jik Photos & Videos

2 hours ago

Nästa spelare att ansluta till Jönköpings damer är Alicia Svensson från Fröjered. Alicia vann ohotad poängligan i Allsvenskan södra den gångna säsongen, och har på 12 landskamper med U-19 producerat hela 18p. -Vi har sett Alicia som en framtida SSL spelare ett par säsonger säger JIKs sportchef Magnus Ander, och nu är det dags på riktigt. hon provade på SSL redan förra säsongen, då på dubbel licens. -I Alicia har vi fått en riktigt klok, teknisk och snabb forward, en spelare som gör sin omgivning bättre”. ” Spelar man med Alicia så bör man ha klubban i golvet, för hon hittar dig garanterat” Alicia har även imponerat med seriös inställning och en ödmjukhet inför uppgiften, något som pekar mot att hon kommer lyckas bra i världens bästa liga. Välkommen till @jikdam #15 Alicia Svensson! #innebandy #floorball #jik #ibsilly #ssl_se

530
1 day ago

日本競輪選手養成所 【JIK 】 昨日から第1回記録会の取材に行って来ました。 施設の名称も変わり入り口の「日本競輪学校」の看板も外されていました。 ゴールデンキャップが2名出て今回生もレベルがかなり高いです。 3月の卒業まで頑張れ候補生達❗ #日本競輪選手養成所 #JIK #第117回生 #第118回生

1515
2 days ago

Nästa spelare att tacka av är förra säsongens nyförvärv Alma Kilpeläinen. Alma har beslutat sig för att satsa vidare på hennes friidrottskarriär. Vi önskar Alma lycka till och tackar för hennes insats i Jönköpings IK. #innebandy #floorball #jik #ibsilly #ssl_se

881
2 days ago

Kenapa awak perlu amalkan jamu? √ Bangun pagi sakit² badan. √ Sakit tumit √ Cepat letih √ Moody √ Stress Ini hanya simptom² yang selalu di alami oleh setiap wanita tetapi diabaikan!! Alaahhh benda biasa ja ni. Sebenarnya ni adalah salah satu hint yg menunjukkan dalaman kita kurang sihat dan perlu dirawat. Sakit² badan, tumit dan cepat letih adalah disebabkan masalah dalaman yg berkait rapat dgn rahim kita. Moody dan stress ni kebanyakkan wanita akan alami terutamanya selepas bersalin disebabkan oleh masalah hormon yg tak stabil. #jik #jamuindahkeluarga

20
2 days ago

🇸🇪 | Otto och Emil har under måndag - tisdag genomfört veckans första läger i Uppsala tillsammans med Guldsteget. Torsdag - söndag väntar läger med landslaget! 💪🏼 #jik

2723
2 days ago

Kenapa awak perlu amalkan jamu? √ Bangun pagi sakit² badan. √ Sakit tumit √ Cepat letih √ Moody √ Stress Ini hanya simptom² yang selalu di alami oleh setiap wanita tetapi diabaikan!! Alaahhh benda biasa ja ni. Sebenarnya ni adalah salah satu hint yg menunjukkan dalaman kita kurang sihat dan perlu dirawat. Sakit² badan, tumit dan cepat letih adalah disebabkan masalah dalaman yg berkait rapat dgn rahim kita. Moody dan stress ni kebanyakkan wanita akan alami terutamanya selepas bersalin disebabkan oleh masalah hormon yg tak stabil. Nak harga istimewa tekan sini👇 www.wasap.my/60125807657 #jik #jamuindahkeluarga

31
3 days ago

Kenapa awak perlu amalkan jamu? √ Bangun pagi sakit² badan. √ Sakit tumit √ Cepat letih √ Moody √ Stress Ini hanya simptom² yang selalu di alami oleh setiap wanita tetapi diabaikan!! Alaahhh benda biasa ja ni. Sebenarnya ni adalah salah satu hint yg menunjukkan dalaman kita kurang sihat dan perlu dirawat. Sakit² badan, tumit dan cepat letih adalah disebabkan masalah dalaman yg berkait rapat dgn rahim kita. Moody dan stress ni kebanyakkan wanita akan alami terutamanya selepas bersalin disebabkan oleh masalah hormon yg tak stabil. Nak harga istimewa tekan sini👇 www.wasap.my/60125807657 #jik #jamuindahkeluarga

30
3 days ago

Snart kan vi presentera nästa landslagsspelare som har valt att ansluta till Jönköpings damer. Men innan det sker vill vi tacka av dom två spelare som har valt att bryta sina kontrakt och gå vidare till nya klubbar.Tack Elin & Cajsa #innebandy #floorball #jik #ibsilly #ssl_se

812
3 days ago

#SAW_PALMETTO sebagai PENYEMBUH alami bagi GANGGUAN PROSTAT. . #Saw_Palmetto dapat merawat sistem genital dalam saluran kencing lelaki. Ia bertanggungjawab utk menjaga keseimbangan hormon dalam kelenjar prostat dan seluruh tubuh yg sangat penting utk fungsi seksual. Ekstrak dr buah #Saw_Palmetto juga digunakan utk mengurangi gejala pembesaran prostat. . Apa pula khasiat #SAW_PALMETTO untuk kesihatan kaum lelaki yg terdapat di dalam #Jusikachak ?? 👇👇👇 . 🍈 Melancarkan pengeluaran air kencing. 🍈 Meningkatkan aliran kencing. 🍈 Mengurangkan jangkitan pundi kencing(UTI). 🍈 Mengurangkan kekerapan membuang air kecil. 🍈 Mempunyai antioksidan yg dapat mengawal "FREE RADICAL". 🍈 Meningkatkan keberkesanan enzim dlm tubuh badan. 🍈 Bersifat semulajadi. . So...kenapa nk ragu² lg dgn khasiat dan keberkesanan #JIK ni pd tubuh abam² macho tu. Cuba dahulu baru la tau ummphh ke idokkk.. . Jom jadi KACAK~MUDA~PERKASA dgn #JUSIKACHAK 💪😉 . #SawPalmetto #MerawatSistemProstat #iKachakUtkLelaki

20
3 days ago

#SAW_PALMETTO sebagai PENYEMBUH alami bagi GANGGUAN PROSTAT. #Saw_Palmetto dapat merawat sistem genital dalam saluran kencing lelaki. Ia bertanggungjawab utk menjaga keseimbangan hormon dalam kelenjar prostat dan seluruh tubuh yg sangat penting utk fungsi seksual. Ekstrak dr buah #Saw_Palmetto juga digunakan utk mengurangi gejala pembesaran prostat. Apa pula khasiat #SAW_PALMETTO untuk kesihatan kaum lelaki yg terdapat di dalam #Jusikachak ?? 👇👇👇 🍈 Melancarkan pengeluaran air kencing. 🍈 Meningkatkan aliran kencing. 🍈 Mengurangkan jangkitan pundi kencing(UTI). 🍈 Mengurangkan kekerapan membuang air kecil. 🍈 Mempunyai antioksidan yg dapat mengawal "FREE RADICAL". 🍈 Meningkatkan keberkesanan enzim dlm tubuh badan. 🍈 Bersifat semulajadi. So...kenapa nk ragu² lg dgn khasiat dan keberkesanan #JIK ni pd tubuh abam² macho tu. Cuba dahulu baru la tau ummphh ke idokkk.. Jom jadi KACAK~MUDA~PERKASA dgn #JUSIKACHAK 💪😉 #SawPalmetto #MerawatSistemProstat #iKachakUtkLelaki #EmpireAzamia #LynaPremierMelaka #Sebulan20RiBuTerjualQarissa #iCantikUPunCantik #ILoveIchantiqueQarissa #HasillAwesome #RapatKetatSecaraNatural #KurusLangsingSecaraSihat #CantikRupawanTanpaInjection #TrustedProduct #TrustedSeller

50
3 days ago

— duadua mei terlahir sebagai pria gemini yang kadang (sering) menyakiti banyak hati, silahkan tumpahkan kesal tapi jangan sesal. pernah mengenalnya akan membuatmu belajar banyak hal padanya • — jangan persoalkan rahangnya, asalnya memang dari raha tempat dia memproduksi fisik moyangnya • — jangan tanyakan umurnya, disemat tigasatu sudah cukup membuatnya tua. merasa muda itu haknya, tua itu takdirnya • — selamat bertumbuh dalam usia baru INAL TORA : Jangan Lupa KOMEN LIKE SUBSCRIBE & SHARE video Youtube Channelnya • :: :: #inaltora #photography #photo #likeforlikes #likeforfollow #tanahflores #komodoisland #cruiseship #indonesiakaya #JIK #birthday #mei #goal #quotes

95016
3 days ago

Bariah nak habaq ni,jamu indah keluarga by jsd,boleh makan time period,ada setngah jamu x boleh,tp #jik boleh..bgus untuk melncarkan drah period,nk hilngkan sengugut..jamu ni ada kelulusan kkm tau,jangan rasa ragu2 lagi..siapa pnah mkn jamu ni,dia msti dh dpt feedback jmu ni.wanita yang dalam berpantang,bagus amalkan jamu ni,yg mna,tenaga x dak lpas bersalin,nfsu pn dh kurng,boleh ja makan jamu ni..jom kita berjamu.. #agenjsdkulim

00
3 days ago

#SAW_PALMETTO sebagai PENYEMBUH alami bagi GANGGUAN PROSTAT. #Saw_Palmetto dapat merawat sistem genital dalam saluran kencing lelaki. Ia bertanggungjawab utk menjaga keseimbangan hormon dalam kelenjar prostat dan seluruh tubuh yg sangat penting utk fungsi seksual. Ekstrak dr buah #Saw_Palmetto juga digunakan utk mengurangi gejala pembesaran prostat. Apa pula khasiat #SAW_PALMETTO untuk kesihatan kaum lelaki yg terdapat di dalam #Jusikachak ?? 👇👇👇 🍈 Melancarkan pengeluaran air kencing. 🍈 Meningkatkan aliran kencing. 🍈 Mengurangkan jangkitan pundi kencing(UTI). 🍈 Mengurangkan kekerapan membuang air kecil. 🍈 Mempunyai antioksidan yg dapat mengawal "FREE RADICAL". 🍈 Meningkatkan keberkesanan enzim dlm tubuh badan. 🍈 Bersifat semulajadi. So...kenapa nk ragu² lg dgn khasiat dan keberkesanan #JIK ni pd tubuh abam² macho tu. Cuba dahulu baru la tau ummphh ke idokkk.. Jom jadi KACAK~MUDA~PERKASA dgn #JUSIKACHAK 💪😉 #SawPalmetto #MerawatSistemProstat #iKachakUtkLelaki #EmpireAzamia

60
3 days ago

Siapa boleh minum jamu gaya JSD? Anak dara👍 Wanita berkahwin👍 Ibu berpantang bersalin/keguguran👍 Ibu breastfeeding👍 Wanita sudah monopos👍 Ibu mengandung je tak boleh. 😁 #JIK #JamuIndahkeluarga @ #JamuJalinanCinta

20
4 days ago

Kenapa awak perlu amalkan jamu? √ Bangun pagi sakit² badan. √ Sakit tumit √ Cepat letih √ Moody √ Stress Ini hanya simptom² yang selalu di alami oleh setiap wanita tetapi diabaikan!! Alaahhh benda biasa ja ni. Sebenarnya ni adalah salah satu hint yg menunjukkan dalaman kita kurang sihat dan perlu dirawat. Sakit² badan, tumit dan cepat letih adalah disebabkan masalah dalaman yg berkait rapat dgn rahim kita. Moody dan stress ni kebanyakkan wanita akan alami terutamanya selepas bersalin disebabkan oleh masalah hormon yg tak stabil. Nak harga istimewa tekan sini👇 www.wasap.my/60125807657 #jik #jamuindahkeluarga

20
4 days ago

Idag kan vi äntligen hälsa Moa välkommen på allvar efter att ha spelat på dubbellicens med @jikdam föregående säsong. Moa kommenterar: -Riktigt kul att få bli en del av JIK, känns som rätt steg för mig att ta. Det blir ny miljö och en utmaning med högre tempo och mer kvalité. Jag är sugen på att utvecklas mer och det blir en utmaning ta steget upp till SSL. Sportchef Magnus Ander kommenterar: -Moas kapacitet har vi känt till länge, hon är en bollsäker spelare med bra speluppfattning. Moa har snittat över 1p/ match de senaste säsongerna, både som forward och back. Kontraktet är skrivet på två år och vi tackar Fröjereds IF för samarbetet under det gångna innebandyåret. Vi hälsar #88 Moa Schönning välkommen till Jönköpings IK #innebandy #floorball #jik #ssl_se #ibsilly

1040
4 days ago

🥳 | Vi gratulerar Max på hans födelsedag! Vi längtar till att få se dig i SSL i höst. #jik

1663
4 days ago

Dulu dikenali dengan JAMU JALINAN CINTA, sekarang dah diupgrade dengan nama baru JAMU INDAH KELUARGA. 💋Diluluskan KKM 💋Packaging BARU Rahsia cantik dalaman & luaran. Rahsia sihat rahim, cantik luaran. Siapa masih mencari2 & nak cantik dengan jamu? Amalkan JAMU INDAH KELUARGA ni 👍 #needaQasida #stokisjsd #jsd #JIK #awekmudadgnjamu

10
5 days ago

Slm Ramadan.. Permosi COMBO .SK magic.. NOW..rm 175 / bln .2 barang.. Menceriakan Hari Raya Anda.. Cepat oder...pasang sebelum Hari raya.. Jiksoo bukan biasabiasa.. Tampa tank..terus... Selamat dan menjimatkan.. Apalagi wassap sya . Marina 0182844073.. #jiksoo #jisookim #jik

53
5 days ago

Die Regionalgruppe der JIK in Halle/Leipzig goes instagram! Wir haben jetzt unseren eigenen Account, um uns noch besser mit Euch auszutauschen und connecten zu können. Folgt uns hier bei unseren Veranstaltungen und Aktionen! #jik #leipzig #halle #zusammenhalt #dialog

90
6 days ago

HOUSE FOR RENT DIRECTION BOKO BIRCH APARTMENT FIXED PRICE LAKI 4 Per months TERMS OF PAYMENT MIEZI 6 __________________________________ NYUMBA KUBWA YA FAMILY #3BEDROOMS #1SELFCONTAINED # #SITTNGROOMS #DINNGROOMS #JIK #FANCE #CAR PARKING #GYPUSUM #UMEME #INAJITEGEME #TYLIZ #MAJI #MADILISHA #ALLUMINIUM # __________________________________ Galama ya kuona nyumba ni elfu 20 ukilipia nyumba utampa dalali hamani pesa ya mwezi mmoja maelezo zaidi piga simu __________________________________ 0652 422 889 wxpp 0692 291 414 ______________dalali hamani )(kalibu mteja ___________________________________

50
6 days ago

PROMOSI RAYA Bestnye... ada promosi raya plak Jik.soo ni Mcm x caya pulak Hyper dr RM120 dah jd RM95...😍 dah lah... ✅ Tankless (x ade tangki) ✅ Tiubing Stainless Steel ✅ 7 suhu air ▶ Air Panas ▶ Air Sejuk ▶ Suhu Bilik ▶ 3 Suhu Susu Baby ▶ Suhu Tea ✅ Jimat tenaga elektrik ✅ Jimat bil air ✅ Air berteknologi Nanotech ✅ Penggunaan air unlimited ✅ 5 tahun waranty ✅ 5 tahun servis PERCUMA ✅ Rekabentuk yg SEKSI😍 Nak booking ke? Jangan malu nak pm kite k... http://www.wasap.my/60194242528/hyperpromo #hyper #jik.soo #waterfilter #waterpurifier #mineralwater #airmineral #skmagic #penapisair

120
1 week ago

SAYANG RAHIM TAK ? #JOMBACA . CARA UNTUK KELUARKAN "DARAH BANTAL" . Biasanya DARAH BANTAL akan keluar Sendiri .. Tetapi , Jika Masih Ada Dalam Rahim Boleh Jadi Sejenis RACUN menyebabkan Ibu Merasa Sakit Di Bahagian Ari² spt " CONTRACTION " Sakit Senggugut & Sukar Bergerak .. . . 1- Cari Bidan Yang PRO @ Ahli Perubatan Moden Untuk Lakukan Kaedah Memutar Di Bahagian Pusat Ibu . . Apabila Dikeluarkan Secara Keseluruhannya ..Badan Si Ibu Automatik RINGAN + MUDAH BERGERAK .. . Sekiranya Masih Tidak KELUAR ! 👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇 . . 🔚Pastikan Anda Mengambil JAMU INDAH KELUARGA (JIK ) sewaktu Berpantang Bagi Membantu; 📌Mengeluarkan Darah Kotor Dalam Badan Selepas Bersalin @ Keguguran . 📌Mengeluarkan Angin Dalam Badan . 📌Menguatkan Rahim 📌Menaikkan Seri wajah . 📌Melancarkan Peredaran Darah . 📌Menyembuhkan Luka Luka Bersalin . 📌Memperbanyakkanan Air susu Ibu . 📌Menggantikan Darah Baru Dalam Badan . 📌Melawaskan Pembuangan Air Kecil dan Besar . 📌Mencantikkan & Menghaluskan Kulit Wajah . . So , Untuk Wanita #BERPANTANG Jaga baik2 Tauu .. Rahim Ada Satuu Jer. Penting Untuk Wanita Jaga kesihatan Rahim & Miss V Agar TIDAK Berbau & Kembali PERSIS DARA .. !! . . Okayy .. Awak Yang Dalam Pantang atau Akan BERPANTANG tak lama lagii .. Pastikan Ada JAMU INDAH KELUARGA by JSD simpan Buat stok utk makan yer.. . WhatsApp kak ann utk details ☎ 017 9032210 Atau klik link kat bio. . #jamususukdara #jsd #jamuindahkeluarga #jik #jamuberpantang #jamuharian #darahbantal #makjamu #sayajual #sayajualjsd #agenjsdselangor #jsdselangor #igers #bazaarpaknil #like4like #follow4follow #freereview #sabah #sarawak #teamjsdiman #kualalumpur #empireaurafidarich

80
1 week ago

these two the jikook is great 💜💜💜💜💜 #jik

590
1 week ago

❤️ | Tappra Barn Idag spelades Tappra Barn-golfen på Hooks GK och med fanns 3 representanter från JIK-herr. Under kvällens bankett auktionerades en signerad matchtröja och prissumman går till det fantastiska arbete som @tapprabarn.se genomför! #jik

2120
1 week ago

✍️ | Välkommen ”hem” Andreas Jonsson! - Jag ser fram emot att få spela i SSL tillsammans med ett på uppåtgående Jönköpings IK som man har följt sedan barnsben. Kontraktet är skrivet på 2 år. #jik #unihoc

2473
1 week ago

Ensi maanantaina @ohjaamokurikka järjestää kevään viimeisen pop up -tapahtuman Viikerin tiloissa (2.krs) teemalla hyvinvointi. 😊 Ohjaamo tarjoaa moniammatillisesti neuvontaa, tietoa, tukea ja apua kaikille alle 30-vuotiaille. Tule ison tai pienen kysymyksen kanssa, niin katsotaan yhdessä, miten päästään eteenpäin! Et tarvitse ajanvarausta. Me tarjoamme kahvit. ☕️ #etsivänuorisotyö #ohjaamo #ohjaamonavigatorn #ohjaamokurikka #kurikka #jalasjärvi #jurva #jik #popup

211
1 week ago

#Repost @jonkopings_ik with @get_repost ・・・ ✍️ x2 | Olle och Alex skriver A-lagskontrakt! De båda har gått via egna leden och division 1-laget. Under föregående säsong gjorde de sina debuter i SSL och nu skriver de sina första A-lagskontrakt med JIK! Nu ökar vi. #jik

280
1 week ago

✍️ x2 | Olle och Alex skriver A-lagskontrakt! De båda har gått via egna leden och division 1-laget. Under föregående säsong gjorde de sina debuter i SSL och nu skriver de sina första A-lagskontrakt med JIK! Nu ökar vi. #jik

2273
1 week ago

Idag startade 8 veckors försäsongsträning med @fagerhulthaboib 🌟 Alexandra som är meriterad löpcoach för just löp- och konditionsträning inom fotboll och innebandy håller i träningen och upplägget för kondition och Mikael som är f.d innebandyspelare OCH personlig tränare kommer hålla i styrketräningen. Dagen startade med ett hårt teknik och intervallpass vid Kålgården 💪🏼🌟Nu kör vi! #fagerhulthaboib #innebandy #fotboll #jönköping #tränajkpg #lagidrott #försäsongsträning #ptjönköping #munksjön #vårrusetjönköping #bokalöpcoach #innebandy #jik #mais

770
1 week ago

Tack Simon! Efter 5 år väljer Simon och JIK att gå skilda vägar. Under dessa år har Simon hunnit med att vinna: - 3 SM-guld HJ18. - 1 SM-guld P16. Lycka till i framtiden, på återseende!❤️ #jik

2252
1 week ago

Välkommen till vårt nyöppnade instagramkontot. Här kan ni följa med oss i arbetet inför sommarens läger och få lite insyn i vad som kommer att ske på lägret i sommar. Anmäl dig nu, länk fin i bio! #innebandy #jik

121
1 week ago

✍️ | Nordén klar som assisterande! JIK har nu hela sin nya moderna ledarstab klar då Joakim Nordén går in som assisterande. Nordén har under flera år haft huvudansvaret för JIKs division 1-lag och gjort det föredömligt. #jik #unihoc

1641
1 week ago

#JIK LUARBIASA UNTUK SUAMI ANDA KELIHATAN LEBIH YAKIN 💪🏻💪🏻🙋🏻‍♂️ Orang lelaki jarang comsume apa2 produk kesihatan kan, Bagi mereka lecehlah, Nak kena jaga dalaman luaran ni.. Selagi nampak sihat, selagi tu tak perlu 💆🏻‍♂️ Tapi lama kelamaan, Dia sendiri akan rasa badan tak sedap, Berat makin bertambah, Tenaga dalaman luaran berkurang, Masalah susah nak buang air besar, Plak tu lelaki memang kurang minum air masak 🤦🏻‍♂️🤭🤭 Jik nak comsume sangat mudah, Buka je botol terus boleh minum, Ini ibarat ‘hero’ dalam badan, Bila minum terus rasa berkeyakinan luarbiasa, Masalah sembelit dapat diatasi, Masalah badan berisi dah boleh dikawal dan masalah lemau badan dah takde dah.. Itu yang ramai isteri2, Hadiahkan JiK buat suami2 dorang.. Sapa tak sayang laki oiii 🤗🤗 #HalalJuiceModenMalaysia

10
2 weeks ago

Vi kan idag presentera nästa målvakt som är klar för spel i Jönköpingslaget i dom två kommande säsongerna. Frida Bengtsson med SSL-rutin från Warbergs IC ansluter till @jikdam -Frida är en placeringssäker målvakt med en positiv inställning som vi ser kommer passa bra in i vårat lagbygge inför kommande säsong. Vi är glada att Frida har valt att ansluta till oss i Jönköping, säger sportgruppens Ulf Zälle. Frida kommenterar: -Det ska bli en intressant säsong, med ett nytt lag. Efter 7 säsonger i Warberg IC, så fick jag möjligheten att spela i JIK. Vilket jag tycker är jättekul, då det verka vara ett gött gäng med spelare och ledare. Hoppas att kunna komma in i laget med mycket glädje och pepp. Vi hälsar Frida välkommen till Jönköpings IK #innebandy #floorball #jik #ssl_se #ibsilly

860
2 weeks ago

Profile Image The best mini Model and mini Beauty Queen เวลากว่า 1 วันของการทำงานภาพที่มีความสนุกกับเด็กๆสาวน้อยรุ่นมินิและสาวสวยวัยรุ่น ชุ่มฉ่ำกับสายน้ำบนสระน้ำของสถานที่บันทึกภาพท่ามกลางผู้แสดงแบบมืออาชีพรุ่นจิ๋วที่ดีดรีไม่ธรรมดา เพราะน้องๆคือมืออาชีพระดับเพชรของวงการที่มีอนาคตไกล เชื่อมั้ยครับผมผ่านการทำงานในการถ่ายภาพว่าที่ศิลปินมามากมาย นับย้อนหลังไป 20 ปีที่ได้คุ้นเคยกับว่าที่ดวงดาวแต่ละดาวทั้งที่เจิดจรัสและกำลังเป็นดาวที่ส่องแสง ผมได้เห็นดวงตาแห่งความมุ่งมั่นและเห็นแสงที่ฉานแววของน้องๆมานับไม่ถ้วน การทำงานถ่ายภาพประเภทนี้ที่ผมเจอตั้งแต่ถ่ายภาพพร้อมบอกแอคติ้งโพสต์รวมทั้งบางครั้งก็ต้องทำสไตลิสต์ไปในตัวด้วย ซึ่ง 20 ปีคือการได้เห็นความแตกต่างของผู้ที่มาให้ผมได้ถ่ายภาพ จนถึงยุคนี้แล้วต้องบอกครับว่าพัฒนาการของเด็กรุ่นใหม่คือดีงาม ผมทำงานง่ายขึ้น การถ่ายภาพบุคคลหลายๆคนต้องทำงานแข่งกับเวลา แถมบางครั้งผู้แสดงแบบคือหนุ่มน้อยสาวน้อยด้วยแล้วผมจะต้องทวีคูนในการวางแผนการจัดการการทำงาน แต่สำหรับหนนี้ทุกอย่างผ่านไปได้ด้วยดี ขอขอบคุณครูปิง ผุ้ปกครองเด็กๆ รวมถึง ผุ้แสดงแบบน้องๆรุ่นเยาว์ทั้งหมดนี้สำหรับการทำงานที่ผ่านมา ผมเชื่อเช่นกันครับว่า อนาคตในเส้นทางสายบันเทิงแต่ละแขนงอยู่ไม่เกินเอื้อม น้องๆเก่งทุกคน พี่จิก ลุงจิก ขอเป้นกำลังใจให้เด็กๆทุกๆคนไปถึงดวงดาว และคงได้มีโอกาสดีงามที่จะได้เจอกันอีกนะครับ .... รักทุกคนครับ ภาพโดยชบาพิกเจอร์ส 📷📷 กฤช ยอดเดชาชาญ "จิก" งานภาพในประเภทโปรไฟล์อิมเมจ www.chabapicture.com #chabapicture #jikphotographer #beautyqueenphotography #beautyqueen #ช ่างภาพสายนางงาม #klit #jik #klityorddhechar #นางงาม #missthailand #สถาบ ันสอนนางงามและเดินแบบโค้ชปิง #pingmodelclass #modelclasskruping หมายเหตุ : ได้รับอนุญาตในการเผยแพร่งานภาพแล้วจากครูปิง เพื่อใช้ในการโปรโมท ยกเว้นท์เชิงพานิชย์ Special Thank you Dr. บุ๋ม ปนัดดา for all support camera on my work this job.📸📸 @boompanadda

130