lipsgloss Photos & Videos

15 hours ago

WARM ORANGE 🍊 MAKEUP ⁣ 🍊⁣ Once a steps out of the hose and started to see all the falling leaves and the beautiful colours , I just wanted to recreate those colours. Love autum season eventhough here where I live it last like 2 month at the most. ⁣ 🍊⁣ Anyway, this is my second fave season. Hope you guys like the makeup. ⁣ 🍊⁣ Products used :⁣ L’Oréal infallible foundation⁣ L’Oréal infallible concealer ⁣ Milani palette ⁣ Rimmel palette ⁣ Todo faced glitter⁣ Wet n wild bronzer ⁣ nYC bronzer ⁣ Wet n wild blush ⁣ Smashbox mascara ⁣ Wet n wild highlighter ⁣ Wet n wild lipgloss ⁣ 🍊 @lorealmakeup @rimmellondoncan @toofaced @wetnwildbeauty @smashboxcosmetics #makeup #makeuptutorial #makeupideas #makeuplife #makeupoftheday #makeupcommunity #beauty #beautycommunity #oilyskin #mediumskin #lipstick #lipsgloss #loveyourself #momwithstyle

557
20 hours ago

Benda wajib bawak pergi mana2. Lepas ambik wudhuk, kita tacap lagi sekali sebab mesra wudhuk. Bestnya boleh pakai tiap hari, pastu tak heavy langsung. Dap dap dah cantik 😍 - Lepasni dah tak cari lain dah sebab dah ada iface foundation ❤️ - Order now, whatsapp ( 01128940816 ) atau klik link di bio 📲 . . #magicilips #cantiksepantas5saat #beauty #jangegurami #byanissafaizul #anissafaizul #syahmisazli #ainulmardiah #viral #syahmisazliproduction #jaguarsquad #lipsgloss #ifacefaundation #makeup #youtube #instagram #tahanlama #kosmetikmurah #macambibirasal #neutralbeauty #jeniskulit #eyeshadow #viral #instagram

10
20 hours ago

Benda wajib bawak pergi mana2. Lepas ambik wudhuk, kita tacap lagi sekali sebab mesra wudhuk. Bestnya boleh pakai tiap hari, pastu tak heavy langsung. Dap dap dah cantik 😍 - Lepasni dah tak cari lain dah sebab dah ada iface foundation ❤️ - Order now, whatsapp ( 01128940816 ) atau klik link di bio 📲 . . #magicilips #cantiksepantas5saat #beauty #jangegurami #byanissafaizul #anissafaizul #syahmisazli #ainulmardiah #viral #syahmisazliproduction #jaguarsquad #lipsgloss #ifacefaundation #makeup #youtube #instagram #tahanlama #kosmetikmurah #macambibirasal #neutralbeauty #jeniskulit #eyeshadow #viral #instagram

20
20 hours ago

Benda wajib bawak pergi mana2. Lepas ambik wudhuk, kita tacap lagi sekali sebab mesra wudhuk. Bestnya boleh pakai tiap hari, pastu tak heavy langsung. Dap dap dah cantik 😍 - Lepasni dah tak cari lain dah sebab dah ada iface foundation ❤️ - Order now, whatsapp ( 01128940816 ) atau klik link di bio 📲 . . #magicilips #cantiksepantas5saat #beauty #jangegurami #byanissafaizul #anissafaizul #syahmisazli #ainulmardiah #viral #syahmisazliproduction #jaguarsquad #lipsgloss #ifacefaundation #makeup #youtube #instagram #tahanlama #kosmetikmurah #macambibirasal #neutralbeauty #jeniskulit #eyeshadow #viral #instagram

30
1 day ago

#Lipsgloss #bowling حمر بشكل لعبة البولينغ 🙀🙀💄💄 اللوان رهيبه حلم كل بنيه 😍😍 مات ومتسبب تشقق للشفه 👌👌 سعر ع الخاص

20
1 day ago

💫REVIEW💫 SWEET FACE COLORSTAY LIPSGLOSS @sweet_face_cosmetics . . Texture: Liquid Matte . . Shade Number: 10 . . Duration: Long Lasting . . Smooth and Shiney Texture . . Suits with each and every dress almost and look super amazing while wearing. . . Swipe Over to see the swatch of this lipgloss. . . I'm sure you will love it. . . #sweetface #sweetfacecosmetics #lipsgloss #longlastinglipgloss #vscocam #globalsocietyin #instagood #photooftheday #postengagement #post #postoftheday #blogging #blogoftheday #blogger #instapic #instagram #instafeed #influencer #instagrowth #followers #followme #likepost #trendingposts #trending #topbloggers #pakistan #pakistanibloggers #instadaily #productreview #productoftheday

2318
1 day ago

- "PRODUK AINAA NI BOLEH HILANGKAN JERAGAT KE?" . Haa takut bila jeragat ada kat muka lagi2 muncul waktu umur masih muda kan? Tapi pernah korang terfikir kenapa jeragat muncul? . Sebab TAK PAKAI SUNSCREEN‼️‼️ Ha bahaya tau! Jadi macam mana nak pudarkan jeragat tu, korang apply AINAA SERUM secara KONSISTEN & JANGAN SKIP PAKAI SUNSCREEN okay? . Boleh janji start esok, korang apply SUNSCREEN setiap kali keluar rumah?👌🏻 . . #sitinurhaliza #ctdk #tips #trending #lipsgloss #neelofa #fazura #malaysia #cute #dramasangat #tv3malaysia #meletop #remyishak #mirafilzah #zahirahmacwilson #jerawat #cantik #serum #experience #ramadan #putih #bazarpaknil #terlajaklaris #igshopmalaysia #visitmyig #sayajualonline #instashopmalaysia #lokalah #ootdmalaysia #tipscantik

10
1 day ago

GET GLOSSY WITH NOURISHINE PLUS LIP GLOSS MARY KAY. . Apa yang bestnyaa 😍 💋 Melicin dan mengilatkan bibir 💋 Memberi kelembapan yg lebih pada bibir 💋 Formula yg tidak melekat dan menyerlahkan bibir 💋 Bersifat antioksida, penuh dengan vitamin dan mineral yang menyihatkan bibir. . . Untuk lebih info wasap je anis okey! . Anis, MaryKay Beauty Consultants 🌸 Www.wasap.my/601126323722 . . #marykay #marykaymakeup #marykaymy #marykaymysg #marykaybeautyconsultant #morning #morningquotes #saturday #weekend #lipsglossmarykay #lipsgloss #lips #lipstick #sephoramy #muamalaysia #igers #sinopal #bazaaronlinemalaysia #viral #MarykayKualaLumpur #Marykayatplay #Marykaycheras #beautifulgirls #terlajaklaris #neelofa #meletop #Love

30
1 day ago

NOURISHINE PLUS LIP GLOSS MARY KAY. . Apa yang bestnyaa 😍 💋 Melicin dan mengilatkan bibir 💋 Memberi kelembapan yg lebih pada bibir 💋 Formula yg tidak melekat dan menyerlahkan bibir 💋 Bersifat antioksida, penuh dengan vitamin dan mineral yang menyihatkan bibir. . . Untuk lebih info wasap je anis okey! . Anis, MaryKay Beauty Consultants 🌸 Www.wasap.my/601126323722 . . #marykay #marykaymakeup #marykaymy #marykaymysg #marykaybeautyconsultant #morning #morningquotes #saturday #weekend #lipsglossmarykay #lipsgloss #lips #lipstick #sephoramy #muamalaysia #igers #sinopal #bazaaronlinemalaysia #viral #MarykayKualaLumpur #Marykayatplay #Marykaycheras #beautifulgirls #terlajaklaris #neelofa #meletop #Love

30
1 day ago

Hermosas les dejo esta foto y este maquillaje esta en mi Canal de YouTube el lunes. Les dejo en listado los productos usados : 🍁 setting powder @wetnwildbeauty Banana Banana : 🍁 setting spray @tartecosmetics Ready set radiant : : 🍁 foundation @maccosmetics Full coverage NC40 my favorite : : 🍁 counting @beccacosmetics Deep bronzer : : 🍁 primer @wander_beauty Glow Ahead : : 🍁 counting @katvondbeauty Deep 71 powder foundation : : 🍁concealer @elfcosmetics Medium beige : : 🍁 eyeliner @jordanacosmetics 39 medium brown : : 🍁 Eyebrow @anastasiabeverlyhills Brow Wiz skinny brow pencil Dark Brown .. : : 🍁lip liner @lacolorscosmetics F531 Cappuccino : : 🍁 lipstick @anastasiabeverlyhills Stevie : : 🍁 mascara @itcosmetics Superhero : :🍁 blush Mayte duo @elfcosmetics Rosy flush de . . #lovequeen #lookpretty #beautymakeup #beautiful #beautyblogger #youtube #anastasiabrows #eyebrows #morphebrushes #lovequeen #loveformakeup #loveformakeup2 #vegas_nay #vegasnaymakeuptutorial #lipstick #lipsgloss #lookpretty #foto #fashion #followme #fancyfancy #fashionista #fashionaddict #makeupfan #makeupfanatic1 #makeupforever #beautiful #beautyqueen #beautyblog

333
1 day ago

Get spooky!!! Our limited edition LipSense® Trick Or Treat Gloss Duo has arrived just in time for Halloween! 🎃 Treat yourself this season with these fun, festive colors. 💜 New! Galaxy Glitter Gloss: A rich, multidimensional tinted plum gloss with violet and red glitter. 🧡 New! Pumpkin Glitter Gloss: A gorgeous tinted orange shade with sparkling gold glitter. . . . . #lipsense #senegence #halloween #spooky #glitter #orange #plum #glossygloss #beauty #makeup #gloss #lipsgloss #lips #kiss #lipglossispoppin #glitterlips #pretty #girly #senegencemakeup #senegencedistributor #senegencecosmetics #senegenceproducts

00
1 day ago

💐 ASI O MAS BELLA💐 @purpleslove usando sus pestañitas “AZUFRE” consiguelas en nuestra tiendita web 🛍galashes.bigcartel.com🛍Posted @withrepost @purpleslove ℱℛⅈⅅᗅ 🌵 . . Maquillaje con la nueva paleta FRIDA de @beautycreations.cosmetics @beautycreations_mx puedes encontrarla en @bellezaenlinea este próximo 19 de septiembre sale a la venta. @inobellamx . . Pestañas modelo AZUFRE de @ga_lashess . . Cejas BROW POWDER TRIO @pinkupcosmetics . . . #colourfull #colourmakeup #makeupjunkies #alicewonderland #wigs #lips #lipsgloss #makeuplove #lashesonfleek #purplehair #glowmakeup #talentomexicano #cutcrease #bluecutcrease #motivacion #makeupinspiration #colourpop #fentybeauty #katvond #mexicanmuas

833
1 day ago

I LOVE this whipped Shea Créme! It’s one of my favorite limited edition products!!! Who wants it for free?!? Fri-yay 💋💄❤️ G I V E A W A Y 💋💄❤️ ?!?Who wants to WIN a FREE whipped Shea créme from ME?!? I’ll pick a winner at midnight EST. Easy to enter: 1️⃣ FOLLOW @talk2tiffany 2️⃣ LIKE this photo 3️⃣ TAG 3 or more friends This giveaway is only open to residents in the USA. This promotion is in no way sponsored by, endorsed or administered by or associated with instagram or MaryKay. #giveaway #giveaways #freebies . . #tlk2tif #mymklife #daretodream #meetmeatthecastle #disneyfan #travel #adventure #lovemylife #tlk2tif #daretodream #rva #va #richmondva #meetmeatthecastle #goalgetter #jetsetterus #lifeisgood #mymklife #mascara #lipsgloss #ifitsfreeitsforme #askmehow #freemakeover #selfies #adventureisoutthere 🎈 #skincaretips #makeup #marykay

40
1 day ago

Finalizada !! Correção de cicatriz e Micropigmentação Labial 3 D @nuancepigments @elianagiaretta 2 sessão lábios retocados com 45 dias , como todas amam entãooo ela preferiu escurecer 😏 💋💋💋💋💋💋💋💋💋 Revitalização de Lábios 3 D Efeito Lips Gloss 🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗💋 #microlabial #lipsgloss #micropigmentacao #labios #batom #dubai #dubaimarina #espacosaradias #linda #bocarosa #wudabeauty #dubaimarina #dubainight #dubaimakeup #dubailife #middleeast #indubai #montesclaros

190
2 days ago

𝐋𝐢𝐩𝐬 𝐆𝐥𝐨𝐬𝐬 💋 💄𝐻𝑒𝑙𝑙𝑜 𝑡𝑜𝑢𝑠 𝑙𝑒 𝑚𝑜𝑛𝑑𝑒💄 . . Pour seulement 1.95€ chez action.🔝 J'adore la couleur,😍c'est la teinte 74 RETRO.❤ Il est confortable.👍🏼Je pense en acheter d'autre a l'occasion.💕💋 Ça ne tient pas aussi longtemps qu'un liquide matte mais c'est très correct pour ce genre de texture laque.😀 J'aime bien l'utiliser quand je suis pressée le matin.🖤 Bonne journée les filles.😘 . . #maybelline #lipsgloss #lipstick #beautyaddict #cosmetics #cosmétiques #beauty #makeupoftheday #bbloggers #makeup #influencer #lipstickaddict #testproduit #maquillage #lipgloss #lips #beaute #blogger #instagood #instablog #instalike #instadaily #instabeauty #blogs #pictureoftheday #makeuplife #instabeaute #ral #girly #makeupaddict

658
2 days ago

#Lipsgloss #bowling حمر بشكل لعبة البولينغ 🙀🙀💄💄 اللوان رهيبه حلم كل بنيه 😍😍 مات ومتسبب تشقق للشفه 👌👌

30
2 days ago

TRUE DIMENSION SHEER LIPSTICK. Ronanya hanya sheer sahaja (tak seterang True Dimension sebelum ini). 4 shades yg terbaru ialah:- Arctic Apricot - utk yg suka orangy shade. Magenta Chill - shade yg ala2 pinkish terang, purple sikit. Sparkling Rose - bagi yg suka shade yg natural, sedikit nude. Flamenco Red - warna kemerahan. Dengan shades yg terbaru ini, walaupun sheer, tetapi masih membawa pelbagai kebaikan utk kesihatan bibir anda:- - tekstur yg halus dan licin, so mudah disapu pada bibir anda. Lembap sentiasa. - diperkaya dgn bahan2 skincare yang canggih/advanced, mampu utk memudarkan garis2 halus pada bibir. - menjadikan bibir kelihatan lebih mungil dan sihat #marykay #lipstick #skincare #lipsgloss #hotitem #marykaymakeup #marykaylovers

30
2 days ago

Tengo una relación encontrada con los descatalogados. Por un lado los ponen baratísimos y te puedes comprar por unos eurillos un montón de maquillaje, por otro, están descatalogados, como uno te robe el corazoncito...mardisiones pa Catrice. Essence y Catrice están descatalogando parte de sus colecciones, que están, en su mayoría, a menos de dos euros. Así que aproveche y probé con estos tres brillos de Labios Prisma Lip Glaze holograficos, el 70, el 40 y el 60. Si eres de las que el brilli brilli le saca el lado mas urraca, estos brillos son ideales. Pigmentan bastante bien, sin pasarse, no hay que olvidar que son brillos con color, pero sobre todo, con mucho gliter. Son algo pegajosos pero no incomodos, no se hacen pesados. En resumen, que me han encantado y siento no haberlos descubierto antes. ¿Habéis aprovechado para comprar descatalogados de Catrice? #catrice #descatalogados #maquillaje #makeup #brillodelabios #lipsgloss #prismalipglaze #crueltyfree #lowcost #vegan #vegano #beauty #brillibrilli #lips #labios

398
2 days ago

Hermosa les deje un video por mi canal de YouTube pasen a dejar su muestra de amor 💕 En esta foto traigo el mismo maquillaje que en la publicación pasada lo único que cambio fue el labial y mi outfit ☺️ 🖤Eyebrow @anastasiabeverlyhills Brow Wiz skinny brow pencil Dark Brown .. : . : 🖤bronzed look Highlighter @maybelline : : Master Chrome .. 100 molten gold or fondu : :🖤 : : :🖤Blush @elfcosmetics : : : :🖤Concealer @lagirlcosmetics Yellow : : : 🖤settings spray @tartecosmetics ready set radiant : : : 🐩 : :🖤 lipstick @doseofcolors Truffle : : 🖤foundation @maccosmetics NC 40 : : .Lipstick @wetnwildbeauty : matte 944 B send Nude . . #lovequeen #lookpretty #beautymakeup #beautiful #beautyblogger #youtube #anastasiabrows #eyebrows #morphebrushes #lovequeen #loveformakeup #loveformakeup2 #vegas_nay #vegasnaymakeuptutorial #lipstick #lipsgloss #lookpretty #foto #fashion #followme #fancyfancy #fashionista #fashionaddict #makeupfan #makeupfanatic1 #makeupforever #beautiful #beautyqueen #beautyblog #forever21

210
2 days ago

#Lipsgloss #bowling حمر بشكل لعبة البولينغ 🙀🙀💄💄 اللوان رهيبه حلم كل بنيه 😍😍 مات ومتسبب تشقق للشفه 👌👌

290
2 days ago

#Lipsgloss #bowling حمر بشكل لعبة البولينغ 🙀🙀💄💄 اللوان رهيبه حلم كل بنيه 😍😍 مات ومتسبب تشقق للشفه 👌👌

320
2 days ago

#Lipsgloss #bowling حمر بشكل لعبة البولينغ 🙀🙀💄💄 اللوان رهيبه حلم كل بنيه 😍😍 مات ومتسبب تشقق للشفه 👌👌 سعر القطعه 3 الف سعر الدرزن:: 12 قطعه ب25 الف

202
2 days ago

ก้าวแรกไม่เป็นไร ก้าวนิ้วเมื่อไหร่ค่อยทักมาก🙄 #lipsgloss #glow

632
2 days ago

@muabellaz ( @get_repost ) ・・・ Selamat pagi followers positive vibes 😙😙😙😙😙 . . AGENT MUNGIL LIPS KELANTAN😍 🏃COD KOTA BHARU/L.SIREH/K.KERIAN/P.CHEPA/Pasir Pekan/PANJI POSTAGE SETIAP HARI 💌💌 Nak order.. Click no di bio profile or ✅Wassap sini tau 📲📲0129127385 . www.wasap.my/60129127385/mungillips Or DM . #mungillipskelantan #codkelantan #lipglossmurah #liptreatment #mungillips #agentmungillips #lipglossmurah #lipgloss #freepostage #mekapmurah #mekapviral   #fatzura #lipstickviral #lipglossviral #codkotabharu #makeup #makeuooftheday #mungillips #travelsize #lipsgloss #localbeauty #lipsprimer #lipstreatment #lipsmaximizer #love #healthylips #makeuplover #kawaii #bold ,

130
3 days ago

💋 QUE LINDURA 💋 @purpleslove usando “AZUFRE🔥 Y MANGO HABANERO 🥭🌶 GLITTER” Posted @withrepost @purpleslove 🇲🇽ℱℛⅈⅅᗅ🇲🇽 . . Maquillaje con la nueva paleta FRIDA de @beautycreations.cosmetics @beautycreations_mx puedes encontrarla en @bellezaenlinea este próximo 19 de septiembre sale a la venta. @inobellamx . . CHUNKY GLITTER MANGO HABANERO de @ga_lashess . . Pestañas modelo AZUFRE de @ga_lashess . . Cejas BROW POWDER TRIO @pinkupcosmetics . . . #colourpopme #colourfull #colourmakeup #makeupjunkies #alicewonderland #wigs #lips #lipsgloss #makeuplove #lashesonfleek #purplehair #glowmakeup #talentomexicano #cutcrease #bluecutcrease #motivacion #makeupinspiration #colourpop #fentybeauty #katvond #mexicanmuas

672
3 days ago

. LipMatte Mary Kay hari ini dengan harga mampu milik untuk semua . Terdapat 5 warna terbaru yang cantik n menarik . Antara kelebihan matte lip colour nie 😊 rasa ringan lgi pun tak rasa berat 😊dapat mengawal minyak dan kilauan selama 8 jam tidak pecah bila kita di pakai 😊Boleh tahan lama jugak hangpa😍 . Setiap produk marykay telah diuji oleh ahli dermatologi. . Jadi jangan risau selamat dan sihat bila pakai makin cantik dan bibir menawan. . Akma Your Trusted Beauty Consultant Www.wasap.my/60192156783 #marykay #lipscolor #lipsmatte #lipstick #lipsgloss #marykaylipscare #marykaylipscolor #marykaylipsmatte #skincare #makeup #makeupoftheday #makeupartists #mua #beautyskin

10
3 days ago

Tahukah anda, tidak hanya wajah dan kulit, bibir juga memerlukan perawatan supaya tidak pecah-pecah dan terlihat cantik. Biasanya, kebanyakan orang akan menggunakan pelembab bibir sebagai bentuk perawatan bibirnya. Namun, ada baiknya kamu juga melakukan scrub bibir untuk rawatan yang lebih optimum. Apakah kepentingannya?💋 Biasanya, warna yang dihasilkan lipstik dapat menjelaskan pecah-pecah pada bibir. So, kulit luar pada bibir merupakan hasil dari sel di bahagian luar.💋 Kemudian sel tersebut akan muncul ke lapisan luar dan menghasilkan keratin. Keratin akan mengeras untuk melindungi bibir dari suhu dingin dan panas.💋 Di sinilah pentingnya melakukan scrub bibir. Fungsinya sama seperti melakukan scrub pada tubuh. Scrub yang dioleskan pada bibir akan mengelupaskan lapisan luar bibir, sehingga kulit mati terangkat dan tergantikan dengan lapisan baru. 💋 #rossylips #patirose #bibirkering #bibirhitam #bibirkusam #bibirluka #bibirpecah #bibirmunggil #bibirmontok #bibirsexy #lipsgloss #lipscrub #lipfiller #lipinjection

100
3 days ago

Tahukah anda, tidak hanya wajah dan kulit, bibir juga memerlukan perawatan supaya tidak pecah-pecah dan terlihat cantik. Biasanya, kebanyakan orang akan menggunakan pelembab bibir sebagai bentuk perawatan bibirnya. Namun, ada baiknya kamu juga melakukan scrub bibir untuk rawatan yang lebih optimum. Apakah kepentingannya?💋 Biasanya, warna yang dihasilkan lipstik dapat menjelaskan pecah-pecah pada bibir. So, kulit luar pada bibir merupakan hasil dari sel di bahagian luar.💋 Kemudian sel tersebut akan muncul ke lapisan luar dan menghasilkan keratin. Keratin akan mengeras untuk melindungi bibir dari suhu dingin dan panas.💋 Di sinilah pentingnya melakukan scrub bibir. Fungsinya sama seperti melakukan scrub pada tubuh. Scrub yang dioleskan pada bibir akan mengelupaskan lapisan luar bibir, sehingga kulit mati terangkat dan tergantikan dengan lapisan baru. 💋 #rossylips #patirose #bibirkering #bibirhitam #bibirkusam #bibirluka #bibirpecah #bibirmunggil #bibirmontok #bibirsexy #lipsgloss #lipscrub #lipfiller #lipinjection

120
3 days ago

Tahukah anda, tidak hanya wajah dan kulit, bibir juga memerlukan perawatan supaya tidak pecah-pecah dan terlihat cantik. Biasanya, kebanyakan orang akan menggunakan pelembab bibir sebagai bentuk perawatan bibirnya. Namun, ada baiknya kamu juga melakukan scrub bibir untuk rawatan yang lebih optimum. Apakah kepentingannya?💋 Biasanya, warna yang dihasilkan lipstik dapat menjelaskan pecah-pecah pada bibir. So, kulit luar pada bibir merupakan hasil dari sel di bahagian luar.💋 Kemudian sel tersebut akan muncul ke lapisan luar dan menghasilkan keratin. Keratin akan mengeras untuk melindungi bibir dari suhu dingin dan panas.💋 Di sinilah pentingnya melakukan scrub bibir. Fungsinya sama seperti melakukan scrub pada tubuh. Scrub yang dioleskan pada bibir akan mengelupaskan lapisan luar bibir, sehingga kulit mati terangkat dan tergantikan dengan lapisan baru. 💋 #rossylips #patirose #bibirkering #bibirhitam #bibirkusam #bibirluka #bibirpecah #bibirmunggil #bibirmontok #bibirsexy #lipsgloss #lipscrub #lipfiller #lipinjection

140
3 days ago

#Lipsgloss #bowling حمر بشكل لعبة البولينغ 🙀🙀💄💄 اللوان رهيبه حلم كل بنيه 😍😍 مات ومتسبب تشقق للشفه 👌👌 سعر القطعه 3 الف سعر الدرزن:: 12 قطعه ب25 الف

21
3 days ago

Glass look using mungillips 💋 . Ready stock mini saiz Rm32. . AGENT MUNGIL LIPS KELANTAN😍 🏃COD KOTA BHARU/L.SIREH/K.KERIAN/P.CHEPA/Pasir Pekan/PANJI POSTAGE SETIAP HARI 💌💌 Nak order.. Click no di bio profile or ✅Wassap sini tau 📲📲0129127385 . www.wasap.my/60129127385/mungillips Or DM . #mungillipskelantan #codkelantan #lipglossmurah #liptreatment #mungillips #agentmungillips #lipglossmurah #lipgloss #freepostage #mekapmurah #mekapviral   #fatzura #lipstickviral #lipglossviral #codkotabharu #makeup #makeuooftheday #mungillips #travelsize #lipsgloss #localbeauty #lipsprimer #lipstreatment #lipsmaximizer #love #healthylips #makeuplover #kawaii #bold ,

190
3 days ago

Softube 10g 15g 30g 60g 100g WhatsApp : 017-2071662 ( Jason ) Whatsapp : 017-7338681 ( Nasrah ) Showroom: H-G-5, Jalan PJU 10/10A 47830 Petaling Jaya, Selangor Pemborong Botol Plastik Pemborong Botol Kaca Pembekal Botol Kosmetik Pemborong Botol Kosmetik Kosmetik packaging Malaysia TTS Pemborong Botol Kosmetik #botolplastik #bekas #skincare #botolmurah #kosmetik #pemborong #botolkosmetik #lipsgloss #tabita #botol #bekaskosmetik #likes #bekasmurah #silkscreen #cosmetic #pembekal #murah #jar #vapor #cantik #ttscosmeceuticalsdnbhd #like4like #happy #botolkosmetikmurah #beautiful #jualbotol #airlesspump #botollotion #botolkaca #lipstick

30