brunei Photos & Videos

1 minute ago

#neckfan untuk korang yang kerap berpeluh2 tu. . Sesuai untuk: Kaki Travel 🧳 Hiking 🥾 . RM 25 RM 25 RM 25 . Kami memerlukan #dropship & #agent utk gadget2 kami.jana pendapatan halus anda.mcm mana nk order Ws terus la dik.harga tidak termasuk postage. Sem RM 8 Ss RM 11 . 011 1002 7481 011 1002 7481 011 1002 7481 . #dropshipdiperlukan #dropshipwanted #dropshipwantedmalaysia #dropshipper #dropshipdiperlukanbrunei #dropshipwantedbrunei #dropshippermalaysia #dropshipbruneiwanted #dropshipbrunei #limbang #limbangdropship #neckfanmurah #brunei #kipasleher

00
1 minute ago

#neckfan untuk korang yang kerap berpeluh2 tu. . Sesuai untuk: Kaki Travel 🧳 Hiking 🥾 . RM 25 RM 25 RM 25 . Kami memerlukan #dropship & #agent utk gadget2 kami.jana pendapatan halus anda.mcm mana nk order Ws terus la dik.harga tidak termasuk postage. Sem RM 8 Ss RM 11 . 011 1002 7481 011 1002 7481 011 1002 7481 . #dropshipdiperlukan #dropshipwanted #dropshipwantedmalaysia #dropshipper #dropshipdiperlukanbrunei #dropshipwantedbrunei #dropshippermalaysia #dropshipbruneiwanted #dropshipbrunei #limbang #limbangdropship #neckfanmurah #brunei #kipasleher

00
1 minute ago

@bnmusics PRE-BOOK now 👍🏻 G7th Ultralight Guitar Capo Product details: Weighing in at only ¼ OZ (8 g) the new UltraLight model packs next-generation composite technology into a simple and elegant design to deliver fast, great-sounding capoing at G7th's lowest price yet. For Acoustic AND Electric steel string guitar UltraLight is a genuinely pro-level capo at a price that's within easy reach of younger players. Easy to use Unique click, twist and play action for fast, buzz-free capoing. Keeps you in tune Key design features help retain the true tone of your instrument and keep you in tune, without getting in the way of your fretting hand. Offer price: $17 No deposit required. WhatsApp to 8794736 to book. Booking ends 23rd September 2019. ETA 1st week of October. Demos/Reviews available on YouTube. #brunei #bruneionlineshopping #bruneishop #bruneimusicians #bruneimusic

00
3 minutes ago

[22.09.2019] Video of Chun's message! 👏 As the Swisse brand ambassador, I am honored to be the guardian of this Swisse Mother and Child Charity Event, I sincerely hope that all children can enjoy the basic growth protection and embrace the bright future. Donate 1 yuan to raise funds for children in poor mountainous areas. Please join me to protect their natural growth! On September 20th, I will come to Shanghai Lujiazui Center to call for the healthy growth of children in poor mountainous areas... Come to see me live tonight 🤩 ➡️➡️➡️FB: http://www.wuchunfb.club IG: https://www.instagram.com/wuchunfb.club/ YT: www.youtube.com/c/ChunWu1010 #photooftheday #theheartofgiving #picoftheday #superstar #brunei #イケメン #ウーズン #wuchun #wuzun #吴尊 #吳尊 #instacool #フェイルンハイ #飛輪海 #FRH #Fahrenheit #吳尊駕到 #swisse

10
4 minutes ago

[22.09.2019] Chun's message! 👏 As the Swisse brand ambassador, I am honored to be the guardian of this Swisse Mother and Child Charity Event, I sincerely hope that all children can enjoy the basic growth protection and embrace the bright future. Donate 1 yuan to raise funds for children in poor mountainous areas. Please join me to protect their natural growth! On September 20th, I will come to Shanghai Lujiazui Center to call for the healthy growth of children in poor mountainous areas... Come to see me live tonight 🤩 ➡️➡️➡️FB: http://www.wuchunfb.club IG: https://www.instagram.com/wuchunfb.club/ YT: www.youtube.com/c/ChunWu1010 #photooftheday #theheartofgiving #picoftheday #superstar #brunei #イケメン #ウーズン #wuchun #wuzun #吴尊 #吳尊 #instacool #フェイルンハイ #飛輪海 #FRH #Fahrenheit #吳尊駕到 #swisse

20
6 minutes ago

Are you interested in/Binary/ forex option Trade(trading in binary and bitcion mining has really helped a lot of people reach their financial dreams and has made more people reach their various business aims and goal). Invest with a trusted account manager and earn huge profits in a period 7 days. 1>Get your trading account well managed 100%with the latest trading software 85% to 95% accurate 2> investment is 100% safe 3>payout assured 100% contact me invest $500 earn 10,800 weekly investment of $400 can earn you $5000 in one week so kindly invest and earn good profits everyday $400 gives $5000 in 1 week $500 gives $10,800 in 1 week $1,000 gives $22,500 in 1 week $1,600 gives $27,500 in 1 week $2,000 gives $35,000 in 1 week $3,500 gives $44,000 in 1 week $5,000 gives $75,000 in 1 week You can kindly inbox me if interested.  no risk involved  100% safe Interested message me to get started. #Timezone #Thailand #NorthKorea #Tasmania #Laos #PapuaNewGuinea #HongKong #NewZealand #Vietnam #Mongolia #Singapore #Japan #Macau #prilaga #Malaysia #Philippines #Australia #Fiji #China #Brunei #NewGuinea #Indonesia #Maldives #SouthKorea #Taiwan #Korea #Worl #WesternAustralia #Victoria

21
7 minutes ago

makeup items for sell from our vendor @sept_eshoppe #murahitupasti . Restock items👇👇 💞Shaping Guide eyebrow x2 $1 💞💄Lipgloss VS x12 $2 😘Kavite Bodyspray Golden shine x2 $5 💞Hudabeauty D.queen 9 in 1 x2 $8 💞6ml Roll on perfumes x11 $3/ea 💞Eyebrow stencils x6 $1 💞Eyebrow single double eyelid 💞model x3 $1 💞JianzHunang eyelah.c x1 $5 💞BioAqua FC x1 $5 💞BioAqua MFC x1 $7 💞Nars Le5 & Ombres issist x1 $5 💞Coloured Raine.L x1 $5 💞Kylie Matte LF x1 $4 💞SFR CC x6 $3 💞HB 40ml foundation x6 $3 💞Eyelash curler x3 $3 💞Mix items:eyeliner/eyebrow.p x47 $1 💞💄Mix items: matte/liq/lip.s/ 💞foundation x23 $1 💞sheseido mask (black/gold) 20¢/1pc if 5pcs $1.00 💞Rapiburst x5 $3 💞💄Solid Lipglaze x6 $1 💋4D karite lipstick $1/each 3x left 💋Note eyeliner $1.50/each 4x left 💋s.f.r color💄$1/each 2x left 💋Fenty Beauty Eyeliner $1.50 5x left 💞Wehe Beauty Aloevera Powder $4 2x left 💞Kiss Beauty eyebrow $2/each 11x left | code (1, 2, 3, 5 & 6) 💕Perfume viral $5/each 2x left (2 bottle Paris Hilton) 💞 Miss five blusher stick $2 1x left 💞wallet levis $8 2x ✓All still available and grabs your now for beauty and make up lovers!! 😘 . @sept_eshoppe @nurhijrah_collection_bn #nurhijrahcollectionbn #murahitupasti #kbkuceria #bandarkuceria #cubeshopbrunei #cubeshop #ootdbrunei #bruneifm #igbrunei #brunei_daily #bruneiig #cubeshop #brunei #ootdbruneiiklan #iklanbrunei #iklanbisnesbrunei #iklanbruneiexclusive #bruneidarussalam #brunika #bizbrunei #repost @instagram @instagramforbusiness @get_repost @repostregramapp Thank You, Admin💚

00
7 minutes ago

Join group Coaching DAPAT RESEPI LENGKAP? ------ Bestnyeee 😃 ------ Sekarang semua Online kan! Lagilah mudah 😍 . Sebelum ni sentiasa : . Beli pakej travel online ✅ Bayar bil online ✅ Beli baju online ✅ Beli makan minum online ✅ Beli groceries online ✅ Beli ikan ayam online ✅ Beli accesories online ✅ Beli tiket movie online ✅ Booking flight online ✅ Transfer duit online ✅ . Kurus pun boleh secara online. Best ke best 😃 . Klik link di http://ckana.wasap.my nanti Coach ana explain mcmana nak kurus dengan gunakan teknik yg mudah 💃🏻 . ✅ Ada Coach guide & pantau ✅ Personal & Group Coaching ✅ Complete & proper meal plan ✅ Menu sihat sedap ✅ Ebook resepi sihat & mudah ✅ Groceries List lengkap ✅ Jadual makan dari pagi ke malam ✅ Combo Home Workout . Dan pelbagai kelebihan lagi utk semua peserta ELWO . New intake di buka sekarang. Lock slot anda skrg sebelum terlepas lagi ☺️ . .. .Coach Ana 📲0193507801 #bittie_healthy #everyoneloseweightonline #teamckrosliza #teamckhaslina #eatclean #fashionvalet #singapore #brunei #malaysia #onlinecoach #lemak #bajuraya #bajukurung #blousebesar #bajubesar #seluarbesar #drama #kualalumpur #fashionhub #moodrepublik #alhamdulillah #tipskurus #malaysia #fitmuslimah

00
8 minutes ago

Terima Kasih kerana menggunakan perhidmatan kami.. . . . Mahu bercuti ke Sabah? kundasang? Jom calling2 @pakej.percutian.sabah kami sedia membantu anda. Untuk sebarang pertayaan boleh terus ke no whassap kami 01119922040 atau click link di bio . . . Kepakaran kami menyediakan pakej percutian terlajak laris dan terhangat di pasaran dengan kadar murah dan bajet sesuai untuk anda semua lapisan umur mengikut kesesuaian pakej. . . Inilah masanya buat sayang-sayang semua mencipta memori terindah bersama insan dan teman tersayang serta menikmati keindahan Alam Ciptaan TUHAN. . . ADAKAH ANDA INGIN MENJADI SEBAHAGIAN DARI INSAN-INSAN INI??? JANGAN TUNGGU LAGI !! . . Hanya deposit serendah RM50 sahaja. Ansuran juga diterima [ mengikut pakej ] 😄. Jadi apa tunggu lagi. . . MARI BERJODOH BERSAMA KAMI!! @pakej.percutian.sabah . . Whatsapp for booking 📲 011-19922040 (atau click link di bio) #keretasewamurah #sabah #travelsabah #kelantan #indonesia #carrentalmalaysia #kualalumpur #kotakinabalu #pakejkundasang #pakejmurah #kkia #ctdk #kualalumpur #sarawak #sarawakian #kedah #uum #ums #selangor #kotakinabalu #klia #kundasangtrip #travel #instaseleb #siscuba #mirafilzah #zizanrazak #brunei #indonesia

10
8 minutes ago

PRE ORDER. Original Salomon Sense Escape Mens Trail Running / Hiking Shoes Price: $ 115 Whatsapp to 8794736 or 8794281 to pre order #brunei

20
9 minutes ago

- Masker Spirulina Tiens adalah masker untuk perawatan wajah yang terbuat dari bahan dasar ganggang biru, sebuah spesies ganggang yang telah hidup lebih dari 3,6 juta tahun yang lalu. Ganggang ini sangat kaya akan kandungan gizi sehingga memperoleh gelar “makanan super” karena banyak mengandung berbagai nutrisi esensial yang dibutuhkan tubuh. - Masker spirulina tiens juga memilliki kandungan nutrisi tertinggi didunia dimana nutrisi pada 1 kg spirulina sebanding dengan nutrisi pada 1000 kg sayuran segar, sehingga kandungan nutrisi 1 butir kapsul spirulina sama efektifnya dengan setengah kilogram nutrisi pada sayuran dan buah-buahan segar. - Masker spirulina tiens banyak mengandung zat anti oksidan C, B1, B5 and B6, mineral zinc, mangan, tembaga, asam amino esensial, betakaroten, vitamin E dan juga memiliki kandungan khusus yaitu gamma linoleic acid yang hanya ditemukan pada biji-bijian dan buah-buahan. Kandungan gamma linoleic acid dan 18 asam amino esensial pada spirulina sangat bermanfaat untuk menjaga kesehatan dan kelembaban sel kulit dan otot. - Manfaat Masker Spirulina Tiens Menghilangkan jerawat Memperhalus tekstur kulit wajah Mempertahankan kekenyalan kulit Mengencangkan kulit wajah Memberi nutrisi pada kulit Mengurangi kandungan minyak berlebih pada kulit Menghambat penuaan dini Menghilangkan kerutan diwajah Menghilangkan flek hitam Mengangkat sel kulit mati Diskon Via WA 085782308274 #masker #alami #sehat #cantik #putih #aceh #wisataaceh #pantaiaceh #kotabandaaceh #bandaaceh #bandung #bali #malaysia #brunei #putihalami #wanita #islahuddinmy #malaysia #palembang #ntt #makassar #jateng #jawa #jabar #bandung #spirulina #maskeralami #alami #herbal #indonesia #cnnindonesia

00
10 minutes ago

Drop by to our store at Unit C40, Ground Floor, Block C, Gadong Central Menglait Building, Kg Menglait. Opening Hours Daily Monday - Thursday & Saturday: 10.30AM-8.15PM Friday: 10.30AM-11.30AM 2.30PM-8.15PM Sunday: 10.30AM-7.15PM Whatsapp: +6738667433 (NO CALLS) Come visit our store for more details! #brunei #bruneionlineshopping #bruneientrepreneur #melonycubeshop #melonycube

00
10 minutes ago

" Life has knocked me down a few times, it showed me things I never wanted to see. I experienced sadness and failures. But one thing for sure, I always get up. " #Modeling #Fashion #Makeup #Stylish #ootdbrunei #Brunei #weddingdress #bruneiweddings #malayweddingdress #malaywedding #Family #familia #smile #lifestyle #adventure #nature #loveyourself #engaged #soleminization #tidetheknot #marriage . . . . 📸By @along_ilham_photography . . . 📸By @along_ilham_photography . . . 📸By @along_ilham_photography . . . Dress💕 By @makailahaifa_ . . . Dress💕 By @makailahaifa_ . . . Dress 💕 By @makailahaifa_

40
10 minutes ago

Ada online shop? Ada bisnes sndr? Rugi x buat logo!! Jom oder dengam kami . PROMOSI RM15 1 LOGO‼️‼️ . . ❌BUKAN COPY PASTE ❌BUKAN READY MADE ♥️KAMI DESIGN IKUT SKOP ANDA . . BOOK NOW WITH LOW DEPOSIT!🥰 Vendor by @giftstorage _________________________________________________ . . 👍🏻Buat masa ni boleh beli secara oline. Medium untuk oder: ✅ @giftstorage wtspp +60193438962 ✅ shopee: zuzahouse atau taip shariha ✅ wtspp vendor : +60172667105 . . Follow kami👇🏻 Twitter: zuzahouse Shopee: zuzahouse atau taip shariha . . KAMI MENCARI MEREKA YANG NAK JOIN VENDOR KAMI SECARA ONLINE/OFFLINE. Wtspp kami : www.wasap.my/60172667105/vendor . . #alfredo #beryls #chocodaps #coklat #coklatmurah #coklatlangkawi #vendor #vendorswanted #vendorsneeded #vendorboutique #vendorwedding #vendorphotography #vendorphoto #vendorbanting #vendorbantingwanted #vendorbantingviral #jugra #paragliding #banting #malaysia #singapore #brunei #indonesia #asia #butik #motifviral #viral #viralvideos #zuzachallenge #zuzaviralj

00
10 minutes ago

Terima Kasih kerana menggunakan perhidmatan kami.. . . . Mahu bercuti ke Sabah? kundasang? Jom calling2 @pakej.percutian.sabah kami sedia membantu anda. Untuk sebarang pertayaan boleh terus ke no whassap kami 01119922040 atau click link di bio . . . Kepakaran kami menyediakan pakej percutian terlajak laris dan terhangat di pasaran dengan kadar murah dan bajet sesuai untuk anda semua lapisan umur mengikut kesesuaian pakej. . . Inilah masanya buat sayang-sayang semua mencipta memori terindah bersama insan dan teman tersayang serta menikmati keindahan Alam Ciptaan TUHAN. . . ADAKAH ANDA INGIN MENJADI SEBAHAGIAN DARI INSAN-INSAN INI??? JANGAN TUNGGU LAGI !! . . Hanya deposit serendah RM50 sahaja. Ansuran juga diterima [ mengikut pakej ] 😄. Jadi apa tunggu lagi. . . MARI BERJODOH BERSAMA KAMI!! @pakej.percutian.sabah . . Whatsapp for booking 📲 011-19922040 (atau click link di bio) #keretasewamurah #sabah #travelsabah #kelantan #indonesia #carrentalmalaysia #kualalumpur #kotakinabalu #pakejkundasang #pakejmurah #kkia #ctdk #kualalumpur #sarawak #sarawakian #kedah #uum #ums #selangor #kotakinabalu #klia #kundasangtrip #travel #instaseleb #siscuba #mirafilzah #zizanrazak #brunei #indonesia

60
11 minutes ago

Ada online shop? Ada bisnes sndr? Rugi x buat logo!! Jom oder dengam kami . PROMOSI RM15 1 LOGO‼️‼️ . . ❌BUKAN COPY PASTE ❌BUKAN READY MADE ♥️KAMI DESIGN IKUT SKOP ANDA . . BOOK NOW WITH LOW DEPOSIT!🥰 Vendor by @giftstorage _________________________________________________ . . 👍🏻Buat masa ni boleh beli secara oline. Medium untuk oder: ✅ @giftstorage wtspp +60193438962 ✅ shopee: zuzahouse atau taip shariha ✅ wtspp vendor : +60172667105 . . Follow kami👇🏻 Twitter: zuzahouse Shopee: zuzahouse atau taip shariha . . KAMI MENCARI MEREKA YANG NAK JOIN VENDOR KAMI SECARA ONLINE/OFFLINE. Wtspp kami : www.wasap.my/60172667105/vendor . . #alfredo #beryls #chocodaps #coklat #coklatmurah #coklatlangkawi #vendor #vendorswanted #vendorsneeded #vendorboutique #vendorwedding #vendorphotography #vendorphoto #vendorbanting #vendorbantingwanted #vendorbantingviral #jugra #paragliding #banting #malaysia #singapore #brunei #indonesia #asia #butik #motifviral #viral #viralvideos #zuzachallenge #zuzaviralj

00
11 minutes ago

Bismillahirrahmanirrahim.. Dgn izi-Nya Street IceCream beroperasi di Bandarku Ceria pagi td❤🌹😍 Terima kasih byk yg singgah membeli IceCream🍨Semoga biskita dikurniakan Rezeki ALLAH berpanjangan berlimpah ruah kerana ALLAH.. Aamiin Ya ALLAH.. Syukur Alhamdulilah.. Syukur Rezeki ALLAH.. Rezeki ALLAH pasti masuk lagi kerana ALLAH.. Aamiin Ya ALLAH.. #brunei #bruneifm #bruneionlineshop #bruneifoodies #bruneidarussalam #bruneibusiness #bruneipromotes #bruneifoods #iklan #iklanbrunei #icecream #streeticecream #bandarkuceria #bsb

20
12 minutes ago

@hadrah.serikandiseni.bn menawarkan perkhidmatan: 💟HADRAH 💟TAUSYEH 💟DIKIR 💟NASYID . . Sesuai utk majlis perkahwinan, pernikahan, pertunangan, keramaian, keagamaan, hari jadi, konvokesyen, dan lain2 acara yang bersesuaian. . . Untuk tempahan atau ingin mendapatkan keterangan lebih lanjut bolehlah menghubungi Nadirah (8919811) atau Ayu (7218246) dan jangan lupa untuk mengikuti kami melalui instagram hadrah.serikandiseni.bn . . #brunei #bruneiroyalfamily #bruneifm #bruneiig #bruneishop #bruneiwedding #bruneifoodies #bruneifashion #bruneimakeup #bruneionlineshop #bruneidarussalam #bruneidaily #bruneiroyals #bruneiadvert #bruneifunction #pakejkahwinlengkap #bruneikahwin #kahwinletop #brideboxshowcase #hadrah #hadrahbrunei #muabrunei #makeupartisbrunei #bruneimakeupartist #bruneiphotography #bruneiphotographer #songketwedding #bandarkuceria #letoplebaran #kampongayer

20
12 minutes ago

Waktu Ika sebagai seorang student dulu, katanya nak jimat duit. Always makan maggi waktu malam. Kalau kena study lewat minum coffee macam air masak🤭 Tealive chill&chill itu semua fav sangat dah. Kalau lepak dengan kawan order mcd kfc🍔🍟 . Lepas berbulan amalkan pemakanan yang sama, akhirnya breakout tahap yang paling teruk💆🏻‍♀️ . #youarewhatyoueat ✅ . Saya pernah try berjuta produk untuk recover balik. But i told you, satu pun tak jadi dengan skin saya waktu tu. . Fedup untuk try produk, i try untuk eat clean. First, cut air manis minum air kosong. I drink a lot. Stop makan makanan berminyak and change 100% my meal. . MasyaAllah tabarakallah Alhamdulillah this is my skin right now🥰 A healthy skin starts from inside. Terpulang korang nak percaya ke tak. My skin recover once i change my eating habit. Semua ilmu yang saya belajar dalam #everyoneloseweightonline , semua saya apply untuk rutin seharian👍🏻 . Kalau korang boleh gi facial, spa, spend beli krim serum beratus ada yang jumpa pakar kulit sampai beribu.. trust me.. korang boleh sangat nak join program coaching saya ni. Ramai dah bagi feedback selain kurus, skin complexion makin baik. . Tapi kalau rasa nak cuba cara lain terpulang. Saya dah try a lottttt of product sebelum finally saya decide untuk amalkan diet sihat ni😊 . Saya dah bagi jalan shortcut ikut highway ni. Tapi kalau nak ikut jalan lama silakan. Eventually akan sampai gak destinasi kan. Pilihan masing2. Im just sharing my two cents🥰 . .. .Coach Ana 0193507801 #bittie_healthy #everyoneloseweightonline #teamckrosliza #teamckhaslina #eatclean #fashionvalet #singapore #brunei #malaysia #onlinecoach #lemak #bajuraya #bajukurung #blousebesar #bajubesar #seluarbesar #drama #kualalumpur #fashionhub #moodrepublik #alhamdulillah #tipskurus #malaysia #fitmuslimah

00
14 minutes ago

💞 Alhamdulillah, tq. Kak. Order sentiasa open selagi stock masih ada😘. : 💞 telekung Seri Rania 💞RM 199 SM/ RM 209 SS : 💞 Untuk order sila tekan link di bio👆@ pm/dm 👉📲 +601591412726. : 💄 #telekungcottonselesahm 💄 #telekungcantik 💄 #telekungmurah 💄 #telekungsitikhadijah 💄 #telekungcotton 💄 #telekunghantaranexclusive 💄 #koleksiserirania : 📮 #jerebu 📮 #london 📮 #newyork 📮 #canada 📮 #sweden 📮 #birmigham 📮 #brunei 📮 #singapore 📮 #indonesia 📮 #dungun 👒 #meletop

10
14 minutes ago

Terima Kasih kerana menggunakan perhidmatan kami.. . . . Mahu bercuti ke Sabah? kundasang? Jom calling2 @pakej.percutian.sabah kami sedia membantu anda. Untuk sebarang pertayaan boleh terus ke no whassap kami 01119922040 atau click link di bio . . . Kepakaran kami menyediakan pakej percutian terlajak laris dan terhangat di pasaran dengan kadar murah dan bajet sesuai untuk anda semua lapisan umur mengikut kesesuaian pakej. . . Inilah masanya buat sayang-sayang semua mencipta memori terindah bersama insan dan teman tersayang serta menikmati keindahan Alam Ciptaan TUHAN. . . ADAKAH ANDA INGIN MENJADI SEBAHAGIAN DARI INSAN-INSAN INI??? JANGAN TUNGGU LAGI !! . . Hanya deposit serendah RM50 sahaja. Ansuran juga diterima [ mengikut pakej ] 😄. Jadi apa tunggu lagi. . . MARI BERJODOH BERSAMA KAMI!! @pakej.percutian.sabah . . Whatsapp for booking 📲 011-19922040 (atau click link di bio) #keretasewamurah #sabah #travelsabah #kelantan #indonesia #carrentalmalaysia #kualalumpur #kotakinabalu #pakejkundasang #pakejmurah #kkia #ctdk #kualalumpur #sarawak #sarawakian #kedah #uum #ums #selangor #kotakinabalu #klia #kundasangtrip #travel #instaseleb #siscuba #mirafilzah #zizanrazak #brunei #indonesia

71
14 minutes ago

Janganlah bersedih apabila di caci ketika melakukan kebaikan. . Istighfar dan bersabarlah. Ingati peristiwa ketika Baginda SAW kan berdakwah kepada orang-orang Taif. Sesampai saja ke bumi Taif, Bani Thaqif tidak menerima dakwah Baginda malah melontar batu kepada Baginda hingga mengalir darah dari tubuh mulia Baginda. Walau ditimpa sedemikian Baginda tetap sabar dan mendoakan yg terbaik untuk mereka. . Contohi kesabaran Rasulullah SAW dan jadikan Baginda sebagai teladan hidup kita, semoga kitani semua beroleh syafaat baginda di akhirat kelak Allahumma Aaamiin . . #muslimsbn #brunei #muslimsbrunei #bruneiislam #islam #bruneifm #bruneidaily #bruneidarussalam #muslimsbrunei #bruneimuslimah #muslimbrunei

30
15 minutes ago

Are you interested in/Binary/ forex option Trade(trading in binary and bitcion mining has really helped a lot of people reach their financial dreams and has made more people reach their various business aims and goal). Invest with a trusted account manager and earn huge profits in a period 7 days. 1>Get your trading account well managed 100%with the latest trading software 85% to 95% accurate 2> investment is 100% safe 3>payout assured 100% contact me invest $500 earn 10,800 weekly investment of $400 can earn you $5000 in one week so kindly invest and earn good profits everyday $400 gives $5000 in 1 week $500 gives $10,800 in 1 week $1,000 gives $22,500 in 1 week $1,600 gives $27,500 in 1 week $2,000 gives $35,000 in 1 week $3,500 gives $44,000 in 1 week $5,000 gives $75,000 in 1 week You can kindly inbox me if interested.  no risk involved  100% safe Interested message me to get started. #Timezone #Thailand #NorthKorea #Tasmania #Laos #PapuaNewGuinea #HongKong #NewZealand #Vietnam #Mongolia #Singapore #Japan #Macau #prilaga #Malaysia #Philippines #Australia #Fiji #China #Brunei #NewGuinea #Indonesia #Maldives #SouthKorea #Taiwan #Korea #Worl #WesternAustralia #Victoria

00
15 minutes ago

OPEN PO DRESS TURKI ORIGINAL TURKI 100% Tunik SIZE : S M L XL. . . . PEMBAYARAN : DP 50%, PELUNASAN SAAT BARANG SIAP KIRIM . HARGA IDR 900.000 . ////////////////////////////// Format pemesanan : Nama: Alamat lengkap: No HP aktif: Ukuran LD (dress or tunik): Ukuran Hip (celana): ///////////////////////////////. . . . INFO : 081225974522 (WA) Free ongkir Se INDONESIA . . . Follow us : @lacasaqueen @lacasaqueen @lacasaqueen. . . #fashion #muslimfashion #indonesiafashion #premiumdress #premiumabaya #bajupesta #malaysiafashion #brunei #middleeast #turki #abaya #gamis #longdress #kaftan #muslimdress #muslimwear #brand #muslimbrand #jogja #jakarta #apparel #clothing #indonesiabrand #muslimworld #hijaber   #instafashion #instalookb

00
16 minutes ago

*CARA MENGATASI MASALAH SEMBELIT* 📝✔️Minum air secukupnya, sekurang-kurangnya 8 gelas air sehari. Lebih banyak air, lagi elok untuk sistem penghadaman. Kalau nak tahu sama ada badan kurang air atau tidak, periksa warna air kencing anda. Kalau agak kekuningan, maksudnya badan anda kurang air. Boleh baca artikel Kaitan Warna Air Kencing Dengan Kesihatan, untuk info lanjut ✔️📝Amalkan makanan yang tinggi kandungan SERAT seperti bijirin, buah-buahan dan sayur, sayuran. Makanan yang tinggi kandungan serat dapat membantu proses pencernaan berjalan dengan lebih lancar . 📝✔️Pastikan anda rajin bersenam. Senaman membantu meningkatkan kadar metabolisme dan melancarkan proses pencernaan. 📝 ✔️Apa yang paling penting adalah jadikan rutin ke tandas itu sebagai amalan harian. Jangan suka melengah bila terasa ingin membuang air. Tabiat buruk ini akan menyebabkan masalah sembelit bertambah kronik. . Jom JOIN pendaftaran Intake OKTOBER .🔥🔥🔥 . ILMU DIET ONLINE!!!🌹🌹 Ni lah antara rahsia macam mana peserta2 dpt turun 3-8kg dalam 1 sessi je. Kalau teruskan dgn knowledge yang coach sediakan ni, tak mustahil pun ada yg turun berpuluh2 KG sampai dpt berat ideal. yang penting mereka turun lemak!!! badan pon nampak shaping. Nampak lebih muda. ☺️. Nak tunggu bila? Kalau serius daftar sekarang. . Program Online Coaching Slim & Fun ✅100% Online ✅Meal Plan Terancang & Healthy ✅Boleh makan 5-6 Kali sehari ✅Support Group ✅One to one coaching ✅Topic Harian - Panduan / Info ✅Hadiah Misteri Untuk Peserta yg Commit Lets Slim & Fun💃💃💃 . . Mudahnya kurus bila ada Coach , ILMu dan TEAM SUPPORT...walaupon secara online . Klik bio ig coach utk tips info kurus dan sihat dengan mudah. . .Coach Ana📲 0193507801 #bittie_healthy #everyoneloseweightonline #teamckrosliza #teamckhaslina #eatclean #fashionvalet #singapore #brunei #malaysia #onlinecoach #lemak #bajuraya #bajukurung #blousebesar #bajubesar #seluarbesar #drama #kualalumpur #fashionhub #moodrepublik #alhamdulillah #tipskurus #malaysia #fitmuslimah .

10
17 minutes ago

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ Semoga Bermanfaat 🙏"Berbagi Kebaikan Itu Indah" . Tag temanmu &jangan lupa follow😊😇 . . . ✅ @ustadadihidayat_dakwah01 @ust.adihidayat.dakwah @ust.adihidayat.dakwah #prophetmuhammad #muhammadSAW #indonesia #malaysia #singapore #brunei #tilawahbareng #hijrahku #media #haji #umroh #ustadadihidayat #ustadabdulsomat #kitasemua #1minutebooster #pemudahijrah #hananattaki #oneminutesq

50
17 minutes ago

Masker Spirulina By @herbaoutlet_my ini dia masker wajah yg tgh hangat diperkatakan!! kenapa?? kerana sekali masker sebanding dgn memberikan nutrisi 1kg sayuran ke wajah korang. hebat tak?! 🙌 Sesuai untuk semua golongan umur, perempuan dan lelaki semua boleh menggunakannya 100% dari bahan semula jadi dijamin selamat untuk kulit korang 😘 Jom demi kesihatan wajah korang semakin lawa & hensem, order sekarang: Wassap : 01160812591. . . #acne #jerawat #masker #whitehead #blackhead #jeragat #putih #cantik #comel #kulit #kulitkusam #kkm #malaysia #mask #parutjerawat #singapore #bodycare #bazarpaknil #gojessmojess #skincare #brunei #putihkulit #penjagaanbadan #kulitberminyak #resdung #kulitkering #instafamous #bazaarpaknil #halal

00
18 minutes ago

Masker Spirulina By @herbaoutlet_my ini dia masker wajah yg tgh hangat diperkatakan!! kenapa?? kerana sekali masker sebanding dgn memberikan nutrisi 1kg sayuran ke wajah korang. hebat tak?! 🙌 Sesuai untuk semua golongan umur, perempuan dan lelaki semua boleh menggunakannya 100% dari bahan semula jadi dijamin selamat untuk kulit korang 😘 Jom demi kesihatan wajah korang semakin lawa & hensem, order sekarang: Wassap : 01160812591. . . #acne #jerawat #masker #whitehead #blackhead #jeragat #putih #cantik #comel #kulit #kulitkusam #kkm #malaysia #mask #parutjerawat #singapore #bodycare #bazarpaknil #gojessmojess #skincare #brunei #putihkulit #penjagaanbadan #kulitberminyak #resdung #kulitkering #instafamous #bazaarpaknil #halal

00
18 minutes ago

Hey Akak/Abang ! 🙌 Tengah mencari ubat tinggi? 😍 Nak tambah tinggi 15cm? Tengok MEMBER semua makin TINGGI? - - Jangan risau hari ni admin nak bagitau pasal satu shop ni yang memang terbaik,jangan risau harga murah2 dia kasi asalkan korang text saja😊 - TESTIMONI terkini boleh cek disini 👉 @membertinggi #agentsahbrunei ------------------------------------------------------------- #hubby #brunei #bruneiseller #bruneionlineshop #onlineshop #local #trending #localbusiness #shades #shadesaddict #trending #obssesed #inlove #hubby #baby #underarmourbrunei #sexybaby #unisex

00
18 minutes ago

Masker Spirulina By @herbaoutlet_my ini dia masker wajah yg tgh hangat diperkatakan!! kenapa?? kerana sekali masker sebanding dgn memberikan nutrisi 1kg sayuran ke wajah korang. hebat tak?! 🙌 Sesuai untuk semua golongan umur, perempuan dan lelaki semua boleh menggunakannya 100% dari bahan semula jadi dijamin selamat untuk kulit korang 😘 Jom demi kesihatan wajah korang semakin lawa & hensem, order sekarang: Wassap : 01160812591. . . #acne #jerawat #masker #whitehead #blackhead #jeragat #putih #cantik #comel #kulit #kulitkusam #kkm #malaysia #mask #parutjerawat #singapore #bodycare #bazarpaknil #gojessmojess #skincare #brunei #putihkulit #penjagaanbadan #kulitberminyak #resdung #kulitkering #instafamous #bazaarpaknil #halal

00
18 minutes ago

Masker Spirulina By @herbaoutlet_my ini dia masker wajah yg tgh hangat diperkatakan!! kenapa?? kerana sekali masker sebanding dgn memberikan nutrisi 1kg sayuran ke wajah korang. hebat tak?! 🙌 Sesuai untuk semua golongan umur, perempuan dan lelaki semua boleh menggunakannya 100% dari bahan semula jadi dijamin selamat untuk kulit korang 😘 Jom demi kesihatan wajah korang semakin lawa & hensem, order sekarang: Wassap : 01160812591. . . #acne #jerawat #masker #whitehead #blackhead #jeragat #putih #cantik #comel #kulit #kulitkusam #kkm #malaysia #mask #parutjerawat #singapore #bodycare #bazarpaknil #gojessmojess #skincare #brunei #putihkulit #penjagaanbadan #kulitberminyak #resdung #kulitkering #instafamous #bazaarpaknil #halal

00
18 minutes ago

Masker Spirulina By @herbaoutlet_my ini dia masker wajah yg tgh hangat diperkatakan!! kenapa?? kerana sekali masker sebanding dgn memberikan nutrisi 1kg sayuran ke wajah korang. hebat tak?! 🙌 Sesuai untuk semua golongan umur, perempuan dan lelaki semua boleh menggunakannya 100% dari bahan semula jadi dijamin selamat untuk kulit korang 😘 Jom demi kesihatan wajah korang semakin lawa & hensem, order sekarang: Wassap : 01160812591. . . #acne #jerawat #masker #whitehead #blackhead #jeragat #putih #cantik #comel #kulit #kulitkusam #kkm #malaysia #mask #parutjerawat #singapore #bodycare #bazarpaknil #gojessmojess #skincare #brunei #putihkulit #penjagaanbadan #kulitberminyak #resdung #kulitkering #instafamous #bazaarpaknil #halal

00
18 minutes ago

Masker Spirulina By @herbaoutlet_my ini dia masker wajah yg tgh hangat diperkatakan!! kenapa?? kerana sekali masker sebanding dgn memberikan nutrisi 1kg sayuran ke wajah korang. hebat tak?! 🙌 Sesuai untuk semua golongan umur, perempuan dan lelaki semua boleh menggunakannya 100% dari bahan semula jadi dijamin selamat untuk kulit korang 😘 Jom demi kesihatan wajah korang semakin lawa & hensem, order sekarang: Wassap : 01160812591. . . #acne #jerawat #masker #whitehead #blackhead #jeragat #putih #cantik #comel #kulit #kulitkusam #kkm #malaysia #mask #parutjerawat #singapore #bodycare #bazarpaknil #gojessmojess #skincare #brunei #putihkulit #penjagaanbadan #kulitberminyak #resdung #kulitkering #instafamous #bazaarpaknil #halal

00
18 minutes ago

OPEN PO DRESS TURKI ORIGINAL TURKI 100% Dress SIZE : S M L XL. . . . PEMBAYARAN : DP 50%, PELUNASAN SAAT BARANG SIAP KIRIM . HARGA IDR 1.600.000 . ////////////////////////////// Format pemesanan : Nama: Alamat lengkap: No HP aktif: Ukuran LD (dress or tunik): Ukuran Hip (celana): ///////////////////////////////. . . . INFO : 081225974522 (WA) Free ongkir Se INDONESIA . . . Follow us : @lacasaqueen @lacasaqueen @lacasaqueen. . . #fashion #muslimfashion #indonesiafashion #premiumdress #premiumabaya #bajupesta #malaysiafashion #brunei #middleeast #turki #abaya #gamis #longdress #kaftan #muslimdress #muslimwear #brand #muslimbrand #jogja #jakarta #apparel #clothing #indonesiabrand #muslimworld #hijaber   #instafashion #instalookb

00
18 minutes ago

Masker Spirulina By @herbaoutlet_my ini dia masker wajah yg tgh hangat diperkatakan!! kenapa?? kerana sekali masker sebanding dgn memberikan nutrisi 1kg sayuran ke wajah korang. hebat tak?! 🙌 Sesuai untuk semua golongan umur, perempuan dan lelaki semua boleh menggunakannya 100% dari bahan semula jadi dijamin selamat untuk kulit korang 😘 Jom demi kesihatan wajah korang semakin lawa & hensem, order sekarang: Wassap : 01160812591. . . #acne #jerawat #masker #whitehead #blackhead #jeragat #putih #cantik #comel #kulit #kulitkusam #kkm #malaysia #mask #parutjerawat #singapore #bodycare #bazarpaknil #gojessmojess #skincare #brunei #putihkulit #penjagaanbadan #kulitberminyak #resdung #kulitkering #instafamous #bazaarpaknil #halal

00
19 minutes ago

Masker Spirulina By @herbaoutlet_my ini dia masker wajah yg tgh hangat diperkatakan!! kenapa?? kerana sekali masker sebanding dgn memberikan nutrisi 1kg sayuran ke wajah korang. hebat tak?! 🙌 Sesuai untuk semua golongan umur, perempuan dan lelaki semua boleh menggunakannya 100% dari bahan semula jadi dijamin selamat untuk kulit korang 😘 Jom demi kesihatan wajah korang semakin lawa & hensem, order sekarang: Wassap : 01160812591. . . #acne #jerawat #masker #whitehead #blackhead #jeragat #putih #cantik #comel #kulit #kulitkusam #kkm #malaysia #mask #parutjerawat #singapore #bodycare #bazarpaknil #gojessmojess #skincare #brunei #putihkulit #penjagaanbadan #kulitberminyak #resdung #kulitkering #instafamous #bazaarpaknil #halal

00
19 minutes ago

Masker Spirulina By @herbaoutlet_my ini dia masker wajah yg tgh hangat diperkatakan!! kenapa?? kerana sekali masker sebanding dgn memberikan nutrisi 1kg sayuran ke wajah korang. hebat tak?! 🙌 Sesuai untuk semua golongan umur, perempuan dan lelaki semua boleh menggunakannya 100% dari bahan semula jadi dijamin selamat untuk kulit korang 😘 Jom demi kesihatan wajah korang semakin lawa & hensem, order sekarang: Wassap : 01160812591. . . #acne #jerawat #masker #whitehead #blackhead #jeragat #putih #cantik #comel #kulit #kulitkusam #kkm #malaysia #mask #parutjerawat #singapore #bodycare #bazarpaknil #gojessmojess #skincare #brunei #putihkulit #penjagaanbadan #kulitberminyak #resdung #kulitkering #instafamous #bazaarpaknil #halal

00
20 minutes ago

190922 [ARTICLE] World Knowledge Forum Spotlight Speaker - Korean Wave Representative, Talking About The Future of K-POP . On behalf of the K-Pop industry, Lee Soo Man will be on the stage at SM Entertainment, Korea's largest entertainment company. At the Jangchung Arena on the 25th, the theme of 'Future Entertainment World' will introduce future entertainment that will experience contents without boundaries of reality and virtual space. This session is attracting much attention as more than 30 foreign reporters apply for preliminary coverage. In particular, Chanyeol, one of the representative SM artists, will be on stage together. Chanyeol is an EXO member who made his debut in 2012 as an artist with more than 18 million social network service (SNS) followers among the Korean National K-Pop Stars. EXO 'Growl' 'Call Me Baby' mass production of hit songs such as 'Tempo' gained hot popularity all over the world. EXO has set a big record, including Quintiple Million Seller, 10 Million Cumulative Record Sales in Korea, and Grand Prize for 5 consecutive years. The World Knowledge Forum Secretariat will provide fans with the opportunity to observe the sessions of Chanyeol through the official World Knowledge Forum YouTube channel. Chanyeol said, “I am honored to be able to attend (World Knowledge Forum) celebrating the 20th anniversary of the World Knowledge Forum.” It is the first time that I personally participate in the same stage as the World Knowledge Forum. Said. . #EXO #엑소 #EXOL #엑소엘 #Suho #Junmyeon #Xiumin #Minseok #Lay #Yixing #Baekhyun #Chen #Jongdae #Chanyeol #DO #Kyungsoo #Kai #Jongin #Sehun #brunei #브루나이 #bruneiexol #bruberries #브루나이엑소엘 #bruneikpop #kpopbrunei #kpop @real__pcy @weareone.exo Source: Naver

80
20 minutes ago

PRE ORDER. Original Asics Frequent XT Mens Trail Running Shoes . The ASICS Frequent XT men's running shoe is an outdoor trail running essential, which boasts an array of unique aesthetic and functional features including reverse lugs, which offer traction on both uphill and downhill terrain, a reinforced toe and a trail-specific outsole. They are incredibly lightweight and offer improved breathability and comfort. . Price: $ 115 Whatsapp to 8794736 or 8794281 to pre order #brunei

00
20 minutes ago

Click the hashtag #stickersbyrosy for more stickerbombs design! . . Preorder open VINTAGE ANIMAL STAMPS STICKERBOMBS - ONE SET HAS 45 PIECES ♥️ For your laptop, phone, luggage, books, wall, etc. . . No rush orders please. 3 - 4 weeks waiting time after the closing date. 💜 Price: $7/set Material: PVC/Vinyl/Paper Sticker Box Size: Approximately 4.4 x 4.4 cm FULL payment needed to proceed with your order There could be some slight differences in the colour tone of the pictures and the actual item. Whatsapp us your order and details 8311195 📲 #rosybrunei #byrosy #iklanbrunei #bruneiadvert #brunei #tutong #belait #temburong #bwn #begawan #letteringsstickersbrunei #stickersbyrosy

10
20 minutes ago

Gula adalah punca kepada segala penyakit .... Jom tengok video ni sampai habis 🤩 . . . JOM DAFTAR SEKARANG 👇🏻 🌼 Program Turun Berat Online MUDAH & TERBUKTI 🌼Turun berat 3-10KG -1 musim 🌼Mentoring & Group Coaching 🌼Meal plan lengkap Groceries list 🌼 One-on-One coaching 🌼 Kelas Kurus Online 🌼Topik² Penting 🌼 Combo Workout dari personal trainer 🌼 Rewards untuk pemenang 🌼 100% Online Coaching . klik klik di bio ig untuk tidak terlepas details info dan tips2 menarik untuk KURUS DAN SIHAT dengan mudah . Pendaftaran utk Oktober sudah Dibuka , slot sgt terhad 🔥🔥💥💥 . . .Coach Ana 0193507801 #bittie_healthy #everyoneloseweightonline #teamckrosliza #teamckhaslina #eatclean #fashionvalet #singapore #brunei #malaysia #onlinecoach #lemak #bajuraya #bajukurung #blousebesar #bajubesar #seluarbesar #drama #kualalumpur #fashionhub #moodrepublik #alhamdulillah #tipskurus #malaysia #bajufitnessmuslimah

10
21 minutes ago

🖐🏻, ada yang belum miliki, cuppy kitty? Memang cantik warnanya kitty in ash grey color. Yes ready stok sekarang, bidang 40" Price : $12 . Boleh pakai untuk kid & adult.

11