logoinspirations Photos & Videos

3 weeks ago

More Less Follow us for your logo design inspiration @logoworlddesigners ⠀ °⠀ Design by @thefalconking Need a professional logo/brand? Send a DM 📩⠀ . ⠀ . ⠀ . ⠀ Want to get featured? ⠀ Share your work using #logoworlddesigners ⠀ . ⠀ . ⠀ . ⠀ Follow 👇👇👇⠀ @estudiohormiga @ayoub.designs @aleix_designer ⠀ . ⠀ . ⠀ . ⠀ . ⠀ . ⠀ #logoinspirations #design #logomark #designer #logotypes #icon #diseñologo #diseñografico #creativeart #graphicdesign #logosai #logoideas #logo #logotipos #identitydesign #illustration #ideas #creativity #typography #love #logocreation #logodesinger #branding #logotype #creative #logoinspiration #logoshift #lettering

280
3 weeks ago

😊 Day seven of my daily monogram. Today is G letter. I hope you like it the guys. Feedback is appreciated 👌. . 📶 In the weekend I will spend way less on social media. I will only post my challenge and add a few stories. This way I can make some time to read 📖 and think 🧠. . 🎙️ Speak your mind. Do you try social media limitation on certain days? . . . . . #logochallenge   #logodesigner   #logos   #logoinspirations #logodesigns   #logomaker   #logodaily    #logoconcept   #logodesigners   #learnlogodesign #logocreation   #lettering   #logoideas   #logofolio   #logolove #professionallogo   #brandmark   #branddesigner #brandidentitydesign   #logocreator   #logowork #logochallenge   #monograms   #brandinglogo #brandingdesigner   #logodaily   #g   #fletter   #sketches

20
3 weeks ago

Inisial couple @tyaralbs @rullyristoni 🥰♥️. Hay dear, buat kalian yg bingung nentuin design sesuatu, apapun itu, seperti contoh nih aku buat design undangan pernikahan temen aku , kalian bisa nentuin mau konsep seperti apa yg mau dibuat, ntarr aku bantu gambarin hasilnya sesuai yg kalian request💋. Design itu perluuuu, apa lagu khusus untuk acara yg terpenting, infoo bisa chat via wa atau Dm 🥰. . . . . #logodesinger #logodesign #logo #logodesigns #logopassion #logoplace #grapichdesign #logobrand #logonew #logogrid #logomaker #logoinspire #logoinspirations #logoshop #logomakeupartist #logomakeup #logolove #apparel #appareldesign #newstatesapparelmedan #tshirt #alldesign #alldesigners #customdesign #designtshirt #alldesign #alldesigners #tukangdesign_ #tukangdesignmedan #designundangan #jasadesign #jasadesignlogo

20
3 weeks ago

Background undangan simple ♥️. Hay dear, buat kalian yg bingung nentuin design sesuatu, apapun itu, seperti contoh nih aku buat design undangan pernikahan temen aku , kalian bisa nentuin mau konsep seperti apa yg mau dibuat, ntarr aku bantu gambarin hasilnya sesuai yg kalian request💋. Design itu perluuuu, apa lagu khusus untuk acara yg terpenting, infoo bisa chat via wa atau Dm 🥰. . . . . #logodesinger #logodesign #logo #logodesigns #logopassion #logoplace #grapichdesign #logobrand #logonew #logogrid #logomaker #logoinspire #logoinspirations #logoshop #logomakeupartist #logomakeup #logolove #apparel #appareldesign #newstatesapparelmedan #tshirt #alldesign #alldesigners #customdesign #designtshirt #alldesign #alldesigners #tukangdesign_ #tukangdesignmedan #designundangan #jasadesign #jasadesignlogo

20
3 weeks ago

Hay dear, buat kalian yg bingung nentuin design sesuatu, apapun itu, seperti contoh nih aku buat design undangan pernikahan temen aku , kalian bisa nentuin mau konsep seperti apa yg mau dibuat, ntarr aku bantu gambarin hasilnya sesuai yg kalian request💋. Design itu perluuuu, apa lagu khusus untuk acara yg terpenting, infoo bisa chat via wa atau Dm 🥰. . . . . #logodesinger #logodesign #logo #logodesigns #logopassion #logoplace #grapichdesign #logobrand #logonew #logogrid #logomaker #logoinspire #logoinspirations #logoshop #logomakeupartist #logomakeup #logolove #apparel #appareldesign #newstatesapparelmedan #tshirt #alldesign #alldesigners #customdesign #designtshirt #alldesign #alldesigners #tukangdesign_ #tukangdesignmedan #designundangan #jasadesign #jasadesignlogo

30
3 weeks ago

Initial direction and final direction for the Crystal Chai branding. The client wanted to go with a more unique and bold typeface. Also here’s a typography and color system to go along with that.

402
3 weeks ago

Angkringan adalah tempat makan atau jualan dengan upaya menaklukan perbedaan sosial dari segi ekonomi (kaya & miskin), dan juga perbedaan sosial dari segi umur (tua & muda), agama hingga sampai profesi. . Di sinilah semua perbedaan itu bisa duduk bersama, mengobrol, bercerita, bertukar pikiran bahkan bertukar istri 😅, tentunya sambil menikmati hidangan sederhana dan murah meriah, seperti nasi kucing, sate-satean, gorengan, dan wedangan. . Satu kata yang dapat di simpulkan yaitu ; Kesederhanaan. . Selamat sukses @Angkringan_laparmata 💯 #angkringan #angkringanbali #angkringandenpasar #angkringanteukuumar #angkringanterdekat #angkringanlaparmata #sindikatlaparmata #laparmata #logo #logodesign #desainlogo #brandingdesign #identity #logos #logoinspirations #bali #baliindonesia

60
3 weeks ago

*Penjelasan Nuansa logo* 1. Simple : tegas, tidak banyak ornamen warnanya 1 warna biasanya hitam, abu, merah, biru tua dlll 2. Simple sweet : simple, tidak banyak ornamen tp warnanya sweet kayak pink, tosca, ungu muda menimbulkan kesan feminim dll 3. Elegant : ada ornamen kriwel2 atau logo yg terkesan anggun biasanya warna dominan, maroon, coklat, ungu tua, navy dll 4. Shabby Chic: kesan rustic bunga2 sweet 5. Vintage : konsep jadul warna2 pudar 6. Royal : mewah, *banyak ornamen* warna gold, silver dan mengkilat2 7. Colorfull : kesan ceria, warna warni, semarak menimbulkan kegembiraan 8. Nature : konsep alam biasanya warna hijau #logodesinger #logo #logodesigns #logos #logodesigner #logomaker #logobrand #logoinspire #logoconcept #logodaily #logopedia #logoroom #logoinspirations #logopassion #logosai #dailylogochallenge #logobranding #logonew #logoart #designlogo

30
3 weeks ago

Roofs + letter "m" + architecture . MIRINOVO / development inspirations: roofs + letter "m" + architecture — What do you think about this awesome concept? . . Let me know in the comments your opinion 😉 . . Have a great day y'all.. . DM 📥 us to get the best customized design at best rates. Please share us your feedback and comments. .Concept by @marcin_usarek #logo #logoplace #logodesigner #logoinspiration #logoinspirations #logoart #logodesigns #logobrand #logoimport #logotype #logonew #logofolio #logoshift #logomark #logoinspire #logohero #logomaker #logoroom #brandidentity #logosai #logolove #creativity #brandlogo #logodaily #thedesigntalks #dribbble #logofavs

1510
3 weeks ago

Apa sih yang bikin Jasa Soca Design banyak diminati?⁣ ⁣ 1. Harga terjangkau ⁣ 2. Pengerjaan cepat⁣ 3. Kualitas & pelayanan Profesional⁣ 4. Menggunakan Software Original adobe illustrator⁣ 5. Slalu ada promo berbeda setiap bulan⁣ ⁣ Sudah Tau ada promo apa saja di bulan ini?⁣ 🍒Order Paket Luxury dapat potongan 25.000⁣ 🍒Order Paket Platinum dapat potongan 35.000⁣ 🍒Order Paket Diamond dapat potongan 50.000⁣ 🍒PLUS Order Paket apapun dapat DISCOUNT 10%, BONUS mockup logo dan GRATIS 3 Ebook bisnis senilai 450.000 ⁣ ⁣ Info lebih lanjut silahkan chat admin Whatsapp yaa😘⁣ ⁣ Caranya klik link di bio❤⁣ ⁣ jasadesignlogo #logo #jasadesainlogo #jasadesain #branding #logomaker #jasalogo #logoidentity #designlogo #desainlogo #logobrand #logotype #brandingdesign #logodesigner #jasadesign #design #logoinspirations #logodesign #adobeillustrator #desainlogoolshop #graphicdesign #logomakanan #logomurah #illustrator #brandingidentity #indonesiangraphicdesigner #customizelogo

541
3 weeks ago

Apa sih yang bikin Jasa Soca Design banyak diminati?⁣ ⁣ 1. Harga terjangkau ⁣ 2. Pengerjaan cepat⁣ 3. Kualitas & pelayanan Profesional⁣ 4. Menggunakan Software Original adobe illustrator⁣ 5. Slalu ada promo berbeda setiap bulan⁣ ⁣ Sudah Tau ada promo apa saja di bulan ini?⁣ 🍒Order Paket Luxury dapat potongan 25.000⁣ 🍒Order Paket Platinum dapat potongan 35.000⁣ 🍒Order Paket Diamond dapat potongan 50.000⁣ 🍒PLUS Order Paket apapun dapat DISCOUNT 10%, BONUS mockup logo dan GRATIS 3 Ebook bisnis senilai 450.000 ⁣ ⁣ Info lebih lanjut silahkan chat admin Whatsapp yaa😘⁣ ⁣ Caranya klik link di bio❤⁣ ⁣ jasadesignlogo #logo #jasadesainlogo #jasadesain #branding #logomaker #jasalogo #logoidentity #designlogo #desainlogo #logobrand #logotype #brandingdesign #logodesigner #jasadesign #design #logoinspirations #logodesign #adobeillustrator #desainlogoolshop #graphicdesign #logomakanan #logomurah #illustrator #brandingidentity #indonesiangraphicdesigner #customizelogo

521
3 weeks ago

Apa sih yang bikin Jasa Soca Design banyak diminati?⁣ ⁣ 1. Harga terjangkau ⁣ 2. Pengerjaan cepat⁣ 3. Kualitas & pelayanan Profesional⁣ 4. Menggunakan Software Original adobe illustrator⁣ 5. Slalu ada promo berbeda setiap bulan⁣ ⁣ Sudah Tau ada promo apa saja di bulan ini?⁣ 🍒Order Paket Luxury dapat potongan 25.000⁣ 🍒Order Paket Platinum dapat potongan 35.000⁣ 🍒Order Paket Diamond dapat potongan 50.000⁣ 🍒PLUS Order Paket apapun dapat DISCOUNT 10%, BONUS mockup logo dan GRATIS 3 Ebook bisnis senilai 450.000 ⁣ ⁣ Info lebih lanjut silahkan chat admin Whatsapp yaa😘⁣ ⁣ Caranya klik link di bio❤⁣ ⁣ jasadesignlogo #logo #jasadesainlogo #jasadesain #branding #logomaker #jasalogo #logoidentity #designlogo #desainlogo #logobrand #logotype #brandingdesign #logodesigner #jasadesign #design #logoinspirations #logodesign #adobeillustrator #desainlogoolshop #graphicdesign #logomakanan #logomurah #illustrator #brandingidentity #indonesiangraphicdesigner #customizelogo

510
3 weeks ago

Our new Logo patch. DM to see your photo or logo digitized. Digitized Artwork is available for purchase @ $25.99

51
3 weeks ago

Honour and Good sense leads to better leadership qualities, then this gets into the profile of your values, which then leads to a better person. These at last creates vibes of success and skills around you, which is the ultimate goal. Dwayne Douglas Johnson, aka The Rock, is a person who proved everyone that "If we make up our mind to buy a real Rolex, when can only afford a fake one", then our mind will make ample amount of good decisions to achieve our goal. . . . . . . . . . . #social_vento #instagram #graphicdesign #illustrator #brandingidentity #inspiration #instagood #contentmarketing #photoshoot #motivation #logotype #logoinspirations #typography #logodesigns #onlinemarketing #success #branding #marketingstrategy #entrepreneurship #startupindia #business #innovation #technology #startupbusinesses #mediamarketing #onlinemarketing #startuplife #venturecapitalist #letssociallyslay

90
3 weeks ago

#22 KID STINK Mom life= smelly car life. It is a real thing up in here. My kids are gross 😂 😂 Afterschool activities mean stinky kids, but Diffusing in the car makes it allllll better!! Pick your favorite oil, add it to the Orb, or the felt pad carve the diffuser from YL. Both are so easy to add oils to, close my eyes (not while I’m driving) and pretend my car is clean! No more buying the toxic fragrance filled air fresheners!! WOOHOO! What’s your favorite oil to put on your car vent diffuser?! Stress Away or Aroma Ease are family favorites when someone gets a little uneasy feeling in the car! #ditchandswitch

21
3 weeks ago

You can see the awesome logo concept having uses of different element in it. The concept is looking awesome. . Concept by: @musafeer.id .What do you think by this awesome concept? 🧐💭 . Mention me in comment section about your views. . Have a great day y'all.. . . . DM 📥 us to get the best customized design at best rates. Please share us your feedback and comments. . #logofolio #logofolio #logotype #logoplace #logoroom #logoshift #logoinspirations #logopassion #professionallogo #logozone #monogram #monogrammer

160
3 weeks ago

Some work for a friends clothing line

81
3 weeks ago

28. TXT - a custom-built app that is installed on a company’s subdomain where employees can log in to discuss sensitive company information, brainstorm project ideas, leave anonymous feedback on company decisions, and produce personal calendars for tasks assigned to them - Twenty eighth day of the thirty logo challenge hosted by #logocore

92
3 weeks ago

Logo a day 089 - Miranda Miranda, is the smallest and innermost of Uranus's five round satellites. Miranda was discovered on 16 February 1948 by planetary astronomer Gerard Kuiper.

81