jimin Photos & Videos

4 days ago

they’re a mess but they’re OUR MESS

11
4 days ago

Rate coba! bagi gue sih ini ga ada ratenya. too perfect. bingung :( . . . Cr on pic VAN 🌻💜 —————————— 🎀 Follow us for more facts ❗ @btsindomysquad @btsindomysquad More Facts #Fakta_BtsIndomySquad 👌🏻 💢 Hate Comments / activity = block ⁉ 🙌🏻 Enjoy our account ✨ —————————— #RM #JIN #SUGA #JHOPE #JIMIN #V #JUNGKOOK #BTS #방탄소년단 #bighitentertainment #memebts #kpopindo #kpopfact #bangtanboys #fanbase #btsworld #koreanpop #memekpop #bangtanseonyeondan #bulletproofboys #btsfacts #memekpop #btssexyvideo #faktakpop #LOVE_YOURSELF #SPEAKYOURSE #LOVEYOURSELF #MAP_OF_SOUL_PERSONA #BoyWithLuv

40
4 days ago

⋈*。 . . . 190615 5thMUSTER in Busan . ちょっちょっちょ テテちゃぁーん💜(● ˃̶͈̀ロ˂̶͈́)੭ꠥ⁾⁾ . ヤバッッむり🙈💕 グィンって突きあげた…🤤🍌 . 顔のニヤけがおさまらん笑(≖͈́ㅂ≖͈̀ )💕 - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - #BTS #bangtansonyeondan #バンタン #방탄소년단 #防弾少年団 #ARMY #5thMUSTER #MAGICSHOP #RM #JIN #SUGA #JHOPE #JIMIN #TAEHYUNG #JUNGKOOK #V #뷔 #kimtaehyung #김태형 #태형 #태태 #taetae #金泰亨 #キムテヒョン #テヒョン #テテ #🐯💜 #大人ARMY #ARMYと繋がりたい

20
4 days ago

🌈🌙💜 FOLLOWING : @bangtan_btseverything . . . #kpop #jimin #jungkook #bts #bangtanboys #บ ังทันโซนยอนดัน #บ ีทีเอส #บ ังทันเป็นวงตลก #เคป ๊อป #เจโฮบ #เกาหล #ก ุกวี #ว ีกุก #v #jin #jhope #rm #suga #จองก ุก #ว #จ ิมิน #ช ูก้า #อาร ์เอ็ม #อาร ์มี่ #เคป ๊อป #ม ินวี #ว ีมิน #แฟค #แฟคบ ีทีเอส #factbts #แฟคเคป ๊อป

21
4 days ago

remember..THIS fansign

32
4 days ago

Wahh ini di Busan guys. Cantik bgt yaa😍 Sedih sih banyak army yg war gara gara ini, sebenermya ini projek kecil tp malah jadi war😑 kalo diliat dari JK bar, mereka ga sepenuhnya salah dan ga sepenuhnya bener, kalo menurutku salah JK bar adalah terlalu ceroboh utk langsung bikin statement tanpa sertain bukti yg mana itu bikin army (bukan stan JK) jadi marah tapi mereka jg ga mungkin langsung bikin pernyataan gt kalo ga kongkrit mengingat mereka ga sekali ini bikin projek (kita dah ga asing pasti kan sama JK bar?), kita tunggu pagi ini sesuai janji mereka. Dan untuk army ot7 (terutama JM stan) tolong tunggu ini sampe bener bener diklarifikasi sm JK bar. Jangan bikin desas desus dulu, aku ngerti kalian pasti marah kan? Tp seengganya kalian jangan nyebarin berita ga berdasar ke army lain. Tunggu sampe bener2 clear. Kalo emang JK Bar salah oke kalian boleh dah mau bikin opini apa pun, itu hak kalian apalagi pernyataan JK bar emang nyudutin bgt. Maaf yaa aku komen kayak gini dari sudut aku army ot7 (ga condong ke JK maupun JM) jangan pada ikut war yaa pliss. Ini perayaan anniv bts jangan sampe dikacauin😭 • • • Please don't promotion🙏 • • #BTS #RM #JIN #SUGA #JHOPE #JIMIN #TAEHYUNG #JUNGKOOK #btsupdate #btsarmy #btsnews #btsinfo #btsfact #faktabtsindonesia #faktabtsindo #faktabtsina #faktabtsid #faktabts #btsnewsinavideo

150
4 days ago

there’s a u shaped space in my bed, always u shaped thoughts in my head

43
4 days ago

・ ・ ・ 2019.6.2 SYS in London🇬🇧 Wembley stadium ・ ・ ・ ・ ・ 💛Beautiful💛 ・ ・ ・ ・ ・ (*Ü*)£ον℮♡*. #kimtaehyung ・ ・ ・ ・ ・ ・ ・ 💜 I PURPLE U 💜 #SpeakYourSelf #BTSWorldTour #bts #bangtan #bangtansonyeondan #防弾少年団 #バンタン テテに会えた事が1番幸せですㅠ_ㅠ テテの笑顔で溢れますように 💜 彼らの笑顔が溢れますように💜 テテの笑顔は私の幸せ テテが好きすぎてたまらない(ᐥᐜᐥ)♡ᐝ メンバーが楽しんでる姿を見れるとꀿªᵖᵖᵞ🌟 メンバーの笑顔を見れるだけでꀿªᵖᵖᵞ🌟 #v #テテ #キムテヒョン #김태형 #taehyung #RM #ナムジュン #jin #ジン #ホソク #jhope #ユンギ #suga #ジミン #jimin #グク #jongkook #armyと繋がりたい #大人army #map_of_the_soul_persona #boywithluv

10
4 days ago

He steel the same 🥺• • • • #jimin #bts

00
4 days ago

what about y’all ? my brother just straight up told me that santa wasn’t real so... 🗿

31
4 days ago

جونغكوك وتاي يحدثوا ويونغي مامحدث لسه واحس 😭😭😭😭💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 . . . . #suga #tae #kookei #rm #jhope #jimin #jin #bts #bts_suga #شوقا #تاي # #تايهيونغ #تخيلات_كوريه #كوك #جيهوب #جونغكوك #ارام #جيميني #جيمين #جيهوب #جين

10
4 days ago

I just had an eargasm

11
4 days ago

not posting any videos from muster bc I heard people’s accounts are being taken down???

171
4 days ago

"aish stop stop stop stop" (if u get the ref, ily) yoonmin killing me slowly

32
4 days ago

JIMINS TINIE HAND COMPAREF TO YOONGLES' 🥵

22
4 days ago

hes stood in front of jin by a lot and he looks the same height jUST HOW SMALL IS HE

52
4 days ago

angry bean --> boyfriend look bean

52
4 days ago

Suga's dish final vol.

32
5 days ago

Sorry for not posting!! I was kinda busy but like not busy at all lmao, I just didn't know how to write this part but here it is! Enjoyyy!!!

81
6 days ago

من اين لك هذا الجمال الجميلللل ،😭🖤⁦❣️⁩🖤🖤💜💜🖤💜🖤🖤💜🖤💜🖤💜🖤💜🖤💜🖤💜🖤💜🖤💜🖤💜🖤💜🖤💜🖤💜🖤💜🖤💜🖤💜🖤💜💙⁦❣️⁩⁦❣️⁩💙💙⁦❣️⁩⁦❣️⁩💙⁦❣️⁩💙⁦❣️⁩💙💙⁦❣️⁩💙⁦❣️⁩💙⁦❣️⁩💙⁦❣️⁩💙 . . . . . . . . . . . .. . . . . . #suga #tae #kookei #rm #jhope #jimin #jin #bts #bts_suga #شوقا #تاي # #تايهيونغ #تخيلات_كوريه #كوك #جيهوب #جونغكوك #ارام #جيميني #جيمين #جيهوب #جين

70
1 week ago

𝕯𝖎𝖔𝖓𝖞𝖘𝖚𝖘 ♡

33616