laici Photos & Videos

16 hours ago

RAMADHAN BUFFET ⭐⭐🌙🌙 WARISAN CORNER “Jom Lepak” 1.Kambing bakar 🔥🔥🔥 2.Sambal sotong petai 3.Assam pedas pari 4.Rendang ayam 5.Daging black pepper 6. Ayam fillet goreng cili kering 7. Masak Lemak telur 8.ayam goreng berempah 9.Paru berlada 10.Tempe goreng 11.Telur dadar 12.Gelama masin 13.Telur masin 14.Bendi goreng 15. Sayur Bayam 15.Taugeh tempe 16.Ulam-ulaman 17.kuey teow goreng 18.bihun goreng 19.kerabu mangga 20.tomyam -Pelbagai jenis kueh2 melayu -Pengat pisang/kacang hijau -Buah buahan #Air jagung #Laici #Sirap limau #Air keladi Teh tarik *surau disediakan 0176132821 robi 0123901215 win

100
21 hours ago

Quench your thirst this hot day #laicisusu

91
1 day ago

Wahh... 🤤 Dulu masa ngandung eijaz danial ngidam nk mkn ni.. tp xdpt2.. ni eijaz dah 1tahun2hari baru mummy dpt mkn ni.. 😂😂😂 #laici

171
1 day ago

dah nak raya ni takkan nak pergi konvoi pakai baju biasa ja kot?meh dapatkan baju jentera pejuang selagi stock masih ada ,beli borong dapat diskaun.cepat2 dm atau tekan link dekat bio. . . . . @sharkracingtm @sharkracingtm @sharkracingtm . . . . #perminatrxz125z #yamaha #x1r #x1rmalaya #laici #yamaha135lc #barangbaik #duniapermotoran #malaysia #lawakhambar #lawakkampus #lawakkeder #sharkracingtm #kapcaimalaya #jenterapadu #jenterakita #kapcaijahat #kapcaimalaya #kapcaisado #kapcaiborneo #y1

2170
1 day ago

Yas!! So happy to announce my first event of the season. @laicibiza is back and better this year with a pool edition! Opening May 31st at Jabeque Soul. Bring all your colorful friends to this fun party, good music, fun activities, 2 pools and a view to die for! See you there!! 🧡💙💗💛💚 • • • • • #laici #poolparty #ibiza #ibizaparty #ibizadj #throwback #rnb #hits #anthems #beerpong #friends #fun #ibizaresident #laicibiza #jabeque #playasol #hotel #pool #figueretas #disco #club #dj #ibizadj #ibizaresident #goals #fiesta #dancehall #guestlist #hitmeup #openingparty

374
3 days ago

#paidreview dah nak raya ni takkan nak pergi konvoi pakai baju biasa ja kot?meh dapatkan baju jentera pejuang selagi stock masih ada ,beli borong dapat diskaun.cepat2 dm atau tekan link dekat bio. . . . . @sharkracingtm @sharkracingtm @sharkracingtm . . . . #perminatrxz125z #yamaha #x1r #x1rmalaya #laici #yamaha135lc #barangbaik #duniapermotoran #malaysia #lawakhambar #lawakkampus #lawakkeder #sharkracingtm #kapcaimalaya #jenterapadu #jenterakita #kapcaijahat #kapcaimalaya #kapcaisado #kapcaiborneo #y15

3304
4 days ago

Feiyan jubah Price : RM96 Postage : RM8 - SEM RM12 - SABAH & SARAWAK Material : Comocrepe printed Other : • Ada hidden zip dibahagian depan baju *Ribbon Hanya Hiasan. Untuk Gamba Penuh Sila DM @ Whatsapp Nombor 0175252996.* #bajukurungbatik #baju #bajuviral #bajumuslim #bajukurung #melayu #perempuan #awek #bajumurah #bajuraya #bajudankain #bajuperempuan #murah #muslimah #viral #blackpink #malaysia #material #sarawak #Dolly #feiyanjubah #feiyan #sabah #dress #dresses #plain #kebaya #minikebaya #laici #newarrival

240
6 days ago

storica apertura della #Chiesa #cattolica per il riconoscimento dei figli dei sacerdoti. La reale ipocrisia di una #chiesa che perdona il #clero e mortifica i #laici #separati e #divorziati sebbene il #sacramento del #matrimonio sia una istituzione umana e politica fatta dalla #chiesacattolica che solo nel 1184, con il Concilio di Verona, lo elenca tra i sacramenti. #religione #dio #chiesa #religion #papa #sacerdoti #chierici #preti #religionecattolica #humanist #iheu #razionalismo #rationalist #rationalism #agnostic #agnostico #laicit #ateo #atheism #italia #figli #vaticano

210
1 week ago

Resipi yang mudah seperti Kek Ros Bandung Laici dapat melengkapkan juadah berbuka puasa beramai-ramai sebagai manisan. Jom cuba resipi ini. Bahan-bahannya : • 250 gm tepung gandum • 2 sudu teh tepung penaik • 250gm mentega • 100 gm gula kastor • 3/4 cawan susu pekat manis • 6 biji telur – gred A • 2 sudu teh sirap ros Yakin • 2 sudu perasa laici Cara membuatnya: 1. Oven dipanaskan terlebih dahulu pada suhu 180'C. Sapu loyang dengan mentega dan alas dengan baking paper. . 2. Ayak tepung gandum dengan tepung penaik dan ketepikan seketika. . 3. Didalam mangkuk besar, pukul mentega dan gula sehingga kembang. . 4. Masukkan pula susu pekat manis dan perasa laici sambil dipukul lagi hingga adunan sebati. . 5. Setelah itu masukkan 6 biji telur (pastikan telur dipukul dengan adunan hingga sebati). . 6. Seterusnya, masukkan tepung yang diayak tadi dan pukul hingga sebati. Masukkan pula 2 sudu teh Sirap Ros Yakin dan masukkan balik di dalam adunan kek. . 7. Bakar di dalam oven selama 45 minit ke 1 jam. Setelah kek masak, biarkan didalam loyang selama 10 minit dan sejukkan. . 8. Hiaskan buah laici di atas kek. Dah siap. Selamat mencuba 🌹 #Ramadhan #YakinSedap #SirapRos #KekBandung #laici

434
1 week ago

Punya teringin...smpai termimpi2.. Ini malam sudah beli..kasi makan sebelum subuh 😂 #laici

90
1 week ago

. Agar agar koktail. kejadian semalam. meh nak share #resepi Bahan 10 gram serbuk agar agar 1 tin buah koktail 150 gm gula castor 650 ml air 250 ml susu cair Cara buat Masakkan air bersama serbuk agar agar Masukkan gula Masukkan sus tunggu hingga mendidih Masukkan buah koktail . Siap letakkan dalam bekas. Tunggu sejuk dan boleh masukkan dalam peti ais. . Selamat mencuba . #resepiagaragar #agaragarlaici #pudinglaici #laici #resepi #resepibonda #resepiibu #masak #masakdarihati #masakan #masakanibu #kaknurulmasak

151
1 week ago

ES: Entrevista con el card. Poli arzobispo de #BuenosAires sobre el papel de los laicos y la sinodalidad IT: Intervista con il card. Poli, arcivescovo di #BuenosAires , sul ruolo dei #laici e la sinodalità EN: Interview of card. Poli, archbishop of Buenos Aires about the role of laity and sinodality #adLimina #argentina

290
1 week ago

Dah masuk 8 Ramadan. Kat luar rumah waktu malam, dah dengau budak-budak main mercun dan bunga api. Hmm... awalnya korang main? . . Gambar: Tu buah-buahan buat pelengkap juadah. Yang kecil merah tu buah apa, sapa tahu? Buah ni bagus dimakan. Cuma jangan berpinggan-pinggan... kelak sakit perut bah! Makan berpada jer. Bukan saja buah, tapi semua jenis makanan pun. Air pun sama. Kalau ikut kan tekak ni, memang le setempayan pun boleh habis. So makan ikut kesesuaian ruang dalaman perut kita. Bukan makan ikut nada irama yang berkeroncong berkromok dalam perut tu. . . #ramadan2019 #buah #fruit #food #foodie #foodstagram #juadahbukapuasa #phdstudent #budakphd #diet #eatfruit #apple #laici #pear #motivasidiri

245
2 weeks ago

Grazie a tutti i Nuovi #GenitoriConsapevoli Grazie alle educatrici e maestre, alla Dirigente Scolastica Chiara Tedeschi e a tutta l'amm.ne Comunale di #FLERO È stata una serata MOLTOOOOOO PARTECIPATA, una sala consiliare gremita come mai si era visto prima. Continuiamo la ns. #MISSION di DIFFUSIONE della #CULTURA della #PREVENZIONE e della #SICUREZZA IN-FORMANDO i #LAICI sul #PrimoSoccorsoPediatrico e #ManovreSALVAVITA #RIANIMAZIONE #DISOSTRUZIONE Affrettati ad iscriverti ai prossimi incontri sono già quasi tutti full, invia mail a morenaq75 @gmail.com tutte le date al seguente link www.facebook.com/genitorinidiematernebrescia/events

80
2 weeks ago

Menu berbuka ❤️ • Nasi putih • Ayam goreng berempah 🍗 • Rebung lemak cili api • Pecel • Susu tembikai laici 🍉 . Mmmmmpph combination mix and match yang bestt 😋😋😋 ayam goreng tu masin2 berempah, lawan dengan kick sikit lemak cili api 🌶 and tambah gigit rasa sikit freshness crunch2 sayur pecel kacang panjang 🌱 tu dengan tauhu and sayur kangkung. Homecooked, satisfied! 😍 . Adding refreshing sensation bila slurp sluurrrpp susu tembikai laici sejuk sejukkk tuu 😋😋😋 aaa bestt 🤗✨ . #menuberbuka #berbukapuasa #menuberbukapuasa #breakfast #breakfastideas #iftar #thirstcruncher #fresh #freshfruits #buah #buahsegar #refreshing #cutfruit #cutfruits #mint #ice #fruits #milk #susu #tembikai #laici #tembikailaici #lychee #watermelon #melandhercook

306
2 weeks ago

Menu berbuka ❤️ • Nasi putih • Ayam goreng berempah 🍗 • Rebung lemak cili api • Pecel • Susu tembikai laici 🍉 . Mmmmmpph combination mix and match yang bestt 😋😋😋 ayam goreng tu masin2 berempah, lawan dengan kick sikit lemak cili api 🌶 and tambah gigit rasa sikit freshness crunch2 sayur pecel kacang panjang tu 🌱 dengan tauhu and sayur kangkung. Homecooked, satisfied! 😍 . And adding refreshing sensation bila slurp sluurrrpp susu tembikai laici sejuk sejukkk tuu 😋😋😋 aaa bestt 🤗✨ . #menuberbuka #breakfast #breakfastideas #iftar #chicken #friedchicken #spices #nasiberlauk #ayamgoreng #ayamgorengberempah #rebung #rebungmadu #rebungmasaklemak #rebungmasaklemakciliapi #kuahlemak #pecel #sayurpecel #tauhu #tofu #longbeans #longbeansalad #kacangpanjang #cutfruits #tembikai #laici #tembikailaici #lychee #watermelon #melandhercook

437
2 weeks ago

Sondaggio Doxa su religiosità e ateismo: calano i cattolici, crescono gli atei. Sei italiani su dieci per la separazione Stato-religione. L’Italia è divisa quasi perfettamente in tre: cattolici praticanti, cattolici non praticanti, altri. Atei e agnostici, da soli, fanno quasi metà degli «altri». I credenti sono infatti l’82% (di cui 66,7% cattolici e 15,3% altro) mentre i non credenti sono il 15,3% della popolazione (di cui 9% atei e 6,3% agnostici). Rispetto a 5 anni fa i credenti cattolici sono in diminuzione (-7,7%) mentre crescono gli atei (+3,8%). L’ateo o agnostico tipico è maschio, del nord, giovane (il 25,6% ha tra i 15 e i 34 anni, mentre si registra solo un 10,1% tra gli ultra 55enni), più istruito e benestante della media. È il quadro che emerge dal sondaggio su religiosità e ateismo che l'Uaar ha commissionato all'istituto Doxa (a cinque anni di distanza da un’analoga indagine). Leggi qui il sondaggio: https://www.uaar.it/doxa2019/ . . . #uaar #laicità #dio #religione #religionecattolica #cattolici #cristiani #cristianesimo #laicità #laicismo #ateismo #atheism #atheist #atei #ateo #agnostico #agnostic #humanist #secolarismo #secolarizzazione #credenti #laici

562
2 weeks ago

[La mia candidatura in 28 hashtag | 10/28 | #chiesa ] Oggi tocca ad una parolona! Impegnativa, ma indispensabile per dare conto delle ragioni della mia candidatura. Quello che ho imparato sul mettersi a #servizio dei #piccoli e dei #fragili è frutto di quello che ho vissuto in #parrocchia , perché al cre, a catechismo, nei pomeriggi in oratorio qualcuno si è preso cura di me. E poi mi è stato chiesto di rivolgere questa #cura ad altri. La Chiesa di cui parlo ha il volto della parrocchia, dei centri d’ascolto, dei catechisti, degli animatori del cre, delle infinite forme di carità che rendono Bergamo #accogliente. Non parlerò di #fede (anche se credo che essa abbia molto da offrire alla vita concreta delle persone e sia stimolo a mettersi al servizio del bene comune). Parlerò di ciò che la fede di alcuni ha generato. Delle #alleanze quotidiane che le comunità parrocchiali stringono con la scuola, l’amministrazione, le associazioni per la costruzione della città di tutti. #Processi preziosi di incontro, di dialogo, di collaborazione tra la Chiesa e il territorio che costruiscono con pazienza la città dell’uomo. E in una stagione come quella attuale, dove sembrano prevalere disillusione e populismi, la mia candidatura è frutto anche della risposta ad un #appello alla #responsabilità che i #laici devono assumersi al servizio della società. #pattoperbergamo #amministrative2019 #giorgiogori #semprepiùbergamo i miei #: #giovanniberera #bergamo #cultura #infanzia #radici #montagna #arte #quartieri #inclusione #chiesa

181