birthdaycake Photos & Videos

2 minutes ago

. 讓大家久等了!!! 四月份預約將在3/28號開放訂購囉~ 來和大家說明訂購方式☺️ 我們採取預約制,請於取貨前五天私訊我們要訂購的尺寸和款式、三天前完成匯款(ex.4/10要取貨,需在4/5訂購並在4/7以前完成匯款,即訂購完成)我們不接受臨時的訂單,也請大家不要棄單! 四月份我們推出的是經典原味香蕉草莓戚風蛋糕以及伯爵茶綠葡萄戚風蛋糕,兩款皆有四吋和六吋的大小,為了慶祝我們新開幕試營運,凡在4/10以前訂購不限金額和款項同享85折優惠~٩( ᐛ )و 叩叩的蛋糕都是出貨當天新鮮現做,只為了將最完美的狀態呈現給大家💚 #knockkisme #pastry #birthday #birthdaycake #party #patisserie #cream #sweet #desserts #strawberry #chocolate #tea #grape #orange #cake #likeforlikes #followforfollowback #叩叩甜點工作室 #生日蛋糕 #甜點 #台北甜點 #面交 #中山國中捷運站 #中山國中站 #中山區美食 #戚風蛋糕 #法式甜點 #蛋糕

20
3 minutes ago

Don’t miss out on the opening discount code guys it will only be up this week! 😮 Just send me a message if you are after a custom piece and I will message you back ASAP! Thanks for all your support, can’t wait to see all the magical cakes xx . . . . . . #brisbanecakes #queenslandcakes #sydneycakes #melbournecakes #cakesaustralia #goldcoastcakes #victoriacakes #sacakes #smallbusiness #caketopper #caketoppers #birthdaycake #cakes #desserttime #cakegram #bestoftheday #cakeoftheday #cakespiration #cakestagram #brisbane #queensland #homebaker #foodblogger #instafood #brisbaneevents #queenslandevents #sydneyevents #cakedecorator #australiacakes #bakinggoals

30
4 minutes ago

Rosse cake happy birthday @chen_xiangna ⏩ Untuk orderan bisa VIA: 📲 fast Response 085668804411 🎂 Tersedia uk,16,18,20,22,24,26➡️,30cm. ❄️ Tahan 3-4 H/ frescream & buttercream 📝 maks order H-1 sblm di Deliv/dipick up 🍰Varian rasa (pan,van,cokl,moc,mil,strow) 🚵 Bisa Delivery (ongkir sesuai lokasi) 💸 Harga cake tergantung ukr. & model cake 📦 Includes : Pisau, Lilin batang/angka, Cake Topper ucapan/gambar/foto. #fjb #sukakuebatam #batamfood #rosecakes #mawarcake #batamonlineshop #instabatam #kueulangtahunbatam #cakevegetarian #vegetariancake #birthdaycake #batampos #specialcake #CakeVegetarian #cakebatam #freshcake #enakcake #cakebatammurah #batamfood #cakemurah #sukakuebatam #sukakueshop #cupcakebatam #towercake #partycake #celebrationcake #batambuzz #cakeflowers #caketart #cakeart #batamdine #batamonlineshop #kulinerkotabatam #batamcake

00
5 minutes ago

Assalamualaikum wr.wb Hay temen-temen aku mau ngenalin usaha baru aku yang inshallah amanah😇 Nama nya adalah @naysweetcake bisa di cek instagram nya❣ @naysweetcake menjual beraneka ragam kue mulai dari jajanan pasar hingga cake kekinian yang sekarang lagi trend loh😍 @naysweetcake menerima pesanan : [ ] Coffe break/snack box (pengajian,wedding,ultah dll) [ ] Birthday Cake [ ] Dan cake lainnya (bisa request)😍 Untuk pemesanan minimal H-2 yah😍 dan untuk memastikan tanda jadinya pesanan ada nya DP 50% 😊 . . . Dan menu yg lagi trend2 nya di @naysweetcake ini adalah : Cheese cake Cup dan Red velvet Cup 😊 Dengan ukuran : - 200ml = 15.000 - 300ml = 20.000 - 400ml = 25.000 Jadi untuk kamu yang lagi ngirit ini termasuk menu yang recommended banget loh😍 Aku lagi ngadain *PROMO* ! Untuk Opening @naysweetcake 😊 Lapis Talas ukuran 22x10 = 30rb dari 35rb Cheese cake ukuran 22x10 = 45rb dari 60rb Red velvet ukuran 22x10 = 45rb dari 60rb Chocolate cake ukuran 22x10 = 55rb dari 65rb Strawberry cake ukuran 22x10 = 45rb dari 60rb Pandan Cake ukuran 22x10 = 45rb dari 60rb Cheese Cake ukuran 22x22 = 90rb dari 120rb Red velvet ukuran 22x22 = 90rb dari 120rb Lapis Bogor ukuran 22x22 = 60rb dari 70rb Chocolate cake ukuran 22x22 = 100rb dari 130rb Strawberry cake ukuran 22x22 = 90rb dari 120rb Pandan cake ukuran 22x22 = 90rb dari 120rb Dan masih banyak kue lainnya😍 Untuk tanya2 atau nego nego nih bisa langsung privacy chat aja yah😊 WA : 081290809114 #cakebogor #cateringbogor #bogor #homemade #naysweetcake #birthdaycake #cheesecake #redvelvet #cake #bogor #pandancake #chocolatecake #cakekekinian

150
6 minutes ago

Buon compleanno amore mio 👱🏼‍♀️👩🏽🎉🎁sei sempre l’unica persona che posso chiamare a qualsiasi ora e sapere che c’è sempre! Ti voglio un bene assurdo voglio vedere sempre il tuo sorriso brillare come il primo giorno, non permettere mai a nessuno di spegnerlo ♥️ 🎈 #birthday #bday #party #toptags #happybirthday #instabday #bestoftheday #birthdaycake #cake #friends #celebrate #photooftheday #instagood #candle #candles #happy #young #old #years #instacake #instabirthday #born #family

22
6 minutes ago

A lovely lady asked me if I can make a drifting themed cake for a drift biking enthusiast (her hubby) on his birthday. I love it when I get to make cakes based on the person on their special day. I added smoke element using buttercream and cottoncandy, and a toy bike with a handmade fondant rider. . . . . . . . . . . . . . . #driftcake #drift #driftbike #cakeoftheday #cakeoftheweek #swissmeringuebuttercream #cakesofinstagram #igcakes #dubaicakes #cakesbae #instacake #cakedesign #cakestyle #dubai #f52grams #cakestyle #mydubai #cakeart #edibleart #customcakes #cakestagram #cakedecor #cakedecoration #cakedeco #cake #cakesofinstagram #cakes #birthdaycake #cakegram #dubaibaker #themecake #roadrippers

10
7 minutes ago

Haven't posted in a while. It's been very hectic with college and work but I did manage to sneak in some baking! This was a cake for my dearest friend. Wanted to remind him that age 30 isn't so far away as we have a bet going on. Hahaha. Happy belated birthday! . . . . . . . . . . . . . . #art #cake #cakeart #cakedecorating #cakes #numbercake #2 #5 #25thbirthday #25 #chocolate #peanutbutter #tresleches #fruits #macarons #birthday #birthdaycake #roses #homebaker #homemade #madewithlove #birthdayboy #handmadewithlove

40
7 minutes ago

🎉 NEW PRODUCT IN THE HOUSE 🎉 . PUSH POP CAKE (in syringe) sesuai utk Birthday Party, Doorgift & Candy Buffet . 📍Blh pilih perisa cake 📍MOQ 25pcs 📍Extra charges for decoration (ex: fancy ribbon) . Any enquiry or sebarang tempahan, blh whatsapp 📲 011-28112687 #sweettemptations #homebaker #chocmoistcake #fondantcake #birthdaycake #weddingcake #buttercreamcake #brownies #brownieshantaran #doorgift #customizecake #themecake #butterscotchcake #redvelvetcake #ganachecake #homemadecookies #fondant #kekselangor #kekkahwinselangor #doorgiftpopcorn #doorgiftkahwin

00