makeupvideos Photos & Videos

3 minutes ago

CEK IG : @beautybyines Aku siap membantu kamu 😊😍 Menerima : ❤Makeup Wisuda ❤Makeup Pesta ❤Makeup Bridesmaid ❤Makeup Promnight ❤Makeup Photoshoot ❤Makeup SPG ❤Makeup buku tahunan ❤Dll CP WA : 085920707473 Line: inesrm Free for ask #makeupartist #mua #makeupvideos #makeup #beauty #muabekasi #muajakartatimur #muajakartaselatan #muajakartabarat #muapesta #makeuppesta #makeupparty #muabekasibarat #muabekasiselatan #makeupartistbekasi #makeuplamaran #makeupwisudajakarta #beforeafter #makeupdepok #muadepok #makeupartistjakartatimur #muabogor #makeupmurah #makeuppreweddingjakarta #makeupbridesmaidjakarta #cosmetic #makeupartist #muajkt #makeupjunkie #makeupartist #mua #makeupvideos #makeup #beauty #muabekasi #muajakartatimur #muajakartaselatan #muajakartabarat #muapesta #makeuppesta #makeupparty #muabekasibarat #muabekasiselatan #makeupartistbekasi #makeuplamaran #makeupwisudajakarta #beforeafter #makeupdepok #muadepok #makeupartistjakartatimurl #makeupmurah #makeuppreweddingjakarta #makeupbridesmaidjakarta #cosmetic #makeupartist #muajkt #makeupartist #mua #makeupvideos #makeup #beauty #muabekasi #muajakartatimur #muajakartaselatan #muajakartabarat #muapesta #makeuppesta #makeupparty #muabekasibarat #muabekasiselatan #makeupartistbekasi #makeuplamaran #makeupwisudajakarta #beforeafter #makeupdepok #muadepok #makeupartistjakartatimur #muabogor #makeupmurah #makeuppreweddingjakarta #makeupbridesmaidjakarta #cosmetic #makeupartist #muajkt #makeupjunkie #makeupartist #mua #makeupvideos #makeup #beauty #muabekasi #muajakartatimur #muajakartaselatan #muajakartabarat #muapesta #makeuppesta #makeupparty #muabekasibarat #muabekasiselatan #makeupartistbekasi #makeuplamaran #makeupwisudajakarta #beforeafter #makeupdepok #muadepok #makeupartistjakartatimurl #makeupmurah #makeupprewedmakeupbridesmaidjmuajktutara

00
3 minutes ago

CEK IG : @beautybyines Aku siap membantu kamu 😊😍 Menerima : ❤Makeup Wisuda ❤Makeup Pesta ❤Makeup Bridesmaid ❤Makeup Promnight ❤Makeup Photoshoot ❤Makeup SPG ❤Makeup buku tahunan ❤Dll CP WA : 085920707473 Line: inesrm Free for ask #makeupartist #mua #makeupvideos #makeup #beauty #muabekasi #muajakartatimur #muajakartaselatan #muajakartabarat #muapesta #makeuppesta #makeupparty #muabekasibarat #muabekasiselatan #makeupartistbekasi #makeuplamaran #makeupwisudajakarta #beforeafter #makeupdepok #muadepok #makeupartistjakartatimur #muabogor #makeupmurah #makeuppreweddingjakarta #makeupbridesmaidjakarta #cosmetic #makeupartist #muajkt #makeupjunkie #makeupartist #mua #makeupvideos #makeup #beauty #muabekasi #muajakartatimur #muajakartaselatan #muajakartabarat #muapesta #makeuppesta #makeupparty #muabekasibarat #muabekasiselatan #makeupartistbekasi #makeuplamaran #makeupwisudajakarta #beforeafter #makeupdepok #muadepok #makeupartistjakartatimurl #makeupmurah #makeuppreweddingjakarta #makeupbridesmaidjakarta #cosmetic #makeupartist #muajkt #makeupartist #mua #makeupvideos #makeup #beauty #muabekasi #muajakartatimur #muajakartaselatan #muajakartabarat #muapesta #makeuppesta #makeupparty #muabekasibarat #muabekasiselatan #makeupartistbekasi #makeuplamaran #makeupwisudajakarta #beforeafter #makeupdepok #muadepok #makeupartistjakartatimur #muabogor #makeupmurah #makeuppreweddingjakarta #makeupbridesmaidjakarta #cosmetic #makeupartist #muajkt #makeupjunkie #makeupartist #mua #makeupvideos #makeup #beauty #muabekasi #muajakartatimur #muajakartaselatan #muajakartabarat #muapesta #makeuppesta #makeupparty #muabekasibarat #muabekasiselatan #makeupartistbekasi #makeuplamaran #makeupwisudajakarta #beforeafter #makeupdepok #muadepok #makeupartistjakartatimurl #makeupmurah #makeupprewedmakeupbridesmaidjmuajktutara

00
3 minutes ago

CEK IG : @beautybyines Aku siap membantu kamu 😊😍 Menerima : ❤Makeup Wisuda ❤Makeup Pesta ❤Makeup Bridesmaid ❤Makeup Promnight ❤Makeup Photoshoot ❤Makeup SPG ❤Makeup buku tahunan ❤Dll CP WA : 085920707473 Line: inesrm Free for ask #makeupartist #mua #makeupvideos #makeup #beauty #muabekasi #muajakartatimur #muajakartaselatan #muajakartabarat #muapesta #makeuppesta #makeupparty #muabekasibarat #muabekasiselatan #makeupartistbekasi #makeuplamaran #makeupwisudajakarta #beforeafter #makeupdepok #muadepok #makeupartistjakartatimur #muabogor #makeupmurah #makeuppreweddingjakarta #makeupbridesmaidjakarta #cosmetic #makeupartist #muajkt #makeupjunkie #makeupartist #mua #makeupvideos #makeup #beauty #muabekasi #muajakartatimur #muajakartaselatan #muajakartabarat #muapesta #makeuppesta #makeupparty #muabekasibarat #muabekasiselatan #makeupartistbekasi #makeuplamaran #makeupwisudajakarta #beforeafter #makeupdepok #muadepok #makeupartistjakartatimurl #makeupmurah #makeuppreweddingjakarta #makeupbridesmaidjakarta #cosmetic #makeupartist #muajkt #makeupartist #mua #makeupvideos #makeup #beauty #muabekasi #muajakartatimur #muajakartaselatan #muajakartabarat #muapesta #makeuppesta #makeupparty #muabekasibarat #muabekasiselatan #makeupartistbekasi #makeuplamaran #makeupwisudajakarta #beforeafter #makeupdepok #muadepok #makeupartistjakartatimur #muabogor #makeupmurah #makeuppreweddingjakarta #makeupbridesmaidjakarta #cosmetic #makeupartist #muajkt #makeupjunkie #makeupartist #mua #makeupvideos #makeup #beauty #muabekasi #muajakartatimur #muajakartaselatan #muajakartabarat #muapesta #makeuppesta #makeupparty #muabekasibarat #muabekasiselatan #makeupartistbekasi #makeuplamaran #makeupwisudajakarta #beforeafter #makeupdepok #muadepok #makeupartistjakartatimurl #makeupmurah #makeupprewedmakeupbridesmaidjmuajktutara

01
5 minutes ago

BEBAS BULU SEPANTAS 5 MINIT!!! SELAMAT TINGGAL SHAVER! SHAVE NO MORE! _ Kenapa Ramai Sangat Orang Teruja Nak Dapatkan #Wawawax ni? _ Ni antara manfaat yang anda TERPAKSA terima bila beli wawawax tau: _ ✅ Tak Perlu Cukur ✅ Tak Perlu Cabut . ✅ Tak Pedih ✅ Tiada Rasa Gatal . ✅ Tiada Kesan Cukur ✅ Bulu Tumbuh Lebih Nipis _ Beli 1 tube wawawax, korang dapat pouch beg, 12 Strip Cotton dan 4 Spatula. Strip Cotton kami kualiti premium. Wax tak tembus dan boleh 2 kali guna wax. _ Strip Cotton dan Spatula ni pon boleh digunakan semula tau. _ Lepas waxing, korang rendam dalam air paip biasa je dalam 15-30 minit. Lepas tu bilas bulu yang melekat di kain dan keringkan! Next time nak waxing ambik balik je yg lama tu. _ Mcm mn nak order? Sng jer. Whatsapp +60174578369 atau klik bio 😘 _ 📮Postage : Everyday kecuali Poslaju cuti (Transfer before 2 PM for postage on the same day) _ 🚗 COD : Ipoh, Tambun, Sunway, Bercham, Tasek, Medan Gopeng, Ampang. (Luar dr sini poslaju) _ #wawawax #wawawaxipoh #wawawaxperak #wawawaxuser #wawawaxtestimoni #norahwaxipoh #norahwaxperak #dollywax #fynawax #candywax #candywaxmalaysia #pandahairremoval #vivieshairremoval #vivieshairremovalcreammalaysia #organichairremoval #hairremoval #hairremovalmurah #hairremovalwax #sugaringhairremoval #waxing #waxbulu #waxbulukaki #waxbuangbulu #waxbuluketiak #buangbulu #muaipoh #makeuptutorial #makeupvideos #norahwaxmurah #norahwax

00
7 minutes ago

BEBAS BULU SEPANTAS 5 MINIT!!! SELAMAT TINGGAL SHAVER! SHAVE NO MORE! _ Kenapa Ramai Sangat Orang Teruja Nak Dapatkan #Wawawax ni? _ Ni antara manfaat yang anda TERPAKSA terima bila beli wawawax tau: _ ✅ Tak Perlu Cukur ✅ Tak Perlu Cabut . ✅ Tak Pedih ✅ Tiada Rasa Gatal . ✅ Tiada Kesan Cukur ✅ Bulu Tumbuh Lebih Nipis _ Beli 1 tube wawawax, korang dapat pouch beg, 12 Strip Cotton dan 4 Spatula. Strip Cotton kami kualiti premium. Wax tak tembus dan boleh 2 kali guna wax. _ Strip Cotton dan Spatula ni pon boleh digunakan semula tau. _ Lepas waxing, korang rendam dalam air paip biasa je dalam 15-30 minit. Lepas tu bilas bulu yang melekat di kain dan keringkan! Next time nak waxing ambik balik je yg lama tu. _ Mcm mn nak order? Sng jer. Whatsapp +60174578369 atau klik bio 😘 _ 📮Postage : Everyday kecuali Poslaju cuti (Transfer before 2 PM for postage on the same day) _ 🚗 COD : Ipoh, Tambun, Sunway, Bercham, Tasek, Medan Gopeng, Ampang. (Luar dr sini poslaju) _ #wawawax #wawawaxipoh #wawawaxperak #wawawaxuser #wawawaxtestimoni #norahwaxipoh #norahwaxperak #dollywax #fynawax #candywax #candywaxmalaysia #pandahairremoval #vivieshairremoval #vivieshairremovalcreammalaysia #organichairremoval #hairremoval #hairremovalmurah #hairremovalwax #sugaringhairremoval #waxing #waxbulu #waxbulukaki #waxbuangbulu #waxbuluketiak #buangbulu #muaipoh #makeuptutorial #makeupvideos #norahwaxmurah #norahwax

10
7 minutes ago

💚 emerald 💚 i’m back! bringing you a simple green glam, i hope you guys like it! enjoy babes💚💚 - - - - - products💚 • @hudabeauty emerald obsessions palette💚 • @anastasiabeverlyhills brow defined in “caramel”💚 • @toofaced born this way concealer in “porcelain”💚 • @anastasiabeverlyhills liquid liner💚 • @lancomeofficial mascara💚 • @farsalicare unicorn essence makeup primer💚 • @anastasiabeverlyhills luminous foundation in shade “210N”💚 • @benefitcosmetics hoola bronzer💚 • @anastasiabeverlyhills blush trio in “pink passion”💚 • @anastasiabeverlyhills sun dipped glow kit using “summer”💚 • @anastasiabeverlyhills liquid lipstick in the shade “starfish”💚 • @lillylashes lashes in style “NYC”💚 - - - - - tags💚 #abh #anastasiabeverlyhills #hudabeauty #emeraldobsessions #emerald #makeup #lindceybeauty #beauty #makeuptutorial #makeuplooks #eyeshadow #green #toofaced #luminousfoundation #foundation #makeupvideos #eyelook #mua #minimua #lillylashes

1.1k37
11 minutes ago

❤️KETCHUP & MUSTARD💛 follow @beautybyyhay (me) for more.♡ _______________________________________ ♡ makeup details ♡ : ♡ @urbandecaycosmetics naked skin concealer ♡ @juviasplace the festival by juvias palette ♡ @toofaced better than sex mascara ♡ @tartecosmetics lashes in “goddess” ♡ @pacificabeauty bronzed rose blush & bronzer palette brows: @anastasiabeverlyhills anastasia beverly hills dipbrow pomade in chocolate 🍫 ♡ignore tags♡ _________________________________________ #makeup #makeuptutorial #mua #muafeatures #makeupbyme #itsmylookbook #makeupvideos #hudabeauty #undiscovered_muas #wakeupandmakeup #anastasiabeverlyhills #glamvids #makeupartist #glitter #eyebrows #tartecosmetics #makeupcrazy #eyeshadow #tarte #tartecosmetics #brows #slave2beauty #makeupgeek #makeupartistsworldwide #instafashion #instamakeup #makeupslaves #slave2beauty #featuring

83
12 minutes ago

Feeling the SUNSET 🌅 SWIPE LEFT 👏🏼 THANK YOU to “Lunar Angel Lashes” for hooking me up with a Great discount on these flawless lashes 💜 Go check them out: @lunarangellashes All products will be listed down below! PRESS LIKE, COMMENT & SHARE! ❤️ Todos los productos estarán listados aquí abajo! DEN ME GUSTA, COMENTEN & COMPARTAN!❤️ * Moisturizer/Hidratante: Kale + Spinach Green Tea moisture Cream ( Youth to the People) * Primer: Tone Up Primer essential glow (YENSA) * Foundation/Base: NARS * Eyeshadow/Sombras: Tan Lines (Jouer) Colors: Beach-A-Holic, Heat Wave, Driftwood, Vitamin Sea & Sunburst. * Contour/Contorno: Anastasia Beverly Hills Cream Contour kit (Medium) * Eyeliner Pen/Delineador: Kat Von D (Ink Liner) * Bronzer/Bronceador: Woody Wonder (Sugar) * Highlight/Iluminador: OFRA (star island) * Lipstick/Lápiz labial: HUDA Beauty Demi Matte & Creme Lip set ( colors: Day Slayer & Venus) * Eyelashes/Pestañas: Lunar Angel Lashes ( Celestial) #MakeupVideos #LikeCommentShare #Tutorials #MakeupArtist #MiniTutorials #MakeupLook #makeup #mua #eyebrows #eyeshadow #lipstick #lashes #SunsetVibes #peach #Yellow #BlueShimmer #nars #makeuplover #HUDAbeauty #LunarAngelLashes #anastasiabeverlyhills #JouerTanLines #countouring #colourp #orlandomua #foundation #highlight #glow #Ofra

63
14 minutes ago

On the left is how our client normally does her makeup..On the right side is how we recommended her to do it using natural products by @ereperezcosmetics & @lukbeautifood to give dimension to her skin, create a natural dewy & fresh look that will enhance her gorgeous features more 😊 Learn how to apply your everyday makeup along with professional tips and tricks that can boost your natural beauty! 🥳 Bookings at 0431 544 531 #makeupandmoreau • • • • #beauty #beautiful #makeuplessons #makeuptutorial #makeup #beforeandafter #makeuplook #makeupdos #makeupdonts #makeuptips #makeuplover #makeupjunkies #terrigalmakeupartist #centralcoastmakeupartist #terrigal #terrigalbeautysalon #terrigalmakeupstudio #bestmakeup #makeupqueen #makeupvideos #makeupideas #wakeupandmakeup #erinamakeupartist #gosfordmakeupartist #avocamakeupartist #glowup #beautymakeup #naturalmakeup

80
14 minutes ago

Glammed up this pretty doll for her birthday💋 Eye primer: @urbandecaycosmetics original primer Eyeshadow: @elciecosmetics minimalist & @hudabeauty Topaz obsessions palette Smokey glittery eyeliner: @nyxcosmetics Lashes: @lillylashes in Doha Face primer: @smashboxcosmetics photo finish Foundation: @chanel.beauty & @toofaced Contour/Bronzer: @benefitcosmetics Hoola & @katvondbeauty in medium Concealer: @maccosmetics NC 15 Highlighter: @anastasiabeverlyhills X @amrezy Mascara: @toofaced better than sex Lipstick: @morphebrushes boy toy Lip liner: @stevelaurantbeauty Setting powder: @beccacosmetics Setting spray: @morphebrushes Brushes used: @morphebrushes #makeupbyadely #makeup #makeuplooks #makeupartist #makeupvideos #makeuplife

102
18 minutes ago

Feeling the SUNSET 🌅 THANK YOU to “Lunar Angel Lashes” for hooking me up with a Great discount on these flawless lashes 💜 go check them out: @lunarangellashes All products will be listed down below! PRESS LIKE, COMMENT & SHARE! ❤️ Todos los productos estarán listados aquí abajo! DEN ME GUSTA, COMENTEN & COMPARTAN!❤️ * Moisturizer/Hidratante: Kale + Spinach Green Tea moisture Cream ( Youth to the People) * Primer: Tone Up Primer essential glow (YENSA) * Foundation/Base: NARS * Eyeshadow/Sombras: Tan Lines (Jouer) Colors: Beach-A-Holic, Heat Wave, Driftwood, Vitamin Sea & Sunburst. * Contour/Contorno: Anastasia Beverly Hills Cream Contour kit (Medium) * Eyeliner Pen/Delineador: Kat Von D (Ink Liner) * Bronzer/Bronceador: Woody Wonder (Sugar) * Highlight/Iluminador: OFRA (star island) * Lipstick/Lápiz labial: HUDA Beauty Demi Matte & Creme Lip set ( colors: Day Slayer & Venus) * Eyelashes/Pestañas: Lunar Angel Lashes ( Celestial) #MakeupVideos #LikeCommentShare #Tutorials #MakeupArtist #MiniTutorials #MakeupLook #makeup #mua #eyebrows #eyeshadow #lipstick #lashes #SunsetVibes #peach #Yellow #BlueShimmer #nars #makeuplover #HUDAbeauty #LunarAngelLashes #anastasiabeverlyhills #JouerTanLines #countouring #colourp #orlandomua #foundation #highlight #glow #Ofra

111
19 minutes ago

Beginner’s LASH workshop will cover: Proper Application. Safe removals. Fills. Extension types & sizes. Client consultation & consent forms. Allergies & reaction prevention. Business marketing + advice. • • YOU MAY: DM 📩 TEXT 📲 562.274.6814 CALL ☎️ 562.991.1317 EMAIL 📧 info @lbhartistry.com FEEL FREE TO CHECK OUT OUR WEBSITE ⌨️ www.lbhartistry.com

01
20 minutes ago

🔥💰𝕸𝖆𝖐𝖎𝖓𝖌 𝕸𝖔𝖓𝖊𝖞 🤔 ................................................. Pʀᴏᴅᴜᴄᴛᴏꜱ ᴜᴛɪʟɪᴢᴀᴅᴏꜱ 🄾🄹🄾🅂 👀 @morphebrushes James Charles @urbandecaymx ZODIAC 🅁🄾🅂🅃🅁🄾 💆‍♀️ @nyxcosmetics_mx Angel primer @nyxcosmetics_mx Base cant Stop Want Stop @lorealmakeup Corrector Infallible @airspunofficial Polvo traslúcido @benefitmexico HOLA BRONZER @milanicosmetics Rubor Coral Cove @beccacosmetics Iluminador Chamgane pop. . 🄻🄰🄱🄸🄾🅂 @milanicosmetics Amore Matte @bareminerals Gloss Gene nude 🄲🄴🄹🄰🅂 @milanicosmetics Easy Brown SI QUIERES VER CÓMO LO REALICE VER A VER MI ANTERIOR VIDEO 🎥⚠️💖 💖🔝💖🔝💖🔝💖🔝💖🔝💖. . #iluminadores #sombrasdeojos #highlighter #beccacosmetics #milani #lorealmakeup #loreal #colorful #colores #makeup #makeupvideos #maquillajecolorido #makeupartist #makeuptutorial #undiscovered_muas #undiscoveredmakeupartist #maquillajeojos #benefit #bronzer #morphe #morphexjamescharles #bareminerals #glossy #mexicanmuas #mexicanmua #talentomx #leon

63
21 minutes ago

SWIPE LEFT AND ENJOY Y'ALL✌🏿 . . Please before you enjoy this FACE BEAT. 🏃‍♀️ and grab your ☕ because ONLY OUR LASHES @cnolashes and @cnocustomwigs1 magical hands can SLAY this👅 . . 😂😂 2 FOUNDATION TRAYS ONE FEET AWAY BUT LOOK AT ME PUTTING MY HAND TO WORK🤷‍♀️ . #mua #makeupvideos #bridalmakeup #traditionalmakeup #makeuptraditional #naturalface #colorful #lipstick #mattelipstick #mattelips #bridesmadesmakeup #3d #mink #weddingmakeover #travelinghairstylist #minklashes #travelingmakeupartist #traditionalwedding #lashes

10
25 minutes ago

editorial⚡️💜 - - PRODUCTS ♡brows: @anastasiabeverlyhills dip brow gel ♡eyes: @limecrimemakeup venus ||| @suvabeauty protégé ♡lashes: @trestique good vibes mascara ♡primer: @smashboxcosmetics photo finish ♡foundation: @toofaced born this way ♡concealer: @toofaced born this way ♡powder: @maybelline fit me loose powder ♡bronzer: @tartecosmetics park ave princess ♡blush: @tartecosmetics dance floor ♡highlight: @colourpopcosmetics super shock cheek in lunch money ♡lips: @colourpopcosmetics ultra glossy lip in here’s 2 U - - #makeup #makeupinspo #makeupin #makeuptutorial #makeupartist #makeupartistsworldwide #makeuplooks #makeupvideos #makeupideas #makeuptime #makeupideas #lovemakeup #makeuplover

91
25 minutes ago

Addicted to liquid lipstick? Join the club KissMe! Get 3 liquid lipsticks sent to your door each for $19.99 by @LiveGlam.co. Plus get free shipping to US. Each month is a surprise and includes 3 different liquid lipsticks. Cancel anytime and skip months you don’t want. It’s that simple! Use the link in my bio to get a free lipstick upon checkout! #makeuptutorial #makeup #lipgloss #lipstick #makeupvideos #maquillaje

00
26 minutes ago

FARMASİ İLE NASIL KAZANIRIM? 📌ÖNCELİKLE MARKETTEN ŞAMPUAN, DUŞ JELİ, SABUN, TEMİZLİK ÜRÜNLERİ, SIVI SABUN, DEODORANT, KOLTUK ALTI ROLONU, PARFÜM, KOZMETİK GİBİ ÜRÜNLERİ FARMASİ'DEN %40 İNDİRİMLİ ALIRIM. - 📌KENDİ İHTİYAÇLARIMI ALDIGIMDA 180 TL SİPARİŞE HOŞGELDİN HEDİYELERİNİ KAZANIRIM. BB FONDÖTENNVE RİMEL HEDİYE GELİR. 📌ÜRÜNLERİ KULLANIP TAVSİYE EDERSEM VE ÜYE YAPARSAM EKİP KURMAK İÇİN İLK ADIMI ATMIŞ OLURUM. YANİ ÇEVREMDE HERKESİN EVİNE FARMASİ ÜRÜNLERİ GİRMESİNİ SAĞLAMAK. 📌ÜYELERİMİZ SİPARİŞ GİRDİKCE PUANLARI DA BİZE YAZILIR VE BİRDE KAZANÇ PLANI DOĞRULTUSUNDA PRİM ALIRIM 📌EKİBİMİ BUYUTMEK VE DAHA FAZLA PARA KAZANMAK İSTERSEM İNTERNETİ KULLANIRIM.. ÇÜNKÜ ÇEVREMIZDE HERKESİN ÜYE OLMADIĞINI DÜSÜNECEK OLURSAK İNTERNETTEN SOSYAL MEDYADAN ÇALIŞMA YAPARAK İŞİMİZİ COKMRAHAT BÜYUTEBİLIR VE KARİYER YAPABİLİR BİR DEVLET MEMURU KADAR HATTA DAHA FAZLA PARA KAZANABİLİRİZ... - - - - - #followforfollowback #makeuptutorial #makyaj #makeuptutorial #makeup #makeupartist #makeuprevolution #makeupartistsworldwide #makeupblogger #fenomen #makyajvideoları #likelike #likeforfollow #like4likes #likeforlikeback #keşfet #beautygirl #make #maker #makeupvideos #eyeshadow #eyes #makyaj #istanbul #ankara #farmasi #makyajvideoları #işilanı #networkmarketing #üyelik #ceyiz #indirim

70
27 minutes ago

Heyyy y’all ❤️❤️ Posting this to let y’all know I’ve been practicing nails a lot lately, I know I need to make sure I keep posting on both pages.. so I’ll be posting a look tomorrow or Tuesday 🥰 Follow my nail page if you haven’t already: @kaitnailedit 🦋 ____ #beauty #makeuptutorial #makeup #makeupartist #makeuplooks #makeupvideos #undiscovered_muas #undiscoveredmuas #mua #minklashes #naturalmakeup #natural #raleigh #clt #la #explorepage #explore #eyebrows #fentybeauty #nyx #yesmorphe #morpebabe #artist #artistsoninstagram #straighthair

291
30 minutes ago

FARMASİ İLE NASIL KAZANIRIM? 📌ÖNCELİKLE MARKETTEN ŞAMPUAN, DUŞ JELİ, SABUN, TEMİZLİK ÜRÜNLERİ, SIVI SABUN, DEODORANT, KOLTUK ALTI ROLONU, PARFÜM, KOZMETİK GİBİ ÜRÜNLERİ FARMASİ'DEN %40 İNDİRİMLİ ALIRIM. - 📌KENDİ İHTİYAÇLARIMI ALDIGIMDA 180 TL SİPARİŞE HOŞGELDİN HEDİYELERİNİ KAZANIRIM. BB FONDÖTENNVE RİMEL HEDİYE GELİR. 📌ÜRÜNLERİ KULLANIP TAVSİYE EDERSEM VE ÜYE YAPARSAM EKİP KURMAK İÇİN İLK ADIMI ATMIŞ OLURUM. YANİ ÇEVREMDE HERKESİN EVİNE FARMASİ ÜRÜNLERİ GİRMESİNİ SAĞLAMAK. 📌ÜYELERİMİZ SİPARİŞ GİRDİKCE PUANLARI DA BİZE YAZILIR VE BİRDE KAZANÇ PLANI DOĞRULTUSUNDA PRİM ALIRIM 📌EKİBİMİ BUYUTMEK VE DAHA FAZLA PARA KAZANMAK İSTERSEM İNTERNETİ KULLANIRIM.. ÇÜNKÜ ÇEVREMIZDE HERKESİN ÜYE OLMADIĞINI DÜSÜNECEK OLURSAK İNTERNETTEN SOSYAL MEDYADAN ÇALIŞMA YAPARAK İŞİMİZİ COKMRAHAT BÜYUTEBİLIR VE KARİYER YAPABİLİR BİR DEVLET MEMURU KADAR HATTA DAHA FAZLA PARA KAZANABİLİRİZ... - - - - - #followforfollowback #makeuptutorial #makyaj #makeuptutorial #makeup #makeupartist #makeuprevolution #makeupartistsworldwide #makeupblogger #fenomen #makyajvideoları #likelike #likeforfollow #like4likes #likeforlikeback #keşfet #beautygirl #make #maker #makeupvideos #eyeshadow #eyes #makyaj #istanbul #ankara #farmasi #makyajvideoları #işilanı #networkmarketing #üyelik #ceyiz #indirim

30
31 minutes ago

20 Line Lash Boxes Up to 20mm🔹Order Link in Bio or Below🔹| 7-20mm • 14-20mm • 8-15mm 20 Row Mixed | 8-20mm 20 Line Single Length Lash Boxes by pro|LASH™ _ CLICK LINK IN BIO or Copy Link Below ⬇️ _ Exclusively on Amazon.com Same Day, Next Day or 2 Day, Shipping! ✈️✈️✈️ _ _ • Lightweight • Long Lasting curl • Natural look & feel • Soft & comfortable • DO NOT kink or break • Retain curl wet or dry • Lashes DO NOT stick together • Deep black color • Transfer strip removes easily • Easily make Volume Lashes • 20 lines of innovative eyelashes • Lash boxes close quietly • Natural Taper _ _ Available Sizes: C  D  CC  DD Curls 0.07 | 0.15 | 0.20 _ 8-20mm  single size boxes 7-20mm  mixed box 8-15mm  mixed box 14-20mm  mixed box _ _ COPY LINK BELOW FOR ORDERING: Or 🔷Click Link in Bio🔷 ⤵️ _ https://www.amazon.com/20-Row-Extensions-pro-LASH/dp/B07MDR2KLT/ref=mp_s_a_1_21?ie=UTF8&qid=1547083851&sr=8-21&pi=AC_SX236_SY340_QL65&keywords=Prolash&dpPl=1&dpID=51dOAf6vVZL&ref=plSrch&th=1&psc=1 _ _ _ _ _ _ _ _ #pestanas #eyelashextensions #lashes #lashesextension #volumelashes #eyelash #eyelashes #makeuptutorial #makeup #makeupartist #makeupparty #makeupartistsworldwide #makeupideas #makeupvideos #makeuptime #makeuplife #makeuplook #makeupidea #lashenvy #lashartist #lashliftandtint #lashboost #lashtrainer #lashtraining #lashlifting #lashqueen #lashstylist #lashmaker #lashaddict

00
31 minutes ago

20 Line Lash Boxes Up to 20mm🔹Order Link in Bio or Below🔹| 7-20mm • 14-20mm • 8-15mm 20 Row Mixed | 8-20mm 20 Line Single Length Lash Boxes by pro|LASH™ _ CLICK LINK IN BIO or Copy Link Below ⬇️ _ Exclusively on Amazon.com Same Day, Next Day or 2 Day, Shipping! ✈️✈️✈️ _ _ • Lightweight • Long Lasting curl • Natural look & feel • Soft & comfortable • DO NOT kink or break • Retain curl wet or dry • Lashes DO NOT stick together • Deep black color • Transfer strip removes easily • Easily make Volume Lashes • 20 lines of innovative eyelashes • Lash boxes close quietly • Natural Taper _ _ Available Sizes: C  D  CC  DD Curls 0.07 | 0.15 | 0.20 _ 8-20mm  single size boxes 7-20mm  mixed box 8-15mm  mixed box 14-20mm  mixed box _ _ COPY LINK BELOW FOR ORDERING: Or 🔷Click Link in Bio🔷 ⤵️ _ https://www.amazon.com/20-Row-Extensions-pro-LASH/dp/B07MDR2KLT/ref=mp_s_a_1_21?ie=UTF8&qid=1547083851&sr=8-21&pi=AC_SX236_SY340_QL65&keywords=Prolash&dpPl=1&dpID=51dOAf6vVZL&ref=plSrch&th=1&psc=1 _ _ _ _ _ _ _ _ #pestanas #eyelashextensions #lashes #lashesextension #volumelashes #eyelash #eyelashes #makeuptutorial #makeup #makeupartist #makeupparty #makeupartistsworldwide #makeupideas #makeupvideos #makeuptime #makeuplife #makeuplook #makeupidea #lashenvy #lashartist #lashliftandtint #lashboost #lashtrainer #lashtraining #lashlifting #lashqueen #lashstylist #lashmaker #lashaddict

13
31 minutes ago

🔥✨ Blindin' ✨🔥 Products used are from: @bhcosmetics ✨🎨 X @daisymarquez_ Palette Stellar Lash Mascara Naturaly Flawless Foundation (Natural Beige) Studio Pro Total Coverage Concealer ( #106 ) Under Eye Brightening Powder Transluscent Setting Powder @motivescosmetics * Lustrafy Waterproof Mascara * 10 yrs Younger Makeup Setting Spray @urbandecaycosmetics Heavy MetalGlitter Eyeliner *PYRO @ofracosmetics Neptune Highlighter @ardellbeauty Lashes @sigmabeauty sculpt Highlight+ Contour Palette BROWS: @anastasiabeverlyhills dip brow pomade granite plus clear brow gel

122
31 minutes ago

20 Line Lash Boxes Up to 20mm🔹Order Link in Bio or Below🔹| 7-20mm • 14-20mm • 8-15mm 20 Row Mixed | 8-20mm 20 Line Single Length Lash Boxes by pro|LASH™ _ CLICK LINK IN BIO or Copy Link Below ⬇️ _ Exclusively on Amazon.com Same Day, Next Day or 2 Day, Shipping! ✈️✈️✈️ _ _ • Lightweight • Long Lasting curl • Natural look & feel • Soft & comfortable • DO NOT kink or break • Retain curl wet or dry • Lashes DO NOT stick together • Deep black color • Transfer strip removes easily • Easily make Volume Lashes • 20 lines of innovative eyelashes • Lash boxes close quietly • Natural Taper _ _ Available Sizes: C  D  CC  DD Curls 0.07 | 0.15 | 0.20 _ 8-20mm  single size boxes 7-20mm  mixed box 8-15mm  mixed box 14-20mm  mixed box _ _ COPY LINK BELOW FOR ORDERING: Or 🔷Click Link in Bio🔷 ⤵️ _ https://www.amazon.com/20-Row-Extensions-pro-LASH/dp/B07MDR2KLT/ref=mp_s_a_1_21?ie=UTF8&qid=1547083851&sr=8-21&pi=AC_SX236_SY340_QL65&keywords=Prolash&dpPl=1&dpID=51dOAf6vVZL&ref=plSrch&th=1&psc=1 _ _ _ _ _ _ _ _ #pestanas #eyelashextensions #lashes #lashesextension #volumelashes #eyelash #eyelashes #makeuptutorial #makeup #makeupartist #makeupparty #makeupartistsworldwide #makeupideas #makeupvideos #makeuptime #makeuplife #makeuplook #makeupidea #lashenvy #lashartist #lashliftandtint #lashboost #lashtrainer #lashtraining #lashlifting #lashqueen #lashstylist #lashmaker #lashaddict

01
32 minutes ago

This man here makes the rough patches a little easier to surpass. I am incredibly grateful to have such an amazing man in my life 😊 Thank you for being the rock holding me during these tough times ❤️

32317
3 hours ago

Did a carnival look inspired by my beautiful cousin @makeupbysumaya__ 🤪 Eyes : 1. #lagirlconcealer in warm honey to create the base 2. #aliexpress lashes in A04 3. #nyxcosmetic eyeliner under the lid 4. Used the #jamescharlespalette in shimmer sliver to highlight the corner eyes 5. @nyxcosmetics_uk glitter primer and #amazon glitter in neon green Face : 1. @nyxcosmetics hydrotouch primer 2. @fentybeauty foundation in 420 3. @lagirlcosmetics in warm honey to highlight my face 4. @lagirlcosmetics colour corrector in orange to hide my dark areas 5. @sachacosmeticsuk buttercup to set my face 6 . #morphe setting spray 7. #jouercosmetics highlighter in citrine Lips : #nyxcosmetics lip liner in urban cafe and #nyxcosmetics matte lipstick in London Song : toast by @originalkoffee #makeupvideos #1minutemakeup #makeuplooks #mua #jamescharles #somaliprincess #nyxcosmetic #makeupvideos #morphe #jouercosmetic #sachabuttercup #eyeshadowtutorial #explorepage #hudabeauty #makeupgalss #wakeandmakeup #undertheradar_makeup #melanin #dewymakeup #highlighterpoppin #hudabeauty #makeupporn #melaninmakeupdaily #carnivalmagic

31653
3 days ago

Eyes : 1. #lagirlconcealer in warm honey to create the base 2. #sachabuttercup setting powder to set the concealer 3. #hudabeautynudepalette @hudabeauty in the shade orange 4. #aliexpress lashes in A04 5 . #nyxcosmetic eyeliner under the lid 6. Used the #jamescharlespalette in shimmer sliver to highlight the corner eyes Face : 1. @nyxcosmetics hydrotouch primer 2. @fentybeauty foundation in 420 3. @lagirlcosmetics in warm honey to highlight my face 4. @lagirlcosmetics colour corrector in orange to hide my dark areas 5. @sachacosmeticsuk buttercup to set my face 6 . #morphe setting spray 7. #jouercosmetics highlighter in citrine 8. @makeuprevolution blush Lips : #nyxcosmetics lip liner in urban cafe and #nyxcosmetics matte lipstick in London #makeupvideos #1minutemakeup #makeuplooks #mua #jamescharles #somaliprincess #nyxcosmetic #makeupvideos #morphe #jouercosmetic #sachabuttercup #eyeshadowtutorial #explorepage #hudabeauty #makeupgalss #wakeandmakeup #undertheradar_makeup #melanin #dewymakeup #highlighterpoppin #hudabeauty #makeupporn #melaninmakeupdaily #colourpop

67558