biikon Photos & Videos

3 hours ago

Красотки просто😻😻😻 . . . Ставь 💗, чтобы мы не пропали у тебя из ленты . . . 🌺Еще больше видео здесь ------- @soul_of_korea ----- подпишись . #коснутьсятвоегосердца #дорама #GFRIEND #ikon #bi #ygentertainment #biikon #силачкадобонсун #южнаякорея #уборкасострастью #мойтайныйроман #янеробот #алыесердцакоре #школа2017 #давайдерзай #коронованныйшут #лиминхо #лучшийхит #садпадающихзвезд #смехввайкики #чжичанук #лунныйсветвлекомыйоблаками #тытожечеловек #золушкаичетырерыцаря #апельсиновыймармелад #чимин #чтослучилосьссекретаремким #феятяжелойатлетикикимюокчжу #хваюги #потомкисолнца

4230
9 hours ago

Hanbin - Take Care🎶 I miss you Hanbinie😭❤ @shxxbi131 • •⁣ •⁣ 🎈 Ayo ajak teman kamu follow @ikon_music 🎈 Disini perkumpulan part lagu member iKON🎶⁣ 🎈 Like, Comment & Share🤗⁣ 🎈 Request lagu & part member? COMMENT👇🏻⁣ 🎈 @withikonic @shxxbi131 @juneeeeeeya @bobbyindaeyo @_dong_ii @gnani_____ @chan_w000 @sssong_yh ⁣ •⁣ • #ikon #ikonic #ikonicindonesia #ikonindonesia #hanbin #bobby #jinhwan #june #yunhyeong #song #chanwoo #donghyuk #ikontv #biikon #chanwooikon #yunhyeongikon #juneikon #donghyukikon #bobbyikon #jinhwanikon #exo #exol #redvelvet #followersindonesia #quotes #reveluv #bts #army #ikonyunhyeong #jinhwanikon

30
10 hours ago

FAIRY AND HANDSOME HULK.

521
10 hours ago

i'm happy foto by. @shxxbi131 right ? please believe me😗

531
11 hours ago

my heart hurts so much to see them without hanbin. hanbin I miss you so big. but I have to support children because they work hard. 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔 #KIMHANBIN #kimjinhwan #kimjiwonikon #songhyunhyeong #goojunhoe #kimdonghyukikon #jungchanwoo #ikon #biikon #kimhanbinfighting

210
11 hours ago

Are u okay babe? Fightingg, i will support you, everytime. Twinmonster, i really miss you😢 IKON, FIGTHINGGGG🔥 💘 💘 source @_kimhanbin96 Jangan lupa [share📤,like❤& coment💬] ➡️➡️Repost &tag😉 Repost wajib Tag ➡️➡️ @about.ikon_id Follow ➡️➡️ @about.ikon_id Follow ➡️➡️ @about.ikon_id Tag temen Kpopers kamu💓❗❗ ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ 📌 📌 #아이콘 #아이콘닉 @shxxbi131 @bobbyindaeyo @gnani_____ @sssong_yh @juneeeeeeya @_dong_ii @chan_w000 #chanwooikon #donghyukikon #준호 #kimhanbin #kimjiwon #kimjinhwan #songyunhyeong #koojunhoe #kimdonghyuk #jungchanwoo #ikon #ikonbobby #ikonjunhoe #monstertwins #Biikon #yunhyeongikon #jinhwanikon #jay #ikonjinhwan #hanbinikon #junbob #윤형 #chanwoo #donghyuk #dagelankpopers #bobby #hanbin Adm.Boo

900
11 hours ago

Is this real???!! they performed only with 6 members for REAL??🥺 I can’t believe this, Who will fill the Hanbin part?!!😭😭😭 And who will say “GET READY” it’s Gnan or bobby?? OH GOD I CAN’T IMAGINE THAT’S😭😭 . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . #kemistry #kemistrywithikon #ikon #kimhanbin #biikon #bobbyikon #ikonic #june #jinwhan #donghyuk #yunhyeong #mobb #ikon #bobby #kimjiwon #doubleb #june #donghyuk #jungchanwoo #jihwan #songyunhyeong #mino #minobobby #yunhyeong #jihwan #songyunhyeong #ikongames #bobdong #dongi #ikonreturn #lovescenario #kpop #bobby #lovescenario #killingmeikon #rhythmta #kpop #ikonic #newkid

41012
14 hours ago

MISS YOU DARLING😘😘😘💖💖💖💯💯💯💯💯 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ IKON➕HANBIN➕IKONIC LOVE YOU 4EVER ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ Follow➡️➡️➡️ @jinhwan_lopyupull ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ . . . . . #jinhwan_lopyupull #WeMissOur131 #hanbinikon 😘😘😘 #hanbinikonic #ot7 #ot7ikon #ikonic #jinhwanikon #hanbinikon #songikon #juneikon #biikon #7ogetherwithikon #bobbyikon #bobbyikon #jungchanwoo #kimdonghyuk #hanbinsaranghae #love #hansomeboy #ikonic #ikonindonesia #instalike #instagram #IKON #IKONICSwithIKON #ikonot7forever #staystrongikon #4ever #

120
14 hours ago

dimana HANBIN😭😭😭😭😭 mana kuat mimin lihat wajah kalian kayak gini Darling😭😭💖💖😘😘😘 Why???😭😭😭💖💖💯💯💯 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ IKON➕HANBIN➕IKONIC LOVE YOU 4EVER ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ Follow➡️➡️➡️ @jinhwan_lopyupull ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ . . . . . #jinhwan_lopyupull #WeMissOur131 #hanbinikon 😘😘😘 #hanbinikonic #ot7 #ot7ikon #ikonic #jinhwanikon #hanbinikon #songikon #juneikon #biikon #7ogetherwithikon #bobbyikon #bobbyikon #jungchanwoo #kimdonghyuk #hanbinsaranghae #love #hansomeboy #ikonic #ikonindonesia #instalike #instagram #IKON #IKONICSwithIKON #ikonot7forever #staystrongikon

222
15 hours ago

Well said 🙌 "We face the reality and not dwell on the pain"

6144
16 hours ago

Hanbin kamu dimana😭😭😭😭😭 apa yang kamu lakukan sekarang, lagi apa kamu, udah makan belum, apa kamu baik baik saja😭😭😭😘😘😘😘💖💖💖💖💋💋💋 kamu tidak sendirian Hanbin karna masih ada IKONIC kami juga mendukung mu Hanbin💖💖💖💖💖💖😘😘😘😘😘 tetaplah kuat yaa😘😘😘💖💖💖💯💯💯 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ IKON➕HANBIN➕IKONIC LOVE YOU 4EVER ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ Follow➡️➡️➡️ @jinhwan_lopyupull ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ . . . . . #jinhwan_lopyupull #WeMissOur131 #hanbinikon 😘😘😘 #hanbinikonic #ot7 #ot7ikon #ikonic #jinhwanikon #hanbinikon #songikon #juneikon #biikon #7ogetherwithikon #bobbyikon #bobbyikon #jungchanwoo #kimdonghyuk #hanbinsaranghae

230
16 hours ago

Humorqu receh 😂 Selama ngedit ini ngga bisa berhenti ngakak 🤣 . . . . . Jangan lupa share [komen,like,share] Repost tag Follow >> @tetangganyaikon_ Jangan lupa tag temen kamu ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ @shxxbi131 @sssong_yh @chan_w000 @juneeeeeeya @bobbyindaeyo @gnani_____ @_dong_ii #Chanwooikon #donghyukikon #kimhanbin #kimjinhwan #kimjiwon #songyunhyeong #koojunhoe #kimdonghyuk #jungchanwoo #ikon #ikonbobby #ikonjunhoe #monstertwins #Biikon #yunhyeongikon #jinhwanikon #jay #ikonjinhwan #hanbinikon #junbob #chanwoo #donghyuk #dagelankpopers #hanbin #ikonic #kimdonghyuk #kpop #lfl #like4like #instagram #wemissour131

2346
18 hours ago

Today your soulmate wasn't there to wrap his arms near you or touch your neck! Today everything seems to be empty without him! Where did the smiles,touches and airport datings go? -- "Come back B.I, I feel devastated without you" 💔💔💔 #binhwan #WeMissOur131 🐥 @binhwanpic ctto. 🌹 #binhwan #hwanbin #kimjinhwan #jinhwankim #jinhwanikon #ikonjinhwan #gnaniikon #ikonjay #kimhanbin #hanbinkim #ikonhanbin #hanbinikon #biikon #ikonbi #비아이 #김한빈 #제이 #김진환 #ikon #ikonic #ikonics #ikonjapan #kpop

2647
20 hours ago

King of fan service 😘 mksh buat fanservice yang luar biasa yoyo ku 😊 . . . . . Jangan lupa share [komen,like,share] Repost tag Follow >> @tetangganyaikon_ Jangan lupa tag temen kamu ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ @shxxbi131 @sssong_yh @chan_w000 @juneeeeeeya @bobbyindaeyo @gnani_____ @_dong_ii #Chanwooikon #donghyukikon #kimhanbin #kimjinhwan #kimjiwon #songyunhyeong #koojunhoe #kimdonghyuk #jungchanwoo #ikon #ikonbobby #ikonjunhoe #monstertwins #Biikon #yunhyeongikon #jinhwanikon #jay #ikonjinhwan #hanbinikon #junbob #chanwoo #donghyuk #dagelankpopers #hanbin #ikonic #kimdonghyuk #kpop #lfl #like4like #instagram #wemissour131

1949
20 hours ago

190723 GMP - Jinhwan priview @gnani_____ rindu kamu babee 🤗🤗🤗sehat ya disana safe flight, be careful 😘😘😘 . . . . Cr. On pict -istrisahnya gnani_____ Jangan lupa 💙dan komentar... Tag temen kalian dan follow @bee_update @shxxbi131 @bobbyindaeyo @gnani_____ @sssong_yh @juneeeeeeya @_dong_ii @chan_w000 @withikonic #ikon #ikonic #ikonicindonesia #ikonicglobal #withikonic #biikon #bobbyikon #jinhwanikon #yunhyeongikon #juneikon #donghyukikon #chanwooikon #YG #ygfamily #ygentertainment #bee_update #iKON #jinhwan #JINHWAN #진환 #김진환 #ジナン 진난이 ㅈㄴㅇ

110
21 hours ago

Hanbin bangunnya kesiangan, jadi nyusul ke bandara nya, dan lupa ngedit deh, jadinya gini. Udah gitu aja alesannya, gak masuk akal padahal 😭😭😭 Belum bisa terima kenyataan #ikon cuma ber6 😭😭 Dihatiku ikon ttep ot7 ❤ #iKON #ikonic #ikonicindonesia #2019 #kimhanbin #hanbin #biikon #kimjinhwan #jinan #jayikon #kimjiwon #jiwon #bobbyikon #kimdonghyuk #donghyuk #dkikon #koojunhoe #junhoe #juneikon #songyunhyeong #yunhyeong #songikon #jungchanwoo #chanwoo #chanikon @shxxbi131 @gnani_____ @bobbyindaeyo @_dong_ii @juneeeeeeya @sssong_yh @chan_w000

362
21 hours ago

190723 GMP - Bobby priview Seperti biasa @bobbyindaeyo Gayanya swag bgt, keripik kentang juga gag lupa dibawa 😀😀 . . . . Cr. On pict -istrisahnya gnani_____ Jangan lupa 💙dan komentar... Tag temen kalian dan follow @bee_update @shxxbi131 @bobbyindaeyo @gnani_____ @sssong_yh @juneeeeeeya @_dong_ii @chan_w000 @withikonic #ikon #ikonic #ikonicindonesia #ikonicglobal #withikonic #biikon #bobbyikon #jinhwanikon #yunhyeongikon #juneikon #donghyukikon #chanwooikon #YG #ygfamily #ygentertainment #bee_update #BOBBY #바비 #iKON #아이콘

260
22 hours ago

Crying 😭😭😭😭😭😭 Harus seneng atau sedih😭😭😭😭😭😭😭😭 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ 🍒'Follow ✔️: @ikonarea.id ✔️: @ikonarea.id 🌸' Follow ✔️: @area.ikonexo ✔️: @pathdaily.bias ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ Like (❤) Comment (🗯) and Share (♂️) ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ <> ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ @withkonic @shxxbi131 @gnani___ @bobbyindaeyo @sssong_yh @juneeeeeeya @chan_w000 @_dong_ii #chanwooikon #ikonchanwoo #jungchanwoo #juneikon #ikonjune #koojunhoe #biikon #ikonbi #kimhanbin #bobbyikon #ikonbobby #kimjiwon #songikon #ikonyunhyeong #yunhyeong #dkikon #ikondonghyuk #kimdonghyuk #jayikon #ikonjinhwan #kimjinhwan #ikon #ikonic #realfaktaikon #memeikon #faktaikon #faktaikonindonesia (앨이~🐼)

86222
22 hours ago

20190723 Gimpo Airport Pagi yang indah bikin gw mewekk 😫😫, mewek bahagia luv you kalian semua #iKON 😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘 Aku cinta kamu 3000 . . . . Cr. On pict -istrisahnya gnani_____ Jangan lupa 💙dan komentar... Tag temen kalian dan follow @bee_update @shxxbi131 @bobbyindaeyo @gnani_____ @sssong_yh @juneeeeeeya @_dong_ii @chan_w000 @withikonic #ikon #ikonic #ikonicindonesia #ikonicglobal #withikonic #biikon #bobbyikon #jinhwanikon #yunhyeongikon #juneikon #donghyukikon #chanwooikon #YG #ygfamily #ygentertainment #bee_update

160
22 hours ago

20190723 Gimpo Airport Pagi gini dapet berita mereka, gw langsung nangis bahagia, Alhamdulillah kalian sehat semua...😘😘😘 . . . . Cr. On vid -istrisahnya gnani_____ Jangan lupa 💙dan komentar... Tag temen kalian dan follow @bee_update @shxxbi131 @bobbyindaeyo @gnani_____ @sssong_yh @juneeeeeeya @_dong_ii @chan_w000 @withikonic #ikon #ikonic #ikonicindonesia #ikonicglobal #withikonic #biikon #bobbyikon #jinhwanikon #yunhyeongikon #juneikon #donghyukikon #chanwooikon #YG #ygfamily #ygentertainment #bee_update

380
1 day ago

And darling I will be loving you 'til we're 70.

1091
1 day ago

⚘i never say to leave, i wanna y'all just keep healthy anywhere. Maybe i'm can not to buying album or going to concert. BUT i'm always support you, and sharing good energi. IKON STILL 7.

381