Cyberjaya Photos & Videos

1 hour ago

Matte black thimble bracelet with solid nylon cord. (T3P36) • •Price: MYR25 (postage fees excluded) •Postage fees: POSLAJU: MYR8 to West Malaysia MYR11 to East Malaysia (2 to 4 working days). •Self pickup: #cyberjaya • •Thimble material: stainless steel •Thimble color: matte black •Strap type: 4mm nylon cord •Strap colour: distruption •Feel free to check out #HouseOfBraceletT3 for other strap design. •Made to order •Designed to single wrap upon your wrist. •The length is adjustable. •Standard size per wrap will be: ~16cm for ladies ~18cm for gentlemen •You may provide your wrist measurement so we can tailormade it to fit your wrist. •how to order? go to https://houseofbracelet.com or whatsapp or telegram at +60133150150 or email houseofbracelet @gmail.com #HouseOfBracelet #houseofbraceletrm25 #braceletmurah #gelangmurah #lokalah #mensfashion #mensaccessories #braceletmalaysiamurah

510
2 hours ago

😍保养是老样子、不保养是样子老💃🏼 😎你体验什么了我们家的Led Light Therapy吗? 专业韩是皮肤管理之一 👉Led灯光谱治疗仪 🎀适用人群: ✔青春痘✔痘印✔毛孔粗大✔祛除黑头✔敏感肌肤人群✔做过手术的人群。 🎀美容作用 👉可改善皮肤老化松弛✔毛孔粗大✔细小皱纹等 👉可改善色素性病变如✔雀斑✔日晒斑✔老年斑等症状 👉可改善代谢不良✔循坏欠佳引起的萎黄灰暗肤色 👉可对受损性有皮肤进行修复护理✔有美白✔高效补水保湿的作用 👉有效的对油脂性痤疮进行消肿✔消炎✔消痕的治疗✔破坏皮脂腺消灭P.acnes(青春痘原因细菌)的作用✔有效抑制青春痘 🤗LED Light Therapy 📲💖Make a reservation with us now!❗ 😎The better your skin looks, the more beautiful you feel. 😍LED Light Therapy is a pain-free💯,zero side effects💯, non-invasive💯, soothing💯 and rejuvenating skin treatment💯. 👉This treatment will help treat acne breakouts, fine lines and wrinkles✔,👉 post inflammatory scarring and rosacea. ℹIt will not only help minimise acne,✔but also soothe your skin and reduce both redness and inflammation. 💖😍Suitable for all skin types and all the stubborn skin problems💯 Please contact our professional therapist:📲012-3562122/016-9081036 Enquiries/appointment click here:👇 💌👉 https://wa.me/60123562122 👈 https://www.facebook.com/lamoresecret/ #lamoresecretskinandbodyline #Ledlighttherapy #firming #vshapeface #facial #beauty #逆龄 #抗老 #养颜 #lifting #antiaging #aesthetictreatment #relaxingtreatment #eyelashextension #nilai #ensteknilai #mantin #pajam #medispanilai #sepang #cyberjaya #salaktinggi #kotawarisan #dengkil #kotaseriemas #desacempakanilai #kajang #bangi

00
2 hours ago

背部排毒护理🤗 Back Detox Treatment 🤗 🎀RM x9 Only🎀 💌Benefits of the Back Detox Treatment 👉Back Scrub 👉Relieve stress 👉purify and detoxify your back area 👉reduces appearance of embarrassing back acne 👉Prevents blackheads 👉Brighten skin tones 👉Improve metabolism 有效帮助您💝 👉背部磨砂 👉缓解压力及疲劳 👉背部净化及排毒 👉减少背部痘痘的尴尬 👉提亮肌肤 👉改善睡眠质量 👉提高新陈代谢 💌让您轻松穿上露背装💃🏼 Visit us today!💖 感快联络我们把你变女神😍 请拨打一下号码查询/预约 Please contact:📲012-3562122/016-9081036 Enquiries/appointment click here:👇 💌👉 https://wa.me/60123562122 👈 https://www.facebook.com/lamoresecret/ #lamoresecretskinandbodyline #backdetox treatment #bodyspatreatment #bodyspa #glowingskin #omegalighttherapy #facial #beauty #逆龄 #抗老 #养颜 #lifting #antiaging #aesthetictreatment #relaxingtreatment #eyelashextension #nilai #ensteknilai #mantin #pajam #medispanilai #sepang #cyberjaya #salaktinggi #kotawarisan #dengkil #kotaseriemas #desacempakanilai #kajang #bangi

00
2 hours ago

#surprise planner putrajaya/cyberjaya/bandarbarubangi/bangi/nilai/semenyih/desa pinggiran/klia PRICE : rm50 (not included delivery charge) ------------------------------------- HARGA KAMI BERMULA RM35 KE ATAS TIADA SERVICES PENGHANTARAN *📍SELF PICKUP PRESINT 9 FASA 8 PUTRAJAYA* UNTUK SERVICES PENGHANTARAN HARGA KAMI BERMULA RM50 KEATAS HARGA TIDAK TERMASUK CAJ PENGHANTARAN ------------------------------------- #bouquetexclusiveputrajaya #bouquetputrajaya #customizedbouquet #surpriseplannerputrajaya #supriseplannercyberjaya #putrajaya #klia #cyberjaya #desapinggiran #bangi #nilai #surpriseplannerbandarbarubangi #surpriseplannermalaysia #hotairballonbouquet #coklatbouquet #gubahanhantaran #sirehjunjung #heliumballoon #belonterbang #freshflowerbouquet #convocationbouquet #graduationbouquet #veesfloristputrajaya #jambanganbungasegar #eventplannerputrajaya #gift #hadiah

10
2 hours ago

#surprise planner putrajaya/cyberjaya/bandarbarubangi/bangi/nilai/semenyih/desa pinggiran/klia PRICE : rm50 (not included delivery charge) ------------------------------------- HARGA KAMI BERMULA RM35 KE ATAS TIADA SERVICES PENGHANTARAN *📍SELF PICKUP PRESINT 9 FASA 8 PUTRAJAYA* UNTUK SERVICES PENGHANTARAN HARGA KAMI BERMULA RM50 KEATAS HARGA TIDAK TERMASUK CAJ PENGHANTARAN ------------------------------------- #bouquetexclusiveputrajaya #bouquetputrajaya #customizedbouquet #surpriseplannerputrajaya #supriseplannercyberjaya #putrajaya #klia #cyberjaya #desapinggiran #bangi #nilai #surpriseplannerbandarbarubangi #surpriseplannermalaysia #hotairballonbouquet #coklatbouquet #gubahanhantaran #sirehjunjung #heliumballoon #belonterbang #freshflowerbouquet #convocationbouquet #graduationbouquet #veesfloristputrajaya #jambanganbungasegar #eventplannerputrajaya #gift #hadiah

10
2 hours ago

#surprise planner putrajaya/cyberjaya/bandarbarubangi/bangi/nilai/semenyih/desa pinggiran/klia PRICE : rm75 (not included delivery charge) ------------------------------------- HARGA KAMI BERMULA RM35 KE ATAS TIADA SERVICES PENGHANTARAN *📍SELF PICKUP PRESINT 9 FASA 8 PUTRAJAYA* UNTUK SERVICES PENGHANTARAN HARGA KAMI BERMULA RM50 KEATAS HARGA TIDAK TERMASUK CAJ PENGHANTARAN ------------------------------------- #bouquetexclusiveputrajaya #bouquetputrajaya #customizedbouquet #surpriseplannerputrajaya #supriseplannercyberjaya #putrajaya #klia #cyberjaya #desapinggiran #bangi #nilai #surpriseplannerbandarbarubangi #surpriseplannermalaysia #hotairballonbouquet #coklatbouquet #gubahanhantaran #sirehjunjung #heliumballoon #belonterbang #freshflowerbouquet #convocationbouquet #graduationbouquet #veesfloristputrajaya #jambanganbungasegar #eventplannerputrajaya #gift #hadiah

10
3 hours ago

CARISSA ELLISE It’s time to say hello again to our one of signature Premium Cotton Voile range, Carissa Ellise. Inspired from the Bamboo brush stroke and Flowers : Bamboo is a symbol of the virtue of modesty. Flower is a symbol of the modesty and feminine. Yet, it is also a symbol of longevity and evergreen. Carissa Ellise is perfect for everyday and formal wear alike . Our Premium Cotton Voile hijabs are slightly more textured but softer than chiffon to keep them in place all day – even without an underscarf! Their medium weight and breathable fabric makes them ideal for warm climates or anytime you need something light, yet polished! . Material : Premium Cotton Voile . Features: 5 delightful colors l Breathable Fabric l Easy Iron l Exclusive Charm I Perfect Drape . Form : Square Scarf . Measurement : 48” . PRICE : RM69 Member Price RM85 Retail Price Standard postage fees applied. Whatsapp 0139647123 to order yours. . * Please be informed that colours may differ slightly due to camera flash / computer settings .

11
4 hours ago

RM15 Black slingbag Defects can be seen on photos. Free delivery within cyberjaya #cyberjaya

10
4 hours ago

Jay Ibrahim Al Islam menawarkan pelbagai jenis Pakej Umrah Premium. Apa yang pasti, lokasi Hotel kami adalah yang paling terhampir dan terdekat . Serta bilangan untuk setiap kumpulan keberangkatan tidak terlalu padat. Perkhidmatan dan Perlayanan kepada para jemaah dengan lebih efisien dan professional. Realisasikan Impian Umrah Anda dengan JayIbrahim Al Islam Daftar Online via Whatsaap terus ke : 0176878353-Muhamad Seh #umrahpremium #umrahwargaemas #umrah #melaka #malaysia #cyberjaya #muar #kualalumpur #kelantan

10
4 hours ago

Semenjak keluaran ipX ,X max, iphone11 dengan skrin full tanpa button Home. Ada juga iphone yang nak upgrade skrin full tanpa Home button. Habis Home button di buang nya😅😂 #iPhone 6 . . Ada masalah Lcd phone korang mcm ni ?? . — 📌Jom selamatkan phone masalah tu ?? Bagitahu masalah & phone model apa ? Dengan pantas kami datang baik pulih phone depan anda 😉 #bangi . . . . 🤙🏾WhatsApp / Call » Set Oppointment . . . 📱+60172308656 | 📞+60192641032 — . #fzrepairphone #repairiphone #iphone #iphonerosak #baikiphonemurah #repairiphoneputrajaya #repairiphoneserdang #repairiphonekajang #repairiphonecheras #repairiphonebangi #repairiphonekl #repairiphonemurah #selangor #repairiphoneselangor #kajang #bangi #kptmbangi #gmibangi #unitenbangi #ukmbangi #iuklbangi #Serdang #puchong #cheras #viral #semenyih #bandarseriputra #malaysiahijab #instafamous #cyberjaya

40
4 hours ago

Pinjaman Peribadi 018-2114012 Customer kerja kat swasta sebagai account Apply loan 2k dpt penuh 2k 💯 Syarikat kita offer dia Installment selama 12 bln tapi customer nak cepat habiskan ,Customer minta Installment plan selama 6BLN shj...🥰 Customer summit document dan isi borang kat wasapp semak kelayakan Loan dah approve Customer minta jumpa kat luar sebab memang x ada masa nak dtg office sign agreement...😅 Terima kasih kerana percayakan servis kami... ❌NO UPFRONT ❌NO DEPOSIT ❌NO LAWYER FEE ❌NO PROSECING FEE AREA Klang Selangor Kuala Lumpur Tekan link untuk semak keyalakan www.wasap.my/60182114012/LOAN . . . . . #cheras #kualalumpur #kajang #putrajaya #bangi #ampang #selangor #shahalam #cyberjaya #puchong #balakong #bandarbarubangi #serikembangan #bukitjalil #kinrara #bandartunhusseinonn #serdang #bangsar #bazarpaknil #damansara #subangjaya

00
5 hours ago

Assalamualaikum.. Dah ade product x kan nak duk diam je kan. Mesti la penuhi permintaan customer utk buat facial hujung minggu. 2 org sekali gus. Sesi pagi je ni. Tak ke dpt Rm200. Lepas buat facial terus dpt cash ms tu jugak. Senang nya dlm hati. AAR adalah product yang sesuai digunakan utk mereka berdua. Esok sy terangkan dgn lebih lanjut mengenai product AAR.. Untuk mengetahui lebih lanjut bagaimana nak join mobile spa boleh wasap noreen. Tq www.wasap.my/60196680727 @aikhabeautyhomespa 📞0196680727 . #MobileHomeSpa #Elysyle #Facial #Cantik #FacialBukitJalil #FacialPuncakJalil #BukitJalil #PuncakJalil #BestariPerdana #cyberjaya #putrajaya #lembahklang #belajarfacialmurah #coachusahawanbergerak #tambahincome #buatduit

103
5 hours ago

Alhamdulillah hantar kasut kepada pelanggan admin ni 2 pasang. .. Nak cucikasut, roger .. #CuciKasutAlamanda 😊 .. www.wasap.my/+60196341608/Cucikasut www.wasap.my/+60196341608/Cucikasut www.wasap.my/+60196341608/Cucikasut .. #alhamdulillah #DryClean #shoesclean #LoveYourShoes #Putrajaya #Cyberjaya #SeriKembangan #puchong #CuciKasutBest #BandarSaujanaPutra #Presint15Diplomatik #kasut #kasutfutsalmurah #ayuhbangkit #kasutkotor #ayuhfutsal #Dengkil #bmbf #bmf #hanicintachewybrownies

00
5 hours ago

Hanya minum 4 kotak AppecutMax boleh loss sehingga 12 kg 😱 pernah cuba produk kurus lain tapi tdk menjadi. Dgn AppecutMax juga yg serasi. Jangan kata Sis tak payung okay 😍😍 Ada lagi yang nak join misi kurus bersama AppecutMax?? whatsapp 📱0182474306 . . #appecut #appecutmax #appecutnerrys #appecutkasipecah #appecutmaxfeedback #appecutfeedback #appecutmaxnerrys #codappecutmax #codappecut #weightloss #repeatorder #kawalseleramakan #serikembangan #putrajaya #serdang #puchong #bangi #damansara #selayang #tamanequine #seremban #jempol #rembau #shahalam #puncakalam #setialam #cyberjaya #brunei #pasirgudang

00
5 hours ago

READY STOCK. Hari ni order, hari ni juga boleh dapat. Penghantaran ke seluruh Malaysia. POSTAGE setiap hari jam 2ptg (⛔ Sunday & Public Holiday ⛔). WHTSAPP sis SEKARANG utk selit order. Click link in bio for more details & order 😊 #teambougasmiza

31
5 hours ago

01
5 hours ago

21
5 hours ago

11
5 hours ago

🔥🔥🔥🔥🔥 Produk : Kasut Vans Copy Ori Gred AAA Harga : RM 80 📫Postage Free Area Semenanjung Malaysia📫 Jika Berminat Sila Contact😊 Whatapps : 0169351342 Facebook : Royal Collection MY Instagram : royal_collection_my #poslajumalaysia #nvx155 #y15malaysia #rs150malaysia_official #rfs150i_malaysia #r25malaysia #rxz #125z #ex5malaysia #yamaha #honda #ootd #tiktokmalaysia 🔥 #vacations #malaysia #malaysiaonlineshop #melaka #johor #negerisembilan #selangor #kualalumpur #putrajaya #cyberjaya #perak #penang #kedah #perlis #pahang #terengganu #kelantan

30
5 hours ago

🔥🔥🔥🔥🔥 Produk : Kasut Converse Low Cut Harga : RM 50 📫Postage Free Area Semenanjung Malaysia📫 Jika Berminat Sila Contact😊 Whatapps : 0169351342 Facebook : Royal Collection MY Instagram : royal_collection_my #poslajumalaysia #nvx155 #y15malaysia #rs150malaysia_official #rfs150i_malaysia #r25malaysia #rxz #125z #ex5malaysia #yamaha #honda #ootd #tiktokmalaysia 🔥 #vacations #malaysia #malaysiaonlineshop #melaka #johor #negerisembilan #selangor #kualalumpur #putrajaya #cyberjaya #perak #penang #kedah #perlis #pahang #terengganu #kelantan

20
5 hours ago

KHAS UNTUK PEMINAT BATEK !! . BATEK CENDANA TAMPIL DGN 5 WARNA YG SGT COMEL😍NEW ARRIVALS.. SOPAN HABESS KALO SIS YG GAYAKAN KOLEKSI NI TAU ! 😍 BATEK CENDANA📌 Wahhhh ! Bestnyaa Kombinasi Color2 dan Corak Batek kali ni pun naisss sgtt.. U ols bole nmpak menawan gitu tau. Exciteddd nyerr ! hehe.. 😄 . 📌Material baju diamond skin/meterial kain bali cotton 📌Potongan kain lipat batek susun ditengah kain 📌Pinggang getah kiri kanan 📌Leher bulat ada butang 📌Available saiz S - XXL 📌Item ready stock HARGA: RM100 SM / RM110 SS Whatsapp 014-3919537 #putrajaya #kualalumpur #klcc #cyberjaya #shahalam #petalingjaya #bangi #kuantan #ryanazcollection #kotabharu #alorsetar #alorgajah #ipoh #johorbahru #seremban #pulaupinang #arau #kuching #uitm #politeknik #umt #usas #utm #upnm #usm #uum #ukm #unimas #upm #terapiinstagram

20
5 hours ago

🔥🔥🔥🔥🔥 Produk : Kasut Converse Button Harga : RM 60 📫Postage Free Area Semenanjung Malaysia📫 Jika Berminat Sila Contact😊 Whatapps : 0169351342 Facebook : Royal Collection MY Instagram : royal_collection_my #poslajumalaysia #nvx155 #y15malaysia #rs150malaysia_official #rfs150i_malaysia #r25malaysia #rxz #125z #ex5malaysia #yamaha #honda #ootd #tiktokmalaysia 🔥 #vacations #malaysia #malaysiaonlineshop #melaka #johor #negerisembilan #selangor #kualalumpur #putrajaya #cyberjaya #perak #penang #kedah #perlis #pahang #terengganu #kelantan

10
5 hours ago

🔥🔥🔥🔥🔥 Produk : Kasut Vans Old Skool Harga : RM 60 📫Postage Free Area Semenanjung Malaysia📫 Jika Berminat Sila Contact😊 Whatapps : 0169351342 Facebook : Royal Collection MY Instagram : royal_collection_my #poslajumalaysia #nvx155 #y15malaysia #rs150malaysia_official #rfs150i_malaysia #r25malaysia #rxz #125z #ex5malaysia #yamaha #honda #ootd #tiktokmalaysia 🔥 #vacations #malaysia #malaysiaonlineshop #melaka #johor #negerisembilan #selangor #kualalumpur #putrajaya #cyberjaya #perak #penang #kedah #perlis #pahang #terengganu #kelantan

20
5 hours ago

For men? Yes, for men. Just tear sachet and sip your shot. #ToujoursAdvanced Collagen Shots for healthy and glowing skin with even skin tone without tedious facial routine.⠀ .⠀ Order dgn sis, korang akan dapat:-⠀ ✔Special Freegift⠀ ✔Free COD/Postage⠀ .⠀ Click link wasap in bio for more details 😊⠀ .⠀ #teamtoujoursmiza

41
5 hours ago

Assalamualaikum.. Baru balik daripada sharing pasal mobile spa dgn Mira seorang pegawai di sebuah kilang. Merupakan Gen Y yg ingin tambah income dengan buat mobile spa. Untuk mengetahui lebih lanjut bagaimana nak join mobile spa boleh wasap noreen. Tq www.wasap.my/60196680727 @aikhabeautyhomespa 📞0196680727 . #MobileHomeSpa #Elysyle #Facial #Cantik #FacialBukitJalil #FacialPuncakJalil #BukitJalil #PuncakJalil #BestariPerdana #cyberjaya #putrajaya #lembahklang #belajarfacialmurah #coachusahawanbergerak #tambahincome #buatduit

110
5 hours ago

🍔Hello! Thanks to @harleysmalaysia for having us ( @theaiskacang.my @chasingthesunhk & @miximax.my ). 🍔Overall, it was an amazing experience as a 1st timer at Cyberjaya's outlet! This is my personal review: ✔️ Food is delicious! Personally, I like the beef burger as u can stack up the beef patty up to 5x5! Fit enough to my big mouth and food tank! 😂 Numerous choices of burgers including vegetarian burger! They have side dishes namely chicken wings, popcorn chicken (for kids), potato salad, cakes and crepes etc. It depends on your taste bud..so kena pandai pilih menu yang tepat dengan citarasa. . . . ✔️ Drinks: You have ample of choices such as coffee, tea, soft drinks, homemade juices, milkshake (we tried out their latest (not yet released) mango milkshake as well! I like their juices, sedap baq hang! My team enjoyed their coffee I can say (from the look on their faces..i think so 🤔) . . . ✔️ The ambiance is just nice & comfy. With the lighting and their cleanliness is top notch. Thus, everyone feels pleasant to enjoy their meals there. It definitely looks like a high end restaurant/cafe's concept. Perhaps I can bring my girlfriend there someday...someday in the future .... . . . ✔️ The staffs were humbly amazing, helpful and knowledgeable about every single menu there. Their recommendations and assistance fit customers' needs. Seems like they enjoy their job at there too! Awesome! 🍔 Do try out their outlets at Cyberjaya, Damansara, Kuala Lumpur etc! Thanks! #HarleysMalaysia #HarleysBurger #Burgembira #burger #foodreview #farhanvlog #cyberjaya

2263
5 hours ago

Magical C Pure penuh kejutan💪Vitamin C tulen yang diformulasikan dari Stevia dan Berries punyai pelbagai fungsi yang miracle untuk semua golongan adam dan hawa bermula dari awal remaja 12 tahun +✨ . . 💎 mencerahkan keseluruhan kulit muka dan badan 💎mencegah penyakit kulit dan ruam 💎mencantikkan rambut dan kuku 💎merawat tumit pecah/kering 💎menjaga kesihatan dalaman 💎menurunkan berat badan 💎menstabilkan hormon 💎memudarkan jeragat 💎menutup liang pori 💎merawat dari dalam 💎mengecut jerawat . . 💖Cara ambil mudah sahaja boleh tuangje dalam mulut.Nikmatilah rasa berries yang memang sedap😊Order sekarang untuk tubuh badan yang sihat dan maintain kulit yang segar dan badan kekal bertenaga😉 . . Jom dapatkan sekarang daripada kami. . Www.wasap.my/60133144314 . ✔️Free poslaju ✔️Fast respon ✔️Fast delivery ✔️Di bubble wrap kan dengan cantik. . . #freakyfitz #freakyfitzbangi #freakyfitzselangor #youngandglowfoundation #youngandglowfoundationbangi #youngandglow #neelofa #naelofar #NaelofarHijab #bangisentral #ioimallputrajaya #bangi #kajang #rembau #cyberjaya #serikembangan #semenyih #putrajaya #ootd #dropshipdiperlukan #dropshipwanted #dropshipmalaysia #cekelat #kekasihlipmatte #StokisKekasih #KekasihLipmatte #LipmatteTheMelvins #LipmatteKekasih #Kekasih #cekelat #VitaminC #MagicalCPure1000mg

10
6 hours ago

. MINTA PERHATIANN SEMUA🔊🔊‼️ . Admin nak bagitahu berita terboeekk nii buat anda2 semuaa terutamanyaa yang kaki karaoke 🎤 dan kaki menyanyi dalam bilik air tu 🤭😋‼️ . Buat pertama kalinya Uptown Kota Warisan akan mengadakan pertandingan karaoke dan pertandingan ini terbuka kepada semua orang ‼️💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻 . Abang2 kakak2 pakcik makcik atau adik2 boleh join jugaa yaa ‼️ adminn punn excited juga ni! Hadiahh dia semuaa menarik okay gais! 🥇🥈🥉🏆🎁🤑 , cepatt daftarkan diri anda sebelum full house! Rebut hadiah2 menarik ni okay!😍😍😍 . Info berkenaan pertandingan boleh lihat pada gambar di atas okayy☝🏻☝🏻😘😘😘 , dan sebarang pertanyaan atau pendaftaran boleh berhubung dengan talian diatas juga‼️ . Tunggu apa lagi guys! Save the date okay! 1) Saringan : 12/10/2019 2) Finale : 26/10/2019 . Tak lupa jugaa pada tarikh tu nanti kita ada artis jemputan uolsss😍😍‼️, kita jemput bukan calang2 artis tau‼️❤️, untuk memeriahkan lagi kita ada Ranisha daripada mentor 7 nanti okay‼️💃🏻 haaa bestkannn jadi fikir apa lagi,ajommm memeriahkan lagi Uptown Kota Warisan! Ajak kawan2 semua join tau! Rugi siapa tak join, melepas hadiah menarik nanti, para peniaga Uptown Kota Warisan pun digalakkan join juga okay😘❤️, kita bagi happening sikit nanti! Kita tengok suara siapa yang boleh pikat hati admin nanti, ehh🙊🙊 . Stay tuned 🎤🔊🎁‼️ . #lotdisewa #usahawan #uptownlotdisewa #lovefood #streetfood #muslimah #uptown #kanopi #vendor #busker #thaifood #santai #chickenchop #asianfood #best #business #bundle #lepak #chill #kotawarisan #klia #putrajaya #cyberjaya #dengkil #hipster #promo

70
6 hours ago

How can Toujours Kids Fruit and Vegetable Blend help my kids poop better? Among all the good things, Toujours Kids Fruit & Vegetable Blend also contains inulin. Inulin is a dietary fibre that aids digestion and promotes overall digestive health. Click link in bio for more details & order 😊 #teamtoujoursmiza

21
6 hours ago

Nak jimat? Boleh pakat share ramai ramai dengan ofismet, jiran, adik veradik, sepupu sepapat. Gituuuu Mami rekemen yang nak cuba, terus grab 2 unit. Unit pertama tu biasa nya, krim ni dia suai kenal and kenal pasti problem kita. Bila beli 2 unit, korangs boleh konsisten guna for at least 3-4 months. Baru boleh nampak hasil yang kevavoom #wdta #KrimAwetMuda #KrimTerlajakLawa #AwetMuda #menganjalkan #menegangkan #mencerahkan #meremajakan #wajah #kulit #Bebasjerawat #Bebasjeragat #kulitkusam #cod #cod_foc #cyberjaya #putrajaya #dengkil #kotawarisan #mamizuli ™️

00
6 hours ago

Khasiat Aloe Vera Untuk Kesihatan 1. Meningkatkan Tahap Pencernaan 2. Kulit Yang Sihat 3. Penjagaan rambut 4. Merawat luka kecil 5. Meningkatkan Imunisasi . . Sepertimana kita tahu khasiat aloe vera yang sangat bagus untuk kegunaan seharian kita . . . . Produk terbaru dari Aslegacy . . Wasap 016-8195989 Wasap 016-8195989 Wasap 016-8195989 . . . @mieya_sweetz #mieyagroup #suwitzteam #aslegacy #aslegacymalaysia #alovera #agentdiperlukan #dropshipping #aliffsyukri #shahidadherbs #puncakalam #saujanautama #bandarhillpark #shahalam #subang #damansata #puchong #cyberjaya #alamjaya #alambudiman

40
7 hours ago

Hair wash, blow and curling 50rm only

111