educationfund Photos & Videos

13 hours ago

UPDATE: I have been blocked from registering for next semester until I pay the remaining balance for tuition. This puts me at a slight disadvantage with getting into classes on time.. BUT With all your support I have been so confident in my work that I received an A on my latest class project and essay. And I am officially halfway to completing the goal of paying off for tuition! There is still time to support by sharing or giving a donation. Thank you so much everyone for just taking the time to read this and helping me achieve my dreams. ❤️❤️❤️ Go Fund Me link below and clickable in bio 🌎 https://www.gofundme.com/help-entrepreneur-pay-tuition

161
16 hours ago

Petikan: . “Menurut seorang ahli akademik iaitu Dr. Siti Zalikhah Md. Nor, beliau berpendapat bahawa masyarakat perlu memahami bahawa sistem faraid sebenarnya adalah satu bentuk pengagihan harta kepada waris apabila seseorang meninggal dunia secara mengejut atau meninggal dunia dalam usia yang muda sebelum sempat memikirkan tentang persediaan pengagihan harta. . Justeru itu, beliau menyarankan agar hibah dijadikan sebagai satu bentuk perancangan awal pewarisan harta untuk tujuan kebajikan (Zalikhah Md. Nor 2002). . Tegas beliau lagi, hibah merupakan satu alternatif pengurusan harta yang membawa tujuan atau maksud yang sama dengan bentuk-bentuk sistem pewarisan harta yang lain iaitu pengagihan harta kekayaan secara adil dan boleh memupuk kasih sayang serta mencegah permusuhan (Zalikhah Md. Nor 2002). . Jelas sekali hibbah adalah salah satu kaedah pengurusan harta yang dibenarkan dalam islam. Bukan menidakkan fungsi faraid tetapi memudahkan & mempercepatkan hal yang perlu. . For more info & enquiries, click http://mellymaliktheconsultant.wasap.my #upflowagency #proinvestteam #phillipmutualberhad #singlelicenseinvestment #morethan350funds #onestopinvestmentplatform #epfinvestment #pelaburankwsp #simpananbulanan #cashmanagementsolution #moneymarket #iamalifeplanner #aiapublictakafulberhad #hibbahisamust #onefamilyonemillionprotection #incomeprotection #keymaninsurance #corporatesolutionforemployees #medicalhealthprotection #educationfund #planyourretirement #joinusnow Like & follow: Instagram https://www.instagram.com/mellymalik/ FB Page https://m.facebook.com/mellymalik870/?ref=bookmarks

10
1 day ago

KOS PENDIDIKAN TINGGI DI MASA AKAN DATANG! Berapa nak kena simpan untuk Pendidikan IPT anak? Gunakan formula 18 - umur sekarang Contoh : 18 - 2 tahun (umur sekarang) = Lagi 16 tahun nak masuk IPT. LIHAT JUMLAH DI TABLE DALAM GAMBAR. Jumlah bulanan = Jumlah masuk akaun SAVER. Tambah RM50 untuk faedah Takaful Pendidikan serta Perlindungan. Tabung Pendidikan + Perlindungan (Anak dan Parent) = Pakej Awesome! Klik utk FREE consultations 👉 http://60126584541.wasap.my 👉 http://60126584541.wasap.my 👉 http://60126584541.wasap.my #TakafulAwareness #IncomeProtection #IncomeReplacement #MedicalCard #EducationFund #PelanKemalangan #GemilangEmpire #SafGemilang #GWarrior #AbamComelConsultantAnda

90
1 day ago

TERIMA KASIH DAN TAHNIAH! Terima kasih sebab sudi luangkan masa untuk dengar bebelan abam tentang peluang kerjaya di Zurich Takaful. Tahniah kerana anda berani buka hati dan minda utk cuba dan terima ilmu dan pengalaman baru. Tak ramai yg berani kerana terlalu ramai yg selesa berada di dlm zon. ZON SELESA. Nak hidup luar biasa, kena keluar dari ZON SELESA. Insyaallah, abam akan cuba sepenuhnya untuk guide anda. Tetapi abam cuma mampu tunjukkan jalan dan cara buka pintu. Anda sendiri kena berjalan dan buka pintu tu! Dlm perjalanan akan ada terpelecok, tersadung, terjatuh even. Tapi dgn PERSISTENCY dan CONSISTENCY, anda pasti berjaya. Org berjaya adalah org yg PERSISTENT dan CONSISTENT. Abam membina team yg ingin hidup luar biasa. Sebab hidup terlalu singkat nak hidup biasa². Klik utk FREE consultations 👉 http://60126584541.wasap.my 👉 http://60126584541.wasap.my 👉 http://60126584541.wasap.my #TakafulAwareness #IncomeProtection #IncomeReplacement #MedicalCard #EducationFund #PelanKemalangan #GemilangEmpire #SafGemilang #GWarrior #AbamComelConsultantAnda

164
1 day ago

PJ - Puchong - Shah Alam - KL Sentral - Bangsar - PJ . Semput nyawa kmek tok. Esok lain. . For more info & enquiries, click http://mellymaliktheconsultant.wasap.my #upflowagency #proinvestteam #phillipmutualberhad #singlelicenseinvestment #morethan350funds #onestopinvestmentplatform #epfinvestment #pelaburankwsp #simpananbulanan #cashmanagementsolution #moneymarket #iamalifeplanner #aiapublictakafulberhad #hibbahisamust #onefamilyonemillionprotection #incomeprotection #keymaninsurance #corporatesolutionforemployees #medicalhealthprotection #educationfund #planyourretirement #joinusnow Like & follow: Instagram https://www.instagram.com/mellymalik/ FB Page https://m.facebook.com/mellymalik870/?ref=bookmarks

130
2 days ago

Talking about Q1 to a lovely group of neighbors and friends. Utah voters, have you heard about this initiative? It suggests increasing the gas tax by $0.10 per gallon to provide additional funding to Utah’s schools. Voting “yes” will cost the average Utah driver approximately $4 per month, BUT will drive an additional $101M to classrooms around the state! (And heaven knows our classrooms need the money!) Funds will be spent on the things that directly impact the learning of our children, and will be allocated on a school-by-school basis. Will you be voting in November?! (You’d better! 😉). . . . #VoteForQ1 #novemberelection #novemberballot #thankateacher #payourteachers #investineducation #investinthefuture #educationfund #utahschools #utahpolitics #inhouseevent #tacotuesday #tacoboutourschools #getoutandvote

610
2 days ago

Creeping and crawling through the streets of Gary Indiana with the crew from Steel City. Here I am with Storm on my left and Social Wreck to my right. Meeting these guys and having them take me to abandoned schools, theaters, and pretty much every place Michael Jackson had ever been to in that wonderful city was a definite highlight from the past year. Check out my latest YouTube video to see a few of our adventures around town. And oh ya, a big shout out to Mid West Flesh for the three new tats and another shoutout to Jake as well! Hey Gary City Hall, keep fixing that city! Hey state government, more funding is needed for education in Gary! Hey federal government, eliminate the debt! Start the rebuild fresh and start it now! . . . . . #garyindiana #indiana #youtuber #youtubers #youtubechannel #eliminatedebt #education #educationfund #abandoned #abandondedplaces #urbanexploration #urbanexploring #abandonedschool #youtubevideos #newyoutubevideo #newyoutubers #abandoned_seekers #abandoned_world #abandoned_places #youtubewtf #selfietuesday #urbexplaces #urbex #urbexpeople #urbex_rebels #urbexphoto

709
3 days ago

Happy to see Zarron Brown, a.k.a. The Worm Whisperer, get some recognition. He's featured in the lasted issue of @EdibleSoFla. Zarron has been working in our food forest for years. The kids love him and the food forests aren't the same without him. ⠀ ⠀ #goodnutrition #eatright #permaculture #foodforest #theeducationfund #educationfundmiami #educationfund #schoolgarden #miamischools #mdcps #schoolgardens #305 #foodforestforschools ⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #educators #administrators #foodandnutrition

250
3 days ago

Nak tahu mengenai Takaful, jgn p tanya jiran2, mekanik, abg pasar malam, lawyer, doktor pulak. Nak tahu mengenai Takaful, jumpa Consultant yg berlesen dan bertauliah. Baru betul caranya. Ibarat kita lapar tp pg kedai dobi 24 jam. Agak2? Klik utk FREE consultations 👉 http://60126584541.wasap.my 👉 http://60126584541.wasap.my 👉 http://60126584541.wasap.my #TakafulAwareness #IncomeProtection #IncomeReplacement #MedicalCard #EducationFund #PelanKemalangan #GemilangEmpire #SafGemilang #GWarrior #AbamComelConsultantAnda

180
3 days ago

“Teamwork is the ability to work together toward a common vision. The ability to direct individual accomplishments toward organizational objectives. It is the fuel that allows common people to attain uncommon results." - Andrew Carnegie. . ———————————— . For more info & enquiries, click http://mellymaliktheconsultant.wasap.my #upflowagency #proinvestteam #phillipmutualberhad #singlelicenseinvestment #morethan350funds #onestopinvestmentplatform #epfinvestment #pelaburankwsp #simpananbulanan #cashmanagementsolution #moneymarket #iamalifeplanner #aiapublictakafulberhad #hibbahisamust #onefamilyonemillionprotection #incomeprotection #keymaninsurance #corporatesolutionforemployees #medicalhealthprotection #educationfund #planyourretirement #joinusnow Like & follow: Instagram https://www.instagram.com/mellymalik/ FB Page https://m.facebook.com/mellymalik870/?ref=bookmarks

102
4 days ago

Meeting with these oil and gas engineers. 🤪 @ajan_11 and @elynkamal. Byk betul ilmu pasal minyak yg sis dapat. 🤯 . Eloklah, sis pun nak cuba cipta blend minyak sendiri ni. Yg boleh kasi anak sis dgn laki sis stop berebut remote tv. 😂 . At the same time both of them is going to start investing to create higher education fund for their kids. Great move mommies! The best way to predict your kids' future is to create it. ☑️ ☑️ . And lastly nak komen pasal kek yg elyn makan. (of course org lain punya food yg selalunya lagi sedap) I forgot the name but it looks like pavlova but its not.. and it has slice of watermelon in 1 of the layers. It.is.amazingggg! Next time i nak order yg tu pls... . #WAGS #younglivingessentialoil #wealthplanning #financialplanning #educationfund

273
5 days ago

We are nearly halfway there!!! Thank you everyone! The support is truly amazing...it’s brought tears to my eyes. Thank you for believing in me! Fundraiser link in bio 🌎❤️

315
5 days ago

Minum petang dengan agent dan bakal agent. Bukan mudah nak senang, tapi bukan susah nak susah. Abam simple je. Abam akan guide sehabis boleh tentang ilmu perancangan kewangan. Abam cuma nak ramai merasa rezeki yg peluang kerjaya Takaful offer. Abam taknak merasa sorang². Dalam rezeki kita ada rezeki orang lain. Buka minda dan hati anda. Klik utk FREE consultations 👉 http://60126584541.wasap.my 👉 http://60126584541.wasap.my 👉 http://60126584541.wasap.my #TakafulAwareness #IncomeProtection #IncomeReplacement #MedicalCard #EducationFund #PelanKemalangan #GemilangEmpire #SafGemilang #GWarrior #AbamComelConsultantAnda

180
6 days ago

Repost from @phillipcapital using @RepostRegramApp - #PhillipCapitalQOTW "If investing is entertaining, if you're having fun, you're probably not making any money. Good investing is boring." - George Soros . For more info & enquiries, click http://mellymaliktheconsultant.wasap.my #upflowagency #proinvestteam #phillipmutualberhad #singlelicenseinvestment #morethan350funds #onestopinvestmentplatform #epfinvestment #pelaburankwsp #simpananbulanan #cashmanagementsolution #moneymarket #iamalifeplanner #aiapublictakafulberhad #hibbahisamust #onefamilyonemillionprotection #incomeprotection #keymaninsurance #corporatesolutionforemployees #medicalhealthprotection #educationfund #planyourretirement #joinusnow Like & follow: Instagram https://www.instagram.com/mellymalik/ FB Page https://m.facebook.com/mellymalik870/?ref=bookmarks

50
1 week ago

Familiar with the Private Reserve life insurance policy? This insurance policy can actually be used for a home renovation today, and retirement funds down the road! Learn more about taking advantage of an investment strategy that will provide accessibility over a pool of continuous growth for years to come in my latest video!Link in bio.

391
1 week ago

Dear Parents...... Yuk kita hitung, biar lebih mudah mempersiapkan dan mengaplikasikannya🙂 Education Fund sangat baik untuk dipersiapkan sedini mungkin supaya gak terlalu berat kedepannya. **** Hitungan ini adalah salah satu contoh saja, jika ada yang ingin ditanyakan terkait biaya kuliah di Jurusan yang lain baik di Dalam dan Luar Negeri dengan lebih detail FEEL FREE to contact me and let discuss it together, I will not charge You😁😁 for this case #iwillhelp #educationfund #counting #preparing #needtocount #ASAP #soonerbetter #financialplanning #financialgoals #bestparents #parents #education #anymajor

60
1 week ago

PERSONAL PROTECTION PLANS We can't tell what happens in the future so it is best to be ready for it. Protect yourself and your loved ones from the unexpected with the right MCBL protection plan. #EducationFund #RetirementFund #ThanksMaamIcoh for the support! 🤗👍😀

90
1 week ago

Ya Allah turunkanlah pada kami hujan yang bermanfaat . Last meeting of the day. . For more info & enquiries, click http://mellymaliktheconsultant.wasap.my #upflowagency #proinvestteam #phillipmutualberhad #singlelicenseinvestment #morethan350funds #onestopinvestmentplatform #epfinvestment #pelaburankwsp #simpananbulanan #cashmanagementsolution #moneymarket #iamalifeplanner #aiapublictakafulberhad #hibbahisamust #onefamilyonemillionprotection #incomeprotection #keymaninsurance #corporatesolutionforemployees #medicalhealthprotection #educationfund #planyourretirement #joinusnow Like & follow: Instagram https://www.instagram.com/mellymalik/ FB Page https://m.facebook.com/mellymalik870/?ref=bookmarks

90
1 week ago

Ada tanya member tadi... “Weh bulan2 berapa kau bagi kat mak ayah kau?” “Kadang tu RM100, kadang tu RM200.” “Uish bagus gila ko ni. Alhamdulillah untung mak ayah mu dapat anak sebaik ko..” “Tapi kadang tu bagi sikit je sbb tak lepas jugak kadang tu” “Ok takpe asalkan bagi. Weh kalau aku mintak kau alihkan sikit duit daripada duit yg kau bg mak ayah tu boleh?” “Alih kemana?” “Alih ke tabung takaful. Aku tak mintak banyak. RM75 pun ok dah. Selebihnya tu kau bagi la mak ayah kau mcm biasa. RM75 tu takkan kemana jugak. Dia ada je nanti utk selamatkan kau jika ibubapa kau meninggal dunia. Kau anak sulung. Tanggungjawab semua atas kau. Misal kata mak ayah kau ada hutang yg belum langsai, dengan RM75 ni la akan membantu kau nanti. Kau boleh jugak buat wakaf or sedekah. Pahala mak ayah kau pun akan berpanjangan InsyaAllah “ “Yeke? Jadi bulan2 aku alihkan RM75 jelah?” “Yes babe. RM75 shj sebulan.” “Ok aku on la. Niat aku nak membantu ahli keluarga aku satu hari nnt bila mak ayah aku dah meninggal dunia.” Alhamdulillah terbukak hati dan minda seorang sahabat tentang takaful warga emas. Anda masih belum jelas? Abam boleh jelaskan. Hubungi 012-658 4541 atau klik link utk berhubung direct dgn abam Klik utk FREE consultations 👉 http://60126584541.wasap.my 👉 http://60126584541.wasap.my 👉 http://60126584541.wasap.my #TakafulAwareness #IncomeProtection #IncomeReplacement #MedicalCard #EducationFund #PelanKemalangan #GemilangEmpire #SafGemilang #GWarrior #AbamComelConsultantAnda

80
1 week ago

What do you do if you have excess inventory or old office supplies? You donate it to the @educationfundmiami 's #Oceanbank Center for Educational Materials for classrooms that desperately need supplies of course! 😉 🍎 . . When it comes to creative teaching aids, teachers have come to depend on the Ocean Bank Center for Educational Materials to provide unique tool to motivate their students and every day staples they need. Sponsored by Ocean Bank, the Ocean Bank Center for Educational Materials is a 11,000 square foot warehouse and distribution program that accepts donations of usable excess basic school supplies and educational materials, inventory, remnants, leftovers, surplus supplies, and more from companies, which is then available free of charge to Miami-Dade County Public Schools' teachers for their classrooms. Miami-Dade County students benefit by having the materials necessary for their lessons. 🍎

171
1 week ago

PEMBUNUHAN PARAS 3 DI MALAYSIA - KANSER Kanser lazim bagi perempuan: 1. Kanser Payudara 2. Kanser serviks Kanser lazim bagi lelaki: 3. Kanser Paru-paru 4. Kanset Usus Menurut Perunding Klinikal Onkologi, Institut Kanser Hospital Kuala Lumpur, Dr. Mastura Md Yusof pada tahun 2017, risiko lebih tinggi kepada mereka yang mempunyai sejarah kanser dalam kalangan keluarga. Adakah anda atau ahli keluarga anda adalah orang yang terdedah ke atasnya? Sekiranya YA, hubungi saya sekarang untuk persediaan menghadapinya. . —————————————————————— . For more info & enquiries, click https://lnkd.in/f6HpRi8 . #upflowagency #proinvestteam #phillipmutualberhad #singlelicenseinvestment #morethan350funds #onestopinvestmentplatform #epfinvestment #pelaburankwsp #simpananbulanan #cashmanagementsolution #moneymarket #iamalifeplanner #aiapublictakafulberhad #hibbahisamust #onefamilyonemillionprotection #incomeprotection #keymaninsurance #corporatesolutionforemployees #medicalhealthprotection #educationfund #planyourretirement #joinusnow . Like & follow: Instagram https://lnkd.in/fuiVTC9 FB Page https://lnkd.in/fP83spy

70
1 week ago

HIDUP TERLALU SINGKAT NAK JADI BIASA-BIASA SAHAJA. Teringat zaman bekerja dgn company dulu, bos mat saleh London. Chelsea pulak tu, memang clash la dgn abam jiwa Arsenal. Kahkah.. Tp itu bukan pointnya. Hahaa.. My point is dulu nak keluar servis kereta pun, nak mintak cuti payah, jadi mintak half day. Abam paham, bukan mudah bagi pekerja cuti, sebab company ni tiada support subsidi fund ke apa. Fully depend on business. Bapak abam sakit nak pergi checkup pun abam biasa mintak extra masuk lewat 3-4 jam. The beauty of my job as a Wealth Planner is, my job is not bound my time frame or place. Speaking haaaa... Eh tatau ke abam dulu Muet Band 4 🤣🤣🤣 Kerja boleh kat mana² dan bila² masa. Sambil² tunggu Mini Megatron tu cuci korek engine apa patut, settlekan permohonan baru client. Mudah, tenang dan kenyang. Sbb ada cafe. Hahaa.. Nak income lebih, or nak merasa apa abam rasa? Klik link kat bawah. Insyaallah abam guide sampai jadi! Klik utk FREE consultations 👉 http://60126584541.wasap.my 👉 http://60126584541.wasap.my 👉 http://60126584541.wasap.my #TakafulAwareness #IncomeProtection #IncomeReplacement #MedicalCard #EducationFund #PelanKemalangan #GemilangEmpire #SafGemilang #GWarrior #AbamComelConsultantAnda

110
1 week ago

NO MONDAY BLUES Salam Isnin guys and girls! No time nak lemau ke moody ke Isnin ni. Insan paling mulia lahir pada hari Isnin. Jadi sebaiknya kita muliakan hari Isnin dgn aura positif. Abam pagi² dah semangat tengok banyak polisi client sampai ni. Sort through and kasi kemas cantik molek sebelum diserahkan kpd pemilik masing². Alhamdulillah makin hari makin ramai yg bertakaful. Spread positivity guys! Klik utk FREE consultations 👉 http://60126584541.wasap.my 👉 http://60126584541.wasap.my 👉 http://60126584541.wasap.my #TakafulAwareness #IncomeProtection #IncomeReplacement #MedicalCard #EducationFund #PelanKemalangan #GemilangEmpire #SafGemilang #GWarrior #AbamComelConsultantAnda

212
1 week ago

We hosted our first food forest workshop this weekend at Royal Palm Elementary School. Lead teachers from our Food Forest for Schools program spent Saturday learning about exotic fruits, honing their gardening techniques and discovering new class projects that engage students. Thanks to our team, the school and all the teachers who sacrificed part of their Saturday to spend it discovering the endless wonders of a food forest. #permaculture #foodforest #theeducationfund #educationfundmiami #educationfund #schoolgarden #miamischools #mdcps #schoolgardens #305 #foodforestforschools #educators #teachers #foodandnutrition #goodhealth #elementaryschools

250
1 week ago

Pernah kejadiam sudah siap2 meeting tp mendadak ditunda?? Padahal sudah mempersiapkan semuanya.... 😂😂 . . Tp pertanyaannya adalah... Apakah anda rugi telah mempersiapkan hal tersebut?? Saya yakin jawabnnya tidak.. Malah kita dpt bersiap lebih baik lagi krn adanya tamabahan waktu... 😊 . . Begitu juga dengan asuransi, anda tidak akan pernh salah atau pun rugi ketika mempersiapkan asuransi untuk diri anda. Catatan yg hatus digaris bawahi di sini, anda hrs mengambil yg sesuai kebutuhan anda dan dengn org yang tepat, sehingga tidak akan memberatkan di masa yang akan datang.. 😁😁 . . Asuransi @sequisofficial memiliki berbagai pilihan produk yang bisa disesuaikn dengan dana dan budget anda. Silahkan berdiskusi dengan saya untuk memahami terlebih dahulu.. Harus langsung ambil?? TENTU TIDAK!!! Namun ingat, lebih cepat lebih baik, bahkan kadang hrs sedikit memaksakan diri... SEDIKIT.. 😍😜 . . Saya Anto - SEQUISER - . . #Sequis #Sequislife #Sequislifeindonesia #Insurance #asuransi #Insuranceagent #agenasuransi #lifeinsurance #asuransijiwa #healthinsurance #asuransikesehatan #loveyourfamilly #loveyourchild #prepareyourfuture #investment #educationfund #danapendidikan #asuransipendidikan #danapensiun #pensiunaman #pensiunnyaman #pensiunbebas

271
1 week ago

Waktunya bermain... Malam minggu bersama 2 anak asuh Yayasan Nyana Samwara ~ Indahnya berbagi ~ Bila ada anak buddhis yg terlantar dan tdk bersekolah boleh menghubungi Yysn Nyana Samwara di 0821 7010 7070 Saat ini Yayasan Nyana Samwara yang dibina langsung oleh Bhikkhu Jinadhammo Mahathera membina 12 anak asuh, diantaranya 5 adalah anak yayasan. Setiap bulannya dibutuhkan biaya 20jt untuk biaya uang sekolah, les, makan, dan tempat tinggal. Terpanggil merasa ikut peduli.. silakan salurkan dana untuk bantuan anak asuh ke rek : Bank : BCA No. Rek : 38 313 78997 An. Yysn Nyana Samwara Semoga semua makhluk hidup berbahagia. #yysnnyanasamwara #bbcid #bodhibuddhistcentreindonesia #anakasuh #anakyatim #fosterchildren #fosterkids #panti #pantiasuh #donation #instasocial #socialresponsibility #educationfund #bantuanumatbuddha #bantuankemanusiaan #anakid #buddhistkids #Rofin #TLRofin #FinzInc

541
1 week ago

A prospect is not a prospect until they’ve shared with you a piece of proprietary information. . Me and Datin Zu exchanging telephone number. . For more info & enquiries, click http://mellymaliktheconsultant.wasap.my #upflowagency #proinvestteam #phillipmutualberhad #singlelicenseinvestment #morethan350funds #onestopinvestmentplatform #epfinvestment #pelaburankwsp #simpananbulanan #cashmanagementsolution #moneymarket #iamalifeplanner #aiapublictakafulberhad #hibbahisamust #onefamilyonemillionprotection #incomeprotection #keymaninsurance #corporatesolutionforemployees #medicalhealthprotection #educationfund #planyourretirement #joinusnow Like & follow: Instagram https://www.instagram.com/mellymalik/ FB Page https://m.facebook.com/mellymalik870/?ref=bookmarks

150
1 week ago

MAN JADDA WA JADDA Zurich Takaful ni apahal suka sangat bagi hadiah ni wehhh... 🤣🤣🤣 Alhamdulillah, kita buat je kerja kita. Tolong org sehabis baik, biar org tahu dan faham macam mana Takaful ni boleh bantu org. Let me help you to help yourself. Klik utk FREE consultations 👉 http://60126584541.wasap.my 👉 http://60126584541.wasap.my 👉 http://60126584541.wasap.my #TakafulAwareness #IncomeProtection #IncomeReplacement #MedicalCard #EducationFund #PelanKemalangan #GemilangEmpire #SafGemilang #GWarrior #AbamComelConsultantAnda

183
1 week ago

IF YOU HAVE SOMEONE DEPENDS ON YOU, YOU NEED INSURANCE. Meet up and sembang-up dgn member lama, abam sado pilot kita ni. Sembang bukan sembang kosong, tp share ilmu financial planning. A hardworking dedicated family man, dia tahu tanggungjawabnya besar. Parent, siblings, wife and coming soon baby semua akan terkesan if something should happen to him. So, plan Penggantian Gaji jd pilihan. Walaupun musibah melanda, income totally fly awal (pun intended), tp ada plan yg tolong backup. Nak tahu? Klik utk FREE consultations 👉 http://60126584541.wasap.my 👉 http://60126584541.wasap.my 👉 http://60126584541.wasap.my #TakafulAwareness #IncomeProtection #IncomeReplacement #MedicalCard #EducationFund #PelanKemalangan #GemilangEmpire #SafGemilang #GWarrior #AbamComelConsultantAnda

170
2 weeks ago

WHO WAS THE FIRST MAN TO PROPOSE ABOUT CRITICAL ILLNESS COVERAGE? Marius Stephanus Barnard (November 3, 1927 – November 14, 2014) was a South African cardiac surgeon and inventor of critical illness insurance. Dr. Barnard was a member of the team that performed the world's first human-to-human heart transplantation in 1967. He was motivated by the financial hardship he saw his patients suffer after he had treated their critical illnesses to convince the South African insurance companies to introduce a new type of insurance to cover critical illnesses. Barnard argued that, as a medical doctor, he can repair a man physically, but only insurers can repair a patient's finances. On 6 August 1983 the first critical illness insurance policy was launched. Klik utk FREE consultations 👉 http://60126584541.wasap.my 👉 http://60126584541.wasap.my 👉 http://60126584541.wasap.my #TakafulAwareness #IncomeProtection #IncomeReplacement #MedicalCard #EducationFund #PelanKemalangan #GemilangEmpire #SafGemilang #GWarrior #AbamComelConsultantAnda

40
2 weeks ago

Annual Giving (AG) enhances and enriches the learning experience of all MCDS students. From encouraging faculty driven professional development to providing funding for our maker space and accompanying resources, AG is all encompassing. Today is our first AG Phonathon. Please consider making your AG contribution today at the link in our bio!

551
2 weeks ago

Kos perubatan yang tinggi boleh ditangani dengan menyimpan RM1,000 sebulan selama 100 bulan utk mewujudkan RM100,000 Dana Standby. Atau asingkan RM100 sebulan utk wujudkan dana RM100,000 serta merta. Anda pilih... RM1,000 atau RM100? Klik utk FREE consultations 👉 http://60126584541.wasap.my 👉 http://60126584541.wasap.my 👉 http://60126584541.wasap.my #TakafulAwareness #IncomeProtection #IncomeReplacement #MedicalCard #EducationFund #PelanKemalangan #GemilangEmpire #SafGemilang #GWarrior #AbamComelConsultantAnda

50
2 weeks ago

Last day work before you off to somewhere... . When you halfly here and there, just take a break. It is OK to take a step backward before can run forward. . Allah, please show me the way 😍. . For more info & enquiries, click http://mellymaliktheconsultant.wasap.my #upflowagency #proinvestteam #phillipmutualberhad #singlelicenseinvestment #morethan350funds #onestopinvestmentplatform #epfinvestment #pelaburankwsp #simpananbulanan #cashmanagementsolution #moneymarket #iamalifeplanner #aiapublictakafulberhad #hibbahisamust #onefamilyonemillionprotection #incomeprotection #keymaninsurance #corporatesolutionforemployees #medicalhealthprotection #educationfund #planyourretirement #joinusnow Like & follow: Instagram https://www.instagram.com/mellymalik/ FB Page https://m.facebook.com/mellymalik870/?ref=bookmarks

143
2 weeks ago

Mudahnya training online je 😍 . Malam ni kita belajar sikit pasal critical illness protection. Sambung lagi Rabu malam. . Now saya sedar bertapa cancer & critical illness protection sangat penting. . For more info & enquiries, click http://mellymaliktheconsultant.wasap.my #upflowagency #proinvestteam #phillipmutualberhad #singlelicenseinvestment #morethan350funds #onestopinvestmentplatform #epfinvestment #pelaburankwsp #simpananbulanan #cashmanagementsolution #moneymarket #iamalifeplanner #aiapublictakafulberhad #hibbahisamust #onefamilyonemillionprotection #incomeprotection #keymaninsurance #corporatesolutionforemployees #medicalhealthprotection #educationfund #planyourretirement #joinusnow Like & follow: Instagram https://www.instagram.com/mellymalik/ FB Page https://m.facebook.com/mellymalik870/?ref=bookmarks

40
2 weeks ago

Semua orang pun nak jadi Superhero.. Tapi pada siapa kita nak tunjuk untuk jadi hero tu? anak? isteri? mak dan ayah? adik beradik? kekasih? tunang? Kenapa kita jadi hero? Untuk melindungi mereka.. Tetapi... Macam mana kita nak lindungi mereka jika kita sebagai hero pun tak DILINDUNGI?? Kita kenalah jaga diri kita dahulu barulah keluarga kita. PROTECT YOURSELF ‼ PROTECT YOUR CHILDREN !! PROTECT YOUR FAMILY !! PROTECT YOUR LEGACY !! PROTECT YOUR PROPERTY !! #ammetlife #insurance #savingfund #retirementfund #educationfund #hibahfund #leisurefund #legacyfund #askmehow #tanyanurul

120
2 weeks ago

SPECIAL OFFER: LIMITED EDITION POWERBANK + CABLE ZURICH. 😍😍😍 Tak jual kat mall or IG shop ni yer. Haha. For my next client yg signup dgn abam, abam hadiahkan powerbank dgn kabel ni. Siapa cepat dia dapat. Limited edition limited offer. Sampai 10/10/2018 sahaja. 😉😉😉 So tunggu apa, roger abam cepat! Klik utk FREE consultations 👉 http://60126584541.wasap.my 👉 http://60126584541.wasap.my 👉 http://60126584541.wasap.my #TakafulAwareness #IncomeProtection #IncomeReplacement #MedicalCard #EducationFund #PelanKemalangan #GemilangEmpire #SafGemilang #GWarrior #AbamComelConsultantAnda

70
2 weeks ago

No blank weekend. Ongoing, abam dan team join Hari Sukan Tadika PASTI di padang CIDB. Alhamdulillah, respon baik dan sempoi dari para ibu bapa. Ada yg bertanya tentang Education Fund anak, tak kurang yg bertanya tentang Takaful untuk diri sendiri. #IloveMyJob abam seronok share dgn orang tentang ilmu perancangan kewangan. Klik utk FREE consultations 👉 http://60126584541.wasap.my 👉 http://60126584541.wasap.my 👉 http://60126584541.wasap.my #TakafulAwareness #IncomeProtection #IncomeReplacement #MedicalCard #EducationFund #PelanKemalangan #GemilangEmpire #SafGemilang #GWarrior #AbamComelConsultantAnda

190