beforeafter Photos & Videos

2 weeks ago

Struggling to edit or need to speed up the process? PerkUp Presets has the perfect preset for you! Snag our premium Lightroom preset 𝗖𝗵𝗼𝗰𝗼𝗹𝗮𝘁𝗲 𝗜𝗰𝗲 for only $5 ⭐

01
2 weeks ago

TAG A CURLY FRIEND!! Before and After, using the Kozma Curl Method. Here at Kozma Curl, we believe frizz is just a curl waiting to happen. We have salons across the region- let us help you make your curls happy! Happy curls are defined, hydrated and healthy. Dont forget to follow us, we will be announcing our Kozma Curl Product launch soon! We believe your curls deserve only the best, so we have created a product range to care for and style your curls. All sulfate, paraben and silicon free!! #kozmacurlmethod #kozmacurl #curlexperts #naturallycurly #curlyhair #beforeafter #curlyhairsalon

110
2 weeks ago

Mikey had some serious matting going on. So best thing for him was a shave down with a 🦁 cut. He was definitely happy afterwards 🐾

11
>Pilih Salah Satu <<>>Pilih Salah Satu<< >>Pilih Salah Satu<<((((WA Only)))) Caranya : 1. Pilih salah satu nomor kontak di atas 2. Untuk mempermudah pengiriman Price List mohon menyebutkan ; Nama ; Lokasi ; Untuk Acara Apa & Rencana Acara Kapan yaa.. 😊😉 Dan BUKAN berarti langsung harus booking saat itu juga, Dear.. 3. Data yang kalian kirim tadi bisa untuk data cross check kami tentang ketersediaan tanggal yang akan dibooking.. 4. Sistem pembayarannya dengan nominal 500rb untuk booking seat nya yaa.. 5. Happy Wedding 👰😍 #mua #muahits #muasurabaya #muasidoarjo #muamalang #muablitar #muablitarrecomended #muatulungagung #makeupweddingblitar #blitar #blitarhits #resepsi #makeover #beforeafter #ltpro #wardah #enditaayu">
2 weeks ago

"Jumat Berkah" Semangat hari ini sistaaaa❤ . . . . . . . #latepost . The Wedding of Mb. Erna & Mas. Yoga Lokasi Kutukan Garum Make Over @enditaayu Decoration @sanggarriasendah 📷 @harry_minola @alfinopictures Info Price List ? wa ke 085736573735 / 085749863385 >>Pilih Salah Satu <<>>Pilih Salah Satu<< >>Pilih Salah Satu<<((((WA Only)))) Caranya : 1. Pilih salah satu nomor kontak di atas 2. Untuk mempermudah pengiriman Price List mohon menyebutkan ; Nama ; Lokasi ; Untuk Acara Apa & Rencana Acara Kapan yaa.. 😊😉 Dan BUKAN berarti langsung harus booking saat itu juga, Dear.. 3. Data yang kalian kirim tadi bisa untuk data cross check kami tentang ketersediaan tanggal yang akan dibooking.. 4. Sistem pembayarannya dengan nominal 500rb untuk booking seat nya yaa.. 5. Happy Wedding 👰😍 #mua #muahits #muasurabaya #muasidoarjo #muamalang #muablitar #muablitarrecomended #muatulungagung #makeupweddingblitar #blitar #blitarhits #resepsi #makeover #beforeafter #ltpro #wardah #enditaayu

20
2 weeks ago

TURUN 12KG DALAM 2 BULAN SEJAK JOIN PROGRAM TURUN BERAT BADAN ONLINE. 💃 . . Kaka bavane join prog #fasttrackonlinecoaching bermula Julai. Masa tu berat dia 80kg. Now dah 68kg. MasyaAllah dua bulan boleh lost 12kg is so amazing!! 🔥🔥🔥 tak mustahil bulan depan dia boleh dpt total lost 15kg. Tak mustahil. . . . 90 days plan always work when u consistent. So bayangkan kalau korang mula change your lifestyle THIS OCTOBER, boleh jadi tak korang pon hilang 15kg hujung tahun nnti?? Maknanya masuk je tahun 2020 nanti, dah DAPAT BADAN BARU. 💃 Tak mustahil yer. Sbb kak bavane dah buktikan 2 bulan boleh lost 12kg. Sally yakin boleh lost lebih drpd 15kg slpas 3 bln dgn prog ni. 💪💪 . . Your effort and consistency determines your result. 💪 the key is consistent. For consistency, u need team and coach to encourage you. To make a different, you have to decide. To decide, u have to firm and have faith on yourself. ✅ . . Korang dah ready utk transform body bermula oktober ni? Klik link biru dkt profile @sally.suhaimi . Slot oktober sangat terhad sbb sally FOCUS MORE ON QUALITY. 1st come 1st serve. 😘

01
2 weeks ago

Face sculpting, facial contouring & face augmentation as a cosmetic surgery to produce a more slender, small face, softer and more feminine look. မ်က္ႏွာကိုပံုေဖာ္ထုဆစ္ေပးျခင္း၊ မ်က္္ႏွာပံုေဖာ္ျပဳျပင္ျခင္း၊ မ်က္ႏွာထုထည္ပမာဏကိုတုိးတက္ေစျခင္း စတဲ႔ျပဳျပင္မႈေတြ ဟာ အလွအပဆိုင္ရာခြဲစိတ္ျပဳျပင္မႈေတြျဖစ္ပါတယ္။ ဒီလိုလိုအပ္သလိုျပဳျပင္ေပးျခင္းျဖင့္ ပိုၿပီးေသးငယ္၊ႏူးညံ့့၊က်စ္လစ္ တဲ႔မ်က္ႏွာေလးကိုပိုင္ဆိုင္ရရွိေစၿပီး ပိုမိုမိန္းမဆန္ေစပါတယ္။ 🔻🔻☎☎📞📲📲📅📅✏✏📍📍🔻🔻 အေသးစိတ္ သိလိုပါက ဆက္သြယ္ရန္ www.gokoresurgery.com Phone +959786446188 (Myanmar) +959761014482 (English) #Banobagi #ViewPlasticsurgery #Cosmeticsurgery #Beauty #Women #Men #Gangnam #Seoul #Korean #Makeover #beforeafter #beforeandafter #Life #Health #Faceshape #Faceline #facialcontouring #Bimaxillary #Jaw #Jawline #totalmakeover #kbeauty #beautiful #handsome #newlife #IDhospital #gokoreasurgery #travelandbeauty #Myanmarsurgery

20
2 weeks ago

サブスリー王手のランナーさんです! ブルース・リーじゃないよ❗ 高校時代の友人です✌️ 僕が専門学校時代に練習でカットさせてもらってました!真冬の外で裸で切ったことがありましたね❗ブルブル震えてたな(笑) 毛がつくけー服脱げって言ったら、そうじゃな~っていってほんまに脱ぐタイプのやつです!切り終わったら身体中毛まみれになってて、当時はケープもゴミ袋もかけずに切ってたな。風呂入らしてくれーって言われたけど、排水溝に毛が入るの嫌だから外のホースで水かけた記憶がある。 小林いつもありがとよー😁 岡山マラソン絶対完走するから見届けてくださいね✨ #メンズカット #メンズヘアスタイル #パーマ #メンズパーマ #ツイスト #ツイストパーマ #ヘアカラー #イメチェン #イメチェン動画 #beforeafter #岡山メンズカット #岡山美容室 #岡山美容院

60
2 weeks ago

Be yourself, there's no one better 🙏 . . . To place an order simply DM me or email in my bio

41
2 weeks ago

YAKIN GX MAU LIHAT DAN GX MAU COBA !! Woww 😊 JET-X AMPUH BNGET.. Bkin GREGET. Tinggal KUAS smua TUNTAS.. Dapat digunakan untuk & cara pemakaian : - Kamar mandi yg berwarna putih - Kloset putih - Wastafel putih - Badtube putih - Karatan - Berbahan Besi - Kalpot / mesin motor / mesin mobil - Kamar mandi berwarna - Kloset berwarna - Berbahan batu - Tempat cucian piring - Keran air / shower - Gagang pintu - Berbahan stanlise - Almunium - Kaca kamar mandi / motor / mbil - Perabotan rumah tangga - Pelek mobil/motor - Pantat panci - Body mobil / motor - Kain putih - Dinding - Berbahan plastik dan melamin (Baskon, drum , mangkok , piring dll) Note : * Untuk perabotan dapur dan kmar mandi gunakan sabun sunlight dengan mencampurkan 1:1 (1 jet x : air) dalam keadaan kering. * Untuk kendaraan mesin (kondisi keadaan kering langsung kuas tanpa campuran ap pun ) Untuk kaca , pelek mbil ( 1 jet x : 1 air + shampo mbil / mtor sedikit ) * Untuk karatan dan keramik berwarna putih , cairan jet x saja * Bahan granit dan batu alam tidak diperkenankan * Ibu hamil harap megunakan masker Fb : Ivana Jetx Ig : Ivana_Jetx Wa/Telp : 0821-7758-0101 Google : Ivana Jet x Email : Ivana_24 @yahoo.com Youtube : Ivana Jet-X Tokopedia : www.tokopedia.com/ivanajet-x *Menerima pengiriman dalam,luar kota , dalam dan luar pulau #ivanajetx #jetx #mitrajetx #pembersih #pembersihkamarmandi #kamarmandi #noda #nodamembandel #karatan #testimoni #testimonial #bisnis #bisniscepat #mandi #kloset #toilet #pembersihtoilet #pembersihkloset #keran #bak #bakkamarmandi #beforeafter #before #after #reseller #lampung

10
2 weeks ago

YAKIN GX MAU LIHAT DAN GX MAU COBA !! Woww 😊 JET-X AMPUH BNGET.. Bkin GREGET. Tinggal KUAS smua TUNTAS.. Dapat digunakan untuk & cara pemakaian : - Kamar mandi yg berwarna putih - Kloset putih - Wastafel putih - Badtube putih - Karatan - Berbahan Besi - Kalpot / mesin motor / mesin mobil - Kamar mandi berwarna - Kloset berwarna - Berbahan batu - Tempat cucian piring - Keran air / shower - Gagang pintu - Berbahan stanlise - Almunium - Kaca kamar mandi / motor / mbil - Perabotan rumah tangga - Pelek mobil/motor - Pantat panci - Body mobil / motor - Kain putih - Dinding - Berbahan plastik dan melamin (Baskon, drum , mangkok , piring dll) Note : * Untuk perabotan dapur dan kmar mandi gunakan sabun sunlight dengan mencampurkan 1:1 (1 jet x : air) dalam keadaan kering. * Untuk kendaraan mesin (kondisi keadaan kering langsung kuas tanpa campuran ap pun ) Untuk kaca , pelek mbil ( 1 jet x : 1 air + shampo mbil / mtor sedikit ) * Untuk karatan dan keramik berwarna putih , cairan jet x saja * Bahan granit dan batu alam tidak diperkenankan * Ibu hamil harap megunakan masker Fb : Ivana Jetx Ig : Ivana_Jetx Wa/Telp : 0821-7758-0101 Google : Ivana Jet x Email : Ivana_24 @yahoo.com Youtube : Ivana Jet-X Tokopedia : www.tokopedia.com/ivanajet-x *Menerima pengiriman dalam,luar kota , dalam dan luar pulau #ivanajetx #jetx #mitrajetx #pembersih #pembersihkamarmandi #kamarmandi #noda #nodamembandel #karatan #testimoni #testimonial #bisnis #bisniscepat #mandi #kloset #toilet #pembersihtoilet #pembersihkloset #keran #bak #bakkamarmandi #beforeafter #before #after #reseller #lampung

10
2 weeks ago

Berbagai layanan di Avery Clinic Semua dilakukan oleh dokter profesional atau beauty therapist yang berpengalaman. . Konsultasikan scr gratis untuk mengetahui treatment yg tepat untuk kulit Anda 💁‍♀️ . #kulitcerah #kulitputih #whitening #brightening #beforeafter #beforeafteravery #mencerahkan #pencerahan #skinwhitening #klinikkecantikan #klinikkecantikanmalang #skincare #krimdokter #krimdoktermalang #krimracikandokter #peeling #peelingwhitening #peel #peelingmalang #pemutih #dokterkecantikanmalang

30
2 weeks ago

🖤Окрашивание и стрижка в итальянской технике 🖤 ▪️ краситель с аминокислотами ▪️стрижка в итальянской технике ▪️укладка на брашинг ▪️время: 2,5 часа ▪️даны рекомендации по уходу _____________________________________ • • • • • 📞+7-914-093-14-19 • • #шурагвоздулина #gvozdulinastudio #парикмахерсахалин #sakhalin #омбресахалин #beforeafter #haircolor #hairstyle #fashion #balayage #ombre #sombre #lux #lifestyle #aldocoppola #beverlyhillsstylist #moscow #парикмахермосква #moscowhair #california #californiahair #рассветлениебарнаул #рассветлениесахалин #омбресахалин #балаяжсахалин #кератинсахалин #ботокссахалин #трихологсахалин #keyracolors

90
2 weeks ago

増税まで残すところあとわずか! いつもお使いのコスメのお買い置きは大丈夫ですか? 気になっていたセルフメンテナンス機器もまだ間に合います🙆 美容機器、当店で今月人気だった商品は全てMTG~ 1. abs ベルト・sixpad 2. Refa Sカラット 3. footfit 店頭でもお試しいただけますよ♪ #トラブル改善 #高濃度炭酸痩身 #炭酸フェイスデザイン #漢方黄土よもぎ蒸し #アロマトリートメント #ダイエット #体質改善 #肌質改善 #大阪エステ #隠れ家サロン #プライベートサロン福島 #福島駅各駅より徒歩2分 #キレイになりたい #美肌 #ボディメイク #beforeafter #マヤ暦鑑定 #パーソナルカラー診断 #ブライダルエステ #ヒト幹細胞

90
2 weeks ago

upgrade ilmu rias tanpa akhir,itu harus dilakukan demi menghasilkan rias makeup yg bagus dan bersih di video,klo video itu pasti real terlihat rapi dan no edit,klo total look sudah bagus maka mau gaya apapun riasnya pasti mantul realita di lapangannnya. .. special thanks to @vannyrizqy_ Makeup,hijab @ambarsipmakeup Attire,accs @ambarsip.galery . Info kursus makeup @ambarsipclass . #makeupartist #muabandung #muaindonesia #hobby #ambarsipmakeup #wedding #prewedding #weddingorganizer #bandung #instagram #siger #google #youtobe #tutorialmakeup #komersil #modernwedding #sundaputri #siger #beforeafter #video #kursusmakeup #kebaya #dress #grey

873
2 weeks ago

. . . サッカー日本代表、FC東京⚽️🇯🇵 橋本拳人 選手 ( @kento_hashimoto_18 ) . . いつもありがとうございます😊! . . ヘッドスパ60分コースでメンテナンス💁🏾‍♂️ . . . . ご予約はTEL.DM.ネット.LINE どれでも承ってます! アカウントトップにホットペッパーの URL記載してます! . . . 223TEL...042-400-7339 . . . #223beautysalon #223 #beauty #salon #東京 #多摩市 #聖蹟桜ヶ丘 #京王線 #ヘッドスパ #ヘアエステ #ケア #サラツヤ #beforeafter #before #after #セラピスト #セラピスト募集 #求人 #求人募集 . #マツエク #ネイル #アイリスト #ネイリスト #アイリスト募集 #ネイリスト募集 #サッカー #jリーグ #fc東京 #橋本拳人 選手 #サッカー日本代表

160
2 weeks ago

CEK IG : @beautybyines Aku siap membantu kamu 😊😍 Menerima : ❤Makeup Wisuda ❤Makeup Pesta ❤Makeup Bridesmaid ❤Makeup Promnight ❤Makeup Photoshoot ❤Makeup SPG ❤Makeup buku tahunan ❤Dll CP WA : 085920707473 Line: inesrm Free for ask #makeupartist #mua #makeupvideos #makeup #beauty #muabekasi #muajakartatimur #muajakartaselatan #muajakartabarat #muapesta #makeuppesta #makeupparty #muabekasibarat #muabekasiselatan #makeupartistbekasi #makeuplamaran #makeupwisudajakarta #beforeafter #makeupdepok #muadepok #makeupartistjakartatimur #muabogor #makeupmurah #makeuppreweddingjakarta #makeupbridesmaidjakarta #cosmetic #makeupartist #muajkt #makeupjunkie #makeupartist #mua #makeupvideos #makeup #beauty #muabekasi #muajakartatimur #muajakartaselatan #muajakartabarat #muapesta #makeuppesta #makeupparty #muabekasibarat #muabekasiselatan #makeupartistbekasi #makeuplamaran #makeupwisudajakarta #beforeafter #makeupdepok #muadepok #makeupartistjakartatimurl #makeupmurah #makeuppreweddingjakarta #makeupbridesmaidjakarta #cosmetic #makeupartist #muajkt #makeupartist #mua #makeupvideos #makeup #beauty #muabekasi #muajakartatimur #muajakartaselatan #muajakartabarat #muapesta #makeuppesta #makeupparty #muabekasibarat #muabekasiselatan #makeupartistbekasi #makeuplamaran #makeupwisudajakarta #beforeafter #makeupdepok #muadepok #makeupartistjakartatimur #muabogor #makeupmurah #makeuppreweddingjakarta #makeupbridesmaidjakarta #cosmetic #makeupartist #muajkt #makeupjunkie #makeupartist #mua #makeupvideos #makeup #beauty #muabekasi #muajakartatimur #muajakartaselatan #muajakartabarat #muapesta #makeuppesta #makeupparty #muabekasibarat #muabekasiselatan #makeupartistbekasi #makeuplamaran #makeupwisudajakarta #beforeafter #makeupdepok #muadepok #makeupartistjakartatimurl #makeupmurah #makeupprewedmakeupbridesmaidjmuajktutara

11
2 weeks ago

CEK IG : @beautybyines Aku siap membantu kamu 😊😍 Menerima : ❤Makeup Wisuda ❤Makeup Pesta ❤Makeup Bridesmaid ❤Makeup Promnight ❤Makeup Photoshoot ❤Makeup SPG ❤Makeup buku tahunan ❤Dll CP WA : 085920707473 Line: inesrm Free for ask #makeupartist #mua #makeupvideos #makeup #beauty #muabekasi #muajakartatimur #muajakartaselatan #muajakartabarat #muapesta #makeuppesta #makeupparty #muabekasibarat #muabekasiselatan #makeupartistbekasi #makeuplamaran #makeupwisudajakarta #beforeafter #makeupdepok #muadepok #makeupartistjakartatimur #muabogor #makeupmurah #makeuppreweddingjakarta #makeupbridesmaidjakarta #cosmetic #makeupartist #muajkt #makeupjunkie #makeupartist #mua #makeupvideos #makeup #beauty #muabekasi #muajakartatimur #muajakartaselatan #muajakartabarat #muapesta #makeuppesta #makeupparty #muabekasibarat #muabekasiselatan #makeupartistbekasi #makeuplamaran #makeupwisudajakarta #beforeafter #makeupdepok #muadepok #makeupartistjakartatimurl #makeupmurah #makeuppreweddingjakarta #makeupbridesmaidjakarta #cosmetic #makeupartist #muajkt #makeupartist #mua #makeupvideos #makeup #beauty #muabekasi #muajakartatimur #muajakartaselatan #muajakartabarat #muapesta #makeuppesta #makeupparty #muabekasibarat #muabekasiselatan #makeupartistbekasi #makeuplamaran #makeupwisudajakarta #beforeafter #makeupdepok #muadepok #makeupartistjakartatimur #muabogor #makeupmurah #makeuppreweddingjakarta #makeupbridesmaidjakarta #cosmetic #makeupartist #muajkt #makeupjunkie #makeupartist #mua #makeupvideos #makeup #beauty #muabekasi #muajakartatimur #muajakartaselatan #muajakartabarat #muapesta #makeuppesta #makeupparty #muabekasibarat #muabekasiselatan #makeupartistbekasi #makeuplamaran #makeupwisudajakarta #beforeafter #makeupdepok #muadepok #makeupartistjakartatimurl #makeupmurah #makeupprewedmakeupbridesmaidjmuajktutara

10
2 weeks ago

CEK IG : @beautybyines Aku siap membantu kamu 😊😍 Menerima : ❤Makeup Wisuda ❤Makeup Pesta ❤Makeup Bridesmaid ❤Makeup Promnight ❤Makeup Photoshoot ❤Makeup SPG ❤Makeup buku tahunan ❤Dll CP WA : 085920707473 Line: inesrm Free for ask #makeupartist #mua #makeupvideos #makeup #beauty #muabekasi #muajakartatimur #muajakartaselatan #muajakartabarat #muapesta #makeuppesta #makeupparty #muabekasibarat #muabekasiselatan #makeupartistbekasi #makeuplamaran #makeupwisudajakarta #beforeafter #makeupdepok #muadepok #makeupartistjakartatimur #muabogor #makeupmurah #makeuppreweddingjakarta #makeupbridesmaidjakarta #cosmetic #makeupartist #muajkt #makeupjunkie #makeupartist #mua #makeupvideos #makeup #beauty #muabekasi #muajakartatimur #muajakartaselatan #muajakartabarat #muapesta #makeuppesta #makeupparty #muabekasibarat #muabekasiselatan #makeupartistbekasi #makeuplamaran #makeupwisudajakarta #beforeafter #makeupdepok #muadepok #makeupartistjakartatimurl #makeupmurah #makeuppreweddingjakarta #makeupbridesmaidjakarta #cosmetic #makeupartist #muajkt #makeupartist #mua #makeupvideos #makeup #beauty #muabekasi #muajakartatimur #muajakartaselatan #muajakartabarat #muapesta #makeuppesta #makeupparty #muabekasibarat #muabekasiselatan #makeupartistbekasi #makeuplamaran #makeupwisudajakarta #beforeafter #makeupdepok #muadepok #makeupartistjakartatimur #muabogor #makeupmurah #makeuppreweddingjakarta #makeupbridesmaidjakarta #cosmetic #makeupartist #muajkt #makeupjunkie #makeupartist #mua #makeupvideos #makeup #beauty #muabekasi #muajakartatimur #muajakartaselatan #muajakartabarat #muapesta #makeuppesta #makeupparty #muabekasibarat #muabekasiselatan #makeupartistbekasi #makeuplamaran #makeupwisudajakarta #beforeafter #makeupdepok #muadepok #makeupartistjakartatimurl #makeupmurah #makeupprewedmakeupbridesmaidjmuajktutara

10
2 weeks ago

Don’t have a 🥜 peanut 🥜 head! • S C U L P T R A • for temple restoration 💉

211
2 weeks ago

Completely obsessed with the healed result of these dirty blonde brows & just how natural they look! This is right before her perfecting touch up which is best for any adjustments to ensure they will last for the remaining 1-2 years until her next touch up!

71
2 weeks ago

. . 54日目 2手放し→ 280 /1000 . . 我が家は地下車庫で 車庫の隣に収納庫があります。 たぶん8畳くらいの広さがありますが 車、ロードバイク、スキー、登山、DIY… 多趣味な夫の無法地帯の倉庫になっています😓 あんなに広い収納と、 次男の子供部屋予定の6畳の個室を 物置場にしている夫… こうして文字にしていると 怒りが湧き上がりますね😅 もうやめておきます😅 ガレージの物はあまり手を付けられませんが 確実に不要な子供の物を手放しました. . ●カブトムシの餌 ●幼児期に使った小さなプール どちらも数年前から放置しているので 手放しました。 . . 今日、子供たちは学校の遠足。 私はPTAの集まりもパートもやすみで、 久しぶりに自分の時間があります💝 息抜きのお出かけをしてこよう。 . . . #こんまり #beforeafter #断捨離 #断捨離記録 #シンプルライフに憧れる #すっきり暮らしたい #1000捨て #1000捨てチャレンジ #musubi部 #ストレスフリーになりたい #1日1捨 #整理整頓 #収納 #片付け #捨て活 #今年中に断捨離終わらせる #すっきり暮らす #自分らしい暮らし #スロー断捨離

60
2 weeks ago

Everyone’s in love with the new Keratin Lash Lift + Tint 😍

91
2 weeks ago

. あれ、もう金曜日なの😳😳😳? 今日飲みに行く人も多いと思うから、ダイエッターが選ぶべきお酒くーーーいず!! 知ってる人多いと思うけど、お酒飲むならぜったいこっち!!!!! . 私は飲みに行かずに運動するよ。 来月私は節約とダイエットとあれの鬼になる🔥やったるぞおおおお🔥🔥🔥!

693
2 weeks ago

No makeup, no filter, no edits , just raw beautiful skin. No one ever realized how bad my skin was! I always covered it up with make up, so you couldn't see it as much, or use filters that would only help hide how horrible it was in reality. But here I am only 5 days in on ARBONNE's bio-hyrdia set routine. I am beyond happy with how my skin has morphed into amazingly soft ,hydrated and blemish free skin. It has even helped with my dark circles under my eye (something I've struggled with since I was in high school). I still have a long ways to go with my new skin routine, but WOW I never knew just 5 Days would make such dramatic changes! I needed to share because I've never been so comfortable in my skin like this before !!! . . . . Message me with any questions about my skin care routine or if you want to sample it out. I would be beyond happy to help transform your skin into perfection 🌱 . . ( #arbonne #arbonnebiohydria #biohydria #succulant #veganskincare #crueltyfree #natural #skincare #skinroutine #routine #arbonneskincare #beforeafter #beforeandafter )

223
2 weeks ago

#andapun bisa !! #mentortiti posting ini agar yang patah semangat, galau, KEMBALI BERKOBAR !!!!!!! Sehat BONUSNYA LANGSING bersama #hsslimherbalsolusiDIETSEHATANDA. . Mari atur pola makan anda dan minum kapsul HS pendamping program diet sehat anda. Yakinlah, Kamu Mampu Wujudkan Impianmu! #hsslimherbalsolusiDIETSEHATANDA . Informasi lebih lanjut hubungi : MENTORTITI 0812 2737 3663 (Telkomsel) http://bit.ly/KonsultasiHSSlimHerbal-Titi (Wa) FB : Yostiti Sumarni . http://pelangsinghs.blogspot.co.id . #testimonials #testidiet #kurusbersama #infodiet #hasildiet #beforeafter #dietmenyenangkan #hidupsehat #diet #testihsslimherbal

50
2 weeks ago

. 手術内容:カットソーに出来た小さい毛玉を取りたい。 2019.09.27 . 手術難易度★★★☆☆ . 【症状】カバンで擦れたのか小さい毛玉は局所的に出来ました。直れば嬉しいです。 . ※問診結果  このタイプのお直しは毛玉をキレイに取り除くことが大前提ですが、小さい毛玉は場合によっては布地を切ってしまうようなことが起こってしまうことがあるのでかなり注意が必要なものになります。 はさみや剃刀などで削ると布地も傷んでしまうので出来るだけさわらずにそのままの状態でお持ち込みください。 . 変にさわってしまうと手直しも出来ない状態になってしまうことがありますのでご注意ください。 . また、同じ状況になれば再発してしまうのでそのカバンとは一緒に使わないことをおすすめします。 . 毛玉侮りがたし! お大事にー☆ . ※今回の手術費用 ¥2,000(税別) . ※入院期間の目安(★印が対象期間) ★通常の入院(1週間以内) . #お直し #洋服のお直し #直し #洋服の病院 #寸法直し #京都 #洋裁 #縫製 #修理 #修復 #補修 #補正 #裁縫 #裁断 #復元 #洋服のリフォーム #洋服の寸法直し #郵送でのお直しもやってます #職人 #カットソー #毛玉 #ピリング #sew #sewing #sewingservice #repairman #kyoto #japan #fashion #beforeafter

40
2 weeks ago

📣SPECIAL OFFER! JUVEDERM for $400! 📣⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ HAVE YOU SCHEDULED YOUR FREE CONSULTATION??? DON'T WAIT UNTIL THIS SPECIAL IS GONE🙅🏻‍♀️🥰. Take a look at this amazing before and after!!⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Juvederm is a family of injectable hyaluronic acid dermal fillers used to provide 9 months to one year of correction for moderate to severe facial wrinkles and folds, such as nasolabial folds (lines from the nose to the corners of the mouth). Juvederm adds temporary volume and a smoother appearance to skin.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Call us to make your appointment TODAY! Don’t miss these incredible savings!! 📞(305) 267-5213 | HABLAMOS ESPAÑOL!⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ________⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #prestigelasermedspa #laser #med ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #juvederm #cosmeticsurgery #mommymakeover #cosmetic #liposculpture #silicone #plasticsurgery #liposuction #drmiami #beforeafter #miami #instagood #plastic #aesthetics #beautiful #love #instamakeup #lips #smile #wrinklefree #rejuvenate #newyou #loveyourskin #miami #biglips #youth

10
2 weeks ago

Dulu ga banyak foto pas gemuk, gak pede banget, pake baju maunya longgar - longgar dan warna gelap, cuman modal tag - tagan teman. Super gak mood kalo foto, soalnya kamera itu bikin tambah lebih lebar lagi.. . . Kelihatan banget ga fresh, ga sehat, keliatan lebih tua dari usia sebenarnya . . Diet itu bukan berarti gak makan ya! Aku gamau kurus tapi rambut rontok, kulit kusam, hormonal terganggu... . . Diet sehat dicombine dengan gaya hidup yang juga sehat membuat kulit lebih lembab, rambut lebih tebal, kuku sehat... glowing natural... youthful juga . . . Kalo aku ditambah mengurangi intake sugar juga, makan lebih kearah hambar, tapi bukan yang bener - bener gak ada rasa ya (lebih ke yang cukup ada rasa sih) tapi lama - lama bakal kebiasa kok.. skrg aku ga suka yang manis - manis, kalau lagi pengen aja itu juga jarang . . Semoga kita smua bisa ya! Ingat your body is your temple Semangat guys . . #healthylifestyle #healthy #sehat #kesehatan #informasi #infopenting #instadaily #beforeafter #transformasi #transformation

511
2 weeks ago

#verygoodplasticsurgery #vgplasticsurgery #breastsurgery Catch everyone’s eye with your perfect and voluptuous breasts. . . Website: http://en.vgprs.com/ Instagram: https://www.instagram.com/verygood.pl asticsurgery/?hl=ko Facebook: https://www.facebook.com/vg.plasticsurgery.5 Youtube: https://www.youtube.com/channel/UC0c7Obul8TzP8jiCPBMIBXg. . 💌Contact us!⚘. . Whatsapp: +82-10 7593 7501 Kakao: +82-10 7593 7501 Wechat: +8210 7593 7501 / Add ID : vg-international Viber: +82-10 7593 7505 Line: +82-10-7593-7501 / Add ID: vgpsen #verygoodplasticsurgery #vgplasticsurgery #plasticsurgery #gangnamplasticsurgery #breastsurgery #boobsjob #breastaugmentation #bestbreastsurgeonkorea #bestbreastsurgeryclinickorea #breastsurgerykorea #motiva #bellagel #microsmooth #naturalbreastsurgery #realreview #gangnamrhinoplasty #gangnamplasticsurgeryclinic #beforeafter #gangnamexit11 #sinnonhyunexit5 #verygoodplasticsurgery #koreaplasticsurgery #daily #selfie

20
2 weeks ago

_ ショートスタイルのbefore afterです☺︎  ご新規の方、大歓迎です💐  プロフィールのリンク先からご予約頂けます。  ひとりひとりのお客様に しっかりと向き合ってデザインさせて頂きます!  お客様のご希望や雰囲気を大切にして バランスや印象、似合わせを大切にしております。   必ずさらに綺麗に、可愛く 似合わせますので一度お任せください🌿   はじめましての方dmでのご予約は 20%offとさせて頂きます😌  cut ¥7020 → ¥5620 cut/color ¥15780 → ¥12610 cut/parm ¥16860 → ¥12630  その他ご相談もお気軽にどうぞ♡   ___________________________  TONI&GUY japan 青山サロン  東京都渋谷区神宮前5-51-8 ラ・ポルト青山2F  ☎︎ 03 3797 5790  <営業時間> 平日 11:00-21:00 土日祝 10:00-19:00  火、水のみお休みとなります。 ____________________________

111
3 weeks ago

NOT SO COMPLICATED? ⠀ This simple yet elegant back yard design is more complicated than it might seem. ⠀ ❌Uneven surface ❌Easement on property ❌Water drainage problem ⠀ Geovision team has come up with the functional and durable design to cover all of the above issues: ⠀ ✔️Tiered levels ✔️Elevated paths ✔️Garden beds at the bottom level ✔️Removable decking over the easement ⠀ The solution to your garden problem might not be that complicated after all! Before settling for an expensive quote, chat to our professionals for genuine advice 👌🏼 #beforeafter

41