drdesignreka Photos & Videos

2 weeks ago

Abam nak tanya ni, best ke bersesak pegi bazaar ramadhan? . Bila dah jauh dari keluarga, excited tuk borong lauk pauk kat bazar ramadhan ni macam dah xder dah. Kalau dulu masa belajar, kalau bleh, setiap hari nak berbuka ngan lauk lain2. πŸ˜… Maybe sebab betul kot org cakap, bagila berapa byk jenis lauk pauk depan mata, tapi xder satu pun leh lawan lauk pauk masakan mama aku. . . Yes, aku rindu nak berbuka ngan keluarga aku. Tapi apa kan daya, dekat raya baru dapat balik sana...😒 . . . . . Xiaomi Mi 8. Putrajaya l Malaysia. @drdesignrekaservices @perbadananputrajaya . . . . . . . . . #putrajaya #Malaysia #Selangor #ramadan #missingnyhometown #architecture #building #city #travel #traveling #visiting #instatravel #instago #street #outdoors #urban #town #sky #sight #tourism #wall #apartment #summer #hashto #snypechat #mi8 #mi8photography #snapkritik #drdesignreka #drdesignrekaphotography

980
2 months ago

Eat well, rest well and play well. Jangan biarkan diri sendirian. Try to make urself occupied, dgn sahabat, dgn kerja, dgn keluarga. . Juga dengan Dia 😁 . . . Xiaomi Mi 8. Cyberjaya l Malaysia. πŸ“Έ @drdesignrekaservices . . . . . . . #Cyberjaya #Malaysia #Selangor #food #foodporn #foodie #foodpicoftheday #foodpic #foodgasm #instafood #yummie #travel #traveling #visiting #instatravel #instago #luxury #city #sky #restaurant #tourism #fruit #people #snypechat #mi8 #mi8photography #drdesignreka #drdesignrekaphotography

16412
3 months ago

Salam Februari semua. . Dah tak lama dah program Jom Kurus Malaysia 12 #teamcyberputra under @coachcem dah mula. So cam biasa, abam #photogofficialCC for the whole season. Rindu nak shot muka-muka "buruk" peserta πŸ˜‚ . Get ready! πŸ˜ŽπŸ‘. . . . . Nikon D3200 Shah Alam l Malaysia @drdesignrekaservices . . . . . . . #shahalam #Malaysia #Selangor #competition #athlete #people #game #motion #wear #action #championship #ball #netball #portrait #leisure #sport #mcm #fit #fitfam #fitspo #fitness #stadium #fun #snypechat #snapkritik #drdesignreka #drdesignrekaphotography

1069
3 months ago

Ada masanya kita perlu dengar kata hati kita sendiri. " Aku boleh ". " Aku hebat ". " Aku awesome". . Pedulikan apa yg lain bebelkan kalau ianya negatif tuk kita. . Selamat pagi dunia! πŸ˜ŽπŸ‘. . . . . Xiaomi Mi 8 Cyberjaya l Malaysia @drdesignrekaservices . . . . . . . #Cyberjaya #Malaysia #Selangor #graffiti #art #design #illustration #painting #artistic #visuals #graphic #vandalism #wall #religion #culture #mural #decoration #street #spray #traditional #snypechat #mi8 #mi8photography #drdesignreka #drdesignrekaphotography

1115
3 months ago

Orang takkan pernah nak tahu susah kita. Diorang hanya nak tahu hasil. . So keep ur personal life, ur struggle hanya untuk diri sendiri dan orang yang betul2 ada masa susah n senang ko je πŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺ . . Xiaomi Mi 8. Cyberjaya l Malaysia. πŸ“Έ @drdesignrekaservices . . . . . . . #Cyberjaya #Malaysia #Selangor #bike #race #vehicle #wheel #seated #hurry #competition #biker #helmet #rider #action #road #cyclist #people #racer #sport #mcm #fit #snypechat #mi8 #mi8photography #drdesignreka #drdesignrekaphotography

1086
4 months ago

Chill. Nama pun manusia, takkan terlepas dari masalah. . Yang penting, cmner kita nak handle masalah tu. Allah Maha Adil, dia xkan bebankan hambaNya dgn dugaan n ujian yg tak tertanggung. Stay strong and positive πŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺ . . Xiaomi Mi 8. Cyberjaya l Malaysia. πŸ“Έ @drdesignrekaservices . . . . . . . #summer #outdoors #wood #people #nature #business #food #foodporn #foodie #foodpicoftheday #foodpic #foodgasm #instafood #yummie #drink #wooden #travel #traveling #instatravel #instago #glass #traditional #tropical #leaf #snypechat #mi8 #mi8photography #drdesignreka #drdesignrekaphotography

992
4 months ago

Akhirnya... Ini je yang mampu.. Masih belum HITT.. Target 50KG.. Untuk kali ini.. Masih teruskan Usaha.. Kali seterusnya.. Putus Asa.. Belum muncul jua.. Aminn.. InshaAllah berjaya.. 2019 cuba melakar kejayaan.. Terima kasih... Coach @coachcem yang selalu mendera... Terima kasih Kawan2 @scouts.my yang menyokong... Sentiasa bersama menjadi mangsa dera...πŸ€“πŸ€“ Terima kasih wan @mhdikhwnnwwi87 dari @drdesignrekaservices yang hasilkan banner & gambar cantik ini.... Terima kasih semua... #scoutsFlexi #SF8 #FashaSendat #TeamScoutsCC #FitnessProgram #Workout #TeamWorkout #teamCC #teamIMI #coachcemhensem #teamscoutsCC #drdesignreka

3628
5 months ago

Minggu too... Sis yang kena.... Berat naik... Baru padan muka... Belasah brownies.. Bukan sepotong dua... X sempat burn..... πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯ Menyumbang la... Ye.... πŸ˜œπŸ˜œπŸ˜œπŸ˜›πŸ˜›πŸ˜›πŸ˜›πŸ˜› Gembira kakleha hulur tabungnye.... Coach @coachcem kemain lagi ketawa....πŸ€ͺπŸ€ͺ #scoutXI #scoutsFlexi #SF8 #TeamScoutsCC #FitnessProgram #Workout #TeamWorkout #teamCC #teamIMI #teamgd #teamscoutsCC #drdesignreka

150
6 months ago

Us at last day Scouts 12 vs 1st day fitness test Scouts 12 saya xde gmbr official sorg2 sebelum😐😐..sebabnya di kala itu hanya menemankan @maazlina_ali yg nk join program ni..x terpikir nak join pon sbb rs dh ok.. Sekali amek ko..fitness test hanya 19/24😜😜..so i.keep.telling myself why not giving urself chance to join this programme n see how is it works my review on this programme best sangat.ternyata berkesan rupanya nk losing some kg within 6weeks(walaupon ade yg cheat tika outstationπŸ˜‚πŸ˜‚) dengan rutin senaman yg mintak nyawa tambah lagi seram bila @coachcem terjerit2..selalu la.nama sy di sebut2 sebab x pandai plank..bontot tinggiπŸ˜‚πŸ˜‚ lagi best dpt kenal org2 yg hebat dr program ni..semua motivatated nak sihat dan menjaga kesihatan dgn baik kalau boleh program ni lama skit like 8 weeks..tak puas rasanyaπŸ˜…πŸ˜… Plus kami ade photographer -Mr Ikhwan yg snap gmbr kita bile workout..gmbr semua cantikkkkk...cuma time senaman tu muka hazab menahan seksa takboleh blahπŸ˜‚πŸ˜‚ (hilang comei sayaπŸ˜…πŸ˜…) dan juga advise from.our dietation-Isma..u make me feel so relieved after 2 weeks not losing kg as much as expected..makcik stress k time tu kg tak turun byk😬😬 Perjalanan masih panjang..tapi permulaan yang baik.ke arah lebih sihat menjelang my day soon😘😘😘 semoga lebih istiqomah dan jangan laghoπŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ p/s:i still.wearing same size S btw..cuma rsnya muffin top on my tummy tu dh kurg n pipi pau kecik skittπŸ˜„πŸ˜„πŸ˜„ #Scouts12 #scoutscorexii #scoutscoreworkout #proudscouts #scoutsterritory #coachcem #coachcemhensem #teamcyberGD #abstraxjingga #drdesignreka

120