infinitywar Photos & Videos

1 day ago

KALUNG KERAMAT MISTERI! . . Illuminati kuno adalah salah satu kelompok dalam kumpulan pemujaan syaitan Pagan-Kabbalah, di mana mereka memuja Iblis yang disifatkan mereka sebagai 'Pemegang Cahaya'. . Iblis bagi mereka adalah malaikat yang dilupakan manusia, kadang-kadang disebut sebagai 'The Fallen Angel'. . Nama lain bagi 'Pemegang Cahaya' ini adalah Lucifer iaitu nama yang diambil dari Bible dalam bahasa latin. . Lucifer ini membawa kepada makna 'Morning Star' iaitu bintang yang bercahaya terang pada waktu pagi, merujuk kepada ketika Iblis dihalau keluar dari syurga, dia telah jatuh ke bumi sebagai 'The Fallen Angel' dan kelihatan seolah-olah bintang terang yang bercahaya jatuh dari langit. . Organisasi rahsia Yahudi tertua yang sekarang dikenal adalah gerakan kepercayaan Kabbalah, sebagaimana dibincangkan di sebelum ini, yang ternyata setelah ditelusuri telah berusia lebih kurang 4,000 tahun. . Aliran Kabbalah yang pertama terbentuk kira-kira selama era pembuangan suku-suku Bani Israel ke Babilon di bawah nama "Aliran Persaudaraan" pada era dinasti Ur ke-3, antara 2112 - 2004 SM. . Kaum Kabalis itu menyusup dan merebut kekuasaan, dan berhasil. Amalan "Aliran Persaudaraan" yang didasarkan pada ajaran Kabbalah itu tetap hidup dan dijalankan sampai ke hari ini. . . Karya kontroversi dan iluminasi by @hadi_fayyadh #infinitywar kini kembali lagi atas permintaan orang ramai. . . LIMITED kerana karya ini merupakan karya yang sangat berat dan melalui tapisan2 yang sangat rapi sebelum ianya diterbitkan. ... JOM dapatkanya segera karya @hadi_fayyadh secara promosi iaitu beli 2 dapat 1 free buku karya @hadi_fayyadh (dipilih secara random) RM30 JANGAN LEPASKAN PELUANG MERASAI SENDIRI HASIL KARYA DARIPADA PENULIS NOVEL NO 1 BEST SELLER 2017 MPH INI Cara Berjimat Semperna Promo 2019 . ● Beli 2 Percuma 1 ● Beli 4 Percuma 2 ● Beli 6 Percuma 3 ● Beli 8 Percuma 4 RASAI SENDIRI PENJIMATANNYA 🔥🔥🔥 WHAT YOU WAITING FOR? GRAB THE OPPORTUNITY NOW WHILE THE PROMO ON

40
1 day ago

#Repost @hadi_fayyadh ( @get_repost ) ・・・ Terlalu banyak saya menerima soalan seperti ini .. Dengan menyamakan Jerebu yang berlaku sekarang adalah Permulaan kepada Ad Dukhan. . Walaupun saya sudah berkali-kali jawab dan posting di instastory, tapi masih ada dikalangan kita yang masih tidak jelas. Jadi, saya bantu anda untuk lebih memahaminya. . Apakah Jerebu itu adalah Dukhan? . Jawapannya : Dukhan lebih dahsyat daripada itu yang disebut Bumi secara total akan diselubungi Kabut Panas yang sangat menyakitkan selama 40 hari 40 malam sehingga kulit-kulit melecur dan sebahagian penduduk Bumi ada yang terbunuh ketika itu. . Mengikut pandangan Ulama' yang Kafir dan Fasik, akan banyak yang terbunuh kerana tidak tahan dengan Ad Dukhan. Yang beriman pula, Allah selamatkan mereka dengan hanya terjadi seperti demam dan selesema sahaja. . Jadi, Jerebu bukan Ad Dukhan? . Ya bukan, tapi sebentar .. Bayangkan kalau Jerebu seumpama itu pun kita dah terlalu risau dan rimas, banyak perkara yang terjejas, terdedah dengan pelbagai penyakit berbahaya, apakah kita tidak mahu mengambil pengajaran? . Maksudnya? . . Maksudnya, jika sekecil musibah Jerebu pun kita sudah merasakan kesannya, apatah lagi AD DUKHAN yang bakal menimpa kita suatu hari nanti. Sesungguhnya tidak terjadi sesuatu musibah melainkan hasil daripada tangan-tangan manusia itu sendiri. . Bila Terjadinya Ad Dukhan? . . Wallahualam, namun ada Ulama berpendapat selepas wafatnya Nabi Isa A.S. dan Imam Al Mahdi, ada sebahagian lagi ketika Dajjal berada di kemuncak kerana waktu itu segala teknologi akan musnah WALLAHUALAM kerana Ilmu Kiamat hanya Allah sahaja yang mengetahui. . Betulkan saya jika saya silap. Saya juga masih belajar. . #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #infinitywar #thelastkingdom #bencana2020 #syurgabuatkupendosa #ablaasa #karyahadifayyadh

01
1 day ago

KENAPA BUKU INI SANGAT DICARI ? .... Memang susah betul nak cari buku Infinity War by @hadi_fayyadh , pusing semua kedai buku memang tak kan jumpa. Fuhh penat giler... 。。。 Ramai orang sudah mula buka mata, yang dahulu katanya taksub sangat dengan teori konspirasi laa, obses la, fanatik la, tapi sejak kita didedahkan dengan pelbagai kebenaran yang juga pernah diberi amaran oleh Nabi SAW maka ramai yang sudah mula sedar. 。。。 Sedar tentang apa sebenarnya? Mara bahaya yang sedang datang, fitnah dan keruntuhan IMAN yang maha dahsyat yang bakal menimpa kita semua. 。。。 Infinity War,.kenapa Infinity? Dimana ketika ini, manusia semakin lama semakin kosong rasa bertuhan dan imannya kepada Allah, yang akan membawa kepada peperangan akhir zaman yang dahsyat. 。。。。 Bacalah,.anda akan tahu dunia ini sudah terlalu kritikal. ... JOM dapatkanya segera karya @hadi_fayyadh secara promosi iaitu beli 2 dapat 1 free buku karya @hadi_fayyadh (dipilih secara random) RM30 JANGAN LEPASKAN PELUANG MERASAI SENDIRI HASIL KARYA DARIPADA PENULIS NOVEL NO 1 BEST SELLER 2017 MPH INI Cara Berjimat Semperna Promo 2019 . ● Beli 2 Percuma 1 ● Beli 4 Percuma 2 ● Beli 6 Percuma 3 ● Beli 8 Percuma 4 RASAI SENDIRI PENJIMATANNYA 🔥🔥🔥 WHAT YOU WAITING FOR? GRAB THE OPPORTUNITY NOW WHILE THE PROMOSI STILL ONZ. MAKE THE DREAM COME TRUE BY COLLECT ALL @hadi_fayyadh COLLECTION AND BE THE TRUE NOVELIS. Buat apa bayar lebih sedangkan boleh jimat dengan promosi. Grab it fast guyzz. DM ATAU KLIK LINK DI BIO UNTUK SEBARANG PERTANYAAN BERKAITAN ORDER JANGAN LUPA FOLLOW IG @fayyadh_store16 UNTUK UPDATE TERKINI KARYA HADI FAYYADH DAN PROMOSI-PROMOSI YANG MENARIK #fayyadhtrooper #fayyadhstore16 #hadifayyadh #novel #novelislami #novelislam #novelislamik #infinitywar

10
1 day ago

PRESIDEN BERPENGARUH DIBUNUH? . . Sangat sukar mencari presiden Amerika Svarikat yang mempunyai prinsip yang kuat sahaja iaitu Presiden Amerika kecuali seorang Syarikat ke-35 iaitu John F. Kennedy. Digelar dengan J.F.K, Kennedy juga tidak lekang daripada kontroversi dan skandal Antara kontroversi dan skandal yang melibatkan Kennedy adalah skandal seks melibatkan Kennedy dan Marilyn Monroe, Gunilla varn Post, Judith Campbell, Mary Pinchot Meyer dan Mimi Beardsley Alford. . . Selepas meninggalnya Kennedy sekalipun, beliau masih lagi diselubungi kontroversi apabila tersebarnya gambar percutian beliau dan gadis berbogel pada 1967 dalam Majalah Playboy Bukan itu sahaja, insan yang dilahirkan pada 29 March 1917 ini juga mempunyai kontroversi yang lebih besar. la tidak lain dan tidak bukan adalah kontroversi melibatkan pembunuhannya pada 22 November 1963. . . Pembunuhan berkontroversi ini berlaku di Dallas, Texas pada pukul 12.30 pm waktu tempatan sewaktu dibawa berarak menaiki limosin Presiden yang tidak berbumbung. . . Turut bersama-sama dengan Kennedy adalah iste beliau, Jacqualine Kennedy, Gabenor Texas. James Connolly dan isteri. Kematiannya menjadi suatu kontroversi yang pastinya menjadi sebutan sama ada ianya dibunuh atau sebaliknya. . . Karya kontroversi dan iluminasi by @hadi_fayyadh #infinitywar kini kembali lagi atas permintaan orang ramai. . . LIMITED kerana karya ini merupakan karya yang sangat berat dan melalui tapisan2 yang sangat rapi sebelum ianya diterbitkan. ... JOM dapatkanya segera karya @hadi_fayyadh secara promosi iaitu beli 2 dapat 1 free buku karya @hadi_fayyadh (dipilih secara random) RM30 JANGAN LEPASKAN PELUANG MERASAI SENDIRI HASIL KARYA DARIPADA PENULIS NOVEL NO 1 BEST SELLER 2017 MPH INI Cara Berjimat Semperna Promo 2019 . ● Beli 2 Percuma 1 ● Beli 4 Percuma 2 ● Beli 6 Percuma 3 ● Beli 8 Percuma 4 RASAI SENDIRI PENJIMATANNYA 🔥🔥🔥 WHAT YOU WAITING FOR? GRAB THE OPPORTUNITY NOW WHILE THE PROMOSI STILL ONZ. MAKE THE DREAM COME TRUE BY COLLECT ALL @hadi_fayyadh COLLECTION AND BE THE TRUE NOVELIS. Buat apa bayar lebih sedangkan boleh jimat dengan promosi. Grab it fast guyzz. DM ATAU KLIK LINK DI BIO UNTUK SEBARANG PERTANYAAN

40
1 day ago

biri açıklasın adama

151
1 day ago

Reposted from @hadi_fayyadh - Terlalu banyak saya menerima soalan seperti ini .. Dengan menyamakan Jerebu yang berlaku sekarang adalah Permulaan kepada Ad Dukhan. . Walaupun saya sudah berkali-kali jawab dan posting di instastory, tapi masih ada dikalangan kita yang masih tidak jelas. Jadi, saya bantu anda untuk lebih memahaminya. . Apakah Jerebu itu adalah Dukhan? . Jawapannya : Dukhan lebih dahsyat daripada itu yang disebut Bumi secara total akan diselubungi Kabut Panas yang sangat menyakitkan selama 40 hari 40 malam sehingga kulit-kulit melecur dan sebahagian penduduk Bumi ada yang terbunuh ketika itu. . Mengikut pandangan Ulama' yang Kafir dan Fasik, akan banyak yang terbunuh kerana tidak tahan dengan Ad Dukhan. Yang beriman pula, Allah selamatkan mereka dengan hanya terjadi seperti demam dan selesema sahaja. . Jadi, Jerebu bukan Ad Dukhan? . Ya bukan, tapi sebentar .. Bayangkan kalau Jerebu seumpama itu pun kita dah terlalu risau dan rimas, banyak perkara yang terjejas, terdedah dengan pelbagai penyakit berbahaya, apakah kita tidak mahu mengambil pengajaran? . Maksudnya? . . Maksudnya, jika sekecil musibah Jerebu pun kita sudah merasakan kesannya, apatah lagi AD DUKHAN yang bakal menimpa kita suatu hari nanti. Sesungguhnya tidak terjadi sesuatu musibah melainkan hasil daripada tangan-tangan manusia itu sendiri. . Bila Terjadinya Ad Dukhan? . . Wallahualam, namun ada Ulama berpendapat selepas wafatnya Nabi Isa A.S. dan Imam Al Mahdi, ada sbhgn lagi ketika Dajjal berada di kemuncak kerana waktu itu segala teknologi akan musnah WALLAHUALAM . Ilmu Kiamat hanya Allah sahaja yang mengetahui. . Betulkan saya jika saya silap. Saya juga masih belajar. - #regrann . . . . . . . #syurgabuatkupendosa #thelastkingdom #fayyadhtroopersdiamond #semusimdimahsyar #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #infinitywar #fayyadhtrooperslegacy #bestseller #bencana2020 #Ablaasa

10
1 day ago

Gorgeous

21
1 day ago

Uhm.........UHM

553
1 day ago

True af ❤️😭 @odin_thor.ig ... _ ✔️Tag a friend who would love this💜 _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ ✔️For more amazing posts follow @odin_thor.ig 👑 _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ DM for cheap Promo 💰 Repost whatever you want just tag me 🙏 Tag on the post not in caption 🙅🏻‍♂️ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Follow=• @odin_thor.ig 👑 Credit:- @marvelousloki24 _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ [ Don't wanna miss any of my latest post? Then, On my profile Click on Turn On post notification🔔 ] _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ ] #marvel #mcu #marveluniverse #endgame #avengers #avengersendgame #thanos #thor #tonystarkdefensesquad #ironman #captainamerica #missmarvel #marveluniverse #hawkeye #spiderman #peterparker #tonystark #spidermanfarfromhome #farfromhome #blackpanther #hulk #asgard #gamora #infinitywar #infinitystones #drstrange #doctorstrange #mcu #nickfury #spidermanhomecomming ] _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ I don't own any content . All rights reserved to marvel and there creator

903
1 day ago

✿ೃ∘♡ #new images of Brie today in China at the ❛ Tiffany & Co ❜ launch! ♡ I love this dress! Pink is her colour! 💕 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ | #Q favourite colour to wear? ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ | #A I usually wear black or pink! 👚👛 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Thank you for 22.5k! 💗 I have a 21st party tomorrow night but I can’t be bothered getting all dressed up, I love my pjs too much 😂 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #BrieLarson

1143
1 day ago

HULK gets The Bikini Girl tattoo 😲

21
1 day ago

ᴛᴜʀɴ ʙʀɪɢʜᴛɴᴇss ᴜᴘ Time - 40 minutes Colouring credits- @rosie.packs Audio - voannied on sc

32
1 day ago

Mood :Okul Nasıl Gidiyor?

71
1 day ago

💕

41
3 days ago

Spider-Man | Far From Home Un diseño al que le he puesto mucho esmero, detalle y tiempo. Pero al ver el resultado final, sé que vale cada segundo invertido. 😅 Me tarde tanto en completar está playera, que hasta el Hombre Araña ya regreso a Sony. . #spiderman #tomholland #infinitywar #hombrearaña #spidermanfarfromhome #spiderweb #designers #design #diseño #shirtdesign #shirt #graphicdesigner #peterparker #marvel #marvelstudios #takacreative #like4like #follow4follow #likephoto #likeme #draw #drawings #graphicdesign #shirt #suit #costume #cosplay #spidermancosplay #thursday

391