educationfund Photos & Videos

1 day ago

Many folx think I have my undergraduate degree but I do not. I hope to raise $5,000 to finish a BFA in Dance program at Columbia College. I have 2 classes (6 credits) left to graduate, after accounting for my previous study at Columbia and Harold Washington. Part-time tuition is nearly $6,000. However, I have some committed funds from a generous member of our dance community going toward tuition, leaving $5,000 to get this thing rolling. Graduating with a BFA in Dance is why I came to Chicago, and has been a long journey to finally cross this finish line. Getting this degree will open more opportunities to continue my creative work, and eventually get me into graduate school. Please considering pitching in however much you can. Every bit counts! Here are other ways you can contribute: 1. Online tax-deductible contributions can be made through Pentacle. Look out for the form in the comments. 2. If you would like to directly send checks/money orders on my behalf to Columbia please direct message me and I can give you instructions for doing so. LINK IN BIO!! Arigatou gozaimasu! #bfa #undergrad #educationfund #educationfunding #chicagoartists #chicagodancers #columbiacollegechicago

312
2 days ago

Antara ilmu yg Allah rahsiakan adalah tarikh kematian kita. Kenapa? Kerana Allah ingin kita alert dan bersedia sentiasa. Andai kita tahu masa dan tarikh kita meninggal, pastinya kita akan bertangguh hal ibadat dan hanya melakukannya di saat terakhir, kan? Kita pasti akan meninggalkan dunia ini, dan org2 yg kita sayangi. Meninggalkan mereka dlm kesenangan adalah lebih baik dari meninggalkan mereka dlm keadaan susah dan meminta-minta. Rancanglah sekarang, jgn bertangguh. Jd kan RM100 kepada RM200,000 utk anda wariskan kpd org yg anda sayangi.. Jom berubah.. Klik utk FREE consultations 👉 http://60126584541.wasap.my 👉 http://60126584541.wasap.my 👉 http://60126584541.wasap.my #TakafulAwareness #IncomeProtection #IncomeReplacement #MedicalCard #EducationFund #PelanKemalangan #GemilangEmpire #SafGemilang #GWarrior #AbamComelConsultantAnda

130
3 days ago

WOW! BERITA BAIK! Dengan Takaful Mumtaz sekarang SEMUA ORANG walaupun dah ada penyakit boleh ditakafulkan bermula umur 30 hari. Bayar hanya 8 tahun, coverage sehingga 16 tahun!! Ohhh ya.. SETIAP TAHUN DAPAT CASH! 😎 p/s: Siapa nak maximize perlepasan cukai pun boleh..☺ Klik utk FREE consultations 👉 http://60126584541.wasap.my 👉 http://60126584541.wasap.my 👉 http://60126584541.wasap.my #TakafulAwareness #IncomeProtection #IncomeReplacement #MedicalCard #EducationFund #PelanKemalangan #GemilangEmpire #SafGemilang #GWarrior #AbamComelConsultantAnda

90
4 days ago

Bila pembawa towing car pun ada kesedaran tentang perlindungan takaful. . Agaknya terlalu tengok accident depan mata 😭. . For more info & enquiries, click http://mellymaliktheconsultant.wasap.my or https://t.me/mellymalik #upflowagency #proinvestteam #phillipmutualberhad #singlelicenseinvestment #morethan350funds #onestopinvestmentplatform #epfinvestment #pelaburankwsp #simpananbulanan #cashmanagementsolution #moneymarket #iamalifeplanner #aiapublictakafulberhad #hibbahisamust #onefamilyonemillionprotection #incomeprotection #keymaninsurance #corporatesolutionforemployees #medicalhealthprotection #educationfund #planyourretirement #joinusnow Like & follow: Instagram https://www.instagram.com/mellymalik/ FB Page https://m.facebook.com/mellymalik870/?

91
4 days ago

With only 3 weeks left, we are beyond thankful to our monthly donors who have helped us raise $785 dollars for our Education Fund for the Love and Hope Children's Home in El Salvador.⠀ ⠀ TELL US, will you help us reach our $1000 goal? It's easy and all donations are tax deductible. Thank you for investing in the lives and future of children around the world. Simply give in the link in profile!

93
4 days ago

See you tomorrow guys! Jom singgah utk dptkan maklumat lanjut tentang plan AIA Public Takaful yang tak payah buat medical check up tu. Time tgh campaign ni baik grab cpt2. Nak sembang pasal:- 1. Family protection 2. Mortgage protection 3. Debt cancellation 4. Hibah Jom lepak! For more info & enquiries, click http://mellymaliktheconsultant.wasap.my or https://t.me/mellymalik #upflowagency #proinvestteam #phillipmutualberhad #singlelicenseinvestment #morethan350funds #onestopinvestmentplatform #epfinvestment #pelaburankwsp #simpananbulanan #cashmanagementsolution #moneymarket #iamalifeplanner #aiapublictakafulberhad #hibbahisamust #onefamilyonemillionprotection #incomeprotection #keymaninsurance #corporatesolutionforemployees #medicalhealthprotection #educationfund #planyourretirement #joinusnow Like & follow: Instagram https://www.instagram.com/mellymalik/ FB Page https://m.facebook.com/mellymalik870/?ref=bookmarks

30
6 days ago

Hello from all of us at the Life Development Institute Education Fund! As the end of the year approaches, we encourage you to consider directing your state tax obligations towards us. Because of past generosity, our students and their families have a community of peers where they are establishing meaningful relationships, contribute to the community and discover that they are capable human beings. We were able to add 9th and 10th graders this past year who join our older students in new courses and activities that include mindful artistic expression, critical thinking, yoga and Cisco Networking Academy. All our job-ready students have obtained their first jobs, are learning to do financial planning and are moving into dual-enrollment at local community colleges, with some receiving full scholarships to attend university. Attached is a co-branded donation brochure featuring Life Development Institute and School Choice Arizona (our partner for helping collect these funds), and we hope you continue to find our cause a worthy one to direct your state tax obligations towards us while earning a dollar-for-dollar #taxcredit !

62
1 week ago

ENRICH GOLD -i, plan simpanan ala-ala ASB. Tapi faedahnya lebih lagi 🤗🤗 GUARANTEED RETURN, DUUT BELANJA (lifestyle benefit), INVESTMENT RETURN, PAMPASAN CACAT KEKAL, FAEDAH KEMATIAN KEMALANGAN 2X GANDA & banyak lagi..Jika anda mencari plan simpanan, mungkin yang ini sesuai dengan anda. Caruman yang sangat flexible & tiada penalti. Whatsapp untuk maklumat lanjut 😉 . . . #aiapublictakaful #aiashahalam #aiaklang #aiabangi #aialifeplanner #enrichgold #savingplanaia #savingplan #syariahcompliance #asb #retirementplan #educationfund

40
1 week ago

Alhamdulillah... permohonan 2 juta hibah takaful yang saya submitted 1/12/2018 berjaya dalam masa 5 hari... . ...tanpa sebarang kenaikan jumlah sumbangan (loading)... . ...walaupun ada beberapa isu kesihatan saya lampirkan ketika permohonan. . Time company buat campaign ni, baik apply cepat hibah takaful ni. . Nak tau lanjut? PM tepi ye. Offer sampai 31 Dec je. . For more info & enquiries, click http://mellymaliktheconsultant.wasap.my or https://t.me/mellymalik #upflowagency #proinvestteam #phillipmutualberhad #singlelicenseinvestment #morethan350funds #onestopinvestmentplatform #epfinvestment #pelaburankwsp #simpananbulanan #cashmanagementsolution #moneymarket #iamalifeplanner #aiapublictakafulberhad #hibbahisamust #onefamilyonemillionprotection #incomeprotection #keymaninsurance #corporatesolutionforemployees #medicalhealthprotection #educationfund #planyourretirement #joinusnow Like & follow: Instagram https://www.instagram.com/mellymalik/ FB Page https://m.facebook.com/mellymalik870/

90
1 week ago

Pagi ini saya tengok lagi graf dana global yang saya uruskan. Ramai klien2 saya masuk dana ni. Sekarang harga seunit tengah diskaun. Ada klien2 saya tu, masukkan dana pendidikan anak2 diorang dalam dana ni. Konsisten #BijakMenabung setiap bulan. InsyaAllah masa anak2 tu dah berumur 18 tahun, tak perlu risau pasal PTPTN dah. Kelebihan dana ni ialah patuh shariah. Pattern graf long term dana syarikat ni, menaik je. Jadi, insyaAllah boleh lah mengatasi inflasi setiap tahun tu nanti. #jommenyimpan #elakptptn #educationfund

30
1 week ago

Hari ni assist consultant baru isi borang pelaburan. Alhamdulillah dah nmpk hasil si adik ni. . Siapa sangka beliau dulu seorang bakal medical doctor. . Rupanya adik ni ex-medical student di Moscow tahun 2011. . Disebabkan kegagalan mendapatkan tajaan pendidikan, beliau mampu bertahan selama 2 tahun saja di sana. . Memang dia kecewa terus mengambil keputusan untuk berkahwin seawal 21 tahun dan menjadi surirumah sepenuh masa. . Kini beliau bangkit untuk menebus kekecewaan dulu. Memang adik ini seorang yang cepat belajar, rajin bertanya. . Saya pesan pada adik ni, “kita mungkin bukan medical doctor. Tapi kita financial doctor untuk clients kita”. . Lepas tu kita sama-sama balik naik MRT 😬 . For more info & enquiries, click http://mellymaliktheconsultant.wasap.my or https://t.me/mellymalik . #upflowagency #proinvestteam #phillipmutualberhad #singlelicenseinvestment #morethan350funds #onestopinvestmentplatform #epfinvestment #pelaburankwsp #simpananbulanan #cashmanagementsolution #moneymarket #iamalifeplanner #aiapublictakafulberhad #hibbahisamust #onefamilyonemillionprotection #incomeprotection #keymaninsurance #corporatesolutionforemployees #medicalhealthprotection #educationfund #planyourretirement #joinusnow Like & follow: Instagram https://www.instagram.com/mellymalik/ FB Page https://m.facebook.com/mellymalik870/?ref=bookmarks

192
1 week ago

Siang di office KD. Petang sempat temankan husband ke dental clinic. Malam di Bkt Indah Ampang. Appointment jam 8.00mlm memang meredah jem 1 jam dari PJ. Muka pun dah macam rabbit. Kan? For more info & enquiries, click http://mellymaliktheconsultant.wasap.my or https://t.me/mellymalik #upflowagency #proinvestteam #phillipmutualberhad #singlelicenseinvestment #morethan350funds #onestopinvestmentplatform #epfinvestment #pelaburankwsp #simpananbulanan #cashmanagementsolution #moneymarket #iamalifeplanner #aiapublictakafulberhad #hibbahisamust #onefamilyonemillionprotection #incomeprotection #keymaninsurance #corporatesolutionforemployees #medicalhealthprotection #educationfund #planyourretirement #joinusnow Like & follow: Instagram https://www.instagram.com/mellymalik/ FB Page https://m.facebook.com/mellymalik870/?ref=bookmarks

100
1 week ago

Now that we’re into December, many families start decorating for the holidays. Honey Bear Trees is once again offering 20% back to WCEF when you mention us when you mention us while buying your tree(s), wreaths, and more. Located across from Acalanes High School in Lafayette, open 9am-9pm seven days a week, Honey Bear Trees is has got what you need. And don’t forget your checkbook- Honey Bear is strictly cash or check only. #wcefk12 #educationfund #tistheseason

40
1 week ago

The best investment you will ever make is in yourself. - Warren Buffet Give yourself and your loved one the best gift this holidays. 👍👍 This is for my son and my husband :) Kulang pa to actually kasi if you know the value of insurance, hindi sapat ang isa or dalawa lang :) If we can spend a fortune to buy gifts for other people, buy all the delicious food or attend parties everywhere, why not spend or allot a portion for you and your kids future din diba? The monthly or quarterly amount you will set aside is worth it knowing you are secured for anything that could happen. We also want to help you grow your money and help you experience the brighter life. Talk to us :) ☀️☀️☀️☀️☀️☀️ #brighterlife #experiencetheSun #investinyourFamily #educationfund #retirementfund

40
1 week ago

Jadi percayalah perancangan Allah SWT itu adalah yang terindah. Teruskan berusaha dan cita-citamu. Dia akan berikan segalanya kerana cinta-Nya. Assalamualaikum... For more info & enquiries, click http://mellymaliktheconsultant.wasap.my or https://t.me/mellymalik #upflowagency #proinvestteam #phillipmutualberhad #singlelicenseinvestment #morethan350funds #onestopinvestmentplatform #epfinvestment #pelaburankwsp #simpananbulanan #cashmanagementsolution #moneymarket #iamalifeplanner #aiapublictakafulberhad #hibbahisamust #onefamilyonemillionprotection #incomeprotection #keymaninsurance #corporatesolutionforemployees #medicalhealthprotection #educationfund #planyourretirement #joinusnow Like & follow: Instagram https://www.instagram.com/mellymalik/ FB Page https://m.facebook.com/mellymalik870/?ref=bookmarks

190
1 week ago

Bukan isu rokok yg abam nak kupas di sini. Yg merokok sudah dewasa, anda mampu berfikir sendiri. Tetapi, biar apa jua tindakan kita, always think about your family first. Anda suami, anda ayah, anda ketua keluarga. Keberadaan anda sangat utama di dlm keluarga. Kasih sayang, bimbingan dan kewangan anda itulah yg menghidupkan keluarga. Kasih sayang boleh diwarisi, bimbingan boleh dipelajari, tetapi pekerjaan anda (pendapatan) boleh tak diwarisi anak dan isteri?? Duit bukan segalanya tapi segalanya perlukan duit. Pastikan andai tiba saat anda pergi, anda tidak membebankan keluarga anda. Tinggalkanlah Hibah buat mereka. Hibah bukan pengganti anda, tetapi Hibah boleh membantu keluarga seperti anda masih ada. Faham ke faham? Klik utk FREE consultations 👉 http://60126584541.wasap.my 👉 http://60126584541.wasap.my 👉 http://60126584541.wasap.my #TakafulAwareness #IncomeProtection #IncomeReplacement #MedicalCard #EducationFund #PelanKemalangan #GemilangEmpire #SafGemilang #GWarrior #AbamComelConsultantAnda

100
2 weeks ago

Alhamdulillah... . Hari ni Sis dapat membantu seorang lagi pilot muda yg khuatir tentang pendapatan beliau sekiranya ‘unfit’ untuk meneruskan tugas hakiki. . Tambahan pula, skg APTB buat offer Non Medical Limit Campaaign untuk perlindungan bermula dari 500K. . Nak tahu apa tu Non Medical Limit Campaign, PM tepi ye. . For more info & enquiries, click http://mellymaliktheconsultant.wasap.my or https://t.me/mellymalik #upflowagency #proinvestteam #phillipmutualberhad #singlelicenseinvestment #morethan350funds #onestopinvestmentplatform #epfinvestment #pelaburankwsp #simpananbulanan #cashmanagementsolution #moneymarket #iamalifeplanner #aiapublictakafulberhad #hibbahisamust #onefamilyonemillionprotection #incomeprotection #keymaninsurance #corporatesolutionforemployees #medicalhealthprotection #educationfund #planyourretirement #joinusnow Like & follow: Instagram https://www.instagram.com/mellymalik/ FB Page https://m.facebook.com/mellymalik870/?ref=bookmarks

20
2 weeks ago

Betul, malang tidak berbau dan tak mengenal siapa. Kalau berbau, ramai yang duduk jauh2 dari ‘malang’ tu. Bila kemalangan terjadi, saya terfikir nasib baik kereta diinsurankan. Tak pening fikir nak keluar duit poket, duit simpanan untuk baiki kerosakan, bayar ganti rugi oranga lagi. Itu pun masih terfikir, cukup atau tidak coverage sedia ada? Tetapi kenapa kita masih leka dan berkira untuk perlindungan diri sendiri - hayat, kemalangan diri, sakit kritikal dll. Kalau yang dah ada, cuba fikir cukup atau tidak jumlah perlindungan tersebut? Kalau insuran kereta dah buat tuntutan, premium naik. Tapi kalo takaful hayat atau sakit kritikal dah buat tuntutan, biasanya tiada kenaikan sumbangan. Cuba fikirkan anda di tempat saya semalam? Apa yang terlintas di kepala anda selepas kemalangan? Alhamdulillah, Allah bagi saya peluang bernafas lagi seperti sediakala. Tiada kecederaan langsung walaupun kereta remuk teruk. Memang panik sampai saya tak tahu mana mana nk buka pintu kereta. Fikirkan jika kita kemalangan tiada insurans kereta dan tiada perlindungan takaful diri? 😢😢😢 For more info & enquiries, click http://mellymaliktheconsultant.wasap.my or https://t.me/mellymalik #upflowagency #proinvestteam #phillipmutualberhad #singlelicenseinvestment #morethan350funds #onestopinvestmentplatform #epfinvestment #pelaburankwsp #simpananbulanan #cashmanagementsolution #moneymarket #iamalifeplanner #aiapublictakafulberhad #hibbahisamust #onefamilyonemillionprotection #incomeprotection #keymaninsurance #corporatesolutionforemployees #medicalhealthprotection #educationfund #planyourretirement #joinusnow Like & follow: Instagram https://www.instagram.com/mellymalik/ FB Page https://m.facebook.com/mellymalik870/?ref=bookmarks

101
2 weeks ago

Setiap ibubapa mahukan yang terbaik untuk anak-anak, baik pendidikannya mahupun kehidupannya. . . . Kos pendidikan semakin meningkat. Ibubapa boleh kurangkan kos pinjaman sekiranya mula MERANCANG DAN MENABUNG sekarang. Pelbagai PLATFORM dalam pasaran boleh memenuhi matlamat tersebut. Antaranya SSPN, ASB, takaful, unit amanah, pencairan aset atau simpanan bank. Pilih yang bertepatan dengan kemampuan dan matlamat. . . . . Informasi produk takaful pendidikan boleh rujuk sini 👉 http://www.wasap.my/60122605765/SmartLinkImpian #MAMKa #PruBSNForU #EducationFund #ProtectionComesF1rst

72
3 weeks ago

Pernah terbaca cerita helang dengan paruhnya? Di mana helang perlu 150 hari untuk membuang paruh lama untuk diganti paruh baru. . Dalam kehidupan kita, kita harus melakukan suatu keputusan yang sangat berat untuk memulai sesuatu proses pembaharuan. Kita harus berani dan membuang semua kebiasaan lama yang mengikat, meskipun ianya adalah sesuatu yang menyenangkan dan melenakan. COMFORT ZONE. . Halangan terbesar untuk berubah terletak di dalam diri sendiri. Anda kena percaya yang anda adalah HELANG. Jika kita tidak berusaha untuk berubah, kita akan lenyap dalam arus dunia yang serba pantas. . Nak berubah dan berjaya, jangan tunggu tua. Buat ketika muda dan bertenaga. For more info & enquiries, click https://lnkd.in/f6HpRi8 or https://t.me/mellymalik #upflowagency #proinvestteam #phillipmutualberhad #singlelicenseinvestment #morethan350funds #onestopinvestmentplatform #epfinvestment #pelaburankwsp #simpananbulanan #cashmanagementsolution #moneymarket #iamalifeplanner #aiapublictakafulberhad #hibbahisamust #onefamilyonemillionprotection #incomeprotection #keymaninsurance #corporatesolutionforemployees #medicalhealthprotection #educationfund #planyourretirement #joinusnow Like & follow: Instagram https://lnkd.in/fuiVTC9 FB Page https://lnkd.in/fP83spy

180
3 weeks ago

Anda terbiasa melakukan pengobatan di negara2 Asia di luar Indonesia?? 😗 . . SEQUIS memoliki solusinya. Pengobatan 'cashless' bisa dilakukan di negara2 Asia tanpa rasa khawatir... Kenyamanan untuk org sehat saja penting, apalagi untuk org2 yang sedang sakit... PASTI JAUH LEBIH PENTING!!! 😎 . . Segera berdiskusi dengan saya untuk menemukan solusi terbaik...😘 . . #Sequis #Sequislife #Sequislifeindonesia #Insurance #asuransi #Insuranceagent #agenasuransi #lifeinsurance #asuransijiwa #healthinsurance #asuransikesehatan #loveyourfamilly #loveyourchild #prepareyourfuture #investment #educationfund #danapendidikan #asuransipendidikan #danapensiun #pensiunaman #pensiunnyaman #pensiunbebas

400
3 weeks ago

Liburan ke luar negeri tanpa kekhawatiran apa pun ttg masalah kesehatan? BISAAAAA!!!!!! 😍😍 . . SEQUIS menyediakan fasilitas kesehatan yang bisa diakses dr berbagai negara di seluruh dunia. Kita tidak bisa memilih apa yg terjadi di masa depan, tapi kita bisa memilih untuk mempersiapkan jika ada hal buruk terjadi.... 😘 . . Segera berdiskusi untuk tahu lebih banyak tentang produk Infinte dr SEQUIS bersama saya... 😋 . . #Sequis #Sequislife #Sequislifeindonesia #Insurance #asuransi #Insuranceagent #agenasuransi #lifeinsurance #asuransijiwa #healthinsurance #asuransikesehatan #loveyourfamilly #loveyourchild #prepareyourfuture #investment #educationfund #danapendidikan #asuransipendidikan #danapensiun #pensiunaman #pensiunnyaman #pensiunbebas

280
3 weeks ago

Pastikan anda mempersiapkan biaya pendidikan untuk putra dan putri tercinta anda... 😋 . . Hidup selalu punya kejutannya masing2, dengan SEQUIS anda akan bisa menghadapi setiap kejutan tersebut. Hal baik ataupun hal buruk, anda akan tetap bisa tersenyum bahagia... 😘 . . Selamat berasuransi... Hubungi saya untuk berdiskusi lebih lanjut... 😋 . . #Sequis #Sequislife #Sequislifeindonesia #Insurance #asuransi #Insuranceagent #agenasuransi #lifeinsurance #asuransijiwa #healthinsurance #asuransikesehatan #loveyourfamilly #loveyourchild #prepareyourfuture #investment #educationfund #danapendidikan #asuransipendidikan #danapensiun #pensiunaman #pensiunnyaman #pensiunbebas

350
3 weeks ago

Esok last day roadshow #proinvestteam di Wisma Central. . Sis akan mengawal keadaan di sana sambil nyanyi lagu Elizabeth Tan. . 🎵 Police and thief One two jaga Polis henti pencuri jaga Gerak-geri kau menduga Kerja kau menipu saja . 🎶 Police and thief One two jaga Polis henti baik kau jaga-jaga Dengan siapa kau menipu Ooooooooooo Ooooooooooo Kau dasar penipu! . For more info & enquiries, click http://mellymaliktheconsultant.wasap.my or https://t.me/mellymalik #upflowagency #proinvestteam #phillipmutualberhad #singlelicenseinvestment #morethan350funds #onestopinvestmentplatform #epfinvestment #pelaburankwsp #simpananbulanan #cashmanagementsolution #moneymarket #iamalifeplanner #aiapublictakafulberhad #hibbahisamust #onefamilyonemillionprotection #incomeprotection #keymaninsurance #corporatesolutionforemployees #medicalhealthprotection #educationfund #planyourretirement #joinusnow Like & follow: Instagram https://www.instagram.com/mellymalik/ FB Page https://m.facebook.com/mellymalik870/?ref=bookmarks

100
3 weeks ago

Settlekan assessment takaful dulu ye. Kerja last minute mmg mcm ni. . Ada ketika saya berasa sudah tua untuk build up networking, jumpa orang, buat sales, yakinkan orang melayu, kena tipu lagi. . Tetapi ketika saya jalankan rutin harian ini, entah dari mana tenaga itu datang. Sentiasa bersemangat. Terlalu banyak perkara mahu diselesaikan secepat mungkin. . Saya berjalan lebih laju dari orang muda dari saya, bercakap lebih pantas dari orang muda dari saya, semuanya mesti persis, tepat & jitu. Tiada masa untuk buang masa. . Sebab saya tahu masih ramai orang di luar memerlukan khidmat nasihat orang seperti saya. Mereka mungkin sudah hilang arah, hilang punca. . Cuma mereka kena tahu, yang orang seperti saya masih ada. Sedia berkhidmat! . For more info & enquiries, click http://mellymaliktheconsultant.wasap.my or https://t.me/mellymalik #upflowagency #proinvestteam #phillipmutualberhad #singlelicenseinvestment #morethan350funds #onestopinvestmentplatform #epfinvestment #pelaburankwsp #simpananbulanan #cashmanagementsolution #moneymarket #iamalifeplanner #aiapublictakafulberhad #hibbahisamust #onefamilyonemillionprotection #incomeprotection #keymaninsurance #corporatesolutionforemployees #medicalhealthprotection #educationfund #planyourretirement #joinusnow Like & follow: Instagram https://www.instagram.com/mellymalik/ FB Page https://m.facebook.com/mellymalik870/?ref=bookmarks

296
3 weeks ago

A HUGE THANK YOU. Because of our monthly donors, we've been able to make progress on our Education Fund and #istandforchildren campaign. With $30 you can sponsor the education of a child. Forget Black Friday, it's time to change a destiny. Give at the link in profile.

111
3 weeks ago

417
4 weeks ago

Education Loan offered by India’s international & second largest bank ‘BANK OF BARODA’ through TASA ASIA!! ‘Strengthen your pillar of life with right education at right time with Tasa Asia’ Visit us at: https://www.linkedin.com/in/tasaasiadm/ https://www.facebook.com/tasaasiafounder https://twitter.com/tasaasia?lang=en https://www.instagram.com/tasastudyabroad/ #studentloan #educationloan #educationalloan #studyabroad #studyoverseas #foreigneducation #moneyforstudy #loantostudy #fundingstudy #educationfund #studyfund #studentdebt #loanforstudy Know more through our below link: https://form.jotform.me/82643028816459

40
4 weeks ago

Education Loan offered by India’s international & second largest bank ‘BANK OF BARODA’ through TASA ASIA!! ‘Strengthen your pillar of life with right education at right time with Tasa Asia’ Visit us at: https://www.linkedin.com/in/tasaasiadm/ https://www.facebook.com/tasaasiafounder https://twitter.com/tasaasia?lang=en https://www.instagram.com/tasastudyabroad/ #studentloan #educationloan #educationalloan #studyabroad #studyoverseas #foreigneducation #moneyforstudy #loantostudy #fundingstudy #educationfund #studyfund #studentdebt #loanforstudy Know more through our below link: https://form.jotform.me/82643028816459

60
4 weeks ago

Education Loan offered by India’s international & second largest bank ‘BANK OF BARODA’ through TASA ASIA!! ‘Strengthen your pillar of life with right education at right time with Tasa Asia’ Visit us at: https://www.linkedin.com/in/tasaasiadm/ https://www.facebook.com/tasaasiafounder https://twitter.com/tasaasia?lang=en https://www.instagram.com/tasastudyabroad/ #studentloan #educationloan #educationalloan #studyabroad #studyoverseas #foreigneducation #moneyforstudy #loantostudy #fundingstudy #educationfund #studyfund #studentdebt #loanforstudy Know more through our below link: https://form.jotform.me/82643028816459

31
4 weeks ago

Education Loan offered by India’s international & second largest bank ‘BANK OF BARODA’ through TASA ASIA!! ‘Strengthen your pillar of life with right education at right time with Tasa Asia’ Visit us at: https://www.linkedin.com/in/tasaasiadm/ https://www.facebook.com/tasaasiafounder https://twitter.com/tasaasia?lang=en #studentloan #educationloan #educationalloan #studyabroad #studyoverseas #foreigneducation #moneyforstudy #loantostudy #fundingstudy #educationfund #studyfund #studentdebt #loanforstudy Know more through our below link: https://form.jotform.me/82643028816459

80
4 weeks ago

Education Loan offered by India’s international & second largest bank ‘BANK OF BARODA’ through TASA ASIA!! ‘Complete your circle of Education with Tasa Asia’ Visit us at: https://www.linkedin.com/in/tasaasiadm/ https://www.facebook.com/tasaasiafounder https://twitter.com/tasaasia?lang=en https://www.instagram.com/tasastudyabroad/ #studentloan #educationloan #educationalloan #studyabroad #studyoverseas #foreigneducation #moneyforstudy #loantostudy #fundingstudy #educationfund #studyfund #studentdebt #loanforstudy Know more through our below link: https://form.jotform.me/82643028816459

90
1 month ago

Pasangkan tali keledar dan duduk dengan tegak. Penerbangan akan mengambil masa 2-3 hari untuk sampai. 🛫😁 Polisi² client akan fly jap lagi. Client abam merata. Sampai Singapore pun ada. 😄 Walau abam based Kuching, tp di zaman tanpa sempadan ni, no issue la nak handle walau client jauh. Nak seribu cara, taknak seribu alasan. Yg bertakaful sebab dia bijak dan faham tanggungjawab. Yg masih degil, paham2 sendiri la.. Klik utk FREE consultations 👉 http://60126584541.wasap.my 👉 http://60126584541.wasap.my 👉 http://60126584541.wasap.my #TakafulAwareness #IncomeProtection #IncomeReplacement #MedicalCard #EducationFund #PelanKemalangan #GemilangEmpire #SafGemilang #GWarrior #AbamComelConsultantAnda

61
1 month ago

Champion UTC Oktober 2018 ➰➰➰➰➰➰➰➰➰➰ Alhamdulillah... Terima kasih klien-klien #27kewangan sebab beri kepercayaan dekat Amzeid Amzeid berjaya menjadi ‘Champion Top Unit Trust Consultant’ bulan Oktober 2018. Terima kasih dekat YMGU, ibubapa, famili, upline, GAM dan team #8020empire yang sentiasa sokong Amzeid untuk sentiasa berjaya. Amzeid sedang mencari Protege yang ingin join Amzeid secara Full Time atau Part Time. Sila wasap Amzeid jika berminat. 📲 http://27kewangan.wasap.my/ 📲 http://27kewangan.wasap.my/ 📲 http://27kewangan.wasap.my/ #27kewangan #syariahinvestment #toputcoctober2018 #champion #27takaful #unitrust #financialplanning #educationfund #retirementfund #8020empire #freetakaful #freewasiat

181
1 month ago

Education Loan offered by India’s international & second largest bank ‘BANK OF BARODA’ through TASA ASIA!! ‘Complete your circle of Education with Tasa Asia’ Visit us at: https://www.linkedin.com/in/tasaasiadm/ https://www.facebook.com/tasaasiafounder https://twitter.com/tasaasia?lang=en https://www.instagram.com/tasastudyabroad/ #studentloan #educationloan #educationalloan #studyabroad #studyoverseas #foreigneducation #moneyforstudy #loantostudy #fundingstudy #educationfund #studyfund #studentdebt #loanforstudy Know more through our below link: https://form.jotform.me/82643028816459

40
1 month ago

Education Loan offered by India’s international & second largest bank ‘BANK OF BARODA’ through TASA ASIA!! ‘Complete your circle of Education with Tasa Asia’ Visit us at: https://www.linkedin.com/in/tasaasiadm/ https://www.facebook.com/tasaasiafounder https://twitter.com/tasaasia?lang=en https://www.instagram.com/tasastudyabroad/ #studentloan #educationloan #educationalloan #studyabroad #studyoverseas #foreigneducation #moneyforstudy #loantostudy #fundingstudy #educationfund #studyfund #studentdebt #loanforstudy Know more through our below link: https://form.jotform.me/82643028816459

50
1 month ago

Good morning. Membuka mata sikit bacaan pagi ni. Yes, tanggungjawab polisi adalah tanggungjawab client itu sendiri. Tetapi agent pun harus memainkan peranan dalam mengingatkan dan memberi kesedaran. But.... At the end of the day, bila segala reminder dah bagi tp still opt to ignore, then kami hanya mampu berlapang dada. Sebab bukan kami yg menanggung. Klik utk FREE consultations 👉 http://60126584541.wasap.my 👉 http://60126584541.wasap.my 👉 http://60126584541.wasap.my #TakafulAwareness #IncomeProtection #IncomeReplacement #MedicalCard #EducationFund #PelanKemalangan #GemilangEmpire #SafGemilang #GWarrior #AbamComelConsultantAnda

50
1 month ago

Education Loan offered by India’s international & second largest bank ‘BANK OF BARODA’ through TASA ASIA!! ‘Strengthen your pillar of life with right education at right time with Tasa Asia’ Visit us at: https://www.linkedin.com/in/tasaasiadm/ https://www.facebook.com/tasaasiafounder https://twitter.com/tasaasia?lang=en https://www.instagram.com/tasastudyabroad/ #studentloan #educationloan #educationalloan #studyabroad #studyoverseas #foreigneducation #moneyforstudy #loantostudy #fundingstudy #educationfund Know more through our below link: https://form.jotform.me/82643028816459

50
1 month ago

The true sign of intelligence is not knowledge but imagination. -Albert Einstein Some of your child's dreams may seem outrageous today but they lead to doors that open to a beautiful world of possibilities. Be better prepared and start funding for their education today! . . . . . . . #childrensday #childrensday2018 #alberteinstein #genius #imagination #intelligence #children #knowledge #educationfund #funds #money #finance #stocks #stockmarket #moneymatters #jobs #business #earn #save #invest #investing #entrepreneur #wealth #management #wealthmanagement #indianmarket #stockmarket #indianstockmarket #investor #investing #millenials

232