blackeyeliner Photos & Videos

1 hour ago

[The ONE Browcara] Kode Produk : 33693 (Medium Brown) & 33694 (Deep Brown) Isi : 5 ml Kategori Produk : Makeup - Mata Cara Penggunaan : Oleskan gel serat di sepanjang alis ke arah pertumbuhan rambut. Atau, untuk alis yang tampak lebih penuh, aplikasikan satu lapis pada arah pertumbuhan rambut dan ikuti dengan lapisan kedua ke arah pertumbuhan rambut. Dengan ujung presisi, isi celah apa saja dan bentuk ekor alis. Harga Normal Rp. 135.000,- Harga Promo Maret 2019 Rp. 99.900,- #hobbykudibayar #liquideyeliner #eyelinermurah #makeupoftheday #mascaras #makeupartistsworldwide #makeupjunkie #makeupartist #3dminkeyelashes #makeup #makeupmurah #makeupmafia #blackeyeliner #makeupbyme #makeuptutorial #beautypedia #makeupedia #beautyisme #beautyliciousnews #beautycommunity #beautyinfluencer #beautybloggerindonesia #oriflame #oriflamechangeslives #oriflameid #oriflameindonesia #oriflameproducts - #regrann

150
2 hours ago

INI CARA CIPTAIN ALIS ANTI BADAI BUAT KAMU Banyak yang alis tebal tapi ga rapi. Terus yang ga ada alis eh, sering ga bisa pake eyebrow pensil. Apalagi sudah pake pensil alis eu.. tetep kudu mau disisir2. Gemeees kan? Nah Solusi banget buat kamu. 3 langkah mudai ciptain alis anti badai. Jadi The One Browcara komplit gitu buat kasih solusi. Tinggal sikat, sapu, dan sisir maka alis akan keliatan rapi, berisi dan lebih hitam. Gilaaak cuma 1 produk aja gitu. Tau ga, buat memiliki alat make up komplit gitu kamu harus segera, soalnya menunda itu bikin nyesel nantinya. Jadi amankan jatah kamu sekarang ya, gaes! #hobbykudibayar #liquideyeliner #eyelinermurah #makeupoftheday #mascaras #makeupartistsworldwide #makeupjunkie #makeupartist #3dminkeyelashes #makeup #makeupmurah #makeupmafia #blackeyeliner #makeupbyme #makeuptutorial #beautypedia #makeupedia #beautyisme #beautyliciousnews #beautycommunity #beautyinfluencer #beautybloggerindonesia #oriflame #oriflamechangeslives #oriflameid #oriflameindonesia #oriflameproducts - #regrann

80
2 hours ago

I'm a free bitch baby 🗽💪 Look inspired by #ladygaga @manfredthierrymugler this is my all time favorite runway look on her and I had to recreate it, also I needed a reason to go out in public without my eyebrows. Please tag @ladygaga . . . . . Eyebrows: gluestick @essence_cosmetics brigten up banana powder, @makeuprevolution fast base stick foundation F1, @catrice.cosmetics liquid camouflage concealer, @max_factor_srbija @maxfactor Pan Stick foundation Face: #maxfactor Pan Stick foundation @maybelline mastersculpt for #contour @nablacosmetics pressed pigment in shade verve as blush, #essencecosmetics brighten up banana #powder @bhcosmetics @carlibel palette for #highlight Eyes: @douglas_parfumerije @douglas_cosmetics black eyeliner from the rising star palette @jeffreestarcosmetics #bloodsugarpalette shade glucose for the inner corner, #alienpalette shade black hole for eyeliner @essence_cosmetics white eyeliner snow queen Lips : @essence_cosmetics glitter switch liquid lipstick shade dazzling pink . . . . #inspiringmua #creativemakeup #makeuplooks #blackeyeliner #blackeyeshadow #nobrows #browless #dragqueemmakeup #featuringmuas #muasworldwide #muasupport #muasfam #makeupinspo #makeupartistry #lashes #fauxlashes #bhcosmetics #nablacosmetics #cosmetics #jeffreestarcosmetics #carlybybel #mugler

5610
3 hours ago

[The ONE Browcara] Kode Produk : 33693 (Medium Brown) & 33694 (Deep Brown) Isi : 5 ml Kategori Produk : Makeup - Mata Cara Penggunaan : Oleskan gel serat di sepanjang alis ke arah pertumbuhan rambut. Atau, untuk alis yang tampak lebih penuh, aplikasikan satu lapis pada arah pertumbuhan rambut dan ikuti dengan lapisan kedua ke arah pertumbuhan rambut. Dengan ujung presisi, isi celah apa saja dan bentuk ekor alis. Harga Normal Rp. 135.000,- Harga Promo Maret 2019 Rp. 99.900,- #hobbykudibayar #liquideyeliner #eyelinermurah #makeupoftheday #mascaras #makeupartistsworldwide #makeupjunkie #makeupartist #3dminkeyelashes #makeup #makeupmurah #makeupmafia #blackeyeliner #makeupbyme #makeuptutorial #beautypedia #makeupedia #beautyisme #beautyliciousnews #beautycommunity #beautyinfluencer #beautybloggerindonesia #oriflame #oriflamechangeslives #oriflameid #oriflameindonesia #oriflameproducts - #regrann

210
3 hours ago

Dah siap nak berkemas balik kampung ke tu? jangan Lupa packing barang makeup. yelah. cuti cuti ni mood cantek kene onz jugak kan? sekarang iolls dah tak risau nak gi TRAVEL! balik kampung? korea? jepun? london? iolls onzz je beb.. sebab i dah ada Mermatte MINI EDITION sesuai untuk travle Size. this is we call " On the Go" makeup! letss canteks sayang semua.. #mermatte #mermatteMalaysiaHQ #muakl #makeuptunang #makeupsanding #makeupnikah #makeupdinner #makeupevent #mua #tutorialmakeup #makeuptutorial #tipskecantikan #tipscantikkulit #compactpowdermurah #mattelipstickmurah #dyxycosmetics #maccosmetics #maclipstick #liquideyeliner #eyelineraddict #blackeyeliner #sayajualfoundation #foundationmalaysia #bazaronline #visitmyig #igshopmurah #ipreview via @preview.app

40
3 hours ago

[The ONE Eye Liner Stylo] Kode Produk : 30476 (Brown) Isi : 0,8 ml Kategori Produk : Makeup - Mata Cara Penggunaan : Letakkan kuas pada garis atas mata sedekat mungkin dengan bulu mata. Kemudian usapkan eyeliner ke garis bulu mata bagian atas. Usapkan ke arah luar mendekati ujung garis bulu mata. Setelah selesai membuat garis hingga ke sudut luar mata, usapkan eyeliner pada sudut dalam mata bagian atas kemudian hubungkan garis ini dengan garis yang pertama Anda buat. Buatlah garis-garis pendek terlebih dahulu, kemudian hubungkan hingga membentuk satu garis yang menyatu dan merata pada garis bulu mata bagian atas. Harga Normal Rp. 149.000,- Harga Promo Maret 2019 Rp. 74.900,- #hobbykudibayar #liquideyeliner #eyelinermurah #makeupoftheday #mascaras #makeupartistsworldwide #makeupjunkie #makeupartist #3dminkeyelashes   #makeup #makeupmurah #makeupmafia #blackeyeliner #makeupbyme #makeuptutorial #beautypedia #makeupedia #beautyisme #beautyliciousnews #beautycommunity   #beautyinfluencer   #beautybloggerindonesia   #oriflame   #oriflamechangeslives #oriflameid   #oriflameindonesia   #oriflameproducts - #regrann

151
3 hours ago

Dah siap nak berkemas balik kampung ke tu? jangan Lupa packing barang makeup. yelah. cuti cuti ni mood cantek kene onz jugak kan? sekarang iolls dah tak risau nak gi TRAVEL! balik kampung? korea? jepun? london? iolls onzz je beb.. sebab i dah ada Mermatte MINI EDITION sesuai untuk travle Size. this is we call " On the Go" makeup! letss canteks sayang semua.. #mermatte #mermatteMalaysiaHQ #muakl #makeuptunang #makeupsanding #makeupnikah #makeupdinner #makeupevent #mua #tutorialmakeup #makeuptutorial #tipskecantikan #tipscantikkulit #compactpowdermurah #mattelipstickmurah #dyxycosmetics #maccosmetics #maclipstick #liquideyeliner #eyelineraddict #blackeyeliner #sayajualfoundation #foundationmalaysia #bazaronline #visitmyig #igshopmurah #ipreview via @preview.app

40
7 hours ago

*SEMPURNAKAN MAKE UP DENGAN FRESH FIX TECHNOLOGY. TAKJUB HASILNYA.* Pemilihan concealer kudu tepat. Kalo ga make up bisa bopengan, retak2 gitu digaris senyum, apa lagi kalo ga aman takut make buat primer bibir. Sebeeel kaaan? Giraaang ternyata Fresh fix teknologi bisaaa bikin pemakaian concealer lebir alami. Jadi misal mau menyamarkan efek mata panda, merapikan alis sama untuk menyamarkan noda tinggal oles. Aplikatornya juga lembut. Sudah lah yah. Ga bisa ngomong banyak lagi sama concealer satu ini. Kamu buktikan aja langsung dan kekep baek-baek jatah kamu yah. Serius ga nyeseeel! *The ONE EverLasting Precision Concealer* Kode Produk : 33706 (Light Nude), 33707 (Fair Beige) & 33708 (Dark Beige) Isi : 5 ml Kategori Produk : Makeup - Wajah Cara Penggunaan : Gunakan kuas concealer atau ujung jari Anda (yang pertama lebih bersih) untuk mengoleskan concealer di bawah mata Anda. Mulai dari ujung dalam pada batang dari hidung Anda dan menuju ke ujung yang berlawanan pada garis luar bulu mata Anda. Campurkan concealer di sekitar ujung-ujung, sehingga tidak ada perubahan jelas pada warna antara kulit Anda dan concealer. Jika Anda mempunyai jerawat, bintik hitam, bintik bekas matahari, goresan, atau tanda lahir, sekarang ini waktunya untuk menutupinya. Oleskan concealer Anda di atas dari setiap tanda, dan kemudian campurkan dengan lembut keluar menuju kulit Anda. Gunakan lapisan tipis concealer untuk menghindari tampilan yang terlalu tebal, dan pakai lagi jika diperlukan. Harga Normal Rp. 125.000,- Harga Promo Maret 2019 Rp. 93.900,- *HASHTAG MAKEUP MATA* #concealer #makeupoftheday #makeupartistsworldwide #makeupjunkie #makeupartist #3dminkeyelashes   #makeup #makeupmurah #makeupmafia #blackeyeliner #makeupbyme #makeuptutorial #beautypedia #makeupedia #beautyisme #beautyliciousnews #beautycommunity   #beautyinfluencer   #beautybloggerindonesia   #oriflame   #oriflamechangeslives #oriflameid   #oriflameindonesia   #oriflameproducts

50
8 hours ago

PENTING BANGET! INI RAHASIA EYELINER TERKEREN Pas belajar make up rasa mau nangis, susah pake eyeliner? Ada yang ujung lembut tapi susah makenya. Ada yang mudah makenya tapi bikin mata sakit. Ada yang enak dan mudah makenya tapi beleran mudah luntur. Ada yang waterproof tapi harganya ga terjangkau. Serius! Ini bukan hanya karena aku member Oriflame, tapi beneran PAS make THE ONE EYELINER STYLO, yeay... masalah terselesaikan. Ga percaya? EMANG ga usah percaya sama aku, BUKTIIN aja SENDIRI. Pemula atau ahli jelas PASTI suka sama eyeliner ini. Ujung lembut, mudah dipake, dan gak mudah luntur. Harga terjangkau. WESS lah ga usah percaya sama aku, kamu beli dan buktiin sendiri yah. #liquideyeliner #eyelinermurah #makeupoftheday #mascaras #makeupartistsworldwide #makeupjunkie #makeupartist #3dminkeyelashes #makeup #makeupmurah #makeupmafia #blackeyeliner #makeupbyme #makeuptutorial #beautypedia #makeupedia #beautyisme #beautyliciousnews #beautycommunity #beautyinfluencer #beautybloggerindonesia #oriflame #oriflamechangeslives #oriflameid #oriflameindonesia #oriflameproducts

322
10 hours ago

To get a sexy/smoldering look, I love going with a straight [versus curved] winged liner and pop of red on the lips! There is nothing wrong with a curved wing liner, but a straight wing will generally suit more eye shapes and looks good at any angle. If a wing is too curved or blunt, it can sometimes drag the eyes down.This style pulls the eyes up and out for that sassy cateye effect! I find it easiest to draw the bottom line first from the edge of your lower lashline without pulling or tugging on the eye. Next, start from the tail going inward to follow the natural curve of your eyelid. Once your get your outer wing perfected, then you can fill in the middle to inner corner. For this look I used the @tartecosmetics #doubletakeeyeliner (liquid side)! I love this eyeliner because you get a liquid liner and a pencil in one! 💋🖤💋🖤💋 🖤💋🖤 💋 @tartecosmetics #wingedliner #sexy #winglinertips #eyelinertips #makeup #smoldering #redlipstick #popofcolor #sexyeyelook #blackandwhite #straightwingedliner #blackeyeliner #liquidliner #tartecosmetics #tarte #tartiest #doubletakeeyeliner #easyeyeliner #datenightlook #datenightmakeup #sexymakeup #tipsandtricks #makeuptricks #makeuptips #makeupaddict

354
12 hours ago

🧚‍♂️Pretty in Mint🧚‍♂️ - FOLLOW: @yazmirandaa - - Kind of wanted to try using different color hair, so far I love it... I edited this one but I’ll start getting different color wigs for more artistic eye catching looks 💚🧚‍♂️ - Product deets: 🧚‍♂️ @lunarbeauty life is a drag palette shade “Kiki” and “cake face” #lifesadragpalette #minteyeshadow - 🧚‍♂️ @maybelline concealer to cut crease #cutcrease - 🧚‍♂️ @stilacosmetics “diamond dust” eye topper (to add some pop ✨ - 🧚‍♂️ @italiadeluxemakeup #blackeyeliner - 🧚‍♂️ @wetnwildbeauty foundation in “soft beige” - 🧚‍♂️ @bhcosmetics classic blush 10 color palette. - 🧚‍♂️ @anastasiabeverlyhills Brows in “ash brown” - #easter2019 #eastermakeup #mintymakeup #easyeyeshadow #pretty #pinklipstick #silverhair #newmua #muafeaturing #featuring_mua #blazin_beauties #undiscoveredmuas #mexicanmuas #makeupartist

5113
13 hours ago

𝓣𝓸 𝓫𝓮 𝓱𝓸𝓷𝓮𝓼𝓽, 𝓘'𝓶 𝓳𝓾𝓼𝓽 𝔀𝓲𝓷𝓰𝓲𝓷𝓰 𝓲𝓽... 𝓜𝔂 𝓵𝓲𝓯𝓮. 𝓜𝔂 𝓔𝔂𝓮𝓵𝓲𝓷𝓮𝓻. 𝓔𝓿𝓮𝓻𝔂𝓽𝓱𝓲𝓷𝓰. _________🖌️ . . . #wingedliner #wingedeyeliner #eyeliner #geleyeliner #glossylips #freckles #blackandwhite #blackeyeliner #followme #followers #seguitemiricambio #firspost #instadaily #picoftheday #f4f #followers #followme #bwphoto #portrait #bwportrait

381
14 hours ago

Œil de biche 😍 ________ Je pense que mon maquillage préféré des yeux à ce jour est le cat eyes, œil de biche, wing, peu importe comment vous l’appelez 😜 _______ Je réalise mon trait d’eye liner soit à l’eye liner (je teste en ce moment celui de @purobio_cosmetics !), soit au crayon noir 👌🏻 _______ Ici je l’ai réalisé avec le crayon noir de la collection permanente de @couleurcaramelofficiel , une application super facile, le crayon glisse assez bien pour être facile à appliquer mais est assez ferme pour avoir un rendu propre/précis/défini 💪🏻 _______ Sa tenue est franchement bonne, surtout pour un crayon non waterproof, même si en fin de journée la wing a pu bouger ou s’estomper. ________ Sa composition est Clean, 100% naturelle, certifiée @cosmebio , mais pas Vegan (présence de Carmine) ! 🌿 ______ Vous pouvez le shopper au prix de 9,90€ (prix plus qu’honnête je trouve !) sur le site Couleur Caramel 👍🏻 ——— Et vous avez toujours 10% de remise chez Couleur Caramel avec le code WELOVENTMO 💪🏻Donc si je compte bien ça fait quasiment 1€ de moins 😜 _______ Le mascara utilisé ici est le Deep Darkness de @lavera_fr 👌🏻 ________ Et vous, quelle est votre relation à l’eye liner ? Relation libre ? Compliquée ? Harmonieuse ? Grand amour ? Routinière ? 😁 _______ #couleurcaramel #naturaleyeliner #greenbeauty #greeneyeliner #lavera #blackliner #deepdarkness #deepdarknessmascara #happysaturday #greenmakeup #blackeyeliner #greenbeautyblogger #greenbblogger #cleanbeauty #safebeauty #cleanmakeup #naturalmakeup #naturalliner #naturalbeauty #cateyes #eyelinerwing #wingliner #wingedliner #nbmo_makeup #nothingbutmyopinion

660
14 hours ago

Been on this 60s meets 90s makeup vibe (Special thanks to my sister for the inspiration pics ♥️ the Kanye to my Kim lol) ✌🏼 Products used ✌🏼 @homegirlzbeautyshop LA Blue Palette Used on the eyes Cheeks and highlight Such a versatile palette definitely a bang for your buck And lashes Bambi @nyxcosmetics Matte black liner @anastasiabeverlyhills Contour kit medium to tan use to contour and as the brown in the eye shadow @lorealmakeup Infallible concealer Infallible liner Infallible foundation @aztecacosmetics Gloss Mariposa 1st pic was not filtered 2nd was made brighter

267
15 hours ago

Throwback to @missoneillc pulling off that flick and looking fierce as always...💁🏻‍♀️ ✨ Eyes... * @toofaced Sweet Peach Palette * @katvondbeauty Shade & Light Eye Palette * @kikomilano Precision Eyeliner * @kikomilano Kajal Liner ✨ ✨ Face... * @toofaced Peach Perfect Foundation * @deciem The Ordinary Coverage Foundation * @kikomilano Green Me Bronzer in Raw Sienna * @beccacosmetics Opal Highlighter ✨ ✨ Brows... * @cyocosmetics Groom Box Brow Kit ✨ * * * * * * #wingedliner #wingedeyeliner #blackliner #blackeyeliner #blackwingedeyeliner #definedbrow #definedbrowshape #highlightandcontour #bronzer #blusher #contour #pinklip #pinklipcolour #toofacedcosmetics #toofacedpeachpalette #katvondbeauty #katvondshadeandlighteye #kikomilano #deciemtheordinary #beccacosmetics #cyocosmetics #makeuplook #makeupartist #glasgowmakeupartist #mua #motd #tb #fbf #hsvr #maimycreates

100
15 hours ago

Throwback to @missoneillc pulling off that flick and looking fierce as always...💁🏻‍♀️ ✨ Eyes... * @toofaced Sweet Peach Palette * @katvondbeauty Shade & Light Eye Palette * @kikomilano Precision Eyeliner * @kikomilano Kajal Liner ✨ ✨ Face... * @toofaced Peach Perfect Foundation * @deciem The Ordinary Coverage Foundation * @kikomilano Green Me Bronzer in Raw Sienna * @beccacosmetics Opal Highlighter ✨ ✨ Brows... * @cyocosmetics Groom Box Brow Kit ✨ * * * * * * #wingedliner #wingedeyeliner #blackliner #blackeyeliner #blackwingedeyeliner #definedbrow #definedbrowshape #highlightandcontour #bronzer #blusher #contour #pinklip #pinklipcolour #toofacedcosmetics #toofacedpeachpalette #katvondbeauty #katvondshadeandlighteye #kikomilano #deciemtheordinary #beccacosmetics #cyocosmetics #makeuplook #makeupartist #glasgowmakeupartist #mua #motd #tb #fbf #hsvr #maimycreates

100
15 hours ago

Throwback to @missoneillc pulling off that flick and looking fierce as always...💁🏻‍♀️ ✨ Eyes... * @toofaced Sweet Peach Palette * @katvondbeauty Shade & Light Eye Palette * @kikomilano Precision Eyeliner * @kikomilano Kajal Liner ✨ ✨ Face... * @toofaced Peach Perfect Foundation * @deciem The Ordinary Coverage Foundation * @kikomilano Green Me Bronzer in Raw Sienna * @beccacosmetics Opal Highlighter ✨ ✨ Brows... * @cyocosmetics Groom Box Brow Kit ✨ * * * * * * #wingedliner #wingedeyeliner #blackliner #blackeyeliner #blackwingedeyeliner #definedbrow #definedbrowshape #highlightandcontour #bronzer #blusher #contour #pinklip #pinklipcolour #toofacedcosmetics #toofacedpeachpalette #katvondbeauty #katvondshadeandlighteye #kikomilano #deciemtheordinary #beccacosmetics #cyocosmetics #makeuplook #makeupartist #glasgowmakeupartist #mua #motd #tb #fbf #hsvr #maimycreates

102
15 hours ago

Eyes darker than dark!!🖤🏴 • • Makeup on me by me using @hudabeauty and @makeuprevolution palettes to create this dark smokey eye!!😍 • • Girls book with me for ur makeup appointments!!😍, charging £20 for a full face with lashes, you won’t be disappointed!!🤩 • • #mua #darkeyeglam #smokeyeyes #gorgeouscolourblend #blendingskills #makeuprevolution #products #hudabeauty #newnudes #palette #muaartist #looks #create #theblending #chocolatesoleilbronzer #contour #highlight #maccosmetics #glowyskin #glossylips #liners #blackeyeliner #smokeyglam

582
15 hours ago

⚫️⚪️BLACK & WHITE⚫️⚪️ ⚫️⚪️THE YIN & THE YANG ⚫️⚪️

322
16 hours ago

Product review: Kat Von D Dagger Tattoo Liner ($20) This is an eyeliner with an angled brush tip, expertly cut with a 30-degree edge for built-in straight lines. My problem is the colour-- it's not as dark black as it could have been. And it feels like there is not much product in it (no, don't worry, we aren't digging into the Kat von D drama). I mean, it's good, but it's not something that vows me on a regular basis. #skincarehoarding #skincareroutine #skincarerange #skincareroutines #skincareblogger #skincareblog #thebodyshop #katvond #katvondeyeliner #skinscaredaily #skincareregime #skincarereview #skincareproducts #skincareproductreview #beautyreview #beautyregimen #beautyproductreview #косметикадлялица #косметика #eyeliner #blackeyeliner #cateye #daggertattooliner #eyemakeupproducts #eyemakeup #makeupproductreviews #makeupproducts

140
17 hours ago

Anyone down for some Friday night wings? Thanks Emily for sending me @thequickflick to up my wing game 💖 . . . . . Using @thequickflick winged eyeliner stamp in the colour Intense Black in the Grand 12mm size! Seriously, this is the easiest eyeliner I’ve ever used this wing took me 5 seconds to create! Perfect for when you’re in a rush or need some extra practice with your wing. PLUS it’s WATERPROOF AF💧, VEGAN 🌱 AND CRUELTY FREE🐨 😱 #ad #collab

2118
18 hours ago

Glam in a snap—or clutch—is easy with this all-in-one BE YOUNIQUE Collection. Up and Stunning features our BB FLAWLESS complexion enhancer for all-over coverage, our famous MOODSTRUCK EPIC mascara to make your eyes look wide and awake, a lip stain and glossy lip plumper, TOUCH A LA MODE luminizer for a pretty highlight, and a liquid eyeliner to pull it all together. This stunning collection is yours at around a 15% discount. Check it out, here: www.youniqueproducts.com/meganluft #youniqueproducts #youniquemakeup #goth #darkqueen #blackeyeliner #makeup #girlboss #directsales #directsaleslife

90