body Photos & Videos

8 seconds ago

DULU KALAU JALAN DGN KAWAN2 ORG TAK PERNAH NGORAT AKU, MALAH *TAK PERASAN* PUN KEWUJUDAN AKU!!! 😢😢😢 Hmmm.. Kulit kusam, rambut sejemput, malah ade yg tak tau aku ni perempuan ke lelaki. Woiiiiii !!!! Aku perempuanlah, cuma badan aku je tak berapa nak menjadi perempuan sangat. Diorang ingat aku nak ke badan leper xde cutting ni? Aku kalo blh wish, memang nak badan macam killa fairy la citernye... Tapi lepas aku nampak iklan Pinklady yang tak pernah sunyi dari Wall aku, aku pun buat langkah pertama iaitu *MENCUBA*😘😘 *GILERLAH!!!!!!!* Sekarang Killa fairy pun nak wish badan macam aku tauuu.😍😍😍 ************************* 🔛 Hanya telan 2 biji sehari dah ⤵⤵⤵ 🍑 MONTOK 🍑 RAMPING 🍑 LENTIK ❎ Tak Perlu ❌ SAPU ❌ BANCUH ❌ LAPAR ✔ EASY TO EAT ➡ hanya buka penutup botol, ambil 2 biji dan telan dgn plain water. Senang gilerrrrr ! 😘 ✔ EASY TO CARRY ➡ mesra handbag boleh bawa ke mana shj 💊👜 ⌚ JIMAT MASA ⏩ lepas mandi 🚿 boleh terus pakai baju 👗 nak keluar dah tak payah bersiap lama2 dah 💄😊 💸 JIMAT WANG ⏩ Kenapa perlu habiskan duit dengan beli produk macam2 sedangkan boleh beli satu produk untuk pelbagai benefit.. Secara automatik korang pon dapat jimatkan duit korang tau ! JIKA NAK BADAN MCM WANITA SEJATI, LENTIK SANA SINI, Kami akan cuba sedaya upaya memenuhi impian dan cita2 anda semua. 😘 Dapatkannya segera daripada sy..sy akan guide anda sampai jadi..!! GRAB NOW😘 Tekan whatsapp di bawah ini untuk maklumat produk dan tempahan : 📱0128379624 📱0128379624 #pinklady #pinkladybodyperfection #superstokispinklady #supplementpayudara #besarkanpayudara #kembalidara #ketatkanmissv #kulithaluslicin #allinone #body #montok #gadisayu #anggun #cantik #jelita #gebugebas #mantap #bergetah #cantikluardalam #suamimakinsayang

00
20 seconds ago

DULU KALAU JALAN DGN KAWAN2 ORG TAK PERNAH NGORAT AKU, MALAH *TAK PERASAN* PUN KEWUJUDAN AKU!!! 😢😢😢 Hmmm.. Kulit kusam, rambut sejemput, malah ade yg tak tau aku ni perempuan ke lelaki. Woiiiiii !!!! Aku perempuanlah, cuma badan aku je tak berapa nak menjadi perempuan sangat. Diorang ingat aku nak ke badan leper xde cutting ni? Aku kalo blh wish, memang nak badan macam killa fairy la citernye... Tapi lepas aku nampak iklan Pinklady yang tak pernah sunyi dari Wall aku, aku pun buat langkah pertama iaitu *MENCUBA*😘😘 *GILERLAH!!!!!!!* Sekarang Killa fairy pun nak wish badan macam aku tauuu.😍😍😍 ************************* 🔛 Hanya telan 2 biji sehari dah ⤵⤵⤵ 🍑 MONTOK 🍑 RAMPING 🍑 LENTIK ❎ Tak Perlu ❌ SAPU ❌ BANCUH ❌ LAPAR ✔ EASY TO EAT ➡ hanya buka penutup botol, ambil 2 biji dan telan dgn plain water. Senang gilerrrrr ! 😘 ✔ EASY TO CARRY ➡ mesra handbag boleh bawa ke mana shj 💊👜 ⌚ JIMAT MASA ⏩ lepas mandi 🚿 boleh terus pakai baju 👗 nak keluar dah tak payah bersiap lama2 dah 💄😊 💸 JIMAT WANG ⏩ Kenapa perlu habiskan duit dengan beli produk macam2 sedangkan boleh beli satu produk untuk pelbagai benefit.. Secara automatik korang pon dapat jimatkan duit korang tau ! JIKA NAK BADAN MCM WANITA SEJATI, LENTIK SANA SINI, Kami akan cuba sedaya upaya memenuhi impian dan cita2 anda semua. 😘 Dapatkannya segera daripada sy..sy akan guide anda sampai jadi..!! GRAB NOW😘 Tekan whatsapp di bawah ini untuk maklumat produk dan tempahan : 📱0128379624 📱0128379624 #pinklady #pinkladybodyperfection #superstokispinklady #supplementpayudara #besarkanpayudara #kembalidara #ketatkanmissv #kulithaluslicin #allinone #body #montok #gadisayu #anggun #cantik #jelita #gebugebas #mantap #bergetah #cantikluardalam #suamimakinsayang

00
48 seconds ago

กินสติล5วัน สัดส่วนยุบเห็นได้ชัดเลยจ้า -------------------------------------------------------------------- เซต10วัน = 500฿ เซต20วัน = 900฿ เซต30วัน = 1300฿ 🍀ดีท็อกซ์ซองละ 100฿ ---------------------------------------- 💬ติดต่อสั่งซื้อ Line : @phd8091k กดลิ้งไบโอหน้าไอจีเลยจ้า 🚩นัดรับ : เมืองพัทยา เหนือ กลาง ใต้ #ค ุณแม่อ้วนหลังคลอด #อ ้วนหลังคลอด #สต ิล #สต ิลเอาอยู่ #still #stillbyimsrimz #อาหารเสร ิม #ลดน ้ำหนัก #ยาลดน ้ำหนัก #ด ื้อยา #ลดยาก #ด ื้อยาก็ลด #ด ีท็อกซ์ที่ดีที่สุด #ด ีท็อก #อยากผอม #การลดน ้ำหนัก #ยาลดความอ ้วน #สต ิลพาผอม #ด ีท็อกซ์สมุนไพร #body #Slimpill #slim #Weightthailand #Weightloss #loseweight #weight #diet #ร ีวิวสติล #ร ีวิวยาลดน้ำหนัก #ร ีวิวยาลดความอ้วน

10
55 seconds ago

cantiknya awak seperti puteri kayangan🧚🏻‍♀... Terpukau si lelaki rupawan🧖🏻‍♂... Aset mantap luar dan dalam serta body menawan😍... Membuat si lelaki bertambah sayang dan cinta kepada si puteri kayangan💘... Gara2 awak cantik menawan💖💖... Disebabkan pinklady punya pinangan😅... Nakkk cantikkk jgakk🤪🤪..Jom whtsapp👇 www.wasap.my/60197662905/pinklady #syjualsyguna #pinkladyterbaik #remyempire #supplementpayudara #besarkanpayudara #teddybearmurah #makeup #remyempire #reviewmurah #body #montok #makeupmurah #paidrevewmurah #cantik #iphonemurah #instamurah #seriuslalawak #SepahtuReunionAlRaya #meriahBersama #motifviral #MeleTop #nursajat #zizanrazak #original #teammoy #pastikanOri #dyxy #lawakastrowarna

31
59 seconds ago

Drop set Barbell curl😤😤 I highly recommend (if possible) having someone record your exercises. It’s a great way to fix posture and movement. After seeing this video i realized movement is inaccurate. Elbows are supposed to be tucked in and not swinging back and forth. However, that’s how you learn. Observing your movements and looking to perfect it everytime. -follow me @paulocostafit7 For more #health and #fitness content

133
1 minute ago

Follow 👉 @septinountung Community of Fitness Mania : Enjoy the progress #repost by @septinountung Mohon Repost foto antara PUSAR dan LUTUT di tutup DM untuk Promot IG dan repost foto (tdk melayani TAG) yg ingin repost foto langsung DM Gratis Konsultasi, DM untuk menanyakan seputar Fitness Follow @hotmuscle88 dan kamu akan mendapatkan foto terkini setiap saat (Follow @hotmuscle88 and you will get a lot of recent photos) #healthy #bodyperfect #asianboy #gym #fitness #body #handsome #follow4follow #indonesianmuscle #indofitness #fitbody #like4like #strong #asiansexy #asianmuscle #sexy #instagram #inspiration #gymnusantara #handsomeboy #indomuscle88 #gymmotivation #binaraga #boys #gagah #ganteng #laki #tampan #lmengainmass

50
1 minute ago

Cool shades 😎

31
1 minute ago

Расписание на сегодня 🦒: ⠀ ❗21.11.18❗ 17:00 - Mind Body🧘 18:00 - Body Pump🏋‍♀️ 19:00 - Power Mix💪 20:00 - Сайкл🚴‍♀️ ⠀ * На САЙКЛ записывайтесь заранее, количество мест ограничено❗❗❗ ⠀ ⚠️ Запись только по телефону клуба, через директ не записываем ⚠️ ⠀ Телефон для записи 📲 71-33-19 ⠀ #фитнессаратов #фитнес #саратов #спортклубсаратов #гладиаторсаратов #табата #табатасаратов #спорт #похудение #степсаратов #групповыетренировки #body #bodypump #mindbody #powermix #stretch #bodypumpсаратов #степсаратов #powermixсаратов #растяжка #тренировки #pilates #пилатессаратов #сайкл #сайклсаратов #фитнесраспиманиесаратов #bodysculpt #тренажерныйзалсаратов #тренировкивзале

00
1 minute ago

It’s a surreal moment to walk into a store and see myself in catalogs, on boxes and tags in LINGERIE!! I never thought I would be a model or even think about wearing a thong set in front of a whole crew of with bright lights and a camera. I have been doing a lot of reflecting on my younger years and how I spent them. I know we can’t get time back, but I really wish that I could have just stoped obsessing about my weight and what others thought of me. Today I stand with my head up and my booty popping because there is so much more to life❤️ #celebratemysize #bodylove #lingerieshoot #body #curve #curves #plussize #plussizelingerie #bodypositive #bodypositivity #nowrongway #whatsyoursexy #coquette #kissable #holidaycollection #dreams #thankful #tuesdaymotivation #tuesday #tuesdaypost

81
1 minute ago

Repost from @Fitnesslovers BELIEVE TO ACHIEVE 😇 . . Follow @aanshh__ for more 🤗 Follow @aanshh__ for more 🤗 Follow @aanshh__ for more 🤗 . . . 🎎 TAG a friend to show this . ✅ FOLLOW for more... . 🛎TURN ON NOTIFICATIONS . 📨DM for queries . . . #ajfitness #ajmotivation #mindsetiseverything #workharder #peacefulmindpeacefullife #behappyandsmile #enterpreneur #body #successmindset #business #sundayvibes #mindsettrainer #business #peaceofmind #keytosuccessrkpaysoff 💪 #physiquefreak

10
1 minute ago

cantiknya awak seperti puteri kayangan🧚🏻‍♀... Terpukau si lelaki rupawan🧖🏻‍♂... Aset mantap luar dan dalam serta body menawan😍... Membuat si lelaki bertambah sayang dan cinta kepada si puteri kayangan💘... Gara2 awak cantik menawan💖💖... Disebabkan pinklady punya pinangan😅... Nakkk cantikkk jgakk🤪🤪..Jom whtsapp👇 www.wasap.my/60197662905/pinklady #syjualsyguna #pinkladyterbaik #remyempire #supplementpayudara #besarkanpayudara #teddybearmurah #makeup #remyempire #reviewmurah #body #montok #makeupmurah #paidrevewmurah #cantik #iphonemurah #instamurah #seriuslalawak #SepahtuReunionAlRaya #meriahBersama #motifviral #MeleTop #nursajat #zizanrazak #original #teammoy #pastikanOri #dyxy #lawakastrowarna

20
1 minute ago

all_workout_gym Amazing Transformation 💪 -------------------------------------------------- Credit @DM -------------------------------------------------- Biceps Workout For Yours💪🏋☝ follow👉( @all_workout_gym ) Dm for credits ➡➡➡➡➡➡➡➡➡➡➡➡➡➡➡➡ For More content --------------------------------------------------- (all_workout_gym) ↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔ 📷Vai🏋💪🔩✔ Follow➡all_workout_gym↔ Follow➡all_workout_gym↔ ___________________________ #fitness #gym #bbg #body #bodybuilding #muscle #gains #beastmode #gymlife #fitfam #fitnessmotivtion #workout #suppliment #shredded #fit #bodybuilder #eatclean #change #transformation #motivation #health #life #look #lean #strength #protiens 💪💯

61
2 minutes ago

cantiknya awak seperti puteri kayangan🧚🏻‍♀... Terpukau si lelaki rupawan🧖🏻‍♂... Aset mantap luar dan dalam serta body menawan😍... Membuat si lelaki bertambah sayang dan cinta kepada si puteri kayangan💘... Gara2 awak cantik menawan💖💖... Disebabkan pinklady punya pinangan😅... Nakkk cantikkk jgakk🤪🤪..Jom whtsapp👇 www.wasap.my/60197662905/pinklady #syjualsyguna #pinkladyterbaik #remyempire #supplementpayudara #besarkanpayudara #teddybearmurah #makeup #remyempire #reviewmurah #body #montok #makeupmurah #paidrevewmurah #cantik #iphonemurah #instamurah #seriuslalawak #SepahtuReunionAlRaya #meriahBersama #motifviral #MeleTop #nursajat #zizanrazak #original #teammoy #pastikanOri #dyxy #lawakastrowarna

10
2 minutes ago

. . . . . 바다바다🌊🌊 시간없어서 사진만 대충찍구 올라 왔지만 눈이 기억하고 머리가 기억해

94
2 minutes ago

❤️SARDARI❤️ ✅Featuring👉 @arshwaraich70 ✅ Admin : 💟💟Verified page 💟💟 👇 🎯Latest All types of fashion updates🎯 👇 🎯New outfit ideas🎯 👇 🎖New updates daily 🎖 👇 📥DM Stylish pics & videos📩 👇 🔥Kaint videos daily update🔚 👇 🎙Songs Promotion🎤 👇🏻 -----🔝👆🏻👆🏻🔝🔝----- 👇 OUR HASH TAG🔊  #sira_point ਘੈਂਟ ਪੇਜ @punjabi_janta1 @punjabi_janta1 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻 #photography #sardari #sardarni #picoftheday #stylish #likeforlikes #parmishverma #followforfollowback #top #famous #trending #reality #famous #likeforlikes #beautiful #videooftheday #likes #no1sardars #like4likes #pollywood #likeforlikes #fashion #fashionblogger #like4likes #liked #topmodle #bodybuilding #likers #body #lifequotes #liked #trending #likeforlikes #willsmith #pagg #commentforcomment 😍😍😍 . ਨੋਟ : ਜੇ ਤੁਹਾਨੂੰ ਸਾਡਾ ਪੇਜ ਵਧੀਆ ਲੱਗਦਾ ਤਾਂ ਸ਼ੇਅਰ ਕਰਕੇ ਸਪੋਰਟ ਜਰੂਰ ਕਰਨਾ ਜੀ

171
3 minutes ago

———————————————————————— 💥💥💥Seyfeden gelen müwderilerimize qiymete endirim olunacaq💥💥💥 ———————————————————————— 🏥F.N Dental ✅ Dr.Farid Hasratli ✅ Stomatoloq,Ortodonti 📲 050-703-60-70 (whatsapp) ☎️012-434-59-27(Cilinica) 📍 Yasamal r. Nazim Hikmet 25/16 ( Asand xidmetle üzbe üz yolun solu) ———————————————————————— #instagram #instapic #instaday #instasize #instahappy #followme #stomatology #brakets #gymgirl #aztagram #stomatolog #odontologia #beautifuldestinations #dental #instadental #perfect #teeth #body #breket #like4like #likeforlike #life #брекеты #dentist #doctorwho #smile #улыбка #ortodoncia #bracelet #inspiration

80
3 minutes ago

크로스핏도 필라테스도... 스스로 만족하고 자신감 넘쳐서 삶에 활력이 생긴다면 난 무슨 운동이든 강추👍 다만 목적과목표는 있어야지💪 그냥 마구잡이식으로 하지말자는거지요🙂☺

91
3 minutes ago

BLOWOUT BLACK FRIDAY + SHOP SMALL SATURDAY SALE! Sign up for our mailing list at www.naturalalohahi.com for a SNEAK 👀 PEEK of our BF + SM SALE! PLUS all subscribers will receive the code for an EXTRA 10% OFF the entire order! Email will be sent out tonight at MN! Sale starts at MN on Friday runs til 11:59 Saturday while supplies last! #naturalaloha #natural #organic #bath #body #itworks #bodycare #facecare #lipcare #aromatherapy #nomorestink #alohalicious #hivibrationnation #ehnobestink

20
6 minutes ago

Ini contoh untuk gerakan menggunakan mesin Leg Press yang benar. Jangan menurunkan Bar terlalu dalam, ketika kalian membiarkan mesin Leg Press turun terlalu ke dalam, hal itu akan mengakibatkan bokong kalian sedikit terangkat. Sehingga posisi bokong kalian lebih tinggi daripada punggung. Pada kondisi inilah pinggul atau lumbar kalian rentan akan cedera, terlebih jika kalian tidak mengontrol gerakan dengan baik. Solusi terbaiknya adalah selalu kontrol gerakan kalian. Pada saat menurunkan mesin Leg Press, jangan sampai posisi glutes atau bokong kalian terangkat dari sandaran. Selamat mencoba fitnessmania..

41
5 hours ago

It’s me just wearing fuchsia and enjoying this weather! 👁‍🗨 • • • • • • • • • . . . . . .

593118
1 day ago

You guys this boy is my favorite person. He makes me so happy and he actually shows and proves he cares for me 🙃💕 I love him and he’s honestly such a cutie I want to spoil the shit out of him. He’s made my days at school a lot better than they already were and I care for him so much it’s unbelievable. I may not be your girlfriend forever or with you forever, but I won’t leave you and I’ll always be by your side for as long as you’ll let me💖 which I know will be a very long time since you always want to be with me 🥰 and I love that💞 I love you • • • • • • #explore #explorepage #bts #kpop #aesthetic #personal #cute #namjoon #rm #bio #fff #lfl #body #positivity #fun #freedom #yellow #pink #rainbow #sparkles #bear #puppy #instagram #snapchat #threads #tumblr #exo #jungkook #jimin #taehyung

454
1 day ago

1 or 2?

1.5k30
1 day ago

If you look at what you have in life, you’ll always have more. If you look at what you don’t have in life, you’ll never have enough...................................🌷🌻🌷🌻🌷🌻🌷🌻🌷🌻 📸 _____________________ #businesslady #beautiful #woman #fashion #posing #pleasure #shooting #girl #portrait #autumn #lady #happiness #body #studio #photography #glücklich #fotoshooting #schönheit #красивая #фотосессии #модель #любовь #осень #благосостояние #секси #счастье #бизнеследи ........................❤☀️❤☀️❤☀️❤☀️❤☀️📸 .............................................

24916
1 week ago

Baddha Konasana es, literalmente, «Postura del Ángulo Atado». El motivo por el que se puso este nombre no está definido, ya que se puso hace incluso miles de años. Nos podemos imaginar que se dice atado porque estás sujetando los pies con las manos. En español a la Baddha Konasana se le ha dado el nombre de Postura del Zapatero, y en realidad no sé por qué. Sí tiene más sentido el nombre que se le ha dado en inglés: Postura de la Mariposa. Las alas de la mariposa son las piernas, que se agitan cuando acercas las rodillas a la WideMat, y las subes y vuelves a bajar tratando de bajar cada vez más. 🙏BorjaYoga YouTube🙏 #tumble #flips #dancer #follow #trampoline #yoga #workout #gymtime #cheerleader #strength #like #stretch #body #balancebeam #acrobatics #dancing #model #gymnastik #followforfollow #weneedmodels #modelsneeded #modelswanted #winning

925
1 week ago

Uno de mis posturas prefieridas para abir la caderas y relajar mi sitema nervioso . Asana de la hoguera.es No es tan simple ni facil de realizar pero muy gradualmente con algunas modificaciones segun la necesidad de cada uno , los resultados se notan casi de inmediato. Buen dia para todos🙏🌏 BorjaYoga YouTube 🌏🙏 🌏🙏 #tumble #flips #dancer #follow #trampoline #yoga #workout #gymtime #cheerleader #strength #like #stretch #body #balancebeam #acrobatics #dancing #model #gymnastik #followforfollow #weneedmodels #modelsneeded #modelswanted #winning

1164
2 weeks ago

Benefits of using the yoga rope wall The ropes work by using gravity as a natural form of resistance, causing the body to open much further than in regular yoga practice. Like the bats and sloths hanging upside down, this releases tension from the joints and deeply stretches the entire muscular-skeletal body. Rope poses are especially beneficial for spine health through use of traction to relieve pressure from compressed vertebral discs. They can also be used to create deep opening in the organic body, which nourishes the organs, soothes the nerves, and quiets the mind.🌏🙏 #tumble #flips #dancer #follow #trampoline #yoga #workout #gymtime #cheerleader #strength #like #stretch #body #balancebeam #acrobatics #dancing #model #gymnastik #followforfollow #weneedmodels #modelsneeded #modelswanted #winning

952