dropshipwanted Photos & Videos

3 minutes ago

Morning!! Kopi ni , sehari kalau tak minum. Boleh buat tak keruan! Dia punya penangan sedap tu lain macam 😋 Orang lepak mamak minum teh tarik 1 cawan 2 ringgit + roti canai steady je. Kopi ni 1 cawan RM2.60 tapi mampu membakar lemak jahat dalam badan dan membuatkan kita kenyang lebih lama. Mana lagi dasyat agak2 korang?! Teh tarik mamak ke kopi viral pecahkan lemak ni 😘 . Whatsapp 0172939877/Click link dibio❤ . #gadis #ubatkurus #nakkurus #nakcantik #naksihat #kuruscepat #carakurusbadan #badancantik #kuruscantik #dropshipwanted #taknakgemuk #jomkurus #kopikurusviral #kurustanpalapar #kurusdalam1minggu #kurussihat #kurus #gemuk #sihat #azizanosman #klubna #laleh #kopi #kopikurus #senamanpagi #gayahidupsihat #bersyukurselalu #cantik #alhamdulillah #bazaarpaknil

00
3 minutes ago

Customer grab combo set tengah promo Ni uols Taktahan tengok testimoni 1 bulan consume 5kg lost. Haruslah Cuba kan kan..Alhamdulillah. Ada Nak join pos & cod kl/Shah alam roger je eyda tau. Item ReadyStock gaisss ❤ sampai bila nak sayang lelemaks tu. Jom target kuruih 2019 ni ☺ . . HI SEMUA 😎 Pernah dengar pasal MAGIC PILLS tak❓ Tak pernah❓Ruginyaaaa❗ Magic Pills boleh tolong dapatkan your dream body tau❗ 😍 ~~~~~~~~~~ Tak perlu berbelanja banyak untuk dapatkan berat badan yg ideal & sihat 💯 ~~~~~~~~~~ THE KEY IS CONSISTENCY 💖 ~~~~~~~~~~ ➡Kesan dia seawal 7 hari 🔥 ➡Tak perlu berlapar 🔥 ➡Tak perlu ikat perut 🔥 ➡Perut sentiasa rasa kenyang 🔥 ➡Pengambilan makanan yg banyak makin berkurang 🔥 ➡Meningkatkan metabolism 🔥 ➡Perut tidak meragam setiap selepas pengambilan 🔥 ➡No side effect 🙅🏻 #MPbukanbiashebiashe . . Berminat whatsapp eyda 01151192966 Klik link di bahagian bio . . Cod KL area Sentul-Jalan Ipoh -Giant Batu Caves -Brem mall - Segambut - Sogo Dan sekitar . #dropshipwanted #agentwanted #rbeauteempire #magicpillskl #magicpillsJalanIpoh #magicpillssentul #magicpillsgiantbatucaves #magicpillseyda #fruitjuz #fruitjuzkl #likesforlikes #like4likeback #likes4like #corklarea #slimmingpills #langsing #alhaalfa #demica #klubnalaleh #aslegacy #sabah #sarawak #MagicpillsAdvance #FRUITJUZ #bizziboddyslimmingdrink

10
4 minutes ago

Nak tahu apa kelebihan Dream S? . KELEBIHAN DREAMS 🍫🌰 ( Diminum selepas sarapan pagi yang berat atau selepas makan tengahari ) . DreamS ialah minuman terbaik untuk menurunkan berat badan, diperkaya dengan formula baru yang sangat lazat dengan perisa coklat premium sebenar😋 . Fungsi DreamS :- . 🍫🌰Membakar lemak tepu & kalori dgn pantas 🍫🌰Meningkatkan metabolisma untuk mempercepatkan penurunan berat badan 🍫🌰Mengurangkan selera makan 🍫🌰Mencantikkan kulit 🍫🌰Membuang toksin & mengempiskan perut 🍫🌰Mengecilkan pinggang , lengan dan peha 🍫🌰Lulus kementerian kesihatan 🍫🌰100% tiada kesan sampingan 🍫🌰Sesuai untuk ibu menyusu 6 bulan ke atas 🍫🌰Menghilangkan stress 🍫🌰Baik untuk gastrik . Nak tahu lebih detail jom whatsapp Mira sekarang!!! Tekan je link whatsapp di Bio ig @dreamfitshahalam for Fast Repond . #samasama #samasamakurus #samasamacantik #samasamakacak #kurusnyaaku #dreamfit #dreams #limmytox #dreamfithq #limmytoq #kasijadi #dropshipwanted #agentwanted #produkviral #produklakukeras #viral #ootd #selfie #testimoni #malaysia #akuyangkuruskoyangpanas #jomcantik #squaddreamfit #squarddreams

00
5 minutes ago

[ PRE ORDER DIBUKA ] Nak dapatkan formula utk kembalikan semula kehangatan suami isteri dalam masa seminggu tanpa perlu laburkan ribuan ringgit?? 🥰🥰 Hah..!! Ni bukan iklan #ubatkuattau !! 😜 Ni adalah formula #rahsia wajah sis bakal tampil lebih halusss, cerahh dan peloless gituu tanpa perlu ke spa lagi tau! 💃 Kini, inilah saat yg dinantikan..! Pre lauch kami pada 22 August ni telah dibuka..! Harga asal : RM39.80 Harga pre launch : RM19.90 SAHAJA! (SEPARUH HARGA GAIS!!) =============================== AMARAN KERAS STOK LIMITED UTK 20,000 UNIT SHJ ⛔ =============================== Amacam?? Berbaloi ke berbaloi sangat2² harga pre launch Luffa Cleanser Scrub with Essential Oil kita ni?? Berminat nak dptkan limited cleanser yg mudah nak bawak travel ni? Apa kata wasap no 👇sekarang utk lebih detail : www.wasap.my/601169734548/PreLaunchLuffa Atau klik link di bio utk " fast respond "😊😊 #nurraysabeauty #nurraysamesrawudhuk #nurraysaKuantan #facialscrubluffa #prelaunch #travel #simple #nice #nepdhiah #hanierichempire #elzahrarichempire #dropshipwanted

00
5 minutes ago

Terpukau 10 saat tengok look ni😍 Haaa nampak jelas situ eyeliner dan pipi timbul. Semestinya dengan ANAS Liquid Eyeliner & ANAS Blusher (mix LOVE ROSIE & PEACH PLEASE). . ANAS Cosmetics ni memang boom🔥sesuai untuk makeup event dan daily look. Cantik letopssss! . Nak dapatkan ANAS? . COD area: PUTRAJAYA / CYBERJAYA / BANDAR BARU BANGI / KAJANG / SERDANG / TAMAN EQUINE / UPM / SEMENYIH . Info lanjut? Nak jana pendapatan sampingan? Jom join Teamintanshue! 📲dm Intan @ klik link di bio ❤️❤️❤️ #teamstarsANAS #teamintanshue #anasism #ANAS #anascosmetics #anasismstokis #anasismputrajaya #anasismcyberjaya #anasismbangi #anasismkajang #anasismserikembangan #anasismbsp #dropshipwanted #dropshipdiperlukan #agentwanted #agendiperlukan #liquidlipstick #lipmatte #mattelipstick #anasismlipcream #anasliquidlipstick #anasconcealer #anaseyeshadow #anasmascara #wudhufriendly #anaseyeliner #apamanas #anasapam #setraya

10
5 minutes ago

- 🙋🏻‍♀🙋🏻‍♂Ade ke kat sini yg masih Tak Kerja / Student / Surirumah / yg Bekerja tp Gaji Cukup2 Makan & Nak Carik Side Income utk Simpanan Masa Depan , utk Kawin, utk Beli Rumah, Kereta & sebagainya??? . Kak Norie nak buka peluang cari side income kepada yang betul2 minat dan rajin je . Kerja senang je, apa yg korang perlu buat . ✅ Promote je apa2 produk yg Kak Norie jual melalui laman sosial ataupon offline (promote kat kawan, jiran, sedara mara) ✅ Bahan promote Kak Norie sediakan & boleh juga ikut kreativiti sendiri untuk ayat promote ✅ Tak perlu pegang barang / pos barang, semua ditanggung beres ✅ Bila order masuk, selepas customer buat payment korang cuma bayar kat Kak Norie dengan harga dropship + duit pos je (selebihnya untung korang, terpulang nak markup berapa banyak keuntungan) ✅ Kami pos barang customer korang -> Setel -> Promote lagi & Cari Customer lagi ✅ JOIN NOW‼️ . Kalau berminat meh whatsapp 📲 0193851102 0193851102 0193851102 - kami bg peluang kat korang cara senang nak buat duit 😍😍😍 Just perlu ada smartphone je tauuu 😘 . #postedbyadmin #dropshipneeded #agentneeded #dropshipwanted #agentwanted #dropshipprodukkecantikan #dropshipdiperlukan #agentdiperlukan #kedaikosmetiksenawang

00
6 minutes ago

Korang kalau nak bagi muka nmpak kurus, tulang pipi onzzz, jaw tajam.Haaa...kenala pkai ANAS Highlighter and Contour ni. Fuhhh!!!boleh jdik model la lepas ni. . RM45 each . 🎁Free gift included. 🚗Cod Kuala Kangsar, Taiping available. . #Makeup #Beauty #ANAS #ANASism #eyeshadow #makeuptutorial #makeuplook #makeupartist #makeuptutorials #beautycounter #makeuplife #eyemakeup #teamIntanShue #teamstarsANAS #anaseyeshadow #anasismperak #anasismipoh #anasismtaiping #anasismlovers #anasismconcealer #kualakangsar #lipmatte #anasblusher #codkualakangsar #eyeshadowpalette #dropshipwanted #dswanted # #codtaiping

20
6 minutes ago

#Repost @marini_osman • • • • • • Skincare pertama yang korang kena apply lepas cleansing is TONER . Tujuannya untuk ✔ Mengecilkan semula liang pori yang terbuka semasa mencuci ✔ Menstabilkan PH kulit supaya skincare seterusnya dapat memberikan kesan yang lebih optimum ✔ Membuang sel kulit mati supaya kulit tak kusam dan menanggalkan sisa² kotoran yang masih ada selepas mencuci. ✔ Melembapkan semula wajah yang sedikit kering selepas mencuci terutama selepas guna skrub/exfoliator . Alaska Toner 💦 Mengandungi niacinamide untuk mencerahkan kulit dan mengecilkan liang pori. 💦 Tinggi dengan kandungan Hyaluronic acid untuk melembapkan dan menganjalkan kulit . Honey Bee Toner 🐝 Mengandungi ekstak lebah, royal jelly, propolis, 40 jenis bahan semula jadi dan Triple Hyaluronic acid untuk 🍯melembapkan kulit 🍯perlindungan kulit 🍯membersihkan pori 🍯mengeluarkan sel kulit mati . So, jangan skip toner okeyh! Basic skincare nih tauuu. . Whatsapp order 📲 www.wasap.my/60197576906 #makeupviral #teamanisham #dropshipwanted #honeybeenafura #alaskatrueisland #alaskatoner #honeybeetoner #koreansecretbeauty #koreanskincareroutine #skinfirstmakeupsecond

21
6 minutes ago

Hai2 assalamualaikum... morning semua 😘 . Hari ni tak ada postage tapi ada COD ☺️ Alhamdulillah... Nak join COD untuk harini? boleh saja bossku jom kita story2 di wasap. . http://Www.wasap.my/60178330535/suzyhoney . Nak join postage pun tak ada masalah. Nak jimat postage? eh! tak ada masalah lah. walaupun korang jauh nun di tanah semenjung sana harga tetap sama. postage pun murah. . Sebelah Sabah & Sarawak pun sama juga. nak dapatkan postage yang murah boleh beli dari kedai shopee saya . 🛒 shopee.com.my/sintaziedaabby . Rasa-rasa berminat nak menjaga kesihatan dengan suzyhoney herbs sambil menjana kewangan. nak dapatkan income sambil menimba ilmu berkaitan dengan herba2 semulajadi, boleh wasap saya juga ya ☺️ insyaAllah dari zero to hero, yang penting semangat dan konsisten! 💪 . http://Www.wasap.my/60178330535/agentsh . #sintaziedaabby #sisperundingjamu #suzyhoneyherbs #stokissuzyhoneyherbs #jamuratufighter #agentwanted #dropshipwanted #productmesraalam #muslimproduct #productlakukeras #productviral #productrare

00
6 minutes ago

Infant Swaddle 🌜RM28/pc 🌜Fits baby 0-4months old 3 - 7kg (7-14 lb), or until baby rolls over. 🌜Made from 100% cotton, Wrap your baby in comfort 🌜Safe, light and secure 🌜Provides the simplest, most effective way to swaddle newborns 🌜Thin cotton material. . Other design click #blanketswaddledbo . WhatsApp number as shown in profile. . Kindly view profile to see all design/items and follow @dr.babyoutlet for latest updates and support. Thank you. . #clothdiaper #babydiaper #lampinmoden #lampinbaby #lampinbayi #moderndiaper #barangbaby #barangbabymurah #sleepingbagbaby #sleepingbagbabymurah #bajubaby #bajubabymurah #blanketbaby #babyblanket #bedungbaby #selimutbaby #dropshipwanted #dropshipneeded

10
7 minutes ago

Apa akan dapat bila amalkan set kopi kurus viral? 🍎KENYANG LAMA 🍎PERUT TAK KEMBUNG 🍎RASA BADAN RINGAN 🍎BADAN LEBIH BERTENAGA 🍎TAK RASA NAK MAKAN BANYAK Huish serius la semua yang kat atas tu boleh dapat dengan amalkan set kopi kurus. 😱😱😱 Serious weii Nak kurus?? Jom whatsapp ciksu 0196430652😘 atau klik link di bio😉 #KlubnaLaleh #klubna #laleh #medinadesire #JutawanMED #kopiviral #kopikurus #kuruscantik #kurusbadan #TerpaksaKenyang #TerpaksaKurus #temberang #dropshipwanted #agenwanted #postageseluruhmalaysia #futehfu #terussprayterusputeh #SpraySusuAsliPertamaDiMalaysia #bestsideincome #TrustedSeller

00
9 minutes ago

Agent/Dropship Wanted!⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀ #ToujoursKids ⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀ Peluang tambah pendapatan hanya dari rumah jee! Tak perlu keluar ke mana-2.⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀ Terbuka untuk housewife, students & anda yg betul-2 minat sahaja.⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀ You're interested?⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀ Click link in bio now for more details! 😊⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀ #teamtoujoursmiza

12
9 minutes ago

🍒FRAMECANVAS BABY BIO 🍒 🍀15X15 INCH - #RM15 /1PANEL POS RM12SM 🍀12X18 INCH - #RM18 /1PANEL POS RM12SM PROMO TERHAD SEHINGGA 30/8 SAHAJA YA..ADE KE.MOMIES2 YANG NAK ABADIKAN KENANGAN SIMANJA DENGAN KAMI? BOLEH DIRECT KLIK LINK WASSAP👇 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 Whatsapp⤵️⤵️ 📱 017 9985835 #memorypotret #teambunny #teambunnybyzueElly #juniorleaderzueElly #teambunnyzueEllybymin #photocanvasviral #photocanvasmurah #productviral #Framedindingmurah #doorgiftmurah #hadiahkhwin #hadiahtunang #hadiahfamilyday #luckydraw #homedeco #framecanvastahanlasak #framecanvaskalisAir #dropshipwanted #dropshipneeded

10
9 minutes ago

Sapa tak mau kan. FREE jurr! 😱 . . . LEYNA HQ: REWARD PERCUTIAN & EKSKLUSIF GRAND DINNER KRABI HATNYAI (15hb – 18hb NOVEMBER 2019) . 1. Reward ini layak untuk semua LEADER & EJEN LEYNA yang berjaya mengumpul Group Sale + Personal Sale sepanjang JANUARI – OKTOBER 2019. 2. Setiap 3000 point (kiraan Group Sale + Personal Sale) anda layak dapat 1 TIKET FREE. Anda boleh dapatkan lebih banyak lagi tiket untuk bawa family anda. Dengan syarat 1 tiket = 3000 point sahaja. Point dikira bermula Januari – November 2019. #SaudagarBantalLeyna #BantalLeynaPenang #DropshipWanted #PostageSeluruhMalaysia #EjenDiperlukan #DaftarSegera #UnitedEmpire #Leyna #MudahnyaJualBantalLeyna #LeynaLovers #LeynaPetite #LeynaFavourite #BantalCorak #BantalCantik #BantalLeyna #BantalHotel #BantalMurah #BantalTidur #BantalViral #BantalEklusif #BantalPilihan #PenangIsland #Reward #Ootd #KakSemahEmpire #Krabi #Hatyai

10
10 minutes ago

🍒FRAMECANVAS BABY BIO 🍒 🍀6X12 INCH - #RM38 /3PANEL FREE POSTAGE PROMO TERHAD SEHINGGA 30/8 SAHAJA YA..ADE KE.MOMIES2 YANG NAK ABADIKAN KENANGAN SIMANJA DENGAN KAMI? Whatsapp⤵️⤵️ 📱 0179985835 #memorypotret #teambunny #teambunnybyzueElly #juniorleaderzueElly #teambunnyzueEllybymin #photocanvasviral #photocanvasmurah #productviral #Framedindingmurah #doorgiftmurah #hadiahkhwin #hadiahtunang #hadiahfamilyday #luckydraw #homedeco #framecanvastahanlasak #framecanvaskalisAir #dropshipwanted #dropshipneeded

10
10 minutes ago

Your Special Delivery Service No matter what or where in the world you need to ship your PINKLADY, we provide flexible and reliable delivery thru our courier partner and now also via Helicopter. All you need to do is tell us what, when and where - we will take care of everything else. Makes you PINKLADY even special ♥️ . jom sis wasap sy 0109148092 . . . . #pinklady #montok #ketatsendat #slimramping #pinkladymurah #pinkladymalaysia #pinkladyterengganu #jamumanjakani #jamusendat #jamumontok #jamutegang #jamukeputihan #jamupayudara #jamuputih #missv #pilmontok #ubatkurus #ubatgemukmalaysia #serumpayudara #bontotbesar #rambutgugur #produkputih #putihsatubadan #payudaramontok #payudara #payudarabesar #dropshipwanted #pinkladyampang #pinkladycodampang

10
11 minutes ago

Orang kata bila dah beranak pinak ni memang mustahil untuk dapat bentuk badan cam anak dara balik. Tapi, tengok sis ni. Senang2 je die get back shape anak dara meletop😁 Yang penting, mesti ade kekuatan yang kuat dari dalam untuk kurus. The rest, lets Appecut help u 😁 . . Berminat? Jom tekan link in bio☝for more detail😉 atau www.wasap.my/60123528090 . 📮Postage Isnin - Jumaat . 🏡Self collect👇 : Shah Alam TTDI Jaya U2 . 🚗Cod Shah Alam, Glenmarie, Bukit jelutong, Ttdi jaya . . #Appecut #Venocut #appecutshahalam #appecutfeedback #APPECUTMIX #appecutmax #appecutmalaysia #appecuthq #appecutseksyen13ShahAlam #appecutttdijaya #smkttdijaya #smkbukitjelutong #aeonshahalam #msu #kurustanpadiet #kuruscepat #kurusselamat #appecutstokisselangor #appecutstokis #appecutagen #dropshipwanted #dropshipappecutshahalam #appecutboosterkurus #appecutweightloss #appecutmurahshahalam #appecutmurah #appecutoriginal #appecutreadystock #appecutcodshahalam #codseksyen13shahalam

00
11 minutes ago

𝑳𝑶𝒀𝑨𝑳 𝑩𝑳𝑼𝑬 𝑷𝑨𝑪𝑲𝑨𝑮𝑬 • • Promo Merdeka yg wajib korang rembat. Blh mix lebih dr 43 aroma wangian yg berbeza, mengikut citarasa anda 😘 • [ 1btl EDP + 1 btl TWIST ] ☆ NP = RM119.90 ☆ NOW = RM109 only❗ • Kalau bukan skrg, bila lagi ? 😊 • 📲 0128606769 (ID #A677 ) COD Bandar Tawau http://yen2u.shoppy.my . #dexandraperfume #dexandratawau #tawau #tawaurian #tawausabah #vendortawau #tawautown #yen2u #codbandartawau #postageseluruhmalaysia #seluruhsabah #seluruhmalaysia #sayajualperfume #dropshipneeded #dropshipwanted #cikyenwangi #wangi1hari #thenewdexandra #buy2rm130 #letpassionleadyou #babydexandra #airfreshener #airfreshenerdexandra #bodyodourless #bodyodourlessdexandra

00
12 minutes ago

💕MATERNITY PILLOW MALAYSIA DARI SSCKEKABU VERSI 100% KEKABU.💕 . NORMAL PRICE: Maternity pillow: Rm179. Nursing Pillow: Rm65 *Kos pos RM10 sm TOTAL RM254 . TAPI SEKARANG KAMI NAK BAGI HARGA PROMOSI... 💕💕💕 . PROMOSI SET COMBO: DAPAT MATERNITY + NURSING PILLOW 💋HARGA PROMOSI RM199💋 FREE KOS POS. JIMAT RM55. . MATERIAL: 100% isian kekabu asli. Kain 100% cotton. . UKURAN MATERNITY PILLOW: 34 inci lebar, 56 inci panjang. (Separuh ruang katil queen size) . Barang pre order. Anggaran siap 3 ke 7 hari bekerja selepas confirm payment. Siap terus pos. . Untuk pilihan corak, boleh pilih di instagram : @ssckekabu_catalog . . Contoh maternity pillow yang dah pernah siap boleh tengok di: @ssc_maternitypillow . Berminat boleh cecepat whatsapp admin ssckekabu +60137261582. . Nak mudah, klik terus wasap ini di bio. whatsapp: www.wasap.my/60137261582 . AGEN DROPSHIP DIPERLUKAN. WHATSAPP +60137255564 . 💐💐TERIMA KASIH💐💐 . #settilambayi #settilamkekabubayi #settilamkekabu #tilamkekabubaby #tilamkekabumurah #maternitypillow #maternitypillowmalaysia #nursingpillow #nursingpillowmalaysia #bantalbayi #bantalkekabu #bantalkekabuasli #kekabu #kekabuasli #babynestkekabu #babyshopmalaysia #malaysiababyshop #sayajual #sayajualonline #dropshipneeded #dropshipneededmalaysia #dropshipwanted

00
12 minutes ago

Ini bukan mesej memohon sumbangan 😌 ini mesej menyebarkan kebaikan 😘 . Adik ni umur baru 6 tahun, setiap kali keluar pakai baju lengan pendek, mesti pakai handsock subhanallah. Siap stokin lagi. Belum terlambat untuk mula. Dan x kan sesekali terlambat. Start je. Insyaallah Allah bantu untuk kita istiqamah 💕 . Ps : Korang nak flash sale x untuk merdeka? Kalau ramai komen NAK kita adakan FLASH SALE khas untuk peminat hilya 😘 . . #flashsale #handsock #salehandsock #sale #salemerdeka #boronghandsock #handsockdalila #borongdalila #dalila #teamhilya #hilyasupporters #dropshipwanted #agentwanted

30
12 minutes ago

💕MATERNITY PILLOW MALAYSIA DARI SSCKEKABU VERSI 100% KEKABU.💕 . NORMAL PRICE: Maternity pillow: Rm179. Nursing Pillow: Rm65 *Kos pos RM10 sm TOTAL RM254 . TAPI SEKARANG KAMI NAK BAGI HARGA PROMOSI... 💕💕💕 . PROMOSI SET COMBO: DAPAT MATERNITY + NURSING PILLOW 💋HARGA PROMOSI RM199💋 FREE KOS POS. JIMAT RM55. . MATERIAL: 100% isian kekabu asli. Kain 100% cotton. . UKURAN MATERNITY PILLOW: 34 inci lebar, 56 inci panjang. (Separuh ruang katil queen size) . Barang pre order. Anggaran siap 3 ke 7 hari bekerja selepas confirm payment. Siap terus pos. . Untuk pilihan corak, boleh pilih di instagram : @ssckekabu_catalog . . Contoh maternity pillow yang dah pernah siap boleh tengok di: @ssc_maternitypillow . Berminat boleh cecepat whatsapp admin ssckekabu +60137261582. . Nak mudah, klik terus wasap ini di bio. whatsapp: www.wasap.my/60137261582 . AGEN DROPSHIP DIPERLUKAN. WHATSAPP +60137255564 . 💐💐TERIMA KASIH💐💐 . #settilambayi #settilamkekabubayi #settilamkekabu #tilamkekabubaby #tilamkekabumurah #maternitypillow #maternitypillowmalaysia #nursingpillow #nursingpillowmalaysia #bantalbayi #bantalkekabu #bantalkekabuasli #kekabu #kekabuasli #babynestkekabu #babyshopmalaysia #malaysiababyshop #sayajual #sayajualonline #dropshipneeded #dropshipneededmalaysia #dropshipwanted

00
12 minutes ago

➡➡➡SWAP KE KIRI UTK LIHAT PILIHAN WARNA YG LAIN !! . . 📌READY STOK📌 . Code 10 . 🔆COACH C20467 〰〰〰〰〰〰〰 ✔Grade 4A 〰〰〰〰〰〰〰 💰RM98 SM 💰RM105 SS . 📮FREE POSTAGE 📮FREE POSTAGE . CARA UTK ORDER ⬇⬇ 📸 SCREENSHOT DETAIL ITEM . ⚡️TEKAN LINK BIO DIATAS👆ATAU ☎ WS/+01125586896 . . #assalamualaikum #handbagmurah #handbagmalaysia #handbagmurahmalaysia #handbagcantik #begtangan #begtanganmalaysia #bagtanganmurah #begtanganwanita #ctdk #bazarpaknilmurah #terlajaklaris #irfankhairi #belajarinstagram #bagviral #bagwanitamalaysia #terapiinstagram #motifviral #cspscs #biteallteam #fattzura #bagtanganwanitamurah #bagcantik #neelofa #handbagviral #bagberkualiti #baglawa #dropshipwanted #awakbelisayajual

00
12 minutes ago

REWARD PERCUTIAN & EKSKLUSIF GRAND DINNER KRABI HATNYAI (15hb – 18hb NOVEMBER 2019) . 1. Reward ini layak untuk semua LEADER & EJEN LEYNA yang berjaya mengumpul Group Sale + Personal Sale sepanjang JANUARI – OKTOBER 2019. 2. Setiap 3000 point (kiraan Group Sale + Personal Sale) anda layak dapat 1 TIKET FREE. Anda boleh dapatkan lebih banyak lagi tiket untuk bawa family anda. Dengan syarat 1 tiket = 3000 point sahaja. Point dikira bermula Januari – November 2019. RUGINYA awak yg lambat join #LEYNA ! #SaudagarBantalLeyna #BantalLeynaPenang #DropshipWanted #PostageSeluruhMalaysia #EjenDiperlukan #DaftarSegera #UnitedEmpire #KakSemahEmpire #SquadCikMah #BantalLeyna #BantalHotel #LeynaLovers #LeynaPetite #LeynaFavourite #BantalCorak #BantalCantik #Krabi #Hatyai #Ootd #Reward #FlenazSynergy #FatimatuzzahrahAnoor

10
13 minutes ago

💕MATERNITY PILLOW MALAYSIA DARI SSCKEKABU VERSI 100% KEKABU.💕 . NORMAL PRICE: Maternity pillow: Rm179. Nursing Pillow: Rm65 *Kos pos RM10 sm TOTAL RM254 . TAPI SEKARANG KAMI NAK BAGI HARGA PROMOSI... 💕💕💕 . PROMOSI SET COMBO: DAPAT MATERNITY + NURSING PILLOW 💋HARGA PROMOSI RM199💋 FREE KOS POS. JIMAT RM55. . MATERIAL: 100% isian kekabu asli. Kain 100% cotton. . UKURAN MATERNITY PILLOW: 34 inci lebar, 56 inci panjang. (Separuh ruang katil queen size) . Barang pre order. Anggaran siap 3 ke 7 hari bekerja selepas confirm payment. Siap terus pos. . Untuk pilihan corak, boleh pilih di instagram : @ssckekabu_catalog . . Contoh maternity pillow yang dah pernah siap boleh tengok di: @ssc_maternitypillow . Berminat boleh cecepat whatsapp admin ssckekabu +60137261582. . Nak mudah, klik terus wasap ini di bio. whatsapp: www.wasap.my/60137261582 . AGEN DROPSHIP DIPERLUKAN. WHATSAPP +60137255564 . 💐💐TERIMA KASIH💐💐 . #settilambayi #settilamkekabubayi #settilamkekabu #tilamkekabubaby #tilamkekabumurah #maternitypillow #maternitypillowmalaysia #nursingpillow #nursingpillowmalaysia #bantalbayi #bantalkekabu #bantalkekabuasli #kekabu #kekabuasli #babynestkekabu #babyshopmalaysia #malaysiababyshop #sayajual #sayajualonline #dropshipneeded #dropshipneededmalaysia #dropshipwanted

00
13 minutes ago

[ READY STOCK ] TILA RB SLINGBAG - MATERIAL : PU LEATHER SIZE : 16.5CM X 7CM X 18CM - COLOUR : BLUE, BLACK, PINK, GREY & RED . RM 15 POSTAGE RM8 SM / RM12 SS . . . 🌌 INGAT HANDBAG, INGAT NOAZ 🌌 . . Untuk fast respond click link wassap di bio whatsapp 011-19726212 . . Active follower akan dipilih sebagai follower bertuah. Jadi jom active guys 💪 . . . . . . . #bagcantik #bag #dropshipmalaysia #dropshipneededmalaysia #dropshippermalaysia #dropshipneeded #dropshipwanted #handbagmalaysia #handbagmurah #handbeg #handbegmurah #slingbagmurah #slingbag #bagmurah #bagmalaysia #bazaarpaknil #bajuraya2019 #slingbagcantik #avengersendgame #like4likes #likeforlikes #malaysia #malaysian #likeforfollow #likeme #like4follow #ootd #likers #igersmalaysia

40
13 minutes ago

READY STOCK QUALITY PREMIUM 1:1 SIZE AVAILABLE 40 UNTIL 44 PROMO RM2×× NORMAL PRICE RM290 __________________________________________________________ MCM MANA NAK ORDER? CLICK LINK KAT BIO NANTI TERUS KELUAR WHTSAPP📲 __________________________________________________________ COD TAIPING PERAK POSTAGE 1-2 HARI SEMENANJUNG SABAH SARAWAK 3-5 HARI #kasutcodkl #kasutcodcheras #codkasutbangi #codkasutkajang #ajimaura #terapiinstagram #dropshipwanted #codkasutputrajaya #kasutcodmalaysia #giveawaymalaysia #contestmalaysia #tshirtbudak #seribusatucerita #kasutreadystock #kasutmurah #kasutviral #kasutraya #kasutbudak #codkasutkl #codkasutcheras #hacketcodkl #hacketmalaysia #hacketmurah #kasutreflectcahaya #kasutreflective #kasutonlinemurah

00
13 minutes ago

Minat berbisnes...? tapi tiada siapa nak bantu... Minat berniaga... ? tapi tiada modal... . Awak jangan sedih, jom kami Guide awak.. Jom kita cari duit lebih dengan Meeracle.. . Yang penting, awak NAK dan awak RAJIN . Semua disediakan untuk awak tauuu! Awak follow je. . . Hubungi Admin kami @meeracle.exclusive hari ini juga 😍 . #meeracle #dropshipmalaysia #dropshipwanted #menjadidenganmeeracle #cikguseo #nakbebel #NakPickupline #nakfakta #assalammualaikum #agentdiperlukan #surirumahbergaji #dropship #agentwanted #setelahterlafaznyaakad #utusancintabuatadam #allnewmeeracle #formulagemstone #meeracleadvanceformula #selfloveisfirstlove #meeracleexclusive #meeraclefarah #meeracleempoweringyou #empoweringwomen #meeraclefacetutorial #meeracleface

10
14 minutes ago

READY STOCK QUALITY PREMIUM 1:1 SIZE AVAILABLE 39 UNTIL 40 PROMO RM2×× NORMAL PRICE RM290 __________________________________________________________ MCM MANA NAK ORDER? CLICK LINK KAT BIO NANTI TERUS KELUAR WHTSAPP📲 __________________________________________________________ COD TAIPING PERAK POSTAGE 1-2 HARI SEMENANJUNG SABAH SARAWAK 3-5 HARI #kasutcodkl #kasutcodcheras #codkasutbangi #codkasutkajang #ajimaura #terapiinstagram #dropshipwanted #codkasutputrajaya #kasutcodmalaysia #giveawaymalaysia #contestmalaysia #tshirtbudak #seribusatucerita #kasutreadystock #kasutmurah #kasutviral #kasutraya #kasutbudak #codkasutkl #codkasutcheras #hacketcodkl #hacketmalaysia #hacketmurah #kasutreflectcahaya #kasutreflective #kasutonlinemurah

00
14 minutes ago

➡➡➡SWAP KE KIRI UTK LIHAT PILIHAN WARNA YG LAIN !! . . 📌READY STOK📌 . Code 10 . 🔆COACH C489 〰〰〰〰〰〰〰 ✔Grade AAA 〰〰〰〰〰〰〰 💰RM65 SM 💰RM70 SS . 📮FREE POSTAGE 📮FREE POSTAGE . CARA UTK ORDER ⬇⬇ 📸 SCREENSHOT DETAIL ITEM . ⚡️TEKAN LINK BIO DIATAS👆ATAU ☎ WS/+01125586896 . . #assalamualaikum #handbagmurah #handbagmalaysia #handbagmurahmalaysia #handbagcantik #begtangan #begtanganmalaysia #bagtanganmurah #begtanganwanita #ctdk #bazarpaknilmurah #terlajaklaris #irfankhairi #belajarinstagram #bagviral #bagwanitamalaysia #terapiinstagram #motifviral #cspscs #biteallteam #fattzura #bagtanganwanitamurah #bagcantik #neelofa #handbagviral #bagberkualiti #baglawa #dropshipwanted #awakbelisayajual

00
14 minutes ago

‼️‼️‼️ FREE SHIPPING ‼️‼️‼️ Sempena Hari Kemerdekaan Bermula 21/8/2019 sehingga 1/9/2019 . FREE COD & FREE POSTAGE 👑 Setiap pembelian MILKY QUEEN tykah tidak akan kira sebarang cas pun , samada COD mahupun POS 👌🏻 . COD AVAILABLE AREA KUALA TERENGGANU & KUALA NERUS 24/8/2019 (Sabtu) ✨ EVERYDAY - AREA BUKIT PAYUNG DAN AJIL ✨ POSTAGE - AHAD HINGGA KHAMIS SAHAJA ✨ . Berminat nak order ? Ada sebarang pertanyaan ? Boleh direct whatsapp 01119784505 atau click link di bio . Ataupun boleh hubungi agent & dropship yang sah ! #teamtykah #queen #masterstokismilkyqueen #milkyqueen #suplementterbaik #susukambing #sayajual #masterstokiskualaterengganu #sayajualmurah #terengganu #kualanerus #bukitpayung #ajil #dropshipwanted #agentwanted

10
14 minutes ago

READY STOCK QUALITY PREMIUM 1:1 SIZE AVAILABLE 40 UNTIL 44 PROMO RM2×× NORMAL PRICE RM290 __________________________________________________________ MCM MANA NAK ORDER? CLICK LINK KAT BIO NANTI TERUS KELUAR WHTSAPP📲 __________________________________________________________ COD TAIPING PERAK POSTAGE 1-2 HARI SEMENANJUNG SABAH SARAWAK 3-5 HARI #kasutcodkl #kasutcodcheras #codkasutbangi #codkasutkajang #ajimaura #terapiinstagram #dropshipwanted #codkasutputrajaya #kasutcodmalaysia #giveawaymalaysia #contestmalaysia #tshirtbudak #seribusatucerita #kasutreadystock #kasutmurah #kasutviral #kasutraya #kasutbudak #codkasutkl #codkasutcheras #hacketcodkl #hacketmalaysia #hacketmurah #kasutreflectcahaya #kasutreflective #kasutonlinemurah

30
14 minutes ago

Sikit sebanyak pun tetap masyukk hasil 😇 Janji kena RAJIN, USAHA dan DOA. Kalau ada 3 prinsip ni in shaa allah akan dapat apa yg kita NAK ! Dulu modal rm75 jerr Sekarang dah mencecah 2k Amacam? Bukan nak riak tapi kalau korang berani ambik risiko dak? Kalau Myra atas asbab kita betul2 YAKIN dan NAK UBAH HIDUP memang berani ambik risiko. Tak cuba tak tahu 😎 #TeamMamyPower #BirdNestEssencebyPNA #AgentWanted #DropshipWanted

31
15 minutes ago

➡➡➡SWAP KE KIRI UTK LIHAT PILIHAN WARNA YG LAIN !! . . 📌READY STOK📌 . Code 51 . 🔆COACH WRISLET 87005 〰〰〰〰〰〰〰 ✔Grade AAA 〰〰〰〰〰〰〰 💰RM50 SM 💰RM55 SS . 📮FREE POSTAGE 📮FREE POSTAGE . CARA UTK ORDER ⬇⬇ 📸 SCREENSHOT DETAIL ITEM . ⚡️TEKAN LINK BIO DIATAS👆ATAU ☎ WS/+01125586896 . . #assalamualaikum #handbagmurah #handbagmalaysia #handbagmurahmalaysia #handbagcantik #begtangan #begtanganmalaysia #bagtanganmurah #begtanganwanita #ctdk #bazarpaknilmurah #terlajaklaris #irfankhairi #belajarinstagram #bagviral #bagwanitamalaysia #terapiinstagram #motifviral #cspscs #biteallteam #fattzura #bagtanganwanitamurah #bagcantik #neelofa #handbagviral #bagberkualiti #baglawa #dropshipwanted #awakbelisayajual

00
16 minutes ago

Minat berbisnes...? tapi tiada siapa nak bantu... Minat berniaga... ? tapi tiada modal... . Awak jangan sedih, jom kami Guide awak.. Jom kita cari duit lebih dengan Meeracle.. . Yang penting, awak NAK dan awak RAJIN . Semua disediakan untuk awak tauuu! Awak follow je. . . Hubungi Admin kami @meeracle.exclusive hari ini juga 😍 . #meeracle #dropshipmalaysia #dropshipwanted #menjadidenganmeeracle #cikguseo #nakbebel #NakPickupline #nakfakta #assalammualaikum #agentdiperlukan #surirumahbergaji #dropship #agentwanted #setelahterlafaznyaakad #utusancintabuatadam #allnewmeeracle #formulagemstone #meeracleadvanceformula #selfloveisfirstlove #meeracleexclusive #meeraclefarah #meeracleempoweringyou #empoweringwomen #meeraclefacetutorial #meeracleface

00
16 minutes ago

Your Special Delivery Service No matter what or where in the world you need to ship your PINKLADY, we provide flexible and reliable delivery thru our courier partner and now also via Helicopter. All you need to do is tell us what, when and where - we will take care of everything else. Makes you PINKLADY even special ♥️ . jom sis wasap sy 0109148092 . . . . #pinklady #montok #ketatsendat #slimramping #pinkladymurah #pinkladymalaysia #pinkladyterengganu #jamumanjakani #jamusendat #jamumontok #jamutegang #jamukeputihan #jamupayudara #jamuputih #missv #pilmontok #ubatkurus #ubatgemukmalaysia #serumpayudara #bontotbesar #rambutgugur #produkputih #putihsatubadan #payudaramontok #payudara #payudarabesar #dropshipwanted #pinkladyampang #pinkladycodampang

10
16 minutes ago

. °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° ❣️CADAR PATCHWORK ROPOL❣️ °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° ( Pasaran : Rm100 - Rm130 ) . 🔥🔥 ‼️SALE RM90‼️🔥🔥 Postage : SM Rm10 / SS Rm18 BORONG -------------- 👉 Rm85 Min 5 Set 👉 Rm82 Min 10 Set . Inginkan katil sentiasa nampak kemas..? cadar tidak berkedut..? **Anda Tidak mempunyai byk masa utk betulkan dan tegangkan cadar..? . Tak Perlu Ragu2 Lagi, sebab... . ✔️ Cadar ni anti kedut ✔️ Boleh Tutup bahagian bawah katil ✔️ Cadar ada getah yg kuat disetiap penjuru ✔️Material kain yg selesa dan tidak luntur 💕Paling penting, jahitan kemas! Dalam lapisan patchwork dilapik lagi satu lapisan kain agar xde bulu span terkeluar.. Mmg best!! . . . Kami bantu anda dgn cadar patchwork siap d jahit ROPOL sekeliling dan mempunyai getah penambat d setiap penjuru tilam! . Hanya perlu sarungkan getah setiap penjuru tilam. Cadar akan terletak cantikkkk sangattt. . Material HIGH QUALITY COTTON 800 Threat Count . KANDUNGAN SET 4IN1 =================== 1⃣ Cadar ropol 1⃣ Bolster case 2⃣ Sarung bantal TERDAPAT 2 SIZE YG BERBEZA ; 👉 Queen n King Tapi.. pada harga yg sama !!! 😱😱😱 . . #cadar #cadarpatchwork #patchwork #patchworkropol #cadarropol #cadarqueen #cadarking #homedecoration #bedsheet #bedroomdecor #bazaarpaknil #sayajualonline #sayajualmurah #dropshipwanted #borongcadar #borongmurah

00
17 minutes ago

➡➡➡SWAP KE KIRI UTK LIHAT PILIHAN WARNA YG LAIN !! . . 📌READY STOK📌 . Code 11 . 🔆LV SPEEDY MINI 41398 〰〰〰〰〰〰〰 ✔Grade AAA 〰〰〰〰〰〰〰 💰RM65 SM 💰RM70 SS . 📮FREE POSTAGE 📮FREE POSTAGE . CARA UTK ORDER ⬇⬇ 📸 SCREENSHOT DETAIL ITEM . ⚡️TEKAN LINK BIO DIATAS👆ATAU ☎ WS/+01125586896 . . #assalamualaikum #handbagmurah #handbagmalaysia #handbagmurahmalaysia #handbagcantik #begtangan #begtanganmalaysia #bagtanganmurah #begtanganwanita #ctdk #bazarpaknilmurah #terlajaklaris #irfankhairi #belajarinstagram #bagviral #bagwanitamalaysia #terapiinstagram #motifviral #cspscs #biteallteam #fattzura #bagtanganwanitamurah #bagcantik #neelofa #handbagviral #bagberkualiti #baglawa #dropshipwanted #awakbelisayajual

00
17 minutes ago

Minat berbisnes...? tapi tiada siapa nak bantu... Minat berniaga... ? tapi tiada modal... . Awak jangan sedih, jom kami Guide awak.. Jom kita cari duit lebih dengan Meeracle.. . Yang penting, awak NAK dan awak RAJIN . Semua disediakan untuk awak tauuu! Awak follow je. . . Hubungi Admin kami @meeracle.exclusive hari ini juga 😍 . #meeracle #dropshipmalaysia #dropshipwanted #menjadidenganmeeracle #cikguseo #nakbebel #NakPickupline #nakfakta #assalammualaikum #agentdiperlukan #surirumahbergaji #dropship #agentwanted #setelahterlafaznyaakad #utusancintabuatadam #allnewmeeracle #formulagemstone #meeracleadvanceformula #selfloveisfirstlove #meeracleexclusive #meeraclefarah #meeracleempoweringyou #empoweringwomen #meeraclefacetutorial #meeracleface

00
18 minutes ago

[NEW BATCH] SURI RUMAH? STUDENT? BEKERJA? MASIH MENGANGGUR? DAN ANDA ADA MASALAH MACAM NI? ?👇🏼👇🏼 . 🛍Nak shopping tak cukup duit? 💸Dukit poket selalu kering? 😭Beban hutang banyak? 💰Nak Saving tak mampu? 📆Letih tunggu gaji sebulan? ✈Nak tunaikan impian . JOM JOIN DROPSHIP PINKLADY #teamnurul 😍 📌 Free Pendaftaran ✔️, Tiada Modal ❌ 📌 Untung sebotol RM50-RM90 🤩 📌 Rewards top sales disediakan setiap bulan😍 📌Tiada Pengalaman kami accept 😎 📌 Bahan Marketing Disediakan 📚 . ANDA CUMA PERLU ADA : . ✔️Akaun bank beserta online banking. ✔️Telegram (kalau takde, boleh download) ✔️Akaun media sosial seperti facebook, instagram, wechat, twitter & lain (untuk anda iklankan produk) ✔️Minat untuk berniaga & bantu keluarga ✔️Rajin dan tidak kenal erti putus asa ✔️Serious nak berniaga . Perniagaan kami santai 😊 Tapi Boleh Buat Anda menjadii JUTAWANN 🤑 🌿 Apa tunggu lagi? Jangan Fikir Lama², Klik Link Wasaap Di bawah Dengan Segera 👇 . 📲whatsapp : 0199547466 Nak mudah, terus klik link wasap kaler biru kat profile ig nurul ye😘 . . Slot tak banyak sebab saya akan fokus untuk ajar sampai pandai. . #dropshipwanted #dropshipmalaysia #dropshipdiperlukan #dropshipdiperlukansegera #agentdropshipdiperlukan #pinkladybodyperfection

00
18 minutes ago

Morning gaisss😍😍 BERAT 60KG++? PEHA BESAR? PERUT BUNCIT? LENGAN BESAR? Awak tak perlu risau lagui.... SQINNY FITZ kan ada!boleh menyelesaikan masalah Awak ! ✅Hanya 1sachet sahaja sehari ..boleh membakar lemak 1000 kalori!siapa tak nak kan... Jom order sekarang!! 💞Jom Kurus Secara Sihat Bersama Sqinny Fitz💞 #teamjutawanstarlight #sqinnyfitz #jomkurus #kurusramping #kuruscepat #kurustanpaberlapar #kurussihat #kuruslangsing #kurusdalammasa2minggu #kurusdancantik #kurustanpadiet #levierwarriors #levierhq #LevierSqinnyFitz #teamselangor #dropshipwanted #agentwanted #stockistwanted -

00
18 minutes ago

➡➡➡SWAP KE KIRI UTK LIHAT PILIHAN WARNA YG LAIN !! . . 📌READY STOK📌 . Code 11 . 🔆CHANEL SMALL 〰〰〰〰〰〰〰 ✔Grade AAA 〰〰〰〰〰〰〰 💰RM65 SM 💰RM70 SS . 📮FREE POSTAGE 📮FREE POSTAGE . CARA UTK ORDER ⬇⬇ 📸 SCREENSHOT DETAIL ITEM . ⚡️TEKAN LINK BIO DIATAS👆ATAU ☎ WS/+01125586896 . . #assalamualaikum #handbagmurah #handbagmalaysia #handbagmurahmalaysia #handbagcantik #begtangan #begtanganmalaysia #bagtanganmurah #begtanganwanita #ctdk #bazarpaknilmurah #terlajaklaris #irfankhairi #belajarinstagram #bagviral #bagwanitamalaysia #terapiinstagram #motifviral #cspscs #biteallteam #fattzura #bagtanganwanitamurah #bagcantik #neelofa #handbagviral #bagberkualiti #baglawa #dropshipwanted #awakbelisayajual

10
19 minutes ago

Macam mana keadaan rak pinggan anda sekarang? Besi berkarat, air bertakung, ruang yang kecil? . Semua masalah di atas dapat diatasi dengan RACK DOUBLE LAYER ni😉warna pun cantik²👍 . #dropshipwanted #TeamUmmiIzzMall #zero2hero

00
19 minutes ago

PROMO RM99🔥 SIZE AVAILABLE 41 SAMPAI 45. SIS NAK OFFER RM99🤑 NORMAL PRICE RM169. _____________________________________________________________ MCM MANA NAK ORDER? CLICK LINK KAT BIO NANTI TERUS KELUAR WHTSAPP📲 _____________________________________________________________ COD AVAILABLE TAIPING PERAK/ SHELL CHOWKIT/ DATARAN KL/ KAJANG/ CHERAS/ BANGI/ PUTRAJAYA POSTAGE 1-2 HARI SEMENANJUNG SABAH SARAWAK 3-5 HARI #kasutcodkl #kasutcodcheras #codkasutbangi #codkasutkajang #ajimaura #terapiinstagram #dropshipwanted #codkasutputrajaya #kasutcodmalaysia #giveawaymalaysia #contestmalaysia #seribusatucerita #kasutreadystock #kasutmurah #kasutviral #kasutraya #kasutbudak #codkasutkl #codkasutcheras #kasutreflectcahaya #kasutreflective #kasutonlinemurah

40
21 minutes ago

💖FAKTA YG PERLU ANDA AMBIL TAHU💖 . Jerawat tidak hanya berlaku kerana kita malas untuk membersihkan muka, tetapi juga kerana faktor hormon. . Salah satu sebabnya adalah lebihan hormon androgen pada wanita. Hormon adrogen yang menyebabkan kelenjar minyak dalam kulit membesarkan dan menghasilkan sebum (minyak) dalam jumlah yang berlebihan. . Jika sebum ini bercampur dengan sel - sel kulit mati dan kotoran yang menyumbat liang - liang pada kulit, jerawat pasti akan muncul. . Oleh itu anda perlu mengambil berat tentang kebersihan kulit wajah anda supaya menjadi lebih cantik serta menarik. . Pemilihan produk kulit juga amat penting agar ia dapat membantu mencegah masalah kulit. . . MENJADI-JADI DENGAN MEERACLE 💕 . Alhamdulillah, konsisten bersama Meeracle boleh merawat dan memperbaiki masalah kulit wajah yang dialami. . Kini, tampil yakin dan cantik di hadapan org lain. . Terima Kasih Meeracle ❤ . Menjadi-jadi dengan formula batu permata 💎 . http://www.wasap.my/60172375183/Info+Meeracle . @meeracle_fadzlyna . #meeracle #meeraclelover #meeraclebatupermata #MeeracleGemstoneBeauty #FighterSquad #MeeracleDianaEmpire #OurDreamComeTrue #TeamMeeracleZZ #zahirahmacwilson #zahirahformeeracle #agentwanted #dropshipwanted

10
21 minutes ago

Wahh.. Siapa yg tak nak kelihatan menarik & menawan kn?? 😉😉 Mabeles Mabeles gitu.. 😍😍😎 Semua gojes2 NAK punya.. So.. Amalkan PINKLADY 2 kali sehari, maka anda akn mendapat bentuk badan idaman anda .. 💃💃 Memang tip top lh dari hujung rambut sampai hujung kaki 😘😍 💘MANTAP 💘MONTOK 💘RAMPING Sekali pandang.. Fuhh.. 2 kali pandang.. Wiwit.. 3 kali pandang.. Meletop.. 💥💥💣💣 Cantek menarik aku tertarik.. 💞💞💞 #Pastikan ORI baru Beli www.wasap.my/60123835134/PLpls #pinkladyoriginal #pinkladyhq #pinkladymurah #happycreampinklady #Fragrancemistpinklady #superstokispinklady #leaderpinklady #dropshipwanted

00
21 minutes ago

➡➡➡SWAP KE KIRI UTK LIHAT PILIHAN WARNA YG LAIN !! . . 📌READY STOK📌 . Code 14 . 🔆COACH Co583 〰〰〰〰〰〰〰 ✔Grade AAA ✔️Size : 27 x 32 x 11 cm 〰〰〰〰〰〰〰 💰RM90 SM 💰RM95 SS . 📮FREE POSTAGE 📮FREE POSTAGE . CARA UTK ORDER ⬇⬇ 📸 SCREENSHOT DETAIL ITEM . ⚡️TEKAN LINK BIO DIATAS👆ATAU ☎ WS/+01125586896 . . #assalamualaikum #handbagmurah #handbagmalaysia #handbagmurahmalaysia #handbagcantik #begtangan #begtanganmalaysia #bagtanganmurah #begtanganwanita #ctdk #bazarpaknilmurah #terlajaklaris #irfankhairi #belajarinstagram #bagviral #bagwanitamalaysia #terapiinstagram #motifviral #cspscs #biteallteam #fattzura #bagtanganwanitamurah #bagcantik #neelofa #handbagviral #bagberkualiti #baglawa #dropshipwanted #awakbelisayajual

11
21 minutes ago

. Pen biru, pen merah, Pakai Inai Damia, confirm jari u merah💅 . Macam mana nak order? Whatsapp 010-3000639 atau nak lagi senang, tekan je link whatsapp kat bio atas tu😘 . . Inai Celop(50gram) RM20 Inai Serbuk(100gram) RM20 Postage RM8(SM)/RM12(SS) . . #inai #inaidamia #dropshipwanted #agentwanted #inaidamiarawang #inaiasli #henna #hennamurah #inaiasli #inaihalal #tokeyinaiasli #inaipengantin #inaibertunang #inaicelup #inaimurah #inairambut #wedding #teamjutawaninai #inaidaunasli #inaikahwin #inaitunang #malamberinai #inaikuku #inairawang #inaicantik #inaimerah #inaipokok #rawang #selangor #malaysia

10
22 minutes ago

. Pen biru, pen merah, Pakai Inai Damia, confirm jari u merah💅 . Macam mana nak order? Whatsapp 010-3000639 atau nak lagi senang, tekan je link whatsapp kat bio atas tu😘 . . Inai Celop(50gram) RM20 Inai Serbuk(100gram) RM20 Postage RM8(SM)/RM12(SS) . . #inai #inaidamia #dropshipwanted #agentwanted #inaidamiarawang #inaiasli #henna #hennamurah #inaiasli #inaihalal #tokeyinaiasli #inaipengantin #inaibertunang #inaicelup #inaimurah #inairambut #wedding #teamjutawaninai #inaidaunasli #inaikahwin #inaitunang #malamberinai #inaikuku #inairawang #inaicantik #inaimerah #inaipokok #rawang #selangor #malaysia

10
22 minutes ago

. Pen biru, pen merah, Pakai Inai Damia, confirm jari u merah💅 . Macam mana nak order? Whatsapp 010-3000639 atau nak lagi senang, tekan je link whatsapp kat bio atas tu😘 . . Inai Celop(50gram) RM20 Inai Serbuk(100gram) RM20 Postage RM8(SM)/RM12(SS) . . #inai #inaidamia #dropshipwanted #agentwanted #inaidamiarawang #inaiasli #henna #hennamurah #inaiasli #inaihalal #tokeyinaiasli #inaipengantin #inaibertunang #inaicelup #inaimurah #inairambut #wedding #teamjutawaninai #inaidaunasli #inaikahwin #inaitunang #malamberinai #inaikuku #inairawang #inaicantik #inaimerah #inaipokok #rawang #selangor #malaysia

10
22 minutes ago

. Pen biru, pen merah, Pakai Inai Damia, confirm jari u merah💅 . Macam mana nak order? Whatsapp 010-3000639 atau nak lagi senang, tekan je link whatsapp kat bio atas tu😘 . . Inai Celop(50gram) RM20 Inai Serbuk(100gram) RM20 Postage RM8(SM)/RM12(SS) . . #inai #inaidamia #dropshipwanted #agentwanted #inaidamiarawang #inaiasli #henna #hennamurah #inaiasli #inaihalal #tokeyinaiasli #inaipengantin #inaibertunang #inaicelup #inaimurah #inairambut #wedding #teamjutawaninai #inaidaunasli #inaikahwin #inaitunang #malamberinai #inaikuku #inairawang #inaicantik #inaimerah #inaipokok #rawang #selangor #malaysia

10
22 minutes ago

. Pen biru, pen merah, Pakai Inai Damia, confirm jari u merah💅 . Macam mana nak order? Whatsapp 010-3000639 atau nak lagi senang, tekan je link whatsapp kat bio atas tu😘 . . Inai Celop(50gram) RM20 Inai Serbuk(100gram) RM20 Postage RM8(SM)/RM12(SS) . . #inai #inaidamia #dropshipwanted #agentwanted #inaidamiarawang #inaiasli #henna #hennamurah #inaiasli #inaihalal #tokeyinaiasli #inaipengantin #inaibertunang #inaicelup #inaimurah #inairambut #wedding #teamjutawaninai #inaidaunasli #inaikahwin #inaitunang #malamberinai #inaikuku #inairawang #inaicantik #inaimerah #inaipokok #rawang #selangor #malaysia

10
22 minutes ago

❤️Antara yang terindah bersama Chocofit . ❤️Alhamdulillah untuk rezeki 2018 . ❤️Jommmm gerak lajuuuu untuk 2019 . ❤Assalammualaikum Saya Nurmala Agent CHOCOFIT KPA027 (JB) Harga sekotak CHOCOFIT RM79 Harga sekotak LEMONFIT RM48 COD (Taman Impian Emas, Setia Tropika, Kempas, Dato Onn, Adda Height,Setia Indah, Taman Daya, Taman Mount Austin, Taman Johor Jaya, Taman Molek, Pandan) Lunch Hour COD (Tmn U, MPJBT, UTM Skudai) POS setiap hari seluruh Malaysia . *FAST REPLY WATSAPP KAKAK* www.wasap.my/60127502258/chocofit Www.wasap.my/60127502258/lemonfit #chocofitjb #jdt #johor #chocofitjohorbahru #chocofit #chocofitjohor #chocolista #chocofitaustin #chocofitskudai #coklatbelgium #chocofitmalaysia #fitnessmalaysia #cabarankurus #nakkurus #chocofitsingapore #nakcantik #chocofitsingapura #chocofitsg #chocolateforfitness #pinggangramping #pehakecil #slimmingproductmalaysia #slimmingproduct #slim #chocolate #agentwanted #dropshipwanted

10
23 minutes ago

SERUM BERLIAN !! ADA KILANG SENDIRI DAN BUKAN PRODUK REBRANDING OKAYY 😊 . Salam MEERACLE 💕 Meeracle Facial Serum & Meeracle Facial Cleanser ialah produk yang menggunakan ekstrak batu permata sebagai bahan utama. . MENJADI-JADI DENGAN MEERACLE 💕 . Alhamdulillah, konsisten bersama Meeracle boleh merawat dan memperbaiki masalah kulit wajah yang dialami. . Kini, tampil yakin dan cantik di hadapan org lain. . Terima Kasih Meeracle ❤ . Menjadi-jadi dengan formula batu permata 💎 . http://www.wasap.my/60172375183/Info+Meeracle . @meeracle_fadzlyna . #meeracle #meeraclelover #meeraclebatupermata #MeeracleGemstoneBeauty #FighterSquad #MeeracleDianaEmpire #OurDreamComeTrue #TeamMeeracleZZ #zahirahmacwilson #zahirahformeeracle #agentwanted #dropshipwanted

10
24 minutes ago

Ya Allah, makin berdebar jantung bila tengok video ni! Dup dap dup dap jadinya. Actually, official launching 26 Ogos nanti, tapi malam ni, diorang bukak SPECIAL OFFER! . HQ nak bagi 1000 Lip Balm Limited Edition secara FREE! . Haaa betul, FREE! . Cuma.. Cuma.. Cuma.. . Offer ni bukan untuk semua. Hanya yang join Telegram Nana je akan tau cara untuk claim offer ni. Dan satu lagi.. . Offer ni akan tamat jam 11 malam ni. Tepat 11.01 malam, offer ditutup. Jadi, Nana cadang, jangan fikir lama-lama. Join terus Telegram ni dan terus tengok cara untuk claim offer ni k. Tengok link dekat BIO & klik join terus ye. . 💞 whatsapp/telegram ➡ 018-3159351 #tasneemnaturelsubangjaya #tasneemnaturelusj #tnsubangjaya #tnusj #balmtasneemsubangjaya #balmtasneemusj #balmtasneemnaturel #barangbaby #balmbaby #tnagentselangor #ibuhamil #kelengkapanbersalin #tasneemnaturel #dropshipwanted #dropshipbarangbabywanted #dropshipbarangbaby #eobalm #sayajualbalm #fattzura #bukancintaaku #utusancintabuatadam #kauyangpertama #setelahterlafaznyaakad #dramasweetdreams #TNbabyrange #TasneemNewBabyRange

00
27 minutes ago

Alhamdulillah... ANOTHER SERI LADY BABY . Many have successfully conceived with the help of Jus Seri Lady..congratulations! . Jus Seri Lady is definitely not a pregnancy medication. It is a supplement that helps in women internal healthcare. When your internal is healthy and in good condition, it is more easier for you to conceive. . Thank you Jus Seri Lady for making the dream of women who wants to have baby, a dream come true. . For those of you who keen to try Jus Seri Lady may wish to WhatsApp Lisa: 91071697 #seriladybaby #jusserilady #dropshipwanted #teamdvogue

00
50 minutes ago

Jom kita tengok tips buat masker paling simple & mudah untuk disediakan. Banyak manfaat pada kulit. 1. Asingkan putih telur dengan kuning telur (ambil putih sahaja) 2. Kacau putih telur hingga berbuih. 3. Cuci muka dgn bersih menggunakan pencuci muka dengan air suam. (Tujuan untuk bukak pori muka yang tersumbat) 4. Sapukan rata putih telur tu ke muka dan letak tisu muka pada wajah. 5. Tunggu sehingga betul-betul kering. Cuci muka dengan air sejuk (Tujuan untuk tutupkan balik pori muka) Masa tarik tisu tu boleh tgk segala blackhead whiteheads keluar. Kulit muka akan rasa sangat bersih. Buat 2-3 kali seminggu dah cukup.Lepas tu apply #BirdnestEssence ,makin cantik dan sihat kulit uolls😘 Selamat mencuba! Like dan share jika manfaat. #TeamMamyPower #TipsKecantikkan #BirdnestEssenceByPna

31
1 hour ago

Sejak pakai BNE ni dengan konsisten. Lain macam betul kesan nya. Mana taknya, tengoklah bahan bahan yg ada dalam #BirdnestEssence ni semua best2 😍 Laaa kan bahan ni semua ada je dekat dapur. Cuma sarang burung walet tu tak ada kan. Nak mudah senang je, beli BNE settle. Calit calit terus syantik 😍 #BirdnestEssenseByPna #TeamMamyPower

31