kulitcantik Photos & Videos

10 seconds ago

Yg mau glowing bebas flek hitam jerawat dan kusam gak usah pake krim muka yg aneh2 nnti makin makin tambah parah lohh...nutrisi kulit itu bagus nya asupan dari dalam yuk segera deh minum isnow algae bikin kulit kamu jadi cerah seluruh tubuh tanpa colak colek krim yg bermercury...kulit cerah,glowing tampak awet muda...😍😍 Info pemesanan/konsultasi Mila Wa 0853 7134 1199. (Fast response) . . . . #testimoniIsnowalgae #testiisnowalgae #JualIsnowalgae #isnowalgaeasli #isnowalgaeinfinesse #isnowalgae #isnowalgaemurah #Stemsellapel #obatjerawatbpom #obatjerawataman #obatjerawat #penghilangjerawataman #penghilangjerawat #SolusiCantik #hilangkanjerawat #obatpemutih #pemutihwajahaman #stemcellanggur #glutathion #collagen #kulitmulus #kulitcantik #cantikalami #skincare #promoisnowalgae #obatpemutihbpom #pemutihwajah #pemutihbadan #pemutihkulit #pemutihaman . . . .

00
1 minute ago

Kalau produk ni tak bagus takkan la sampai orang Singapore pon cari and guna produk dari Nsabeauty ni kan. 😍 . . Bila kulit dah sihat,dah cantik, tak pakai make up pon tetap glow giteww. Jom dapatkan Ainaa Serum dengan adda . 😘 . . 🚘 COD : Pekan . 📫 POS : Seluruh Malaysia . 📲 Ws : 0179134424 #nsabeautyofficial #dtrangers #nsabeautyagent #nsabeauty #nsabeautyserum #nsabeautycleanser #nsabeautypahang #nsabeautypekan #nsabeautykuantan #ainaaerum #ainaacleanser #ainaasunscreen #syafiqahaina #hafizamahamad #nsa #testimoni #kulitcantik #serum

00
2 minutes ago

Yg mau glowing bebas flek hitam jerawat dan kusam gak usah pake krim muka yg aneh2 nnti makin makin tambah parah lohh...nutrisi kulit itu bagus nya asupan dari dalam yuk segera deh minum isnow algae bikin kulit kamu jadi cerah seluruh tubuh tanpa colak colek krim yg bermercury...kulit cerah,glowing tampak awet muda...😍😍 Info pemesanan/konsultasi Mila Wa 0853 7134 1199. (Fast response) . . . . #testimoniIsnowalgae #testiisnowalgae #JualIsnowalgae #isnowalgaeasli #isnowalgaeinfinesse #isnowalgae #isnowalgaemurah #Stemsellapel #obatjerawatbpom #obatjerawataman #obatjerawat #penghilangjerawataman #penghilangjerawat #SolusiCantik #hilangkanjerawat #obatpemutih #pemutihwajahaman #stemcellanggur #glutathion #collagen #kulitmulus #kulitcantik #cantikalami #skincare #promoisnowalgae #obatpemutihbpom #pemutihwajah #pemutihbadan #pemutihkulit #pemutihaman . . . .

00
3 minutes ago

. . PARUT PUDAR, KULIT JADI LEMBUT & 100% YAKIN, IFLAWLESS TIADA BAHAN TERLARANG!!!! . Iye itulah feedback dari salah seorang pengguna iFlawless baru2 ni.. . Thank you Aireena sbb memilih iFlawless sebagai produk penjagaan wajah awak, syg.. . Sisyatie setuju sgt dgn Aireena, bila Sis tahu produk Sis guna selamat, pasti lebih yakin nak pakai . Sis lebih rela pilih produk yg selamat berbanding dari produk yg berkesan serta merta, tapi akan bg kesan buruk dekat Sis di kemudian hari... . Takut taw! Siapa mcm Sisyatie takut jugak??? . . #iFlawlessTestimoni #iFlawlessJourney #NaturallyFlawless #iFlawless #ProdukNatural #TipCantik #TipsCantik #HilangkanJerawat #MasalahJerawat #PoriTerbuka #HilangkanParut #KulitKusam #KulitCantik #KulitKering #Jeragat #NaturalSkincareMalaysia #KulitBerminyak #BeautyBloggerMalaysia #SkincareMalaysia #BeautyTips #MakeupTutorialMalaysia #BeautyBlogger #BeautyBloggerMalaysia #TanyaMommy #Tips1MinitFlawless

00
14 minutes ago

PATUT LA HANNA DELISHA BODY LAWA, KULIT PUN CANTIK. RUPANYA 😱😱 Hamboii patut la hanna delisha body letopps kulit cantik moist moist jer. Rupenye die pun amalkan amaura crystal! Amaura ni detox perasa kiwi tau, yang nak dapatkan kulit bersih bebas jerawat, body maintain kurus, yang ada masalah sembelit sangat digalakkan amalkan Amaura ni. Kandungan amaura ni buah-buahan dengan sayur jer, so memang selamat diminum. Sehari satu sachet sahaje. Senang kan nak cantik 💃 #kurus #detoxamaura #kulitcantik #sihat #sembelit

20
17 minutes ago

Mencantikkan secara semulajadi Detok Clay Mask, membersihkan secara mendalam pori muka anda. Membuang segala toksin di muka dan menanggalkan sel kulit mati. Muka akan lebih cerah berseri dan bebas jerawat. Ia juga mengurangkan minyak dimuka supaya rasa lebih segar Wasap Kak Syam untuk dapatkan Detox Clay Mask ini. Www.wasap.my/60177517510 #kulitcantik #mukakusam #jerawat #jeragat #mask #serumpower #callogenserummaryjardin #hyaluronicacid #feelingfresh #spf30 #skincareselamat #serumjerawat #pudarkanjeragat #tanpaparaben #organik #natural #antiaging #kulitanjal #blossomsuries #maryjardinagent #maryjardinbysyamsiah #maryjardinpuchong #dropshipwanted #flawless #serummalaysia #glowingskin #nampakmuda #kulitsegar #tiadabahankimia #kecilkanpori

10
19 minutes ago

Yg mau glowing bebas flek hitam jerawat dan kusam gak usah pake krim muka yg aneh2 nnti makin makin tambah parah lohh...nutrisi kulit itu bagus nya asupan dari dalam yuk segera deh minum isnow algae bikin kulit kamu jadi cerah seluruh tubuh tanpa colak colek krim yg bermercury...kulit cerah,glowing tampak awet muda...😍😍 Info pemesanan/konsultasi Mila Wa 0853 7134 1199. (Fast response) . . . . #testimoniIsnowalgae #testiisnowalgae #JualIsnowalgae #isnowalgaeasli #isnowalgaeinfinesse #isnowalgae #isnowalgaemurah #Stemsellapel #obatjerawatbpom #obatjerawataman #obatjerawat #penghilangjerawataman #penghilangjerawat #SolusiCantik #hilangkanjerawat #obatpemutih #pemutihwajahaman #stemcellanggur #glutathion #collagen #kulitmulus #kulitcantik #cantikalami #skincare #promoisnowalgae #obatpemutihbpom #pemutihwajah #pemutihbadan #pemutihkulit #pemutihaman . . . .

20
23 minutes ago

Kenapa shampoo/conditioner kite xkan dan xmungkin sama dgn org lain 💁🏻 . 👧BAMBOO CHARCOAL EXTRACT👧 ✔️great ability to exfoliate dead skin cell, draw out dirts, impurities, toxins & pollutions from hair and scalp. ✔️promotes hair growth & prevent hair loss . . 👧CITRIC ACID👧 ✔️stimulate hair growth & making the hair follicles healthy ✔️improves scalp condition ✔️great compound to treat itchy scalp . . . 👧GINSENG ROOT EXTRACT👧 ✔️prevents hair thinning & breakage ✔️strengthens the follicles & roots of the hair ✔️stops dandruff in its track ✔️restores nourishment from within . . . 👧PISUM SATIVUM SPROUT EXTRACT👧 ✔️known as anagain ✔️fight hair loss & stimulate hair growth . . Dan last sekali CONDITIONER, . . Menjinak kan liar rambut anda . Rambut degil susah di urus? Jinakkan sekarang !!! . 👧CAMELLIA OIL👧 ✔️moisturizes hair ✔️prevents split end ✔️give hair a healthy shine ✔️improves hair manageability ✔️ideal for sensitive scalp . . . #sugardollsquad #sugardollagent #sugardollcheras #rambut #rambutpendek #hunnyvengers #rambutpanjang #rambutgugur #rambutsehat #codkeramat #codsubang #codcheras #codselangor #igers #newpost #igshopmurah #kualalumpur #kulitcantik #kulitkusam #hairoftheday #beautyhair #selangor #onlineshop #ladynsquad

51
23 minutes ago

Kepada customer harini, thanks tau shopping brg loveliee. Muah cikit!🥰 . Jom pilih produk loveliee mana yg korang berkenan n terusss wasap nina untuk order k. . Ni nina share price list, senang sket korang nak refer. Hihi . Hello Peach Please (HPP): RM89/box Oh My Chocolates (OMC): RM75/bottle Loveliee Essential Serum: RM79/bottle Loveliee Essential Cleanser:RM59/bottle Hey Be Pure Sunscreen: RM70/bottle Hey Be Pure Pimple Crea: RM30 . Postage: RM9 SM RM12 SS COD: Shah Alam, Putrajaya, Cyberjaya, Puchong, Bangi, Seri Kembangan, Kajang . Jom order dengan nina: Whatsapp 0176050754 Atau klik link kat bio 👆🏼 . #loveliee #lovelieeserum #lovelieecod #lovelieeserikembangan #lovelieeshahalam #lovelieekajang #lovelieebangi #lovelieeputrajaya #loveelieecyberjaya #lovelieepuchong #serumawetmuda #serumberkesan #serumputihkankulit #serumputih #kulitcantik #glassskin #kulitkusam #kulitsihat #tipskulitcantik

00
25 minutes ago

@adore.audelabeauty_kl_selangor - . Audela Premium 5 memang akan bagi uols extra tenaga ! 💪 So jangan risau, lepas nie balik je dari ofis, still bertenaga sampai ke malam ! 😍 . To Order/details👇 . 📲WHATSAP "AUDELA" 0192803115 📲WHATSAP "AUDELA" 0192803115 . COD area . 🚘 seluruh✔kl-✔shahalam-✔subang-✔damansara-✔puchong-✔serdang-✔kajang-✔putrajaya-✔gombak-✔kepong-✔keramat . . . . 📮Poslaju seluruh Malaysia. . #adoreaudelabeautyklselangor #audelabynadzainal #minumanpalingmewah #supplement #supplementmurah #skincare #kulitcantik #kurusputihserentak #ubatkurus #ubatjerawat #detoks #detoxdrinks #supplementmurah #shipworldwide

11
26 minutes ago

@adore.audelabeauty_kl_selangor - . 17 active ingredients in Audela helps you in 5 ways : 🍷slimming 🍷anti-ageing 🍷whitening . 🍷detox 🍷vitality . . One of the premium ingredient that really work wonder is NAC. Learn more about NAC on our previous video. . . 📲WHATSAP "AUDELA" 0192803115 📲WHATSAP "AUDELA" 0192803115 . COD area . 🚘 seluruh✔kl-✔shahalam-✔subang-✔damansara-✔puchong-✔serdang-✔kajang-✔putrajaya-✔gombak-✔kepong-✔keramat . . . . 📮Poslaju seluruh Malaysia. . #adoreaudelabeautyklselangor #audelabynadzainal #minumanpalingmewah #supplement #supplementmurah #skincare #kulitcantik #kurusputihserentak #ubatkurus #ubatjerawat #detoks #detoxdrinks #supplementmurah #shipworldwide #audela #inspirasikeyakinanku #testimoniaudela #audelalovers #audeladungunterengganu #politeknikdungun #jeragatpudar #jeragatpudar #keputihanhilang

21
26 minutes ago

Rahsia KULIT MUKA GLOWING? . Bukan lagi rahsia dah. Sekarang dah tak mustahil nak dapatkan kulit cantik berseri dan glowing dengan set KECANTIKAN SHAKLEE . . ❤ESP ✔ Memudarkan parut ✔ Mengatasi masalah kulit berminyak dan kering ✔ Mengatasi masalah jerawat dan parut yang berlekuk ke dalam . . ❤VITAMIN C ✔ meningkatkan kulit keanjalan kulit ✔ Membantu mengurangkan jerawat . ✔ Mengawal sebum penghasilan minyak berlebihan . . ❤VITAMIN E ✔ Paling bagus untuk menghilangkan parut ✔ Boleh dimakan begitu sahaja ataupun dibuat masker ✔ High antioksidan penting untuk pemeliharaan kulit yang sihat . . 1 set ni tahan sehingga 2-6 bulan. Sangat berbaloi untuk untuk anda . . Whatsapp untuk ORDER & dapatkan FREE consultation dari Mar❤️ Mar akan guide dari awal pengambilan lagi tau. . Mar Trusted SID 📲019-2925314 . . #shakleesubangbestari #shakleesubangperdana #shakleekotadamansara #shakleebukitsubang #pengedarshakleesubangbestari #pengedarshakleesubangperdana #shakleemurah #glowing #cantik #vitamincshaklee #kulitcantik #vitamineshaklee #espshaklee #espmurah #espmurahsangat #espshakleemurah #parutjerawat #jerawatbatu #setkecantikanshaklee #setkecantikan #setkulitcantik #hilangkanparut

20
27 minutes ago

Yg mau glowing bebas flek hitam jerawat dan kusam gak usah pake krim muka yg aneh2 nnti makin makin tambah parah lohh...nutrisi kulit itu bagus nya asupan dari dalam yuk segera deh minum isnow algae bikin kulit kamu jadi cerah seluruh tubuh tanpa colak colek krim yg bermercury...kulit cerah,glowing tampak awet muda...😍😍 Info pemesanan/konsultasi Mila Wa 0853 7134 1199. (Fast response) . . . . #testimoniIsnowalgae #testiisnowalgae #JualIsnowalgae #isnowalgaeasli #isnowalgaeinfinesse #isnowalgae #isnowalgaemurah #Stemsellapel #obatjerawatbpom #obatjerawataman #obatjerawat #penghilangjerawataman #penghilangjerawat #SolusiCantik #hilangkanjerawat #obatpemutih #pemutihwajahaman #stemcellanggur #glutathion #collagen #kulitmulus #kulitcantik #cantikalami #skincare #promoisnowalgae #obatpemutihbpom #pemutihwajah #pemutihbadan #pemutihkulit #pemutihaman . . . .

00
27 minutes ago

☘️SALAM JUMAAT PENGHULU SEGALA HARI☘️ Semoga pintu-pintu segala kebaikan terbuka luas kepada kita harini. Sambil2 tu jom baca ni sikit kebaikan yang ada dalam Young and Glow Foundation ni. 🌼MINYAK ARGAN Mampu melindungi kulit daripada kerosakan yang berpunca daripadan sinaran UV. Selain melindungi, minyak argan boleh memudarkan sun spot serta menyembuhkan kulit kering jika terdedah kepada sinaran UV yang berlebihan. 🍊VITAMIN C & E Vitamin C dan E dapat membantu dalam penghasilan kolagen didalam tubuh badan yang menjadikan kulit wajah cerah dan dapat menghilangkan garis kedutan pada wajah. 🌿EKSTRAK PUDINA Hasil kajian penyelidikan mendapati pudina mempunyai kemampuan mencegah kanser 🍑MINYAK BIJI APRIKOT Minyak ini sangat sesuai untuk merawat kulit kering dibahagian muka dan juga melembabkan kulit. Young and Glow foundation pilihan terbaik untuk kulit wajah anda. #Youngandglow_putrajaya #YoungandGlow #KulitCantik #KulitGebu #TiadaGarisKedutan #AntiPenuaan

10
27 minutes ago

@adore.audelabeauty_kl_selangor - . We totally understand how bad it feels by having bowel problem. Goji berries, guarana and garcinia is the perfect solution to help you improve your bowel movement. . . And of course, it will help you eliminate some baby fats too!😍 By the way, have I mentioned that our Audela Premium 5 is now certified HALAL from JAKIM? . . Its our small gestures to make you feel more confidence🥰 .📲WHATSAP "AUDELA" 0192803115 📲WHATSAP "AUDELA" 0192803115 . COD area . 🚘 seluruh✔kl-✔shahalam-✔subang-✔damansara-✔puchong-✔serdang-✔kajang-✔putrajaya-✔gombak-✔kepong-✔keramat . . . . 📮Poslaju seluruh Malaysia. . #adoreaudelabeautyklselangor #audelabynadzainal #minumanpalingmewah #supplement #supplementmurah #skincare #kulitcantik #kurusputihserentak #ubatkurus #ubatjerawat #detoks #detoxdrinks #supplementmurah #shipworldwide #audela #inspirasikeyakinanku #testimoniaudela #testimonikurus #audelabeauty_hq -

01
27 minutes ago

Rahsia KULIT MUKA GLOWING? . Bukan lagi rahsia dah. Sekarang dah tak mustahil nak dapatkan kulit cantik berseri dan glowing dengan set KECANTIKAN SHAKLEE . . ❤ESP ✔ Memudarkan parut ✔ Mengatasi masalah kulit berminyak dan kering ✔ Mengatasi masalah jerawat dan parut yang berlekuk ke dalam . . ❤VITAMIN C ✔ meningkatkan kulit keanjalan kulit ✔ Membantu mengurangkan jerawat . ✔ Mengawal sebum penghasilan minyak berlebihan . . ❤VITAMIN E ✔ Paling bagus untuk menghilangkan parut ✔ Boleh dimakan begitu sahaja ataupun dibuat masker ✔ High antioksidan penting untuk pemeliharaan kulit yang sihat . . 1 set ni tahan sehingga 2-6 bulan. Sangat berbaloi untuk untuk anda . . Whatsapp untuk ORDER & dapatkan FREE consultation dari Mar❤️ Mar akan guide dari awal pengambilan lagi tau. . Mar Trusted SID 📲019-2925314 . . #shakleesubangbestari #shakleesubangperdana #shakleekotadamansara #shakleebukitsubang #pengedarshakleesubangbestari #pengedarshakleesubangperdana #shakleemurah #glowing #cantik #vitamincshaklee #kulitcantik #vitamineshaklee #espshaklee #espmurah #espmurahsangat #espshakleemurah #parutjerawat #jerawatbatu #setkecantikanshaklee #setkecantikan #setkulitcantik #hilangkanparut

20
27 minutes ago

DAH PAKAI 3unit Profix NAK REPEAT lagi 2unit ‼️ . SEKARANG MASA YANG PALING TEPAT UNTUK KORANG BELI PROFIX ‼️ . Gaji dah masuk , sisz onz promo lagi untuk bantu korang 🤝 . WhatsApp 01111429800 atau tekan link whatsapp dkt bio 😘 #profix #profixmurah #alvateam #codprofix #jerawat #parut #parutberlubang #carahilangkanparut #tipskecantikkan #funnyvideos #unimapmantap #upmserdang #uitmdihatiku #steady #flawless #bebasjerawat #uniten #uthm #polimas #rawatparutberlubang #kulitcantik #viral #pujaanhatikanda #kulim #misicantiksebelumraya #bougasserum #kulimhitech #unikl #codkedah #vitaminforface

10
28 minutes ago

Rahsia KULIT MUKA GLOWING? . Bukan lagi rahsia dah. Sekarang dah tak mustahil nak dapatkan kulit cantik berseri dan glowing dengan set KECANTIKAN SHAKLEE . . ❤ESP ✔ Memudarkan parut ✔ Mengatasi masalah kulit berminyak dan kering ✔ Mengatasi masalah jerawat dan parut yang berlekuk ke dalam . . ❤VITAMIN C ✔ meningkatkan kulit keanjalan kulit ✔ Membantu mengurangkan jerawat . ✔ Mengawal sebum penghasilan minyak berlebihan . . ❤VITAMIN E ✔ Paling bagus untuk menghilangkan parut ✔ Boleh dimakan begitu sahaja ataupun dibuat masker ✔ High antioksidan penting untuk pemeliharaan kulit yang sihat . . 1 set ni tahan sehingga 2-6 bulan. Sangat berbaloi untuk untuk anda . . Whatsapp untuk ORDER & dapatkan FREE consultation dari Mar❤️ Mar akan guide dari awal pengambilan lagi tau. . Mar Trusted SID 📲019-2925314 . . #shakleesubangbestari #shakleesubangperdana #shakleekotadamansara #shakleebukitsubang #pengedarshakleesubangbestari #pengedarshakleesubangperdana #shakleemurah #glowing #cantik #vitamincshaklee #kulitcantik #vitamineshaklee #espshaklee #espmurah #espmurahsangat #espshakleemurah #parutjerawat #jerawatbatu #setkecantikanshaklee #setkecantikan #setkulitcantik #hilangkanparut

10
30 minutes ago

Rahsia KULIT MUKA GLOWING? . Bukan lagi rahsia dah. Sekarang dah tak mustahil nak dapatkan kulit cantik berseri dan glowing dengan set KECANTIKAN SHAKLEE . . ❤ESP ✔ Memudarkan parut ✔ Mengatasi masalah kulit berminyak dan kering ✔ Mengatasi masalah jerawat dan parut yang berlekuk ke dalam . . ❤VITAMIN C ✔ meningkatkan kulit keanjalan kulit ✔ Membantu mengurangkan jerawat . ✔ Mengawal sebum penghasilan minyak berlebihan . . ❤VITAMIN E ✔ Paling bagus untuk menghilangkan parut ✔ Boleh dimakan begitu sahaja ataupun dibuat masker ✔ High antioksidan penting untuk pemeliharaan kulit yang sihat . . 1 set ni tahan sehingga 2-6 bulan. Sangat berbaloi untuk untuk anda . . Whatsapp untuk ORDER & dapatkan FREE consultation dari Mar❤️ Mar akan guide dari awal pengambilan lagi tau. . Mar Trusted SID 📲019-2925314 . . #shakleesubangbestari #shakleesubangperdana #shakleekotadamansara #shakleebukitsubang #pengedarshakleesubangbestari #pengedarshakleesubangperdana #shakleemurah #glowing #cantik #vitamincshaklee #kulitcantik #vitamineshaklee #espshaklee #espmurah #espmurahsangat #espshakleemurah #parutjerawat #jerawatbatu #setkecantikanshaklee #setkecantikan #setkulitcantik #hilangkanparut

11
30 minutes ago

Yg mau glowing bebas flek hitam jerawat dan kusam gak usah pake krim muka yg aneh2 nnti makin makin tambah parah lohh...nutrisi kulit itu bagus nya asupan dari dalam yuk segera deh minum isnow algae bikin kulit kamu jadi cerah seluruh tubuh tanpa colak colek krim yg bermercury...kulit cerah,glowing tampak awet muda...😍😍 Info pemesanan/konsultasi Mila Wa 0853 7134 1199. (Fast response) . . . . #testimoniIsnowalgae #testiisnowalgae #JualIsnowalgae #isnowalgaeasli #isnowalgaeinfinesse #isnowalgae #isnowalgaemurah #Stemsellapel #obatjerawatbpom #obatjerawataman #obatjerawat #penghilangjerawataman #penghilangjerawat #SolusiCantik #hilangkanjerawat #obatpemutih #pemutihwajahaman #stemcellanggur #glutathion #collagen #kulitmulus #kulitcantik #cantikalami #skincare #promoisnowalgae #obatpemutihbpom #pemutihwajah #pemutihbadan #pemutihkulit #pemutihaman . . . .

30
31 minutes ago

Rahsia KULIT MUKA GLOWING? . Bukan lagi rahsia dah. Sekarang dah tak mustahil nak dapatkan kulit cantik berseri dan glowing dengan set KECANTIKAN SHAKLEE . . ❤ESP ✔ Memudarkan parut ✔ Mengatasi masalah kulit berminyak dan kering ✔ Mengatasi masalah jerawat dan parut yang berlekuk ke dalam . . ❤VITAMIN C ✔ meningkatkan kulit keanjalan kulit ✔ Membantu mengurangkan jerawat . ✔ Mengawal sebum penghasilan minyak berlebihan . . ❤VITAMIN E ✔ Paling bagus untuk menghilangkan parut ✔ Boleh dimakan begitu sahaja ataupun dibuat masker ✔ High antioksidan penting untuk pemeliharaan kulit yang sihat . . 1 set ni tahan sehingga 2-6 bulan. Sangat berbaloi untuk untuk anda . . Whatsapp untuk ORDER & dapatkan FREE consultation dari Mar❤️ Mar akan guide dari awal pengambilan lagi tau. . Mar Trusted SID 📲019-2925314 . . #shakleesubangbestari #shakleesubangperdana #shakleekotadamansara #shakleebukitsubang #pengedarshakleesubangbestari #pengedarshakleesubangperdana #shakleemurah #glowing #cantik #vitamincshaklee #kulitcantik #vitamineshaklee #espshaklee #espmurah #espmurahsangat #espshakleemurah #parutjerawat #jerawatbatu #setkecantikanshaklee #setkecantikan #setkulitcantik #hilangkanparut

01
32 minutes ago

Rahsia KULIT MUKA GLOWING? . Bukan lagi rahsia dah. Sekarang dah tak mustahil nak dapatkan kulit cantik berseri dan glowing dengan set KECANTIKAN SHAKLEE . . ❤ESP ✔ Memudarkan parut ✔ Mengatasi masalah kulit berminyak dan kering ✔ Mengatasi masalah jerawat dan parut yang berlekuk ke dalam . . ❤VITAMIN C ✔ meningkatkan kulit keanjalan kulit ✔ Membantu mengurangkan jerawat . ✔ Mengawal sebum penghasilan minyak berlebihan . . ❤VITAMIN E ✔ Paling bagus untuk menghilangkan parut ✔ Boleh dimakan begitu sahaja ataupun dibuat masker ✔ High antioksidan penting untuk pemeliharaan kulit yang sihat . . 1 set ni tahan sehingga 2-6 bulan. Sangat berbaloi untuk untuk anda . . Whatsapp untuk ORDER & dapatkan FREE consultation dari Mar❤️ Mar akan guide dari awal pengambilan lagi tau. . Mar Trusted SID 📲019-2925314 . . #shakleesubangbestari #shakleesubangperdana #shakleekotadamansara #shakleebukitsubang #pengedarshakleesubangbestari #pengedarshakleesubangperdana #shakleemurah #glowing #cantik #vitamincshaklee #kulitcantik #vitamineshaklee #espshaklee #espmurah #espmurahsangat #espshakleemurah #parutjerawat #jerawatbatu #setkecantikanshaklee #setkecantikan #setkulitcantik #hilangkanparut

10
33 minutes ago

Rahsia KULIT MUKA GLOWING? . Bukan lagi rahsia dah. Sekarang dah tak mustahil nak dapatkan kulit cantik berseri dan glowing dengan set KECANTIKAN SHAKLEE . . ❤ESP ✔ Memudarkan parut ✔ Mengatasi masalah kulit berminyak dan kering ✔ Mengatasi masalah jerawat dan parut yang berlekuk ke dalam . . ❤VITAMIN C ✔ meningkatkan kulit keanjalan kulit ✔ Membantu mengurangkan jerawat . ✔ Mengawal sebum penghasilan minyak berlebihan . . ❤VITAMIN E ✔ Paling bagus untuk menghilangkan parut ✔ Boleh dimakan begitu sahaja ataupun dibuat masker ✔ High antioksidan penting untuk pemeliharaan kulit yang sihat . . 1 set ni tahan sehingga 2-6 bulan. Sangat berbaloi untuk untuk anda . . Whatsapp untuk ORDER & dapatkan FREE consultation dari Mar❤️ Mar akan guide dari awal pengambilan lagi tau. . Mar Trusted SID 📲019-2925314 . . #shakleesubangbestari #shakleesubangperdana #shakleekotadamansara #shakleebukitsubang #pengedarshakleesubangbestari #pengedarshakleesubangperdana #shakleemurah #glowing #cantik #vitamincshaklee #kulitcantik #vitamineshaklee #espshaklee #espmurah #espmurahsangat #espshakleemurah #parutjerawat #jerawatbatu #setkecantikanshaklee #setkecantikan #setkulitcantik #hilangkanparut

00
35 minutes ago

. MOP ID : D01860 Seriuss weyy kalau korang ada eczema, memang wajib try Melaleuca Cream ni. 😘 Alhamdulillah cepat kering. Kalau korang ada gatal2 ke, kudis, kurap atau masalah kulit kering, sangat digalakkan untuk cuba Melaleuca Cream. Tak mahal tau, harga mampu milik RM 39.90 je. Sis hanya bantu mana yg terdaya. Harapnya dgn posting ini dapat membantu mereka yg mengalami eczema. 💋 Sapa nak try boleh whatsapp sis +60137104170 atau direct whatsapp click kat bio link @as.legacy_klcity ❤. . . Sis buat COD 🚘 untuk seluruh KL & Selangor berhampiran. POS 📮 seluruh Malaysia. #melaleucacream #eczemacream #eczema #kulitcantik #kurap #creamgatal #kulitgatal #babycream #creambaby #sayajual #readystock #aslegacymalaysia #shahidadherbs #aliffsyukriterlajaklaris #onlineshopping #onlineseller #codkl #codselangor #sayajualonline

40
38 minutes ago

#Repost @radiantclinique with @get_repost ・・・ 💥💥💥PERTANDINGAN TAG 5 BFF ANDA DI IG RADIANT CLINIQUE. HADIAH BERUPA RM1500 CASH VOUCHER RAWATAN DARI RADIANT CLINIQUE.💥💥 . . Hi ladies! Semua jangan lupa "SAVE THE DATE" hadir ke event @radiantclinique OPEN DAY ROAD TO RAYA 2019 🧕🏻 . . Buat julung kalinya Radiant Clinique bersama our awesome Vendors yg Popular Di Instagram! . . @allureladyboutique @casalwaboutique @anggunchitraboutique @fathiyahsdreams @anytimefitness_bj @scienceonskin @venusysmedical . . Akan mengadakan "OPEN DAY " bertemakan #ROADTORAY2019 untuk Persiapan Hari Raya Aidilfitri yang kian Tiba! . . Our lovely Dr Melissa akan turut sama berkongsi input mengenai "What’s new to get Glowing Skin & Shapely Body" kepada semua . . Majlis ini akan berlangsung pada . . Jam : 9 Pagi - 3 Petang Tarikh : 6 April 2019 Bertempat di: Radiant Clinique, Bukit Jelutong, Shah Alam . . Tawaran HADIAH untuk 100 EARLY BIRDS yang SIGN UP untuk RC HARI RAYA PROMOTION pada hari tersebut . . . Discounts | Free Gifts | Happy Hour! . . SAVE THE DATE! . . Rugi tak join tau... Masa ni lah ladies nak shopping BAJU RAYA dan Grab PROMO HARI RAYA from @radiantclinique . . TAG 5 org BFF ,Satu pemenang akan dipilih dari 3 komen terakhir. Pemenang akan diberi RM1500 cash voucher. Pertandingan akan ditutup bila-bila masa saja. . . Pertandingan bermula SEKARANG‼️ . . . . #radiantskin #radiantclinique #RCSERIES #bukitjelutongshahalam #shahalamresident #skincaremalaysia #kulitkusam #kulitputih #visitmyig #bukitjelutong #rchappyclient #klinikkecantikanmalaysia #jerawat #kulitcantik #shahalam #jerawat #jeragat #kecantikanmalaysia #skincaremalaysia

10
39 minutes ago

KULIT MAKIN CERAH & LEMBUT! BARU 2 MINGGU TAU! 😍 . . Yeay! Bertambah lagi feedback yang Nor dapat. Rata-rata mereka yang consume puas hati dengan result yg diorang dapat. Alhamdulillah semoga customer terus konsisten utk terus kekal cantik & awet muda gittew! . . Siapa nak Nor bantu lagi? Whatsapp je tau 011-58996983. Nor akan bagi uolls FREE GIFT! best ke best sangat? . . #teamellyyaney #ellyyaneyagent #callabeautyskin #callabeauty_hq #putihgebu #putihtanpasuntik #kulitputih #kulitcantik #masalahkulit #kulitkusam #kulitkering #ekzema #kulitkasar #kulitberjerawat #klinikkecantikan #klinikkulit #pakarkulit #collagen #buahpeach #bazarpaknilmurah

21
44 minutes ago

KELEBIHAN EMLAC NUTREMOM . 1. Mencantikkan kulit dan menghaluskan kulit. . 2. Menegangkan kulit dan memutihkan secara alami. . 3. Merendahkan tahap kolestrol . 4. Menambahkan tenaga . 5. Memperbaiki dan melawaskan sistem pencernaan . 6. Membekalkan vitamin & nutrisi yang secukupnya. . 7. Membantu ibu hamil yang rendah HB . 8. Membantu meningkatkan susu untuk wanita menyusu . . EMLAC LACTOGENIC . Terbaik untuk membantu mengembalikan dan mengekalkan keanjalan kulit, memutihkan kulit dan melembabkan kulit secara semula jadi secara alami. Baik juga untuk mereka yang nak rancang kehamilan, serta ibu hamil yang rendah HB dan ibu menyusu untuk penyusuan ekslusif bersama si manja. Nutremom nie khas untuk :- ✔ IBU mengandung ✔ IBU menyusu ✔ IBU yang ada masalah HB ✔ IBU yang ingin kekal CANTIK ✔ANAK DARA IBU DARI 16 TAHUN KE ATAS Berminat boleh wasap: http://www.wasap.my/60175340744 #nutremomemlac #nutremomkotabharu #emlacnutremom #nutremom #emzi #rahsiaamymastura #emlacbreastfeedingexpert #kulitcantik #kulitbersih #gebu #peloles #putih #flawless #instafamous #cantik #ootd #viral #nutremom #emlac #love #beautiful #trending #instagood

10
45 minutes ago

🌸JERAGAT, KERING & KUSAM🌸 “Dari awal penggunaan, kulit muka saya yg kering menjadi lebih berminyak dan bermaya. Tona kulit juga menjadi serata. Pigmen di pipi beransur cerah” PINKY!PINKY! Your Beauty Bestie! UNTUK TEMPAHAN & INFO LEBIH LANJUT.. KLIK LINK DIBAWAH http://www.wasap.my/60195620091 💕JERAWAT 💕JERAGAT 💕KULIT KUSAM 💕PARUT 💕KULIT GELAP YANG GELAP KITA PUTIHKAN,YANG CERAH KITA BAGI FLAWLESS GILA-GILA.. P/S: JANGAN LAMBAT-LAMBAT, STOK CEPAT HABIS! #pinkypinkyhq #pinkypinkysitisarah #pinkypinkysoap #pinkypinkylotion #pinkypinkytestimoni #sitisarah #shuibsepahtu #agentbalingkedah #dropshipwanted #opencod #artismalaysia #cantik #cantikskincare #nakcantik #jomcantik #putihgebu #putih #kulitcantik #sayajual #sayajualmurah #bazaaronline #bazaarpaknil #sayajualonline #dropshipneeded #codbalingkedah #onlineshopping #Serumpinkypinky #goldglowingserum

20
47 minutes ago

Yg mau glowing bebas flek hitam jerawat dan kusam gak usah pake krim muka yg aneh2 nnti makin makin tambah parah lohh...nutrisi kulit itu bagus nya asupan dari dalam yuk segera deh minum isnow algae bikin kulit kamu jadi cerah seluruh tubuh tanpa colak colek krim yg bermercury...kulit cerah,glowing tampak awet muda...😍😍 Info pemesanan/konsultasi Mila Wa 0853 7134 1199. (Fast response) . . . . #testimoniIsnowalgae #testiisnowalgae #JualIsnowalgae #isnowalgaeasli #isnowalgaeinfinesse #isnowalgae #isnowalgaemurah #Stemsellapel #obatjerawatbpom #obatjerawataman #obatjerawat #penghilangjerawataman #penghilangjerawat #SolusiCantik #hilangkanjerawat #obatpemutih #pemutihwajahaman #stemcellanggur #glutathion #collagen #kulitmulus #kulitcantik #cantikalami #skincare #promoisnowalgae #obatpemutihbpom #pemutihwajah #pemutihbadan #pemutihkulit #pemutihaman . . . .

00
52 minutes ago

WE GUARANTEE YOU, THE SMOOTHEST FOUNDATION TEXTURE 💖 . YOUNG BEBE ——————- • Targets the ultimate sources of aging to preserve the look of youth and reduce the appearance of aging. • Promotes youthful skin structure—ingredient technology stimulates collagen production by 150% • Smoothest texture—contains ingredients proven to stimulate youthful cell renewal in only five days for smoother, softer skin you can feel. • Evens skin tone—by reducing the appearance of blotchy, dull, and uneven skin for a smooth, youthful look. • Reduces the appearance of fine lines and wrinkles. • Increases skin radiance—with skin brightening technology. . HOW TO PLACE YOUR ORDER ? 1. Go to @youngbebe.cosmetics profile 2. Click the WHATSAPP link on our bio 3. Place your order . AS EASY AS 1 2 3 ! 💕 . HAPPY SHOPPING 🛒

53
52 minutes ago

Yg mau glowing bebas flek hitam jerawat dan kusam gak usah pake krim muka yg aneh2 nnti makin makin tambah parah lohh...nutrisi kulit itu bagus nya asupan dari dalam yuk segera deh minum isnow algae bikin kulit kamu jadi cerah seluruh tubuh tanpa colak colek krim yg bermercury...kulit cerah,glowing tampak awet muda...😍😍 Info pemesanan/konsultasi Mila Wa 0853 7134 1199. (Fast response) . . . . #testimoniIsnowalgae #testiisnowalgae #JualIsnowalgae #isnowalgaeasli #isnowalgaeinfinesse #isnowalgae #isnowalgaemurah #Stemsellapel #obatjerawatbpom #obatjerawataman #obatjerawat #penghilangjerawataman #penghilangjerawat #SolusiCantik #hilangkanjerawat #obatpemutih #pemutihwajahaman #stemcellanggur #glutathion #collagen #kulitmulus #kulitcantik #cantikalami #skincare #promoisnowalgae #obatpemutihbpom #pemutihwajah #pemutihbadan #pemutihkulit #pemutihaman . . . .

20
53 minutes ago

1 biji Buah Lemon ,dikerat 6 ... Ehhh !! . 1 biji Baby Lemon Soap ,Dikerat 6 🍋🍋🍋... Wahhhh... Beshhhh ngat . 1 Ketul 60 gram ,RM ????? http://pmlemonaaira.wasap.my/ . Pasti Nya Harga Mampu milik uollss.. Untuk 300pcs pertama akan dapat Less 20% ... Boleh Booking Sekarang , Lambat tinggal 💃💃 . Dapatkan dengan HQ dan Agent Agent Berdekatan Anda .. APRIL is caming 🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋 . #Kulitsihat #Kulitcantik #Kulitbersih #Aairaorganic

10
58 minutes ago

KENAPA WANITA PERLU CANTIK? . WANITA PERLU CANTIK?? ....Cantik.... ……satu perkataan yang sinonim dengan kaum wanita.. . Ramai wanita sanggup buat apa saja untuk cantik kan?? . Macam-macam sebab yang diberikan sebagai sebab musabab untuk sentiasa nampak cantik.. . Sebenarnya nak cantik ini bukan perempuan sahaja..ianya juga terpalit jua pada orang lelaki. . setiap insan baik lelaki atau perempuan ingin kelihatan cantik,kemas,bergaya dan sebagainya..hal ini kerana setiap insan mempunyai naluri untuk kekal cantik sejak azali.. . Sememangnya itu naluri yang Allah SWT jadikan untuk kita suka pada kecantikkan. . "Sesungguhnya Allah itu cantik dan Allah sukakan kecantikan." (Hadis riwayat Muslim dan At-Tirmidzi). . Bahkan dalam firman Allah didalam Al-Quran "Wahai anak-anak Adam, pakailah pakaianmu yang indah berhias pada tiap-tiap kali kamu ke masjid (atau mengerjakan sembahyang), makanlah dan minumlah, dan jangan pula kamu berlebih-lebihan. Sesungguhnya Allah tidak menyukai akan orang-orang yang berlebih-lebihan (melampaui batas)." (Surah Al-A'raaf, ayat 31) . Jadi tidak salah untuk kita kekal cantik selagimana ianya mengikut aturan dan kehendak syaraq dan tidak memudaratkan. . Jadi untuk kekal cantik..ianya memerlukan pada kecantikkan dalaman dan luaran. Pakar penjagaan yang paling utama adalah kesihatan diri supaya kecantikkan semulajadi terserlah. . Ingat! Seorang wanita yang cantik sahaja tidak berguna kalau tidak sihat. Untuk itu, nti saya akan berkongsi rahsia kesihatan wanita dengan anda khususnya wanita-wanita yang ingin sihat. . #emlacnutremom #nutremom #emzi #rahsiaamymastura #emlacbreastfeedingexpert #kulitcantik #kulitbersih #gebu #peloles #putih #flawless #instafamous #cantik #ootd #viral #nutremom #emlac #love #beautiful #trending #instagood

30
59 minutes ago

@beautywhiteningserum_hq @beautywhiteningserum_hq @beautywhiteningserum_hq NAK CANTIK NAK KULIT LICIN FLAWLESS ADE MASALAH KULIT KUSAM JERAWAT PENUH DA TRY MACAM2 PRODUCT X BERKESAN MEH CUBA @beautywhiteningserum_hq 100% organic tiada bahan2 terlarang ade aloevera vitamin e bau pun harum sayang laki perempuan boleh pakai lekaih whatsapp sis 10 orang terawal sis bagi promo price 😍 🌼beauty Whitening Serum🌼 🌸 Serum ini di hasilkan melalui bahan bahan organic seperti 🌸 ♥Aloevera , vitamin e , frankincense & rose geranium bole remajakan kulit & tegangkan kulit wajah ♥ *Kelebihan whitening glowing serum* : ✔mencerahkan kulit muka ✔tidak melekit dan cepat meresap pada kulit muka ✔melembutkan tekstur kulit menjadi lebih lembut ✔membuatkan warna kulit lebih sekata ✔mengecilkan liang pori di muka ✔kelembapan muka semakin lembap dan menyegarkan ✔menegangkan kulit muka ✔menghilangkan parut jerawat ✔mengurangkan jerawat tumbuh dengan kerap ✔melambatkan proses penuaan kulit muka supaya nampak tegang dan muda ✔ Perubahan kulit seawal 1 minggu pergunaan tahan 1 bulan - 2 bulan save your money dear😘 💕boleh digunakan diwajah ➡MELICINKAN ➡MELEMBUTKAN ➡MENEGANGKAN ➡MENGHILANG JERAGAT ➡MENCERAHKAN KULIT MUKA ➡MENGECILKAN LIANG PORI ➡MENGHILANGKAN PARUT JERAWAT 💕boleh digunakan dibibir ➡MELEMBABKAN BIBIR ➡MERAWAT BIBIR MENGELUPAS ➡MERAWAT BIBIR YANG MEREKAH ➡MENCERAHKAN BIBIR PINKY SEMULA JADI 💕boleh digunakan di tangan badan kaki ➡MENGHILANGKAN PARUT LUKA ➡MENGCERAHKAN KULIT ➡MELEMBUTKAN KULIT whatsapp sis segera 0173433210 #beautywhiteningserum #serummenghilangkanjerawat #kulitcantik #serum #caramenghilangkanjerawat #mukabersihtanpajerawat

40
59 minutes ago

@beautywhiteningserum_hq @beautywhiteningserum_hq @beautywhiteningserum_hq NAK CANTIK NAK KULIT LICIN FLAWLESS ADE MASALAH KULIT KUSAM JERAWAT PENUH DA TRY MACAM2 PRODUCT X BERKESAN MEH CUBA @beautywhiteningserum_hq 100% organic tiada bahan2 terlarang ade aloevera vitamin e bau pun harum sayang laki perempuan boleh pakai lekaih whatsapp sis 10 orang terawal sis bagi promo price 😍 🌼beauty Whitening Serum🌼 🌸 Serum ini di hasilkan melalui bahan bahan organic seperti 🌸 ♥Aloevera , vitamin e , frankincense & rose geranium bole remajakan kulit & tegangkan kulit wajah ♥ *Kelebihan whitening glowing serum* : ✔mencerahkan kulit muka ✔tidak melekit dan cepat meresap pada kulit muka ✔melembutkan tekstur kulit menjadi lebih lembut ✔membuatkan warna kulit lebih sekata ✔mengecilkan liang pori di muka ✔kelembapan muka semakin lembap dan menyegarkan ✔menegangkan kulit muka ✔menghilangkan parut jerawat ✔mengurangkan jerawat tumbuh dengan kerap ✔melambatkan proses penuaan kulit muka supaya nampak tegang dan muda ✔ Perubahan kulit seawal 1 minggu pergunaan tahan 1 bulan - 2 bulan save your money dear😘 💕boleh digunakan diwajah ➡MELICINKAN ➡MELEMBUTKAN ➡MENEGANGKAN ➡MENGHILANG JERAGAT ➡MENCERAHKAN KULIT MUKA ➡MENGECILKAN LIANG PORI ➡MENGHILANGKAN PARUT JERAWAT 💕boleh digunakan dibibir ➡MELEMBABKAN BIBIR ➡MERAWAT BIBIR MENGELUPAS ➡MERAWAT BIBIR YANG MEREKAH ➡MENCERAHKAN BIBIR PINKY SEMULA JADI 💕boleh digunakan di tangan badan kaki ➡MENGHILANGKAN PARUT LUKA ➡MENGCERAHKAN KULIT ➡MELEMBUTKAN KULIT whatsapp sis segera 0173433210 #beautywhiteningserum #serummenghilangkanjerawat #kulitcantik #serum #caramenghilangkanjerawat #mukabersihtanpajerawat

30
1 hour ago

Yg mau glowing bebas flek hitam jerawat dan kusam gak usah pake krim muka yg aneh2 nnti makin makin tambah parah lohh...nutrisi kulit itu bagus nya asupan dari dalam yuk segera deh minum isnow algae bikin kulit kamu jadi cerah seluruh tubuh tanpa colak colek krim yg bermercury...kulit cerah,glowing tampak awet muda...😍😍 Info pemesanan/konsultasi Mila Wa 0853 7134 1199. (Fast response) . . . . #testimoniIsnowalgae #testiisnowalgae #JualIsnowalgae #isnowalgaeasli #isnowalgaeinfinesse #isnowalgae #isnowalgaemurah #Stemsellapel #obatjerawatbpom #obatjerawataman #obatjerawat #penghilangjerawataman #penghilangjerawat #SolusiCantik #hilangkanjerawat #obatpemutih #pemutihwajahaman #stemcellanggur #glutathion #collagen #kulitmulus #kulitcantik #cantikalami #skincare #promoisnowalgae #obatpemutihbpom #pemutihwajah #pemutihbadan #pemutihkulit #pemutihaman . . . .

20
1 hour ago

@beautywhiteningserum_hq @beautywhiteningserum_hq @beautywhiteningserum_hq NAK CANTIK NAK KULIT LICIN FLAWLESS ADE MASALAH KULIT KUSAM JERAWAT PENUH DA TRY MACAM2 PRODUCT X BERKESAN MEH CUBA @beautywhiteningserum_hq 100% organic tiada bahan2 terlarang ade aloevera vitamin e bau pun harum sayang laki perempuan boleh pakai lekaih whatsapp sis 10 orang terawal sis bagi promo price 😍 🌼beauty Whitening Serum🌼 🌸 Serum ini di hasilkan melalui bahan bahan organic seperti 🌸 ♥Aloevera , vitamin e , frankincense & rose geranium bole remajakan kulit & tegangkan kulit wajah ♥ *Kelebihan whitening glowing serum* : ✔mencerahkan kulit muka ✔tidak melekit dan cepat meresap pada kulit muka ✔melembutkan tekstur kulit menjadi lebih lembut ✔membuatkan warna kulit lebih sekata ✔mengecilkan liang pori di muka ✔kelembapan muka semakin lembap dan menyegarkan ✔menegangkan kulit muka ✔menghilangkan parut jerawat ✔mengurangkan jerawat tumbuh dengan kerap ✔melambatkan proses penuaan kulit muka supaya nampak tegang dan muda ✔ Perubahan kulit seawal 1 minggu pergunaan tahan 1 bulan - 2 bulan save your money dear😘 💕boleh digunakan diwajah ➡MELICINKAN ➡MELEMBUTKAN ➡MENEGANGKAN ➡MENGHILANG JERAGAT ➡MENCERAHKAN KULIT MUKA ➡MENGECILKAN LIANG PORI ➡MENGHILANGKAN PARUT JERAWAT 💕boleh digunakan dibibir ➡MELEMBABKAN BIBIR ➡MERAWAT BIBIR MENGELUPAS ➡MERAWAT BIBIR YANG MEREKAH ➡MENCERAHKAN BIBIR PINKY SEMULA JADI 💕boleh digunakan di tangan badan kaki ➡MENGHILANGKAN PARUT LUKA ➡MENGCERAHKAN KULIT ➡MELEMBUTKAN KULIT whatsapp sis segera 0173433210 #beautywhiteningserum #serummenghilangkanjerawat #kulitcantik #serum #caramenghilangkanjerawat #mukabersihtanpajerawat

30
1 hour ago

COD and postage for today. Terima kasih pada customer yang mempercayai service K. Moga2 semua produk2 Mamadil membawa manfaat kepada semua. Aaminn SUSU RIZQI baik utk merawat ekzema dan untuk kulit yang lebih sihat dan gebu. WOMEN LOVE supplement untuk kesihatan menyeluruh wanita. MEDIL SKINCARE penjagaan kulit all-in-one #kamilahmamadil #mamadil #mamadillovers #mamadiloriginal #mamadilmalaysia #susurizqi #medilskincare #medil #womenlove #ekzema #ekzemamalysia #eczema #eczemamalaysia #kulitcantik #kulitgebu #mamadilkl #mamadilselangor #mamadilgombak #mamadilampang #mamadilbangi #mamadilkeramat #mamadilkajang #mamadilnilai

20
1 hour ago

Hallo.. #tasqilovers . . Pernah gak ..ngerasa kalau kulit kusam dan terlihat gelap tidak bercahaya? Padahal kalian rutin menggunakan produk skin care kita..trus kita mengganggap,skin carenya udah gak cocok.. Jangan buru2 ngerasa itu penyebabnya . . Bisa jadi kulit kita jenuh dengan komposisi krim yang sama.. So.. Itu saatnya konsultasikan kulit ke dokter kembali...Atau lakukan perawatan yang tepat..sesuai dengan kebutuhan kulit kamu.. .. Dalam rangka Anniversary #tasqiskincarebukittinggi . . Dapatkan segera!!! BIG PROMO DI TASQI SKIN CARE berlaku di kota DUMAI, DURI dan BUKIT TINGGI ... DAPATKAN DISCOUNT 30% UNTUK PERAWATAN DOKTER.. Dan 20% UNTUK FACIAL PREMIUM PROMO BERLAKU 25 MARET s/d 31 MARET 2019.. . . Open setiap harinya jam 9.30 pagi - 7 malam . utk reservasi kontak kami disini : www.wasap.my/6281266292210 #produkskincare #tasqiskincare #skincareindonesia #mikrodermabrasion #klinikkecantikan #skincare #tasqiskincarebukittinggi #kulitcantik #kulitwajahsehat #skincareindonesia #dokterestetika #microdermabrasi #wajahsehat

31
1 hour ago

Yg mau glowing bebas flek hitam jerawat dan kusam gak usah pake krim muka yg aneh2 nnti makin makin tambah parah lohh...nutrisi kulit itu bagus nya asupan dari dalam yuk segera deh minum isnow algae bikin kulit kamu jadi cerah seluruh tubuh tanpa colak colek krim yg bermercury...kulit cerah,glowing tampak awet muda...😍😍 Info pemesanan/konsultasi Mila Wa 0853 7134 1199. (Fast response) . . . . #testimoniIsnowalgae #testiisnowalgae #JualIsnowalgae #isnowalgaeasli #isnowalgaeinfinesse #isnowalgae #isnowalgaemurah #Stemsellapel #obatjerawatbpom #obatjerawataman #obatjerawat #penghilangjerawataman #penghilangjerawat #SolusiCantik #hilangkanjerawat #obatpemutih #pemutihwajahaman #stemcellanggur #glutathion #collagen #kulitmulus #kulitcantik #cantikalami #skincare #promoisnowalgae #obatpemutihbpom #pemutihwajah #pemutihbadan #pemutihkulit #pemutihaman . . . .

00
1 hour ago

Yg mau glowing bebas flek hitam jerawat dan kusam gak usah pake krim muka yg aneh2 nnti makin makin tambah parah lohh...nutrisi kulit itu bagus nya asupan dari dalam yuk segera deh minum isnow algae bikin kulit kamu jadi cerah seluruh tubuh tanpa colak colek krim yg bermercury...kulit cerah,glowing tampak awet muda...😍😍 Info pemesanan/konsultasi Mila Wa 0853 7134 1199. (Fast response) . . . . #testimoniIsnowalgae #testiisnowalgae #JualIsnowalgae #isnowalgaeasli #isnowalgaeinfinesse #isnowalgae #isnowalgaemurah #Stemsellapel #obatjerawatbpom #obatjerawataman #obatjerawat #penghilangjerawataman #penghilangjerawat #SolusiCantik #hilangkanjerawat #obatpemutih #pemutihwajahaman #stemcellanggur #glutathion #collagen #kulitmulus #kulitcantik #cantikalami #skincare #promoisnowalgae #obatpemutihbpom #pemutihwajah #pemutihbadan #pemutihkulit #pemutihaman . . . .

20
1 hour ago

SPECIAL SET MENGANDUNGI : 1 x Clear Dermaroller ( 0.2MM, 0.5MM ATAU 1.0MM) 1 x Guidebook cara penggunaan dan penjagaan 1 x 100ML Beauty Tool Disinfectant ___________________________________________________________________________________ Beauty Tool Disinfectant berkesan untuk membasmi 99.9% bacteria. Kegunaan lain: ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ✔ Cuci Clear Dermaroller ✔ Cuci Alatan Solek seperti Berus Make Up ✔ Sebagai cairan mencuci kotoran fabrik ✔ Betulkan Make Up (Compact) yang pecah ⠀⠀ ✔ Bahan membersihkan Alatan lain 🚫 Bukan untuk kulit muka atau tangan ___________________________________________________________________________________ Clear Dermaroller terbukti berkesan mengatasi masalah: ⚠️ Parut Berlubang ⚠️ Parut Hitam / Merah ⚠️ Penyerapan Skincare ⚠️ Rambut Gugur ⚠️ Lebatkan Jambang ⚠️ Mungilkan Bibir ⚠️ Garis Halus Muka ⚠️ Stretchmark . . 📲011 5860 0568 . #dermaroller #kulitcantik #hilangparut #hilangselulit #kulittaksekata #trustedseller #freepostage #dermaroller #dermafollermalaysia #microneedling #microneedle #microneedleroller . #bazaarMEKnaH

31
1 hour ago

MELETOP panas testimoni hari ni . . Sila zoom untuk kesan sahih 😅 Makin ketara skin sis ni dah makin sihat, texture kulit licin automatik nampak makin berseri . Antara perbezaan yang sis ni dapat ialah : . ✅ TONA MAKIN SEKATA ✅ SKIN MAKIN CERAH ✅ SKIN MENGANJAL ✅ SKIN MAKIN MULUS ✅ SKIN NAMPAK MOIST ✅ RUPA MAKIN MUDA . Raya ni sure makinn cun kann!! . Nak dapatkan skin sihat? Jomm dapatkan skincare BERKUALITI 👇👇👇 http://www.wasap.my/60129066631 . . #55tahunMaryKay #MaryKayShahAlam #NakCantik #SkincareRoutine #Skincare #SkincareTips #SkincareShop #Skincareformen #SkincareCommunity #SkincareRegime #SkincareMalaysia #instaskincare #KulitPutih #KulitCantik #KulitSihat #KulitKusam #KulitKering #KulitBerminyak #PencuciMuka #MakeupArtist #MakeuoTutorial #MakeupIdeas #Makeupoftheday #MakeipWedding #MaryKayMakeup

60
1 hour ago

Yg mau glowing bebas flek hitam jerawat dan kusam gak usah pake krim muka yg aneh2 nnti makin makin tambah parah lohh...nutrisi kulit itu bagus nya asupan dari dalam yuk segera deh minum isnow algae bikin kulit kamu jadi cerah seluruh tubuh tanpa colak colek krim yg bermercury...kulit cerah,glowing tampak awet muda...😍😍 Info pemesanan/konsultasi Mila Wa 0853 7134 1199. (Fast response) . . . . #testimoniIsnowalgae #testiisnowalgae #JualIsnowalgae #isnowalgaeasli #isnowalgaeinfinesse #isnowalgae #isnowalgaemurah #Stemsellapel #obatjerawatbpom #obatjerawataman #obatjerawat #penghilangjerawataman #penghilangjerawat #SolusiCantik #hilangkanjerawat #obatpemutih #pemutihwajahaman #stemcellanggur #glutathion #collagen #kulitmulus #kulitcantik #cantikalami #skincare #promoisnowalgae #obatpemutihbpom #pemutihwajah #pemutihbadan #pemutihkulit #pemutihaman . . . .

30
1 hour ago

FRUTABLEND muantul banget 😍 Yaiiiiyalah karna frutablend terbuat dari 22 buah & sayuran.... 🍇🍌🍎🍐🍒🍈🍓🍋 Manfaat Frutablend : 🍉Menghilangkan jerawat, bopengan 🍉Memutihkan kulit 🍉Mencerahkan kulit muka dan tubuh 🍉Anti pengerutan 🍉Membuat kulit lebih kencang 🍉Memelihara kesehatan jantung 🍉Menurunkan kolestrol 🍉Menghilangkan bintik hitam diwajah 🍉Memutihkan ketiak yang hitam Mau yg 100% ASLI? ORDER DI SINI YUK Satu minggu udah nampak hasilnya wajah cerah jerawat minggat 😍 Minat atau mau konsultasi dulu bisa ke aku yaa 💥 Distributor HWI se-Indonesia💥 😊 info bisnis dan order 👇👇 . Informasi & Pemesanan: Ine Gunadi WA / Phone: 089657178496 Line: inegunadi Gratis konsultasi sebelum membeli 💁 ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ #testimonifrutablend #testifrutablend #pejuangjerawat #frutablendjogja #frutablendasli #frutablendhwi #bisnisanakmuda #skincareroutine #frutablendoriginal #frutablendmurah #jualfrutablend #jualfruta #obatjerawatbpom #frutajogja #obatjerawat #penghilangjerawataman #penghilangjerawat #SolusiCantik #hilangkanjerawat #obatpemutih #pemutihwajahaman #obatkolesterol #skincaremurah #kulitmulus #kulitcantik #cantikalami #produkhwi #skincaretips #obatpemutihbpom #pemutihwajah

20
1 hour ago

Small reminders for my dear beauties: 1. Kamu ngga harus sempurna 2. Sekali-kali berbuat salah is okay 3. Langkah kecil itu progres. Hargai. 4. Minta bantuan jika memang membutuhkan. 5. Banyak orang yang mencintai & menghargaimu 💕 Tag temenmu yg selalu bete di hari Senin! #duniakecantikan #kecantikan #kesehatan #kulit #kulitcantik #wanita #perempuan #masker #maskeralami #kulitcantikDK #tipscantikDK #tipscantikalamiDK #skincare #tipskecantikan #tipskecantikankulit #tipskecantikanwajah #tipskecantikanalami #tipskecantikanwanita #tipskecantikanmudah

380
1 hour ago

Kenapa sih harus FRUTABLEND..?!! 😒 Alasannya karena FRUTABLEND memiliki kandungan 22 buah dan sayuran di dalamnya, bayangkan saja seperti apa KESEHATAN dan kondisi fisik terutama bagian KULIT kita jika setiap hari kita bisa komitmen untuk makan buah dan sayur secara RUTIN 😍 Tidak hanya itu, berikut info apa saja manfaat FRUTABLEND : 📝Menghilangkan JERAWAT 📝Mencerahkan kulit seluruh TUBUH & WAJAH 📝Menghilangkan FLEK & KOMEDO & BEKAS JERAWAT 📝ANTI AGING 📝Mencegah KANKER 📝Mengencangkan KULIT 📝Mencegah STROKE 📝Menjaga kesehatan JANTUNG 📝Menurunkan KOLESTEROL Lihatkan betapa MAGIC nya manfaat FRUTABLEND, pokoknya WAJIB konsumsi dech kalau gak mau rugi... ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ Informasi & Pemesanan: Ine Gunadi WA / Phone: 089657178496 Line: inegunadi Gratis konsultasi sebelum membeli 💁 ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ #testifrutablend #testifruta #frutablendkarawang #frutablendasli #frutablendhwi #FrutablendOri #frutablend #frutablendoriginal #frutablendmurah #jualfrutablend #jualfruta #obatjerawatbpom #frutakarawang #obatjerawat #penghilangjerawataman #penghilangjerawat #SolusiCantik #hilangkanjerawat #obatpemutih #pemutihwajahaman #obatkolesterol #kolesterol #kulitmulus #kulitcantik #cantikalami #produkhwi #promofrutablend #obatpemutihbpom #pemutihwajah

20
1 hour ago

Frutablend bisa buat kamu cerah dan kinclong,,,+ bebas jerawat,flek hitam n dll....😎😎 Frutablend juga bantu nurunin kolestrol kamu dan jaga keshtan kamu👍👍👍 . Satuu.. dua.. tigaaa... !!😃😃 Jerawat Kaburrrr !!😱😱 wiihiy ..Frutablend dengan kandungan 22 buah 22 sayur bikin jerawat ngibriit 😂😂 Kulit jdi cerah krn Frutablend Full Antioxidant yg memperbaharui pembuluh darah..😘😘😘 Jdi gak heran deh kalo yg konsumsi Frutablend kulitnya jdi meronaaa 👍 . Informasi & Pemesanan: Ine Gunadi WA / Phone: 089657178496 Line: inegunadi Gratis konsultasi sebelum membeli 💁 ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ ㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤ ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ #testimonifrutablend #testifrutablend #testifruta #frutablendkarawang #frutablendasli #frutablendhwi #FrutablendOri #frutablend #frutablendoriginal #frutablendmurah #jualfrutablend #jualfruta #obatjerawatbpom #frutakarawang #obatjerawat #penghilangjerawataman #penghilangjerawat #SolusiCantik #hilangkanjerawat #obatpemutih #pemutihwajahaman #obatkolesterol #kolesterol #kulitmulus #kulitcantik #cantikalami #produkhwi #promofrutablend #obatpemutihbpom #pemutihwajah

10
1 hour ago

GATAL-GATAL TANGAN & KULIT KERING SEMBUH‼️ . Nampak tak apa yang sis nampak? Ya allah... syukur sangat-sangat masalah kulit dapat sembuh selepas amalkan Susu Maaez. Bagi yang alaminya, memang terseksa dan tak selesa apabila gatal. Alhamdulillah, hanya consume #susumaaez , bintik-bintik tangan makin hari makin hilang. Serius la? Seminggu je dah nampak perubahan dia. . Tiada lagi masalah gatal, bintik-bintik tau. Nak makan seafood pun dah tak kisah dah. Sebab apa? Susu maaez kan ada. Insyaallah, boleh bantu selesaikan masalah kulit korang semua. . . Macam mana nak order? Whatsapp sis 017-5451126 sekarang atau boleh tekan link dekat bio tau😘 . . #maaez #maaezwarriors #teammaaez #maaezwhitecoffee #maaezsusu #maaezsusukambing #susukambing #susuuntukkulitcantik #susukulitcantik #susumerawatkulit #kulitcantik #kulitgatal #susumaaezstarwberry #susumaaezchocolate #susumaaezasli #susumaaezmangga #susumaaezanggur #produkkecantikan

20
1 hour ago

Dapatkan kulit mulus cerah merona dengan Paket Cliniva Skincare, Step 1 cuci muka pakai Facial Wash Cherry Blossoms. Step 2 gunakan Serum With Collagen yang cepat meresap ke dalam kulit. Step 3 pakai krim pagi dan krim malam sebelum tidur. Cliniva skincare perawatan kulit alami Minat hubungi no wa: 085624635311 #flekhitam #jerawat #bekasjerawat #keriput #kerutan #kantongmata #cliniva #skincareherbal #creamherbal #wajahglowing #wajahsehat #wajahcerah #kulitsehat #kulitcantik #kulitkusam #perawatankulit #perawatanwajah #skincare #perawatankulit #creampemutih #kosmetikmurah #creamwajah #pemutih #kecantikan #pemutihalami #cantik #cantikalami #maskerjerawat #creamjerawat #collagen #serum

00
1 hour ago

Yg mau glowing bebas flek hitam jerawat dan kusam gak usah pake krim muka yg aneh2 nnti makin makin tambah parah lohh...nutrisi kulit itu bagus nya asupan dari dalam yuk segera deh minum isnow algae bikin kulit kamu jadi cerah seluruh tubuh tanpa colak colek krim yg bermercury...kulit cerah,glowing tampak awet muda...😍😍 Info pemesanan/konsultasi Mila Wa 0853 7134 1199. (Fast response) . . . . #testimoniIsnowalgae #testiisnowalgae #JualIsnowalgae #isnowalgaeasli #isnowalgaeinfinesse #isnowalgae #isnowalgaemurah #Stemsellapel #obatjerawatbpom #obatjerawataman #obatjerawat #penghilangjerawataman #penghilangjerawat #SolusiCantik #hilangkanjerawat #obatpemutih #pemutihwajahaman #stemcellanggur #glutathion #collagen #kulitmulus #kulitcantik #cantikalami #skincare #promoisnowalgae #obatpemutihbpom #pemutihwajah #pemutihbadan #pemutihkulit #pemutihaman . . . .

10
1 hour ago

Yg mau glowing bebas flek hitam jerawat dan kusam gak usah pake krim muka yg aneh2 nnti makin makin tambah parah lohh...nutrisi kulit itu bagus nya asupan dari dalam yuk segera deh minum isnow algae bikin kulit kamu jadi cerah seluruh tubuh tanpa colak colek krim yg bermercury...kulit cerah,glowing tampak awet muda...😍😍 Info pemesanan/konsultasi Mila Wa 0853 7134 1199. (Fast response) . . . . #testimoniIsnowalgae #testiisnowalgae #JualIsnowalgae #isnowalgaeasli #isnowalgaeinfinesse #isnowalgae #isnowalgaemurah #Stemsellapel #obatjerawatbpom #obatjerawataman #obatjerawat #penghilangjerawataman #penghilangjerawat #SolusiCantik #hilangkanjerawat #obatpemutih #pemutihwajahaman #stemcellanggur #glutathion #collagen #kulitmulus #kulitcantik #cantikalami #skincare #promoisnowalgae #obatpemutihbpom #pemutihwajah #pemutihbadan #pemutihkulit #pemutihaman . . . .

30
1 hour ago

Perawatan Malam hari dengan Cliniva -Optimizing Serum Vitamin with Collagen -Night Cream Mengapa Harus Perawatan? Klik disini : https://nurshop17.com/manfaat-skincare/ https://nurshop17.com/manfaat-skincare/ Cliniva skincare perawatan kulit alami Minat hubungi no wa: 085624635311 #flekhitam #jerawat #bekasjerawat #keriput #kerutan #kantongmata #cliniva #skincareherbal #creamherbal #wajahglowing #wajahsehat #wajahcerah #kulitsehat #kulitcantik #kulitkusam #perawatankulit #perawatanwajah #skincare #perawatankulit #creampemutih #kosmetikmurah #creamwajah #pemutih #kecantikan #pemutihalami #cantik #cantikalami #maskerjerawat #creamjerawat #collagen #serum

10
1 hour ago

GEL AJAIB UNTUK SKIN BREAKOUT!!😍😍 . Alhamdulillah sis berjaya recover skin dari breakout after guna mary kay!😍 . produk Mary Kay sangat bagus dan terbukti boleh merawat masalah kulit breakout yang dia alami. . Oil Free Hydrating Gel ☘️. . ini lagi penting untuk sesiapa yang nak awet muda,kerana fungsi nya untuk : •membantu melembabkan kulit wajah di sepanjang hari. •Tanpa pemakaian pelembap wajah kelihatan kurabg bermaya/ kusam, gelap. •Jeragat Dan tanda2 penuaan seperti garis2 halus mula kelihatan..Nak kelihatan awet muda perlu sentiasa pakai pelembap. . Nak free postage 😍 free smple 😍 free consultation 😍 meh pm sis laju2, budget ? Don't worry . Whatsapp 0175010563 Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia . . #marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics #marykayproduct #marykaymysg #aesthetic #rayyanhaya #dermatologist #bellaamara #amyrarosli #stailista #minaz #laraalana #kulitcantik #kulitsihat #like4likelike4like #marykayterengganu #marykaysabah #marykaymelaka #mkmalaysia #skincare #sephoramalaysia

30
1 hour ago

Korang yang belum try octavia ni boleh order dengan sis 🤗 cod area NILAI-SEREMBAN-SEMENYIH-SEPANG 😎 . Terbaik masalah kulit semua dah selesai! ✔️ JERAWAT HILANG! ✔️ Parut Hilang ✔️ Kulit tak kusam dan GLOWING! ✔️ Bintik-bintik hitam hilang ✔️ Kulit tak berpasir lagi! ✔️ Tekstur kulit semakin lembut dan tegang ✔️ Kulit dah bersih dan clear! ✔️ Kulit Awet muda ✔️ Memang result happy sangat!! SERIOUS!! . Korang bila lagi? Pertanyaan dan Order : . www.wasap.my/601133270482/OCTAVIA #octaviawhitecream #whitening #acne #antiaging #scars #bebasbahankimia #antijerawat #naturalskincare #collagen #vitaminc #antikedut #octaviajapan #putihcantik #putihgebu #jerawat #jeragat #kulitlicin #pigmentasi #glowing #kulitkusam #kulitcantik #gluthathion #produkviral #octaviawhitecreamnegeri9 #octaviawhitecreamseremban #octaviawhitecreamnilai #octaviawhitecreamsemenyih #octaviawhitecreamsepang #octaviacodseremban #agentnegeri9

60
1 hour ago

Korang yang belum try octavia ni boleh order dengan sis 🤗 cod area NILAI-SEREMBAN-SEMENYIH-SEPANG 😎 . Terbaik masalah kulit semua dah selesai! ✔️ JERAWAT HILANG! ✔️ Parut Hilang ✔️ Kulit tak kusam dan GLOWING! ✔️ Bintik-bintik hitam hilang ✔️ Kulit tak berpasir lagi! ✔️ Tekstur kulit semakin lembut dan tegang ✔️ Kulit dah bersih dan clear! ✔️ Kulit Awet muda ✔️ Memang result happy sangat!! SERIOUS!! . Korang bila lagi? Pertanyaan dan Order : . www.wasap.my/601133270482/OCTAVIA #octaviawhitecream #whitening #acne #antiaging #scars #bebasbahankimia #antijerawat #naturalskincare #collagen #vitaminc #antikedut #octaviajapan #putihcantik #putihgebu #jerawat #jeragat #kulitlicin #pigmentasi #glowing #kulitkusam #kulitcantik #gluthathion #produkviral #octaviawhitecreamnegeri9 #octaviawhitecreamseremban #octaviawhitecreamnilai #octaviawhitecreamsemenyih #octaviawhitecreamsepang #octaviacodseremban #agentnegeri9

71
1 hour ago

Korang yang belum try octavia ni boleh order dengan sis 🤗 cod area NILAI-SEREMBAN-SEMENYIH-SEPANG 😎 . Terbaik masalah kulit semua dah selesai! ✔️ JERAWAT HILANG! ✔️ Parut Hilang ✔️ Kulit tak kusam dan GLOWING! ✔️ Bintik-bintik hitam hilang ✔️ Kulit tak berpasir lagi! ✔️ Tekstur kulit semakin lembut dan tegang ✔️ Kulit dah bersih dan clear! ✔️ Kulit Awet muda ✔️ Memang result happy sangat!! SERIOUS!! . Korang bila lagi? Pertanyaan dan Order : . www.wasap.my/601133270482/OCTAVIA #octaviawhitecream #whitening #acne #antiaging #scars #bebasbahankimia #antijerawat #naturalskincare #collagen #vitaminc #antikedut #octaviajapan #putihcantik #putihgebu #jerawat #jeragat #kulitlicin #pigmentasi #glowing #kulitkusam #kulitcantik #gluthathion #produkviral #octaviawhitecreamnegeri9 #octaviawhitecreamseremban #octaviawhitecreamnilai #octaviawhitecreamsemenyih #octaviawhitecreamsepang #octaviacodseremban #agentnegeri9

80
1 hour ago

Korang yang belum try octavia ni boleh order dengan sis 🤗 cod area NILAI-SEREMBAN-SEMENYIH-SEPANG 😎 . Terbaik masalah kulit semua dah selesai! ✔️ JERAWAT HILANG! ✔️ Parut Hilang ✔️ Kulit tak kusam dan GLOWING! ✔️ Bintik-bintik hitam hilang ✔️ Kulit tak berpasir lagi! ✔️ Tekstur kulit semakin lembut dan tegang ✔️ Kulit dah bersih dan clear! ✔️ Kulit Awet muda ✔️ Memang result happy sangat!! SERIOUS!! . Korang bila lagi? Pertanyaan dan Order : . www.wasap.my/601133270482/OCTAVIA #octaviawhitecream #whitening #acne #antiaging #scars #bebasbahankimia #antijerawat #naturalskincare #collagen #vitaminc #antikedut #octaviajapan #putihcantik #putihgebu #jerawat #jeragat #kulitlicin #pigmentasi #glowing #kulitkusam #kulitcantik #gluthathion #produkviral #octaviawhitecreamnegeri9 #octaviawhitecreamseremban #octaviawhitecreamnilai #octaviawhitecreamsemenyih #octaviawhitecreamsepang #octaviacodseremban #agentnegeri9

80
1 hour ago

ARGAN OIL in tinted moisturizer is the not too heavy not too light oil. Making it perfect to use on all skin types. It is essentially nature's protective, nourishing for your skin. This tinted moisturizers also helps to control your skins oil production and balancing out your sebum level. It gives natural moisturizing to your skin. . . It is a lightweight foundation and has spf40 that will protect your skin from uv protection. It is also loaded with antioxidants which prevents the appearance of fine lines and wrinkles. . . #tintedmoisturizer #sosxleolascrub #leolaglowserum #skincaremalaysia #skincareroutine #flawless #kulitgebu #kulitcantik #kulitsihat #scrubbadan #scrubmuka #makeupjunkie #healthylifestyle #premiumquality #cantik #sihat #kulitflawless #tipskecantikan #tipskulitcantik #tipsflawless #healthyskin #jeniskulit #leolaglowserum #glow #glowingskin #tipsbysos

90
1 hour ago

Korang yang belum try octavia ni boleh order dengan sis 🤗 cod area NILAI-SEREMBAN-SEMENYIH-SEPANG 😎 . Terbaik masalah kulit semua dah selesai! ✔️ JERAWAT HILANG! ✔️ Parut Hilang ✔️ Kulit tak kusam dan GLOWING! ✔️ Bintik-bintik hitam hilang ✔️ Kulit tak berpasir lagi! ✔️ Tekstur kulit semakin lembut dan tegang ✔️ Kulit dah bersih dan clear! ✔️ Kulit Awet muda ✔️ Memang result happy sangat!! SERIOUS!! . Korang bila lagi? Pertanyaan dan Order : . www.wasap.my/601133270482/OCTAVIA #octaviawhitecream #whitening #acne #antiaging #scars #bebasbahankimia #antijerawat #naturalskincare #collagen #vitaminc #antikedut #octaviajapan #putihcantik #putihgebu #jerawat #jeragat #kulitlicin #pigmentasi #glowing #kulitkusam #kulitcantik #gluthathion #produkviral #octaviawhitecreamnegeri9 #octaviawhitecreamseremban #octaviawhitecreamnilai #octaviawhitecreamsemenyih #octaviawhitecreamsepang #octaviacodseremban #agentnegeri9

60
1 hour ago

Korang yang belum try octavia ni boleh order dengan sis 🤗 cod area NILAI-SEREMBAN-SEMENYIH-SEPANG 😎 . Terbaik masalah kulit semua dah selesai! ✔️ JERAWAT HILANG! ✔️ Parut Hilang ✔️ Kulit tak kusam dan GLOWING! ✔️ Bintik-bintik hitam hilang ✔️ Kulit tak berpasir lagi! ✔️ Tekstur kulit semakin lembut dan tegang ✔️ Kulit dah bersih dan clear! ✔️ Kulit Awet muda ✔️ Memang result happy sangat!! SERIOUS!! . Korang bila lagi? Pertanyaan dan Order : . www.wasap.my/601133270482/OCTAVIA #octaviawhitecream #whitening #acne #antiaging #scars #bebasbahankimia #antijerawat #naturalskincare #collagen #vitaminc #antikedut #octaviajapan #putihcantik #putihgebu #jerawat #jeragat #kulitlicin #pigmentasi #glowing #kulitkusam #kulitcantik #gluthathion #produkviral #octaviawhitecreamnegeri9 #octaviawhitecreamseremban #octaviawhitecreamnilai #octaviawhitecreamsemenyih #octaviawhitecreamsepang #octaviacodseremban #agentnegeri9

60
1 hour ago

Akak tahu x ? SPIRULINA memiliki kandungan utama Antrospira sp, yang memiliki kandungan nutri yang tinggi meliputi protein ganggang biru, karbohidrat, asam lemak, vitami A, B, E serta aneka ragam mineral, klorofil dan beta carotene. Sehingga memiliki kandungan nutrisi yang tinggi, sangat baik untuk menjaga kesehatan kulit. . 📱whatsapp: +60 11-3697 6329 . #Spirulina   #SpirulinaMalaysia   #SpirulinaBrunei #SpirulinaSingapore   #SpirulinaTiens   #PutihGebu #parut   #jeragat   #ParutJerawat   #gebugebas #kulitcantik   #nakcantik   #kulitputih   #kulitcerah #jerawat #kulitsihat #selangor #negerisembilan #peninggibadanmalaysia #maskerwajah #wajahputih

40
1 hour ago

Kulit dah tak berjerawat dan makin cerah dengan set melacep 😊 . PENGGUNAAN PRODUK TAHAN SEHINGGA 6 BULAN KE ATAS✅ . Makin lama kulit makin cantik dengan mary kay!😊 . Mary Kay tak menjanjikan putih dan cerah dalam masa seminggu tau! . jangan obses nk putih dan nak jalan singkat tapi rosakkan skin!ingat tau skin kita pakai hari tau2!!sayangila skin anda ok!😘 . Mary kay hanya ada produk pencerah je tau!lain kan pencerah dan pemutih🤔 Sambil tu,memudarkan jeragat !!ramai bagi feedback lepas pakai melacep memang nampak jeragat pudar dan skin lebih cerah😘😘 . 'Tiada lagi kulit kusam' Nak gunakan set melacep plus ni kena pastikan skin dah betul2 ready tau!nak tau skin dh ready ke belum jom dapatkan free consultation dari ana tau!😍 . Khas utk masalah jeragat,kulit kusam dan gelap!😍no more kulit kusam! . 😎Kebaikan Mary Kay: . •Meningkatkan kilauan kulit • Mencerahkan kulit • Membuatkan tona kulit menjadi sekata • Membantu meningkatkan, mendapatkan semula dan mengekalkan kejelasan (clarity) kulit • Meningkatkan penampilan keseluruhan kulit. . Kandungan: . 😇Ekstrak edelweiss : Membantu mengurangkan perubahan warna pada kulit. . 😀Ekstrak alga : Membantu mengurangkan kemunculan perubahan warna pada kulit permukaan. Contoh : dark spot. . Amino Acid tumbuh-tumbuhan : meningkatkan kecerahan kulit, meningkatkan keserasian keseluruhan tona kulit . Jom dapatkan free consultation! Free sampel! Ws 0175010563🙂 . #marykaykl #marykaymelaka #marykaydamansara #kulitcantik #marykayshahalam #marykayipoh #marykayseriiskandar #marykaypj #marykayperlis #marykaymanjung #marykaypahang #marykaysabah #skinvigorate #marykaysandakan #marykaykedah #timewise3d #laraalana #uyainaarshad #wadiadra #neelofahijab #kulitsihat #ubatjerawat #ubatjeragat #ubatparut #kulitbreakout #ilovemarykay #bahanbotani #testimonimarykay

00
1 hour ago

Siapa kat sini rajin pergi bercuti? Waktu sekarang ni kalau pergi bercuti, confirm kulit muka akan hangus terbakar, betul tak? 🤔🤨 Reen ada solutions, uols wajib pakai cream octavia ni, sebab mengandungi SPF70. Ia akan melindungi kulit muka uols daripada pancaran matahari. So kulit uols tidak akan hitam dan hangus teruk 😭 Siapa yang tak sayang kulit muka kan 😥😎 Ok faham tak? Boleh juga add on lagi sunblock/sunscreen yg uols sedia pakai. Cod Available : NILAI/SEREMBAN/SENAWANG/SEMENYIH/SEPANG Caj COD berdasarkan jarak uols 🤗 Self pick up : Kolej Lagenda Mantin Nak order click je lik kat bio 😎 tqsm 🤩 www.wasap.my/601133270482/OCTAVIA #octaviawhitecream #whitening #acne #antiaging #scars #bebasbahankimia #antijerawat #naturalskincare #collagen #vitaminc #antikedut #octaviajapan #putihcantik #putihgebu #jerawat #jeragat #kulitlicin #pigmentasi #glowing #kulitkusam #kulitcantik #gluthathion #produkviral #octaviawhitecreamnegeri9 #octaviawhitecreamseremban #octaviawhitecreamnilai #octaviawhitecreamsemenyih #octaviawhitecreamsepang #octaviacodseremban #agentnegeri9

60
1 hour ago

. . Jom dgr lagu raya..eh 🙈 . Siapa tazabar nak raya mcm sisyatie, angkat kening! . Tazabar sangat tau nak raya, lagi2 tahun ni skin sis dah banyak perubahan positif. Tak mekap beria pun dah nmpak flawless. . Thanks to iflawless skincare. Sis punya la happy nak beraya sakan tahun nie, terus zass! grab full set edisi raya. Dapat special gift plk tu. Lps ni berkemilauan lagi lah kulit sis insyaallah.. . Eh tapi kan, full set edisi raya nie sekarang tinggal 79 set jer lagi aduh! Kene cepat kalau nak dapatkan free gift Scrub with Lorisa nie. . Sedihnyaaa..HABIS LEPAS NI TKDE LAGI DAH FACIAL SCRUB WITH LORISA? . Tkde dlm full set iflawless jer syg. Full set edisi raya akan habis selepas kesemua stok 79 set ni di grab oleh iflawless lovers smua. Ingat sayang..dalam edisi ni, syg blh menang duit raya tau sehingga RM 600. . TAPI SAYA IN LOVE SGT DGN FACIAL SCRUB WITH LORISA. MACAM MANA NAK ORDER. . Okey lps ni Mommy akan announce Saiz Besar Facial Scrub with Lorisa. Awak2 kene get ready taw. Sbb sis dgr betapa ramainya yg beratur nak order produk terbaharu ni . BOLEH LAGI KER NAK BELI EDISI RAYA NI SISYATIE KU SAYANG..? . Terus panggil sayang okey..hihi..Jawapnnya boleh lg, syg2ku sekalian. Sbb ada lg 79 set tp kene cepat tau! . NAK CEPATLAH NI SISYATIE. . Okey..nak cepat, wasap sisyatie, tekan link kat bio ye syg2..muahh . #iflawless #kulitkusam #kulitcantik #iflawlesstestimoni ❤️ #iflawlessjourney

30
1 hour ago

Siapa kat sini rajin pergi bercuti? Waktu sekarang ni kalau pergi bercuti, confirm kulit muka akan hangus terbakar, betul tak? 🤔🤨 Reen ada solutions, uols wajib pakai cream octavia ni, sebab mengandungi SPF70. Ia akan melindungi kulit muka uols daripada pancaran matahari. So kulit uols tidak akan hitam dan hangus teruk 😭 Siapa yang tak sayang kulit muka kan 😥😎 Ok faham tak? Boleh juga add on lagi sunblock/sunscreen yg uols sedia pakai. Cod Available : NILAI/SEREMBAN/SENAWANG/SEMENYIH/SEPANG Caj COD berdasarkan jarak uols 🤗 Self pick up : Kolej Lagenda Mantin Nak order click je lik kat bio 😎 tqsm 🤩 www.wasap.my/601133270482/OCTAVIA #octaviawhitecream #whitening #acne #antiaging #scars #bebasbahankimia #antijerawat #naturalskincare #collagen #vitaminc #antikedut #octaviajapan #putihcantik #putihgebu #jerawat #jeragat #kulitlicin #pigmentasi #glowing #kulitkusam #kulitcantik #gluthathion #produkviral #octaviawhitecreamnegeri9 #octaviawhitecreamseremban #octaviawhitecreamnilai #octaviawhitecreamsemenyih #octaviawhitecreamsepang #octaviacodseremban #agentnegeri9

60
1 hour ago

Siapa kat sini rajin pergi bercuti? Waktu sekarang ni kalau pergi bercuti, confirm kulit muka akan hangus terbakar, betul tak? 🤔🤨 Reen ada solutions, uols wajib pakai cream octavia ni, sebab mengandungi SPF70. Ia akan melindungi kulit muka uols daripada pancaran matahari. So kulit uols tidak akan hitam dan hangus teruk 😭 Siapa yang tak sayang kulit muka kan 😥😎 Ok faham tak? Boleh juga add on lagi sunblock/sunscreen yg uols sedia pakai. Cod Available : NILAI/SEREMBAN/SENAWANG/SEMENYIH/SEPANG Caj COD berdasarkan jarak uols 🤗 Self pick up : Kolej Lagenda Mantin Nak order click je lik kat bio 😎 tqsm 🤩 www.wasap.my/601133270482/OCTAVIA #octaviawhitecream #whitening #acne #antiaging #scars #bebasbahankimia #antijerawat #naturalskincare #collagen #vitaminc #antikedut #octaviajapan #putihcantik #putihgebu #jerawat #jeragat #kulitlicin #pigmentasi #glowing #kulitkusam #kulitcantik #gluthathion #produkviral #octaviawhitecreamnegeri9 #octaviawhitecreamseremban #octaviawhitecreamnilai #octaviawhitecreamsemenyih #octaviawhitecreamsepang #octaviacodseremban #agentnegeri9

60
1 hour ago

NEW FLAVOR IN TOWN! Alhamdulillah ready stock dah perisa baruuu Susu Maaez! Jejogett sisss masa J&T pakat hantor semalam. Siap bawok gelas dah abang J&T nak shake shake. Lol! . 🍋Mangga 🍇 Anggur 🍓 Strawberry 🍫 Coklat 🍼Asli . 🌸Susu Maaez, Susu Untuk Kulit🍓 Siapa boleh minum susumaaez ni? . 👉Semua peringkat umur boleh minum. Sangat bagus untuk cantikkan dan lembutkan kulit. Bagus juga untuk minda. 1 kotak ada 20 sachets. Berat 1 kotak 460gram. Kelebihan Susu Maaez; . 👉Meningkatkan kecerdasan minda, IQ dan EQ 👉Membantu mengatasi masalah kulit Ekzema, Panau serta gatal-gatal pada kulit 👉Mencerahkan, Melicinkan dan Menganjalkan kulit 👉Meremajakan dan Menghaluskan kulit yang kasar 👉Mengurangkan garis halus dan kedutan diwajah 👉Meningkatkan daya kepekaan penumpuan dan ingatan 👉Memberikan tenaga dan mengekalkan kecergasan 👉Menguatkan rahim untuk persediaan kehamilan 👉Mencantikkan dan menghaluskan kulit ibu dan bayi 👉Memekatkan dan memperbanyakkan susu ibu 👉Membantu mengatasi masalah lemah tenaga batin 👉Mengurangkan masalah keguguran rambut . Retail: RM59.90 Add postage: RM8 SM / RM13 SS . Macam nak order? Whatsapp 017-5451126 atau klik je link dekat bio okay! 😍😘 . #nakcantik #nakputih #kulitcantik #susumaaez #awetmuda #maaezwarriors #produkkecantikan

30
2 hours ago

Did my 7 Skin Method (Apply Peony Essence 7 layers in succession) for tonight. My skin needed this so badly after few days of vacation & sun exposures.

31