assalamualaikum Photos & Videos

11 hours ago

. . [ #PREORDER ] Preorder planner syabab 2020 kini dibuka, 2 freegift bernilai RM15 bakal milik anda, stok adalah terhad . Grab satu sekarang! Sebelum tutup order ! . . 8 COVER yang sangat catchy untuk dipilih , 2 FREEGIFT yang dijanjikan setiap pembelian iaitu : . Wall Calender bernilai RM5 Budget Planner bernilai RM10 . Harga sebuah planner hanya RM25 exc postage. . . Dan semestinya CONTENT yang Fresh, CHARACTERISTIC yang lebih-lebih, semestinya AWESOME dari tahun sebelumnya. MATLAMAT kami hanya satu , memudahkan orang ramai di luar sana mengatur masa dengan sebaiknya. Dengan hashtag yang digunakan #projekplanner2020 . . Jangan terlewat untuk grab satu, sebelum kami tutup order. Ayuuh grab satu , pasti berbaloi. . Klik link di bio sekarang. . . #projekplanner2020 #projekplanner #plannersyabab #planner2020 #plannermurah #plannerviral #sayajualbuku #bisnesonline #kongsirezeki #magnetkejayaan #magnetrezeki #goodmorning #breakfast #bismillah #alhamdulillah # #terapiinstagram #ajimaura #dukunsaka #sifucilik #sitinordiana #sitiaafiyah #ctdk #preorder #assalamualaikum

00
11 hours ago

. . [ #PREORDER ] Preorder planner syabab 2020 kini dibuka, 2 freegift bernilai RM15 bakal milik anda, stok adalah terhad . Grab satu sekarang! Sebelum tutup order ! . . 8 COVER yang sangat catchy untuk dipilih , 2 FREEGIFT yang dijanjikan setiap pembelian iaitu : . Wall Calender bernilai RM5 Budget Planner bernilai RM10 . Harga sebuah planner hanya RM25 exc postage. . . Dan semestinya CONTENT yang Fresh, CHARACTERISTIC yang lebih-lebih, semestinya AWESOME dari tahun sebelumnya. MATLAMAT kami hanya satu , memudahkan orang ramai di luar sana mengatur masa dengan sebaiknya. Dengan hashtag yang digunakan #projekplanner2020 . . Jangan terlewat untuk grab satu, sebelum kami tutup order. Ayuuh grab satu , pasti berbaloi. . Klik link di bio sekarang. . . #projekplanner2020 #projekplanner #plannersyabab #planner2020 #plannermurah #plannerviral #sayajualbuku #bisnesonline #kongsirezeki #magnetkejayaan #magnetrezeki #goodmorning #breakfast #bismillah #alhamdulillah # #terapiinstagram #ajimaura #dukunsaka #sifucilik #sitinordiana #sitiaafiyah #ctdk #preorder #assalamualaikum

10
11 hours ago

. . [ #PREORDER ] Preorder planner syabab 2020 kini dibuka, 2 freegift bernilai RM15 bakal milik anda, stok adalah terhad . Grab satu sekarang! Sebelum tutup order ! . . 8 COVER yang sangat catchy untuk dipilih , 2 FREEGIFT yang dijanjikan setiap pembelian iaitu : . Wall Calender bernilai RM5 Budget Planner bernilai RM10 . Harga sebuah planner hanya RM25 exc postage. . . Dan semestinya CONTENT yang Fresh, CHARACTERISTIC yang lebih-lebih, semestinya AWESOME dari tahun sebelumnya. MATLAMAT kami hanya satu , memudahkan orang ramai di luar sana mengatur masa dengan sebaiknya. Dengan hashtag yang digunakan #projekplanner2020 . . Jangan terlewat untuk grab satu, sebelum kami tutup order. Ayuuh grab satu , pasti berbaloi. . Klik link di bio sekarang. . . #projekplanner2020 #projekplanner #plannersyabab #planner2020 #plannermurah #plannerviral #sayajualbuku #bisnesonline #kongsirezeki #magnetkejayaan #magnetrezeki #goodmorning #breakfast #bismillah #alhamdulillah # #terapiinstagram #ajimaura #dukunsaka #sifucilik #sitinordiana #sitiaafiyah #ctdk #preorder #assalamualaikum

10
11 hours ago

#Repost @videoislamii • • • • • #assalamualaikum Followersmu yg beribu-ribu itu suatu saat akan di bahas di akhirat, Apakah status yg kamu posting itu bermanfaat sampai mereka follow kamu atau hanya postingan yg sia-sia? Dan apakah followersmu yg beribu-ribu itu malah buat kamu jadi SOMBONG? Ada orang-orang yg ternama, merasa memiliki fans dan jumlah like serta followers yg banyak, rizki yg terus mengalir dari aktifitas media sosialnya Meskipun harus menjelekan dan menggunjingkan sana-sini menebar perpecahan dan bersembunyi dibalik dasar kebenaran serta pembenaran Banyak pertanyaan positif dari followers mereka namun hanya di abaikan Mereka merasa bahwa rizki serta like dan followers yg terus bertambah adalah bukti bahwa mereka berada dijalur yg benar dan di ridhoi ALLAH. Hei Usahlah mengharapkan followers yg begitu banyak jika hanya akan membinasakan kamu nanti di akhirat Jangan bangga dulu dengan apa yg kita peroleh di termasuk dan media sosial. Saat kita sombong dan jauh darinya bisa jadi itu ISTIDRAJ Yaa Rabb Jadikan hamba ini yang pandai bersyukur dan selalu mengingatmu Jangan jadikan hamba orang yg sombong dan tidak pandai bersyukur atas nikmat mu yg kau beri MUHASABAH DIRI SENDIRI #muhasabahdiri #intropeksidiri #istiqomah #muslimah #jomblofisabilillah #jomblohappy #jombloberkualitas #jomblosampaihalal #merenung #ustadzabdulsomad #abdulsomad #hananattaki #sholawatan #sholawat #sholawatnabi #pengagumsholawat #ustadzadihidayat #adihidayat #sholawatanyuk #viral #latahzanukhti #indomusikgram #vokalplus #santri #jomblo #nyanyi #pemudahijrah

10
11 hours ago

. . [ #PREORDER ] Preorder planner syabab 2020 kini dibuka, 2 freegift bernilai RM15 bakal milik anda, stok adalah terhad . Grab satu sekarang! Sebelum tutup order ! . . 8 COVER yang sangat catchy untuk dipilih , 2 FREEGIFT yang dijanjikan setiap pembelian iaitu : . Wall Calender bernilai RM5 Budget Planner bernilai RM10 . Harga sebuah planner hanya RM25 exc postage. . . Dan semestinya CONTENT yang Fresh, CHARACTERISTIC yang lebih-lebih, semestinya AWESOME dari tahun sebelumnya. MATLAMAT kami hanya satu , memudahkan orang ramai di luar sana mengatur masa dengan sebaiknya. Dengan hashtag yang digunakan #projekplanner2020 . . Jangan terlewat untuk grab satu, sebelum kami tutup order. Ayuuh grab satu , pasti berbaloi. . Klik link di bio sekarang. . . #projekplanner2020 #projekplanner #plannersyabab #planner2020 #plannermurah #plannerviral #sayajualbuku #bisnesonline #kongsirezeki #magnetkejayaan #magnetrezeki #goodmorning #breakfast #bismillah #alhamdulillah # #terapiinstagram #ajimaura #dukunsaka #sifucilik #sitinordiana #sitiaafiyah #ctdk #preorder #assalamualaikum

20
12 hours ago

KENAPA BERAT TAK TURUN PUN? 🙄 . Kalau berat tak turun2 tu. Jangan stress! sebenarnya TAK SEMUA perubahan kita boleh nampak kat penimbang. ⚖️ . 🛡️🛡️🛡️🛡️🛡️🛡️🛡️ Jom tengok 5 PERKARA yang penimbang tak boleh baca. . 🔥Baju yg dulu ketat dah longgar. 🔥Tenaga semakin bertambah. 🔥Hilang mengah semasa naik tangga. 🔥Mudah untuk kawal selera makan. 🔥Tidur lebih lena dan bangun pagi dgn mudah. . Haaa ada rasa macam di atas ni? Tahniah! satu pencapaian yg sangat bagus. Focus pada hasil di badan anda. 📌 . Percaya pada badan, bukan percaya penimbang semata-mata. . Jangan skip amik FiberShot sebelum sarapan dan makan malam tau 🏆 . 📲 0195760161 FREE postage seluruh 🇲🇾 FREE delivery 🚚

31
12 hours ago

#Bismillahirrohmanirohim. #Assalamualaikum Wr Wb 🌸 #QyuLabels 🌸 * #Khimar #Senorita * Khimar #cantik dng #design yg Unik.d permanis #jahit kerut d bagian belakang. Membuat tampilan #cantik #depan #belakang 😍 ✴Bahan Original Ceruty baby doll 2 lapis. ✴pnjng dpn 90.blakang 120cm. ✴ Tersedia bny pilihan 10 warna cantik. ✴Harga Rp2.200.000 / jt perkodi Ready *Senin.25 Agust 2019* W.a 081296640870 #RRGroup #tokoSayra #sayrahijab #resellersayra #khimar #hijabgrosir #grosirhijab

00
12 hours ago

#Bismillahirrohmanirohim. #Assalamualaikum Wr Wb 🌸 #QyuLabels 🌸 * #Khimar #Senorita * Khimar #cantik dng #design yg Unik.d permanis #jahit kerut d bagian belakang. Membuat tampilan #cantik #depan #belakang 😍 ✴Bahan Original Ceruty baby doll 2 lapis. ✴pnjng dpn 90.blakang 120cm. ✴ Tersedia bny pilihan 10 warna cantik. ✴Harga Rp2.200.000 / jt perkodi Ready *Senin.25 Agust 2019* W.a 081296640870 #RRGroup #tokoSayra #sayrahijab #resellersayra #khimar #hijabgrosir #grosirhijab

00
12 hours ago

#Bismillahirrohmanirohim. #Assalamualaikum Wr Wb 🌸 #QyuLabels 🌸 * #Khimar #Senorita * Khimar #cantik dng #design yg Unik.d permanis #jahit kerut d bagian belakang. Membuat tampilan #cantik #depan #belakang 😍 ✴Bahan Original Ceruty baby doll 2 lapis. ✴pnjng dpn 90.blakang 120cm. ✴ Tersedia bny pilihan 10 warna cantik. ✴Harga Rp2.200.000 / jt perkodi Ready *Senin.25 Agust 2019* W.a 081296640870 #RRGroup #tokoSayra #sayrahijab #resellersayra #khimar #hijabgrosir #grosirhijab

00
12 hours ago

#Bismillahirrohmanirohim. #Assalamualaikum Wr Wb 🌸 #QyuLabels 🌸 * #Khimar #Senorita * Khimar #cantik dng #design yg Unik.d permanis #jahit kerut d bagian belakang. Membuat tampilan #cantik #depan #belakang 😍 ✴Bahan Original Ceruty baby doll 2 lapis. ✴pnjng dpn 90.blakang 120cm. ✴ Tersedia bny pilihan 10 warna cantik. ✴Harga Rp2.200.000 / jt perkodi Ready *Senin.25 Agust 2019* W.a 081296640870 #RRGroup #tokoSayra #sayrahijab #resellersayra #khimar #hijabgrosir #grosirhijab

00
12 hours ago

#Bismillahirrohmanirohim. #Assalamualaikum Wr Wb 🌸 #QyuLabels 🌸 * #Khimar #Senorita * Khimar #cantik dng #design yg Unik.d permanis #jahit kerut d bagian belakang. Membuat tampilan #cantik #depan #belakang 😍 ✴Bahan Original Ceruty baby doll 2 lapis. ✴pnjng dpn 90.blakang 120cm. ✴ Tersedia bny pilihan 10 warna cantik. ✴Harga Rp2.200.000 / jt perkodi Ready *Senin.25 Agust 2019* W.a 081296640870 #RRGroup #tokoSayra #sayrahijab #resellersayra #khimar #hijabgrosir #grosirhijab

00
12 hours ago

Mau beli eceran boleh 1bar 👍 Mau beli 1box gpp lebih hemat 😁 Masih pengen lebih hemat, lebih murah lg joint member 99rb langsung dpt harga member pembelian produk nya 👍 Dapatkan produk ori NuAmoorea series hanya di Distributor resmi  WA 085728712134  #obatjerawat   #jerawat   #produkkecantikan #kulitcantik   #obatlukabakar   #jerawathilang #kulitkusam   #kulitmulus   #skincare   #beautycare #assalamualaikum   #obatkulit   #beautyproduct #penghilangflek   #maskerwajah #penghilangflekhitam   #perawatanalami #perawatankulitwajah   #penghilangjerawat #pencerahwajah   #bebasjerawat   #kulitberminyak #kulitkering   #creammalam   #creammuka #creamwajah   #creamdokter   #creamjerawat #amoorea   #komedo

10
12 hours ago

#Bismillahirrohmanirohim. #Assalamualaikum Wr Wb 🌸 #QyuLabels 🌸 * #Khimar #Senorita * Khimar #cantik dng #design yg Unik.d permanis #jahit kerut d bagian belakang. Membuat tampilan #cantik #depan #belakang 😍 ✴Bahan Original Ceruty baby doll 2 lapis. ✴pnjng dpn 90.blakang 120cm. ✴ Tersedia bny pilihan 10 warna cantik. ✴Harga Rp2.200.000 / jt perkodi Ready *Senin.25 Agust 2019* W.a 081296640870 #RRGroup #tokoSayra #sayrahijab #resellersayra #khimar #hijabgrosir #grosirhijabthamrin

10
12 hours ago

#Bismillahirrohmanirohim. #Assalamualaikum Wr Wb 🌸 #QyuLabels 🌸 * #Khimar #Senorita * Khimar #cantik dng #design yg Unik.d permanis #jahit kerut d bagian belakang. Membuat tampilan #cantik #depan #belakang 😍 ✴Bahan Original Ceruty baby doll 2 lapis. ✴pnjng dpn 90.blakang 120cm. ✴ Tersedia bny pilihan 10 warna cantik. ✴Harga Rp2.200.000 / jt perkodi Ready *Senin.25 Agust 2019* W.a 081296640870 #RRGroup #tokoSayra #sayrahijab #resellersayra #khimar #hijabgrosir #grosirhijab

00
12 hours ago

#Bismillahirrohmanirohim. #Assalamualaikum Wr Wb 🌸 #QyuLabels 🌸 * #Khimar #Senorita * Khimar #cantik dng #design yg Unik.d permanis #jahit kerut d bagian belakang. Membuat tampilan #cantik #depan #belakang 😍 ✴Bahan Original Ceruty baby doll 2 lapis. ✴pnjng dpn 90.blakang 120cm. ✴ Tersedia bny pilihan 10 warna cantik. ✴Harga Rp2.200.000 / jt perkodi Ready *Senin.25 Agust 2019* W.a 081296640870 #RRGroup #tokoSayra #sayrahijab #resellersayra #khimar #hijabgrosir #grosirhijab

20
12 hours ago

KENAPA BERAT TAK TURUN PUN? 🙄 . Kalau berat tak turun2 tu. Jangan stress! sebenarnya TAK SEMUA perubahan kita boleh nampak kat penimbang. ⚖️ . 🛡️🛡️🛡️🛡️🛡️🛡️🛡️ Jom tengok 5 PERKARA yang penimbang tak boleh baca. . 🔥Baju yg dulu ketat dah longgar. 🔥Tenaga semakin bertambah. 🔥Hilang mengah semasa naik tangga. 🔥Mudah untuk kawal selera makan. 🔥Tidur lebih lena dan bangun pagi dgn mudah. . Haaa ada rasa macam di atas ni? Tahniah! satu pencapaian yg sangat bagus. Focus pada hasil di badan anda. 📌 . Percaya pada badan, bukan percaya penimbang semata-mata. . Jangan skip amik FiberShot sebelum sarapan dan makan malam tau 🏆 . 📲 0195760161 FREE postage seluruh 🇲🇾 FREE delivery 🚚

21
12 hours ago

KENAPA BERAT TAK TURUN PUN? 🙄 . Kalau berat tak turun2 tu. Jangan stress! sebenarnya TAK SEMUA perubahan kita boleh nampak kat penimbang. ⚖️ . 🛡️🛡️🛡️🛡️🛡️🛡️🛡️ Jom tengok 5 PERKARA yang penimbang tak boleh baca. . 🔥Baju yg dulu ketat dah longgar. 🔥Tenaga semakin bertambah. 🔥Hilang mengah semasa naik tangga. 🔥Mudah untuk kawal selera makan. 🔥Tidur lebih lena dan bangun pagi dgn mudah. . Haaa ada rasa macam di atas ni? Tahniah! satu pencapaian yg sangat bagus. Focus pada hasil di badan anda. 📌 . Percaya pada badan, bukan percaya penimbang semata-mata. . Jangan skip amik FiberShot sebelum sarapan dan makan malam tau 🏆 . 📲 0195760161 FREE postage seluruh 🇲🇾 FREE delivery 🚚

11
12 hours ago

KENAPA BERAT TAK TURUN PUN? 🙄 . Kalau berat tak turun2 tu. Jangan stress! sebenarnya TAK SEMUA perubahan kita boleh nampak kat penimbang. ⚖️ . 🛡️🛡️🛡️🛡️🛡️🛡️🛡️ Jom tengok 5 PERKARA yang penimbang tak boleh baca. . 🔥Baju yg dulu ketat dah longgar. 🔥Tenaga semakin bertambah. 🔥Hilang mengah semasa naik tangga. 🔥Mudah untuk kawal selera makan. 🔥Tidur lebih lena dan bangun pagi dgn mudah. . Haaa ada rasa macam di atas ni? Tahniah! satu pencapaian yg sangat bagus. Focus pada hasil di badan anda. 📌 . Percaya pada badan, bukan percaya penimbang semata-mata. . Jangan skip amik FiberShot sebelum sarapan dan makan malam tau 🏆 . 📲 0195760161 FREE postage seluruh 🇲🇾 FREE delivery 🚚

11
12 hours ago

ALLAHU AKBAR ALLAHU AKBAR ALLAHU AKBAR Kau berani ganggu Ustad dan Ulama' kami sama sajaa kau mengantarkan nyawamu yang tak berguna itu kepada kami!!! Saya rela mati demi Ustad dan Ulama' kami jika kalian berani mengganggunya, nyawaku tak berharga demi lancarnya Dakwah Ustad dan Ulama kami!!! ☝👳‍♀ Allahu akbar!!! Barakallah fiikum Ustad Abdul Somad 🙏☺ #allahuakbar #pemudahijrah #timeonhijrah #hijrahfisabilillah #assalamualaikum

100
12 hours ago

KENAPA BERAT TAK TURUN PUN? 🙄 . Kalau berat tak turun2 tu. Jangan stress! sebenarnya TAK SEMUA perubahan kita boleh nampak kat penimbang. ⚖️ . 🛡️🛡️🛡️🛡️🛡️🛡️🛡️ Jom tengok 5 PERKARA yang penimbang tak boleh baca. . 🔥Baju yg dulu ketat dah longgar. 🔥Tenaga semakin bertambah. 🔥Hilang mengah semasa naik tangga. 🔥Mudah untuk kawal selera makan. 🔥Tidur lebih lena dan bangun pagi dgn mudah. . Haaa ada rasa macam di atas ni? Tahniah! satu pencapaian yg sangat bagus. Focus pada hasil di badan anda. 📌 . Percaya pada badan, bukan percaya penimbang semata-mata. . Jangan skip amik FiberShot sebelum sarapan dan makan malam tau 🏆 . 📲 0195760161 FREE postage seluruh 🇲🇾 FREE delivery 🚚

11
12 hours ago

KENAPA BERAT TAK TURUN PUN? 🙄 . Kalau berat tak turun2 tu. Jangan stress! sebenarnya TAK SEMUA perubahan kita boleh nampak kat penimbang. ⚖️ . 🛡️🛡️🛡️🛡️🛡️🛡️🛡️ Jom tengok 5 PERKARA yang penimbang tak boleh baca. . 🔥Baju yg dulu ketat dah longgar. 🔥Tenaga semakin bertambah. 🔥Hilang mengah semasa naik tangga. 🔥Mudah untuk kawal selera makan. 🔥Tidur lebih lena dan bangun pagi dgn mudah. . Haaa ada rasa macam di atas ni? Tahniah! satu pencapaian yg sangat bagus. Focus pada hasil di badan anda. 📌 . Percaya pada badan, bukan percaya penimbang semata-mata. . Jangan skip amik FiberShot sebelum sarapan dan makan malam tau 🏆 . 📲 0195760161 FREE postage seluruh 🇲🇾 FREE delivery 🚚

11
12 hours ago

#Bismillahirrohmanirohim. #Assalamualaikum Wr Wb 🌸 #QyuLabels 🌸 * #Khimar #Senorita * Khimar #cantik dng #design yg Unik.d permanis #jahit kerut d bagian belakang. Membuat tampilan #cantik #depan #belakang 😍 ✴Bahan Original Ceruty baby doll 2 lapis. ✴pnjng dpn 90.blakang 120cm. ✴ Tersedia bny pilihan 10 warna cantik. ✴Harga Rp2.200.000 / jt perkodi Ready *Senin.25 Agust 2019* W.a 081296640870 #RRGroup #tokoSayra #sayrahijab #resellersayra #khimar #hijabgrosir #grosirhijab

10
12 hours ago

#Bismillahirrohmanirohim. #Assalamualaikum Wr Wb 🌸 #QyuLabels 🌸 * #Khimar #Senorita * Khimar #cantik dng #design yg Unik.d permanis #jahit kerut d bagian belakang. Membuat tampilan #cantik #depan #belakang 😍 ✴Bahan Original Ceruty baby doll 2 lapis. ✴pnjng dpn 90.blakang 120cm. ✴ Tersedia bny pilihan 10 warna cantik. ✴Harga Rp2.200.000 / jt perkodi Ready *Senin.25 Agust 2019* W.a 081296640870 #RRGroup #tokoSayra #sayrahijab #resellersayra #khimar #hijabgrosir #grosirhijab

00
12 hours ago

#Bismillahirrohmanirohim. #Assalamualaikum Wr Wb 🌸 #QyuLabels 🌸 * #Khimar #Senorita * Khimar #cantik dng #design yg Unik.d permanis #jahit kerut d bagian belakang. Membuat tampilan #cantik #depan #belakang 😍 ✴Bahan Original Ceruty baby doll 2 lapis. ✴pnjng dpn 90.blakang 120cm. ✴ Tersedia bny pilihan 10 warna cantik. ✴Harga Rp2.200.000 / jt perkodi Ready *Senin.25 Agust 2019* W.a 081296640870 #RRGroup #tokoSayra #sayrahijab #resellersayra #khimar #hijabgrosir #grosirhijabthamrimcity

00
12 hours ago

#Bismillahirrohmanirohim. #Assalamualaikum Wr Wb 🌸 #QyuLabels 🌸 * #Khimar #Senorita * Khimar #cantik dng #design yg Unik.d permanis #jahit kerut d bagian belakang. Membuat tampilan #cantik #depan #belakang 😍 ✴Bahan Original Ceruty baby doll 2 lapis. ✴pnjng dpn 90.blakang 120cm. ✴ Tersedia bny pilihan 10 warna cantik. ✴Harga Rp2.200.000 / jt perkodi Ready *Senin.25 Agust 2019* W.a 081296640870 #RRGroup #tokoSayra #sayrahijab #resellersayra #khimar #hijabgrosir #grosirhijabtanahabang

00
12 hours ago

#Bismillahirrohmanirohim. #Assalamualaikum Wr Wb 🌸 #QyuLabels 🌸 * #Khimar #Senorita * Khimar #cantik dng #design yg Unik.d permanis #jahit kerut d bagian belakang. Membuat tampilan #cantik #depan #belakang 😍 ✴Bahan Original Ceruty baby doll 2 lapis. ✴pnjng dpn 90.blakang 120cm. ✴ Tersedia bny pilihan 10 warna cantik. ✴Harga Rp2.200.000 / jt perkodi Ready *Senin.25 Agust 2019* W.a 081296640870 #RRGroup #tokoSayra #sayrahijab #resellersayra #khimar #hijabgrosir #grosirhijabtanahabang

00
12 hours ago

#Bismillahirrohmanirohim. #Assalamualaikum Wr Wb 🌸 #QyuLabels 🌸 * #Khimar #Senorita * Khimar #cantik dng #design yg Unik.d permanis #jahit kerut d bagian belakang. Membuat tampilan #cantik #depan #belakang 😍 ✴Bahan Original Ceruty baby doll 2 lapis. ✴pnjng dpn 90.blakang 120cm. ✴ Tersedia bny pilihan 10 warna cantik. ✴Harga Rp2.200.000 / jt perkodi Ready *Senin.25 Agust 2019* W.a 081296640870 #RRGroup #tokoSayra #sayrahijab #resellersayra #khimar #hijabgrosir #grosirhijabthamrin

00
12 hours ago

#Bismillahirrohmanirohim. #Assalamualaikum Wr Wb 🌸 #QyuLabels 🌸 * #Khimar #Senorita * Khimar #cantik dng #design yg Unik.d permanis #jahit kerut d bagian belakang. Membuat tampilan #cantik #depan #belakang 😍 ✴Bahan Original Ceruty baby doll 2 lapis. ✴pnjng dpn 90.blakang 120cm. ✴ Tersedia bny pilihan 10 warna cantik. ✴Harga Rp2.200.000 / jt perkodi Ready *Senin.25 Agust 2019* W.a 081296640870 #RRGroup #tokoSayra #sayrahijab #resellersayra #khimar #hijabgrosir #grosirhijab

00
12 hours ago

Eenvxx . #lfl 💛 #lfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfl #lfllflffllfllflflflfllffllflfllflflfllflflflfllffllflfflfllfllflfl 💙💙 #lfl #lfl 💛lfllflfllffllflflflflflflflflfllflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflfllflflflflflflflflfllflfllflflflflflflfllflflflflflllfl #lfl 💛lfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllflfllfllfl💙😘lfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllflfllfllfl❤️ #lfc #flowers #follow #followforfollowback #followersindonesia #followersinstagram #followersaktif #followers #like #like4like #likeforfollow #likelike #indonesia #youtube #youtubersindonesia #pramuka #annasnasrulloh #Assalamualaikum #instagrammer #ANNZOX

1916
12 hours ago

I'm . #ANNZOX #lfl 💛 #lfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfl #lfllflffllfllflflflfllffllflfllflflfllflflflfllffllflfflfllfllflfl 💙💙 #lfl #lfl 💛lfllflfllffllflflflflflflflflfllflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflfllflflflflflflflflfllflfllflflflflflflfllflflflflflllfl #lfl 💛lfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllflfllfllfl💙😘lfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllflfllfllfl❤️ #lfc #flowers #follow #followforfollowback #followersindonesia #followersinstagram #followersaktif #followers #like #like4like #likeforfollow #likelike #indonesia #youtube #youtubersindonesia #pramuka #annasnasrulloh #Assalamualaikum #instagrammer

2215
12 hours ago

ANNZOX #annzox #lfl 💛 #lfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfl #lfllflffllfllflflflfllffllflfllflflfllflflflfllffllflfflfllfllflfl 💙💙 #lfl #lfl 💛lfllflfllffllflflflflflflflflfllflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflfllflflflflflflflflfllflfllflflflflflflfllflflflflflllfl #lfl 💛lfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllflfllfllfl💙😘lfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllflfllfllfl❤️ #lfc #flowers #follow #followforfollowback #followersindonesia #followersinstagram #followersaktif #followers #like #like4like #likeforfollow #likelike #indonesia #youtube #youtubersindonesia #pramuka #annasnasrulloh #Assalamualaikum #instagrammer

1510
12 hours ago

#Assalamualaikum #selamatmalam #sahabat2ku 👭👬👫 ...... jumpa lagi esok inshaallah ...... dah mkn ubat 💊 hrp2 esok dah ok ...... byk kerja menanti ....... hiburan malam 🤣 betul ☝️ apa yg di kata kdg2 hampa bila beli ...... buat sendiri puas hati ...... ❤❤❤❤ . . #berniagabiarjujur

778
12 hours ago

I'm not to peaces . #lfl 💛 #lfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfl #lfllflffllfllflflflfllffllflfllflflfllflflflfllffllflfflfllfllflfl 💙💙 #lfl #lfl 💛lfllflfllffllflflflflflflflflfllflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflfllflflflflflflflflfllflfllflflflflflflfllflflflflflllfl #lfl 💛lfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllflfllfllfl💙😘lfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllflfllfllfl❤️ #lfc #flowers #follow #followforfollowback #followersindonesia #followersinstagram #followersaktif #followers #like #like4like #likeforfollow #likelike #indonesia #youtube #youtubersindonesia #pramuka #annasnasrulloh #Assalamualaikum #instagrammer #hiphopmusic #following #followalways #instafollow

2119
12 hours ago

🌹अस्सलामू अलैकुम - कैसे हैं आप ?? (Like &follow me 👉 @s_i_m_r_a_n_k_h_a_n_05 ◆━━━━━━◆❃◆━━━━━━◆ ✓Best page on Insta 📃 ✓Turn On post notification🔔 ✓Like 👍, comment ,share🔀 ✓Repost allowed 🤗 ✓Keep supporting 💌 ✓Keep following 💌 ✓Follow me 👇 👇👇👇👇 ࿇ ══━━━━✥◈✥━━━━══ ࿇ @n_a_z_i_y_a_k_h_a_n_07 #nidalovers143 @afrina_khan_07 #assalamualaikum

4514
12 hours ago

Tertawalah jika itu membuatmu bahagia, tapi ingat jangan bahagia diatas penderitaan orang lain ya😆😆 apa'n sih aku tuh😅🙏 #selamatmalamrindu #assalamualaikum

240
12 hours ago

PROMO MERDEKA 🇲🇾🇲🇾 PROMO MERDEKA 🇲🇾🇲🇾 . . Harga MERDEKA setahun Sekali sahaja & Promo ni valid selama 2 HARI Uols. Harga Asal RM159. . . Promo #RM62 sahaja ‼️ Promo #RM62 sahaja ‼️ . FREE SHAWL & FREE POSTAGE . . http://wasap.my/60174052563/kurungfeeq . . #terapiinstagram #kuasaLB #branding20 #branding21 #ajimaura #cspscs #aurainsta #cikgucekgi #topimerah #ctdk #super100k #eclairblouse #blousemuslimah #officialresellerbynurhafizah #selamatpagi #assalamualaikum #dramasangat #dramasweetdream #mirafilzah #benamir #merdekasale #promomerdeka #kurungfeeq #bynurhafizah

20
12 hours ago

Selamat malam 😊 . ☑️ Kufi: Ayatul Kursi (Kod B08) ☑️ Material : 100% Art Kanvas high grade (tebal) ☑️ Frame: Stretcher bar (lebar 1.75in) ☑️ Postage : Seluruh Malaysia . Available size: • M(2x1kaki) • XL(3x1.5kaki) • XXL(4x2kaki) . Apa tunggu lagi? Jom tempah sekarang 🏃‍♂️ 0177220231 (Faidzal) 0177220231 (Faidzal) 0177220231 (Faidzal) #khat #kufi #batupahat #batupahatjohor #kufioncanvas #kufisquare #kufimurah #kufimurabba #islamicdeco #islamiccaligraphy #homedeco #walldeco #hiasanrumah #hadiah #hadiahkahwin #bazarkarat #bazaarpaknil #igersmy #igersmalaysia #kufiframe #framekhatmurah #framekhat #framekhatmurah #assalamualaikum #framekufi #framekhatmurah #khatframe #pontian #benut #customkufi

60
12 hours ago

Bila dah berkahwin... . Banyak perkara yang berubah dalam hidup seorang lelaki... . Tapi kalau kita masih boleh buat apa yang kita buat masa bujang dulu, maka perkahwinan itu tidak mendatangkan apa2 kepada kita, sebab kita masih sama...masih merasakan diri tu bujang, hidup seorang dan tak perlu bertanggungjawab atas apa2 mahupun sapa2... . Lelaki yang cara hidupnya berubah, gaya sosialnya berubah dan perangainya berubah adalah lelaki yang betol dah "berkahwin" dan dah jadi "suami" or layak jadi suami...sebab perkahwinan itu adalah tanggungjawab dan bila dia berkahwin, banyak perkara yang dia tinggalkan sebab dia ada tanggungjawab yang lebih berat untuk dipikulnya....maka dia akan tinggalkan apa yang tidak penting, tidak berfaedah dan tidak mendatangkan kebaikan untuk dirinya dan keluarganya... . Jika dia tidak meninggalkan semua tu, maka besar kemungkinan dia akan jadi seorang suami yang tidak bertanggungjawab...to be more specific, dia masih belum layak jadi seorang suami... . . Berminat ? Jangan lupa screenshot dan tekan link di Bio 😉 #assalamualaikum #kakishoppingmalaysia #onlineshoppingmalaysia #bazarpaknilmurah #bazarniaga #bazarlepak #sayajualmurah #sayajualsilver #silver925seller #silverring #weddingring #mahligaicinta #pengantinmuslim #pengantinbaru #pelamin #cincinnikahmurah #cincinkahwintunang #cincinsilver #cincinsilvermurah #cincinlelakiperak925 #cincinperempuanmurah #swarovski #cincinlelaki #cincinperempuan #promosi #sale #hantarankahwin #hariraya2019

20
12 hours ago

Seorang lelaki bertanya kepada saya: Penting ke bagitau isteri apa salahnya walaupun saya dah maafkan dia? Penting!. Maaf itu hak kamu, untuk dia tahu itu hak dia dan penting untuk dia tahu kesalahannya itu daripada kamu. Itu namanya 'leadership'. Kalau kamu tak bagitau, dia akan ingat salah lakunya betul. Mula-mula kecil, lama kelamaan makin besar. Hari ini dia mencebik, esok dia mendengus, lusa dia meninggi suara, tulat dia mengherdik. Akhirnya nanti dia menghalau kamu dari rumah. Kenapa? Sebab dia hilang rasa hormat pada kamu. Dia rasa dia betul sentiasa sebab kamu tak pernah nyatakan dia pun ada kesalahan pada kamu. Wanita ni derhakanya bukan dalam bentuk kesalahan besar-besar yang nampak terus dimata. Ia proses yang kecil-kecil dan berkembang sedikit demi sedikit. Ingat tak hadis Nabi yang mengkhabarkan tentang ramainya wanita dalam neraka?Bila ditanya oleh sahabat kenapa begitu? Adakah kerana mereka berzina?, membunuh anak atau kufur? Jawab Baginda, 'ianya kerana mereka menggunakan lidah menyakiti suami dan tidak bersyukur atas nikmat yg disediakan suami'. Wanita selalu terlupa, maklum wanita makhluk yang kaya emosi, letih dengan kerenah anak, hormon tak stabil, bengang dengan jiran, dengan rakan, dengan perkara kecil-kecil yang berlaku seharian. Tertinggi suara, tercebik muka terkadang reaksi spontan. Tegurlah dan bagitau dia cara yang sepatutnya. Kamu kan diangkat setingkat lebih tinggi kedudukan berbanding dia. Nukilan Safura Ahmad Sharkawi . . Berminat ? Jangan lupa screenshot dan tekan link di Bio 😉 #assalamualaikum #kakishoppingmalaysia #onlineshoppingmalaysia #bazarpaknilmurah #bazarniaga #bazarlepak #sayajualmurah #sayajualsilver #silver925seller #silverring #weddingring #mahligaicinta #pengantinmuslim #pengantinbaru #pelamin #cincinnikahmurah #cincinkahwintunang #cincinsilver #cincinsilvermurah #cincinlelakiperak925 #cincinperempuanmurah #swarovski #cincinlelaki #cincinperempuan #promosi #sale #hantarankahwin #hariraya2019

00
12 hours ago

- NOTA RINGKAS UNTUK SUAMI - . . ❤Perempuan hatinya cepat terasa berbanding kaum lelaki.. kalau dia merajuk, pujuk.. kalau dia terasa, pujuk.. . ❤Bila dia cakap ok, jangan mudah percaya.. disebalik “OK” itu, kadang-kadang ada “KO”.. . ❤Jaga bahasa kita bila bercakap dengan dia, jangan cakap kasar dengan dia, jangan suka meninggi suara dengan dia, ingat, dia isteri, bukan member kita.. . ❤Hargai apa yang dia buat.. tak susah pun, sentiasa berterima kasih atas apa yang dia buat.. . Perempuan tak complicated, cuma kita yang suka meng-complicated-kan situasi dan keadaan 😉 . . Berminat ? Jangan lupa screenshot dan tekan link di Bio 😉 #assalamualaikum #kakishoppingmalaysia #onlineshoppingmalaysia #bazarpaknilmurah #bazarniaga #bazarlepak #sayajualmurah #sayajualsilver #silver925seller #silverring #weddingring #mahligaicinta #pengantinmuslim #pengantinbaru #pelamin #cincinnikahmurah #cincinkahwintunang #cincinsilver #cincinsilvermurah #cincinlelakiperak925 #cincinperempuanmurah #swarovski #cincinlelaki #cincinperempuan #promosi #sale #hantarankahwin #hariraya2019

00
14 hours ago

.⠀ “BILA KELUAR &TERDEDAH DENGAN MATAHARI WALAUPUN SEKEJAP, KULIT MUKA MESTI ADA KESAN SUNBURN”⠀ .⠀ .⠀ ⠀ Sebab tulah you guys perlukan BB Cushion setiap kali nak keluar rumah!⠀ BB Cushion ni ada SPF50 PA+++ taw! Ianya mampu lindungi kulit dari sinar UVA & UVB ⠀ .⠀ .⠀ ⠀ Pendek kata, BB Cushion DerMAGs bukan sunscreen tapi sunblock! ⠀ .⠀ .⠀ ⠀ Apa yang buatkan anda wajib miliki BB Cushion ni adalah, anda tepek2 seminit dah siap nak keluar! Takperlu any foundation dah! Nak matte finishing, tepak sikit DerMAGs Loose Powder and you are ready to go! ⠀ .⠀ .⠀ ⠀ Siapa nak set cantik 5 minit dengan DerMAGs, klik je link di profile @dermagscosmetics okay! Less RM40 for Loose Powder menanti anda! 🙆⠀ ⠀ ⠀ #teamafviral089

12
1 day ago

PROMOSI HANYA RM90! --------------------------------------- Hanya RM90 sepasang Hanya RM90 sepasang . . 2 meter kasa Rubiah bulu-bulu chenta + 2 meter batik premium jakarta! . Cantik uolsss lace bajet paling viral, nak cantik tak perlu mahal2 . Kain ni sebelum jadi baju sepasang, kita nampak biasa2 je, tapi bila kita gayakan, memang bukan biashe2! Meletop! . . BERMINAT NAK ODER KLIK LINK BAWAH NI👇 www.wasap.my/60197339193 www.wasap.my/60197339193 www.wasap.my/60197339193 www.wasap.my/60197339193 . . . #combobatik #kasarubiah #lacepremium #laceexclusive #batikpromo #batikdoby #batikpromo #batikcouple #batikcantik #batikexclusive #batikpastel #batikpremium #premiumbykaklong #neelofa #lisasurihani #mirafilzah #boboiboy #assalamualaikum

100