cfxii Photos & Videos

3 months ago

Sorry for being inactive these days because i'm lack of good internet connection and got some projects to do. PO extended until 14th April 2019! What's new? 1. Kingdom Hearts 3 Pouch will be opened for 4 more slots, so grab it fast! 2. Remember Kingdom Hearts 3 drawstring bag that stole your heart in my booth? I'll reproduce it both in the original canvas material and drill material. DM me for more info :) 3. Kingdom Hearts 3 pins and round double-sided keychain For PO, please dm me through instagram with information such「name, address, phone number, products 」. . . . #comifuro #comifuroxii #comifuro12 #cfxii #cf12 #kingdomhearts #kingdomhearts3 #drawstringbag #pouch #keychain #swordartonline #saoalicization #preorder

150
4 months ago

Aku ga hapal semua artistnya, tapi ini beberapa artist yg ikutan meramaikan project artbook Anime 90's yg organizernya kak Dwikipan 😉 Covernya khas artnya bgt kan? hehhehe Then swipe to see some featuring artist, 3-4 artist pertama merupakan alasan yg membuat keinginan membeli saya kuat 😂 Di tengah tipisnya uang 😂👌 Terimakasih yg mau dititipin beli pas CF kemaren, tolong kembaliannya ditransfer yaaaaa HAHAHHHAHAHAH 🙃 OTSSSUUUUU!! #artbook #anime90s #artbookanime90s #artbookproject #redgelato #shamanking #vegamandalika #lets &go #nintamarantaro #xzbonbon #dnangel #novclow #digicharat ! #dinimarlina #minkymomo #pandaclip #doraemon #aisyahtsuroyya #chibimarukochan #sakae #onepiece #manzurghozaali #booksneakpeek #lootCF #CFXII #CF12 #dwikipan

454
4 months ago

Late💦💦// -Loots, gifts, and freebies i got from #cfxii . Kinda went overboard, but it was worth it ✨ - sorry for some of the artists that i did'nt tag, since idk ur acc name ;; (comment if it's ur merch~) - - #merch #cf12 #con #artist #art #late #comifuro /////itu last pic jgn terlalu diperhatikan😂😂

10010
4 months ago

✨✨Futari wa Pretty Cure!✨✨ Fanart ❤ [CROPPED VERSION] full version is on my facebook! ❤ This is my entry for Anime 90's Artbook Project ❤ it was available at Comifuro12 last week so thank you so much yang uda beli artbooknya yaa ❤ uwu kabarnya sold out~ Makasih juga yang uda beli merchku, pengiriman lagi dikerjakan ya ❤ . ini artwork pertama setelah hampir 6 bulan engga gambar digi lagi huhu senang sekali akhirnya ada yang bisa kupost astg . #prettycure #anime #fanart #digitaldrawing #futariwaprettycure #animefanart #oldanime #oldschool #drawing #digitalfanart #old #comifuro12 #comifuro #cf12 #cfxii #cf #digital #art #digitalart #animeart #animesketch #girls #cutegirls #イラスト #アニメ #oldschoolanime #pink #diamond

2251
4 months ago

Open PO until 9th march 2019! What's new? 1. Kingdom Hearts 3 Pouch will be opened for 5 more slots, so grab it fast! 2. Remember Kingdom Hearts 3 drawstring bag that stole your heart in my booth? It will be re-produced and available soon. It will be kinda different from the version i sold ots in comifuro xii, and i will annouce for the price in 5 or 6 march 2019. Stayed tune~ 3. Kingdom Hearts 3 pins and round double-sided keychain will be available for next week! For PO, please dm me through instagram with information such「name, address, phone number, products 」. CC: @zouge_ . . . #comifuro #comifuroxii #comifuro12 #cfxii #cf12 #kingdomhearts #kingdomhearts3 #drawstringbag #pouch #keychain #swordartonline #saoalicization #preorder

130
4 months ago

Open PO until 9th march 2019! What's new? 1. Kingdom Hearts 3 Pouch will be opened for 5 more slots, so grab it fast! 2. Remember Kingdom Hearts 3 drawstring bag that stole your heart in my booth? It will be re-produced and available soon. It will be kinda different from the version i sold ots in comifuro xii, and i will annouce for the price in 5 or 6 march 2019. Stayed tune~ 3. Kingdom Hearts 3 pins and round double-sided keychain will be available for next week! For PO, please dm me through instagram with information such「name, address, phone number, products 」. . . . #comifuro #comifuroxii #comifuro12 #cfxii #cf12 #kingdomhearts #kingdomhearts3 #drawstringbag #pouch #keychain #swordartonline #saoalicization #preorder

90
4 months ago

(iya , gambarnya ngga nyambung but-) HI HELLO ! i'm opening a local (ID) pre-order for my #cf12 merch ! you can check the catalogue at > > #bulgogibunPO or go straight to fill the form here : tinyurl.com/bulgogibunPO . also , this is a commission of #jungwoo i did a while back for @itsyagi_ 💛💛💛

3956
4 months ago

Thank you so much for visited our booth and supported me in comifuro xii 🙇 Thank God and thanks a lot to my booth partner, @biowan3254 :). This is my first time i join in a convention and it was really fun to meet people there and i can met @lintankleen too and got her autograph during a sudden merch hunting for my cousin, ahaha. Currently i'm working to open PO soon, so stay tune. See you in the next event~ . . . #comifuroxii #comifuro12 #cfxii #cf12 #comifuro #comicfrontier #kingdomhearts3 #kh3 #sora #otsukare #f01b #po

243
4 months ago

[PO after CF] . . Halo kak~ . . Berhubung banyak yang nanyain dan banyak yang ga kebagian juga merch-nya, saya buka PO merch-merch saya yang kemarin 😄 . . 1. Enamel Pin terarium cat blue & Green 40k/each 2. Sling bag ink cat & moon cat 160k/each 3. Totebag BTS idol 40k . . Jika tertarik bisa langsung komen atau DM saya 💕 . . Tolong sertakan juga alamat pengiriman terdiri dari nama penerima, no hp penerima (aktif) dan alamat lengkap. Jangan lupa sertakan juga barang yang diinginkan 😄💕💕 . . PO ditutup tanggal 3 Maret ya kak... Diharap payment dilunasi paling lambat ditanggal itu. Baru setelah itu mulai proses percetakan 😄 . . Ehehe.. terima kasih perhatiannya, jangan lupa khilap lagi 💕💕 😆😆 . . #merchandise #original #cat #comifuro #comifuroxii #comifuro12 #Comicfrontier #comiccon #comiket #CF #CF12 #CFXii #EnamelPin #enamelpins

1.0k7
4 months ago

New Experience.. Introvert tidak harus selalu berada di rumah.. Uwuuu.. #CFXII #Comifuro12

150
4 months ago

Comifuro12 day 1 + 2 - - - - Best comifuro so far but no Lucina print this year 🙃 Also bought a Yukina figure but too lazy to take a proper pic... - - Day 2 is filled with a lot of *ehem* stuffs....

271
4 months ago

CF 12 LOOTS!! O(≧▽≦)O THANK YOU FOR THIS 2 DAYS!! I had so much fun and met new friends and creators!! Also thank you for the freebies and snacks! See ya again at CF13!! Note: if you see your creation in this photo, please tell me so i can follow you, thanks!! #cf12 #cfxii #comifuro12

5114
4 months ago

CF XII Recaps: 1. Met old friends! (Sorry I didn't get to say goodbye, wishing you a safe ride home) 2. Met fandom-friends! 3. Found Waldo..?! Σ(・ω・ノ)ノ 4. Let some Occamies fly off the nests and found adopters to some Kelpies 5. Got art-trades & loots (welcome home, Wade) ♡ 6. Met some reaaaaaaally talented artists!! 7. Geeking out 8. Actually made friends from geeking out!! . * DnD players, I only remember a few of your party, so please forgive the lack of details. Beat that green dragon and don't die! . It was tiring but totally worth it. Thank you for everyone who dropped by, and see you next time! . \(*゚▽゚*)/ . #CF12 #cfxii #comifuro #dnd #dungeonsanddragons #waldo #potterhead #fanart #fanmerch #saintyoungmen #fantasticbeasts #deadpool #queen #baldbirb #lacolmenadetinta

220
4 months ago

Comic frontier 12, didn't get that much pics but a lot of cards and some goodies from very talented artists . . So sad I can't sing at uttattemita stage bcs my file was corrupt Next cf i'll sing for sure . . . met lots of friends there, so happoi #comicfrontierxii #comicfrontier12 #cf12 #cfxii

153
4 months ago

Beberapa foto keseruan CFXII kemarin, gak kerasa udah 3 tahun ikutin ini acara, seneng sih jadi bisa kenal temen sehobi and pada jago gambar pula (apa dayaku yg cuman bisa gambar 2 gunung yg ditengahnya ada matahari 😅) 🐬Thanks to @lusia.vkei yang masih setia dengan Free! dan SnK, kapan lagi bisa fangirlingan soal MakoHaru? Seneng banget kemarin bisa cerita bromance Makoto sama Haru serame itu :') see yaa Lusia, semoga next cf bisa ketemu lg yah 😘 🐱 Thanks to @choratri yang masih setia sama Eruri 😢 dan masih buat fanmerch Eruri juga, maaf kalo kemarin sempet bikin bingung masalah nuker artprint 🙏 suka kurang teliti kalo lg di acara serame itu soalnya diriku 😫 jangan kapok boothnya kudatengin lagi ya..semoga next cf bisa ketemu lagi yah 😍 . . Sekian cerita CF day 1 , see yaa di next CF 😄 . . 📸 by : @fanytrw . . #comifuro12 #cfxii #makoharu #free #shingekinokyoujin #eruri

3413
4 months ago

Sekilas video CFXII hari pertama (23/02)....gak dateng hari kedua karena uang baru bisa diguntingin lagi tgl 28 😷 yang mau dateng hari ini masih bisa, hari terakhir.. Monggo.. . . 🎼Radwimps : Futarigoto . . #comifuro12 #cfxii #balaikartini

102
4 months ago

✨✨✨✨✨✨✨ haloooo besok Comifuro12 aku disini yaaa ❤️❤️❤️ jan lupa berkunjung ke H20-b!!!! Im selling utaite merchsssss❤️❤️ Kalendernya limited stock nih jadi siapa cepat dia dapat ya besok uwu Katalog lengkapnya boleh cek profileku❤️❤️ aku bareng @rovateau dan @emonotional yg artnya kece abis gan!!! Sampai ketemu besok~ #CFXII #CatalogCFXII #KatalogCFXII #Comifuro #ComifuroXII #CatalogueCFXII #Comifuro12 #CF12 #CatalogComifuro #catalogcf12 #katalogcomifuro #katalogcf12 #comifuroday2 #comifuroutaite #cf12utaite

1623