King Bill

Surrounded by established garden, the glass pavilion sits in stark contrast to the dark masonry walls of the robust two story terraces either side. As with many Austin Maynard Architects projects the spaces created vary greatly in nature, thereby enabling the users to occupy spaces that best suit their mood, at any specific time. The introvert who wants to hide away and read a book in a dark space, verses someone who wants to slide away the walls and be in amongst the garden. Retaining the existing trees was fundamental to creating a variety of spaces. The house and the structure was meticulously designed to ensure that the exisiting trees remained intact throughout construction.

Designed by @austinmaynardarchitect
Built by @cbdcontracting
Photo @derek_swalwell

King Bill Surrounded by established garden, the glass pavilion sits in stark contrast to the dark masonry walls of the robust two story terraces either side. As with many Austin Maynard Architects projects the spaces created vary greatly in nature, thereby enabling the users to occupy spaces that best suit their mood, at any specific time. The introvert who wants to hide away and read a book in a dark space, verses someone who wants to slide away the walls and be in amongst the garden. Retaining the existing trees was fundamental to creating a variety of spaces. The house and the structure was meticulously designed to ensure that the exisiting trees remained intact throughout construction. Designed by @austinmaynardarchitect Built by @cbdcontracting Photo @derek_swalwell

FEATURED