockmalaysia #kasutmalaysia #bajubranded #bajubrandedmurah #bajubrandedmalaysia #malaysiastreetwear #streetwearstuffmalaysia #malaysianstreetwear #malaysiabranded #brandedmalaysia #handbagbrandedmalaysia #brandedbagmalaysia #sayajual #sayajualbaju #sayajualkasut #sayajualhandbag #sayajualonline #sayajualjam #malaysiasupplier

40
2 hours ago

. Korang jangan lupa slide lagi pic . sebab dsign lain dan wrne lain pun ada . comform terbeliak biji mata jadi putih . 😳😳 • BRAND : FENDI PRICE : RM350 COLOUR : 3 colour ORIGINAL Nak harga discount 30-70% terus wasap je 01110053030 tekan dekat bio terus . • NAK TAHU MORE DETAILS?? MACAM MANA NAK ORDER?? • 1) Screen Short pic 2) Whatsapp +601110053030 [Lebih senang tekan je dekat bio] • • • • #r_networkgangmafia #r_squadvvvip #malaysiafashion #malaysiainstashop #malaysiaonline #malaysiaigshop #streetwearmalaysia #malaysiaonlineshop #igshopmalaysia #viralmalaysia #gshockmalaysia #kasutmalaysia #bajubranded #bajubrandedmurah #bajubrandedmalaysia #malaysiastreetwear #streetwearstuffmalaysia #malaysianstreetwear #malaysiabranded #brandedmalaysia #handbagbrandedmalaysia #brandedbagmalaysia #sayajual #sayajualbaju #sayajualkasut #sayajualhandbag #sayajualonline #sayajualjam #malaysiasupplier

40
2 hours ago

🌟 REAL VS PROPA 🌟 . . Cuba korang tengok apa perbezaan gambar Miss Diva kat atas ni? Ni bukan edit atau filter tau, ni betul2 REAL‼ Ada yang masih tak dapat nak cam muka Miss Diva ? Miss Diva dulu pernah lalui moment buruk dibuli, diejek, dihina hanya kerana saiz badan Miss Diva yang gempal tapi comel kan? Tapi Miss Diva dah serik dengan kehidupan macam tu!! . . Ni Miss Diva nak share kat korang apa rahsia Miss Diva selama ni, ni bukan nak propa tau! Setiap hari Miss Diva amalkan minum Solid Molid cuma 1 sachet jerrr setiap hari, result dia MELETOPZZ uolsss, badan terus lentik, cantik, kurus gittewww. Berat badan turun berkilo-kilo tau! TAK PERLU SEDUT LEMAK....... TAK PERLU DIET MACAM NAK MATI........ TAK PERLU SENAM KUAT...... TAK PERLU POTONG USUS.......... . Kenapa korang perlu berhabisan duit hanya untuk kurus? Solid Molid kan ada..... Jom korangg cepat2 grab SOLID MOLID ni!!!! Stok limited sangatt chuols!!!!! Dapatkan NEW LOOK SOLID MOLID [SILVER EDITION]‼ 📲 WS no dibawah untuk pembelian wasap.my/60193722975 wasap.my/60193722975 . . #ifaraziah #pukpukpukk #solidmolid #solidmolidbyIfaraziah #divassecret #kuruscantiklentik #malaysiaonlineshop #onlineshopping #viral #lebihvogue #shoppeeMY #lebihhavoc #inibaruraya #yayayahariraya #ifaraziah #ceo #missdiva #starlela #starvendors #solidmolid #starvendorsjohormegafest2019

565
2 hours ago

Baby Blue + awning Peach . . Saiz: Saiz 1...( 6 bulan - 2 tahun) Saiz 2...( 2 tahun - 4 tahun) Saiz 3...( 5 tahun - 7 tahun) . Ukuran: Saiz 1 : labuh dari dagu - 7 inci Saiz 2 : labuh dari dagu - 10 inci Saiz 3 : labuh dari dagu - 12 inci Saiz 1... RM20 Saiz 2... RM24 Saiz 3... RM28 . . Wasap kami 011-11188845 utk tempahan 😊😊 . . Ribbon dijual berasingan . . * Please bear in mind that photo may slightly different from actual item in terms of color due to the lighting during photo shooting or the smartphones / monitor's display . . #tudung #tudungbaby #tudungbudak #tudungbayi #tudungkanak2 #tudungkanakkanak #tudungcomel #tudungbabycomel #tudungbabymurah #sayajualtudung #sayajualtudungbudak #sayajualtudungbaby #homemade #madeinmalaysia #malaysiaonlineshop #madeforkids #fndcouture #malaysia #instashop #instashopmalaysia #malaysian #igmalaysia #trustedseller #sayajual #sayajualmurah #onlineshop #kedaionline #bazaarmalaysia #customfnd

00
2 hours ago

If you have any of these signs, you are eating too much sugar and need to cut back immediately. Six signs it's time you quit sugar. The following are some of the most commonly reported symptoms and health risks of sugar. Recognize some of these in yourself? It might be time to quit sugar and get back to being your best self. . . . For more detail, Don’t forget to read our post at @claricacosmeticshq  and NEW UPDATED at Our Website Now www.claricacosmetics.com
.
.
WHATSAPP ‪‪+60197114652 or DM NOW!😊‬
.
.
.
 @claricamalaysia #naturebeautyismylife  
 #alwaysyoung #clarica   #claricacosmetic #naturebeautyismylife #claricamalaysia #scrub   #cleanser   #sayajual   #jualansis #kosmetik   #scrubmuka   #scrubface #muslimah   #malaysia   #jualkosmetik #skincare   #luluskkm    #kecantikan   #throwback   #cantik #beautycare   #muslimahfashion #cantikskincare   #murah #malaysiaonlineshop

40
2 hours ago

Whether you have dry skin, oily skin, or combination skin, exfoliation should be a key ... of your regular skin care routine to help maintain a beautiful, glowing complexion. . . . For more detail, Don’t forget to read our post at @claricacosmeticshq  and NEW UPDATED at Our Website Now www.claricacosmetics.com
.
.
WHATSAPP ‪‪+60197114652 or DM NOW!😊‬
.
.
.
 @claricamalaysia #naturebeautyismylife  
 #alwaysyoung #clarica   #claricacosmetic #naturebeautyismylife #claricamalaysia #scrub   #cleanser   #sayajual   #jualansis #kosmetik   #scrubmuka   #scrubface #muslimah   #malaysia   #jualkosmetik #skincare   #luluskkm    #kecantikan   #throwback   #cantik #beautycare   #muslimahfashion #cantikskincare   #murah #malaysiaonlineshop

20
2 hours ago

Apa yang ada pada Trial Set 4-IN-1 ?? . Trial Set 4-IN-1 ada 4 items 🌹 1. Snow Lotion 2. Gold Glowing Serum 3. Gold Collagen & Whitening Soap 4. Glow Mist Face Toner (NEW) 😍 . Sangat sesuai untuk Pinky Darling!😘 : - Yang baru nak mencuba - Yang gemar pergi travel - Mudah di bawa kemana-mana - Tahan sehingga 1 – 2 minggu . Jom cantik setiap hari bersama Trial Set 4-In-1 Pinky! Pinky! 😍😍 . PINKY!PINKY! Your Beauty Bestie! . . #pinkypinkyhq #pinkypinkysitisarah #pinkypinkysoap #pinkypinkylotion #pinkypinkyserum #pinkydarlings #sitisarah #shuibsepahtu #assalamualaikum #malaysia #kualalumpur #artismalaysia #nakcantik #jomcantik #putihgebu #kulitcantik #sayajualmurah #beauty #beautiful #onlineshopping #malaysiaonlineshop #agentwanted #stokistwanted #dropshipwanted #curicuricinta #bukancintaaku #jodohjodohannisa #setelahterlafaznyaakad

10
2 hours ago

TOP PILIHAN MINUMAN DIET TERBAIK 💯 . . Heyy uolsss!!! Jangan lupa pagi ni sebelum mulakan apa2 aktiviti, bancuh dan minum dulu Solid Molid. Korang boleh minum sewaktu sarapan pagi sebelum ataupun selepas makan. Senang jerrrr kan 😌 . Nak turun berat tu senang jerr, nak beli Solid Molid seribu alasan. Miss Diva tak propa tau! Ramai tau yang dah berjaya turun berat berkilo-kilo dengan Solid Molid. Testimoni Solid Molid semua REAL! Tapi syarat uolsss wajib minum air kosong 8 gelas sehari secukupnya, sebab Solid Molid ni hanya akan bertindak cepat kalau uolsss minum air kosong. . . GRAB SOLID MOLID SEKARANG!!!! 📲 WS no dibawah untuk pembelian wasap.my/60123436988 wasap.my/60123436988 . . #ifaraziah #pukpukpukk #solidmolid #solidmolidbyIfaraziah #divassecret #kuruscantiklentik #malaysiaonlineshop #onlineshopping #viral #lebihvogue #shoppeeMY #lebihhavoc #inibaruraya #yayayahariraya #ifaraziah #ceo #starlela #starvendors #solidmolid #starvendorsjohormegafest2019

40
2 hours ago

Mesti ramai nak tau dan tertanya-tanya apa manfaat Glycerin untuk kecantikan pada kulit wajah?? 🤔 . Jom weolls share manfaat Glycerin : 😉 . 📌 Merawat kulit kering 📌 Melembapkan kulit 📌 Mengurangkan Jerawat 📌 Membuang daki dan kulit mati 📌 Mengurangkan proses penuaan 📌 Mencerahkan kulit wajah . Ini adalah manfaat glycerin antara bahan kandungan yang ada dalam Gold Collagen & Whitening Soap. 😘😘 . . #pinkypinkyhq #pinkypinkysitisarah #pinkypinkysoap #pinkypinkylotion #pinkypinkyserum #pinkydarlings #sitisarah #shuibsepahtu #assalamualaikum #malaysia #kualalumpur #artismalaysia #nakcantik #jomcantik #putihgebu #kulitcantik #sayajualmurah #beauty #beautiful #onlineshopping #malaysiaonlineshop #agentwanted #stokistwanted #dropshipwanted #curicuricinta #30pesanansuara #jodohjodohannisa #festivalramadhanputrajaya2019

20
2 hours ago

Selamat Datang Ke Wow Eight Agro... salah satu cabang jenama daripada perniagaan Wow Eight [ 002163676 - A ]. Kami ada menyediakan / membekalkan daging lembu, kambing, ayam & sebagainya untuk apa jua keperluan acara anda seperti musim perayaan, kenduri atau apa jua acara yang anda kendalikan. Anda dialukan untuk melayari laman sesawang kami untuk lebih banyak info & tawaran daripada pihak kami... terima kasih... Wow Eight Agro Web https://wow8agro.blogspot.com/?m=0 #WowEight #Wow8 #Wow8Biz #Wow8Gangz #Wow8Zone #WowEightBiz #WowEightGangz #WowEightZone #Wow8Agro #WowEightAgro #SayaJual #MalaysiaOnlineShop #JomBeli #VisitMyIG #BazarPakNil #ZizanMall #InstaShop #IGShop #Shopping #OnlineShopping #MoodRepublik #Agro #Pertanian #Meat #Daging #Cow #Lembu #Goat #Kambing #Chicken

00
2 hours ago

Hi Pinky Darling ! 💋 . 💥 Nak kulit cerah?? 💥 Nak pudarkan jeragat?? 💥 Nak kecutkan jerawat ?? 💥 Nak kurangkan muka berminyak?? . ❌ perlu cucuk-cucuk ❌ perlu telan ubat . Haaa mcm mane tu ?? 🤔🤔 . Senang jerr.. Sapukan Gold Glowing Serum ke seluruh wajah ianya dapat merawat masalah uolls sekaligus menaikkan aura diwajah 😍😘 . PINKY!PINKY! Your Beauty Bestie! . . #pinkypinkyhq #pinkypinkysitisarah #pinkypinkysoap #pinkypinkylotion #pinkypinkyserum #pinkydarlings #sitisarah #shuibsepahtu #assalamualaikum #malaysia #kualalumpur #artismalaysia #nakcantik #jomcantik #putihgebu #kulitcantik #sayajualmurah #beauty #beautiful #onlineshopping #malaysiaonlineshop #agentwanted #stokistwanted #dropshipwanted #curicuricinta #bukancintaaku #jodohjodohannisa #raya

10
3 hours ago

Jangan sebab nak flawless, korang main taruk je krim timbang kilo sekali dengan merkuri tu kat muka. — Kulit yg flawless tu ekceli kulit yang sihat, bebas jerawat. Whitehead blackhead jeragat dan seangkatan nyaa! Haa gittewww

41
3 hours ago

✨ How to Buy Supreme SS19 for Below Retail ✨⁠⠀ ⁠⠀ What if we told you that you can find some #BELOWRETAIL gems for #SupremeSS19 ? Now you don’t need to worry if you miss something from the last season with #StockX ! 🎉⁠⠀ ⁠⠀ 👀Check out our #BNSTopPicks for below retail Supreme SS19 collection! ⁠⠀ .⁠⠀ .⁠⠀ .⁠⠀ 👉 With #MYBuyandship , you can get #biggersavings and affordable #internationalshipping. 💁 Want to find out more? Head to our #linkinbio ⁠⠀ .⁠⠀ .⁠⠀ .⁠⠀ #BuyandshipMY #onlineshoppingmy #myshopping #sayajual #myshop #malaysiashop #instashopmy #sayajualmurah #kedaionline #malaysiaonlineshop #jualanku #blogshopmy #shopmy #igmalaysia #malaysiaig #instamalaysia #igersmalaysia #instakl #igmy #onlineshopmurah #deliveryservice #worldwideshipping

10
3 hours ago

Nk pinggang macam kerengga?? Payudara mantol,tegang,x gelebeh.?? Punggung tonggek...?? Miss v ketat sendat padat..super grip...?? Mai guna #pinklady . Dlu cik abam nk manja2 pn jarang sekali... Sekarang???? Asik nk brkepit je 😍 Asik mintak je....padu uolss MERECIKKKK 💦💦 Ape tunggu lagi uos Xkn nk tggu cik abam x blik rumah bru nk brtindak.... Nk special?? . wassap 012-2285935 📲 #kosmetik #pinklady #gebu #mantap #ilovepinklady #ilovecollagen #collagenmalaysia #missvketat #badancantik #malaysiaonlineshop #trustedseller #kulitgebu #kulitputih #payudarabesar #lofattah #neelofa #surihatimrpilot #mukaputih #keputihan #periodpain #senggugut #sayajualpinklady #pinkladybodyperfection #bodygoals2017 #berkesandanselamat #ternyata #mantap #bergetah #boekkk #pinkladymurah #pinkladypromosi

00
3 hours ago

LIVE UPDATE FROM USA OUTLET♡♥♡♥ MICHAEL KORS SLING PACK RM689 ONLY DEPOSIT 50% ETA 10 SEPTEMBER 2019 LAST ORDER 23 AUGUST 2019 @ 11PM *while stock last PM @ WHATSAPP ME AT 0137344683 TO PURCHASE #michaelkors #mk #sayajualmichaelkors #boxingdaysale #handbag #sale #sgmarket #authentic #malaysiaonlineshopping #malaysiaonlineshop #malaysiainstashop #instashop #igbiz #igbusiness #igseller #onlineshop #onlinebusiness #rastattdi #bazaarpaknil #gerobokzcelebritybazaar #sayajual #directoutletusa #original #BHOpreorder

00
3 hours ago

LIVE UPDATE FROM USA OUTLET♡♥♡♥ MICHAEL KORS MONEY BAG WALLET RM399 ONLY DEPOSIT 50% ETA 10 SEPTEMBER 2019 LAST ORDER 23 AUGUST 2019 @ 11PM *while stock last PM @ WHATSAPP ME AT 0137344683 TO PURCHASE #michaelkors #mk #sayajualmichaelkors #boxingdaysale #handbag #sale #sgmarket #authentic #malaysiaonlineshopping #malaysiaonlineshop #malaysiainstashop #instashop #igbiz #igbusiness #igseller #onlineshop #onlinebusiness #rastattdi #bazaarpaknil #gerobokzcelebritybazaar #sayajual #directoutletusa #original #BHOpreorder

00
3 hours ago

LIVE UPDATE FROM USA OUTLET♡♥♡♥ MICHAEL KORS BELT SET RM399 ONLY DEPOSIT 50% ETA 10 SEPTEMBER 2019 LAST ORDER 23 AUGUST 2019 @ 11PM *while stock last PM @ WHATSAPP ME AT 0137344683 TO PURCHASE #michaelkors #mk #sayajualmichaelkors #boxingdaysale #handbag #sale #sgmarket #authentic #malaysiaonlineshopping #malaysiaonlineshop #malaysiainstashop #instashop #igbiz #igbusiness #igseller #onlineshop #onlinebusiness #rastattdi #bazaarpaknil #gerobokzcelebritybazaar #sayajual #directoutletusa #original #BHOpreorder

00
3 hours ago

LIVE UPDATE FROM USA OUTLET♡♥♡♥ MICHAEL KORS ID WALLET RM329 ONLY DEPOSIT 50% ETA 10 SEPTEMBER 2019 LAST ORDER 23 AUGUST 2019 @ 11PM *while stock last PM @ WHATSAPP ME AT 0137344683 TO PURCHASE #michaelkors #mk #sayajualmichaelkors #boxingdaysale #handbag #sale #sgmarket #authentic #malaysiaonlineshopping #malaysiaonlineshop #malaysiainstashop #instashop #igbiz #igbusiness #igseller #onlineshop #onlinebusiness #rastattdi #bazaarpaknil #gerobokzcelebritybazaar #sayajual #directoutletusa #original #BHOpreorder

00
3 hours ago

LIVE UPDATE FROM USA OUTLET♡♥♡♥ MICHAEL KORS ID WALLET RM329 ONLY DEPOSIT 50% ETA 10 SEPTEMBER 2019 LAST ORDER 23 AUGUST 2019 @ 11PM *while stock last PM @ WHATSAPP ME AT 0137344683 TO PURCHASE #michaelkors #mk #sayajualmichaelkors #boxingdaysale #handbag #sale #sgmarket #authentic #malaysiaonlineshopping #malaysiaonlineshop #malaysiainstashop #instashop #igbiz #igbusiness #igseller #onlineshop #onlinebusiness #rastattdi #bazaarpaknil #gerobokzcelebritybazaar #sayajual #directoutletusa #original #BHOpreorder

00
3 hours ago

LIVE UPDATE FROM USA OUTLET♡♥♡♥ MICHAEL KORS ID WALLET RM329 ONLY DEPOSIT 50% ETA 10 SEPTEMBER 2019 LAST ORDER 23 AUGUST 2019 @ 11PM *while stock last PM @ WHATSAPP ME AT 0137344683 TO PURCHASE #michaelkors #mk #sayajualmichaelkors #boxingdaysale #handbag #sale #sgmarket #authentic #malaysiaonlineshopping #malaysiaonlineshop #malaysiainstashop #instashop #igbiz #igbusiness #igseller #onlineshop #onlinebusiness #rastattdi #bazaarpaknil #gerobokzcelebritybazaar #sayajual #directoutletusa #original #BHOpreorder

00
3 hours ago

LIVE UPDATE FROM USA OUTLET♡♥♡♥ MICHAEL KORS BILLFOLD WALLET RM279 ONLY DEPOSIT 50% ETA 10 SEPTEMBER 2019 LAST ORDER 23 AUGUST 2019 @ 11PM *while stock last PM @ WHATSAPP ME AT 0137344683 TO PURCHASE #michaelkors #mk #sayajualmichaelkors #boxingdaysale #handbag #sale #sgmarket #authentic #malaysiaonlineshopping #malaysiaonlineshop #malaysiainstashop #instashop #igbiz #igbusiness #igseller #onlineshop #onlinebusiness #rastattdi #bazaarpaknil #gerobokzcelebritybazaar #sayajual #directoutletusa #original #BHOpreorder

00
3 hours ago

LIVE UPDATE FROM USA OUTLET♡♥♡♥ MICHAEL KORS FLIGHT BAG RM599 ONLY DEPOSIT 50% ETA 10 SEPTEMBER 2019 LAST ORDER 23 AUGUST 2019 @ 11PM *while stock last PM @ WHATSAPP ME AT 0137344683 TO PURCHASE #michaelkors #mk #sayajualmichaelkors #boxingdaysale #handbag #sale #sgmarket #authentic #malaysiaonlineshopping #malaysiaonlineshop #malaysiainstashop #instashop #igbiz #igbusiness #igseller #onlineshop #onlinebusiness #rastattdi #bazaarpaknil #gerobokzcelebritybazaar #sayajual #directoutletusa #original #BHOpreorder

00
3 hours ago

LIVE UPDATE FROM USA OUTLET♡♥♡♥ MICHAEL KORS FLIGHT BAG RM599 ONLY DEPOSIT 50% ETA 10 SEPTEMBER 2019 LAST ORDER 23 AUGUST 2019 @ 11PM *while stock last PM @ WHATSAPP ME AT 0137344683 TO PURCHASE #michaelkors #mk #sayajualmichaelkors #boxingdaysale #handbag #sale #sgmarket #authentic #malaysiaonlineshopping #malaysiaonlineshop #malaysiainstashop #instashop #igbiz #igbusiness #igseller #onlineshop #onlinebusiness #rastattdi #bazaarpaknil #gerobokzcelebritybazaar #sayajual #directoutletusa #original #BHOpreorder

00
3 hours ago

PRODUK SUPPLEMENT, YANG MERAWAT KULIT SECARA DALAMAN, PALING BERKESAN💓 . COLLARICH COLLAGEN . Kesan seawal 5 - 14 hari, takperlu nak cucuk2 dah untuk nampak gebu macam nie..yang paling penting merawat skin secara dalaman utk keseluruhan badan.dan kulit lawa2 cantik..🥰 . . Jom try jika ada masalah: 💔Jerawat/Jeragat 💔Blackhead/Whitehead 💔Jerawat di badan 💔Kulit kusam teruk 💔Warna kulit tak sekata 💔Kulit muka berminyak 💔Sunburn 💔Kulit rosak sebab tersalah guna produk . . RM60 FREE POSTAGE 60 caps WhatsApp click link . #igshop #cerah #bazaarpaknil #whitening #igers #vcom #businessonline   #malaysiaigshop #shop #onlineshopmalaysia #malaysiaonlineshop #sayajualonline #visitmyigshop #iklan

20