flawless Photos & Videos

35 seconds ago

Mary Kay Illuminating Drops Highlighter🥰 . Three pigment-packed illuminating drops in shades reminiscent of the desert glow – Silver Sands, Golden Horizon and Bronze Light. . ⭐️Silky fluid drops allow for buildable custom illumination. ⭐️Make your favorite feature a focal point with soft drops of light or bold highlight. ⭐️The three universally flattering shades provide sophisticated touches of light to any skin tone. ⭐️Add pretty dimension to your complexion with sun-catching effects. ⭐️A unique dropper cap releases the fluid formula drop by drop. . . . http://www.wasap.my/60129684851 . #ilovemarykay #marykaymachang #marykay #mymklife #mache #machang #kelate #kelantan #tanahmerah #pasirputih #marykaybeautyconsultant #cantik #flawless #beautyofConfidence #sitifarahanimdariffin #loveyourskinbyfarahanimk #beautybyfarahani

00
1 minute ago

ILLUMINATING DROPS . Pakaikan bersama Mary Kay CC Cream untuk sentuhan kulit glowing yang cantik dan sihat dengan keluaran terbaru dan limited edition Mary Kay Illuminating Drops. 😍 . Trending make up terkini healthy glowing skin, MUA² pun wajib grab untuk mekapkan kepada bakal pengantin kita yang sentiasa mahu menyerlah kejelitaan mereka sebagai Raja Sehari 👰👰 . . . http://www.wasap.my/60129684851 . #ilovemarykay #marykaymachang #marykay #mymklife #mache #machang #kelate #kelantan #tanahmerah #pasirputih #marykaybeautyconsultant #cantik #flawless #beautyofConfidence #sitifarahanimdariffin #loveyourskinbyfarahanimk #beautybyfarahani

00
2 minutes ago

(Deutsch)🇩🇪 Lebe jeden Moment, Lache jeden Tag, Liebe unermesslich. (Englisch)🇺🇸 Live every moment, laugh every day, love immeasurably. @rheinneckarzentrum_viernheim #rnzinstawall Lifestyle •Influencer•MUA • 🌎 Check my Instagramstory 📸💯
• 📬 business inquiries: johncosmeticss @gmail.com 
• 💥 I Love Fashion, Beauty & Lifestyle #goodmorningworld #john_daddy #goodmorningpeople #hello #starbucks #john_daddy #selfie #swag #slay #sunrise_sunsets_aroundworld #esteelauder #myself #happy #flawless #maccosmetics #men #makeupboy #blogger #bloggerstyle #outfit

41
4 minutes ago

i forget to look when i cross the road

141
7 minutes ago

Anda ingin tahu rahsia kejelitaan Datin Hajah Fouziah Gous? Anda ingin memiliki kulit yang halus, lembut dan remaja seperti beliau? Anda mahu lihat perubahan dalam masa 21 hari? Tak susah. Amalkan produk sarang burung FG Walet selamat 21 hari berturut-turut dan lihat perubahan pada ketrampilan anda. Bagi mereka yang mahukan kulit awet muda, kami cadangkan produk kolagen sarang burung FG Walet dengan Beri Goji dan Kurma Merah. Kurma Merah  kaya dengan vitamin dan mineral, terutamanya kandungan Vitamin C yang 70 hingga 80 kali ganda lebih tinggi daripada buah anggur dan epal. juga meriah dengan kandungan Vitamin A, B1, B2, protein, kalsium, fosforus, zat besi dan magnesium. . Pengambilan secara konsisten dapat membantu meningkatkan produksi sel darah putih yang menguatkan imuniti badan dan melindungi hati. Untuk peremajaan kulit pula, kandungan Vitamin C yang tinggi menyumbang kepada perlindungan, rawatan serta regenerasi sel-sel epidermis. Hasilnya kulit yang lebih tegang dan anjal bak gadis remaja. Ditambahi dengan zat-zat dan nutrisi sarang burung FG Walet, pastinya kombinasi mantap yang menghasilkan wajah berseri-seri dalam masa 21 hari. Oleh itu, amalkan produk sarang burung FG Walet dan jangan lupa untuk minum air dengan kerap. Jangan buang masa untuk melakukan perubahan. Dapatkan produk sarang burung FG Walet sekarang dan nantikan transformasi baru anda. Pilih untuk sihat dan cantik dengan FG Walet. #letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous #birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #getwellwithFGWalet #beauty #flawless #glowingskin #livehealthy #awetmuda

00
7 minutes ago

🖤 . . . . . @bellapierreofficialuk HD primer #flawless @anastasiabeverlyhills Brow pomade “Deep Brown” @makeuprevolution Conceal and define concealer shade f12 @morphebrushes Fluidity Foundation F 4.20 @eloisebeauty So stiletto Brush @teamrevolutionbeauty Fast base foundation stick F 15 as contour @sleekmakeup @sleekmakeupusa Spirit animal eyeshadow palette @eloisebeauty Get glowed illuminator @wunder2cosmetics Liquid eyeliner Electric blue @ufeh_boutique Lashes style “NIMO” @wunder2cosmetics Perfect selfie Bronzing veil @fentybeauty Instant retouch setting powder “Honey” @technic_cosmetics Lipstick barely there @nyxcosmetics_uk Matte lip cream “Dubai “ @nyxcosmetics Matte setting spray . . . . . . #eloisebeauty #beauty #style #autumnvibes 🍁 #summertofall #fentybeauty #nyx #makeuprevolutionusa #morphefluidityfoundation #mua #muanoucer #snkbeauty #sirrintseh #makeupinspo #brownmelaninmakeup #melaninmakeupdaily #afrocentrichair #braidsgangbeauty #braidstyle #maryhadalittleglam #hudabeauty #sleekmakeupusa

20
13 minutes ago

🍑

81
14 minutes ago

Holà tout le monde automne est proche 🍁 Le retour des grosses écharpes manteau et bottines ✌🏻 Nouveau post je reviens vers vous pour vous parler de la nouvelle marque qui vient de sortir chez Sephora Charlotte tilbury 😍 J’ai complètement craqué pour cette marque j’ai commencé par le mascara,le fond de teint et la poudre de finition. En quelques mots le fond de teint donne un teint de poupée avec un effet lumineux, le mascara donne des yeux de biche il recourbe très bien les cils et la poudre finition matifie le teint légèrement sans avoir un effet poudreux. je pense craquer pour d'autres produits de la marque je vous conseille cette marque les yeux fermé ✌🏻 #sephorafrance #sephora #charlottetilbury #airbrushflawlessfinish #flawless #makeup #makeuppost #makeupaddicts #automne #

00
16 minutes ago

the other day someone sat in my spot at the park n i deadass nearly cried LMFAOO

141
17 minutes ago

i love getting the last word in an argument

151
18 minutes ago

Nak dapatkan glass skin? Kulit glowing ching ching? . Haa wajib add on Herv set ni dalam rutin penjagaan muka. Barulah glow! COD area👇. 🌼SOGO. 🌼KLCC 🌼 BUKIT BINTANG 🌼BANGSAR 🌼TTDI. 🌼 ONE UTAMA. 🌼THE CURVE. 🌼ARA DAMANSARA. 🌼PETALING JAYA. 🌼KOTA DAMANSARA. 🌼KELANA JAYA. 🌼DAMANSARA DAMAI. 🌼SG BULOH #herv #hervexfoliator #hervskincare #hervessence #cod #codkl #coddamansara #codsgbuloh #codkotadamansara #codselangor #postageeveryday #01116456656 #zsbeautystore #kulitwajah #skincarenatural #skincareroutine #kulitwajah #flawless #glassskin #muakl #bazarpaknil #trustedseller #trustedsellermalaysia #kualalumpur #selangor #sgbuloh #sogo #ikeadamansara #damansara #agenthervkl

00
18 minutes ago

Weekend is here ! ! Jangan lupa bawak #bougasbeautyserum ke mana sahaja ye 😉 . Kulit lebih sihat dan halus seawal 1 minggu 😊 . Tak percaya? Visit @bougasfeedback.official untuk lihat feedback dari customer kami . . So guys jangan lupa dapat bougas beauty serum😘 . . Whatsapp for order / info 01133795460 . COD KL & SELANGOR & POSTAGE ❗ . . #bougasbeauty #bougasbeautyserum #bougasbeautuhq #teamnaddyf #skincare #skincaretips #bougasbeautyshahalam #bougasbeautykl #bougasbeautyjalankebun #elfiraloy #tyaadnan #cantik #flawless #lover #taknakcantiksorang2 #kenecuba #bougasfacialcleanser #bougasfacescrub #miera #lawa #miera #sayajualbougas #bougasbeautyshahalam #bougasbeautykuantan #bougasbeauty_perakk #bougasbeautyhuluselangor #bougasbeautyklang #bougasbeautykualalumpur

00
18 minutes ago

Nak dapatkan glass skin? Kulit glowing ching ching? . Haa wajib add on Herv set ni dalam rutin penjagaan muka. Barulah glow! COD area👇. 🌼SOGO. 🌼KLCC 🌼 BUKIT BINTANG 🌼BANGSAR 🌼TTDI. 🌼 ONE UTAMA. 🌼THE CURVE. 🌼ARA DAMANSARA. 🌼PETALING JAYA. 🌼KOTA DAMANSARA. 🌼KELANA JAYA. 🌼DAMANSARA DAMAI. 🌼SG BULOH #herv #hervexfoliator #hervskincare #hervessence #cod #codkl #coddamansara #codsgbuloh #codkotadamansara #codselangor #postageeveryday #01116456656 #zsbeautystore #kulitwajah #skincarenatural #skincareroutine #kulitwajah #flawless #glassskin #muakl #bazarpaknil #trustedseller #trustedsellermalaysia #kualalumpur #selangor #sgbuloh #sogo #ikeadamansara #damansara #agenthervkl

00
18 minutes ago

Nak dapatkan glass skin? Kulit glowing ching ching? . Haa wajib add on Herv set ni dalam rutin penjagaan muka. Barulah glow! COD area👇. 🌼SOGO. 🌼KLCC 🌼 BUKIT BINTANG 🌼BANGSAR 🌼TTDI. 🌼 ONE UTAMA. 🌼THE CURVE. 🌼ARA DAMANSARA. 🌼PETALING JAYA. 🌼KOTA DAMANSARA. 🌼KELANA JAYA. 🌼DAMANSARA DAMAI. 🌼SG BULOH #herv #hervexfoliator #hervskincare #hervessence #cod #codkl #coddamansara #codsgbuloh #codkotadamansara #codselangor #postageeveryday #01116456656 #zsbeautystore #kulitwajah #skincarenatural #skincareroutine #kulitwajah #flawless #glassskin #muakl #bazarpaknil #trustedseller #trustedsellermalaysia #kualalumpur #selangor #sgbuloh #sogo #ikeadamansara #damansara #agenthervkl

00
19 minutes ago

" GEBU GEBAS MONTOK MENAWAN LANGSING & RAPAT CIK ABANG PUN SAYANG ! " . . Details tentang #pinkladybodyperfection... Antara benefit yang boleh dapat : 👇 . ♥ HALUS ♥ LICIN ♥ MONTOK ♥ TEGANG ♥ CERAH ♥ GEBU ♥ AWET MUDA ♥ ANJAL ♥ SIHAT ♥ BERTENAGA ♥ RAPAT ♥ INTIM . . ! Nanti !!! Bukan itu saja.. . Ada lagi.. ✔ Ia menjadikan kulit putih gebu ✔ Ia memudarkan parut-parut hitam ✔ Ia memudarkan jeragat ✔ Ia #mengurang dan #merawatkeputihan. ✔ Ia merawat tumit yang merekah ✔ Ia menghilangkan masalah jerawat ✔ Ia menguatkan kuku dan rambut ✔ Ia memberi kecergasan berganda . . Sesuai untuk yang belum berkahwin / akan berkahwin / sudah berkahwin / janda / perawan ! . . Jangan tunggu lama lama nanti lama lama product habis 😂 ..dapatkan cepat cik akak ... 😍😍 untuk MEMBELI ATAU INGIN MENJADI DROPSHIP SECARA PERCUMA akak boleh: 👇 www.wasap.my/60199293233/pinkladyoriginal #kesihatan #breast #flawless #tudung #zalora #pinkladyfact #perfume #fareeda #buntat #dbeautyofpinklady #bintikhitam #payudara #punggung

00
19 minutes ago

Halluu angels! Harini sis junni nak terangkan perkara paling paling BASIC yang uols kene guna iaituuu PINKISH SOAP 😍😍. . Kene perkara basic? Yela sebelum kita guna segala gala cream kita mesti la basuh muka dulu. Betull ke tidak 🤔. . Pinkish soap ni sangat sesuai untuk korang yang ada masalah - kulit sensitif - kulit breakout - jerawat kronik - kulit kusam - blackhead - whitehead . Tengok cam kecik je. Cubaa try test sikit basuh muka uols. Dia punyaaa pergii tu angels smooth je tau skin 😍😍. . Pinkish White RM62 ! Penggunaan tahan 1 bulan. Nak skin macam #thejunniangels 👇🏻. . Jom sama sama SIHAT TANPA MERKURI ! Kita akan consult skin korang sampai jadi untuk FAST RESPONSE terus whatsapp beauty consultant kami #0175500455 - - #aurainstabatch5 #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah #aurainsta #thepinkishwhite #flawless #jerawat #jeragat #kulitkusam #kulitcantik #ajimaura #usim #USM #UKM #umk #utem #uthm #UUM #uitm #usas #kuin #unisza #upm #cantik #menawan #ootd #nahurindu #dramasangat

00
20 minutes ago

PATUTLA BILE PAKAI SPRAY SUSU MUTEH NI KULIT MAKIN SIHAT 😍 . . Hari ni saya nak share kelebihan bahan-bahan dalam Spray Susu Muteh ⬇️⬇️ . 💚Almond extract: mengunci kelembapan dan nutrisi yang diperlukan kulit. Membuatkan kulit terasa lebih lembut dan lembap. . 💚Vitamin B3: Menghilangkan jerawat, anti-penuaan, menghaluskan kulit dan melindungi kulit daripada pengaruh buruk sinar matahari. . 💚Vitamin E: Melawan kesan penuaan, memudarkan parut dan menganjalkan kulit. . 💚UV protection: Elak kulit daripada terkena sunburn . . Banyak sangat kebaikan Spray Susu Muteh ni, dah la boleh pakai kat muka & badan sekali. Makin lama pakai, makin putih gebu lagi kulit korang nanti 🥰 . . Kalau tak caye kene la try dulu. Jom kite jumpa kat sini k 😊👇🏻 . www.wassap.my/0197714186/PutihGebuSprayMuteh . . . #SprayPutihGebu #SpraySusuMuteh #DropFoundationMuteh #LipmatteMuteh #SymaBeauty #PutihGebu #JomJadiCantik #CollasyCrystalWhite #SusuKambingMutiara #Flawless #Coffee #Slim #OriginalDariHQ #GebuGebas #SyimaEima #SuperGreenCoffee #SuperWhiteCoffee #SymaFiberMix #CocoSyma #WhiteningHerbalSoap #WhiteningLotion #SymaGreenCoffeeSoap #SlimPutihGebuSihatDalaman #DetoxSlim #SetSBSHoneyBee5in1 #SymaBeautySkincare #AgenSahSBS0064

10
20 minutes ago

LMFAOOOO why am i surprised y’all actually went

111
20 minutes ago

Best cleaser hot seller ... mmng best , tidak mengeringkan kulit muka , tidak mengelupas . Lelaki or perempuan boleh pakai . . Jum tukar cleanser yg tidak menghakiskan kulit muka anda ❤ . . . Nak oder ? Click link bio whatsap 📲 013-3400974 . Jom cantik dengan bougas beauty #elfiraloy #nealofa #HarizFoundHisNur #holidaymelaka . . Sharing apa masalah skin anda InsyaAllah kita sesama consistent dengan product bougas 👌. . . . 🎁 Free Gift's 🎁. 🎁 Free Royalty Card💳 . 🎁 Free Consultent 🧚🏻‍♀️. . . COD 🚘 AREA . 🚘 SEREMBAN2 . 🚘 AEON SEREMBAN2 . 🚘 BUKIT CHEDANG . 🚘 TERMINAL ONE . 🚘 SEREMBAN . 🚘 HTJS . 🚘 PEKAN SEREMBAN . 🚘 SENAWANG . 🚘 SEREMBAN GATEWAY . 🚘 REMBAU . 🚘 UITM REMBAU . 🚘 PEDAS . 🚘 RANTAU . 🚘 SILIAU . 🚘 ULU KANCONG . 🚘 TAMPIN . 🚘 HOSPITAL TAMPIN . 🚘 MYDIN TAMPIN . 🚘 PULAU SEBANG .

13
20 minutes ago

One of the sad truths about leadership is that, the higher up the ladder you travel, the less you know. — Margaret Heffernan Incredible moment shared via @stylish.couple ______ Tag someone who’s in love with travel! 😎 Don't forget to follow @stunningmarrakech and use #stunningmarrakech to share your posts with us, beautiful picture is coming soon. ______

51
21 minutes ago

who comes up w these

21
23 minutes ago

More feedback #bougasbeautyserum ❗❗ . . Kelebihan Bougasbeauty Serum 🌸 Tidak berminyak 🌸 Membantu merawat kulit kusam 🌸 Kulit menjadi lebih halus dan licin 🌸 Membantu mengurangkan parut 🌸 Mengawal lebihan minyak dimuka 🌸 Kulit menjadi lebih halus dan licin 🌸 Membantu mengelakkan pertumbuhan jerawat 🌸 Kulit lebih berseri 🌸 Menyerap 2 kali lebih cepat kerana tektur yang tidak berminyak . . GABUNGAN 4 EKSTRAK TUMBUH TUMBUHAN . • Sakura • Peoni • Chinese skullcap flower • Saxifraga . SESUAI DIGUNAKAN OLEH . • Lelaki dan Perempuan • Wanita yang mempunyai masalah kulit yang kronik • Seawal umur 15 tahun dan keatas • Mereka yang breakout disebabkan chemical produk • Kulit Normal dan sensitive • Sesuai untuk semua jenis kulit . . Whatsapp for order / info 01133795460 . COD KL & SELANGOR & POSTAGE ❗ . . #bougasbeauty #bougasbeautyserum #bougasbeautuhq #teamnaddyf #skincare #skincaretips #bougasbeautyshahalam #bougasbeautykl #bougasbeautyjalankebun #elfiraloy #tyaadnan #cantik #flawless #lover #taknakcantiksorang2 #kenecuba #bougasfacialcleanser #bougasfacescrub #miera #lawa #miera #sayajualbougas #bougasbeautyshahalam #bougasbeautykuantan #bougasbeauty_perakk #bougasbeautyhuluselangor #bougasbeautyklang #bougasbeautykualalumpur

00
29 minutes ago

Pop into your favourite Clinique counter this weekend and discover your perfect shade of foundation from our Even Better family of foundation- Classic Even Better Foundation SPF15- A natural finish with skin improving benefits- Even Better Glow SPF15 with light reflecting pigments and our newest member Even Better Refresh SPF15 with a fuller coverage with de-ageing benefits- we can give you a 10 day sample to take home, plus using our colour science wheel select your perfect most flattering shades of natural Lipstick in Naked, Casual and Glam!! Come and have some fun!! #cliniqueconsultant #myclinique #evenbetterfoundation #mua #bbloggers #instablogger #foundationsample #kentbloggers #foundation #newproducts #new #naturallipstick #flawless #glow #freesamples #colourscience #supportyourhighstreet #clinique #makeup 📸 @cliniqueuk @royalvictoriaplace @bluewatershopping @mallmaidstone @fremlinwalk @thegladesbrom @whitefriars_eu @broadwaybexleyheath @centralecroydon

00
29 minutes ago

MASIH TAK CONFIDENT NAK CUBA MILKY QUEEN ? Hari ini kami kongsikan proses untuk hasilkan tablet terbaik untuk anda . Bukan mudah tau 😃 . . Dari susu kambing, ekstrak makanan sunnah, kolagen, vitamin & antioxidant kami hasilkan satu tablet magik untuk anda 😉 . . Kami sangat mengutamakan kebersihan sepanjang proses penghasilan sampai laa ke peringkat packaging . Memang step by step kami jaga dan kawal dengan baik ! . . Apa lagi yg anda tunggu ? . . ✔ Produk terbaik ✔ Testimoni terbaik ✔ Proses pembuatan terbaik . . Dan semestinya hasil yg terbaik untuk anda ! . . MILKY QUEEN MENGANDUNGI SEGALA YANG ANDA INGINKAN 😉 . . WHATSAPP NOW 0139460248 0139460248 0139460248 . . #milkyqueen #teamzanaqueen #flawless #hilangkanparutjerawatjerawat #hilangkanparutjeragat #kualaterengganu #vitamin #sihatluardalam #cod #post #freegift #trusted #susukambing #nakcantik #bazarpaknil #nakputih #nakputihcepat #flawlessskin #kulitsihat #kulit you antik #kulitlawa #kulitcerah #kulitkering #terengganu #kualalumpur #codganu #possemuanegeri #posterengganu #supplimentputih #suppliment

30
29 minutes ago

MASIH TAK CONFIDENT NAK CUBA MILKY QUEEN ? Hari ini kami kongsikan proses untuk hasilkan tablet terbaik untuk anda . Bukan mudah tau 😃 . . Dari susu kambing, ekstrak makanan sunnah, kolagen, vitamin & antioxidant kami hasilkan satu tablet magik untuk anda 😉 . . Kami sangat mengutamakan kebersihan sepanjang proses penghasilan sampai laa ke peringkat packaging . Memang step by step kami jaga dan kawal dengan baik ! . . Apa lagi yg anda tunggu ? . . ✔ Produk terbaik ✔ Testimoni terbaik ✔ Proses pembuatan terbaik . . Dan semestinya hasil yg terbaik untuk anda ! . . MILKY QUEEN MENGANDUNGI SEGALA YANG ANDA INGINKAN 😉 . . WHATSAPP NOW 0139460248 0139460248 0139460248 . . #milkyqueen #teamzanaqueen #flawless #hilangkanparutjerawatjerawat #hilangkanparutjeragat #kualaterengganu #vitamin #sihatluardalam #cod #post #freegift #trusted #susukambing #nakcantik #bazarpaknil #nakputih #nakputihcepat #flawlessskin #kulitsihat #kulit you antik #kulitlawa #kulitcerah #kulitkering #terengganu #kualalumpur #codganu #possemuanegeri #posterengganu #supplimentputih #suppliment

20
29 minutes ago

MASIH TAK CONFIDENT NAK CUBA MILKY QUEEN ? Hari ini kami kongsikan proses untuk hasilkan tablet terbaik untuk anda . Bukan mudah tau 😃 . . Dari susu kambing, ekstrak makanan sunnah, kolagen, vitamin & antioxidant kami hasilkan satu tablet magik untuk anda 😉 . . Kami sangat mengutamakan kebersihan sepanjang proses penghasilan sampai laa ke peringkat packaging . Memang step by step kami jaga dan kawal dengan baik ! . . Apa lagi yg anda tunggu ? . . ✔ Produk terbaik ✔ Testimoni terbaik ✔ Proses pembuatan terbaik . . Dan semestinya hasil yg terbaik untuk anda ! . . MILKY QUEEN MENGANDUNGI SEGALA YANG ANDA INGINKAN 😉 . . WHATSAPP NOW 0139460248 0139460248 0139460248 . . #milkyqueen #teamzanaqueen #flawless #hilangkanparutjerawatjerawat #hilangkanparutjeragat #kualaterengganu #vitamin #sihatluardalam #cod #post #freegift #trusted #susukambing #nakcantik #bazarpaknil #nakputih #nakputihcepat #flawlessskin #kulitsihat #kulit you antik #kulitlawa #kulitcerah #kulitkering #terengganu #kualalumpur #codganu #possemuanegeri #posterengganu #supplimentputih #suppliment

40
29 minutes ago

MASIH TAK CONFIDENT NAK CUBA MILKY QUEEN ? Hari ini kami kongsikan proses untuk hasilkan tablet terbaik untuk anda . Bukan mudah tau 😃 . . Dari susu kambing, ekstrak makanan sunnah, kolagen, vitamin & antioxidant kami hasilkan satu tablet magik untuk anda 😉 . . Kami sangat mengutamakan kebersihan sepanjang proses penghasilan sampai laa ke peringkat packaging . Memang step by step kami jaga dan kawal dengan baik ! . . Apa lagi yg anda tunggu ? . . ✔ Produk terbaik ✔ Testimoni terbaik ✔ Proses pembuatan terbaik . . Dan semestinya hasil yg terbaik untuk anda ! . . MILKY QUEEN MENGANDUNGI SEGALA YANG ANDA INGINKAN 😉 . . WHATSAPP NOW 0139460248 0139460248 0139460248 . . #milkyqueen #teamzanaqueen #flawless #hilangkanparutjerawatjerawat #hilangkanparutjeragat #kualaterengganu #vitamin #sihatluardalam #cod #post #freegift #trusted #susukambing #nakcantik #bazarpaknil #nakputih #nakputihcepat #flawlessskin #kulitsihat #kulit you antik #kulitlawa #kulitcerah #kulitkering #terengganu #kualalumpur #codganu #possemuanegeri #posterengganu #supplimentputih #suppliment

40
29 minutes ago

MASIH TAK CONFIDENT NAK CUBA MILKY QUEEN ? Hari ini kami kongsikan proses untuk hasilkan tablet terbaik untuk anda . Bukan mudah tau 😃 . . Dari susu kambing, ekstrak makanan sunnah, kolagen, vitamin & antioxidant kami hasilkan satu tablet magik untuk anda 😉 . . Kami sangat mengutamakan kebersihan sepanjang proses penghasilan sampai laa ke peringkat packaging . Memang step by step kami jaga dan kawal dengan baik ! . . Apa lagi yg anda tunggu ? . . ✔ Produk terbaik ✔ Testimoni terbaik ✔ Proses pembuatan terbaik . . Dan semestinya hasil yg terbaik untuk anda ! . . MILKY QUEEN MENGANDUNGI SEGALA YANG ANDA INGINKAN 😉 . . WHATSAPP NOW 0139460248 0139460248 0139460248 . . #milkyqueen #teamzanaqueen #flawless #hilangkanparutjerawatjerawat #hilangkanparutjeragat #kualaterengganu #vitamin #sihatluardalam #cod #post #freegift #trusted #susukambing #nakcantik #bazarpaknil #nakputih #nakputihcepat #flawlessskin #kulitsihat #kulit you antik #kulitlawa #kulitcerah #kulitkering #terengganu #kualalumpur #codganu #possemuanegeri #posterengganu #supplimentputih #suppliment

60
29 minutes ago

MASIH TAK CONFIDENT NAK CUBA MILKY QUEEN ? Hari ini kami kongsikan proses untuk hasilkan tablet terbaik untuk anda . Bukan mudah tau 😃 . . Dari susu kambing, ekstrak makanan sunnah, kolagen, vitamin & antioxidant kami hasilkan satu tablet magik untuk anda 😉 . . Kami sangat mengutamakan kebersihan sepanjang proses penghasilan sampai laa ke peringkat packaging . Memang step by step kami jaga dan kawal dengan baik ! . . Apa lagi yg anda tunggu ? . . ✔ Produk terbaik ✔ Testimoni terbaik ✔ Proses pembuatan terbaik . . Dan semestinya hasil yg terbaik untuk anda ! . . MILKY QUEEN MENGANDUNGI SEGALA YANG ANDA INGINKAN 😉 . . WHATSAPP NOW 0139460248 0139460248 0139460248 . . #milkyqueen #teamzanaqueen #flawless #hilangkanparutjerawatjerawat #hilangkanparutjeragat #kualaterengganu #vitamin #sihatluardalam #cod #post #freegift #trusted #susukambing #nakcantik #bazarpaknil #nakputih #nakputihcepat #flawlessskin #kulitsihat #kulit you antik #kulitlawa #kulitcerah #kulitkering #terengganu #kualalumpur #codganu #possemuanegeri #posterengganu #supplimentputih #suppliment

50
29 minutes ago

MASIH TAK CONFIDENT NAK CUBA MILKY QUEEN ? Hari ini kami kongsikan proses untuk hasilkan tablet terbaik untuk anda . Bukan mudah tau 😃 . . Dari susu kambing, ekstrak makanan sunnah, kolagen, vitamin & antioxidant kami hasilkan satu tablet magik untuk anda 😉 . . Kami sangat mengutamakan kebersihan sepanjang proses penghasilan sampai laa ke peringkat packaging . Memang step by step kami jaga dan kawal dengan baik ! . . Apa lagi yg anda tunggu ? . . ✔ Produk terbaik ✔ Testimoni terbaik ✔ Proses pembuatan terbaik . . Dan semestinya hasil yg terbaik untuk anda ! . . MILKY QUEEN MENGANDUNGI SEGALA YANG ANDA INGINKAN 😉 . . WHATSAPP NOW 0139460248 0139460248 0139460248 . . #milkyqueen #teamzanaqueen #flawless #hilangkanparutjerawatjerawat #hilangkanparutjeragat #kualaterengganu #vitamin #sihatluardalam #cod #post #freegift #trusted #susukambing #nakcantik #bazarpaknil #nakputih #nakputihcepat #flawlessskin #kulitsihat #kulit you antik #kulitlawa #kulitcerah #kulitkering #terengganu #kualalumpur #codganu #possemuanegeri #posterengganu #supplimentputih #suppliment

30
29 minutes ago

MASIH TAK CONFIDENT NAK CUBA MILKY QUEEN ? Hari ini kami kongsikan proses untuk hasilkan tablet terbaik untuk anda . Bukan mudah tau 😃 . . Dari susu kambing, ekstrak makanan sunnah, kolagen, vitamin & antioxidant kami hasilkan satu tablet magik untuk anda 😉 . . Kami sangat mengutamakan kebersihan sepanjang proses penghasilan sampai laa ke peringkat packaging . Memang step by step kami jaga dan kawal dengan baik ! . . Apa lagi yg anda tunggu ? . . ✔ Produk terbaik ✔ Testimoni terbaik ✔ Proses pembuatan terbaik . . Dan semestinya hasil yg terbaik untuk anda ! . . MILKY QUEEN MENGANDUNGI SEGALA YANG ANDA INGINKAN 😉 . . WHATSAPP NOW 0139460248 0139460248 0139460248 . . #milkyqueen #teamzanaqueen #flawless #hilangkanparutjerawatjerawat #hilangkanparutjeragat #kualaterengganu #vitamin #sihatluardalam #cod #post #freegift #trusted #susukambing #nakcantik #bazarpaknil #nakputih #nakputihcepat #flawlessskin #kulitsihat #kulit you antik #kulitlawa #kulitcerah #kulitkering #terengganu #kualalumpur #codganu #possemuanegeri #posterengganu #supplimentputih #suppliment

20
29 minutes ago

MASIH TAK CONFIDENT NAK CUBA MILKY QUEEN ? Hari ini kami kongsikan proses untuk hasilkan tablet terbaik untuk anda . Bukan mudah tau 😃 . . Dari susu kambing, ekstrak makanan sunnah, kolagen, vitamin & antioxidant kami hasilkan satu tablet magik untuk anda 😉 . . Kami sangat mengutamakan kebersihan sepanjang proses penghasilan sampai laa ke peringkat packaging . Memang step by step kami jaga dan kawal dengan baik ! . . Apa lagi yg anda tunggu ? . . ✔ Produk terbaik ✔ Testimoni terbaik ✔ Proses pembuatan terbaik . . Dan semestinya hasil yg terbaik untuk anda ! . . MILKY QUEEN MENGANDUNGI SEGALA YANG ANDA INGINKAN 😉 . . WHATSAPP NOW 0139460248 0139460248 0139460248 . . #milkyqueen #teamzanaqueen #flawless #hilangkanparutjerawatjerawat #hilangkanparutjeragat #kualaterengganu #vitamin #sihatluardalam #cod #post #freegift #trusted #susukambing #nakcantik #bazarpaknil #nakputih #nakputihcepat #flawlessskin #kulitsihat #kulit you antik #kulitlawa #kulitcerah #kulitkering #terengganu #kualalumpur #codganu #possemuanegeri #posterengganu #supplimentputih #suppliment

30
31 minutes ago

No more miss J with Bougas beauty serum ! #bougasbeauty . . Kelebihan Bougasbeauty Serum . 🌸 Tidak berminyak 🌸 Membantu merawat kulit kusam 🌸 Kulit menjadi lebih halus dan licin 🌸 Membantu mengurangkan parut 🌸 Mengawal lebihan minyak dimuka 🌸 Kulit menjadi lebih halus dan licin 🌸 Membantu mengelakkan pertumbuhan jerawat 🌸 Kulit lebih berseri 🌸 Menyerap 2 kali lebih cepat kerana tektur yang tidak berminyak . . GABUNGAN 4 EKSTRAK TUMBUH TUMBUHAN . • Sakura • Peoni • Chinese skullcap flower • Saxifraga . SESUAI DIGUNAKAN OLEH . • Lelaki dan Perempuan • Wanita yang mempunyai masalah kulit yang kronik • Seawal umur 15 tahun dan keatas • Mereka yang breakout disebabkan chemical produk • Kulit Normal dan sensitive • Sesuai untuk semua jenis kulit . . Whatsapp for order / info 01133795460 . COD KL & SELANGOR & POSTAGE ❗ . . #bougasbeauty #bougasbeautyserum #bougasbeautuhq #teamnaddyf #skincare #skincaretips #bougasbeautyshahalam #bougasbeautykl #bougasbeautyjalankebun #elfiraloy #tyaadnan #cantik #flawless #lover #taknakcantiksorang2 #kenecuba #bougasfacialcleanser #bougasfacescrub #miera #lawa #miera #sayajualbougas #bougasbeautyshahalam #bougasbeautykuantan #bougasbeauty_perakk #bougasbeautyhuluselangor #bougasbeautyklang #bougasbeautykualalumpur

00
31 minutes ago

GK Keratin - on amazing discounted price for limited time . By appointment only. First come first come * Terms and conditions apply. #madeehassalon_official #GKKeratin #smoothhair #signaturemakeup #perfection #flawlesslook #ourstunningbrides #perfectlook #asianwedding #Lookoftheday #modern #traditional #beauty #flawless #instagram #followus #booknow #instaphoto Salon timings are 11:00am to 7:00pm Priority Booking timings are 11:00am to 4:00pm - DHA: 36-A XX Block, Phase III, DHA. Ph. no. 042-35895111-222 - Gulberg : 50 G-Main Gulberg. Ph.no. 042-35712005 - 6 - Johar Town : 28M- Near Euro store. Ph.no. 042-35302004-5

626
33 minutes ago

KULIT JERAWAT NK PAKAI SKINCARE APE? jawapannye ade kt sini. Pakai set skincare Essential je Dia ade lavender, salicylic acid dan vitamin c yg sesuai utk kulit yg berjerawat. Takpun...dm je sy utk cuba facial dngn saya 😁😁😁

11
35 minutes ago

In @nickiminaj voice “Oh, dis is custom-made, @donatella_versace sent me dat!” I will never forget being 18-years old when JLO hit the red carpet with this fiery jaw-dropping gown! Now 20 years later she is still rocking it, more flawless than ever. ❤️

21